victoria's secret

Oh herre min gud, idag kom det upp! Gårdagens show i New York. VSFS 2011 finns nu på youtube, delar med mig av part 1. Jag avlider lite av hur galet snygga de är, man blir ju så glad!
UPDATE: passion & aquating angels magiskt och underbart vackert!

iphone till salu

Jag tänkte höra med er läsare som inte äger en iPhone, kanske ni yngre mest..? Jag ska förmodligen köpa mig en ny, finns det någon intresserad av en 3G. Jag syftar mest på er som kanske inte har någon, lillasyster/lillebror kanske vill ha en? Kommer att säljas för ett billigt pris. Hör av er på mejlen.
Pris: 500kr
UPDATE: vad roligt att ni är så många som är intresserade men nu är iphonen tyvärr såld!

underbar

Min underbara lilla tokstolle. Min lilla fotomodell.

nyårsklänning

Förlåt för så brusiga/suddiga bilder. Här har ni två bilder på hur min nyårklänning ser ut. Många undrar vilket märke den kommer ifrån och märket heter Stylebystars. Jag har XS på min med har sytt upp den hos en skräddare för jag tyckte den var för lång, ska sy upp själv banden ca 4 cm så är den perfekt.

bloggkalender?

Funderar på att ha en liten julkalender här på bloggen? Där jag varje dag "öppnar en lucka" där det finns en fråga, svaret finner ni i något inlägg på bloggen, skulle det vara roligt? Och priset varje dag får bli en länkning, något större finare pris på julafton kanske.. vad säger ni? Ni bestämmer - gilla via facebook om ni tycker det låter bra.

sotade ögon

Fixat och klart, en tutorial hur jag sotar mina ögon. Hoppas detta duger, om inte så får jag försöka bättra mig tills nästa gång, släng gärna in en kommentar om vad ni tycker. Er önskan är ju min lag!?
1. Jag är inget proffs på detta, 3/4 gången jag gör detta.
2. Jag sotar endast om det är partydax, inte till vardag. Då har jag bara mascara.
3. Jag har försökt lära mig via en sminkblogg, så får öva och öva.
4. Jag använder 2 olika nyanser, ljus+mörk. Man kan använda sig av bara en färg också såklart.

0 inspiration

Sjuk, vet inte vad jag ska blogga om riktigt. Ska försöka slänga ihop min sminkvideo som ni vill se. Bjussar på 2 bilder så länge från mitt hem. Vitt och ljust, me like.

första advent

Idag är det första advent, mindre än 1 månad kvar till jul nu. Storm här i Borås, hemskt om jag får säga det själv. Jag vill ha snö NU! Vakna upp av ett vitt ljus, snöflingor som smälter när de landar på gatorna. Vi har fått tillräckligt med regn nu, dags för lite kallare och mysigare tider. Iår blir det ingen vanlig jul för mig. Ingen julgran hemma hos oss eftersom att jag ska spendera min tid på ett mysigt hotell i Åre, skidor varje dag. Underbart. Hoppas ni alla får en mysig första advent.

300 followers

Måste slänga in ett tack till er läsare som följer mig via instagram, igårkväll fick jag min 300ade followers. Sjukt roligt att ni är så många. Tusen pussar och kramar♥
update: wooow, tack för alla visningar av mina videos på videofy.me, ni är så många som kollat min tutorial & cheer video!
såååå... vad vill ni se i nästa video? upp till er att bestämma!

new watch

Köpte med mig en ny klocka hem från stan. Har velat ha en ny länge men inte köpt någon. Fick bli en i guld även om jag spanat på en silver länge.. 298:- inne på ur&pen (rea) väldigt nöjd efter att ha haft min vita Triwa i snart 2/3år..?

sts språkresor

Fått frågan flera gånger om det är jag som är med på sts-katalog och i ett gammalt frida-nummer. Ja det är jag. STS-fotograf kom till oss sista veckan för att fota bilder till katalogen och jag fick vara modell, vilket var jätteroligt. Vi var 5 stycken som åkte till en "lantgård" och tog bilder i olika miljöer, vi var även och fotade nere på stranden där jag var. Så för alla som undrat, ni såg rätt tjej.

joy of pently

Hittade två bilder på mig härifrån på facebook. Det var från dagen då jag var på joel jolina's modevisning och fick håret fixat av bloom.

gossip girl

Jag laddade hem första säsongen, jag blev totalt förälskad, jag är beroende, måste se ett avsnitt till bara innan jag börjar med läxorna..!

teknis vs bäckäng

Håller på att kolla igenom vad andra ungdomar i Borås funderar på att välja för linje/gymnasie. Jag tror att en lampa tänds klart i mitt huvud efter morgondagen då vi besökt gymnasierna vi är intresserade av att söka till om några månader. Dock är jag 99,999% säker på mitt val. Vilket är ekonomi på sven eriksson aka teknis. Så imon får jag nog en klar bild om hur det blir. Spännande och läskigt, hehe.

dance

En bild jag ska använda till vår fotouppgift i skolan, "budskapet" eller ämnet (kalla det vad ni vill) är rörelse/stilla. Tänkte att denna bild passade fint när det föreställer att jag dansar och rummet är stilla. På bilden skymtar ni även min nyårsklänning jag kommer att bära från nelly. Visar en bättre bild i veckan.

2 idag

2 bilder från hur jag såg ut idag. Hunkydorykofta, hunkydoryblus, blåa jeans som inte fick sin rätta färg någonstans på bilderna...

statistik


statisk från de 30 senaste dagarna
Har fått meddelanden och kommentarer att ni vill se hur min statistik ser ut. Jag vet hur det är,vissa tror inte på det man själv säger som bloggare och behöver få det på bild för att förstå. Så här har ni, ni ser i högra hörnet att min bloggadress står där och att detta stämmer, tagen idag 15.24. Statistiken burkar stiga uppåt efter 18 tiden för mig.
Ni ser att det just nu är över 200 som besökt bloggen men det stiger mot kvällen till samma nivå som andra dagarna. I min meny kan ni även kolla hur många som är inne samtidigt, hur många jag har om dagen/veckan/månaden/totalt.
-översta linjen = antal gånger ni gått in på bloggen
-understa linjen = antal OLIKA personer som gått in på bloggen

autumn

Två bilder från när jag och Anna fotade. Blev dessa två och de andra jag lagt upp tidigare som blev bra, de andra var inget att ha kvar... Vilken gillar ni mest, 1 eller 2?

3 b/w

Tre stycken bilder i b/w från Turkiet. På mig och min syster, pappa och mamma. Hade ingen bra på mig och min bror eftersom att han inte var med i turkiet, men här har ni. Saknar värmen.

för träning


Måste dela med mig av en bild på våra galet snygga sporttopppar vi nu fått. Dör lite smått, trycket i blingbling ♥ så sjukt fint. Håller ni inte med? Vem vill inte dra på sig denna när man ska och träna? (som cheerleader..) inspi. från amerikanska laget California Allstars sporttoppar.

...

hoppar runt på kryckor i hopp om att min stukade fot ska läka, får åka till farbror doktorn på måndag om inte lilla foten mår bättre, man vet ju aldrig om det kan vara allvarligare.. hur som så hände det på cheerleadingen och fick höra från alla lärare "livsfarlig sport, du är så modig" haha! godnatt

lovisa


Min skatt, min ängel, min stjärna, min busunge, min bästa, min finaste, min glädje, min sötaste, min pärla, min älskade lillasyster.

från en läsare


En liten läsare som går på samma skola som mig kom fram med denna söta planch hon klippt och målat till mig. Så gulligt, blev så glad. Kan inte föreställa mig att någon ser mig som en så "stor" förebild, men det gör denna tjejen. Tack♥ 

studiedag


Underbart att vakna vid 12 av solen som skiner in genom fönstret. Ibland kan ju studiedagar vara det bästa. Kom hem runt 3 igår efter att ha sett nattpremiären, var ju grymt! Blev lite smått förbannad på slutet, ni som såg den och inte läst böckerna innan som jag, ni förstår säkert vad jag menar..? Så just nu sitter jag och läser BT och käkar gårdagens godis, mums.

vill sova..

Känns som att mina ögon snart går igen.. men måste hålla mig vaken för i Måndags bokade vi helt spontant 4 biljetter till premiären av Breaking Dawn inatt, 23.59! Ska bli väldigt roligt att gå på premiär och nattbio. Vilket jag inte gjort innan så ska snart hoppa ur min sköna mysdres och dra på mig ett par kalla jeans och trippa ner till stan för att möta vännerna, hemma runt 3 inatt, studiedag imon. Nice!!

vinnaren är


Efter att ha läst igenom alla motiveringar som var väldigt bra på olika sätt så har jag valt att slumpa fram en vinnare via random.org efter att också konstaterat att hälften av de som deltagit är mina vänner. Så via slumpen så blev det nummer 8 av kommentarerna...
vinnaren är alltså... Alva! (som ni ser på bilden)
Kort och gott hennes motivering:
Det är svårt att trösta någon som fått sitt hjärta krossat. Det bästa man kan göra är nog att hjälpa sin kompis så att den inte faller ritkgt hela vägen till botten.
Grattis vännen, du får ett "Komma över ett krossat hjärta kit" hemskickat till dig inom 1 vecka.
Tack till alla som deltog och tack till blogg.se för detta samarbete.

metallic


Metallic nails, som jag velat ha ett par silvernaglar. Och helt gratis fick jag det fixat under torsdagens visning. Dock pillade jag bort dessa "silver-folie" bitar nagen efter, trivs faktiskt inte med färg på mina naglar! Men snyggt blev det, finns att köpa på Kicks tror jag för en billig peng.

Ni undrar säkert om de limmat på dessa foliebitar? nejnej! De filade på naglarna, torkade av dem och sedan tog de en foliebit från brickan där de sitter fast, la på nageln och tryckte till ordentligen och drog ut i kanterna med en fil, sedan filade de bort längst ut de som blev över/för långt ut. Supersmidigt och fort gick det.

torsdagens outfit




Väst från jolina. Blus från rabens saloner. Brallor från dr.denim. Skor från blundstone.
I torsdags var jag på modevisning tilsammans med Jolina och Joy of pently, riktigt rolig kväll. Fick mitt hår fixat av Bloom, fina lockar♥ och sedan ville de även testa en fläta som ni ser på första bilden, inget jag skulle vilja ha i vanliga fall.. men de tyckte att det blev snyggt! Fick en fin goodiebag och metallic naglar som jag ska visa bild på!

skoltid


En bild på mina fina vänner Iza och Alva från skolan. Passade på att ta en bild innan vår fotolektion började, hela veckan har vi tillägnat tiden med en fotograf, vilket har varit jättekul. Väntar på att få bilder från vår bildlärare så jag kan visa er några..xoxo

bra kväll

Idag kom våra koreografer från USA som vi ska träna med hela helgen och veckan, börjar imon! I helgen blir det träning sent, mariedal natt, sova några timmar, träna vidare. Så idag en stund på träningen fick vi lite hjälp av dem. Åkte vidare till visning med jolina, fina modeller, kläder, god mat, goodiebags och fick till o med mitt hår lockat och fixat av bloom och silver/metallic naglar av nagelskolan *happyface* eftersom att jag letat efter ett lack i metallic, visar bilder imon :) puss

tack


Har bara min kamera men ingen USB-kabel så får bli en bild via instagram (@filippall) En bild på min nya underbara pälsväst mamma kom hem med igår, så glad. Velat ha en sen första gången de kom i butik. Ska visa er en riktig bild när jag har min kabel igen.

glöm inte

Snälla söta läsare, det skulle betyda så mycket om ni alla bara deltar i min tävling i samarbete med "Alla krossade hjärtans dag" ni behöver inte länka på era bloggar om ni inte känner för det, bara att ni deltar då vi alla där ute som håller i en tävling även tävlar mot varandra vem som får mest deltagande och sprider denna högtid, så snälla DELTA HÄR NU! förlängt datum till 12/11
UPDATE: Några tjejer vid namn Lovisa, Hanna och Emma. Ni har deltagit i tävlingen men varken länkat om ni har blogg eller mail så kommer inte kunna ta kontakt med er! Delta igen och SKRIV MEJLADRESS

besök av fotograf



två favoritbilder av Sandra Freij som hon visade idag
Jag.orkar.inte.allt.plugg. Men en rolig grej är att denna vecka gästas vi i nian av en stor modefotograf, Sandra Freij som ska inspirera och hjälpa oss denna vecka med foto och kameror. För vi jobbar just nu med det inom bild&form.. ska bli väldigt intressant imorgon då vi ska få hjälp med hur vi ställer in bländare och slutartid bäst för fina bilder och annat skoj, vi ska alltså ha Workshops med en grym fotograf! Idag hade vi två föreläsningar där hon berätta att hon fotat/fotar modellbilder för svenska ELLE, italienska och franska Vouge, BON och andra tidningar och reklam i skyltfönster för bl.a h&m, indiska, mq och åhlens. Lite fräckt tycker jag eftersom att jag själv haft drömmar om att jobba med sådant, lång text men tummen upp om ni orkat läsa allt.


svaren #2

när fick du din iPhone? för två år sen nästan, jag var 13

har du någon annan Apple sak? min älskade iMac data, nästa år får jag ju även en macbook LYCKLIG!

kan du inte lägga ut lite bilder på hela din telefon? jag funderar på att sälja den om jag får en ny iår, då kommer det bilder!

favoritdjur? jag gillar egentligen inga djur även om vi haft en kanin och hund.. men små söta hundar är favoriten isåfall

favoritplagg- bild?

Bästa tröjan! Älskar den, så skön och varm och fin. Vilket kap säger jag bara, köpt den på vinter-rean förra året på ZARA, love it

favoritartist?
har ingen favoritartist, utan lyssnar på pop? eller vad säger man, haha toplistan på spotify - där har ni det!

favoritlåt? som förra frågan, lyssnar på min spotifylista, håller varken kolla på låtnamn eller artist

Haru ett förhållande på G? nej, singel!

Om du måste välja en av dom kompisar du tkr om mest, isf vilken? Går inte att välja EN, tycker om alla mina kompisar på olika sätt, alla betyder lika mycket för mig och är så glad för jag har så sjukt underbara vänner♥

Om du fick va någon för en dag. vem? Kenza eller Chloé, hehe. Vill inte va någon hollywood-kändis som får kameror upptryckta i ansiktet så fort de visar sig.

vart köpte du din nya rugbytröja/polo från ralph lauren? loveurblog! Min mamma köpte denna till mig.. tack vad söt du är!

kan du inte lägga upp bilder på dina bästa köp:)
och en sak, är din familj rik i med att du har så mycket märkeskläder? hehe kanske är en dum fråga men men. kram<3
Jo det ska jag ordna i veckan :) nej min familj är inte rik, sen är det ju ett + i kanten för mig att min mamma och jag har samma storlek och kan ha samma kläder, kram

vad kommer du önska dig i julklapp? Som sagt, pengar. Fast det jag vill ha mest av allt just nu är ett par svarta prime och en iphone4!

lägg gärna ut bilder på ditt rum :) Jag har gjort det tidigare men kan fixa detta igen, lite bättre bilder kanske.. :)

grymt bra blogg! tack, blir verkligen jätteglad av dessa ord!

vilka linjer funderar du över att gå på gymnasiet och vilken skola isåfall? Har varit säker i 1,5 år och är stensäker, ekonomi på sven eriksons / teknis

Hur går det för dig i cheerleadingen. det går väldigt bra just nu tycker jag, har utvecklats så mycket denna terminen! :)

hur länge har du gått? jag har gått i 5 år tror jag...

Vad kan du för gymnastik? gymnastik är det jag själv är sämst på och som jag ska utvecklas mer i, kan stilla flickis och rondat flickis. Sen tränar vi även på stilla skruv med pass för att sedan klara av detta i luften! :) och på marken såklart...

Vilka cheerlag/föreningar har du gått i ? jag gick i flugan först men har sedan bytt till Musketeers Funky Cheer!

UPDATE: måste ta med en till fråga som kom nu...
känns som att alla i Borås har likadan stil, tycker du det? kram:) Ja! detta är så sant, en typisk borås outfit: primeboots, sveajacka/barbour jacka, svarta jeans och en blus., många har även mössan med pälsboll nu under hösten/vintern. Men jag ska inte klaga på att alla ser ut såhär eftersom att jag själv går runt och ser ut som en typsik boråsare...? Kram


svaren #1

Till vilka ställen skulle du helst resa till? Min drömresa går till New York! Sen vill jag även till miami och dubai.

Vilka 5 bloggar läser du mest/tycker du är bäst? De bloggar jag ALLTID besöker när jag har tråkigt är Kenza, ChloéHannaMW, Ellen Claesson, Felica Linn(LÄS om ni aldrig gjort det innan!!!) och Saralinneea

Har du någon förebild? Vem i så fall? Hehe, mina vänner vet nog att jag är lite "in love" i Chloé Schuterman och Kenza. Nämner nog deras namn och utseende, hela köret varje dag...

Favorit affär i Borås? //gillar din blogg :) De flesta tycker nog samma om Borås, jolina & faith! Sen är ju gina och h&m alltid bra.

hej vart gör du dina ögonbryn och hur mycket kostar det?:) På ciluette city spa här i Borås, det kostar ca 150kr tror jag.. fett värt det!

Hur gör du för att hålla håret platt hela dagen? Jag gör inget speciellt mer än att använda mig av dessa droppar i håret innan jag plattar det. Sprayar inte eller något sådant...

hur lång är du ? Kort - 158cm

Hur mycket får du i månadspeng? tycker det är kul att folk frågar för det är väl väldigt ointressant att veta? :) 600/700:-

vart går din drömresa? Som jag skrev på första frågan, New York!

hur spenderar du en fredags kväll bäst? Med mina vänner, myskväll eller inte spelar ingen roll men med vännerna♥

kan inte du göra "fem favoriter" igen? Fem favoriter? antar att du menar fyra favorit outfits, visst kan jag det! :)

önskar du dig något speciellt i julklapp? Nope, pengar is da shit! Så kan man handla sina egna klappar, hehe...

favorit mat&film? Fisk är min favorit, sen gillar jag ju lite fettomat som de flesta. "Allt för min syster" och SATC1+2" är mina favoriter tror jag nog.

Vad vill du göra efter gymnasiet? Ingen aning, vet inte vad jag vill göra eller jobba med. Dock är en sak säker att jag ska till Ayia Napa med mina bästa tjejvänner!!

Om du fick välja en enda butik att shoppa i, vilken skulle det vara? Jolina, de har ju ändå alla fina märken, hihi. Dyrt men fint.

Vilket är det dyraste plagget du köpt? Min Rabens Saloner blus, antar att du då vill veta pris...? 1500:-. Sen köpte jag en Johnny Was blus på jolina rean men fullpris för den var till och med 1800:-

Vilka är dina favoritmärken? Rabens Saloner, finaste blusar och klänningarna. Hunkydory har fina koftor och annat.

Dricker/festar du?:) festar eller vad man vill kalla det gör väl de flesta med sina vänner? men dricker gör jag inte!

hej jag undrar vart bort du? och två frågor till. vart köper du mest dina kläder? vilket märke har din platt tång ?? :) älskar din blogg/ tess <33
Jag bor i Borås, vill inte gå in närmare på vart exakt. Jag har kläder från här och var. Faith, jolina, tessie, gina och h&m är nog de vanligaste. Min plattång är från märket gama, tack det värmer♥

Har du twitter och isåfall vad heter du? grym blogg, väldigt inspirerande Nej det har jag inte :/ tack, vad roligt att höra! :)

Vart har du köpt dina Johnny Bulls ? På visko i skene, men såg häromdan att de har kommit in på Scorett

Är dom små eller stora i strolekarna ? Kram Dem är lite lite större i storlekarna. Men prova! :)

Vilka affärer handlar du oftast i? h&m och faith oftast.

frågestund

Då kör vi på en frågestund, ställ alla frågor ni vill ha svar på så svarar jag ikväll om det är tillräckligt många. Ni brukar ju oftast ha en liten fråga om vart något är köpt eller varför jag gjort si och så...? Fråga på bara :)


ledighet


bjussar på en bild från när vi hade lite myskväll hos Josse i måndags med pizza, godis & film!
Lovets sista dag, veckan har gått så fort. Hunnit med mycket? vad jag känner iallafall.. Maskerad med goa människor, några myskvällar, crazy-day träning, tryckt i mig några pizzor med vännerna, fikat på viskan 5 dagar. Slösat pengar på mat helt enkelt, och nu under helgen har jag spenderat min tid i knallerian, sålt lotter, flygit hit och dit medans folk vinner chokladpriser. Har haft ett väldigt bra lov, och därför har det varit så tomt här... kommit hem sent varje kväll så ja! Det blev som det blev, xoxo

rea

Var inne i stan en snabb sväng för att lämna in min nyårsklänning som ska sys upp så den sitter lite bättre. Sprang in på gina en snabbis och hittade denna orangea blusen, en kvar i min storlek -YES! Kollat på den flera gånger innan så jag är väldigt nöjd, 99kr var ju heller inte fel och att mamma betalade var ju rätt bra det också.

tävling: alla krossade hjärtans dag


Ibumetin-Sussi's film
12 november firar vi vår nya högtid "Alla krossade hjärtans dag" den är skapad av reklamkaraktären Ibumetin-Sussi, som fått sitt hjärta krossat. Jag tror alla någon gång fått sitt hjärta krossat? Av en kompis, en pojk/flickvän eller kanske någon familjemedlem. Och om man inte fått sitt hjärta krossat än så kommer man säkert få det, förr eller senare -säger Sussi.

Jag och några andra bloggare ute i Sverige har fått äran nu att ha en tävling där en av er kommer vinna ett "Komma över ett krossat hjärta" - kitet som innehåller följande:
♥ Presentkort på glass ("Bästa trösten!")
♥ Presentkort på en Viking Line-kryssning med partybåten Cinderella ("Här hittar man alltid någon att pussa på.")
♥ En exklusiv hudkräm från Clarins ("Det är viktigt att ta hand om hyn, oavsett hur ledsen man är.")

Så det NI SKA GÖRA för att kunna delta:
1. Klicka här & Gilla Alla krossade hjärtans dag på Facebook
2. Skriv en kommentar där du är med och en kort motivering på hur du bäst tröstar någon som fått sitt hjärta krossat, vad tycker DU är bästa botmedlet för att läka ett krossat hjärta?
3. Skriv även mejladress så jag kan nå dig om just DU vinner.

Tävlingen avslutas 12/11

Alla krossade hjärtans dag
Alla krossade hjärtans dag Alla krossade hjärtans dag
Lägg upp en av dessa fina badger ovan på din blogg för ett +poäng i kanten på tävlingen. Klicka på en av dem och kopiera koden som ni finner under "badge" på facebook-sidan.

b/w


En favoritbland från idag, blev kanske 5-6 stycken BRA bilder som går att visa enligt mig, av cirkus 150... det är svårt att vara seriös på bilder när man heter Filippa Lindau. Tänkte bara berätta att jag förmodligen kommer ha en liten rolig tävling som jag fick äran att ha i samarbete med blogg.se och **** berättar mer imon om jag fått något svar på mejlen. Ha ett fortsatt bra lov.

två filippa


Stickat från lindex, brallor från modefabriken, skor från blundstone
Tog en snabb fika på viskan innan jag gick vidare hem till Anna för en liten "fotodag". Såg ut såhär idag när vi tog kort ute i annelundsparken. Visar er några bilder ikväll om jag inte har något annat för mig... xoxo