Coed Blue SM 2013

SM är över, det gick inte precis som vi ville. Det slutade med en silvermedalj MEN guldet var vårt... vill inte starta en stor diskussion här men enligt domarnas poäng vann vi, dock fick vi tydligen ETT poäng avdrag för ett tramp utanför linjen vilket jag och alla tycker är sjukt löjligt. Visst rätt ska va rätt men övertramp... är sjukt irriterad, ledsen och besviken att vi inte fick äran och en SM-guldmedalj. Inget illa menat mot vinnarna DC6 men jag tycker att vi var bättre. Jag står för det, det är mitt lag men ärligt talat så var vi sjukt grymma. Ni kan se filmen ovan, vi hade några små fall, vinnarna hade dock fler men jag ska inte sitta och leka domare. Kan glädjas av domarnas protokoll och poängen iallafall. Ledsamt att man kunde åkt hem med den jäkla medaljen som vi kämpat såååå hårt för! Och för alla som undrar och frågar om jag ska sluta och varför. Jag vet inte hur jag ska göra men just nu så lutar det mot att sluta och varför är för att jag tröttnat och blivit räddare och känner inte för att utvecklas mer, vet inte varför men kände det redan i höstas. Däremot kanske jag börjar igen om jag saknar det, jag har ändå hållt på i 7 år nu och vet inte riktigt vad man ska göra utan cheeren. Vill även tacka för alla fina och stöttande ord jag fått av er och till alla tjejer som kom fram till mig idag och igår på arenan. Ni är sååå söta och gulliga♥
UPDATE: här finns film på dom som vann, för den som kommenterade att vi föll 2/3 gånger och inte är värda guldet, förlåt men dom som vann trillade 5/6 gånger så jo jag säger klart och tydligt att jag tycker vi var värda det mer. En sista sak, vi hade EXAKT samma poäng, dom tog 1 poäng avdrag för en fot utanför linjen så ja.. vet inte vad jag ska säga, förstår inte bedömningen riktigt att vi fick exakt samma poäng, menmen vi var iallafall inte sämre. 

Postat av: Marcus

Du kommer komma tillbaka, mer motiverad och starkare än någonsin. ;)

2013-05-12 @ 13:18:43
Postat av: Carro

vill bara säga att ni var sjukt duktiga och ni förtjänade att vinna! tråkigt att du känner för att sluta, men hoppas du inte gör det för du är sjukt duktig :)

2013-05-12 @ 13:18:53
Postat av: Elin

Vad betyder coed? Och hur vet man vilken klass man tävlar i, jag menar är det åldern? Jag är inte så bra på cheerleding ;) hoppas du svarar :)

Svar: coed är mixed klass, att man har både tjejer och killar i laget! :) alltså enligt reglerna åldermässigt så är man minior från 6 (tror jag) och upp mot kanske 10? sen junior 10-15 år trooor jag och senior 15 och högre, kan vara lite annorlunda! Dock får man ha 5 personer tror jag i laget som är en annan ålder än vad "regeln" säger :)
Filippa Lindau

2013-05-12 @ 13:24:03
Postat av: emmy

ni körde skiten ur mattan endå och jag är så stolt att gå i samma förening som er! <3 snälla sluta inte, du är en stor idol för både mig och andra i mini black:(

2013-05-12 @ 15:26:39
Postat av: Anais Wilson

Ojojoj ni är otorligt duktiga!

2013-05-12 @ 17:18:47
URL: http://wakeupandlive.blo.gg
Postat av: Bea

Skulle bara säga att ni var sjuukt grymma och förtjänade att vinna! Vi hejade på er! :) Och det med att du vill sluta är såklart ditt beslut men jag tycker verkligen inte det! Du är såå himla duktig och flera ser upp till dig! Du kommer få tillbaka motivationen, jag lovar!

Såg dig aldrig på RM/SM i helgen, ville träffa dig :(
Tjej från Malmö Allstar Cheer :)

2013-05-12 @ 18:53:41
Postat av: Bea

Skulle bara säga att ni var sjuukt grymma och förtjänade att vinna! Vi hejade på er! :) Och det med att du vill sluta är såklart ditt beslut men jag tycker verkligen inte det! Du är såå himla duktig och flera ser upp till dig! Du kommer få tillbaka motivationen, jag lovar!

Såg dig aldrig på RM/SM i helgen, ville träffa dig :(
Tjej från Malmö Allstar Cheer :)

2013-05-12 @ 18:54:12
Postat av: Anonym

tycker verkligen att ni skulle vunnit, dc6 var såklart sjukt grymma men ni var bättre !! väldigt synd faktist !!

2013-05-12 @ 19:25:06
Postat av: Albina

Ni är sååå duktiga!!! Jag såg nyss DC6 rutin och er var såå mycket bättre! Ni borde vunnit Filippa! Jag går också på cheerleading och jag hoppas att jag blir lika duktig som dig i framtiden!

2013-05-12 @ 20:36:44
Postat av: Josefin

Men hallå, detta var ju inte värt en guldmedalj??? Det var ju minst tre gånger någon trillade ner i ett lyft! Ni är duktiga men att klaga över att ni missade guldet är en överdrift

Svar: dock trillade guldmedaljörerna ner 6 gånger! titta själv här och tyck till sen. http://www.youtube.com/watch?v=w_UAHeU3ffU
Filippa Lindau

2013-05-13 @ 00:48:54
Postat av: Anonym

Ok, ni hade 5 fall, dom som vann hade 6 fall. Men nu är det så att man bedömer så mycket mer än utförande i bygg. Det kan kanske vara läge att försöka kolla lite opartiskt på dom som vann så lovar jag att ni hittar en hel del bra saker där. Det är bara att acceptera att det var jämt. Båda lagen var lika bra/dåliga och det hade kunnat gå precis hur som helst.

Svar: 5 fall? vilka? vi hade två sekvenser som gick ner! En pyrre där bak som inte kom upp, alltså inget fall. Jag vill inte starta någon diskussion ens, tävlingen är över.
Filippa Lindau

2013-05-13 @ 14:25:26
Postat av: Anonym

Det var inte alls meningen att starta en diskussion, ville bara poängtera att det inte hänger på en del i domarprotokollet. Dom fallen jag tänkte på var stretchen i mitten i början, två tick tockar, pyrren (ingen krasch, utan snarare ett långsamt fall dock)och fallet från axelstå (pyrre i mitten bak) som faller helt odämpat.
Ska tillägga att jag tycker att både coed blue och dc6 är bra och att det är synd att det var så mycket fall generellt hos alla.

2013-05-13 @ 15:10:29
Postat av: anonym

Hej kära Filippa.
att ni inte vann suger och ni var helt klart bäst och värda vinnare, domarna var partiska tycker jag då alla domarna var från mellersta ´Sverige och också MFC black som tävlade i senior fortsättning skulle kommit högre upp på prispallen. Samt Kristianstad Predators Cheerleaders som är senior nybörjare har fått hjälp med liten del av deras rutin från MFC ( läste på facebook ) borde kommit minst trea inte delad plats på 4an med två andra lag då dom körde allt dom hade på sin rutin och var grymma.
ville alltså med denna ´kommentaren säga att jag håller fullkomligt med dig och att om du känner att du vill ta en paus/sluta så gör det för då ( som Marcus säger) kommer du komma tillbaka och vara bättre än någonsin.
om du inte kommer tillbaka till cheerleadingen - grattis du är åttonde bäst i hela världen.
kramar din snuttis

2013-05-13 @ 17:55:31
Postat av: Linn

Hej! Undrar om du skulle vilja hjälpa mig med hur man lägger upp videoklipp från youtube i bloggen? Försökt men får bara upp själv länken. Tack på förhand. Kram linn

2013-05-14 @ 07:53:57
Postat av: Evelina

Var det inte övertramp för kille längst fram till vänster på 0.35? I alla fall, det var väldigt synd att ni inte kammade hem guldmedajlen så nära som ni var!

2013-05-14 @ 11:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback