paljetter i guld

Ny kjol från gina i guldiga/bronsfärgade paljetter. Riktigt snygg till ett slappt linne eller t-shirt. Frågan är om det är något att behålla? Vad tror ni? Finns en bild på hur den ser ut på @ instagram: filippall

sött från zara girl

En liten sneak peak från min skolavslutningsklänning baktill. Inte till middagen då ska jag bära denna klänning och höga klackar. Till avslutningen som är på torsdag kväll nästa vecka ska jag ha denna söta i vitt med färgade blommor och halvt öppen rygg. Från zara girl (barnavdelning) beställd via nätet.

hair donut

Testade att sätta upp en hår donut med fläta runt på Alva idag. Såhär ska hon se ut på vår avslutningsmiddag alltså, tycker att det blev jättefint med flätan runt. Och jag trodde inte att jag skulle klara av att göra det här men det var mycket lättare än vad jag trodde och tog max 10 min. Behövdes endast en hår donut, ex antal hårnålar och två toffsar. Dock ska vi använda en mindre donut.

marängtårta

Marängbotten, grädde och hallon gör sig bra tillsammans med mina smaklökar. Älskar bokstavligt talat maräng. Så gott. Firade som sagt vår vän Iza idag så vi slängde ihop denna tårtan. Stort grattis till min fina vän om du ser detta♥

rosa & vitt

Rosa från hunkydory & vita jeans från cubus.
Idag har vi haft hemstudiedag då våra lärare satte slutbetygen. Spenderade min lediga dag med tjejerna hos Alva för lite tårta då min vän Iza fyllde 16 år igår. Vi testade även håruppsättningar till vår avslutningsmiddag som är om exakt en vecka. Ska visa er lite bilder senare.

svart fodral

I fredags efter skolan så tog jag en titt inne på gina och såg denna svarta fodralklänning sticka ut bland reaplaggen. Har letat så länge efter den perfekta svarta fodralklänningen och med turen inne denna fredag kostade den mig bara 50kr (250 ord.pris) och så var det en XS. Sitter som en smäck och jag älskar den öppna ryggen + dragkedjan baktill. Den är lite glansig i materialet.

jobbhelg

Några undrade över mitt jobb. Jag har börjat jobba på byttorpsklint, ett äldreboende med gamlingar. Jobbar inom ung omsorg och får göra enkla uppgifter så som att fika, tipspromenader, läsa tidning, spela spel och vara social med de äldre. Jobbade även i onsdags på åhaga's event genom min kompis mamma som höll i detta. I sommar ska jag även jobba 4 veckor på äldreboendet i Brämhult/Hässleholmen genom kommunen, alltså ferierjobb. Inte långt kvar tills att jag går ut skolan nu. Sommaren kommer bli så bra känner jag på mig.

grillkväll

I fredags kväll hade min bror bjudit hem några av hans vänner för lite grill. Så mysigt att sitta ute på kvällarna. Har även haft fullt upp hela helgen då jag varit poängräknare under cheerleading RM och inte haft tillgång eller hunnit blogga, hjälpte även till under fredagen innan vi åkte för att grilla hemma hos mig. Hur som nu ska jag uppdatera bättre för betygen sätts imorgon sen är vi lediga på tisdag.

söker långklänning

modell: Elin
Eftersöker denna fina långklänning som funnits inne på h&m för något år sen. Min fina vän Elin har nämligen denna och jag vill ha en likadan fast i storlek 34/XS. Så om någon av er har denna långklänning i minsta storlek och vill sälja för ett billigt pris (100-150kr) mejla mig direkt på [email protected]

aprikos

Underbart att kunna gå klädd såhär från morgon till kväll utan att frysa. Shorts som jag fått av en kompis, köpta i england. Blus/linne med blommor upptill från zara. Juste funderar på att boka klipptid, kapa 10cm tro....

fruktgott

Sitter ute i solen och svetten rinner från pannan, bikinin är på och frukt uppskuren. Har det riktigt bra denna fina fredag tillsammans med Elin. Hon har slocknat till och snarkar, får väcka liv i henne snart då vi ska iväg till Boråshallen för att hjälpa till att fixa inför morgondagens cheerleading RM i boråshallen.

viskan lunch

Igår innan jobbet på Åhaga slängde jag och Elin i oss varsin gudomligt god baguette, räkfyllning och kyckling curry för min del. Såsen går inte att slå, den är såååå god. Hur som igår jobbade jag och 5 goa tjejer på Åhaga under Sparbanksstiftelsens utdelning av bidrag till olika saker, allt inom idrott till natur och kultur fick stora bidrag. Jag stod för fotograferingen bl.a och sen fick vi även hjälpa till med lite småsaker. Det var kul att få vara med och se vilka som fick pengar och varför, min förening MFC fick pengar till nya träningsmattor!

prinsessa i onsdags

Kände mig nästan som en prinsessa i onsdags när jag gick klädd i denna söta kjolen som jag även hade på mig under spexfotot, dock hade jag t-shirt och converse istället för ett tight linne som jag svettades ihjäl i. Galet vilken värme det är, men jag ska inte klaga. Det är detta jag väntat på.

pastell

Molningt när jag vaknade upp i morse, försov mig och hade 25 min på mig innan bussen gick. Hoppade in i duschen då mitt hår var sååå äckligt (jag vet stress att lilla jag skulle hinna fixa mig, duscha och allt på 25 min) fick slänga ihop en fläta, drog på mig de tightaste brallorna jag har i vitt och en gul pastell färgad tisha, kollade vädret och såg att det skulle bli strålande solsken så slängde ner mina nya shorts från zara i blommigt och det slutade med att jag fick dra på mig dem. Go torsdag.

spexfoto

Förlåt för att bloggen stått still i 1,5 dag... igår jobbade jag mellan 16-21 och var hemma sent, hade även spex under dagen och ni ser några få bilder ovan. Ni vill se mer vardagsbilder och jag fotar mycket direkt med instagram så ni får inga orginalbilder tagna ur iPhonen, tycker nästan det är roligare med dessa bilder? Fina effekter och så, hoppas ni gillar det också?

älva

Imorgon är det dags för spexfoto i skolan, och vilken tur vi har med vädret då vi ska ta kortet utomhus. Vet att många av mina kompisar fått vara inne på grund av regnet förra veckan. Som ni ser på bilderna så ska jag föreställa en älva/fe, litet trollspö, vingar och sagolik kjol från h&m. Ska även slänga på glitter vid ögonen och göra större och mera lockar i håret. Min klass ska ha disney/sagotema. Funderar även på att behålla kjolen och använda till vardags då den är väldigt söt tillsammans med en slapp t-shirt istället för ett tight linne och converse eller ballerina. Vad tycker ni? Är kjolen något att behålla? Klär den mig sött...?

breakfast


Bild från imorse på min frukost jag slängde i mig innan jag åkte till tandläkaren. God crunchy med jordgubbar och youghurtbitar i, mumma. Provade även den nya hallon&apelsin bravo juicen som var riktigt god med fruktkött. Allt gick bra hos tandläkaren, ska försöka få ett JA till en tandställning då jag hatar mina tänder och är ett stort komplex för mig. Fin månadg för övrigt, imorgon visar jag er lite ny shopping.

några snabba svar

Såg att jag fått väldigt många blandade frågor i kommentarsfältet som ni ville ha svar på fort i ett inlägg så här har ni!
Du går ju i cheerleading, vet du vart man kan köpa någon slags "cheerleading uniform" eller kläder? Bra sidor/bra affärer här i Sverige? Jag vet inte vart man kan beställa indivudellt då våra tränare köper till ett helt lag (25st) från hemsidor i USA eller Kina. Vet tyvärr inte vart man kan beställa som sagt och finns inga affärer men kolla på GK's hemsida. Eller bäst av allt, googla.
Hur många gånger tränar du per vecka? Vanligtvis 2-3 gånger, 2 på veckan och 1 på helgen. Nu när det är EM dags tränar jag 3 gånger i veckan och båda dagarna på helgen oftast.
Är du tvilling? Ja det är jag, har en tvillingbror som heter Alexander
Jag har några frågor om ditt hår, har du sparat det länge? Plattar du det ofta eller lockar det? Använder du något värmeskyddande när du plattar/lockar? Vad använder du för shampo och balsma? Hur har du lyckats få det så lång? Hur många gånger tvättar du håret i veckan? Är det bra att tvätta det varje dag? Jag klippte av det för två år sedan (kolla här hur kort) då vi färgade helt fel osv. så har sparat sen två år tillbaka, klippt mig max 4 gånger sen dess kan jag lova. Och då har jag bara toppat det ca 5cm. Plattar det nästan varje dag, då jag inte gör det lockar jag med plattången eller så sover jag med flätor och har vågigt hår. Jag använder inget sprayskydd, bara oljedroppar från Argan Secret, moroccan oil har jag även hört är riktigt bra och doftar gott. Använder shampoo från Stockholm Sachajuan och balsam från elvital eller något annat som är för slitet hår. Fönar det väldigt mycket och jag tvättar det minst varannan dag, nu har det dock blivit 3 dagar i rad... Försöker tvätta det mindre men hatar att gå med fett hår så blir oftast varannan dag, ibland blir det två dagar i rad. Jag vårdar ju inte mitt hår som en prinsessa helt enkelt. Sliter på det mycket, ska boka klipptid och kapa det max 10cm för nu börjar det se äckligt ut.

långhelg

Långhelgen är över och imorgon är det back to school som gäller. Gör mitt sista prov (känns som jag sagt detta flera gånger?) imorgon och sedan har jag endast 2 inlämningar kvar denna vecka sen är betygen klara för högstadiet. Bilder från min instagram som är tagna under långhelgen, hade en bra fredag med massa sköna vänner, tog bussen till göteborg under lördagen för shopping med familjen och idag kom värmen tillbaka då jag åkte barbent till och från träningen, träffade även Evelina & hennes lilla vovve.

converse

Åkte ner till Göteborg imorse med brodern för att möta upp familjen. Min bror skulle införskaffa kavaj och annat inför vår avslutningsmiddag nu i 9. Själv fick jag med mig dessa helvita låga converse som jag velat ha ett tag men de är slutsålda i Borås men hittade dessa inne i en liten butik som säljer massa sneakers, converse, palladium och sådanna dojjor. Gillar att de är helvita och inte har en blå-röd rand nertill.

fredagens outfit

Dagens outfit, klädd i min favoritkofta från zara. Blus från h&m, jeans från crocker, skinnjacka från tessie och mulberry clutch från turkland.

svarta fjädrar

Var nere en sväng i stan precis och det är vårmarkand i lilla Borås. Mysigt att solen tittade fram och att vädret börjar bli bättre. Köpte med mig ett par nya fjäderörhängen inne på gina som jag letat efter så länge. Mina andra gick sönder...Tror att dessa blir fina, svarta och guld-detaljer, i like it! Ska ner till marknaden senare igen med Amanda och sedan ikväll ska jag träffa vännerna.

dagens outfit i regnet

bruna johnny bulls, jeans från gina, skinnjacka från tessie, kofta från zara, blus från faith, väska från zara
Stannade till på vägen till bussen så bror min fick ta två outfitbilder, ville få med hela kitet med skor, jacka och väska så blev lättast såhär. Regnet öste ner och mitt hår var som på en blöt hund + att jag hade det i en hög toffs, därför fick jag kapa huvudet. Såg för j*vlig ut. Slängde på mig mina johnny bulls och gud så mycket lättare de är än mina prime. Nu sticker jag iväg, ha en härlig långhelg.

glitter från marena

Snygga glitterskor från marena som finns inne att köpa på jolina för 700/800:- funderar starkt på de i guld, provade de idag och de var galet sköna. Får se om jag slår till eller inte på ett par i guld. Älskar discodojjor, så snyggt till bruna ben i sommar.

don't drink and drive

För er som ville se vårt skolprojekt jag jobbat med i skolan inom Bild & Form. Här har ni. Vårt budskap är don't drink and drive. Och vår uppgift var att spela in en film, skriva manus, storyboard och tänka på alla vinklar och hur vi filmar. Min grupp aka F.I.S.A Productions är väldigt nöjda. Imorgon ska vi redovisa den för våra lärare. Måste tillägga att jag gör mig till när jag pratar (ska verka helt förvirrad/borta) + att jag skrattar då jag är med, kunde inte hålla mig för skratt. Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker, den finns även att se HÄR på mitt youtube konto. Och en sak till, spöregnade båda dagarna när vi spelade in och våra fina hattar/kepsar är inte seriösa.

blått

Mysig gosig hårig tröja i marinblått från fashion outlet, gammalt linne med mönster i blått från h&m, blåa/mörkare jeans och blå longchamp. Blev en blå dag idag. Solen skiner utanför och jag har pysslat ihop lite armband. Idag skrev jag mitt sista nationella prov i 9, jippi!

döskallar

Tog en sväng förbi beadplace efter skolan för att köpa lite trådar och fina små döskallar. Knåpade ihop dessa småcoola armband på 10 minuter. Var så sjukt stressat så glömde bort att köpa knäppen/kedjor som man stänger armbandet med så fick göra justerbara knutar istället. Ska springa förbi imorgon igen och köpa lite fina pärlor och annat kul. 20% på alla pärlor, trådar och berlocker. Kostade max 25:- Väldigt lätt att göra själv och fint att ge bort i present.

mitt humör

För er som orkar läsa, mycket text om mitt humör. Idag började uttagningen för EM laget, kändes riktigt bra och det var sjukt roligt att stunta med min gamla stunt igen. Det är ca 10 skoldagar och totalt 24 dagar till sommarlov. Nästa helg börjar jag jobba och jag har även kirrat sommarjobb i 4 veckor. Taggar Kreta i mitten av sommaren efter massa jobb och ett härligt lov. Sen börjar jag gymnasiet som ska bli galet roligt. Känns som att 2012 blir ett riktigt bra år. Jag mår riktigt bra, känner mig på topp. Roliga dagar med vännerna och ska njuta de sista skoldagarna med alla vännerna, vissa kanske jag inte träffar mer? Det ända som kan bli bättre just nu är vädret, lite sol och jag mår som bäst. Glömde nästan det viktigaste... NI gör mig så glad just nu, så många som kikar in här. Både mail och fina kommentarer som värmer i hjärtat. Ni är för bra, tack för att ni läser. Massa pussar&kramar till er. Som ett tack till er ska jag lotta ut lite fina saker nästa vecka eller slutet av denna vecka. Tyvärr kommer jag inte ha råd att skicka saker till allihopa men håll utkik♥

grattis mamma

I fredags fyllde min mamma år, stort grattis till henne. Idag firade vi med lite tårta och fina blommor med familjen. Förlåt för kass uppdatering men har haft fullt upp i helgen med SM.

marabou jordgubb

Provade den nya Marabou smaken jordgubb idag. Har hört att den skulle vara så god. Brukar för det mesta köpa den vanliga med vanlig mjölchoklad men denna med jordgubb var inte helt fel asså, smakade aldrig på mango som kom förra året... men denna blir nog en favorit. Allt som har med jordgubbar funkar ofta bra tillsammans med mina smaklökar.

Cheerleading SM 2012

Igår var det cheerleading SM i Borås, finns med i BT på sidan 12 idag om jag minns rätt nu. Ska försöka hitta en film i veckan på oss, vi hade som många säkert redan vet en säkrad vinst då våra motståndare från uppsala inte ställde upp iår på SM... så vi mötte inga lag då det bara finns vårt lag i Sverige med killar just nu. För övrigt gick tävlingen bra för vår förening, brons för våra duktiga juniorer i både group stunt och A junior klassen. Mitt lag satte nästan alla bygg, jag föll för första gången på tävlingsmattan i mitt bygg, så sjukt sur över det. Vårt bygg har suttit varje träning och just på tävling trillar det. Ingen förstår nog den känslan riktigt om man inte varit med om det haha. Nu taggar vi EM i Amsterdam 1 juli, wiho!
COED BLUE SM 2012 FILM NEDAN.

kastanjevatten

SM imorgon och jag har laddat upp med kastanjevatten istället för att stress sola i ett solarium sista dagaran och BUS (Brun Utan Sol) gillar jag inte att använda... Så köpte detta på kicks för 95:-, la upp en bild på min instagram @filippall där man ser skillnaden då jag gjorde på ett ben igår för att testa. För att ni ska slippa fråga massa frågor så skriver jag svaren här nedan på frågor som ställdes på instagram.
Man tar på det med hjälp av bomullspads. Använde ca 15st till ett ben.
Man måste vara snabb och dra jämna raka streck upphåt, sudda ut då och då så att det inte blir randigt.
Man blir brun på ca 10 sekunder som det står.
Jag blev inte orange utan mer brun.
Det är inte vattenfast så man tvättar bort det i duschen med hjälp av tvål/skrubb.
Jag använder det bara på benen.

skolprojekt

Två väldigt oseriösa bilder på två av medlemarna i min fotogrupp som jag jobbar med tillsammans i ett skolprojekt där vi ska göra en egen film. Vårt budskap/tema är "don't drink and drive" varav de tomma flaskorna på andra bilden. Fick filmat mycket idag, så imorgon filmar vi det sista och jag står för all klippning och redigering. Om ni har tur kanske jag lägger upp den här på bloggen, jag är även med i den så då får ni se lite film och prat av mig... men det är en annan femma om den ska visas här eller ej. Hur som väldigt rolig dag.

pink girl

Invigde min nya rosa tröja från hunkydory idag. Blåa jeans och childhood armband. Vaknade upp till gråmulet väder, kände ingen lust för att gå upp och trodde för en stund att det var fredag och att jag kunde ligga kvar i sängen en liten stund. Regnet vill inte lämna lilla Borås, får hoppas på finare väder i helgen. Allt detta väder, vad mer pratar vi boråsare om tro?

hunkydory

Denna fina tröja i rosa från Hunkydory köpte jag med mig inne på Jolina idag. Älskar färgen och har kollat på den så många gånger. Jolina har även ett erbjudande att om man köper något från hunkydory får man en fin tygpåse i beige/ljusblått. Kommer matcha denna tillsammas med vita byxor och jeansshorts i sommar.

klänningar till skolavslutningen

1.Club L 299:- 2.Nelly Trend 599:- 3.Paprika 499:- 4.One Teaspoon 2695:- 5.Nelly Eve 799:- 6.Elise Ryan 499:- 7.Lipsy 1449:- 8.Elise Ryan 399:- 9.Only 299:-
Många har länge velat ha tips på fina skolavslutningsklänningar. Jag skulle tipsa er alla om att kolla på nelly.com - festklänningar, finns sååå många fina i olika färger och modeller. För er som är lite mindre som mig som kanske oftast drunkar i alla fina klänningar då de blir förlånga, kika på Zara barn i Göteborg eller på hemsidan. Här är två favorier som finns på zara barn, denna & denna.
Några märken som säljs på nelly som har fina klänningar är, Elise Ryan (billiga) Forever Unique dock galet dyra.

frågor från er

Det har dykt upp några frågor flera gånger i kommentarsfältet nu som jag tänkte besvara i ett inlägg om fler undrar. Så här har ni:
1. Hur gammal är du? Och hur lång är du?
Jag fyller 16 år i sommar, alltås 96'a och jag är ca 157cm lång (?? kort)
2. Vilken storlek har du på din kofta från zara? bilden nedan. Här ser ni även den jag har i blått, likadana.
Jag har 13-14 år som motsvarar 164, alltså köpt på barnavdelningen inte TRF.
3. Vad ska du ha för avslutningsskor?
Köpte dessa klackar som jag även har i svart av en tjej som inte passade i dem, hade sån tur att hon ville sälja dem till mig då jag inte hittade dessa med stängd tå, gillar inte öppen tå! Från nelly shoes.

4. Hur köper jag biljett till SM i cheerleading på lördag, 12 maj i Boråshallen? Pris?
Du kan köpa HÄR på ticnet eller direkt i hallen när du kommer, dock blir det inte lika bra platser. Tror priset ligger runt ca 100kr and it's worth it. Bara avancerade lag (de som tävlar på högsta/bästa nivå)
5. Vart har du köpt din guldiga klocka?
Den köpte jag i julas på ur&penn, märket regal. Älskar den bokstavligt talat. Ser så lyxig ut haha men kostade bara 300kr på rean. Dock har en "diamant" lossnat. Drömmer om en Marc Jacobs klocka!!
6. Vad kan man matcha levi's shorts med?
Jag matchar mina med någon stark färgad blus instoppad eller en slapp t-shirt över. Allt är snyggt, långärmat som kortärmat. Rött är nog riktigt snyggt till shortsen eller gult. Och juste ni ville veta storleken, trodde jag hade 23/24 men tydligen har jag 27? whuut? skumma storlekar då det är second hand.


ny shopping

Tog en runda på stan med mamma efter skolan och fick med mig ett par nya örhängen från fait då mina andra försvann en helg när jag var ute, eller snarare jag tappade dem... köpte även en efterlängtad tröja inne på jolina som jag kikade på ett tag. Ska visa bild på det senare och även svara på lite frågor jag fått i kommentarsfältet!

besöksrekord

Rubriken säger det mesta som detta inlägg ska förmedla. Igår kväll kollade jag statistiken och jag blev så sjukt glad när jag såg att jag passerat 900 unika besökare! Jag har inte världens största blogg, en liten Boråsare på 16 år och ni är hela 900 personer som kollar in på en dag och över 2000 sidvisningar. Helt otroligt, försöker intala mig själv att det faktiskt är många som gillar det jag skriver om. Statisken har höjts så mycket den senaste månaden, upp mot 700-800 unika varje dag så nu hoppas jag på 1000 innan sommaren. Kan ni hjälpa mig med det tro?
MEN FÖRST vill jag fråga er alla nya (har sett att ni är en hel del nya) och även er andra några standard frågor
1.Hur gammal är du? 2.Hur hittade du min blogg? 3.Vad gillar du med min blogg?
Tusen tack till alla er som läser min blogg. Gilla gärna min fanpage på facebook här.

jeansjacka

väska från zara, jeansjacka från h&m, blus/topp från gina, brallor från dr.denim, blundstone
Försov mig och vaknade upp med näsblod rinnandes i stora forsar, haha! Hade sån panik. Slängde på mig min nya favorittröja från gina med volang, svarta byxor, blundstone och jeansjackan. Och körde även på mitt naturliga hår eftersom att så många tyckte det var fint. Så tack för era snälla & söta kommentarer.

naturligt

Två bilder på mitt naturliga hår, har lite lockigare i vanligare fall om jag inte gör något med det efter duschen. Nyfaken här och sov med halvblött borstat hår. Ibland tycker jag det kan vara fint men gillar mer plattat hår, vad tycker ni? Fint att ha såhär naturligt?
Produkter som jag använder har jag också fått frågor på, jag använder shampoo från Sachajuan Stockholm, finns dry, normal och scalp. Jag använder scalp som är för mjäll och känslig hårbotten. Känns som att man kan klia i huvudet bättre? haha jag vet jag har mina egna tankar och funderingar. Använder annars head&shoulders för fett hår och spraybalsam när jag inte har vanligt, gillar elvitals balsam. Använder också sånna där små som finns tillsammans med hårfärg då min mamma brukar färga håret någon gång i månaden.

långträning

Sprang ner till Ica och köpte lite frukt och yoggi för det är nämligen "sista" Coed träningen innan SM idag då alla är med, nästa vecka är folk borta osv. Så 4-5 timmar idag, är hemma runt 18 ska visa er bilder på mitt naturliga hår då som många önskat. Så nu sticker jag till träningen, ha en fin söndag. Förlåt för mycket matbilder men jag älskar att fota min mat, haha.

fjärrutlösare

Många undrar hur jag tar mina outfitsbilder. Här har ni min bästis när det gäller sådant. + mitt stativ och kamera såklart. Vann denna på en fototävling och den kommer från tvspelsweb.se. Finns för både olympus, canon och nikon vad jag vet. Kostar max 200kr så om ni gillar att ta egobilder eller brukar ta mycket med självutlösare, köp en fjärrutlösare/fjärrkontroll! Grymt bra. Man ställer in om man vill att kameran ska ta direkt när man trycker eller om den ska ta efter 2 eller 10 sekunder. Väldigt bra att den söker skärpa när man håller in knappen först, så beställ. Värt pengarna!

till salu

Just nu säljer jag bl.a dessa saker, ni hittar dem på min bloppis här! och på Borås loppis @facebook
LV- plånka för 80kr
Gant keps i vitt - 200kr
Levi's militärkjol - 50kr
Brun väska - 100kr

mumsfilibabba

Det här är nog godaste på länge, frukost, mellanmål, godis. Nästan.. älskar vaniljyoghurt med banan i och valnötter + lite kokos toppat på det gör susen när jag är hungrig. Perfekt mellanmål innan träning.

vitt och blått

blus från twist&tango, byxor från cubus, sjal från zara, jeansjacka från h&m
Idag vågade jag mig på något nytt, vita byxor matchat med en vit topp.  Slänge på en sjal från zara och jeansjacka till det. Vitt från topp till tå ser så fräscht ut, man får ju vara försiktigt så att man inte får massa fläckar vilket är väldigt lätt med vita ben. Byxorna är från Cubus, såg att jag fick några frågor om det.

A&F

Hemma från skolan, tog en runda på stan med Amanda. Äntligen helg igen, det var ju dock nyss långhelg? Lika gott varje vecka. Bara få dagar kvar till skolavslutningen. Tänkte mest få er att kika in på min bloppis som är uppdaterad, om ni är intresserade så släng iväg ett mail till [email protected]

svart/vit

Mitt naturliga hår efter att "vågorna/lockarna" gått ut under dagen. Det var någon som ville se hur det såg ut när jag inte lockat / plattat det. Ska visa en bättre bild någon dag. Idag gick jag klädd i vita brallor, svart volangtopp och ballerina. Känner att jag inte vill hoppa i en klänning riktigt ännu då sommarvädret inte är helt 100... imorgon ska det tydligen bli sämre.

onsdagens outfit

Idag gick jag klädd i nya linnet/blusen från Ida Sjöstedt. Så galet skönt, dock för varmt med svarta jeans till. Skulle hoppat i mina vita... Tänkte strosat runt i ballerina också men slutade med converse. Tänkte även svara på en fråga just nu om vem som tar mina outfitsbilder, det är jag som tar med stativ + fjärrutlösare = liten fjärrkontroll man trycker på så söker den skärpa och tar ett kort. Superbra att ha om man bloggar med mycket outfitbilder som jag gör.

magisk penna

Johannes, mr.baggen! Om du ser detta inlägg så är det tillägnat tack vare dig. För er som undrar, min "coach" / lagkompis tyckte att jag skulle tipsa er om denna magiska penna. Köpt på ullared för 10:- Vad gör nu denna penna kanske många undrar? Jo den tar bort ALLA fläckar, den kan ta bort allt från blod till choklad, mat, cola, smuts helt enkelt. Man drar/målar med pennan på fläcken, låter det verka... sköljer bort med vatten så är det borta. Den är perfekt att ha med sig i väskan. Så tips till alla som åker till ullared - 10kr!

ida sjöstedt

Nytt från Ida Sjöstedt. Mina ögon glittrade som ett litet barns när jag såg att mamma köpt detta fina linne. Älskar färgerna, älskar mönstret, älskar modellen, älskar att det kommer från Ida Sjöstedt. Hon är ju väldigt känd för sina fina bröllopsklänningar och andra galet fina klänningar. Ska visa er hur det sitter på i nästa inlägg.

avslutningsklänning

Kommer ni ihåg att ni fick en sneak peak i veckan på denna klänningen? Den är från Jones & Jones. Finns inte kvar att beställa på nelly.com, kan finnas på deras hemsida? Jag fick/köpte denna av en av mina närmaste vänner som varken använder eller ville ha kvar den. Så är väldigt glad att jag fick köpa denna. Kommer ha uppsatt hår i någon form av en donut. Ska leta efter ett par fina skor också att matcha till, inte långt kvar tills jag går ur 9an nu.
En fråga till er, någon som har dessa eller dessa i 36 som har lust att sälja dem? Maila [email protected]

kortegen 2012

Igår var det Kortege och Valborg här i Borås. Bättre än förväntat faktiskt, många fina och roliga bidrag iår. På de sista fyra bilderna ser ni min vän Elin och hennes klass som byggde en spargris -Pengakrisen i Grekland och även min vän Axel och sen syns även en annan ekonomiklass till som byggde en hackad data för att visa upp -Anonymous. Valborg var väldigt lungt för min del annars, längtar dock till nästa år då det är min tur att gå med i kortegen.

pärlor & paljetter

I helgen gick jag förbi Eurosko inne i knallerian. Såg något glittrande mellan två kartonger och fann dessa perfekta ballerinaskorna. Ett par i storlek 35 stod och väntade på mig, var som klippt och skuret för mig att jag skulle hitta dessa. Som jag letat efter ett par fina billiga, blev ännu lyckligare när de var på rea 600:- ordinariepris men bara 180:- på rean. Passar fint till både svarta, vita och blåa jeans.

1 maj

tröja från twist&tango - dr.denim jeans
Idag är det 1 maj, solen skiner som bäst idag. Varför sitter jag framför datan? Måste ut men tänkte slänga upp massa inlägg nu, sen ska jag ut och gotta mig i solen med glass. Idag gick jag klädd i min nya favorittröja från twist&tango, dock för varmt för lång ärmat idag. Tänkte inte imorse...!