fredag på viskan



Tillbringade några timmar på viskan idag med fina vänner. Vi slutade 12 vilket var väldigt skönt en fredag som denna. Satt i solen på viskans uteservering och bara njöt. Väldigt mysig fredag.

svart från topp till tå


Jacka från h&m. Kofta hunkydory, jolina. Klänning från faith. Primeboots.
Gick klädd i svart från topp till tå. Klänning och boots på det, lite kyligt då det blåste mycket idag men jag stod ut.

gästoutfit 3

Alva Alsin
Solbrillor - Thailand
Väst - cassels
Kofta - hunkydory
Jeans - tiger of sweden (??)
Skor - palladium
Idag står min snyggaste vän Alva för kateogorin gästoutfit. Älskar västen över koftan, och västen är ju apsnygg. Håller ni med mig?

filmer från cheerhelgen

Här är två filmer från helgens cheerleadingtävlingar. Nordiska Mästerskapen och Distrikt Mästerskapen, båda i Boråshallen och vi mötte inga någon av dagarna. För er som vill veta vart jag är i programmen så är det jag som kastas upp i mitten längst bak i början, sen är jag i mitten längst fram i vår sekvens, ni får försöka följa mig under programmet om det är så! Är sjukt stolt över att vara en del av Coed Blue♥

vita ben

Vita ben idag, svarta primeboots och en blus i ljusa toner från desigual. Mina vita jeans är så sjukt obekväma, måste försöka hitta ett par skönare. Trivdes verkligen inte i att bära dom idag.

discoskor

Hur underbart fina och coola är inte dessa skor från Toms? Min vän Clara införskaffade sig dessa när hon var i London om jag minns rätt? Ett par discoskor hade man inte tackat nej till att glida runt i. Ska leta efter ett par rosa toms till sommaren.

cheerleading NM/DM

Två bilder från DM tagna av min vän Iza Möller. Många vill se mer cheer här i bloggen, ska försöka hitta bra bilder från när vi körde. Några ville se film från helgens tävling också. Ska fixa fram en video från NM & DM.

efter skolan

Idag var det nästan 20 grader ute. Underbart att kunna gå runt utan jacka. Satte mig ute i solen och läste nya styleby och tryckte i mig gårdagens kebabrulle efter skolan. Somnade i några timmar under filten också, härligt.

basic måndag

I måndags gick jag klädd i världens skönaste basic t-shirt från monki i grått. Svarta jeans, svarta converse och skärp från friis&company. Otroligt skönt och så enkelt. Ska införskaffa mig en likadan tisha i vitt!

why?

Anledningen till att uppdateringen ligger på 0 är att mitt internet har lagt av.. Har massa bilder att visa er. Förlåt, jag vill uppdatera och struntar inte i det så snälla, försök att inte tjata. Jag försöker verkligen uppdatera och ladda upp bilder men det funkar inte men mitt sega internet.


day 1 check

Dag 1 av helgens cheer-tävlingar är avklarad. NM, nordiska mästerskapen. Jag är så HÄÄÄÄÄR stolt över att vara en del av mitt lag -Coed Blue. Det gick så sjukt bra idag och jag hoppas på att det går lika bra om inte bättre imorgon. Idag var det väldigt lite publik men imorgon blir det mer då jag vet att det är nästan 1000 biljetter som är sålda. Kom och kika om ni har tid i Boråshallen 13-17.

Lunch a la viskan

Lunchade ute i solen med fina vänner idag under rasten. Mums så gott, favoriten är kycklingtallrik med potatis. Viskans uteservering är framme och börjar redan bli proppfull under dagarna!

 


praovecka

Kommer gå klädd såhär fram tills fredag så blir inte massa outfitbilder eftersom att jag igår nämnde att jag praoar hela veckan. Inne på kicks i knallerian. Får packa upp nya varor, ställa iordning smink, fixa till parfymer, slänga skräp, packa ner gåvor och annat skoj. Idag blev jag även make'ad (sminkad) av en tjej som jobbar där. Vi testade lite cheermake till tävlingen som är i helgen då en annan av tjejerna går i mitt lag. Väldigt roligt. Får se vad morgondagen bjuder på.

gekås ullared

mobilbild
Igår befann jag mig på ullared med la famila. Lillasystern införskaffade sig massa nytt, småbarn ska alltid få massa saker... haha. Köpte med mig några småsaker som ni kan få se en bild på imon även om det är otroligt öndiga saker att visa, tuggumi? underkläder? osv. hur som så är det DM vecka vilket innebär tävling i helgen och jag praoar även hela veckan hos en av mina lagkompisar inne på kicks i knalleland, därför kanske bloggen blir lite tom då jag slutar 17 varje dag och kommer vara dötrött. Men ska försöka hinna knäppa outfitbilder på morgonen då jag börjar 10. Mycket text, vem orkar läsa? Jättekul med alla era kommentarer, keep up with that!

min tvillingbror & jag

Det är många som undrar mycket över min bror, vem han är, singel? hur han ser ut osv. Vill inte gå ut med allt för privata saker men jag vet att han tycker det är kul om han får vara med här på bloggen ibland så här har ni ett antal bilder, våra så kallade "dagsuppdateringar" till instagram som vi tog för ett tag sen varje dag i skolan, hehe.

genrep

Idag är det nio dagar kvar till NM och 10 dagar till DM. Taggad till tusen för tävling just nu. Nytvättad dräkt, nyinköpa paljett briefs och idag är det alltså genrep för hela föreningen, inget som andra får komma och kolla på utan ni får komma nästa helg 24/25 mars och kolla på tävlingen i Boråshallen. Köp biljetter på ticnet, om jag får säga det själv så kom på söndagen hehe. Mitt lag tävlar båda dagarna men vi möter inga. Så kom och kolla på cheerleading, nordiska och distrikt mästerskapen.

mellanmål

Solen skiner fortfarande och det är strålande sol ute på balkongen. Mamma hade köpt med nya frallor hem så efter en bra dag i skolan (gick bra på nationella) så tog jag mig lite mellanmål ute i solen. Underbart, ska försöka sätta igång pluggandet nu.

varmt i päls

päls från hollies, skinnjacka från h&m, jeans från dr.denim, svarta prime
Idag slängde jag på mig pälsvästen och resten svart. Fel val av kläder. Blev för varmt att strosa runt i stan med en kanin runt kroppen... och skinnjacka till det. Men ska man vara fin så får man lida pin?

promenad

Tog på mig springbyxorna och joggingskorna, en liten promenad i solen tillsammans med Evelina satt inte fel en tisdag som denna. Försöker gå ut och gå en gång i veckan för att känna mig lite hurtig, hehe. Det är ju ändå NM/DM nästa helg... ska även ta tre dagar i solariumet nästa vecka och bättra på brännan.

rosa sjal

Invigde min nya sjal från fait idag i skrikrosa/hallonfärg. Älskar den, så underbart fin färg och härlig material. Vit blus från nolita och GRÅ jeans från dr.denim. Två tvättar och de är mörkgråa istället för svarta, fläckiga på låren. Endast mina som blivit så skumma i färgen? Måste införskaffa mig ett par nya.

vår i borås

Några bilder via instagram på Borås, våren närmar sig. Ska inte tjata mer om väder på bloggen på ett tag nu. Helgen har spenderats hemma hos Elin, chokladbollsbakande, tacos, big brother och massa skratt. En tripp hem till Amanda och lite gofika där, en galen lördag med vännerna som slutat hemma hos mig med två fiskar liggandes i min säng. Ska rycka upp oss lite och ta oss ner till viskan för en fika med några godingar.

elle

Nya Elle slank in i brevlådan idag och jeansbibeln till det toppat med glass och frukt. Mår en aning bättre idag men förmodligen spenderas min fredag i sängen ändå. Kan vara skönt att ta det lungt en helg också, det känns som att jag inte varit hemma på flera helger nästan. Ha en fin fredag.

vita rosor

Dog för några sekunder när jag kika in på Angelicas blogg och såg världens sötaste tröja. Rosor i vitt och perfekt med den mintgröna kjolen. Hade inte tackat nej till att gå klädd såhär en sommardag. Tröjan är verkligen to die for om ni frågar mig. Måste hitta en liknande, någon som har tips på vart jag kan hitta något vitt med rosor? Länka och kommentera!

vad jag lever på

Just nu lever jag näst intill på detta. Clementin, banan och vaniljglass. Sängliggandes med 40 graders feber. En täppt näsa så att jag knappt får luft. Idag är det lite bättre efter att ha knarkat ipren och alvedon och några strepsils. Men får stanna hemma från skolan imorgon också. Har knappt orkar röra mig ur sängen. Uscha fya blä!

nationella proven

Hemma från skolan och har avklarat ännu en del av alla nationella proven. Moderna språk i nästan alla delar, läsa, skriva och höra. På fredag blir det tala. Det är så sjukt jobbigt med alla dessa prov som man får sån panik över. Somnade igår och vaknade idag med feber, knarkar lite alvedon för att hålla mig pigg. Ska lägga mig i sängen och ta en liten nap men egentligen hade jag gärna tagit mig en lång promenad men det är jag för lat för idag. Ska baka chokladbollar senare för att lyxa till det framför big brother ikväll. Puss

svar del 3

Hur många unika läsare har du på din blogg? Från 500->700/800 unika läsare och över 1000 sidvisningar varje dag. TACK♥
Gör du din bloggdesign själv? Ja jag gör allt själv.
Vart hittar du all din inspiration, vilka bloggar/sidor osv? Jag hämtar inspiration från TV, tidningar som styleby och elle. Sen kollar jag mycket bloggar och även folk på stan.
Vilka bloggar läser du? Många, Chloé Schuterman, Kenzas, Angelica Blick, Hannamw, Ellen Claesson, FeliciaLinn, Linn Eklund. Det är mina favoriter. 
Kan du göra ett collage på outfits man kan ha till våren, och vart grejerna kommer ifrån? Jag ska försöka, gillar inte att hämta bilder från webshoppar, tycker det är så mycket lättare att se en hel outfit i en tidning. Kanske kan göra ett collage med mina egna kläder som jag ska ha under våren?
Kan du göra video på olika håruppsättningar du brukar ha osv? Jag tror att ni ser det mesta på mina outfitsbilder, har ALLTID utsläppt hår.
Vart köpte du din belstaff jacka och vad kostade den? Så otroligt fin! Jolina, jag vet inte exakt pris men Belstaff jackorna ligger nog runt 4000:-. Tack!
vilken färg på hunkydory tycker du att jag ska köpa? den ska vara lättmatchat och neutral. Jag skulle köpa en svart eller vit, min vita använder jag väldigt mycket. Eller om man vill ha färg så en marinblå eller beige som är lätta att matcha. Gillar den beiga. 
kan du inte tipsa på vårjackor? Jag ska försöka kika runt på nätet och se om jag hittar fina vårjackor, annars tycker jag att en simpel skinnjacka eller jeansjacka från h&m, gina, jc är väldigt bra att ha. 
hur brukar du tänka när du ska matcha kläder och typ när du ska försöka matcha en speciell tröja på ett annat sätt? Jag brukar alltid tänka, "funkar dessa färger tillsammans?" "blir det för mycket om jag tar den också" "ska jag ha dom jeansen för att det ska se bättre ut" jag provar nog 5-6 gånger på kväll eller morgon för att få till något bra, slutar oftast likadant som veckan eller dagen innan att jag ibland tar på mig samma. Men en enkel outfit om jag inte har något att ta på mig är svarta jeans, svarta boots och en långärmad blus.
hur spenderar du en fredagskväll bäst? Helst ute tillsammans med många av vännerna. En myskväll med tjejerna funkar också bra. Det beror på vad jag känner för.
fem favoriter i garderoben? 1. Vit rabens saloner blus 2. Odd Molly kofta 3. Nolita blus 4. Svart blus, längre bak. 5. Svarta dr.denim jeans

roligaste minnet från förra sommaren? jag minns inte ens vad jag gjorde, det var ingen speciell sommar.. men när jag fick min moppebil och körde i den, det var tider det och en grillning på almenäs med vännerna!
vilken färg tycker du är finast på johnny bulls? bruna, tycker att de svarta ser lite smått "plastiga" ut.
favorit citat? så svårt, jag har nog inget favorit citat. Men jag kan sitta uppe länge på kvällarna och bara läsa massa fina ord, citat och texter på weheartit
vad ska du göra i sommar? Jag hoppas på att jag kanske åker till spanien, fira midsommar och bo någon vecka i varberg med favoriterna, träffa massa mysiga killar och sitta uppe på kvällarna i varberg. En och annan torsdagskväll och tagga gymnasiet!!
favorit resturang och café i borås? Jag tror alla vet svaret på café? Såklart café viskan! Resturang, jag gillar faktiskt babbel. 
godaste som går att äta till frukost? Jordgubbar&melon + nybakta scones med ost och marmelad.
hur sminkar du dig och vad för smink använder du? Jag använder mig oftast bara av mascara, tar den som finns i min sminkväska. Jag är den typen som hatar foundation och puder i ansiktet. Använde lite solpuder då och då tills allt var krossat en morgon när jag vaknade upp. Om jag ska ut så tar jag eyeliner och skugga från h&m.
använder du några andra produkter i ansiktet? Jag tvättar mig med rengöringsprodukter morgon och kväll. Allt från Mary Kay.
Hur skall din drömkilles personlighet vara? :) Min drömkille ska vara mysig, omtänksam, bry sig om en men inte vara för på, jag vill även att min kille ska kunna umgås med mina vänner och likaså jag med hans. Han ska vara romantisk och inte allt för galen.

svart idag

Skinnjacka från h&m, kofta från gina, blus från gina, jeans från jc, primeboots och blå longchamp.
Idag har jag gått klädd i svart från topp till tå nästan. Frusit som jag vet inte vad, känns som att de stängt av värmen i skolan, mått dåligt hela dagen, verk i hela kroppen. Gick kasst på no-provet inför NP men so gick toppen, ett mvg klagar man ju inte på! Nu ska jag vidare mot träningen med bästa coed blue.

svar del 2

Hur ofta går du själv in på din blogg och kollar, kommentarer oså? På helger är jag inloggad hela dagen, kollar även i mobilen hela tiden (dvs. kanske 2/3 gånger i timmen) om jag fått någon ny kommentar. Så jag ser alltid så fort det kommer nya kommentarer från er :)
Undrar bara vad du använder för schampo och balsam? Tycker om din blogg super mycket!<3 Tack till att börja med, jag har alltid använd head&shoulders för fett hår men använder nu mig av shampoo och balsam från Sachajuan Stockholm.
kan inte du visa mera cheerleading? Vi är inne i tävlingsperioden nu, tävling om några veckor då kommer det komma filmer och bilder! :)
Har du några tränings tips? Jag är lat, väldigt lat. Hade aldrig orkat med friidrott eller liknande. Träna en sport du tycker är rolig. Träna med vännerna, gå ut och sping någon dag i veckan nu när solen hittat hit så är det ju jättemysigt att ta en morgonrunda. 
Din belstaff jacka är så gudomligt fin, hur mycket fick du ge för den? Tack! Min mamma köpte den men dom ligger runt 4000:-
Vad tycker du om "göteborg" stilen som är typ odd molly blus, gina tricot jeans. Alla har liksom samma typ , vad tycker du om detta? Lite som "borås" stilen nästan. Det är ju lite tråkigt men ska inte säga något eftersom att min stil inte sticker ut så mycket? eller? Jag tycker det inte spelar någon roll egentligen, bara man trivs i det man har på sig. Sen kan det ju vara kul att sticka ut med något extra ibland.
Bästa iphone spel? Just nu: DRAW! haha.
Vad tycker du om Ulricehamn? Jag har bara varit där och åkt skidor, skulle inte kunna tänka mig att bo där.
När och från vilken butik köpte du din Odd Molly kofta? Juta Boden, för kanske 1/2 år sen.
Vad ska du göra i sommar? Vad vill du göra efter gymnasiet? I sommar ska jag ha den bästa sommaren någonsin. Jag ska sommarjobba 4 veckor, leva i varberg några veckor med bästa vännerna. Hoppas på att komma utomlands någon vecka och bara leva livet. Efter gymnasiet vill jag först ut och resa med vännerna och hitta något bra jobb.
Senaste gången du varit ihop med någon? Haha Jag har aldrig varit inne i något seriöst förhållande. (bara i 1-3 ni vet..) Jag väntar på den rätta. Jag hoppas på att hitta någon under eller efter sommaren för nu har jag väntat länge nog och känner att det är dags att ragga upp en pojk!
Vad brukar du ha under dina hunkydorys? Jag har en beige men vet inte vad jag ska ha, vad tycker du? Jag brukar ha någon blus som matchar färgen. Till en beige skulle jag satsa på en vit eller nude färgad söt blus/linne. Det går ju nästan att ha vad som till.
Favoritserie? Gossip Girl! Funderar på om jag ska börja se på OTH eller OC eller 90210
Gillar du serien vänner? Jag har aldrig kollat på serien.
Kan du visa bild på ditt rum? Ja det kommer, min efterlängtade garderob ska upp om några veckor. Dåså!
Vilken är din favorit affär? Här i Borås som alla vet är utbudet litet, jag gillar jolina och faith. I göteborg har ögonen fastnat lite för design only och fiorucci som har lite samma stuk som jolina i Borås. 
dröm resa? NEW YORK! min dröm är att komma dit innan jag fyllt 18, jag skulle kunna dö för att få åka dit.
Vilka är dina favorit skor/kläder Primebootsen är favvisarna. Jag har massa kläder som jag gillar. För svårt för att välja.
Har några av dina vänner bloggar? Isåfall vad heter de? Ja, en av mina närmaste vänner, Amanda. Hon bloggar. 
Vad är din högsta önska? Har alltid velat vinna på lotto/trisslotter. Så sjukt häftigt att skrapa fram några tusen och kunna resa till New York. Sen har jag en önska åt andra hållet som är att hitta en perfekt pojkvän innan studenten. 
Vad vill du ha just nu? Sommarlov. Gå ur 9an och veta att 3 nya år med nya vänner väntar.
har du någon kille på gång? Nej, men det finns väl några där ute som man har lite span på, haha. Det har nog alla?
använder du mopedbilen ofta?
Den är sönder. Hade gärna velat köra runt i den nu. När den väl fungerade så åkte jag i den till skolan och träningarna varje dag.


uppifrån

Uppifrån, överifrån, ovanifrån. Åh jag får mitt hår att se hemskt ut på bilder, för jag själv kan inte påstå att det ser ut som på bilderna i verkligeten, ska sluta klaga men jag tänker kapa 5 cm. Såhär såg jag ut idag när jag tog en snabb sväng ner till viskan för att lämna en data till en vän, satt kvar en stund med grabbarna för att snacka. Även om de påstod att jag var ovanligt tyst idag, hehe. Jag pratar alltid stup i ett.

svar del 1

Vilka skor kommer du ha i sommar? Blir det converse, Palladium eller något annat? Jag kommer att bära mina svarta primeboots då det inte blir för varmt.. även mina bruna johnny bulls och vita/svarta låga converse. Viktigaste, några söta ballerinaskor ska även införskaffas.
vart har du redigerat dina biler osv , och vart brukar du göra kollage?? Jag redigerar aldrig mina vanliga bilder, det är isåfall att jag ändrar färgerna i bilden, att de blir varmare/kallare. Det gör jag direkt i iPhoto. Kollage gör jag i photoshop eller gratissidan picnik.com
Hej, jag älskar ditt hår! Vad har du för produkter, och vad har du för plattång? Hej, tack så hemskt mycket! :) Jag använder mig av head&shoulders shampoo men har nu börjat prova shampoo+balsam från Sachajuan Stockholm. Använder oljedroppar från argan secret och plattång i keramik från gama. 
Vilket är ditt favorit märke? Jag älskar alla blusar från Rabens Saloner.
Har du nån kille på g? Hehe Nej, men jag håller ögonen öppna för jag längtar efter att få mysa med någon på kvällarna och dela sina tankar med. 
Vad ska du ha för jackor i sommar/vår? Skinnjacka, jeansjacka och min vita Bellstaff. 
Vad ska du ha för kläder i vår/sommar? Jag kör på svarta jeans och blus framtills att temperaturen stiger här i Borås, sen blir det vita jeans / ljusblåa jeans och söta toppar till det. I sommar kommer jag bo i massa klänningar och levi's shorts.
Ps. Gillar din blogg väldigt mycket, man får bra inspo Tack! Det är verkligen jättekul att höra sånt här!:)
Favorit-plagget/bästa köpet? Svårt val, jag har massa olika plagg som är bra köp. Men jag måste nog säga en vit vanlig blus från tessie, haha. Den passar till det mesta och man kan slänga på sig den och en blus över när man inte vet vad man ska ta på mig. Sen kan man ju inte motstå att säga att mina primeboots är det BÄSTA köpet.
Det dyraste plagget du äger? Mina primeboots, dock skor? Annars vet jag inte.. jackor? Isåfall min bellstaff och vinterjacka från napapijri. Eller min rosa/lila blus från Rabens Saloner. 
Är din mulberry-väska äkta? Den är i äkta läder (om det nu är läder? eller skinn?) men den är köpt i Turkiet. Så halvt äkta, hehe.
Planerar du att ha nån tävling på bloggen snart? :) Ja jag ska försöka komma på någon rolig tävling nu mot sommaren.
kan inte du ha en liveblogg? Jag vill gärna dela med mig av videobloggar men jag får till en sån "fakeröst" när jag pratar med mig själv och en webcam. Så det kommer nog ta ett tag innan det kommer upp något sånt här på bloggen. 
favorit godis? Sura godisar, fillidutter, sura karameller med lakritspulver i. Gillar det mesta utom sega godisar.
favorit chips? Lantchips, så knapriga och goda. Jordnötsringar också!
favorit läsk Fanta♥ 
favorit land? Jag gillar Kreta som ligger i grekland.
vilka länder har du varigt i?? Klassiska länderna i norden (danmark, norge) Thailandx3 Turkietx3 Kretax7 England, Cypern. Ja turistländer. Har varit på samma ställen några gånger.
Vad har du för appar på din iPhone? Här kan ni kolla mina favoritappar. Dock har det blivit några till.
Vart finns de fina linnena? som du har på dig ofta Jag tror att de flesta menar blusarna från tessie? Dock har jag sålt dom och har bara ett vitt kvar. Men de är köpta i göteborg på tessie, finns även på chelsea där.
Skulle du kunna göra ett collage vad du tycker man ska ha i vår/sommar:) Det ska jag nog kunna ordna.
Vad ska du ha för jacka i vår/höst?? Som jag skrev lite längre upp så blir det skinnjacka, jeansjacka och min vita Bellstaff.
Hur har du råd att köpa alla dina fina kläder och skor? Jag får en högre månadspeng istället för barnbidrag. Men sen tycker jag inte att jag går och köper massa dyra kläder varje vecka, det har jag INTE råd med. Köper även mycket med min mamma då vi betalar hälften var. Jag tror att många får en uppfattning av att jag handlar kläder från jolina här i Borås hela tiden. Men så är det inte, många hunkydorykoftor som vi äger är köpta för kanske 3-4 år sen och sen köper jag mera när det är rea där då det är så sjukt dyrt.
Tycker du det är pinsamt om man kommr fram till dig på stan och säger att man gillar din blogg?? Nej sånt tycker jag skulle vara kul. Lite häftig, hehe. Så om ni någon gång haft det i tanken, kom fram istället!:) Bättre det än när jag ser vissa stå och småviska och pekar på en.
kan du tipsa om vart man kan hitta snygga jeansshorts nu till våren/sommaren? letar efter de perfekta paren :) Jag skulle ta och klippa till ett par egna av ett par jeans, annars leta på second hand / loppis efter ett par levi's shorts som jag tycker är snyggast att bära.
Vilket är det finaste landet du har varit i? Älskar din blogg, kram Jag har inte besökt något "WOW" land. Men thailand är ju alltid fint även om det kan vara väldigt smutsigt på gator.
Vad eller vem drömde du om senast? :) Jag vill inte dela med mig av mina drömmar helst, hehe sånt som är lite privat och kul att hålla för sig själv. Och visst är det så att om man berättar en dröm så drömmer man inte det igen....?

färgglatt

Har nog helt glömt bort att visa er denna gobit som flyttat in i min garderob för några veckor sen? Den är så skön och superfin på. Ska matcha den med vita jeans, primeboots och en rosa sjal på det som jag även införskaffat mig! Älskar det rosa och gröna tillsammans och för bara 129:- på fashion outlet som hade öppet för ett tag sen här i Borås.

frågestund

Ställ en eller flera frågor, allt vad ni undrar!? Vart jag köper det, hur jag gör det, vad jag vill göra då, hur jag gör si och så, varför har jag det? Mina bästa tips till er om...? Allt mellan himmel och jord så svarar jag när jag fått ett antal frågor! :)

ljusa nyanser

Jacka från Belstaff. Blus lånad från Alice, Lise Sandahl.
Våren närmar sig. Vår hit och dit, ni märker ju det själva? haha. Hur som tyckte jag det var för varmt igår med min skinnjacka efter att ha näst intill sprungit från badhuset till bussen, bussen hem och sen tillbaka till badhuset och sen till göteborg... Slängde på mig min vita fräscha vårjacka från belstaff igår, big like på den!

göteborg

Igår efter min friluftsdag så tog jag, bror min, Alfred och Oliver bussen ner till Göteborg. Grabbarna skulle införskaffa sig lite nytt till sina garderober. Strosade runt inne på NK någon timme (kändes som en evighet) åt gott innan vi begav hos hem för en fredag i Borås med vännerna. Gårdagen var väldigt rolig må jag säga.

bloglovin

Följ mig via bloglovin!!
Har laddat ner bloglovin appen. Har aldrig tyckt om sidan.. onödigt om ni frågar mig men nu så! Den verkar ju skitbra rent ut sagt, eftersom att man markerar när man läst något inlägg på sin favoritblogg och ser sedan när någon uppdaterar. Så för alla er med iPhone ladda ner direkt. Eller ni som läser mycket via datan. Har alltid använt mig av blogg.se appen för att läsa mina favvobloggar men nu blir det nog bloglovin♥ Följ mig också, hihi. Här!

sol i borås

Skinnjacka och halsduk från h&m. Blus från faith. Jeans från dr.denim. Primeboots.
Mitt hår ser näst intill oranget ut, jätteljust... Idag skiner solen, kikar ut genom fönstret och det är klarblå himel. Så underbart att våren närmar sig. Imorgon blir det en tripp till götlaborg med grabbarna efter skolan då vi har friluftsdag och jag ska bowla. Nu: TRÄNING!!