gymnasiemässa

Precis hemkommen från 2 timmar på "gymnasiemässan" inne på skolan, fortfarande lika säker om inte säkrare på mitt val. Känner att det kommer bli så bra, längtar tills vi besöker skolorna 23 november då man lär få en liten bättre inblick i hur det verkligen är. Är ännu gladare för att vi har sovmorgon imon för första gången på länge! 11.30 börjar vi, ska ha utedag så det blir rätt lugn dag, kanske hinner med fredagsfika efter skolan, vi får se. Så vi hörs imon, pusss

dagens outfit

Jacka RL. Tröja h&m. Blus under h&m. Brallor dr.denim. Skor blundstone.
Han (iza läs: haNN) knäppa två bilder på hur jag ut idag innan jag drar vidare till gymnasiemässan på vår skola, så här har ni. Rätt simpelt.

idag

Två genom instagram. Tog en sväng till partaj för att kolla in en maskerad-ögonmask till helgen, han med en fika på viskan med mamma och brodern min. Hör imon, puss

gästoutfit 1

Alice Johansson
Sjal - Lycka
Stickat - Carlings
Brallor - Gina
Skor - Koah
Väska - Mulberry
Nu kör vi, ska försöka ta minst en gästoutfit i veckan. Börjar med en bild på min snygga vän Alice.


kick dubbel x 3

Eftersom att jag har sån bloggtorka slänger jag upp en video från någon träning för cirkus 3 veckor sen, kick dubbel! Jag i rosa, Annie i brunt hår och Elin i blondt hår.

25/10/11

Idag har jag ätit så mycket onyttigheter, kusinen och jag åkte ut till farfmor en sväng med bullar, muffins och donuts. Så nyttigt, efter det tryckte vi oss eller jag försökte att trycka i mig en hamburgare från burger king, tjockt. Äter några clementiner för att känna mig nyttig, ska snart ta mig en varm dusch innan ett avsnitt av modelljakten & the hills väntar.

lillasyster blir stor

Igår fyllde min lillasyster 3 år, fick inga superbra bilder på henne men tänkte bjussa på en iallafall på hur tårtan såg ut, Hello Kitty var vad som stod på beställningen. Så stor min lilla tjej blivit, så galen och busig. Love♥

måste ha/vill ha köp

Saker vill alla ha hela tiden, jag vill nog ha lite för mycket saker ibland... Det vet mina vänner allt om. Och just nu när jag sitter här och ska rabbla upp allt så kommer jag inte på allting men här har ni:
• svarta primeboots
• zhob klackar från nelly
• nyårsklänning
• någon apsnygg skidjacka och skidbrallor (ska fira jul i Åre)
• pälsväst från hollies
• skrikrosa sjal
• speciella ray ban...
• ett nytt kameraobjektiv
• fjärrutlösare
• en annan mus till min data, hehe
• iphone4
Och observera, detta är vad jag VILL ha inte vad jag kommer få eller tänker köpa just nu, isåfall är de 3 första punktera något jag ska spara till.

uppdaterat

Känner mig lite som AppStore när man går in och ser alla app'ar som behöver uppdaterats, tänkte bara säga att jag har suttit och "uppdaterat" / fixat till:
- Bloppisen, lite ny info och priser i VARJE inlägg
- Fan-pagen, där hittar ni nu också allt som kommer upp på bloppisen
- KOLLA MENYN, där hittar ni nu mina videos från videofy.me om ni scrollar ner
- Rensat mina album på iPhoto och skrivbordet
- Tagit bort massa filer på datan, får mig själv att tro att datan blir renare och finare då..?
UPDATE: sista punkten, "filippa gå och dö" har tagit bort alla mina 200-någonting bilder från photo booth!!!11!!!11!

två nya

Två nya från Ralph Lauren, en vinterjacka och en långärmad tröja, ska försöka knäppa några bilder på hur det ser ut på under helgen om jag hinner med det. Väldigt nöjd med båda köpen, invigde min jacka förra veckan och bor i den, så varm och gosig och det känns ju som att vinter redan är här så varför inte!

hårvård/makeupvårds tips på produkter

Börjar med världens bästa hårvårds produkt. Olje/silkesdroppar vad man nu vill kalla det från Argan Secret, finns att köpa på karma för 249:- dock har jag inga själv, hehe. Utan lånar alltid från min käraste Clara, fick en tom flaska för att kunna tipsa er! Dessa droppar gör att erat hår blir superlent och luktar übergott, håret ser vårdat och nyklippt ut på något sett, ta dessa innan du plattar håret, tror de skyddar lite..?
Har inga grymt bra makeupvårds tips på produkter, tycker det mesta funkar men just nu använder jag rengöring ifrån Mary Kay vilket är väldigt bra. Men om man är nöjd med något, varför inte fortsätta än att testa på massa annat!

denna tjejen

Denna tjejen, så sjukt söt och fin. Jag vet det här låter konstigt men hon är min förebild på ett sett, hon är bara 13 år, klär sig som en gud, drömgarderob och hela köret, hon och Kenza♥ mina förebilder kan man väl säga. En väldigt ung och en lite äldre, hur som det jag vill säga är att ni som inte redan läser Chloés blogg, ni har missat något, kika in nu!

usb-kabel

hittar inte min usb-kabel, tänkte uppdatera med lite bilder osv. får storstäda rummet och se om jag hittar den någonstans, later!

fyra gamla favorit outfits





Punkt nummer 3, två lite nyare och två lite äldre outfits fick det bli. Gillar dessa starkt och detta är vad jag trivs i bäst. Vilken outfit gillar ni bäst? 1,2,3,4?

fem saker ni inte visste om mig


bjussar på en gammal bild

• jag får panik om mitt hår är det minsta fett! kan få ett impulsryck och tvätta håret 40 min innan en träning...

• blir arg om folk försöker få med mig till ett annat fik än viskan

• har fobi för fötter och badrumsgolv, t.ex golv i omklädningsrum eller hos folk jag inte känner, kurar ihop fötterna så jag går på mina tår & hälar, kan inte gå på hela foten!

• gillar att skryta för mina vännner hur snabbt jag skriver på en data + att jag inte kollar på skärmen samtidigt, oftast håller de faktiskt med mig, hehe (att jag skriver snabbt)

• är sämst på att hålla tider, om bussen går 30 kan jag gå när klockan är 29 även fast jag vet att det tar minst 3 minuter till bussen


mina syskon

Mina syskon, punkt 1 i min lista som jag ska fullfölja. Tänkte skriva lite kort om mina syskon, namn, ålder, hur dem är osv.
Så vi börjar med min bror min TVILLINGbror Alexander, har fått lite kommentarer de fåtal gånger hans syns här på bloggen och ja han är singel haha! Vi är väldigt nära fast ändå inte, vi umgås med samma vänner, bråkar, bråkar och bråkar, det är klart att vi är snälla och kan ha kul tillsammans också men mesta dels av vår tid så bråkar vi.
Våran lillasyster Lovisa fyller 3 år nästa vecka, leker och busar med henne varje dag. Hon försöker vara som oss, har lärt sig massa fula ord, vill platta håret och åka buss med oss.
Detta är mina två syskon, en tvillingbror och en liten lillasyster som ni ser en hel del på bilder här i bloggen.

söta

Fannys söta lillasyster Filippa & hennes kompis Josefine igår, söta små bloggläsare. Tillbringade gårkvällen i sandared med goa vänner, ikväll drar vi till sjömarken!

hollywood i borås

Det är inte varje dag som man stöter på finbesök från hollywood i lilla Borås. När jag kom hem från Lidköping i lördags tog jag mig en snabbis in till knalleland för att byta en tröja (läs!) i träningskläder, och inne på h&m stöter jag på Agnes-Nicole Winter, woow. Så snäll och så mycket botox, hehe. Aja nu återstår att träffa Maria Montazami.. eller?

en lista

1. mina syskon
2. fem saker ni inte visste om mig
3. fyra gamla favorit outfits
4. hårvård/makeupvårds tips på produkter
5. måste ha/vill ha köp
6. favorit citat
7. mina underbara vänner
8. min dag genom 1/h foto metoden (man fotar hela dagen varje timme)
9. gästoutfit
10. min favoritbild
knåpade ihop en liten lista med lite inspiration ifrån min vän Amanda, ska föröka fullfölja den dag efter dag i 10 dagar. Hoppas på lite roligare uppdatering? Kom gärna på mer punkter som ni vill att jag ska blogga om.

webcam

Mitt internet fungerar nu igen, ska försöka knäppa lite mer outfitbilder under nästa vecka så bloggen blir lite intressant, kika gärna in på bloppisen här och se om ni hittar något för övrigt! Har väldigt mycket i skolan som måste göras men jag orkar inte, ska visa er lite ny shopping till helgen också, pusspuss

frukost buffé


Idag hade vi studiedag och frukost buffé @ viskan stod på schemat, vid 9 var vi där och vräkte i oss jordgubbar, yoghurt, apelsin, hallon, björnbär, frallor med gott pålägg och nutella. Dyrt men värt sina 79 kronor, man får ju trots allt ta flera gånger.

paus

Mitt internet på min dator har krånglat i 3 dagar nu så får ta en liten bloggpaus tills att det fungerar igen, håll utkik via facebook fan-page och bloglovin! puss


i skolan


Just nu i skolan via vännens macbook (vi gillar't) precis haft svenska lektion med min goding Iza. 20 minuter kvar innan vi slutar och har hela helgen framför oss, som sagt så åker jag till lidköping vid 16 idag så vi hörs imorgon eftermiddag, ha en grym fredag. xoxo

6/10/11

pälsmössa, hollies. stickat, zara. blus, zara. jeans, jc. skor, blundstone.
Försov mig två timmar, tvingade mig upp och åkte mot skolan, vände och åkte hem, mått dåligt och varit sjuk hela veckan. Imon tar vi nya tag och åker till lidköping direkt efter skolan för camp active med laget, kommer bli grymt kul.

ute och kör

Såhär ser det ut ungefär varje dag, brodern min kör mig då jag inte orkar köra själv till eller hem från skolan... har helt glömt bort att visa er en bild på vår lilla mopedbil, ska försöka ta kort en dag när det är bra ljus ute!

när man är ensam

När man är ensam hemma och ligger sjuk så kan man unna sig lite gott, låg och kollade på barnkanalen några timmar i morse innan jag tog ett ryck och gräddade ihop några goda amerikanska pannkakor. Påbörjade säsong 2 av the hills, vet inte varför men har blivit galen i det. Den "enda" serien jag gillar + the city, O.C och gossip girl får mig inte så intresserad, även om verkligen ALLA ser de serierna, eller?

fashion days

bjussar på två bilder från fashion days i borås, han aldrig med att gå på någon visning... nästa år så! dessa är tagna under svea/joeljolina visningen, film kommer upp under veckan!

sjuk

anledningen till uppdateringen, jag är sjuk.

last night

Testar mobilblogga via blogg.se nya app!

Spenderade fredagen hos Josefin där vi firade Olivia ett litet tag med tacos och tårta, och gårkvällen med dessa snygga tjejer. Blev en riktigt rolig kväll! Just nu ligger vi alla som döda fiskar i soffan hos Alice och har precis fått i oss lite frulle. Vi hörs ikväll