kappAhl

NY från kappAhl! var bara så tvungen att köpa en när jag fick reda på att dom fanns där, sjukt snygga sjukt bra pris om man jämför med de dyrare varianterna som finns inne på jolina, detta är som en "minikopia"

celine

veckans blogg är celine! i hennes blogg får ni läsa om hennes intresse för fotografering, väldigt mycket bilder får ni ta del utav i bloggen, ni hittar henne här! och i min meny i en vecka!
nästa vecka har ni nya chanser att bli veckans blogg!

coed blue

snyggaste träningskläderna vi har nu(!!!) i love u - coed blue ♥ har även en t-shirt med samma tryck på! ;)

hett bloggtips

måste tipsa er om linn eklund! sjukt snygg design hon har fixat, om jag hade valt en lättare och lite renare design mot vad jag har nu skulle jag satsa på något liknade! älskar hennes bilder, helt perfekta när det gäller ljus färg och allt! sjukt snygg chey och ja! ni som inte har kollat in hennes blogg, do it!

veckans blogg #2

veckans blogg #2 anmäl er genom att kommentera "jag är med" vinnaren slumpas fram genom random.org, du får anmäla dig flera gånger för att ha större chans att vinna! men spamma inte, dvs. kommentera inte 50 gånger, med flera menar jag 5/6 gånger med jämna mellanrum! IKVÄLL 20.00 DRAR JAG EN VINNARE

iphone

från vänster till höger!
vitt från mediamarkt . ljusrosa från U.S.A . silver/spegel från casemate . vitt sillikon med pärlor från england
funderar på att köpa mig ett nytt skal, har väldigt enkla skal fast jag gillar det! gillar när det är rent och enkelt, men hittade massa fina på en rea sida

solsidan

OVE! så grymt rolig, solsidan är nog det bästa tv4 har gjort! borde va längre avsnitt, hoppar in i duschen sen ska jag kolla wallander! mitt videoinlägg, tog bort det från bloggen nu - kände att jag gör bort mig totalt! får nog "träna" lite mer inför nästa gång, för jag måste bli bättre på det!

apelsin + tips

sitter och äter apelsin, äter minst 1 varje dag! tänkte bara ge ett litet fototips för dig som använder auto läget väldigt ofta, på kvällarna brukar jag ofta få ett väldigt gult/varmt ljus i bilderna, därför brukar jag ändra vitbalansen! det gör man själv och på min kamera finns det olika "lägen" (tror det finns på de flesta) första bilden är fotat med ett läge som jag inte vet vad det heter men som ni ser så blev bilden väldigt varm och gul, andra bilden är fotad med vitbalans glödlampa ljuset blir väldigt vitt och klart! ett litet tips för er som vill få bort gula bilder på kvällarna :D

vinnaren av valfritt iPhoneskal är...


EMELIE!
grattis emelie, din motivering stack ute lite extra och därför valde jag dig, jag känner att du verkligen bryr dig om vem du vill ge det till och att du vill visa denna personen att hon är värd en present för att hon göra dig glad!
jag har kontaktat dig via mejlen du skrev och jag ber dig svara så fort som möjligt
Tack till alla som har deltagit och allas motiveringar var väldigt bra och jag märkte att många av er har tänkt på era vänner och familj när ni har skrivit era motiveringar, bli inte ledsna för det kommer fler tävlingar! :D
Vill även tacka iphoneskal.nu för detta samarbetet! Stort tack till er

morsningkorsning

gick upp nyss och ska äta lite mat, sen sätter jag mig ner och läser igenom era motiveringar så kommer vinnaren upp senare idag! svara gärna på inlägget ang. videoblogg

tips

ett tips för alla er där ute med lite slitet hår eller snarare vill rädda ert hår! säger som senast, kommentera vad ni vill se för tips!
ph1: MATRIX värmeskyddspray ett skyddande värmespray som är bra för dig som plattar håret mycket t.ex! du sprayar på hela håret (överdriv inte då blir det kletigt och äckligt) och sedan plattar du, som ett skyddande lager runt håret för att det inte ska brännas av av plattången!
ph2: BIOSILK silkesdroppar rekomenderas starkt för dig som vill ha lite lenare hår! tar några droppar i topparna och lite längre upp, inte i hårbotten eller uppe på huvudet! (lätt att det ser fett ut) tar ofta detta innan jag plattar håret, fick ett tips från min frisör att det är det dom gör för att få det så lent!

videoblogga

har sagt flera gånger under frågestunder att jag ska göra en videoblogg, jag ska när jag hinner blablabla! men tanken slog mig nyss, det känns urfånigt att sitta och prata seriöst med en webcam! jag vet det är till er läsare jag pratar sen men ändå... så jag får nog fundera på saken, känns som att ni inte är så många som är i "behov" av att se när jag gör bort mig i en videoblogg... hmm!
UPDATE: hade vart en fördel om ni kunde tipsa på något ni vill att jag ska prata om, OM jag nu gör en videoblogg

mat

har precis duschat och väntar på att vi ska åka o hämta thai mat! mums, slänger in någon bild senare. ska även försöka fixa ett tips inlägg ikväll eller imorgon och bild på mitt hår som ni ville se i frågestunden (dvs. vanligt vs plattat typ?) påminner er även om att imorgon avslutas tävlingen där jag lottar ut ett iPhoneskal!

hår!

ph: lowe & weheartit
älskar dessa typer av frisyrer, enkla, slappa men väldigt snygga! själv tycker jag det är fint att ha som på sista bilden, lockigt och en rosett i håret!

basplagg

enkelt basplagg från h&m 99kr! har vart ute efter en vanlig baströja i denna härliga rosa färgen, sjukt skön också!

tack till alla som röstat

stort stort tack till alla som röstade fram mig till vinnare av reflexskärmen! nu återstår bara att få den hemskickad! här under har jag som tack till detta försökt länka alla som röstade på mig dock kan jag inte rösta er som inte har någon blogg men TACK igen!
http://showbyjulia.blogg.se/
http://ljunggrenelin.blogg.se/
http://feliisiis.blogspot.com/
http://kaaajzaah.blogg.se/
http://zelines.blogg.se/
http://sommarfotograf.blogg.se/
http://byidamaria.blogg.se/
http://demija.blogg.se/
http://laindaa.blogg.se/
http://almafilippafoto.blogg.se/
http://eeelinolssonn.blogg.se/
http://alvasplace.blogg.se/
http://elleenmaaria.blogg.se/
http://eellendavidsson.blogg.se/
http://jenniferanna.devote.se
http://mariaswebblogg.webblogg.se/
http://bykarolinaa.blogg.se/
http://annasofia.devote.se
http://emeliefridstrom.blogspot.com
http://friidavictoria.blogg.se/
http://mollyyyy.blogg.se/
http://carlssona.blogg.se/
http://jonnaemca.blogg.se/
http://happynora.blogg.se/
http://moooaandersson.blogg.se/
http://rosaapan.blogg.se/
http://MapOfHerHead.blogspot.com/
http://eemmapeettersson.blogg.se/
http://victoriaahh.blogg.se/
http://nilamk.blogg.se/
http://byelineriksson.blogg.se/
http://littlev.blogg.se/

home

blev ingen bio idag! sitter hemma och får väl slå på teven senare för att kolla let's dance och parlamentet! invigde min nya jacka från gina idag och det var inte så kallt som jag trodde, slänger in en outfit senare om jag orkar knäppa en bild :)

SF bio

ikväll åker jag in till stan för att gå på bio med min vän emilia! 18.00 börjar den och bilden talar för sig om vad det är vi ska se på! hör av mig när jag kommer hem. xoxo

tidsinställt

en liten sneakpeak på mitt nya baslpagg! alltid bra att ha och för övrigt så är färgen underbar, älskar den!
kom och tänka på en fråga från frågestunden, mitt hår! ni ville se en bild på hur mitt vanliga är och jag ska fixa det i helgen! promise, ni får gärna påminna mig

tillbaka till verkligheten

imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen, skola! 2 dagen på denna terminen för mig, ska få en riktigt bra start nu och inte hamna efter. skulle lagt upp ett nytt inköp idag här på bloggen men bilden ville inte sammarbeta med mig... visar er imorgon! kommer inte hem försen sent imorgon så vi hörs då, men har fixat ett tidsinställt inlägg! xoxo

före/efter

okej jag ser helt konstig ut på efter bilden! det är bara för att jag sitter sjukt nära kameran och drar upp håret (!!!)
sådär ja! då var min operation över, blev väldigt nöjd med öronen och till alla er som har ställt lite frågor - läs längre ner ↓
har haft 2 veckors tränigsuppehåll och nu blir ytterligare 2 veckor... men men allt måste ju läka riktigt! om ett halvår ska jag tillbaka och fotografera slutresultat!

vart gjorde du det? jag gjorde det här i borås! öron-näsa-hals mottagningen
hur mycket kostade det? det var gratis för mig men detta är olika, ofta är det ens läkare som avgör detta! jag hade så "kraftigt" utstående öron och därför gjorde dom detta gratis
gjorde det ont? nej jag blev nersövd och jag fick välja om jag bara ville lokalbedövas men inte så trevligt att vara vaken under en sån här operation/ingrepp!? iallafall om ni frågar mig... :)

breakfast

har precis ätit lite frukost! samma frukost i två veckor... men det funkar! ska klä på mig lite försöka fixa håret för det är en katastrof just nu sen åker jag in mot sjukhuset. kanske en snabb runda nere i stan efteråt! vi hörs när jag är hemma ♥

du har väl röstat

om du inte kan klicka på bilden klicka här! röstningen avslutas imorgon... ihhhh!

fläta

ph: hannamw
gash vilken snygg topp! jag måste ha en! älskar den tjocka flätan som är upptill! måste nog ta mig en tripp till göteborg snartsnartsnart!

30 dagar?

funderar på att köra en sån här 30 dagars grej jag ser på flera bloggar? har ju lite bloggtorka under vissa dagar men om jag kör igång nästa vecka? vad säger ni, tror det kan vara kul både för mig och för er att läsa, ni får ju massa rolig "info" om mig, JA/NEJ på 30 dagars lista?

brorsans blogg...

brorsan har börjat blogga... och nej det är inte seriöst, varken med bilder eller text men han ville få ett inlägg här på min blogg så ni som har lust kan ju kika in hans blogg HÄR!

imorgon

jag hoppas att ni ser fram emot morgondagen för då får ni se mitt resultat på mina öron, haha inte så intressant för er kanske men för mig är det väldigt pirrigt, men jag tror att det blir prima skinka!

tips

här kommer ett "skönhetstips" nej! men ett tips för ansiktet kan man säga - kommentera gärna om ni vill se mer av sånt här. tex, tips på bra produkter för hår osv, ni bestämmer!

ph1: visibly clear 2-in-1 en superbra ansiktsrengörande som man kan använda på två sätt, du kan tvätta dagligen med den (morgon/kväll) eller använda som en ansiktsmask, du tar ett tunt lager och låter ligga på i ca 5 minuter sedan sköljer du av med ljummet vatten - undvik kontakt med ögon!
visibly clear daily scrub en skrubb för porer, många brukar få på näsan och under munnen! själv tycker jag att den hjälper jättebra, man behöver inte ta mycket. själv brukar jag även ta denna först och sen tar jag masken.
ph2: LUMENE 24h efter att jag tvättar ansiktet blir jag fruktansvärt torr och därför behöver ansiktet fukt (det behöver alla ha för att man inte ska bli allt för torr så denna funkar för alla) jag tar alltid denna krämen morgon och kväll, och det känns alltid som att ansiktet frisknar till! så ett starkt tips till alla där ute, LUMENE 24h finns på kicks!

änglar

skulle skrivit det här inlägget mycket tidigare men glömde bort! det är hemskt vad mycket sorliga program som visas på tv just nu, ikväll var det sofias änglar som var otroligt bra! sen hade vi det här programet om miljonärer som hjälper fattiga och spårlöst som visas på måndagar! men jag gillar det ;) vad tycker ni? har ni något favoritprogram på tv som ni följer vecka efter vecka?

snälla läs

snälla söta läsare! lääääs hela tävlingsinlägget innan ni anmäler er, det är flera av er som har glömt bort att skriva era mejladresser och även länka till vilket skal ni vill vinna, jag godkänner inga av dessa kommentarerna för jag kommer inte kunna ta kontakt med er om ni varken har länkat mejl eller vilket skal ni vill ha! :D
UPDATE! om det inte går att länka i kommentaren så vill jag att ni skriver under vilken "kategori" skalet ligger. t.ex IPHONE 4 SKAL Army Series + produktnamn

tävling: iPhone skal

Vill du vara med och tävla om ett valfritt iPhone skal från iphoneskal.nu för max 500kr?
Du behöver inte ha en blogg för att delta, det ända du ska göra är att kommentera detta inlägget med din bästa motivering till varför du vill vinna ett iPhone skal samt länka till skalet du vill ha. MAXPRIS: 500kr!
- Välj bland alla skalen på iphoneskal.nu
- Om du har blogg får du gärna spara ner översta bilden och skriva att du är med och tävlar här - klicka här för att spara ner bilden!
- GLÖM INTE ATT SKRIVA MEJLADRESS!!!
.
Du kan anmäla dig fram tills 30 januari då väljer jag ut en vinnare som jag kommer kontakta på mejladressen du har skrivit!
.
Om du inte har iPhone var med ändå! då måste du skaffa dig en eller så kan du ge bort det till någon av dina nära&kära. LYCKA TILL!

thumbs up (!?)

u name it! ser ni mitt hår har växt som ogräs nu när jag har gått hemma, så här långt har det väl ändå inte varit? okej jag ska inte skryta för det är en punkt jag ska sluta upp med på min lilla lista (fråga inte om den hehe...) hur som haver blev jag lite förvånad nu när jag lyckades tvätta håret själv utan att blöta ner mina öron + att jag bara fönade torrt håret och det blev så långt! men sjukt jobbigt när det är så tjockt för det blir ju lite tungt att bära...(?) aja nu ska jag sluta babbla, sängen nu! godnatt

bikbok spring

ph: bikbok spring 11
de två första bilderna, den ljusa koftan med färgade blommor I'M IN LOVE! så sjukt fin till sommarkvällarna med ett par bara bruna ben, jeansshorts och gött häng! sen gillar jag även starkt den vita tröjan med röda ärmar och den snygga vita bodyn som skymmer sig bakom jackorna på den andra modellen! om någon vet/ser koftan på ph1 i butik, hojta till med pris och allt vad ni vet för den ska jag ha!

Alva&Ebba #1

veckans blogg #1 drivs av två tjejer vid namn Alva & Ebba och i deras blogg får ni läsa om foto, vardag, musik, kompisar, shopping och film! ni kommer hitta deras blogg i min meny under bloggan resten av veckan. GRATTIS TJEJER!

veckans blogg #1

kör igång med veckans blogg, avslutas ikväll! allt ni behöver göra att att kommentera JAG ÄR MED - glöm inte att skriva med eran bloggadress, vinnaren slumpas fram genom random.org! vinnaren får en länkning hela veckan ut i min meny IKVÄLL 20.00 DRAR JAG EN VINNARE DET GÅR INTE ATT ANMÄLA SIG MER!

ANMÄL DIG INTE HÄR MERA! DET KOMMER ETT NYTT INLÄGG FÖR NÄSTA VECKANS BLOGG #2

ja tack!

ph: juveliasmycken.se
dessa snyggingar ska jag ha! just nu finns de inte i lager men så fort jag får svar på mejlen så klickar jag hem dom, sjukt snygga för ett sjukt pris 59kr (!!!)

bloggtorka

har bloggtorka nu när man bara går hemma så slänger in en sån här "rolig" +/- lista
+ jag får snart ta bort allt runt öronen och se resultat
+ mitt rum är hyffsat nystädat
+ en vecka "ledigt"
- så mycket att plugga hela veckan (okej förra + kanske ska vara -?)
- jag har inte tränat på 2 veckor snart!!!
- för sockerberoende fortfarande
btw, kan ni skriva vad ni vill se mer av här på bloggen innan vi torkar ut tillsammans, kläder? outfits? "skönhets" tips (isåfall VAD för skönhetstips) eller liknade tips? något annat? känner att det inspirationen är 0 just nu

vinnaren är *trumvirvel*

Stort stort stort grattis till MENIVER! jag vill att du kontaktar mig så fort du ser detta på [email protected] - mejlar dessa uppgifter:
- Namn (för- och efternamn)
- Adress dit din fjärrutlösare/ir-kontroll ska skickas
- Vilket märke du vill ha, Nikon, Canon, Sony eller Olympus
Sen kontaktar förmodligen Johan pixels dig till samma me jladress eller så kommer kontrollen rakt ner i brevlådan under veckan! 
Andra plats: Elin
Tredje plats: Delad plats mellan Emma & Maja
Fjärde plats: Mimmi
Femte plats: -

Jag vill tacka alla läsare som har deltagit i tävlingen och till alla som har röstat!
Tackar även Johanpixels.se ännu en gång för detta roliga samarbete OCH jag hoppas att det blir fler så småningom.
Vill även påpeka att det skiljde så få få få röster mellan allihopa!

one week

nästan en vecka kvar sen sker det en förvandling.... :D wiii längtar tills på torsdag

"Mitt bästa svartvita porträtt"

MOTIVERING: jag har valt denna bilden på min lillasyster för det är en av de bästa porträttbilderna jag tog under sommaren 2010! hon är inte lätt att fånga på bild i och med att hon rör sig så mycket men här lyckades jag verkligen fånga hennes lycka av att hon hade fått ett alldeles eget paraply! jag älskar ljust i bilden och glädjen man ser bakom ögonen, en reflexskärm skulle även hjälpa mig till att få ännu bättre ljus och lyster i bilden!
Jag är med och tävlar hos Olivia om en valfri reflexskärm från tvspelsweb.se för max 199kr (den här vill jag vinna) en guld/silver reflexskärm är verkligen något jag är i behov av just nu!

snyggare i verkligheten

denna snyggingen köpte min underbart snälla vän hem till mig från ZARA i göteborg! 250 spänn och den blev min, sjukt nöjd att jag köpte den tillslut, velade mellan denna och DENNA sist men som ni såg då så blev det den andra. nu återstår bara att hitta en matchande axelrem som är justerbar och som man kan "haka" på i silverringarna, om ni vet vart man kan köpa lösa axelremmar i skinn imitation, hojta till! btw, för ett billigt pris+

home

förlåt för sen update nu men vinnaren kommer ikväll! över 60 röster jag måste räkna osv. är på norrmalm just nu och förmodligen tar vi en sväng till min vän på vägen hem sen får ni reda på vinnaren, soo hold out!


egowomanX4

egowomanX4 - gamla bilder! hoppar i säng nu och imorgon kommer förmodligen elin hit och vi ska nörda solsidan, förbereder vinnarinlägget nu ikväll så om det kommer in röster imorgon räknar jag med dom! sussa sött♥
(vinnaren representeras runt ett/två tiden)

dagens

svarta byxor från gina . svart blus /långbak-kort fram från chelsea . svarta stövlar/boots
försök att ignorera mitt huvud på andra bilden... inte så charmigt med pannbandet! svart från topp till tå idag

tävlingen

avslutar tävlingen redan imorgon! lite ändrade "planer" så rösta rösta rösta! KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA
UPDATE: lite tråkigt att en viss person har fuskat och röstat 5/6 gånger på en och samma person, olika mejladresser, men jag ser fortfarande era IP-nummer under varje kommentar så försök inte ;)

rubrik

åker in mot stan för att handla lite mat och även hämta upp min fina väska clara har köpt åt mig i götet, slänger in en bild senare och kanske en outfit! latero

01.06

klockan är mycket nu, borde egentligen ligga i sängen men jag sitter uppe och ur högtalarna kommer ljudet av fina, mysiga låtar. sitter och läser så fina texter här och fantiserar mig bort i en annan värld.

spice and rice

har precis tryckt i mig lite god mat från spice and rice, har även fått håret tvättat, äntligen säger jag bara, var 1 vecka sen nu... öhm lite äckligt kan man väl säga! ska inte äckla er men ah, jag är tillbaka nu och lets dance börjar ju om 2 minuter ser jag på klockan! måste rusa till teven, ha det gött!

20/01/11

sitter hos mormor på norrmalm, kinapuffar och en fet godispåse, jag vet jag suger men det är så svårt att låta bli, ska försöka tänka på era tips! hör av mig imorgon när jag kommer hem för att jag sover här inatt. fortsätt rösta på finalisterna, 3 hela kommentarssidor med era röster just nu (Y) ha det bäst, puss

kasst

det här är så kasst av mig! jag som skulle ha pluggat så mycket tills idag... vad har jag gjort? knappt inget, blir att plugga under helgen och då menar jag det! kanske får ta mig en bloggpaus och hoppas inte att ni blir ledsna, måste kämpa lite mer för betygen nu i vår! hur som haver, åker till mormor strax, får nog ta med tyskan till henne och ska även sova där tror jag. xoxo

lillasyster & jag ♥

världens bästa

jag har världens bästa vänner! mina fina tjejer är bäst, idag kom min vän alva hit för att "hälsa" på lilla mig eftersom att jag inte är i skolan nu under två veckor, vi satt och pratade och hon hade med sig gott fika och en sån fin ljusrosa ros. på fredag ska även min fina vän clara införskaffa en väska åt mig i göteborg eftersom att hon är på prao där, åh så underbara vänner man kan ha! ni betyder så mycket allihopa!

"dagens"

vet inte om man kan kalla detta dagens men någon dagens outfit måste jag ju dela med mig av så just nu går jag runt i min übersköna stickade tröja och svarta leggings

klistrat

har suttit och klistrat in massa foton från språkresan och även lite bilder på blommor i en söt fotobok! tar fram engelskan och skriver lite innan min vän alva kommer hit för att "hälsa" på mig nu när jag är hemma.
LÄS! ville bara säga det, inlägget nedan ↓ finalistinlägget, vill bara ha röstkommentarer inga andra, det blir lättare att räkna rösterna då

fem finalister!

Nu har jag utsett de 5 bästa vinterbilderna av ca 30 bidrag, alla bilder var jättefina men tyvärr så är det ju en tävling... stort tack till alla som deltog.
Såhär röstar du!
- Du MÅSTE ange din e-mail adress (rösten kan fortfarande vara anonym), annars räknas inte rösten
- Du får rösta på dig själv, 1 gång!
- En röst per ip-nummer/e-mail
- Skriv bildnummer, namn eller bloggadress på den du röstar
- Jag publicerar inga kommentarer innan röstningen är avslutad
- Röstningen avslutas 25 januari
- Bildnummer, namn och bloggadress står ovan bilderna
- VINNAREN kontaktar mig så fort tävlingen är avslutad på [email protected] (inom 3 dagar, annars utses ny vinnare)
1. Mimmi http://mimmi.beldo.se/
2. Maja http://fotogeniquee.blogg.se/
3. Meniver http://meniver.blogg.se/
4. Elin http://ljunggrenelin.blogg.se/
5. Emma http://fotoavemma.blogg.se/
Stort tack till alla som har deltagit och extra stort tack till Johanpixels.se som jag har fått samarbeta med!

close up

tror nog att jag klickar hem ett close up filter imorgon! det var ju riktigt billigt så jag passar på nu när jag har pengar, sen blir nästa inköp en reflexskärm! :) vet inte om jag ska nämna det i och med senaste inlägget men nu sitter jag här med en stor fet skål med chips och ett stort glas läsk, har även tryckt i mig en glass... ni hör ju bara, jag behöver era tips!

sockerberoende

rubriken säger mitt! jag har blivit sockerberoende, chips varje dag när det finns hemma, kinapuffar hmmm... tror det blev tre/fyra påsar förra veckan, inte bra inte bra! så nu vill jag ha eran hjälp! har ni några bra tips på hur jag "botar" detta, kom med förslag och tips på vad man kan tänka på eller äta istället osv. kanske lider ni av samma "sjukdom"? i need your help

7

7 timmar kvar innan finalisterna kommer upp på bloggen, kommer publicera inlägget 00.00 så ni som är uppe då kan ju börja rösta redab då! sitter och kollar igenom de bidrag som har kommit in tillsammans med min bror som får hjälpa till och han har klart och tydligt raka kommentarer om vad han tycker om vilka bilder som ska vara med och inte vara med, riktigt kul att se hur ni allihopa tolkar "vinter" :) men som sagt, ikväll 00.00 så är finalisterna valda!

tralala

sitter och låter min "mysigt" spellista flöda ut genom högtalaren medans jag pluggar svenska, tänkte även att ni ska få tipsa om en grej (?) senare så håll utkik på bloggen :)

take it off

fakesmile(?) okej tog faktiskt bilden för någon dag sen
åh det här jobbiga bandet jag har runt huvudet/öronen + någon "tyglapp" på varje öra kliar som bara den just nu, stygnen och allt läker väl men ändå, det är fruktansvärt jobbigt, det kliar och kliar och jag vill bara ta bort alltihopa just nu... i veckan ska jag försöka sätta på nytt band och allt vad det heter OCH lufta öronen, hehe.

bidrag

håller på att kika igenom era vinterbidrag och jag känner redan nu att det kommer bli sjukt svårt att välja ut 5 bidrag, alla bilder är så fina och ni har bra motiveringar, så på onsdag får ni rösta på den finaste bilden och kom ihåg, EN RÖST, kommer "kräva" e-mail adress på alla röster för att undvika fusk! :)

modell

5 modellbilder på mig! tänkte att det kan va kul att visa lite gamla modellbilder för er, den översta bilden är en "privat" modellbild och de på andra bilden är för intersport och nelly.com kids, ser väldigt tjock och rund ut på nellybilderna om jag får säga det själv! försökte leta upp gamla bilder från akademibokhandeln eftersom att jag var deras modell ett långt tag, jag vet att det låter konstigt men det är sant! plåtades för bl.a skolstarten 2008 (?) om jag hittar någon bild därifrån så lovar jag att visa er

lockande

ser inte så lockande ut va? en hel bunt med massa skolarbeten som ska vara gjort efter dessa två veckor! skönt att ändå ha alla papper i ett och inte cirkus 10 olika böcker. det är nog dags att sätta igång nu om jag ska få någonting klart idag!

solsidan

bildkälla: TV4
säsong 2 är äntligen här! den bästa humorserien som har gjorts tror jag nog! jag älskar bokstavligt talat solsidan och kommer sitta bänkad framför tv om en timme som säkert halva svenska folket också kommer att göra, ska ni själva kolla på solsidan?

läsare

märkte igår men framför allt idag att statistiken har höjts, flera kommentarer och jättekul att så många har anmält sig till vintertävlingen! två dagar kvar sen väljer jag ut 3 (5?) finalister! men jag ville bara hälsa er nya "välkomna" till min blogg och hoppas på att ni gillar det jag skriver om och att ni stannar kvar! xoxo

wiho

sådär nu har jag fixat en ny design här på bloggen, det är fortfarande lite smågrejer kvar, som ni ser i menyn kanske att bloggsvarrutan är utanför men det fixar jag när jag har tid, vad tycker ni? har även lyckats fixa en dropdownmeny, men ännu inte fått dit rätt koder så att man kan klicka sig fram via dem.
UPDATE: nu kan ni klicka på flikarna under kategorier

frulle

idag var första gången på länge eller länge ska jag inte säga men några dagar sen jag åt en riktig GOD frulle! frallor och sen en stor semla, mumma!

natti

nu kryper jag ner i sängen, natti natti!

pink

fin att matcha till ett par mörka jeans i vår / en fin rosa tröja över
var ute efter en rosa randig gant skjorta inne på jolina, men de hade bara stora storlekar kvar... såg i H&M katalogen att de fanns nästan likadana skjortor för ett betydligt mycket billigare pris! blir att beställa så fort som möjligt + två fina bikinis till sommaren

förändring

har påbörjat en ny design, inga stora förändringar men ändå lite nytt, kommer byta såfort jag är klar med den! men som ni ser så jag har ljusat upp bloggen med en ny bakgrundsfärg och även tagit bort den fallande snön!

u never seen before

tror nog aldrig att någon av mina läsare har sett mina små gulliga (!?) öron på "riktigt" brukar alltid dölja dom lite men nu är det slut på det för nu har jag nämligen gjort en så kallad plastikoperation av utstående öron (de va det som stod på ett papper) om två veckor åker stygnen bort och då får ni en bild på resultatet! spännande va!?
update: ni kan ju ta er en titt i hela arkivet och se om ni hittar en bild på hela öronen...

?

vad har jag gjort nu då? hmm... jo jag har gjort en operation, så i två veckor ska jag gå runt här hemma med ett fränt pannband runt huvudet, har nämligen gjort en öronoperation, och ni undrar säkert varför? det får ni se i nästa inlägg, det är mest jag som tänker på detta men nu är det gjort och jag är nöjd! nu är det bara att vänta i två veckor sen får jag OCH NI se resultatet!

text

the last song, nu när man ska sitta hemma och plugga i två veckor så har jag även en "läsuppgift" att läsa ut denna boken, filmen är ju super så får hoppas på att boken är lika lockande, engelska böcker är inte min starka sida... har tappat lusten för att läsa böcker men det får gå!

lever

jag lever! tänker berätta för er i veckan vad det är jag har gjort, kanske visar jag en eller två hemska bilder... vi får se men imorgon blir det nog bättre uppdatering, är sjukt trött efter dessa två dagar! puss
GLÖM INTE VINTERTÄVLINGEN LITE LÄNGRE NER! en fjärrutlösare till din kamera, perfekt till outfitbilder bl.a

secret or not?

funderar på om jag ska berätta för er vad jag ska göra imorgon och varför jag ska vara ledig/borta från skolan och allt annat i två veckor... vet inte om det är för personligt för mig att berätta här på bloggen men nån gång kommer ni ju ändå få reda på det! så vi får se om jag kommer hålla det hemligt för er imorgon eller inte...

my style

my style! svart hunkydory kofta, mörkbrun blus, mörkblåa jeans + rosett i håret!
upptäckte idag att halva skolan går runt i dessa blusar, var minst 7/8 st som hade på sig dessa...

fanbild!

åh jag dör så gulligt! jag blev så glad när jag såg vad som trillade in på mejlen, denna söta fanbild som en av mina läsare har gjort. tanken att du har tagit dig tid och gjort detta till mig och att man verkligen får det bekräftat att många av er verkligen gillar min blogg så! stort tack och massa kramar till dig emma, ni hittar hennes blogg HÄR

school

imorgon 8.50 börjar vårterminen för mig! det kommer bli sååå mycket mer plugg nu och massa träningar så det är bara att hålla tummarna för att jag klarar detta! men än så länge ser det bra ut enligt min "plan" och som sagt, på torsdag går jag på 2 veckor extra "lov", får se om jag berättar på torsdag eller senare... hur som haver kommer ni märka vad det är så småningom

vinter.tävling - AVSLUTAD!

nu drar jag igång en tävling här på bloggen i samarbete med johanpixels.se/webbshop Vinnaren får välja en valfri irkontroll/fjärrutlösare ifrån Johan's webbshop. De finns för både Nikon, Canon, Olympus och Sony.
Tema: VINTER (vad är vinter för dig t.ex!?)
Regler:
- Bilden ska vara tagen av dig
- En bild INGA kollage
- Du måste ha en blogg för att vara med
- Sista tävlingsdatum är 18 januari 00.00 finalisterna representeras 19 januari
Hur du deltar:
Ladda upp bilden i ett EGET inlägg på din blogg, du måste direktlänka till både detta inlägg och till http://johanpixels.se/webbshop. Ett plus+ på kanten är om du skriver en liten bildbeskrivning till varför du valt den bilden och hur den framför "vinter" för dig.
Lämna en kommentar i detta inlägg och skriva att du är med + länken till ditt inlägg.

för benen

har lagt upp några byxor på bloppisen som ni kan kolla in! även en jacka :) glöm inte att kolla upp innan ni mejlar om ni vill köpa så att man slipper alla mejl fram och tillbaka :) är det något ni undrar över plaggen, kommentera eller fråga på bloggsvar! :D

love

love it! letade efter jackan hela hösten i min storlek men den var slut överallt och igår när jag springer in på gina så hänger den där framför ögonen på mig! jag vet att hela borås säkerligen kommer gå runt i denna jackan nu i vår menmen, det är väl bara att acceptera när man bor i lilla borran.

dagens

ignorera mitt hår på bilderna...
rosa blus från faith, svarta jeans, halsduk från h&m, små färgade armband från london & ?

wake up

vid halv 10 beger jag mig mot skolan för att ha "utvecklingssamtal" med min lärare, som alla andra terminer. är klar runt 11 och ska ta mig en snabbtitt nere i stan, sen beger jag mig hem och uppdaterar senare med en outfit!

pengar

måååste spara pengar nu, hittat vår/sommar jackan nu!!! måste få sålt lite kläder som ligger här och som snart kommer börja samla damm, så håll er uppdaterade på bloppisen!

snabbis

har suttit hemma idag och inte gjort någonting, glott på mina betyg och samlar krafter inför onsdag då vi börjar! ska bannemig kriga för mina betyg nu! om cirkus 40 minuter går min buss in till stan, ska möta upp min vän elin och sen beger vi oss mot träningen. gött att träna när man har träningsverk och kan knappt gå... men jag måste kila nu så att jag inte missar bussen, hoppas ni har haft en bra skolstart!

6 hours

har tränat 6 timmar idag och känner mig halvt död just nu! kroppen värker MEN jag börjar inte skolan imon, tur det! vi börjar på onsdag, vilket känns väldigt skönt men på torsdag går jag på 2 veckor lov igen... hmm kan någon gissa vad det handlar om!? och nu räknar jag inte med mina kära vänner gissningar. men på tisdag kör jag ett race och pluggar järnet! hoppas ni får en grym början på vårterminen 2011!

hemsk bild

måste slänga in en bild så det får bli denna! hemsk menmen... knäppte den fort imorse innan vi skulle åka mot u-hamn! det blev 6 kalla men roliga timmar! skämde ut sig i liften, byxor sprack, skogsåkning, blöta kläder och ja! en hyfsat skön dag ändå förutom att vädret var si sådär... vantarna hängde bara och benen var förlamade i slutet men nu är jag hemma och ska hoppa in i en varm dusch! :)

u-hamn

nu drar jag till u-hamn för att åka loss lite med mina tjejer alva och alice och några pojkar, ska bli kul. längesen jag åkte nu! hör av mig när jag är hemma, tjingeling

bloppis

ni har inte glömt bort va? kommer snart in massa nytt men ni kan ju börja med att kolla vad jag la upp ikväll! http://filippall.blogg.se/bloppis - samma bloggadress som här + /bloppis

i väskan

en liten inblick i min väska! sakerna som alltid finns med som jag oftas får lite panik över om jag har glömt något av dessa saker.
♥ sminkneccesär
♥ plånbok
♥ busskort
♥ mobilen/iPhone - den går bara inte att leva utan!
♥ lypsyl, alla klagar på mina torra läppar...
♥ vanilla parfym
♥ TUGGUMI! inte med på bilden det är ett måste
vad finns i era väskor? är det något som ni absolut ALLTID måste ha med er!?

.

förlåt att jag tjatar så men ibland blir det jobbigt för mig när man får upprepa sak för sak, och mina blusar (how to match -inlägget) har jag säkert nämnt minst 10 gånger här på bloggen att jag har köpt dom i göteborg! butikerna heter tessie och chelsea, men ändå får jag en fråga nu igen om vart jag har köpt dom. det står även under första bilden! så snälla söta läsare, läs en gång extra om ni undrar över något :D

check!

tänkte bara kolla med er! kortfattat, hur många av er läser texterna i alla inlägg? känns som att det kanske är 2/3 av 10 stycken, får ofta massa frågor osv. men ändå finns svaren i texterna, så det skulle vara kul att veta på ett sådär ungefär om ni läser eller inte! :)
UPDATE: ska jag dra ner på texterna i inläggen?

how to match

vit - tessie . gammelrosa - chelsea . mörkbrun - chelsea
till sommaren passar ett par korta jeansshorts perfekt till blusarna! jag skulle satsat på blåa till vit blus och sen är det upp till en själv vilken färg man vill matcha dom andra blusarna med, blåa/vita/beigea osv.
fint att matcha med en snygg stickad tröja över nu i kylan! släng på någon fin tröja och vips så har ni en enkel & snygg outfit!
mina favoritbyxor till den vita blusen är ett par ljusa med hål i! till vitt kan man ju i princip ha vilken färg som helst!
dark to dark! den mörkbruna blusen är fin till ett par mörka jeans eller ett par svarta, snyggt att ha ett par bruna skor nertill!
dessa två enkla tröjorna är fina att slänga på sig över någon av blusarna, dock gillar jag inte att matcha dessa färger med den gammelrosa så för mig ser dom bäst ut till den vita och mörkbruna!
gammelrosa blusen till ett par svarta jeans och en fin kofta över! prima skinka! till sommaren är ju ett par vita jeans überfint till!
knäppte ingen bild på någon kofta men jag gillar att ha lite större lösare koftor över som hunkydory koftorna, det finns ju liknande modeller på dom för ett mycket billigare pris!
♥hoppas ni får lite inspiration till hur man kan matcha dessa blusar och självklart finns det massa andra sätt, men detta är hur jag brukar matcha och vad jag tycker är snyggt, ni får gärna tipsa om mitt inlägg på era bloggar om ni har lust!

fler svar!

Brukar dina kompisar läsa din blogg?  japp, ialla fall de flesta vad jag vet!
Kan du inte länka till dina kompisars bloggar om dom har ngn? det är inte många av mina närmaste kompisar som bloggar så mycket men en av mina vänner, barndomsvän också är olivia! hennes blogg hittar ni här!
Är du religiös? ne så religiös kan man nog inte säga att jag är, jag tror ju inte på gud...
Vad fick du i julklapp? min iMac data var en tidig julklapp, sen fick jag även ett par blundstone skor som ska skickas till mig, symaskin, presentkort och lite smågrejer!
Vad jobbar dina föräldrar med? min pappa har eget byggföretag dvs. bygger hus och sånt, och min mamma är lärare!
Hur spenderar du hälst din fredagskväll?
med mina tjejer, god mat och kanske någon rolig film! har allmänt mysigt med vännerna!
vad ska du hitta på i sommar? inget planerat mer än att va med mina tjejer i varberg några dagar kanske, sen hoppas hoppas hoppas jag på att vi åker till Miami och New York som jag har väntat på nu! men någon resa blir det i alla fall!
E det många som kollar på din blogg ? som sagt, jag har runt 200-250 ibland mer, unika besökare per dag och jag ljuger inte, ni kan även se min statistikmätare i menyn! :D
Men vrf e det inte så många som kommenterar haha ? :p
ja det är bara ni som vet det! det är ni som kommenterar och det är upp till er själva om ni vill kommentera eller inte :D stor puss till alla er där ute som kommenterar
tar dom bort allt som det inte är rea på?? är det rea på hunters?? ja dom tar bort allt! varför? för att man ska veta att allt där inne är det 50% på, det är bara att plocka så att man inte går runt och förvirrar sig om det var rea på ett visst plagg eller inte, jag jobbar inte där så jag har inte alla svar... hehe. och nej det är inte rea på hunters, bara den korta modellen med snören!
vilken skola gick du på innan kunskap ? jag gick på målsrydsskolan som ligger här där jag bor! :)
Den där tunikan du hade på nyårsafton som du hade köpt på Chelsea finns den i andra färger? :) yes, den finns i vitt och sen tror jag den finns i någon grönaktig nyans! men själv har jag en svart och en vit

b/w

sitter o kollar igenom era bloggar, ni som kommenterar och har sett på flera stycken att ni har köpt blusarna från chelsea! tycker att ni gör ett klokt köp! hehe, dom är underbara att ha på sig och jag tänkte göra något inlägg där jag skriver vad man kan matcha det snyggt med, några av er har undrat det, vad tycker ni?  JA/NEJ?

6/01/11

förlåt för lite uppdatering under gårdagen men jag hade fullt upp med min käre vän alva, vi försökte plugga, åt tacos, spelade spel med familjen, kollade flera klipp på björn gustafsson och kassa natthumorklipp, sen slocknade vi rätt så fort när vi skulle kolla film! men mysigt var det! hoppas ni alla har det bra och jag fortsätter svara på era frågor

shorts

tänkte att jag kunde svara i ett inlägg om dessa shortsen! flera av er undrar vart jag har köpt dom osv. och jag fick dom av min snälla vän justine! vet inte vart hon har köpt dom men märket heter GK! det är ju cheer/gymnastikshorts så dom finns säkert på någon hemsidaa (var tydligen något känt märke, enligt min tränare...)
UPDATE: veras sport heter hemsidan! googla det! HÄR HITTAR NI SHORTSEN!

kors i taket

framsida/pärlor baksida/matt
look what i got! hittade detta fina korset bland mina gamla halsband, tror det kommer användas flitigt!

nyvaken

tjolahopp! har precis vaknat och tagit mig en dusch, om en stund kommer min käre vän alva hit och vi ska faktiskt plugga... som ni ser publicerade jag svaren "inatt" med ett tidsinställt inlägg och jag ser att det kommer in fler frågor ändå, jag kommer att svara på dom i samma inlägg längst ner så ni vet vart svaren hamnar!

answer

har du någon pojkvänn? nope, singel!
vem är din absolut bästa kompis? alla mina vänner är så sjukt bra men den som jag själv känner att jag kan prata om allt med är alva
vad kommer du ha för kläder till våren? jag tror det kommer bli en del färg på kläderna men även enkla tunna pastellfärgade kläder såsom, beige, grått, creméfärgat osv. helt enkelt att läsa på nätet och i olika magazin för att se vad vårets mode blir! :)
favoritplagg? mina svarta jeans/jeanstights
favoritskor? vita converse
vilka bloggar läser du? för många, har mer än 50st på min bloggfavvolista! men de bästa kommer här, karinbylunnd, hannamw, michaelaellenclaesson, chloéshuterman, wheredidugetthat, knightcat, tinkerbella,
favorit blogg? vill bara söga också att du är sjukt fin, har super söt klädstil, och jag älskar dig blogg!:) åh tack så jättemycket! hmm... dom jag länkade ovan är nog mina favoriter! men det finns många fler
Vart är din stora gröna jacka i från? antar att du menar min odd molly? köpte den av en tjej på tradera
har du pojkvän? :) singel! :)
favoritställe på jorden? åh thailand är underbart! men jag gillar kreta starkt
På fb när de stod att du hade ett förhållande, var de på " riktigt" eller bara på skoj?:) hehe det var ett skämt, jag har vart singel!
favorit godis? fillidutter, gillar allt surt och sött nästan
hur länge har du gått i cheerleding? inne på 5 året nu, tror jag
vad är ditt favorit program på tv? hollywoodfruarna och snart drar ju solsidan igång!
kan du näma några bloggar med mycket mode i? alla som jag länkade lite längre upp är iprincip om mode! :)
vilka affärer shoppar du mest i? faith, gina och en liten del är från jolina
vad för kamera använder du när du ska fota? en olympus e-410
hur många läsare om dagen har du? runt 200-250 unika besökare och mellan 500-700 sidvisningar
kan du visa kläder från din garderob? :) jo det kan nog orda
vart köper man såna ''avant gards'' linnen , eller vad dom heter? :) på monki, fast köpte mitt i februari 2010
tjänar du pengar på att blogga? jag har fått några hundra men dock får man inte pengarna försen man har kommit upp i en viss summa...
brukar du ofta kommentera andras bloggar? nja sådär, beror på
vad fick dig att börja blogga? jag lästa om kenza i en julia/frida (?) tidning och blev lite inspirerad
vilket gymnasium ska du välja när du går ur nian? jag har ärligt talat ingen aning? lite ångest dock, just nu lutar det åt ekonomi på teknis, eller design på bäckäng, går ju ändå bara i 8 om man får säga så, hehe
favoritklädmärke & affär? älskar love by fait från fait, sen gillar jag odd molly och hunkydory! favvoäffär är tessie&chelsea i göteborg och är i borås, fait
vart har du köpt Ralph Lauren tröjan som du har i förra inlägget(sista bilden fjärde raden)? Riktigt snygg!!:) på jolinarean i somras! :)
har du någon bästa vän, isåfall: går ni på samma skola? :) bästa vän, alla mina vänner är bäst men närmast står mig står nog alva och ja vi går på samma skola
Vad för linje vill du gå på när du väljer till gymnasiet? :) som sagt, inget aning men det lutar åt ekonomi eller design
hur mycket väger du och hur lång är du?:D egentligen helt ointressant? väger runt 36 och är ca 154cm långt
har du funderat på att gå på något gymnasie i göteborg? vilket isf ;D Löve you're blogg btw :) nej göteborg är nog inget jag har tänkt tanken ens om! :) tack så jättemycket
Hej har du narturlig lockigt hår eller rakt? skulle vara kul om du kunde lägga upp en bild ;) jag har självfall (säger man så?) när jag duschar så blir det vågigt/lockigt det beror på hur jag låter det torka. visst kan jag fixa en bild på hur det är normalt och hur det är "onormalt"
såg att du hadde en GCO tröja :) varför har du det ? hehe jag var med GCO och tävlade EM 09 och därför har jag en sådan :)
hur är det på den där rean? är det jättemkt rea? kan du inte berätta lite om den, är det billigt osv... hur det är? folktätt, dvs. knökat med folk (nu menar jag mellan 6-cirkus 8 på morgonen) sen lugnar det ner sig och folk går mot jobbet, vid lunch brukar det va lite folk igen men då är det väääääldigt utplockat, speciellt bland små storlekar, dom ryker direkt! jättemycket rea, ja det säger ju sig på namnet REA HALVA PRISET, halva priset på allt i butiken, dom tar bort allt som dom inte rear ut. billigt och billigt? ni som har vart inne på jolina och kollat priserna vet ju att det inte är som inne på h&m och ginaT, utan priserna stiger ju! en blus kostar upp mot tusenlapparna och det gäller nästan allt i butiken men som sagt, allt blir ju halva priset så då lönar det sig att köpa då och kanske gå upp lite tidigare! :D och JA den håller på i mer än en dag, efter halva priset blir det mer rea som i alla andra butiker, hoppas ni fick er lite info där! :D
vad har du för cheer "skills"? :) cheerskills? antar att du menar vad jag kan? kan ju olika bygg osv. på A-nivå, som 360, tiktok och flera! sen när det gäller gympa så har jag kunnat stilla flickis och rondat flickis, dock är dom "skillsen" borta men jag kör själv snart igen! :)


snabbpizza

känns ju lite nyttigare när man säger att man ska göra egen pizza, världens enklaste och snabbast OCH godaste pizzadeg som går 15 minuter! samma gamla goda recept som vi lärde oss på HKK i 4... så nu sätter jag igång!
klickbar bild till receptet!

silver

nytt lack på fingrarna, silver med glitter i från h&m, syns inte så tydligt på bilden hur färgen blev men det blev riktigt fräckt, målade på några lager så att det blev en mer silverton i det hela!

läs!

till er som undrar över jolinarean, allt ni frågar står i inläggen nedan! läs texterna så lovar jag er att ni får svaren, annars får ni fråga på bloggsvar! :D
btw, svaren på frågestunden? ikväll? eller är det några av er som har frågor kvar att ställa? isåfall, skynda skynda!

i min påse

1499:-- ord. pris 750:- rea pris
649:- ord. pris 325:- rea pris
ph1: vit blus från rabens saloner (dom gör überfina bluser/klänningar osv.) ph2: ralph lauren tisha
två plagg som åkte ner i påsen imorse! även en grå kofta från hunkydory men den ville inte göra sig bra på bild så den får ni se i en outfit!

home

har kollat solsidan, solsidan bloppers, sovit och hunnit äta sen jag kom hem! åkte in runt 8 tiden till rean och det fanns faktiskt några få små storlekar kvar på vissa plagg, hittade några fina grejer som jag ska visa er här på bloggen strax, sen var det även några som undrade om de reade ut hunters och japp dom hade en modell dom reade ut i svart och mörkgrönt, den korta modellen med snören framtill. rean håller på i någon/några veckor till så ni hinner nog ta er en titt till er som undrade det också! :D

joeljolina

några av mina toppar som är köpta på jolina, ralph lauren tröjan i mitten är köpt på sommarrean 2010
imon 6.00 drar vinterrean på joeljolina igång! den som många väntar efter, en vinter- och en sommarrea om året! var där för första gången i somras (dock har mamsen alltid vart där och köat i flera år) och det var fullt med folk, alla står på kö utanför jolina medans några fåtal killar står i en klump utanför joel och väntar på att dom ska öppna, iår blir det inte att stå ute i kylan och köa utan vi drar oss in dit runt 7 tiden! man hittar alltid något även fast godbitarna tar slut 6.00!

to u

tänkte bara säga det och hoppas att de flesta av er läser detta, när ni kommenterar med någon fråga, t.ex vart jag har köpt vissa grejer. jag svarar i samma inlägg eller om ni har en blogg som ni har länkat så svarar jag på den, det beror på (ibland funkar inte era länkade bloggadresser...) så ta er en titt några timmar efter i samma inlägg och se om ni har fått svar! :D

träning

drar på träning nu i ca 2 timmar, är hemma runt halv 8 snåret! vi hörs då :D

frågestund

ask me something dudes! vi kör på en frågestund och jag avslutar den när jag har fått ett antal frågor så fråga på, allt mellan himmel och jord!

19 outfits från 2010

19st outfits från året! jag tycker att det syns lite att jag håller samma stuk över alla outfits men framförallt att mitt utseende har förändrats, någon mer som håller med mig? om man jämför t.ex första bilden på andra raden med andra bilden på tredje raden. sen tycker jag själv att jag ser ut som "olika personer" när jag har lockigt/rakt hår! har ni någon favorit bland outfitsen?

what u want

bjussar på bilden på en av mina nya rosetter från glitter 50:-! just nu ska jag kolla på fångarna av fortet på tv4 play, missade ju när bloggteamet med b.la. foki och blondinbella var med! sen funderar jag även på om ni tycker att jag ska köra som saralinneea har gjort, en massa outfit från året? vad tror ni? skulle det vara kul att se? eller ska vi köra på en frågestund? ni bestämmer!

outfit

nyårsoutfiten, har ingen vidare bra bild så ni får det i text, svarta byxor och min nya blus från chelsea (den svarta) rosett & lockar i håret, fint sotade ögon som alice systrar fixade så snällt!

nyårsafton

nyårsafton 2O1O! jättegod mat och roligt folk, ph2 är när vi "leker" med en av grabbarnas roliga hmm... vad ska man kalla det? man får i alla fall sig en rejäl stöt om man klickar på en knapp före det lyser grönt! var så rädd för att få stöten och tillslut fick jag den! men i alla fall, som jag har sagt all lycka till er att ni får ett bra år och jag hoppas på ett mycket mer seriösare bloggår! det har ju vart lite sisådär iår va... :D hoppas på flera kommentarer från er och kanske nya läsare? :D HAPPY NEW YEAR!

tillbaka vid start

allt börjar om på nytt, tillbaka vid startlinjen 1 januari 2011! gårdagen blev jättelyckad, så rolig kväll med massa skratt och bus med smågrabbar. sov hos alva under natten och vi slocknade fort runt 4 tiden! slänger in lite bilder om en stund :)
en fråga jag fick om jag dricker alkohol, nej det gör jag inte! - vet inte om det var bilderna eller texten som fick er/dig att undra men det är vanlig sprite och skumpa= ni vet lite bubbel man har och skålar med vid tolvslaget! hehe

gott nytt år

lite sådär random bilder på mig, alva och alice!
bloggens första inlägg för 2011, jag känner på mig att det kommer bli ett så grymt år! musiken på högsta volym med bästa, rakteter och skumpa! GOTT NYTT ÅR!!!! nya möjligheter, allt börjar om på nytt, ha ett superduperbra år, all lycka till er och mina underbara vänner! this is our year