med styrelsen

Har hängt med elevkåren aka styrelsen hela förmiddagen. Mötte upp dem nere i redax 13.00. Vi har hållt på och förberett inför skolstart, haft lite möte och även gjort lite spexiga saker som ni får se och veta mer utav på onsdag. Hoppas alla blivande teknissor och teknister är taggande inför tre grymma år på teknis. Allt jobbiga plugg kommer bli lite lättare när det händer saker på skolan. Taggelitagg, syns på onsdag! 

Postat av: Hanna

Kan inte du snälla lägga upp tips på skoljackor som jag skrev i en tidigare kommentar? :) Skulle uppskattas jättemycket nu innan skolstarten!

2013-08-16 @ 14:39:26
Postat av: Anna

Är det ett måste att tjejerna i styrelsen måste ha svarta klänningar och killarna byxor och vit shorta under era möten eller är det bara en tillfällighet? Och i så fall varför måste ni ha det? Jag personligen tycker verkligen om det då det är stilfullt och ska "få in det" till min skola :)

Svar: Det är en tradition att man har det bara, vår Elevkår har funnits i 150 år och därför klär vi oss fortfarande på det viset :) men precis som du säger så är det väldigt stilfullt!
Filippa Lindau

2013-08-17 @ 02:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback