sommarklädd idag

klänning (NY) från modefabriken . hunkydorykofta från jolina . boots ifrån johnny bulls
idag har jag strosat omkring såhär i skolan, satt i för sig och lyssnade på en föreläsning i skolan hela dagen... men sen stack jag ner på stan, tryckte i mig två glassar idag men man kan ju inte äta för mycket glass! imorgon har Sven Erikssongymnasiet sin bal och jag ska förmodligen ner till stan och kika!

melon

värmen var på topp, svettet rann på kroppen, folk gick tunnklädda i stan, lovet närmar sig och jag är allmänt glad! slog till på lite melon på vägen hem, så sjukt längesen jag åt vattenmelon och det är ju så gott! hoppas ni alla överlevde den heta värmen idag, en dag kvar innan vi går på "långhelg"

detaljer

en helbild på dagens outfit kommer senare!

vädret på topp i borås

vädret är på topp här i borås! idag stiger temperaturen upp mot hela 26° -okej nu lät som vädret på TV4 eller nåt liknande.. men det känns underbart att värmen är tillbaka så nu sticker jag till skolan! ha en härlig dag xoxo

min vecka

tisdag: föreläsning i skolan hela dagen - stan en snabbis
onsdag: skoljoggen, slutar tidigt! - ner till stan och fixa några snabba saker - förmodligen ska jag kolla på teknis bal..
torsdag: lediga!!! fota med anna & hangover part II med några härliga vänner tror jag
fredag: liseberg med mina bästa underbara kompisar!
lördag: inget planerat
söndag: inget planerat
måndag: inget planerat - kanske träna ute...
veckan kommer bli så grym och skolavslutningsveckan kommer bli awsome! kommer fota massa massa bilder under nästa vecka från vardagen... gästoutfits på G

cookies

idag, äntligen så smakade jag Marabou mjölkchoklad kakorna, gud så goda! om ni inte redan har prövat så är det ett måste! übergott

tävlar om en fjärrutlösare

Tävlar om en fjärrutlösare hos Unreasonables. Sista chansen att anmäla sig nu ikväll, i vinsten ligger en fin fjärrutlösare från Johanpixels som skulle sitta utmärkt nu när jag får en ny kamera... :) temat är vår/sommar och tycker att denna härliga bilden passar utmärkt!

branting

säljer två superfina blusar ifrån branting på bloppisen nu! klicka här för att se

blogresponse

bloggsvar.se har bytt namn och design! följ gärna mig här genom att klicka på den lilla "följ filippall" knappen. ni som själva har bloggsvar/blogresponse vad tycker ni om designen?

missa inte

massa nytt på bloppisen, ni missar inte va? klicka här för att komma till bloppisen

modefabriken

detta var vad som låg i påsen från modefabriken, en supersöt klänning från Lise Sandahl! det är onesize så den passar alla, varierar i längden hur lång man är, fin som blus eller klänning! kommer matcha den med converse eller bruna boots nu till sommaren, APSNYGGT! om jag behåller den...

tips

bild härifrån
får flera frågor om hur man gör för att få mer besökare och en bra blogg! tänkte ge lite snabba tips från mig!
- försök uppdatera dagligen
- bilder i inläggen gör det hela mycket intressantare än bara text
- skriv inte för mycket text, man tröttnar oftast på att läsa
- kommentera med svar på andras bloggar eller i inläggen så att de vet att de snabbt kan få svar
- skriv om det du själv skulle vilja läsa om!

nöjd & pank

tre sammanfattande ord: nöjd & pank tjej! äntligen så har jag införskaffat mig de perfekta bootsen att klampa runt i till sommaren, vintern, hösten, våren! kommer bo i dessa tillsammans med mina blundstone. lika snygga och kostar som en tredjedel av primeboots. de sitter som pricken över i:et och att de är bruna och bekväma gör ju bara hela saken ännu bättre! kan ju dock meddela att kontot just nu är tömt för övrigt... men vad gör det! tydligen kan man köpa glädje, hehe!

tävlar

Jag är med och tävlar hos Carla, priset är en mysig onepiece härifrån! Temat på tävlingen är grönt och jag har valt denna härliga bild på min lillasyster som jag tog ute i gräset häromdagen. Var med och tävla du med, anmäl dig senast imorgon (28/5)

27 maj

fick med mig en fin liten sak från modefabriken idag när jag var nere på lunchen och åt i stan! är inte 100 på om jag KAN behålla det jag köpt... låter hemskt men jag är pank och kan behöva de 500 dyrbara kronor som ligger i påsen! visar er vad som döljer sig i imorgon!

idag

jacka från rare - blus från chelsea - jeans från jolina - silver hunter
förlåt för så kass bildkvalite men min kamera mår inte bra...! nästa vecka kommer min nya vän. idag har jag gått klädd såhär i regnet! vart tog solen vägen? för övrigt så har jag varit ute i gällstad, min bror införskaffade sig lite nytt! :) ha en grym fredagskväll

sysselunderhållning

ska banne mig ta och köpa lite tyg nu under sommarlovet och sy ihop lite fina saker de dagar då man har allmänt tråkigt och det verkligen inte finns något att göra...
to do list:
- enärmad svart tröja/linne med volang
- vita virkade shorts (?)
- testklänning inför ett större projekt
en liten dold talang som kom fram igenom detta inlägget, har faktiskt mvg i syslöjd om man får skryta lite! :)

25/05/2011

fick en liten besvikelse från en tjej angående bloppisrean. Varför jag valt att rea ut "gamla" plagg som ni redan sett är för att jag sedan ska kunna lägga upp lite nyare kläder på bloppisen... men 50kr för allt som jag lagt upp är inte illa i och med att en del av kläderna är köpta för ett mycket högre pris! :)
förövrigt så har jag varit hemma i 2 dagar nu och vart sjuk, men imorgon blir det skolan igen! nu hoppar jag i säng, xoxo

...

nu är min nyblivande bästis hemklickad! Nikon d5000 är påväg hem till mig som även är min födelsedagspresent... så nu är det bara att vänta och vänta på att få en leveransorder!

rösta!

tänkte prova på en sån här liten rolig röstningsbox! så det skulle vara väldigt kul om alla röstar, ni är över 300 stycken så jag hoppas på minst 100 röster... kanske är lite vågat eller vad säger ni? :)
(klicka gärna på min bloggerfy reklam längst ner i menyn...)

8 dagar

bilder från weheartit
8 dagar kvar i skolan! och om man ska vara noga så är det 4 riktiga skoldagar kvar för oss eftersom att vi har "aktiviteter" hela nästa vecka, lediga 2-6 juni vilket är underbart. så nu är det inte långt kvar. tiden bara springer iväg! en fråga till er: någon som vet vart man hittar en helvit bikini för ett bra pris? kommentera eller mejla mig, i stort behov! :)

3 snabba svar

har du en iphone4? nej det är min pappas som jag "lånar" hans riktiga nummer funkar inte på den än så därför använder jag den i och med att min 3G (inte ens 3Gs...) är fruktansvärt seg! :)
hur gör man för att inte kunna ta bilder från bloggen? läs här! om du inte förstår, läs igen, om du fortfarande inte förstår, läs igen! :)
har någon av dina kompisar blogg (från tjejgänget)? nej tyvärr har ingen av dom det men fick tips från en tjej att man kan ta lite gästoutfits och detta ska jag verkligen försöka fixa om mina tjejer vill ställa upp... en del av dom är väldigt svåra att fånga på bild med en hand framför kameran

smaskigt tips

smaskigt tips till er där ute. vanilj & hallon kesella, supergott till jordgubbar, banan, till all frukt och efterätten. om ni inte redan smakat, do it!

gårdagens outfit

jeanjacka från h&m . klänning med volanger ifrån ginaT . vita converse
såhär såg jag ut igår när jag var och kollade på konfirmationen! körde på förra årets skolavslutningsklänning och tror att det får bli den de två andra andra gångerna jag ska på konfirmation också

220511

idag blir det att ta det lungt! ska trycka i mig lite chips framför soffan, försöka plugga en stund, tagga att solsidan REPRISERNA börjar ikväll och ta mig en varm dusch.

konfirmation 21/5

jag och clara åkte in vid halv 11 för att se på när våra fina tjejer, Alice, Alva, Iza och Julia konfirmerades i Gustaf Adolf kyrkan, (hoppas ni läser detta) ni va så underbart fina tjejer och jag älskar er mest! 2 juli sitter jag i kyrkan igen för att se på när vår vän Clara konfirmerar sig.

almenäs

här bjuder jag er på ett antal härliga bilder från i fredags ute på almenäs! grillade korv, majskolvar, marsmallows, jordgubbar (!!!) åkte båt och det blev årets första dopp för mig när jag åkte ring efter båten, flög ur och där låg jag i vattnet och höll på att frysa ihjäl... blev en riktigt härlig fredagskväll med vännerna!

min helg

min helg har bestått av båtturer ute på almenäs och grillning med massa goa kompisar, mina bästa tjejer konfirmerade sig, var ute i sjömarken under lördagskvällen. blev en lyckad helg! kommer bli lite bildbomer framöver...

fredag 20 maj

fråga mig inte hur jag står när man ser i spegeln..
nu springer jag snart till bussen för att hinna fixa lite mat innan vi drar oss vidare mot almenäs! ha en underbar fredag i solen, puss&kram

fullspäckad helg

blir inte så mycket bloggning under fredag-lördag, är lediga imorgon och ska ut till almenäs för grillning med fina vänner! sen sover jag hos min underbara clara, på lördag morgon konfirmeras våra fyra goa tjejer och vi ska dit, sen vidare för kalas för min lilla kusin som fyller tre år, och på lördag kväll åker jag ut till sjömarken för att träffa lite gött folk! kommer ha med mig kameran och knäppa bilder då jag hinner, nu sätter jag på big brother... xoxo!
UPDATE: en fråga! ska man ha en svart härlig klänning från faith eller min vita virkade på konfirmationen?

torsdags outfit

jeans från crocker . blus från gina . jacka från RAER . bludstone på fötterna
idag torsdag har jag sett ut enligt bilderna! känns som att jag går klädd i samma gamla kläder varje dag menmen.. är pank!

glajjor

såg ett inlägg hos saralinneea där hon la upp denna bilden! blev sugen på att göra likadant och ovan ser ni resultatet, riktigt praktiskt och fint!

fräscht

kände att det var dags att ändra färgerna och headern här på bloggen, inget speciellt men lätt och enkelt! blev inspirerad av söta tilda med texten under FILIPPALL på headern.. :)

webcam

old pic - tagen efter cheer SM
funderar på att hoppa i säng och plugga röva (ursäkta mitt ordval) av mig imorgon eller plugga nu ikväll och va super trött imorgon... tror jag kör på första alternativet! så god natt alla fina och sov gott

3 veckor kvar

"stort engelska arbete som måste bli klart ikväll"
"deadline imorgon, allt som ska räknas med på betyget måste vara klart"
"vet att jag är pank innan jag ens fått mina pengar"
"har hittat två überfina blusar, en baddräkt och en klänning..."
"studiedag @ friday"
"ska grilla på fredag med mina fina på almenäs"
"mina bästa tjejer konfimeras på lördag"
"ut till sjömarken med gött häng på lördag kväll"
"plugg plugg ännu mera plugg på söndag"
"tre veckor kvar till sommarlov"

brus outfit brus

från topp till tå - svart hunkydory kofta, vit blus från zara, CM jeans, "fake" palladium från scorette
jag hatar bokstavligt talat när det är sånt här väder ute och man ska fota outfits, bilderna blir kassa...! men ni får stå ut, hoppas på bättre väder resten av veckan. känner att jag mest skriver om väder här på bloggen, kanske får bli en ny kategori? knappast! ska bättra mig med uppdateringen

eftersökes

eftersöker denna sjukt fina klänning från jones & jones, i vitt, svart, blommigt! how ever bara en av dessa fina klänningar som är djup i ryggen och i XS/34 för ett bra pris, om någon hittar på en bloppis eller på nätet, länka tack! kanske finns det någon där ute som vill sälja sin isåfall är ni guld värda

hiss/diss

försök att ignorera mitt ansiktsuttryck, knäppte bilderna fort innan jag sprang vidare till bussen...
hiss/diss för klänningen? lång bak och kortare fram, gillar modellen och allt med den men tvekar ändå lite på längden... vad tycker ni? kan tänka mig denna ett par boots och en mysig tröja över en sommarkväll!? eller till alla speciella tillfällen nu under sommaren...

bloppis

tycker att alla ska ta och kika in på http://filippall.blogg.se/bloppis och se om ni hittar något fint som ni är intresserade av! mejla mig på [email protected] för mer info om frakt + betalning
UPDATE: senaste nytt: super söt Odd Molly klänning, tips till skolavslutningen!

söndag

glass, grädde, banan & chokladsås en söndag som denna gör susen just nu! försöker få min hand att styra sig mot mina två feta inlämningar som måste bli klara ikväll men det är svårt..

färgklick

fick med mig denna färgklick i veckan! love it, orange, billigt och perfekt till en brun kropp nu i sommar. har alltid velat ha en snygg bikini som går ner i mitten av överdelen och nu har jag det! kunde ju inte bli bättre när man kollade på prislappen.. 49:50 kronor delen från H&M! vilket kap

my week

min vecka genom iPhonen! har orienterat i skolan vilket var sjukt varmt och jobbigt om man känner mig rätt med sämsta konditionen.. lekt med camwow i skolan, kollat på shorts med min broder, köpt goa grejer på busstorget, tacokväll med häriga tjejer i sandared, lagkväll i nitta med grillat o gott + bad i annie's feta pool! paljettbrud på sista bilden, kan tillägga att det är en väldigt oseriös bild! lite hur min vecka har varit :)

99kr

har helt glömt bort att visa er detta linnet som jag fick med mig hem från ZARA i Stockholm för ynka 99:- snyggt att ha nu till sommaren + att jag älskar färgerna!

14 maj

en halvknasig bild från dagen! jag känner att jag inte har uppdaterat på väääldigt länge nu, har 0 inspiration, hinner inte fota outfits, ska försöka slänga upp lite iPhone bilder imorgon men måste bli klar med massa skolarbete nu innan sommarlovet, så jag antar att ni får stå ut med denna kassa uppdateringen nästa vecka också, förlåt! ska bli bättre men skulle behöva er hjälp, vad vill ni se mer utav här i bloggen?

sunshine

tre bilder från min rast idag! solen sken och vi hade det allmänt gött uppe på kullen vid vår skola, hoppas att ni alla haft en bra dag och förlåt för min kassa uppdatering!!

pancakes

när jag kom hem idag vispade jag ihop en smet och vips så hade jag världens goaste amerikanska pannkakor! superenkelt, gott och det går fort!

cheerleading SM 2011

bilder lånade ifrån Nikela Ståhl, Sofia Svedberg, YBW via facebook
i helgen var det cheerleading SM! blev en riktigt lyckad och rolig helg! slutade med att Uppsala Black Hawks vann över oss (Coed Blue) och med stunten på Cheer Music Open tog vi silver av tre tävlande group stunts, jag missade en grej vilket var lite tråkigt men sånt händer!
HÄR HAR NI FILM PÅ LAGET! jag flyger upp i början i mitten om ni vill se vart jag är..

dagens filippa

grå tröja från gina . klänning ifrån hunkydory . boots ifrån skopunkten
idag har jag gått klädd såhär! det har varit sjukt varmt de senaste dagarna här i Borås! håller ni med mig? men oavsett det fina vädret kan jag inte motstå att köra på varma boots till klänning, gillar det starkt!

bt

bilder från BT's bildblogg
BT har följt oss några veckor nu innan SM, fotat och intervjuat, imorgon tror jag det kommer något repotage men även efter tävlingen då vi vet hur det gått förr oss (Coed Blue) det är oss de har följt så massa bilder kommer förmodligen dyka upp i tidningen och här på min blogg

bloggpaus

tar en bloggpaus nu under helgen, hoppas ni överlever! det är mycket som står på spel, SM i cheerleading! lördagen tävlar jag med världens grymmaste lag, coed blue och söndagen tävlar jag open med min stunt! kommer bli så grymt, sover borta natten mellan lör-sön så hör av mig efter tävlingen på söndag, ha en grym helg! kanske ses vi där? xoxo

07.44

ska slänga i mig lite frulle innan jag drar vidare till skolan, idag blir det SO utställning för oss i 8, vi ska visa upp våra arbeten om andra världskriget, slutar 11.30 vilket är ünderbart! drar till sandared för att lämna lite SM biljetter och sen tillbaka in till stan för att få lite färg i solariumen, xoxo

stockholm

ph1: jag&alva på i bilen på vägen upp till stockholm
ph2: sergels torg
ph3+4: redo för gala, utanför friday's
ph5: maten vi tryckte i oss
ph6: biljetten till humorgalan, tack så hemskt mycket unicef för dessa biljetter!
ph7: innan galan började, om man får lov att skryta lite så stod vi någon meter ifrån Björn Ranelid, Renee Nyberg, Alcazar-Anderas och Paris Hiltos föredetta assistent innan vi skulle in till våra platser
ph8+9: hotellfrulle och jag i de extremt sköna busssätena på vägen hem
glömde kamerna på rummet så jag bestämde mig för att helt enkelt köra på iPhonebilder hela resan, sämre kvalite men jag gillar det ändå! hade en grym helg uppe i storstaden med min fina vän alva och våra mammor, vi åt fett goa hamburgare på kvällen, åkte "spårvagn" till cirkus där galan höll till och sedan tillbaka till hotellet och vidare hem på morgonen, fick med mig en liten sak hem som jag visar er i veckan.

Update: on the road

Update från bussen, sitter o förtar mig i världens skönaste bussäte! "fotpall" fet stol, mobilutag för laddare, livet leker. Vi hat åkt 1 timme nu och det återstår 4 timmar, alva och jag köpte med oss kycklingsallad, lite dricka o bullar innan vi klev på bussen så vi har det bra. När vi kommer hem till Borås beger vi oss mot almåshallen för att jag ska träna, nu ska jag försöka sova en liten stund så hörs vi ikväll dömer imon! xoxo

storstaden

idag åker jag och min vän alva upp + våra mammor mot stockholm för att gå på humorgalan (bara jag och alva) jag fick som en del kanske vet 2 gratisbiljetter via min blogg av unicef och därför åker jag nu upp och kommer hem på måndag, i och med att det är valborg denna helgen har inte butikerna öppet så det lär inte bli någon shopping :( men ska försöka knäppa lite fina bilder, vi hörs helt enkelt av på måndag kväll efter träningen om jag orkar annars tisdag! ha en superdag, puss&kram