webcam var det här!


|dagens outfit: vit blus från malene birger & svarta jeans|
datan har inte funkat försen än nu så det är därför jag uppdaterar så sent. jag har lyckats föra över några låtar till min iphones ipod *tummen upp* trodde aldrig jag skulle klara det, hehe. jag har markerat vårt program 120498208 gånger nu också för det är så otroligt kul. för er som ville anteckna det. imorgon blir det stan hela dagen, vi har orientering i stan, väldigt kul *host* man måste ta med sig kamera och fota alla ställen som man varit på så att man inte fuskar också så jag kan ju visa er de bilderna sen, hehe. nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödig, så jag ska ta mig en dusch istället. LATERO

godnatt

nu ska jag ta och stänga ner för kvällen, ska platta till håret lite innan jag lägger mig för imorgon blir det skolan för mig! vi hörs. godnatt!

btw, 2 dagar kvar varav 1 är stadsorientering - sen LOV


försäljning av bloggdesign


Hur går allting till?
Det är väldigt enkelt, du mailar mig (se mail nedan) om du vill köpa en design och förklarar kortfattat hur designen ska se ut, länka gärna till olika bloggar som har liknande design om du tycker att det är svårt att förklara. jag gör designen och du får se den --> påpeka grejer du vill ändra o.s.v.
Hur betalar jag?
När du är nöjd med designen så sätter du in pengar på mitt kontonummer (mailar kontonummer & andra viktiga uppgifter) när jag ser att pengarna är insatta så får du designen.
obs! du måste vara helt säker på att du vill ha designen så att jag inte gör den och sen vill du inte ha den, det tar ju min tid.

MAILA MIG PÅ [email protected] OM DU ÄR INTRESSERAD


rösta på min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
jag tycker att alla som läser detta nu ska klicka på länken ovan och rösta på min bikini! gör det NU! tacktacktack!
skulle vara kul om jag kom upp i över 100 röster - ligger just nu runt 70


naturligt...


nyduschad, ätit och pluggat! och här får ni även en bild på mig och mina naturliga lockar som jag bokstavligen HATAR. vill ha rakt hår, möjligtvis lite vågigt, men inte såhär i alla fall.

dax för cirkus


rubriken! ska gå på cirukus med pappa och lillasyster under påsken. pappa tävlade i BT och vann 2 biljetter, han skulle ta med sig lovisa men hon är ju så liten så hon behöver ingen biljett så blir tvungen att gå med, eller tvungen och tvungen, jag gör det för pappa och lillasysters skull och det är ju rätt så roligt när ungdomarna kommer som voltar, hehe. hon älskar djur och musik för den delen också, så nu på lördag klockan 14.00

2 nya favoriter



ph1:
linn ph2: lisa
nu när jag sitter hemma och är sjuk (har även märkt att det är fler som gör) så passar jag på att dela med mig av mina 2 nya favoritbloggar, vissa av er läser dem redan, t ex lisas place gillade jag inte innan men nu har jag börjat läsa bloggen - tummen upp för det.


anmäl er nu


då var det dax igen! anmäl er till veckans blogg, jag lovar er att nån vecka är det just DU som vinner så ge inte upp.

vinnaren av denna veckan blev ellika

ola & timotej & mfc



jag var som sagt inte med på uppvisningen igår men jag hittade dessa bilderna på hemsidan nu, bild på ola och timotej och några från vårt seniorlag!

huvudvärk


|bild i repris|
tjosan, haft huvudverk hela dagen och mår illa. får nog stanna hemma imorgon. var inte med på uppvisningen idag heller p.g.a läxor, nu funkar iphonen och jag har suttit och lagt in 100 kontakter, hör av mig imon eller senare. puss

say hi to iphone 3G


nu har jag äntligen fått min Iphone! så nu ska jag sätta igång med den. först blir det till att skriva ner ALLA nummer på ett worddokument - jobbigt men ändå HAPPYFACE

stänger ner

stänger ner datan nu, ska kolla någon film med mamma och pappa. imon är det uppvisning på volvo igen. 11-15.30, kom och kolla! gratis entré och ola svensson kommer dit 14.00 och timotej 16.00. god natt...

the last song trailer


|bild lånad av tinkerbella|
har sett på flera bloggar att de har lagt upp denna trailern och nu var jag bara tvungen att kolla! jag blev helt förälskad i filmen, den verkar ju vara SUPERDUPER! jag tänkte på varberg och sommaren när jag såg den och nu sitter jag och kollar på den igen och är även inne på SF Bio för att sen är den kommer ut. den här filmen är ett MÅSTE att se! om det är någon som vet när och om den kommer ut på bio i borås, hojta till

elin är veckans blogg


vinnaren av veckans blogg är *trumvirvel* ELIN BERG! grattis elin och din blogg kommer att länkas i en vecka i min meny, ni ser att det finns en bild i början av min meny, klicka på den bilden så kommer ni till bloggen.

tänkte att jag kunde avsluta bloggens första veckans blogg redan idag, hehe. hoppas inte att det gör något. jag kommer att köra veckans blogg måndag-söndag från och med nästa vecka sen så att ni vet :) och om jag glömmer att skriva det, hojta till med en kommentar bara.


kamera tips!

tjosan, nu tänkte jag att ni kunde ge mig massa tips på bra systemkameror, helst nikon eller canon. så sätt igång och tipsa mig nu!


"minikalas" för alva











ph1:
fördrink ph2: förrätt/snacks ph3: clara ph4: jag & alice ph5: josefine ph6: veckans värsta, spel ph7: julia & josefine ph8: iza med godis ph9: godis - yummi! ph10: alva!

igår firade vi alvas födelsedag (förtidigt) det var jättekul och mysigt. massa skratt och skämt! lyckad kväll säger jag bara! har inga fler bra bilder så jag kanske lägger upp någon mer när brudsen har skickat.

uppvisning på volvo

nu drar jag på uppvisning på volvo, darin kommer dit vid 14.00 om ni vill se honom. det är på volvo på hulta! vi ska visa upp och tjoha och massa. kom dit och kolla.

laddar upp bilderna från gårdagen ikväll!

gårdagens outfit



svarta jeans, svart kofta och vit blus med blommor upptill från ZARA

tjejkväll på hestra


snart drar jag och josefine till hestra! vi ska ha en tjejkväll hemma hos iza, myspys! vi ska äta trerätters (Y) tar med mig kameran, så bilder i helgen. CAIO

batik idag - ingen bild

är på norrmalm just nu, hos mormor. därför har jag ingen outfitbild. körde iallafall på mitt batiklinne från weekday, svarta jeans och svart kofta. har verkligen 0 inspiration nu, känns som att jag har på mig samma kläder varje vecka. ska beställa en svart skinnjacka från h&m imon om jag hinner så nått nytt till våren nu. om en timma drar jag till volvo i borås, vi ska ha uppvisning där. tjoho! kul att träffa bästa laget igen, sen i helgen är det nåt stort och min mamma har fått reda på vad som kommer hända och sa det till mig så nu vet jag vad som händer i helgen när vi har uppvisning där. så kom och kolla i helgen på volvo i borås. hör av mig ikväll eller imon.

btw, måste bara säga ASKUL att det redan är så många som är med i veckans blogg. och ställ fler frågor via bloggsvar.se PUUUUS

veckans blogg


|bild av mig - inspiration av tilda|
veckans blogg kör igång NU! du som har blogg kan vara med och tävla. det ända du behöver göra är att skriva JAG ÄR MED eller något liknande. så kom igen nu. vinnaren utses nästa...tisdag blir det. om inte måndag.

vinnaren blev elin

dagens som det kallas


körde på samma som häromdagen. vit blus från zara. kom på nu att någon frågade sist om den var nyköpt och jag kan säga sådär. köpte den i februari på lovet så om ni har tur finns den kvar. jeans till det och kofta över. även fast jag har en långärmad tröja i skolan så fryser jag ihjäl. det är svinkallt i skolan även om det är varmare ute nu när VÅREN är på väg, woho! tummen upp för det. snart ska jag äta lite mat sen blir det till att fixa några blogga och just det - ska börja köra veckans blogg nu VARJE VECKA, kanske hinner starta idag. vi får se. ha det bra. puss

hjälp mig!


|pic by me|
nu tänkte jag att ni läsare kunde hjälpa mig lite. jag ska jobba med reklam och media i skolan just nu och måste välja ut en reklamfilm, t ex fredagsmys olw reklamen eller ica reklamen. så därför tänkte jag att ni läsare kunde hjälpa mig att välja ut en bra reklamfilm och även skriva budskapet med reklamen om ni vill. har svårt att bestämma mig för vilken reklam jag ska ta. det ska helst vara en "känd" reklam som många kan. så kommentera och tipsa mig nu!

btw, glöm inte att ställa frågor via bloggsvar.se också + att ni kan säga till om ni vill få en inbjudan av mig.

webcam outfit


suddig outfitbild men jag orkade inte ta en bild med kameran. idag körde jag på mitt linne från monki, jeansshorts och leggings med dragkedja ner till. gillar mitt linne från monki, funderar på att köpa ett till fast annat tryck om jag kommer ner till göteborg snart.

NU: plugga svenska, tyska och matte -.-


cheerleading dm #3








ph1:
emilia&jag ph2: "springer" till guldet ph3: vi får medalj ph4: musketeers ph5: musketeers + alla 8 pokaler ph6: musketeers seniors ph7: musketeers seniors

nu får det räcka med alla cheerleading bilder, nu har ni en hel del att titta på :) och som sagt 8 guld 2 silver 1 brons - alla vidare till SM/RM

musketeers seniors 2010


för er som vill se oss. här har ni en video. jag blir gladare och gladare för varje gång jag ser oss. vi var så grymma! gillar 2.18 när thyra och emmiline slåss, haha.

måste bara säga en sak, om vi inte hade fått avdrag för fel grepp i slutpyrren + att en trosa visades, då hade vi tagit MVP så nu taggar vi RM när det bara är fortsättningslag.

cheerleading dm #2





ph1:
libsekvens, scorp ph2: pyrre - boll ph3: glädjebild! guldtårarna ph4: the best team ever! seniors
lite fler bilder, dålig kvalite på vissa som jag printscreenat. det kommer bättre bilder senare.


cheerleading dm #1






ph1: dm loggan ph2: amanda och jag ph3: annie amanda och jag ph4: annie i omklädningsrummet ph5: ariella med vår snygga frisyr!
gårdagen var grym! tror nog aldrig jag har haft så kul i hela mitt liv. alla lag var überduktiga och MFC tog medalj i varje klass som vi ställde upp i om jag minns rätt. musketeers seniors (mitt lag) tog guld och det var vi värda. vi satte allting och gaash vad vi var grymma! jag hoppas att någon filmade så att man kan kolla på youtube. jag tog inte så många bilder så jag visar bilder när folket har skickat massa. så jag säger bara proud to be MFC


tävlingstime

just nu: jag, emilia, eline och annie är hemma hos annie nu och fixar oss inför DM, woho! det kommer bli awsome. så jag hör av mig ikväll om jag orkar hur resultatet slutade. tjingeling and wish us good luck

black and white


idag körde jag på min vita blus från zara, svarta jeans och svart kofta över. snyggt, enkelt och skönt!

förlåt för så dålig uppdatering men jag har haft/har mycket plugg just nu och massa träningar nu när det är 3 dagar kvar till DM. så det blir dålig uppdatering resten av veckan förmodligen, tyvärr.

fryser häcken av mig


|skabb-bild|
jag fryser som attan nu. ska gå upp och ta mig en dusch nu och sen ska jag sova. jag har inte pluggat något ikväll för jag var tvungen att fixa massa bloggar så jag får plugga imon. och nu har jag bestämt mig! jag ska ta betalt 100:- för designer nu! tyck och tänk vad ni vill om det men det är så nu :) om ni inte vill betala, ja då är det nog inte så viktigt ändå, jag lägger ner mycket tid på det. jag "offrar" min pluggtid åt designer och därför kommer jag ta betalt. så det är upp till er nu. vill ni ha en design fixad. då måste jag få betalt :) godnatt


info om DM


har fått lite frågor om biljetter osv och nu tänkte jag säga det att biljetter köper ni på ticnet, i butiken som ligger vid högskolan eller så beställer ni via internet.
puplikinsläpp vid 12.00 - det börjar 13.00 om jag minns rätt. jag tävlar vid 15.30/16.00 vet inte riktigt när men runt den tiden. prisutdelning vid 16.30/17.00 om jag kollade rätt. så kom och kolla. ni lär gilla det.

ni som undrar över biljetterna, om man kan köpa där. jag frågade på träningen och det är inte säkert att det finns kvar då så om ni vill ha en säker plats på läktaren, köp innan lördag!

alla har en på huvvet


|bild i repris|
just nu känns det som att alla brudar i hela borås bär en sån här keps på huvvet! verkar som att de har blivit populära, själv använder jag inte min så ofta, känns lite pinsamt nästan att komma med en sån keps när alla har en på sig, men den lär nog komma till användning i sommar.

kass uppdatering!

rubriken! jag vet! det har varit jättedålig uppdatering, har inte hunnit p.g.a alla träningar och allt plugg i skolan så det är därför, men jag hoppas att ni kommer tillbaka nu, ni som kanske tror att jag har tagit en paus. jag ska försöka uppdatera denna veckan men det är ju som sagt massa träningar, vi tävlar på LÖRDAG :o helt sjukt, jag kan inte tro det. här får ni i alla fall lite bilder på moi och kompisarna i skolan igår och idag och några som jag tog på vägen hem (MOBILDBILDER) uppdarar strax där ni ska få se vad jag har sysslat med idag.
 



snygga bilder, haha

godmorgon

godmorgon, sitter framför teven och ska snart fixa mig inför träningen, vi ska köra med dräkterna tror jag och rosetterna, wiho! en vecka kvar nu, sen kör vi. alla är så sjukt duktiga och nu måste vi 110% på varje träning. så kom och titta nästa lördag i boråshallen :D LATER

godnatt

nu stänger jag av, imon är det träning mellan 13-17, innan dess måste jag studa, tråkigt men jag måste. just nu sitter jag med clean-up-plåster tror jag det heter, man sätter det på T-zonen (panna, näsa, haka) så tar det bort typ porer, aldrig gjort det förut så vi får väl se om det funkar. hör av mig imorgon kväll om inte tidigare, GODNATT

blus från h&m


|bild lånad av amanda|
apsnygg väst från h&m verkligen. 99:- funderar på att köpa en när jag har pengar. det lär väl inte finnas några kvar då. men den var riktigt snygg i alla fall, gillar volanger och den gammelrosa färgen.

som ni vill


oseriös bild
som ni vill, här har ni en bild på min broder, han vet inte att jag la upp denna så håll tyst om det, han dödar mig om han ser detta, hehe.

okej nu vet han för att han kom ner, haha.


salivtest för tvillingar



för er som inte visste det så är ju jag tvilling, jag har en tvillingbror. igår fick vi hem ett brev på posten där vi fick några papper och 2 saliv"grejsimojser" vad ska man kalla de? behållare? whateva, vi fick i alla fall förfrågan om vi vill vara med och delta i en tvillingstudie (alla tvillingar blir erbjudna det) och självklart ville vi vara med. det är ju kul, man har ju inget att förlora liksom, det är gratis och man får en biobiljett om man deltar, man ska ju bara spotta i ett rör, skaka röret, lägga det i en medskickad plastpåse och lägga på brevlådan. lite äckligt men LÄTT ATT VI ÄR MED!

nu: let's dance, sen kommer det bästa på hela veckan SOLSIDAN!

tjejen heter lovisa





modell: lillasyster lovisa
foto: storasyster filippa
fotade min lillasyster igår, här har ni resultatet. inga superduperbra bilder men det är svårt att fota lovisa när hon har myror i brallan hela tiden. haha


ingen sommar? :O

läste på någons blogg att snön ska ligga kvar till midsommar :O omg! det måste vara ett skämt, solen syns ju till redan nu, nån måste luras, haha. ddet är ju hemsk! snön ska bort inom 2 månader enligt mig! ville bara säga det :)


eclipse-trailern


inget stort fan av twilight men eftersom att jag har sett både twilight och new moon måste jag ju även se eclipse när den kommer ut. new moon gillade jag inte alls, men eclipse verkar vara jättespännande, så 30 juni är det premiär va? och denna gången ska jag kolla på den tidigt (så att alla inte mobbar mig för att jag ser den sent, hehe), jag kollade jag ju på new moon jättesent men vem bryr sig, den är väl inte bättre för att man kollar på den ett visst datum. eller? ska ni se den? är ni stora fan av twilight, kommentera och tyck till :)

nyfiken


woho, jag har fått en silvermedalj nu och "rankas" som nyfiken. fortsätt ställa frågor, det är jättekul. och glöm inte heller att gå in och läsa era svar. det står under ikonen i menyn, läs besvarade frågor. klicka där så kan ni läsa era svar. pusshej

träning

tjo, stannade hemma från skolan idag igen men nu känner jag att jag börjar må bättre, har tagit mig en dusch och nu ska vi fika innan jag drar på träning, tror inte att jag ska vara med så mycket, bara när vi visar upp för de andra förmodligen. får se hur jag mår sen efter träningen, CIAO

god natt


bild: jag kommer snart bli en apelsin så många apelsiner jag äter - haha man ser knappt mig
nu ska jag ta mig en 5, 6 eller 7 apelsinen för dagen. det är mums och apelsiner är ju jättebra att äta när man är sjuk, man får i sig massa C-vitamin. så 1 eller 2 till ska jag trycka i mig innan jag går och lägger mig, ni kanske förstår att jag ska stanna hemma imorgon med. godnatt


ge mig sommar & värme



p1.varberg p2. sommar i mina ögon, SOL
jag är nog inte ensam om det, jag vill ha värme och sol nu! jag vill ha varberg, vännerna, tre toppar. mums till allt! sommaren 2010 ska bli BÄST. det säger man nog om varje sommar men denna ska bli bäst! jag har kommit på en grej, eftersom att vintern har varit iskall, då borde sommaren bli varmast! haha, vem vet? kanske blir det så?


vill till topplistan!


rubriken! jag har kollat runt på bloggsvar.se och sett att man kan hamna i topplistan, den som ligger "sist" 15 plats har svarat på 50 frågor och själv har jag bara svarat på 16 så om ni vill hjälpa mig så skulle det vara snällt :) det ända ni behöver göra är att ställa en fråga (helst en annorlunda fråga) i frågelådan som ni hittar i början av menyn, tack på förhand mina underbara readers!


snygg bikini


tycker att denna bikniöverdelen är görsnygg! någon som har sett den här i borås? helst i stan? hojta till isåfall och om ni vet priset så vill jag gärna veta det med, hehe. behöver köpa lite nya bikinis till sommaren och framförallt innan jag åker till kreta. har 1 som jag gillar.

den ska tydligen finnas på lindex, okej. för 129:- hörde jag att någon sa. fanns bara kvar i stora storlekar. finns i knalle, någon har sett den i stan. jag tack till alla svar, nu vet jag vart jag ska kika in nästa gång jag är i stan ;)


webcam x 2


haha jag har kul. sitter på mitt rum med mini-laptopen och den vanliga laptopen, har loggat in på två av mina msn och sitter och webcamar med mig själv, haha. kul man kan ha. har äve bakat chokladbollar men är fortfarande förkyld så jag tror jag får stanna hemma imon men jag måste nog åka till träningen, vi ser hur det blir.

nästa: plugga


såg att sara hade gjort såhär med en bild och var tvungen att testa, det blir som en egen "ram" runt bilden (Y)

nu blir det att plugga svenska, jag ORKAR inte, huhuhuuuuu jag vill inte men jag måste så jag går upp och äter något sen börjar jag, haha. tjingeling

svar svar svar


svarar uppifrån och ner:

1. suger som sagt på att förklara men jag ska försöka, gå in i stilmallen och leta upp stycket
/** Entry headers **/
h3 {

där det står font-size: 40px; där ändrar du storleken, jag har 40px på mina. hoppas du lyckas.

2. den vita tunikan är köpt på faith för ett tag sen. om du hade tänkt köpa den så kan jag säga att det är nog försent, var inne igår och då hade de inte kvar den modellen, men de har massa andra fina blusar där. så släng in ett öga om du ändå travar förbi butiken.

3. haha det här låter wierd men om jag duschar, lägger mig och sover med blött hår och sen plattar det på morgonen, då blir det typ "fluffigt" och det vill inte jag, däremot om jag fönar och plattar håret samma kväll. då lägger sig håret typ under natten så att det blir lite tunnare som jag vill så där har du en förklaring, haha.

4. yes, härifrån!

5. de svarta transparenta menar du va? det kommer ifrån monki.

scrolla ner



om ni scrollar ner 1 eller 2 inlägg så ser ni att jag har laddat upp 2 bilder nu från i måndags. men här kommer även 1 till i färg och s/v :) tog lite bilder nu också som jag kan visa er senare, täntke att jag kunde svara på några frågor sen också. LATER


sjuk


|jag&josefine i skolan|
näsan rinner, ögonen brinner och jag är varm. jag MÅSTE bli frisk tills imorgon så att jag kan träna, har tryckt i mig 4 apelsiner och ska äta några bullar (mina hembakade) sen ska jag plugga svenska för det måste lämnas in idag, får maila det. jobbigt. ska även försöka visa er bilderna som jag tog med nya stativet. PUSS


med stativ och blixt



här får ni 2 bilder på mig som min broder har tagit. kommer fler sen.

btw, imorgon ska wilma följa med mig till skolan imon, kul kul. hon ska börja där efter sommarlovet så hon hänger med och ser hur det är för de har studiedag imorgon, alla har det utom vi för att vi är friskola *buuu* menmen. detta blir även sista inlägget för kvällen, kanske kommer ett till för jag ska rusa upp och ta mig en dusch nu för sen börjar SVENSKA HOLLYWOOOOOOOOD FRUARNA!

min bästis heter hama-stativ




|bilderna är tagna utan "superblixten"|
säg hej till min nya bästis! stativet blev mitt för 299:- på net on net, det kan bli max 160cm långt och 64cm som kortast, askalas! alex upptäckte även att man kunde byta batteri på stora blixten så det är därför den inte har funkat, hehe. så alex fotade mig lite så ni får se bilder sen, dock blev många suddiga för han suger på att ställa in skärpan, höhö. så håll er uppdaterade!


bild i repris


hemma från en väldigt jobbig men rolig 5 timmars träning med laget. vi varvade (heter det så?) med juniorerna och coed. nu är det bara några ynka träningar kvar innan DM och jag sätter inte min stilla flickis :O jag får panik bokstavligen! den ska sitta nästa träning, så är det bara! och det kommer förmodligen inte vara något genrep heller, men tydligen så får föräldrar och vänner ändå komma och kolla, ja jag vet inte riktigt hur det blir med det men ni kan ju i vilket fall komma och kolla 20 mars i boråshallen när tävlingen är. så TAGGA SENIORS! nu ska jag platta håret sen blire sängen. GODNATT

just nu: nyhetsmorgon

sitter och kollar på nyhetsmorgon just nu. bröderna al fakir är gäster just nu och jag sitter och väntar med späning på att salem ska sjunga keep on walking i studion, hihi. men nej nu blev det paus och sen kommer nyheter, jaja sen ska jag i alla fall fixa mig för jag ska till mormor innan träningen. det är långträning idag 15.00-20.00 men det ska bli askul, för jag ska köra min gympa idag har jag bestämt mig för och hoppas att alla kommer. jag ska ju visa er bilder på mitt nya överkast också, ja vi ser vad jag hinner med innan jag åker. PUSS

hallå....

...kommentarer. vart håller ni hus? har ni flyttat? nu får ni banne mig ta och kommentera lite, det är inte kul att blogga annars. så kommentera kommentera kommentera. jag ska förmodligen köpa ett stativ imon så då kommer jag kunna ta bättre outfitbilder, tjoho, nu ska jag lära mamma hur hon ska använda den här nya lilla datan. jag gillar den! så gullig och skön att ha i knät när man har ett "databord" som jag köpte på ikea, det är som en liten sackosäck under och över är det som en hård plastskiva nästan, så lägger man den i knät och har datorn på, kan fota den så ni får se bild. hihi. LATER

keep on walking keep on walking


jag gillar älskar låten enormt mycket. just nu spelas den om och om och om igen på spotify!

btw, ska visa er bilder på mitt übersöta nya överkasst från betty's senare

förklaring, antikt foto

hörde jag en förklaring till en effekt? yes, här har ni förklaring till hur ni får antika foton

1.öppna photoscape - redigera.
2.välj den bild du vill göra antikt (gammal färgeffekt)
3.klicka på filter
4.klicka på antikt foto
5.välj en av de antika effektera, jag brukar ta effekt 7

resultat - effekt 4 eller 5 på bilden nedan




webcambilder




sitter vid nya mini-pc och ska fixa spotify, skype och photoscape. passade på att ta lite roliga webcambilder.
filippa gillar webacamar med effekter m.m hoho

samsung mini-pc


då var den vår! mamma och jag åkte till netonnet efter uppvisningen i u-hamn, vi köpte en vit mini-pc från samsung. håller på att intstrallera den och massa så ni får två bilder från hemsidan.

u-hamn imon bitti


|seniors! DM om 2 veckor. N E R V Ö S T|
nu blir det sängen för imorgon bitti åker jag in till stan och därefter åker några i laget till u-hamn för att ha uppvisning, på volvo tror jag det var. så uppdaterar senare om jag inte pluggar. godnatt

mikaela för knokk



var bara tvungen att lägga ut dessa två übersnygga bilder på mikaela. hon har plåtat för knokk-klockorna. hon är så snygg och håret! jag älskar det. hon ser ut som värsta fotomodellen - det är hon nog också om något år, haha.

hoppas det var okej att jag la upp bildera för dig mikaela.


JA TACK!


|pic by me|
skinnjackan ska införskaffas när jag får ny månadspeng, så är det bra! Sen får vi se om det svarta linnet finns kvar nästa gång jag åker till götet. men jag säger bara tre ord. GE MIG SOMMAR!

hemma hos fam. modig


|josefine på bild - döda mig inte för denna bilden|
godmorgon, sitter i josefine's rum nu och om 15 minuter så åker vi till björkäng för att ha idrott. vi ska ha typ kickboxning eller något så min lärare, kul *host* uppdaterar efter min träning. SEE YAA DUDES

andra avenyn

nu ska jag kolla andra avenyn. sen packa idrottskläder och cheerkläder för morgondagen. vi börjar 9.00 i björkängshallen (idrott) så jag åker till josefine på svensgärde vid 8 tiden och så åker jag till hallen med henne, hörs imorgon efter träningen om jag orkar uppdatera. PUSS&KRAM

stay cool sockermunk



vi gillar'T. köpte en i kiosken på vägen hem, mmm vad de är goda. nu blir det att plugga tyska, matte och svenska. LATER 
just nu spelas keep on walking på hög volym - den är superduper!


liten undersökning?

jag har fått massa roliga och snälla frågor/kommentarer via bloggsvar.se och det är megakul. keep on going, eller vad är det man säger? det är några som vill att jag ska skicka grejer, ex. bilder/tavlor (av mig) smink, tidningar. haha lite smålul faktiskt men tyvärr har jag nog inte råd med detta, och om jag skulle haft råd hade det nog varit svårt för då hade jag kanske fått skicka till alla mina läsare och det hade blivit liiite liiite dyrt. haha. tänkte bara säga det. CIAO

jag glömde ju själva undersökningen jag skulle ta upp, haha. det skulle vara kul om alla mina läsare kommenterar vad ni är ifrån, skulle vara kul att veta vart mina läsare är ifrån :) de flesta är väl goa boråsare, haha.

hemma från träningen


väldigt fin webcambild *host*
hemma från träningen nu, ska käka sen duscha så får vi se om jag hinner uppdaterar senare.


mitt manus

sitter i skolan och skriver på mitt manus och fick en fråga vad det är för manus jag skriver på. NEJ det är inget stort manus, haha. det är en uppgift på steg 15 i svenska. man ska skriva ett eget manus. så det är som en skoluppgift kan man säga. så nu vet ni. och jag har kommit halvvägs och det ska vara inlämnat imorgon. igentligen förra veckan så lite försenat så nu får jag skriva vidare. tudilu.

btw, har träning halv 5 till 6 så jag uppdaterar senare ikväll.

ny frågeruta

RUBRIEKN! som ni er har jag lyckats sätta in en stor frågeruta i menyn istället. och jag såg att det var några som hade ställt lite frågor igår och idag, askul faktiskt :) hihi, fortsätt så. och jag fick en fråga av hon där bloggaren på bloggsvar.se om jag minns rätt? hmm... hon där hanna R, skit samma. jag blev jätteglad :) hihi, ni ser vad hon frågade på bilden under:

btw, jag gjorde en ny header eller en likadan men bytte ut en eller två bilder.


jag just nu


sitter och skriver på mitt manus och jag ska ta en paus för jag har skrivit jättemycket nu! duktigt filippa. och nu så ska jag lyssna på melissa horn.

pluggmat


yes! min pluggmat som är uppkäkad innan man ens har börjat plugga, hehe. och jag har tryckt i mig en sockermunk för den delen också, fettomat! så nu ska jag skriva 2 scener på mitt manus. hör av mig senare. (om inte datan laggar som den gör nu, tog ca 30 minuter för bilden att laddas upp) tjingeling

nu drar jag


nu drar jag till skolan, han inte ladda upp den riktiga outfit bilden, får bli när jag kommer hem kanske. LATER