nyttig smoothie

Har träning om cirkus 1h. Kom precis hem från skolan och orkar inte slänga ihop mackor så gjorde mig en nyttig smoothie. Hittade receptet för någon vecka sen på Molly Rustas blogg men inte hunnit prova. Men galet vad gott det blev, sitter och sörplar i mig ett stort glas nu och sen sticker jag ner för träning med coed och sen årsmöte med MFC. 
Recept på nyttig smoothie 1 stor glas / 2 små
Fyra stora skedar naturell turkisk yoghurt
En avocado
En banan
En näve hallon
Några kokosflingor
Honung 

köp en biljett nu!

På söndag 3 mars 15.00 har vi vår stora och efterlängtade gala. Cheer for Coed. Vi kommer att ha både modevisning, föredrag med Atle, presentation av laget, lotteri och såklart uppvisning av oss i Coed - vi kör vårt program. Biljetten kostar 100kr och alla som har biljett får även en goodiebag med bland annat ett presentkort på familjen sandwall på 300kr. Köp din biljett inne på familjen sandwall eller hos oss på Stora Torget nu på lördag 2/3 mellan 10-17 då vi även har en stor loppis. Gå med i facebook-eventet och ta med familjen på söndag, vi behöver ert stöd till VM. Alla pengar går till vår resa. 

detaljer i guld

clutch från lindex - t-shirt från jolina (vet inte märket för det står jättesvårt skrivet i skrivstil) - jeans från gina
Detaljer i guld idag. Soligt och härligt vårväder. Tänkte säga stort tack till alla fina kommentarer jag fått idag, ni är för söta och snälla! Blir verkligen sååå glad när jag loggar in efter skolan och ser alla kommentarer, sitter alltid med ett stort leende på läpparna när jag läser varje kommentar. Så kärlek till er♥
 

mellis

Kom nyss hem från skolan, gillar onsdagar. Korta och roliga, svenska, matte idrott. Efter skolan tog jag en snabb sväng ner till stan, tänkte solat innan jag åkte hem men fanns inget ledigt. Har ingen ork till att stressa och försöka hinna sola innan träningen så får sola på fredag. Har precis stekt mig amerikanska pannkakor och hade kvar ett glas smoothie från imorse så lite mellis innan träningen. Ska ner till polisstation för att fixa nytt pass också inför USA. Slänger upp outfit senare.

stress imorse

kofta från odd molly - blus från faith - jeans från gina
Förlåt förlåt för outfitbilderna men detta är bättre än inget, hatar egentligen sånna här bilder. Eller okej ogillar, men är mycket smidigare att ta kort såhär. Jaja hur som hade jag jättebråttom imorse då jag vaknade 20 min innan bussen gick till skolan (väljer att fota bilder till bloggen istället för frukost) sprang ut och höll på att halka minst 3 gånger under den korta streckan. Kom nyss hem från träningen, har ätit och duschat och ska lägga mig och kika på 90210 innan jag sover. Har sovmorgon imon men vill sova tidigt för är dööötrött. 

blommigt

blommig blus från Nolita - klocka från ur&penn - dr.denim jeans
Tråkigt att jag inte har en bra vägg jag kan fota outfits mot så får bli lite sånna här outfitbilder mot spegeln i rummet. Kom nyss hem och har ringt några företag i hopp om att dem kan sponsra VM-resan. Stannade kvar i skolan när jag slutat för att gå på stödmatte, så glad för blev klar med alla uppgfiter och förstod (score). Ska ta något att äta, skriva lite på mitt svenska arbete och sedan kolla några avsnitt 90210. 

frågestund svar del 2

Här är del 2 med svaren från frågestunden, blev så långt så det är två delar, alltså en fortsättning i andra videon. En sak som flera kanske kommer reagera på tänkte jag nämna nu innan ni kollar, det är att Elin sitter och himlar med ögonen eller ser ut som att hon "hånar" vissa svar eller när hon själv svarar. Vi satt och skrattade åt det när vi kollade videon för hon mindes inte själv att hon gjorde så. Och vissa svar är lite flummiga/interna, när vi säger vissa saker som vi skrattar åt, det är oftast för att vi haft något internt skämt eller liknande. Hoppas ni är nöjda med svaren, ska försöka spela in sista delen i veckan med Johanna, Leonie och Estelle.

från mitt håll

Från mitt håll idag, legat på soffan eller i sängen sen 8 imorse. Vaknade upp, kollade igenom mobilen, sms från gårdagen. Vilken sjukt jäkla rolig kväll det blev. Det var längesen jag var ute med tjejerna och hade såhär kul, synd att vi bara var 6 av tjejer (vanligtvis är vi 14) och ursäkta sista bilden, sleten och några små ögonfransar som står ut här och där, ska sluta med förlängningen nu så väntar på att dem ska trilla av. Hur som, GRYM LÖRDAGSKVÄLL, mindre grym idag. Nu ska jag ta en tjugonde nap och sen kolla på 90210. 

silver runt handen

Var hemma hos pappa förra helgen och kollade runt bland gamla smycken och sånt. Hittade denna fina silvriga klocka. Från märket Rolex och nej den är inte äkta för dom kostar bajsmycket. Men tycker den är jättefint med alla små "diamanter" både inuti och runt om! Ska försöka gå in till en urmakare och göra den mindre så jag kan variera med denna och den guldiga. 

frågestund svar del 1

Här är första delen med svar på frågorna som ni ställt om mig till mina vänner. Det är Alice och Amanda Ö som börjar med att svara på frågor. Ingen riktigt början eller slut i videon för jag tycker det känns så sjukt töntigt att sitta och prata med en kamera... "hej allihopa/hejdåå". Väldigt flummiga till en början. Hoppas ni uppskattar och tycker att detta är en rolig grej. Spelar in den andra videobloggen i eftermiddag, då är det Elin och Amanda B som ska få svara på frågor.
 

svt västnytt

Charmig bild jag lyckades ta.. var med en snabbis på ett inslag om skolan idag som fått så sjukt mycket kritik och klagomål på kärleksveckan. Att folk känner sig kränkta och uthängda, att många tagit åt sig utav dessa nomineringar som aktivitetskommiten fixat så nu får inte vinnarna ens representeras. Jag själv tycker det är en rolig sak och jag tror fler blir glada än ledsna av kärleksveckan/aktiviteterna precis som en annan elev säger. Om ni vill kolla inslaget så hittar ni det HÄR på svt västnytt

fisheye

Fick hem den här lilla kameralinsen igår från Mrgizmo.se, tack så mycket! Det är ett fisheyeobjektiv till iPhonen. Ni kan beställa en här för 249kr, dock är det inte den på bilden utan denna som jag fick, man fäster den över istället för genom en magnet. Har inget minne på mobilen så kan inte testa det än men tror det kan bli roliga bilder faktiskt. 

frågestund - vännerna svarar

Nu kör vi, FRÅGESTUND!!! Mina vänner, Elin, Amanda B, Alice, Leonie, Amanda Ö och Estelle kommer förmodligen vara tjejerna som svarar på frågorna i två videobloggar. Beror på hur mycket frågor det blir. Så ös på med roliga frågor, det kan vara frågor som gäller mig och hur jag är, något ni undrar om mig som de ska berätta eller svara på, något ni kanske undrar som de tycker om mig. Så ja kör på med frågor så ska jag försöka få ihop filmer till helgen. 
STOPP!! INGA FLER FRÅGOR, BÖRJAR SPELA IN SVAREN IMON!

rosutdelning

Hade inställd mandarin idag så han hem nu innan träningen. Idag på sista lektionen delade T.A.K ut rosor som var från alla hjärtans dag. Det är kärleksvecka nu vilket innebär att rosor delas ut, man kunde köpa innan lovet och skicka anonym eller en vanlig hälsning till en kompis eller någon söt på skolan. Vi har även fått rösta på snyggast/sexigast/snällast(eller roligast?) och goaste röv för både tjej och kille. Vinnarna av det kommer presenteras på ett möte i aulan efter skolan någon dag i veckan eller nästa vecka tror jag. Fick iallafall tre rosor och små hälsningar av mina goa vänner♥ 

fråga till er

Skulle det vara intressant att ha en frågestund där mina vänner svarar på frågorna om mig? Vet att många av er har kommenterat att det skulle vara kul och mina vänner tjatar om att få svara på någon frågestund så tänkte om det finns intresse, dvs. ni ställer frågor OM MIG till mina vänner så får dem svara i en videoblogg!? Nästan som dessa "boyfriend tag" när man låter sin pojkvän svara på frågor om sig själv. Kommentera gärna vad ni tycker ja/nej, roligt/tråkigt. 

genom spegeln

t-shirt (NY) från jolina, dr.denim jeans och primeboots
Dagens outfit genom spegeln. Hinner nästan aldrig fota och har ju en stor fet spegel framför min "outfitvägg" som jag inte kan flytta på längre så måste lösa det på nått sett. Orkar inte möblera om halva rummet för några foton (måste lyfta bort sängen typ). Men tycker det blev hyfsat bra bilder imorse när det va ljust ute även om jag tog dem i spegeln? Eller vad tycker ni?
För er nya läsare, gilla gärna min facebooksida HÄR och följ mig på BLOGLOVIN HÄR.

15 hearts

♥ Har en utmaning fram till Cheer DM vilket innebär att inte äta godis, chips, glass eller kakor.
♥ Har insett att mitt hår är för långt, jag MÅSTE kapa det!
♥ Ska sluta med min fransförlägning, kommer inte känna igen mig själv.
♥ Jag klagar på mitt utseende konstant.
♥ Har nästan aldrig pengar på mitt kort - och om jag har det så tömmer jag det direkt.
♥ Vill ha ljusare hår och ljusare ögonbryn.
♥ Känner mig jätte, verkligen jätteful i min tandställning och skäms över att skratta eller le ibland.
♥ Kan inte spara pengar (ska till USA om 60 dagar och har max 1000kr)
♥ Vill ha en jättebra killkompis, som en bästa vän som man kan prata om allt med.
♥ Gillar inte när bekanta eller vänner ska trakka ner eller "småretas" om mina blogginlägg eller bloggen.
♥ Kan inte skriva ett blogginlägg om någon tittar på, säger alltid åt mina vänner att titta bort eller blunda.
♥ Mina vänner peppar och pushar mig dagligen till att uppdatera min blogg -världsbäst är ni!
♥ Klagar ofta på hur ont jag har i delar av kroppen, just nu har jag verkligen skitont i min handled.
♥ Blir jätteglad när ni läsare vågar komma fram till mig på stan (hänt 3 gånger)
♥ Era fina kommentarer förstärker mitt självförtroende, tro det eller ej men tar verkligen åt mig!

stay

Gör som resten av bloggsverige, lägger upp Rihannas senaste - Stay! Såg denna video överallt på alla bloggar i veckan, blev inte så inspirerad och ville lyssna men gaaash vad bra den är. Många skriver att de gråter av att se videon och lyssna på texten. Tycker också den är rätt sad men har verkligen spelat sönder sorliga låtar och läst deep och sad texter/quotes på tumblr och instagram i någon månad så tröttnat haha. Men denna låten var grymt bra och fin, hoppas att den kommer på spotify! Och för er som alltid undrar över vad jag lyssnar på - här är min 2013 spellista, fyller på den då och då med både nya och gamla bra låtar som jag lyssnar på.

gott under lovet

Hade inga roliga bilder att visa er så drog ihop ett collage med bilder på sånt jag ätit under lovet. Blir hungrirg av att skriva inlägget. Ätit äggröra&bacon till frukost flera dagar under lovet. Druckit god färskpressad juice med Amanda (mandy), sörlpat i mig smoothie med Elin och den andra Amanda. Åt egen frozen yoghurt tillsammans med dem också. Tryckte även i oss varsin semla. Igår åt jag god frukstallad med mandy och idag åt jag fika hemma hos Alva med gamla tjejgänget från kunskap. Hoppas ni alla haft ett bra lov!

beige, guld, rosa

Var inne på jolina i fredags och köpte t-shirten. Gillade den första gången jag provade den och gillade den ännu mer efter alla "diss"kommentarer jag fick haha. Inte ofta ni tycker tvärtom när det gäller mina kläder så lite kul att det var över 20 kommentarer som ogillade den. Men jag är nöjd och allt man själv trivs i känner man sig oftast fin i. Den är lite oversize så tror den blir snygg till jeans nu mot våren. 

b/w sparkle

Sov hemma hos min pappa inatt och åt tacos där ute igår. Hade inte med mig min macbook så därför jag inte uppdaterat. Ska hoppa in i duschen då mitt hår är sjuuukt äckligt smutsigt och fett, sen tar jag bussen ner till stan och möter mandy för att traska hem till henne. Tack för alla kommentarer, tänkte fråga om ni har något önskeinlägg? Beskriv lite detaljerat för ibland kan det vara svårt att uppfatta vad ni vill se i inläggen. 

inspiration

Min vän Elin har köpt denna gråa tröja med vingar i paljetter på ryggen. Sååå fin och ändå så enkel. Finns att köpa på Gina Tricot för 300kr, tror inte den finns i fler färger. Har dock sett att de har andra tröjor med vingar på ryggen. Känns däremot lite som att många butiker göra tröjor med vingar nu, som kopior av hunkydorys. Men denna är grymt fin! 

tapas på babbel

Kom nyss hem från babbel, åt goda tapas tillsammans med tjejerna som ni ser på bild ovan. Var verkligen jättemysigt och roligt att spendera alla hjärtans dag med vännerna. Inatt ska Elin och Amanda sova här, ska ner till stan imon för några små ärenden så hörs imon. Natti, hoppas ni alla fick en bra alla hjärtans dag. 

alla ♥ dag

weheartit.com - collage av mig
Glad alla ♥ dag på er fina läsare. Hoppas ni alla får mycket kärlek av vänner, familj och pojkvänner/flickvänner idag. Jag vaknade upp mellan mina två favoriter Elin och Amanda. Vi ska ner och laga brunch nu och sedan slappa hela dagen, senare ikväll ska jag och Amanda in och se J18 hockeymatch tillsammans med Mandy och sen möter vi upp alla tjejer som är hemma och inte har pojkvänner för middag på babbel, tror det blir riktigt mysigt. PUSSAR&KRAMAR 

twin-set

Här är bild på klänningen/tröjan jag köpte inne på Jolina i måndags från märket twin-set. Har spanat in den länge, den är dock lite för kort för att ha till tights, lyfter jag på armarna så visar jag rumpestumpen. Så får matcha den till svarta eller mörka jeans. Tror jag inviger den imon på alla hjärtans dag när jag ska ut och äta med tjejerna! 

hjälp oss komma till USA

Som jag skrivit tidigare så skall mitt lag åka till USA i April för att tävla Worlds som motsvarar VM för oss i Cheerleading. Vi behöver fortfarande en hel del med pengar och säljer just nu dessa små sponsorpaketen. Det stora innehåller ett nyckelband, gummiarmband och en liten flagga som man kan hänga i nyckelringen? 100kr för ett stort paket. Och det andra är två sko"pins" man drar skosnöret igenom dessa så kan man ha dem i sina träningsskor, det lilla paketet kostar 50kr. Tanken är att sponsra oss med 100 repektive 50kr men istället för att gå tomhänta så får man ett litet Sverige/MFC paket som tack för det. Så köp gärna ett sånt här om ni vill ([email protected]) eller kom på vår cheergala 3 mars 15.00 - mer info här!

fettisdagen

we♥it collage av mig
Bara för att det endast är semledag en gång om året så bjussar jag på en god bildbomd på massa semlor. ICA's kan slänga sig i väggen, hemagjorda är de godaste. Speicellt mormors, så saftiga och perfekt storlek. Mumma!
UPDATE: bloppisen är uppdaterad http://filippall.blogg.se/bloppis & har nu en instagramruta till höger i menyn!

min kropp är död

Kom hem från träningen för en timme sen ungefär. Precis ätit lite mat, kyckling och sallad. Sov hos Amanda inatt och imorse åt vi god och nyttig (enligt oss hehe) frukost. Cyklade på en motionscykel 30 min var innan cheerträningen som är 3h. Min kropp är helt död just nu och mina ben känns helt, ja slut. Tryckt i mig en semla eftersom det är fettisdagen men den var inte så god som jag förväntat mig... jag som längtat efter en god semla hela dagen. Ska ta mig en dusch nu och sedan ringa Elin. 

hiss/diss?

Provade denna t-shirt/topp idag. Beige med guldigt tryck, så slapp och skönt material. Funderar starkt på att slå till och köpa den imorgon eller i veckan. Hiss/diss? Köpte en annan fin klänning/tröja idag också som jag tänkte visa bilder på imorgon om jag hinner innan träningen, hörs imon för ikväll sussar jag hos Mandy.

ny vecka

Måndag och en hel vecka ledighet framför mig, inga planer mer än alla♥dag middag med tjejerna på torsdag. Ska ner en sväng till Jolina snart eftersom de startade sin halva halva rea (75%) idag och jag har väntat så länge på att köpa en klänning/tröja. Ska ner till Göteborg en snabbis också, lunch och kika lite butiker. Tror jag tar med mig kameran så kanske jag får några roliga bilder jag kan visa er senare ikväll. XO

Cheer Business Sweden

Dags för 4h cheerprac snart. Så här får ni en träningsoutfit klädd i min nya (snyggaste) cheer tisha. Från CBS - Cheer Business Sweden. Är dom inte fööör snygga? Älskar trycket på ryggen WE LOVE CHEER. Snyggaste cheer t-shirten på länge enligt mig. Alla cheerleaders där ute, köp en på era DM/SM tror de kommer finnas för försäljning och även andra cheerkläder, 100/150kr. Om ni vill köpa en nu så hör av er till mig så kan jag säkert fixa fram en eftersom det är Johannes "coach" baggen som har CBS. Ni kan även gilla Cheerbuisness Sweden AB på facebook hääär för att se vad de finns för cheerkläder.

smoothie

Söndagsfrukost, smoothie på yoghurt, bär och banan. Och hönökaka, onyttgit bröd men för jäkla gott. Har inget mer vettigt att skriva eller säga så ni får nöja er och njuta av lite frukostbilder. 

godmorgon

Vaknade tidigt imorse eftersom att jag la mig redan vid 21/22 tiden igår. Så skönt! Inte varit ensam en lördag på väldigt länge känns de som, spenderat helger med vännerna. Ska slänga i mig lite frukost och fixa lite roliga inlägg till er.

Cheer for Coed

21 April ska mitt cheerleading lag åka till VM (worlds) i USA, Orlando. Vi ska ställa upp på både klubb-VM och representera Sveriges landslag i Coedklassen - Team Sweden 2013. Vi behöver hjälp för att kunna nå vårt mål och ta oss till VM. Det handlar om ekonomin och vi behöver pengar. Söndag den 3 mars kl. 15.00 kommer vi anordna en inslamlingsgala i Almåshallen. Skulle vara så snällt och roligt om ni har föräldrar med egna företag eller om de jobbar på ett större företag som skulle kunna tänka sig att sponsra vårt lag eller om ni själva kommer dit och köper några lotter. 
 
Vad kommer insamlingsgalan innehålla? Vi kommer såklart beskriva sporten och visa upp vårt program som vi ska tävla med. Det kommer vara modevisning med kläder från Spirit of Maya. Ett föredrag av Atle Johansen, sen bäst av allt är att biljetten kostar 100kr och ni får en goodiebag med ett presentkort värt 300kr på Familjen Sandwall. 
Kommer ni på galan så skulle det vara väldigt roligt och bra om ni självklart köper lotter -kontant betalning. Säg till era föräldrar att deras företag kan hjälpa VM-laget från Borås att åka till USA och visa hur bra Sverige är på cheerleading. Maila mig för mer info eller om ni har frågor eller vill köpa biljett ([email protected]), du kan även köpa en biljett inne hos Familjen Sandwall (bredvid cafe viskan) 
FACEBOOK EVENTET HITTAR NI HÄR "CHEER FOR COED -Insamlingsgala"

sportlov

Jäkla tjöt om lovet men äntligen! Älskar att kunna sova ut och veta att man inte har något planerat, dock har jag träning både idag och imorgon men det är inte försen om två timmar. Har precis ätit lite frukost med mamma och lillasyster. Städat rummet, såg ut som ett bombnedslag innan med kläder och saker över hela golvet. Ska snart dra på mig träningskläderna och göra mig redo för två timmar stuntträning med min byggrupp! 

blogg.se

Fredag och idag gick jag på lov. Har inga läxor framför mig och ska sova ut hela lovet och spendera tid med mina vänner. Påbörjar lovet hemme hos kära Leonie med de flesta av tjejerna som är hemma, tryckt i oss godis och chips och inväntar pizza. Vill tacka för alla kommentarer och alla som kikar in här, i onsdags syntes jag på blogg.se "synas" sida och idag såg jag att jag är med på blogg.se topplista -poäng, ligger på 12 plats och leder över Awa (boosha nummer 16) lite småkul faktiskt. Så stor bamsekram till er och hoppas ni får en fin helg och ett bra lov. PUSS

pluggnatt

Sitter med ekonomi/svenska/engelska arbete. Stor inlämning som skall vara färdig att lämnas in imorgon, skjut mig helt ärligt. Drygaste och tråkigaste arbetet som existerat på länge. HATAR verkligen gammal historia och skriva om sånt som hänt för 100 år sedan, så ointressant och oviktigt enligt mig. Mamma ska hjälpa mig att bli färdig och vill inte behöva sitta uppe halva natten så ska fortsätta nu. Ska upp vid 6 imorgon bitti och det kommer jag aldrig orka. Riktigt grinigt inlägg menmen... hoppas ni alla får en fin och trevlig fredag imorgon och laddar upp inför en veckas ledighet. LOV IMON!! natti, puss. 

bio med vännerna

(oseriös bild)
Kom hem för cirkus en timme sedan. Var nere och kollade bio tillsammans med några av tjejerna, myysonsdag! Vi kollade på ego som jag nämde tidigare. Tyckte inte det var så galet bra som den verkligen verkade. Hade nog för höga förhoppningar. Längtar till Safe Haven kommer ut i April, det är samma författare som gjort the last song, dear john och the lucky one. Älskar bokstavligt talat de tre filmerna. Den filmen är ett måste att se på bio enligt mig!!

onsdagens outfit

tröja från h&m - jeans från gina - klocka från ur&penn
Kom nyss hem från skolan, ska snart bli upphämtad för att åka ner till en tjej som ska hjälpa mig och två kompisar med matten. Sen ikväll ska jag på bio med tjejerna, vi ska kolla på EGO så hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Har uppdaterat min bloppis så kika in där! Säljer bl.a en hollister t-shirt. http://filippall.blogg.se/bloppis

vinnare av presentkort

Grattis till Emma Ahnstedt! Du är vinnaren av presentkortet värt 250kr på miinto.se 
Jag har försökt maila dig, när du ser detta så kontakta mig på [email protected] för att kunna få ditt pris.
Vinnaren är slumpvist vald och jag vill tacka er alla som deltagit, jättekul att ni var så många och uppskattade tävlingen. Hoppas på några fler inom kort. Även ett stort tack till miinto.se

ny header

En gammal bild på grund av bildbrist! Som några av er kansker redan sett så har jag uppdaterat min header med en annan bild (samma som denna ovan) och text, försökte göra lite andra ändringar i min design men har kommit fram till att jag gillar den som den är. Enkel och stilren, lätt att hitta enligt mig i arkivet och så. Har ni några frågor eller funderingar om hur jag kan ändra så kommentera gärna! Och tack för de fina kommentarerna om headern som jag redan fått av några♥

randigt inspo

Kollade in på zara.com och deras vårnyheter. Tycker att det är väldigt fint med ränder om man matchar rätt. Tyckte denna klänning med tunna ränder var rätt fin, har även hittat en jättefin randig t-shirt inne på jolina med djupare rygg. En av tjejerna i butiken matchade en randig t-shirt tillsammans med pälsvästen från hollies -grymt snyggt måste jag säga! Ska försöka införskaffa mig en liknande klänning om jag inte lyckas få tag på denna innan den tar slut.

beslutsångest!?

En bild i repris. Såhär såg mitt hår ut i somras när det var nyklippt. Rakt, fräscht och "kort" om jag får kalla det så själv. Många tycker säkert att det är långt på bilden men mitt hår har växt ut igen säkert 10cm. Har beslutsångest nu, ska jag kapa det igen eller spara det som det är... Vill så gärna ha en lång och fin toffs under cheertävlingarna som snart kommer. Och när jag väl klippt mig så lipar jag för att det är kort ändå, men på bilder så ser det så mycket fräschare och finare ut när det är lite kortare och inte så långt som jag har nu. Får dagligen massa fina kommentarer av både er och vänner för mitt hår, just därför jag alltid får panik när jag väl klipper det haha (lät som jag klipper mig ofta, klipper mig max 2 gånger per år) och ni kan ju jämföra längden på håret på denna bild med bilden till höger -> i menyn i svartvitt! 

systeryster

Imorgon kommer lillasyster hit till mammsen, saknar min lilla skrutt så mycket. Två bilder tagna på Kreta, saknar värmen, vill kunna dra på mig vårjackan NUNUNUU! Kom nyss hem från Fanny, vi hade ju hjälp med matten idag och det gick så bra. Känner redan att det finns hopp om att klara matteprovet efter lovet. Ska springa ner till ica en snabbis för att köpa mig något gott, är så sötsugen. Sen ska jag sätta på filmen "letters from Juliet" Har ni några bra filmtips på gråt/kärleksfilmer så tipsa gärna, är en "dear john/the last song" filmtyp.

ego

Har precis tryckt i mig frulle och ska göra mig i ordning så jag inte behöver stressa till bussen. Ska plugga matte idag tillsammans med två vänner, matte är ju inte vår starkaste sida så vi behöver plugga på inför vårt prov som vi har snart. KPI och promille är inga lätta saker haha. Sov ut rejält idag men ska ändå försöka lägga mig i tid ikväll när jag kommer hem. Förlåt för en usla uppdateringen men har umgåts med tjejerna både igår och i fredags och har inte haft tid tyvärr. 

nachokväll

Spenderar min fredagskväll med sju favoriter. Trycker i oss nachochips och egen guacamole a la Johanna. Vi ska spela wii en stund nu innan gladiatorerna börjar. Så massa mys ikväll med dom jag gillar mest. Imorgon ska jag upp för att delta som pausunderhållning på finnkampen som går i boråshallen! 

fredag o helg

Kom precis hem till Johanna. Har varit nere i stan hela dagen, slutade redan vid 11.20 idag och var först en stund på viskan med tjejerna, åkte hem för att gå på min jobbintervju (hoppas på jobbet nu) sen direkt ner för sponsormöte angående VM och sen satt jag och tjötade med tjejerna tills klockan slog 17. Har bestämt mig för att köpa mig ett par låga prime och låga svarta UGGs i usa, gäller att börja jobba och tjäna pengar nu. Hör av mig med uppdatering senare, ska fixa lite mobilbilder! puss
UPDATE: primebootsen finns inte i USA, ska köpa dom här i Sverige på jolina!