prac in orlando

tidsinställt
Två bilder tagna första dagen, jag och Marcus på första bilden utanför hotellet i en awsome. Och på andra bilden har vi ström, gilla hans sida på facebook  för att se mer utav honom och oss haha :) 

beiget & paljetter

tröja från h&m - paljettkjol från gina
Ett tips på sommaroutfit. Matcha partykjolen med en enklare tröja. Fick inte användning för denna kjolen så mycket i somras då jag köpte den sent, tänkte att den kunde komma till användning iår matchandes med en tröja i samma färg. Eller så kan man köra med en vanligt slapp t-shirt. Tycker det är väldigt fint med svart paljettkjol och ett slappt linne med tunna band!

GÄSTBLOGGARE: HANNAMW / PARIS

 
Då har jag gästbloggat färdigt och hoppas på att ni har gillat det! Mer om Paris och min shopping får ni läsa om på min blogg. PUSS.

GÄSTBLOGGARE: HANNAMW / OM VÅRENS TRENDER

 
Många av er efterfrågade inspiration till våren och här får ni ett kollage som jag har klippt ihop, som visar vad iallafall jag kommer att satsa på i vår. Hoppas ni gillar det! Mycket enkla siluetter och en hel del rödtoner & midnattsblå. Mycket av inspirationen kommer från Isabel Marant ss13. 

GÄSTBLOGGARE: HANNAMW / OM MITT JOBB SOM STYLIST

 
Sista styling-jobbet jag gjorde för Nelly.com
 
Ni ville veta lite om mitt jobb och självklart ska ni få det! När gymnasievalen skulle göras så sökte jag Design i första val då det var det jag verkligen ville gå. Men det var första året för designprogrammet och intagningspoängen var skyhöga och jag kom inte in. Då valde jag samhäll/ekonomi på Teknis, för att ha en bred grund att stå på.

 

Efter gymnasiet hade mitt intresse för mode knappast minskat så då bestämde jag mig för att börja kämpa och ge järnet för att komma dit jag ville. Jag började att jobba på café Viskan, espressohouse samtidigt som jag jobbade på skobutiken DNA för att få en liten fot in i "mode-världen". Efter ett tag när DNA skulle stänga ner i Borås, ringde jag till Nelly.com. Emelie, min fina tjej<3 som ganska nyss hade börjar på Nelly la ett gott ord för mig medans jag låg på och tjatade om att få komma och visa vad jag kunde! Dom gillade mig och jag dom och så fick jag en anställning som stylist på Nelly.com.

 

Jag älskade tiden på Nelly där jag fick jobba med nått som jag verkligen är bra på och hela Nellyfamiljen, alla modeller som blev till vänner och inte minst att få jobba med sin bästa vän. Jag bestämde mig för att satsa och att ge järnet och efter ett tag stylade jag båda tjej, kille, image, till Nelly Magazine och gjorde stilleben.

 

Jag jobbade på Nelly i två år, jag gick till mitt jobb med största leendet på läpparna varje dag i två år, på riktigt. Men en dag ringde mamma mig och sa att Gina Tricot sökte en ansvarig stylist för deras kampanjer och stora image-fotningar. Jag kan lova er att det är riktigt svårt att sluta ett jobb som man verkligen älskar och finner sån tillfredställelse och trygghet som jag verkligen gjorde på Nelly. Men jag är nog för nyfiken och driver för att nöja mig.

 

Jag skrev ihop ett cv och personligt brev, sent en natt och skickade in det. Det var mest för skojs skull, trodde verkligen ALDRIG att jag skulle ha någon chans att få detta jobb, då jag visste att det var högt kvalificerade personer som skulle söka, med tanke på vad jobbet innebar. 

 

Det tog två dagar efter att jag hade sökt så fick jag ett mejl att dom ville träffa mig. Dom hade haft koll på mig genom bloggen och instagram en längre tid, vilket var positivt för min del. Vi skulle höras efter två veckor igen, efter min första intervju som kändes bra. Efter ett tag blev jag kallad till en slutlig intervju. När jag gick där ifrån var jag helt säker på att jag inte skulle få jobbet, det var en magkänsla jag hade. Jag hade skyhöga klackar och när jag gick ifrån det mäktiga Gina-huset halkade jag på övergångs-stället och la mig på alla fyra... smidig tjej annars!

 

Efter en timme ringde ett okänt nummer och det visade sig vara min blivinande chef som ringde med glad röst och ville att jag skulle börja jobba hos dom. Allt hade gått så fort och när han ringde så tänkte jag inte ens, jag hörde bara mig själv tacka ja till jobbet. Ibland måste man ta steget från det bekväma och lyckliga för att utvecklas och för att komma någonstans. Det var tufft att lämna en arbetsplats som kändes som ens andra hem och där mina kolleger var som en stor familj. Men det var helt rätt för min utveckling. Idag jobbar jag alltså som stylist på Gina Tricot, jag stylar alltså det ni ser på tv-reklam, inspirationsbilder på webben, utomhusreklam samt bilder i butik. Jag jobbar en hel del i Stockholm där alla plåtningar håller till och det lär bli en hel del resande framöver vilket jag älskar.

 

Hoppas detta gav svar på era frågor och att ni måste förstå att om ni vill någonting tillräckligt mycket och ger er fan på att komma dit, är det allt annat än omöjligt. Visa att ni är ambitiösa, hungriga, drivna men glöm aldrig att behålla ödmjukheten och båda fötterna på jorden! 

 
 
Ett stylingjobb för Gina Tricot!

GÄSTBLOGGARE: HANNAMW / PARIS

 
Imorses gick jag på flyget till Paris för att spendera helgen här. Det blir en hel del shopping, strosande på Paris fantastiska gator och att sitta på uteserveringar. Eftersom att många av er önskade att jag skulle blogga om mina resor så tänkte jag att ni skulle få följa med mig till Paris. Det är en pappa-dotter-weekend, vilket är så mysigt! Hann springa i några butiker idag men efter att ha letat i 50 minuter efter en Chanel-butik började pappsen tröttna och ville sätta sig och ta en cafe och croissant. Någonting som många av er efterfrågade var också ett inlägg om vårans trender, så det ska jag med försöka hinna få ihop. Hoppas ni har haft en bra början på helgen, puss från PARIS :) / Dagens outfit: Jacka från Acne, Skor Converse, Byxor Mango, Solglasögon - Rayban! 

GÄSTBLOGGARE: HANNAMW

 
Hola chicas! Filippa bad mig gästblogga hos henne medans hon är i USA och självklart kan jag det! För er som inte vet vem jag är, så är jag 21 år gamal och driver bloggen: Hannamw.devote.se. Jag jobbar som Stylist på Gina Tricot och bor i en lägenhet i centrala Borås med min kille! Är sjukt pepp på livet och har en enorm livslädje. När jag inte jobbar dricker jag drinkar med tjejerna, pussar på Jimmy eller reser. Lite kort om vem jag är! Jag tänkte att vi gör så här, att ni får kommentera i detta inlägg och önska vad ni vill att jag ska gästblogga om. Bra om så många som möjligt lämnar en kommentar så jag kan ha lite att välja mellan. Hoppas på att kunna inspirera er och ge er en bild om mig och mitt liv. Ha en fin kväll, puss! :)

orlando premium outlet

Idag åkte vi till andra outleten, premium outlet vineland ave. Tänkte inte köpt massa saker men blev en hel del ändå, kunde inte låta bli! Imorgon är invigningen av tävlingen och på fredag tävlar vi för första gången. Nästa gång vi shoppar blir på Florida Mall, kontot är snart tömt men lite ska jag köpa med från VS och A&F. Sen får det va nog. Har köpt allt jag var ute efter förutom air max och uggs. Dom jag vill ha finns ingenstans.. frågat överallt. Hur som, har det gryyyymt bra här. Njuter av livet och har en bra resa med laget. Imorgon blir det en gästbloggare, spännande va... puss!

frågestund med vänner del 3 forts.

Här kommer resten av svaren och fortsättningen på del 3. Hoppas ni är nöjda med alla svar och uppskattar dessa videobloggar. Tack mina fina vänner som ställde upp och svarade, Amanda, Alice, Elin, Amanda, Fanny, Johanna och Millie ♥ om ni missat någon frågestund så hittar ni ALLA mina filmer hääär!

frågestund med vänner del 3

Här är första delen med svar från det sista ur frågestunden när mina vänner svarar. Det är Fanny, Johanna och Millie. På golvet bakom kameran satt även Alice, eftersom att vi i videon börjar skratta och skrika på henne så kan de va värt att nämna. Fortsättningen av frågestunden kommer senare under dagen. 

svaren strax

Idag kommer båda delarna av frågestunden komma upp på bloggen så håll utkik här under dagen. Första delen kommer i förmiddag och fortsättningen framåt kvällen... håll ut!!

team sweden coed 2013

Våra fina landslagsdräkter. Det är lite overkligt att vårt lilla lag från Borås ska representera Sverige på cheerleading VM om några dagar. Vi möter länder som USA, Norge, Mexico, Canada, Kina och några andra länder. Totalt 13 lag i klassen. Vi är inte ute efter att komma etta eller ta medalj, vårt mål är att ha kul, sätta programmet felfritt och sen får de gå som de går. Önska oss all lycka till! Jag trooor ni kan följa tävlingen HÄR - vi tävlar med Coed Blue fredag 26 april 23.50 SVENSK TID.

mitt smink

Har fått frågor om jag kan visa vad och hur jag sminkar mig med. Tänkte gjort en video men hann inte göra det så visar er i bilder istället. Dock sminkar jag mig nästan ingenting nu under våren/sommaren. Målar i brynen lite och slänger på rouge när jag hinner och orkar. Annars går jag utan smink. 
1. Grunden: solpuder från Loreal och BB-cream nude magique. Tar lite BB cream i hela ansiktet, väntar någon minut eftersom den anpassar sig efter sin egna hudfärg sedan drar jag över hela ansiktet med lite solpuder.
2. Kinderna: använder mitt rouge från face stockholm som är helt söndrigt! Tappade det på golvet och det sprack. Det är perfekt röd färg, inte rosa eller för starkt. Tror det är slut i sortimentet så ska leta efter ett nytt nu när jag är i USA.
3. Ögonen: böjer fransarna med en ögonfransböjare från kicks, mascara från loreal och sedan fyller jag i brynen lite lätt med en ljusbrun penna från h&m.
 

från USA

Tänkte ge ett litet livstecken nu när jag har tillgång till dator här i Florida. Vi sitter på rummet och klockan är 19.26 här. Vi kom nyss hem från vår första shoppingdag. Vi kom hit igår vid 00.00. Resan började på landvetter runt 9. Vi flög till frankfurt och allt gick bra. Lång flygning till orlando. Vi var några meter från landningen och precis i sista sekund nästan så vänder planet och flyger uppåt igen. Det var lite storm och risk för vattenplaning vilket gjorde att vi åkte mot Miami, en landning i West Palm Beach. Vi tankade och fick inte gå ur planet, stannade alltså där i 1-2h tror jag innan vi fick flyga tillbaka till Orlando. Ösregnade men idag har solen visat sig en stund. Det är grymt varmt och gött här, 25-30 grader. Vi tränade lite imorse på hotellet och sedan åkte vi bussen till Orlando Premium Outlet International Drive. Vi SPRANG bokstavligt talat runt för att hinna allt vi ville. Fick med mig massa nytt och fint, sååå glad nu! Längtar redan till onsdag och nästa tisdag då vi ska shoppa mer. Imorgon ska alla till universial, jag, Amanda och Annie stannar nog dock kvar här på hotellet. På torsdag är det invigning av VM. Vi hörs nån annan dag. Min mobil funkar inte så lånar andras och har tillgång till mandis dator då och då så ja.. mycket text hoppas ni orkar läsa. pussaaar från ett varmt USA!!

nyttobollar

Ett recpet till den nyttige som unviker sötsaker. Chokladbollar på ett nyttigt recpet, jag själv skulle aldrig få för mig att äta dessa istället för en god söt chokladboll.. men många av mina vänner går på sina nyttiga koster och träning stup i ett så när Amanda fyllde år bakade jag nyttobollar till henne eftersom att hon ska få sin present efter USA från mig och Elin. Hon gillade dock chokladbollarna (om hon inte ljög hehe) så tänkte dela med mig utav receptet som jag hittade på en träningsblogg jag inte minns namnet på nu.
RECEPT NYTTOBOLLAR - ca 15 st
2 msk kvarg
3 msk proteinpulver (choklad helst men jag hade bara vanlilj)
3 msk kakao
2 msk mjölk
2 dl havregryn
2 dl mandel (jag tog solrosfrön)
mixa mandel/fröna + havregryn så det blir som ett mjöl, blanda det med resten av ingridienserna. Rulla sedan bollarna i det mixade mjölet som blir över eller gör mer, tog även kokos. Låt stå i kylen en stund.

hårprodukter

Tänkte en gång för alla svara på alla frågor jag får om mitt hår och tänger och vilken olja jag använder så here we gooo:
Vad använder du för plattång? 
Jag använder en i keramik från Ga.ma, den finns att köpa på vivåga för 500kr nu (ord.pris 1000kr) 
Vad har du använt för locktång när du fått dessa lockar? (SE BILDER HÄR)
Jag använder en Wella pro-curl. Det är som en lång pinne som man virar hårslingan runt, håller och släpper. Man får små fingerhandskar så man inte bränner fingrarna eftersom att man håller slingan runt det varma. Tror den kostar runt 800kr på vivåga också.
Vad använder du för olja?
Just nu använder jag argan secret som finns på Karma i Borås. Dock dyr för så liten flaska, ca 200-250kr tror jag den lilla kostar. Jag har dock provat nashi och maracoan oil och nashi är jättebra men jag tycker ingen utav dem luktar lika gott som argan secret. 
Hur vårdar du ditt hår?
Jag tror det handlar om vilken hårtyp man har. Mina hårstrån är väldigt tjocka, jag har tjockt hår och det gör att det inte slits lika lätt. Jag fönar mitt hår VARJE gång jag duschat, plattar direkt när det är torrt. Duschar det varannan dag, mån, ons, fre och sen en helgdag. Jag borstar det när det är blött. Så jag gör nästan allt man INTE ska göra för att vårda sitt hår. Tänker aldrig på värmeskydd eller sova med fläta.
Hur håller ditt hår sig rakt hela dagen?
Jag plattar det på morgonen när det är nyduschat eller en snabbis innan jag springer till bussen om de inte är tvättat. Det brukar hålla sig rätt rakt men det är nog för att jag är sååå noga när jag plattar mitt hår. Jag sätter upp överhåret så jag plattar i lager, först under, sen mitten sen längst upp. Jag drar långsamt och 2-3 gånger på varje slinga, det får inte va nåt vågigt eller lockigt. Allt måste vara spikrakt haha.
Snälla söta läsare, innan ni kommenterar nån fråga i detta inlägg också, LÄÄÄS först för ni finner säkert svaret i texten!
 

hey ho let's go

Nu sitter vi förmodligen på planet mot Orlando och ska snart landa om allt gått som de ska. Vi är laddade och redo, påminner er om att följa vårt instagramkonto @MFCcoedblue, gilla våra två sidor på fb för att hålla er uppdaterade på vår resa. Gilla Cheer for Coed & Musketeers Funky Cheer. Jag har förberett veckan med tidsinställda inlägg, på tors-lör kommer det vara en gästbloggare. Hoppas på att uppdatera bloggen ifrån USA sön, mån. Sen på tisdag, onsdag kommer jag ha en till gästbloggare. Sköt om er så hörs vi när jag är i staterna. PUSS&KRAM 

ryggsäck

tidsinställt
Eftersom att vi representerar Sveriges landslag i cheerleading får vi träningskläder och även en väska. Hela laget har fått en ryggsäck. Vi har fått pimpa dom själva och i veckan lämnade vi in dom på tryckeri för att få namn och ORLANDO 2013 broderat på dem. Sååå fint, tråkigt att ryggsäckar är så "omoderna" idag att man inte använder dem till skolan. Har ju även en i leopardpaljetter från PINK, tänkte använt den men vill ju visa upp att vi representerar Sverige. 

off we go to America

(tidsinställt - åkte till landvetter 8 imorse, planet lyfter 10.40 mot frankfurt och 14.05 mot orlando)
Nu!! Äntligen, som vi längtat och väntat på denna dag. Räknat ner dagarna sen långt tillbaka och nu står nedräknarna på 0. Idag flyger mitt lag, Coed Blue till USA Florida, Orlando. Vi kommer att shoppa och bada de första dagarna. Tävlingarna drar igång 25 om jag inte minns fel och pågår nog till söndag/måndag. Jag har förberett några tidstinställda inlägg, inte mer än 2-3 per dag. Gästbloggare kommer dyka upp men berättar inte vem, det får bli en överraskning - men en gryyym tjej som har koll på hur det här med blogga fungerar. 
 
OM ni vill se när vi tävlar så ska det gå att göra på denna sida (fredag tävlar vi) videostreamningen går att kolla på från torsdag den 25, svensk tid 20.00. Har inte så bra info men kolla in på youbetterwork.se så kommer det säkert finnas bra info och sidor där. Hur som, jag ska njuta av min resa nu. TUSEN tack för alla tips och hjälpande kommentarer från er läsare, jag hoppas på att kunna blogga kanske nåt ifrån USA men annars får ni hålla ut tills jag är tillbaka den 2 maj. 
Och alla mina fina nära o kära som läser detta, min familj o släkt - pussar till er jag kommer sakna er. Mina fina vänner, sköt om er, ta det lugnt på kortegen, glöm inte att höra av er efter stormötet på torsdag hihi. ÄLSKAR ER♥
 
INSTAGRAM: följ @MFCcoedblue och @filippall - kommer försöka uppdatera där med mycket bilder varje dag.

vårflamman!!

Vårflamman 2013 är ute nu, 76 år fyller dem idag. De gick runt nere i stan och började sälja idag så fick köpt ett nummer nu innan jag sticker till USA, bra läsning på planet. Att missa kortegen är ju tråkigt så kände inte för att vänta på vårflamman i 2 veckor hehe. Tycker alla ska ta och köpa ett nummer när de är i stan eller under kortegen, 30kr för mycket rolig och bra läsning. Jag är med i ett litet hörn också på sida 73, haha med mitt videoblogginlägg som många verkar tycka va roligt och retar mig för, det är när jag nämner det sämsta som hänt 2012. Alla skrattar så åt mitt svar haha menmen det har blivit att man gjort de till en kul grej nu... min ekonomi var ju faktiskt redigt dålig i höstas. GILLA VÅRFLAMMAN TEKNIS PÅ FACEBOOK HÄR

egooo

Langar en fet egobild genom spegeln. Hade lite ont om bilder. Är hemma och ska fixa allt inför resan. Det är mycket mer saker att göra än vad man tror. Masa småsaker som att packa klart, se till att jag har koll på pengar och laddare. LADDA kameran, bädda rent i sängen, fixa alla sista blogginlägg - allt som kommer upp när jag är borta är tidsinställt om inget annat skrivs. Ska även plugga lite och sen lär väl klockan vara läggdags.

senaste via instagram

Mina senaste via instagram. I torsdags tog vi en fika på viskan med tjejerna, sa hejdå till vår fina vän Alice som åkt till London under denna helg. Äntligen är viskans goda islatte tillbaka med chokladsås så vi passade på att köpa en och en fet bulle (och nej jag åt inte den själv). Invigde mina discotoms för denna våren, han inte använda dem så mycket förra året då vädret började bli dåligt när jag kom hem från London. Kommer användas flitigt nu i vår. Köpta på schuh i London. 

just nu:

sängen fylld av bikinis, solhatt, dräkt, och fler prylar ska tas fram. Måste börja planera vad jag ska ta med för kläder, få strumpor och träningskläder tvättat. Nu är det bara en dag kvar kan man säga. Fixade det sista idag med alla pengar och hann även med en fika med min söta farfars fru Mona. Vi fikade en stund på viskan, så kul att träffa henne. Va så länge sen jag träffade släktingarna. Imorgon ska jag träffa min bror och pappa för att äta lite med dom innan jag åker, ska även träffa laget för fotografering i våra dräkter. Sen får jag se om jag hinner åka ut och fira min kära Amanda, annars kommer jag inte hinna/kunna säga hejdå till henne och resten av mina älskade tjejkompisar!! HEMSKT, så hoppas på att jag hinner förbi en stund. Måste fortsätta med packningen nu.

lukta gott i värmen

Köpte med mig en after sun från Hawaiian tropic när jag va i stan en snabbis. Har kvar sololja från när jag var på kreta så det räcker för resan. Är ju inte så känslig för solen eftersom jag har ett annat pigment men kommer ju självklart ha solkräm också. Men ett litet tips, både oljan och body buttret luktar sååå god cocos. Älskar vanilj och cocos-dofter. 119:- för after sun'en på kicks.

sista träningen i sverige

glöm inte att följa mitt lag på instagram för att följa oss under träningar och VM! @MFCcoedblue
Sista träningen med Coed i Sverige är gjord. Vi fick sluta tidigare eftersom att några är borta denna veckan så vi körde igenom och lekte lite på träningen. Känns bra och jag tror vi alla är redo för VM nu. Vi håller tummarna på att landslagskläderna anländer till Sverige imon.. annars vet jag inte vad vi gör. På lördag är det iallafall inbokat en fotografering i både MFC och Sverige-dräkter på eftermiddagen. Sen får jag packa hela kvällen eftersom att vi flyger på söndag morgon. NU: plugga till två stora prov imorgon... hjääälp!! 

invigning av brygghuset 26-27 april

Den 26-27 April bjuder Brygghuset och Borås Stads Ungdomsråd på 15 timmar invigning av Brygghuset. Det kommer ett underhållande, inspirerande och brett två dagars arrangemang - min kompis Justine Hermansson ska bland annat sjunga som avslutning, gryyymt duktig så värt att gå dit! Elfsborgsspelarna kommer vara där under dagen... så ja gå in och tacka ja till eventet för att se hela schemat med tider- HÄÄÄR!

 

Det som kommer invigas är stans nya visningsarena för unga som vill skapa arrangemang och driva egna projekt. Invigningen kommer bli ett ypperligt tillfälle att ta en ordentlig titt på 850 m2 av samverkan, kre-aktivitet och livskvalitet. Brygghusets verksamhetsidé är att huset ska fyllas med innehåll av-unga-för-unga.


två från gårdagen

fina Johanna & Jasse på bild 
Två bilder från gårdagen från när vi hade födelsedagsmiddag hos Millie med alla tjejerna. Vi hade det riktigt trevligt, o maten var såååå god. Efterätten (tog ingen bild) var drömgo, digistivekex, jordgubb- och mango&passions-mousse och sedan toppat med jordgubbar, hallon, banan och vindruvor. Godaste på länge faktiskt. Mycket tjöt som vanligt, skolan, vad vi ska göra till helgen, kortegen som jag missar och sen lite plugg på kvällskvisten innan några drog sig hemåt.

sötaste Millie 17 år

Idag fyllde min fina söta vän Millie 17 år. Har spenderat gårdagen och spenderar även kvällen här med henne. Millie min snälla, pedanta och duktiga klasskompis. Hon är väääldigt pedant, och perfektionist som får panik om vi sitter kvar i matsalen eller om det står tallrikar eller smutsiga saker framför henne. Kan aldrig vara elak mot någon, så ja alltid snäll och trevlig är du min vän. OCH lägger alltid in eller säger sånna roliga klockrena kommentarer som hon själv inte är medveten om. Så hoppas du haft en mysig födelsedag med oss tjejer och ett tack här via bloggen för den goda middagen! GRATTIS VÄNNEN PÅ DIN 17-ÅRSDAG♥

våroutfit

sjal från jolina - kappa från zara - blus från tessie - jeans från gina - clutch från lindex - klocka MK - converse
foton: Alice Svensson

inspelning

Har idag spelat in sista delen av frågestunden, äntligen fick vi tummen ur att göra det. Eftersom att vi ska spendera vår kväll hos Millie och även sova över så gick vi hit direkt efter skolan och spelade in. Blev väldigt långt och mycket skratt så delade upp i två delar men kommer att lägga upp båda filmerna i samma inlägg. Så det kommer upp när jag är i USA. Ska ta en buss snart härifrån till träningen, ska träna PS med Marcus inför SM. Blir sista träningen innan vi åker och sen ska jag tillbaka för att fira vår vän ikväll med god mat. Hörs senare med ett litet inlägg om Millie som jag lovat, att presentera alla vänner när dem fyller år. Tjingtjing sötisar!

födelsedagsfrukost

Idag fyller vår fina Millie (höger på bilden) 17 år. Estelle fyllde i måndags så vi 6 tjejer i klassen sov hos Millie inatt och överraskade med sång och tårta på sängen och har precis ätit en riktig god brakfrulle. Hälften av oss börjar nu vid 10 med svenska nationella och resten av tjejerna vid 12. Slutar redan vid 13 idag så ska ner till Forex bank och fixa lite dollar, spela in frågestunden sista delen, träna och sen middag för Millie ikväll med resten av tjejgängen. Måste fixa mig och rusa till bussen, hejhopp!!

pluggkväll

-gammal bild-
Sover hos Millie inatt med tjejerna. Har haft träning med coed ikväll och vi laddar inför VM och USA. Vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera imorgon heller... blir så stress för det är mycket att hinna med innan jag åker på söndag, fira vänner både i veckan och helgen, växla pengar, sola, träna, PLUGGA. Så vi spenderar kvällen hos Millie med varsin dator och plugget i högsta hugg. Hörs imon, puss&godnatt.

köp-lista

USA shopping
Tänkte visa er min köp-lista eller rabbla upp vad jag tänkt köpa eller åtminstonde vill hitta i USA. Sen är frågan om jag har råd med allt eller om jag ändrar mig och köper andra saker istället. Men de jag har planerat att köpa och har pengar till är:
♥ En juicy couture dress 
♥ Mörkbruna låga UGGs
♥ Svarta låga converse
♥ Nike air max i leopard
♥ VS trosor + yogapants
♥ VS PINK tröjor
♥ VS bikini 
♥ Hollister jeanskjol + shorts
♥ Jeans från A&F eller Hollister
♥ Ray Ban 
♥ Mjukiskläder från A&F
♥ Träningskläder från Nike

västderby IFE-IFK

Kom hem från matchen för nån timme sen. Var där tillsammans med Alice och hennes pojkvän Viktor. Hennes pappa hade fixat perfekta platserna åt oss, första raden i mitten längst ner på läktaren. Satt precis över Elfsborgs bänk där spelarna satt under matchen. Tråkig match som slutade 0-0, hoppades på minst 1 mål från elfsborg.. och min favvis Hult är ju inte med än!! Ska inte gå på nästa match försen han får va med på plan igen, jobbig skada han drog på sig i höstas asså. Hur som galet mycket folk, stod i bilkö 50 min efteråt med pappa. Nu ska jag nana så hörs vi imon, godnatt!

frukost & sovmorgon

Börjar 13.15 med matte, enda lektionen för dagen. Blir en jääkligt lugn och go vecka i skolan igen då jag har inställd mina sista lektioner både tisdag onsdag och torsdag så slutar innan 13 alla dagar. Ska stanna i skolan efter matten eller gå ner och sola en snabbis om jag hinner sen ska jag och mandy plugga på vårt samhällsprov vi har nu innan vi åker till USA. Hatar samhäll. Nåt roligt är däremot att jag fick två A och ett C på mitt senaste prov i juridiken, så glad!!! Har precis slängt i mig lite yoghurt med bär o müsli. Ska platta håret och sedan gå till bussen för att åka ner och äta lunch i skolan. Ikväll är det match, västderbyt, IFK Göteborg  - IF Elfsborg. Så ska dit med Alice så hörs innan eller efter det. PUSS

stellan 17 år!!

GRATTIS STELLISEN! Idag fyller ännu en av tjejerna i vårt gäng 17 år. Ingen mindre än min kära klasskamrat och vän Estelle. Förlåt för mittenbilden men det är bara för jag tycker om dig så mycket mitt mongo hihi. Min sköna lilla böna som bjuder på sig själv, lat och seg tjej dedär (ändå tränar hon på onyx nästan varje dag) en galen o vild vän, som gärna slår mig... grattis på din dag min fina OCH bortskämda tjej hehe. Nu vet alla mina läsare vem du är med dessa fina ord. Puss o grattis stellan, älskar dig vännen!♥
och bara för att få lite mer rolig info: lämnar alltid in saker försent i skolan, en riktig sån "YOLO-are" på allt i livet och tar dagen som den kommer, klagar alltid på att jag inte har pengar och kallar mig för sosse, världens bråkstake tillsammans med Leonie, den kombon är inte att leka med på lektionerna.

frågor om USA!?

Nästa söndag åker jag. Vi ska till Orlando, Florida med laget. Vi bor på disney pop resort vid Disney World. Vi ska åka till två shoppingcenter, Florida Mall och Orlando Premium Outlet International Drive, såå jag har lite frågor jag skulle vilja fråga er läsare om någon nu varit just där eller på andra ställen i USA. 
Är det stor prisskillnad på kläderna jämfört med Sverige?
Dyrt med juicydress?
Priser från A&F hoodie/mjukisbralls?
Blir det dyrare pris i kassan? Hört att det läggs på en taxa.. något tips eller vad man ska tänka på?
Någon butik man måååste besöka?
Priser på UGGs? 
Utbudet? mycket? bra/dåligt? t.ex på VS, juicydressar osv. 
Är det billigt med Nike? någon som sett nike air max där??

Sen har jag frågor till er som varit i USA när det gäller kort och pengarna. Någon som vet om VISA electron funkar i butikerna? och sen om de föredrar kontanter eller betala med kort? Funderar på att ha 50/50 kontat och resten på kort!?
OCH hur mycket pengar borde man ha? för BARA shopping, allt annat får vi betalt så behöver bara tänka på mina egna pengar till shopping!? hur mycket shoppade ni för? ni som varit där!
 

min lördag

Var på bilmässan inne på Åhaga här i Borås från 12.30-16.00 idag. Mitt lag Coed Blue stod där och sålde lotter och delar ut lite rabattkuponger på bilservice. Vi ska även stå där imorgon mellan 11-12.30 sen ska vi ha vår sista riktiga träning inför VM för sen åker några i laget bort nästa vecka på klassresor. Spenderade kvällen med popcorn, frukt och film hos snygg (amanda). Vi har det alltid så mysigt, har alltid så mycket att säga att vi knappt hinner se film eller nåt annat, vi sitter bara och tjötar. Imorgon blir det tomt på bloggen igen... har ju träning och sen måste jag plugga!! Men ska försöka fixa nåt kul inlägg till kvällen, OCH en gästbloggare är klar och det kommer bli sååå grymt. Så nöjd över att den tjejen ville ställa upp. 
SE HIT!!!!! glöm inte att följa mitt lags officiella instagram, ni kommer kunna följa hela vår USA-resa med bilder via den och även våra träningar och saker vi gör - follow mfcCoedBlue @ instagram 

lunch

Förlåt igen!! Mina vänner klagar och jag klagar på mig själv också, varit usel på att blogga denna veckan. Skulle slängt upp detta inlägget innan jag åkte till Amanda för att mysa med några utav tjejerna men han inte för skulle första söka ESTA, alltså ett visum för att få åka till USA. Slänga i mig lite lunch, duscha och sedan hinna handla en snabbis på ica innan jag åkte. Så ska försöka slänga upp något mer innan jag sätter på en film för att sedan sova. 

helg

Kom precis hem och ligger i sängen just nu med juridik- och ekonomiboken bredvid. Hade ingen engelska så slutade redan vid 11.20 idag, ät lunch i skolan innan jag åkte hem. Ska läsa ett kapitel i båda böckerna innan jag kan ta det lugnt. Sen blir det fredagsfika ltie senare när alla andra tjejer slutat och ikväll ska vi åka och titta på Borås konståkningsklubbs isshow i ishallen 18.00. 

dålig uppdatering

Förlåt för så usel uppdatering. Han inte ta massa kort igår eller idag. Sov inte hemma och har inte varit hemma när de varit bra ljus ute (kan inte ta bilder när de är dåligt ljus) Sååå hoppas på att hinna knäppa några roliga bilder imorgon istället. Just nu är det bara träning, träning, träning, USA, USA, USA, plugga, plugga, plugga som snurrar i hjärnan på mig! Vi fick reda på masa info och sånt idag på vårt möte och jag är så taggad att jag spricker. Kommer bli helt galet, så kul. Och jag har också bestämt mig för att ha en gästbloggare några dagar, tidsinställt också. Kommer INTE uppdatera bloggen där borta, kanske nån gång när jag får tid men vill koppla bort allt som inte har med USA och cheeren att göra under den tiden, hoppas ni alla förstår det och inte tar illa upp och tänker "hon borde blogga när så många läser" si och så. Jag sliter och lägger ner så mycket tid på bloggen annars så kan behöva en paus. Ska duscha och sova så hörs vi imon, puss&natti.

frukostbuffé

Kom precis hem från stan. Gick upp tidigt för att äta frukostbuffé på viskan med Elin och Amanda vid 8.30. Har ingen svenska nu på morgonen så börjar inte försen vid 12 med matte och sen idrott sen slutar jag. Ska hem direkt och plugga, ska försöka nöta in samhällen som jag tänkte ha prov på innan USA så jag slipper släpa med det. Vi hörs ikväll, ha en bra onsdag!

dagens outfit

jacka från raggirl - t-shirt från monki - jeans från gina - blundstone
Dagens outfit. Har åkt fram och tillbaka hela dagen känns det som, åkte ner till skolan, hem, sen tillbaka, sen hem för att hämta laddare och andra saker, sen tillbaka och sen till hallen. Elin sover här inatt för imorgon bitti ska vi fira Amanda lite med frukost på viskan eftersom att hon fyllde år idag. Sen börjar jag inte försen vid 12 så får väl åka hem eftersom att dom börjar vid 10. Har sån "chill" vecka, inställt hit och dit varje dag denna veckan för lärare är borta på resor med andra klasser. Godnatt!

inställt/rast

Var i skolan 8.10-8.50 (MAMMA LÄS)- ooooväääääärt! Är redan färdig med mitt tal som vi skulle skriva färdigt igår och idag så kände att jag kunde fått stanna hemma och sova då jag har inställt/ingen lärare + håltimme idag från 9-11. Eller ja vi har ingen lärare på ekonomin 11 heller för han är i danmark så ska bara dit och plugga lite på bokföringen sen äta lunch sen har vi rast från 12-14, dödligaste lektionen samhäll och tråkigaste mandarinen. Tänker positivt att det bara är 9 dagar kvar i skolan innan jag får lite semester, weho. Åt sen frukost när jag kom hem vid 9-tiden. Pratade med paps en lång stund i telefonen om USA och nu funderar jag på att ta och åka till skolan och slösa lite tid i cafeterian. Vi hörs ikväll efter träningen, hejsvejs!

bästis 17 år idag

Andra sjuttonåringen i gänget! Idag fyller min bästa vän Amanda år. Min kompis sen några år tillbaka, har spenderat så många dagar, nätter och roliga stunder med dig min fina. På bilderna ser ni vår resa från förra året när vi var på kreta med min familj. Du är mitt lilla mongobarn, min lilla bitchmodegirl (hehe), min surpuppa och galna tenny. Finns inte massa att babbla på om eftersom de flesta av er redan har koll på vem detta är förmodar jag? så massa kärlek till dig min bästa vän, älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om. Ett år kvar sen blir du stooor tjej då ska vi dansa rumporna av oss när du fyller myndigt. GRATTIS PÅ DIN STORA DAG!♥
 

dagens outfit

kappa från zara - t-shirt från monki - jeans från tiger of sweden - klocka från Michael Kors
Helsvart idag, väldigt vårigt klädd va.. tänkte slängt på mina blåa jeans som jag inte använt på ett tag men jäklar va tighta.. måste ha växt eller fått större ben sen jag använde dem senast. Aja det kvittar nu. Hade inte så lång skoldag idag, däremot väntar långa dagen imorgon. Ska kolla klart säsong tre av 90210 sen läsa lite samhäll och sen påbörja säsong 4 (beroende). Vi hörs imorgon, glöm inte kommentera i inlägget nedan vad ni vill se mer utav här när jag är borta. PUSS
update: woho såg precis att jag är på plats nr.3 på blogtoplist.com (den lilla gröna symbolen längre ner i menyn) och nr.6 på topplistan poäng på blogg.se TACK VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE!

önskeinlägg när jag är borta

Nästa söndag åker jag till USA som jag skrivit flera gånger. Låg och funderade igår kväll på hur jag ska göra med bloggen/uppdateringen. Ska jag ha en gästbloggare, ska jag låta den stå tom, ska jag uppdatera då jag får tid och tillgång till internet i USA, ska jag göra tidsinställda inlägg, hur många? om vad? Sååå jag tänkte att ni ska få kommentera för får nästan börja förbereda och fota redan nu om jag ska göra tidsinställda inlägg 2-3 om dagen i 13 dagar. Så kommentera nedan vad ni vill se i bloggen när jag är borta eller om ni vill ha en gästbloggare osv. 
Jag kommer att slänga upp frågestund del 3 med vännerna när jag är i USA!

min fina fyller 17

Hipp hipp hurra för idag är det Alice 17-årsdag!! Idag fyller min fina vän år, vill tillägna ett eget inlägg åt alla mina fina "aprilvänner" som fyller år de närmaste dagar/veckorna så här börjar vi. Till dig min bästa Alice, som jag fått lära känna under så kort tid och du står mig så nära. Världens goaste, snällaste OCH räddaste tjej. Du är min lilla solstråle som får en att le bara utav att titta på dig, GRATTIS♥älskar dig! 

sunshine

Solen skiner utanför fönstret, klarblå himmel och sovmorgon. Kan inte bli bättre, dock har jag bara slösat bort 1h på att ligga i sängen så måste rusa in i duschen innan klockan slår 9.00. Tänkte bara ta och säga att jag kom med en liten idé då många av mina vänner fyller år nu. Ni vill ju se inlägg om mina vänner, så jag tänkte göra ett kort personligt inlägg om varje person på deras födelsedag. Börjar med första idag! 

läxor

bilder från unicef.se
Sitter med mina läxor och har precis gjort klart mitt tal och presentation till svenska nationella muntligt. Vi ska prata om valfritt tema/ämne inom framtiden. Tänkte först prata om min blogg och hur jag vill växa och vad jag vill göra med den i framtiden men tanken slog mig att de är kanske inte så intressant att höra på hur jag vill leva i framtiden. Så igår såg jag reklamen "världen är uppochner" från rädda barnen och bestämde mig för att skriva om den. Reklamen som grund och sedan utveckla hur fattigt vissa lever och hur vi kan förändra och förhindra fattigdomen runt om i världen. Är väldigt nöjd med vad jag valde att prata om och gillar min presentation också, älskar arbeten där man får forma egna redovisningar i keynote (powerpoint). Så första läxan gjort, dags att börja plugga in över 100 kinesiska tecken och över 200 ord på kinesiska, prov på fredag...

just nu

Sitter i soffan och sörlpar i mig en smoothie och äter en macka. Träningen börjar om 40 min. Kom hem för nån timme sen, spenderade gårdagen hos Johanna med tjejerna och spelade just dance sen sov jag inte hemma så fick ta en tidig buss för att hinna hämta träningskläder. Vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, beror på hur bra vi presterar på träningen, antingen slutar vi sent eller lite tidigare än vanligt. Vi hörs ikväll, pusshej! 

tunna band

zara 200:-
Har varit på span länge efter ett fint svart linne med tunna band och "trekantigt" upptill vid brösten. Hittade ett perfekt i göteborg igår, inne på zara för 200kr. Gillar snurrningen framtill. Dock ska jag klippa av eller sy upp där bak, förstår inte varför den är så lång o rak baktill när den är rundad och kort framtill. Inte snyggt så de ska jag göra om så får jag inviga den nästa helg förhoppningsvis! 

fruktbomb +recept

Slängde ihop en god fruktsmoothie till mig och mamma precis. Väldigt mättande och bra och fräscht. Så lätt att dricka/äta nu när mina tänder värker också. Perfekt till varma sommardagar nu också. Tog bara 1 banan, 1 apelsin, 2 nävar frysta hallon & 2 nävar fryst ananas. Och för er som ville ha recept på cheesecaken här:
250/300 g phiadelphia ost 
4 ägg - fördela äggvitor och gulor 
3 dl vispgrädde
2,5 dl socker
2 msk vaniljsocker
1/2 citron
Krossa digisitvekex och lägg i botten på en kakform. Vispa äggvitor för sig. Vispa grädden. Rör ner phiadeplia osten, grädde, socker och ägggulor i en bunke. Citronsaft och rör ner vispade vitorna till slut. Häll ner i formen och ställ in i frysen. Servera med hallon!

filippall.blogg.se/bloppis

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOPPISEN
Denna klänning ligger uppe på bloppisen, hade den på min avslutning i 9an - se bilder här. Så om någon utav er är sugna på en söt sommarklänning till skolavslutningen, in i kika på bloppisen HÄÄÄR! Den är uppdaterad och säljer bland annat en fin odd molly kappa. För er som köper något, ni kan möta mig i Borås (kan nästan alla dagar och anpassar mig) eller betala in till mitt konto så skickar jag varan till er så fort pengarna kommit in. 

solhatt

Ett av köpen från göteborg igår. Köpte mig en fin solhatt, perfekt att ta med till USA. Lär va så varmt och jag har verkligen svårt för att va i värmen ibland, klarar bara av att ligga vid vattnet så jag kan hoppa i så fort jag blir för varm. Så bäst att skydda huvudet så jag inte får solsting där borta. 99kr på h&m - funderar dock på att köpa en mindre också kanske till sommaren...

lööördag

Lördag och jag ska snart gå upp ur sängen och äta en god frukost. Hoppas på att de inte är så jättekyligt ute så jag kan lägga mig på balkongen med en filt i solen och få lite färg, legat ute tre dagar och fått färg faktiskt. Har inga planer för dagen vilket är jäkligt gött, en helt "fri" dag att slappa på. Låter som jag är väldigt busy haha men gillar att ha planer och planera mina dagar. Lovet är över imorgon så borde egentligen ta och plugga lite men det vet jag att jag inte kommer göra så ingen ide att säga att jag skall göra de när jag ändå kommer ligga i sängen eller ute och slösa bort tid på andra saker. Vi hörs senare, pussss

fredag på film i göteborg

Spenderade hela fredagen i göteborg med fem av mina fina tjejkompisar, Elin, Alice, Johanna, Estelle, Leonie och Amanda kom en liten stund också efter hennes jobb. Vi åkte ner rätt tidigt och kom hem runt åtta-tiden. Försöker spara pengar till USA men tog med mina enda pengar jag har att leva på fram tills att jag åker och självklart rök hela bunten. Tänkte visa er bilder imorgon på vad jag köpte, dock två behövliga och bra köp enligt mig själv haha. Så en liten video från vår dag. 

cheesecake

Inatt sov Elin hos mig. Vi åt sååå god cheesecake efter träningen som mamma fixade. Tryckte precis i mig en sista bit nu också. Första fredagen som jag är hemma och tar de lugnt på länge känns de som, varit med tjejerna nästan varje helg känns de som och myst eller vart ute. Tänkte förbereda mitt tal inför svenska nationella som är efter lovet och sen kika vidare på 90210, kanske städa upp bombnedslaget först som skett på golvet i mitt rum också. Kommer upp en film från göteborg senare, var ju där idag med några av tjejerna men de går så segt att ladda upp.. menmen den kommer ikväll iallafall! 

cheer prac

Börjar träningen om knappt en timme. Blir nog att kötta pyrrar och program idag, bara 5 träningar kvar till USA och veckan vi åker är många borta också på skolresor och annat. Ska bli så roligt att åka, det här är verkligen en DRÖM som alla cheerleaders drömmer om (tror jag iallafall?) att få åka till USA och se de bästa lagen i världen, att få stå på mattan i milkhouse och shoppa, bada, sola med sina lagkompisar. Hur som BT kommer idag också, har varit där tidigare iår och även andra lokaltidningar för att skriva om vår resa och att vi ska representera TEAM SWEDEN i COED klassen. Måste rusa nu, tjingtjing och jätteroligt med era svar på "5 snabba till er" inlägget, fortsätt gärna svara om ni inte redan gjort de.

barbershop b2

Den nya Barbershop B2 salongen har öppnat i Borås. Tidigare hade de sin salong bredvid Café Viskan och familjen sandwall, i hörnet på bottenplan. Nu har de flyttat upp till övervåningen på andra sidan i samma hus. Alltså ingång på sidan mot åhlens/där viskans uteservering brukar vara på kanten. Fick en liten förhandsvisning av Iman som har salongen i måndags och gick in med honom och kollade. Det här är nog Borås om inte Sveriges finaste frisörsalong måste jag själv säga. Visst tycker jag att nya familjen sandwall är grymt fint o lyxigt med sin ljusa miljö! Detta är lite annorlunda, så mycket färg och fina mönster att det blir så lyxigt och exklusivt så det går inte jämföra eftersom det är en helt annan stil mot en annan salong. Gå in och gilla Barbershop B2 på facebook för att se mer bilder av salongen och ta del utav olika erbjudanden. 

fem snabba till er

Längesen jag körde en sån här liten "frågestund" till er läsare och känner att ni blivit fler och fler på sistonde och blir så glad av alla fina kommentarer så nu vill jag veta ni är och vad ni gillar med bloggen, så svara i en kommentar här nedan och självklart kan ni va anonyma!
1. Ålder? 
2. Vart bor du?
3. Hur hittade du min blogg?
4. Vad får dig att läsa bloggen?
5. Hur uppfattar du mig som person?
Och om ni inte redan gör det så får ni gärna följa mig på bloglovin och gilla mina sida på fb!! Vill gärna nå 500-strecket, så skulle vara guld värt om ni hjälper mig med det♥

jobbat

före / efter
Var uppe tidigt idag för att åka ut till viared och jobba på Auto 7H center igen. Jobbade ju under en studiedag med Alice men myckte längre och mer jobb då vi bar och packade ner flera hundra pärmar. Idag var det liiite lättare men ändå tungt jobb. Vi tömde ett helt förråd på skräp, packade upp alla kataloger om bilarna och la i rätt ordning, slängde ut skräp i containar och fick ordning i förrådet. Vi blev så nöjda efteråt som sist haha, att se resultatet hur fint de blir i rummen. Så ja 3-4 timmars jobb på morgonen och några slantar extra till USA-kassan, bara 18 dagar kvar nu!!

chill style

tröja & jeans gina - nike free run från intersport
Uppe med tuppen idag, redan vid 6. Sticker iväg nu för att jobba några timmar och hörs ikväll efter min träning, ska fika med Alice och Amanda senare på viskan också, pusshej ha en fin onsdag!
 

värsta äckligaste smärtan

Hysteriskt halvful sliskig bild från påskafton menmen... hade brist på bilder och gillar inte att lägga upp samma bilder flera gånger! Hur som har nyss sugt ner två mackor haha, låter helt sjukt men sant. Jag kan inte tugga. Jag har nog aldrig känt sån här smärta i munnen förr. Satte i räls på underkäken imorse och kände ingenting försen innan träningen, det gör sååå ont. Ni som har eller haft tandställning förstår nog precis den smärtan. Det går verkligen inte att ta ett bett i maten, gör förbaskat ont att bara borsta tänderna och det värker och isar i hela tandköttet och så fort man rör tänderna. Fick även tre feta smällar på tänderna/munnen på träningen vilket inte alls va så lämpligt idag. Ska sluta klaga och försöka lindra smärtan med ipren nu, vi hörs imorgon. Puss o godnatt.

gårdagen på film

Från 1 april, skulle lagt upp filmen efter matchen igår men internet laggade och så funkade det inte nu heller. Filmade inte så mycket men ska försöka bli bättre och ladda ner lite musik och försöka filma minst en video i veckan. Hoppas ni uppskattar detta, något nytt på bloggen med videofilmer! 

elfsborgsmatch

Ska ner till stan nu för att luncha med några av vännerna på viskan. Sen vid 17.30 drar årets första match i allsvenskan igång för Elfsborg. Ska dit tillsammans med min vän Fanny, ska bli såå kul. Har ju bara sett guldmatchen och jises vad roligt det var. Jag har blivit en liten sportnörd på sistonde. Men så kul att se lyckan i andra när de vinner eller lyckas med nåt bra haha. Bussen går om några minuter så hörs imorgon, ska nämligen hem till Alice direkt efter matchen. Kanske ska någon av er också se matchen idag. Oavsett heja di gule, puss&hej!