plugg!?!?

får skylla mig själv att jag inte har gjort min NO inlämning tidigare under veckan, har bara inte orkat med det! så nu sitter jag här 23.12 som ett frågetecken med wikipedia framför ögonen, säger nog godnatt snart och låter böckerna följa med tillbaka till skolan imorgon!

lunch

"skelade" med ögonen lite halvt
urkassa bilder, nu känner jag att jag är i behov utav en nikon d5000! hatar när bilderna blir så här fula innomhus...! menmen det får gå för denna gången (?) lunchade inne på viskan med fina vänner idag, dock ville bara tre vara med på bild.

hos clara



sitter hemma hos clara nu, som ni såg i tidigare inlägg så slutade vi tidigare idag, blev inget plugg eller film så vi gick bara runt och fördrev tiden i någon knapp timme eftersom att ljudet inte fungerade! drog ner till viskan för en lunch och fika med några vänner. knäppte lite bilder som jag lägger upp ikväll efter träningen, vi hörs då. pusspuss

klädhänge

ph1: hannamw ph2: linneklund
åhh vad jag vill införskaffa mig något eget sånt här liknande som hannamw och linneklund gjort! ett klädhänge som sitter fast i taket, ska fundera på denna saken tills jag byter rum... mitt nya rum kommer vara mycket mindre och alla mina saker måste ju få plats.. speciellt min garderob! men vad tycker ni hiss/diss att ha en hängande klädstång i ert rum?

halv studiedag

(tidsinställt) skön dag om man säger så! första (valfri) lektion 9.20-9.55 film 9.55-11.00, slutar! just nu är jag förmodligen påväg ner till stan för en mysig lunch/fika med tjejerna, har förmodligen med mig kameran och uptd. när jag kommer hem ikväll från träningen!

onsdagens outfit

idag gick jag klädd såhär + min "ridjacka" från gina, svarta jeans, vit blus från new look och kofta från gina
fick slänga på mig det första bästa som jag hittade i och med att jag försov mig och hade 15 min att hinna bli klar på, alla kläder, väskor och böcker? låg utspridda över hela mattan så det var lite svårt att hitta menmen.. nu har jag röjt upp!

årets första

tog mig ner till den lilla kiosken vi har där jag bor och köpte mig årets första glass där! slog till på den största och dyraste (!?) lillasyster fick också hänga med, men tvingade till henne att köpa den minsta och billigaste - hyffsat lätt, än så länge... hur som haver så kunde jag inte motstå en glass i detta väder :)

30 mars


idag har solen tittat fram hela dagen, från regn och rusk till detta fina vårväder! snön börjar smälta och rinna ner på asfalten, känns som att våren hittat tillbaka på riktigt nu!
tog en runda i stan idag och funderar på att köpa mig en snygg svart shortsdress inne på gina, fast vill också ha en bikini från h&m (snarare två) MEN jag kan också tänka mig att köpa en ny halsduk eller kanske en blus... okej plånboken skriker nej, måste spara måste spara!

dagens

-dålig bildkvalite + väldigt brusiga bilder-
dagens outfit från topp till tå: halsduk från h&m, jacka från gina, vita blusar från tessie & nolita, jeans från crocker, skor-blundstone.

nytt till fötterna

YES! jag lyckades haffa ett par 37, sjukt nöjd! förutom att de va lite snyggare på bild än i verkligheten, menar inte att dom är fula - absolut inte, dom är görafina dock lite smala där fram. Vilket gjorde mig besviken, trodde dom skulle vara mer rundade och lite högre men det spelar ingen roll nu! 450kr på scorett!

lite glädje

måste bara dela med mig av lite glädje nu! tre grymt roliga grejer på en och samma gång.
1. jag har fått 2 biljetter till den direktsända humorgalan med TV4 i stockholm i maj
2. jag har vunnit ett apsnyggt iphoneskal som jag tillochmed hade glömt bort att jag deltagit i (tävlingen)
3. ett dansk företag tagit kontakt med mig nu och vill samarbeta så det är roliga saker på gång tror jag, förstår inte riktigt alla danska mejl jag får... but i'm happy happy!
OCH stort tack för att ni läser min blogg och alla fina ord, det värmer verkligen ska ni veta! känner för att överraska er alla läsare med något snart... ;) ska komma på något superbra ♥

molly

grattis till Molly som blev veckans blogg #10, i henne blogg får ni läsa om hennes vardag, hon gillar att hänga med kompisar, sjunga och spela trumpet och även BLOGGA! kolla in hennes blogg här

close up

bättre helbild på dagens outfit kommer senare, idag tog jag mig en snabb sväng ut till gällstad, visar senare vad jag fick med mig hem...

dresses

3 grymt fina klänningar till skolavslutningen, alla kommer ifrån nelly.com funderar starkt på någon av de två sista... fast jag har redan spanat in en näst intill perfekt klänning! btw, det var någon av er läsare som ville ha tips på fina klänningar, här ni mina favoriter! men kika in på nelly.com grymt fina!!

filippa svarar

Hejsan jag har lite frågor till dig!
Har du hunter-stövlar? Vilken färg? Ja jag har två par Hunter, ett par silvriga och ett par gula! :)
Och du har ju jätte mycket märkes kläder, tycker du att det är bättre o snyggare med märke, eller tycker du det är viktigt att ha de? och hur har du råd att köpa så mycket dyra saker? Köper du de själv?

För mig är inte märket det viktigaste, det är klart att oftast är det så att de finaste kläderna har lite finare märke och är dyrare.. Jag har inte bara massa märkeskläder utan använder också kläder ifrån de vanliga kedjorna som h&m, gina, zara, jc osv. Oftast så brukar jag och min mamma kunna dela på våra kläder så vi betalar tillsammans, men sen betalar jag en del själv, min månadspeng på 400kr. Sen handlar jag väldigt mycket blusar från faith från deras egna märke eftersom att de har ett väldigt bra pris, oftast under 400kr för varje blus som kommer ifrån love by faith, tycker även att flera av dessa är lite "minikopior" ifrån jolinas blusar, så för er som är ute efter fina blusar! kika in där.
Tack om du vill svara på frågorna!

veckans blogg #10

lite sent men drar igång veckans blogg #10 !! anmäl er en eller flera gånger, slumpar fram vinnaren ikväll runt 20/21.00 tiden! :D

fruktsallad

slängde i mig en god fruksallad lite tidigare idag i och med att jag har varit hemma och sjuk idag.. ingen träning för mig heller inte! hoppas ni alla har haft en bra dag. ska ge er ett litet "mat"tips ikväll eller imorgon också! :)

nästa inköp


dog nästan när jag såg dessa grymt snygga bootsen på linn eklunds blogg och vilket man inte kan ana är att det är i gummistövelform, ska kriga för att få dessa, 450kr, how nice!!!?!?!?

asplunds

nu åker jag in mot stan för 4 timmar moppeteori på asplunds bilskola! och nej jag ska inte ha någon moppe, skulle nog aldrig sätta på mig en sån hjälm, ska ta körkort för att sedan få en mopedbil! :) hoppas jag förstår någonting på den här kursen nu...

tre suddiga

ph1: efter tävling ph2: precis innan vi skulle ut på mattan ph3: jag och min snygge vän elin som tävlade i senior fortsättning, som för övrigt knep åt sig en grym andra plats! btw, det är fingeravtryck på spegeln som elin har i pannan... hehe

runt min hals

"oväntat" DM guld till världens grymmaste coed lag! vi mötte inga på DM men sjukt stolt över laget, vi satte allting och ah det var bara så grymt bra! ska lägga upp en video när det kommer upp på youtube och även lite bilder. hur som haver nu är det SM i maj som står på spel då vi möter uppsala! är riktigt taggad nu. såg även några av er läsare idag ♥

fredags outfit

dagens outfit: vit blus från nolita, vit blus under från chelsea, svarta jeans från gina och jacka från gina! som ni kanske har märkt så har jag kört på vågigt hår (mitt normala) nästan hela veckan ut, hyffsat skönt att slippa platta håret!
(just nu befinner jag mig i nitta hos käre annie)

bild i repris

nu åker jag! vi hörs imorgon efter tävling, wish me good luck! väskan är packad, dräkt, skor och rosett är med - inget viktigt glömt! har förberett ett inlägg till ikväll, så kika in lite senare, ha en awsome fredag xoxo

detaljer

detaljer från dagens outfit, vit triwa klocka från jolina, silverrem unknow, blundstone! visar dagens lite senare.

2 dagar

två dagar kvar till DM nu, idag var sista träningen och jag säger bara en sak! vi kommer rocka på lördag på mattan, sist ut av alla tävlande. kom och kolla vettja, kommer bli fett. imorgon sover jag hos en av mina grymma lagkompisar, annie! vi ska bada ute i bubbelpool och ha det allmänt bra, sen på lördag så kör vi! söndag blir det moppekörkortsteori tidigt på morgonen men jag hör av mig under kvällen på lördag förmodligen.

torsdags outfit

nu börjar det bli lite kyligt igen tycker jag allt! beror nog på att det blåser så mycket ute nu när solen tittar fram hur som haver så har jag gått klädd såhär idag! svart blus från gina och gröna brallor från gina!

tack

en bamsekram och stort tack till alla söta och fina kommentarer jag får av er läsare, tänkte passa på att säga att det är helt okej att ni lånar bilder till era bloggar om ni vill tipsa om min blogg, har fått en del frågor på detta! :) och det är jättekul när ni tipsar om min blogg, tacktacktack till alla fina, puss&kram

ciluette erbjudande till er!

Nu har jag fått äran att samarbeta tillsammans med Ciluette city spa här i Borås! Och jag "inleder" detta samarbete med ett supererbjudande till alla er där ute som är trötta på att stå hemma och plocka era ögonbryn själva eller till er som har lust men inte vet hur man ska göra, läs detta!
Till er som bokar en plockning av ögonbryn inne på Ciluette och anger koden: ciluettefilippa! Ni kommer att få 50kr rabatt på behandlingen. ord. pris 180kr erat pris 130kr.
Jag själv brukar gå dit och plocka mina ögonbryn någon/några gånger i månaden och jag lovar att dom inte kommer göra er besvikna + att det bara tar 10 minuter. Idag var jag där och plockade och gjorde även en vaxning, detta innebär att man vaxar under ögonbrynen så att alla småsmå hårstrån försvinner och emellan ögonbrynen, det blir riktigt rent och fint!
(under vänster ögonbryn ser man väldigt tydligt hur rent och bra det blev!)
Så jag tycker att alla ni där ute som är sugna på att få snygga ögonbryn nu till sommaren ska ta del av detta erbjudande, tipsa era vänner, syskon och föräldrar! Kanske har ni redan någon nära o kär som brukar ta del utav denna behandlingen!?
Rabattkoden anger du i kassan: ciluettefilippa
OBS, gäller som sagt bara brynplockning men håll utkik för det kommer att komma flera erbjudanden

filippa idag

dagens outfit, svarta jeans från tiger of sweden, rosa blus från chelsea, svart kofta från gina och jacka från gina! brillor från h&m

min dag i text

började dagen med sovmorgon sen SPRANG jag ner till bussen på 3 minuter och fick stå hela vägen in till stan, vilket jag hatar!! idrott/bad inne på badhuset sen vidare upp mot skolan, vi tramsade bort hela 2/3 timmar av skoldagen, ner till stan. tryckte i mig en mcflurry. hem, somnade i soffan och nu sitter jag här och har tryckt i mig mat och väntar på att big brother ska börja som jag följer numera känns det som... på nåt sätt så fastnar jag vid det ändå! förresten så tycker jag att ni som har tid och bor i borås borde köpa biljetter till cheer DM på lördag i boråshallen, tävlingen börjar runt 13 och jag kommer tävla runt 16! så kom och kolla :)

mamma mia

längesen jag slog på mamma mia filmen på tv, så ikväll när jag hoppar i säng sätter jag på denna filmen! lite skönt är det ibland att kolla på film via datorn... :)

vårsol

idag var det riktigt vårigt i borås, solen sken hela dagen och folk gick runt i solbrillor och utan jacka (!!!!) i stan.  självklart tog jag mig en runda i stan, som vanligt. tryckte i mig en McFlurry daim. hoppas på lika bra väder resten av veckan. bättre outfit kommer senare

linnea

vinnaren av veckans blogg #9 är Linnea! i hennes blogg får ni läsa om lite allt möjligt, vänner, vardag och lite annat smått och gott! kolla in hennes blogg här!

sugen på en fototavla

Har du länge letat efter ett sätt att göra ditt rum eller ditt hem till en unik plats, en plast som speglar din eller familjens personligheter? Har du letat efter den perfekta bilden att rama in hemma eller att kanske ge bort i present till någon av dina nära och kära? En fin bild som du kanske själv tagit blir mycket finare och bättre på ett riktigt bra papper.
Gillar du även att fota? Och kanske har du gjort en fototavla hemma som du vill dela med dig av? Har du kanske några kick ass tips att dela med dig av när det gäller foto?
Klicka dig in på denna hemsida där du kan göra en egen fototavla! Detta är ett sponsrat inlägg

thomas sabo

är ute efter den minsta tunna armbandlänken från thomas sabo, någon som vet vart i borås jag hittar för ett bra pris?

veckans blogg #9

då kör vi igång med veckans blogg #9 ! anmäl er en eller flera gånger, utser vinnaren ikväll runt 20.00, vinnaren slumpas fram via random.org

my place

idag storstädade pappa här nere hos mig! det var sååå stökigt innan, massa skräp osv! så nu slår jag på big brother här nere hos mig! mitt egna lilla "place" fast nu mot våren ska jag flytta upp igen och byta rum med min broder!

ego

något de flesta kanske inte visste om mig! okej jag kan erkänna jag är rätt så ego när det kommer till bilder och mig, så fort jag haffar en iphone 4 så knäpper jag flera bilder!!! samma när jag bara håller i något som har en kamera inbyggd i sig, hehe. dvs, mobil och kamera. vet inte varför men sån är jag, filippa egoboostad tjej
tänkte börja med att berätta lite sånna här spontana grejer när jag har bloggtorka

sista avsnittet

nu återstår att se hur felix lyckats med sista avsnittet av solsidan, 5 minuter kvar! rusar upp och fyller en fet skål med chips och lite kinapuffar. längtar redan efter solsidan box 2 så att man kan ha grymma solsidan marathon!

träning

går mot bussen nu, ska in och träna med stunten en timme sen två timmars träning med coed! är hemma runt 6 ikväll, hör av mig då. puss&kram
update: jag tränar stunt nu men ska tävla stunt på SM open iår!

annelundsparken

två bilder från veckan när jag och anna var i annelundsparken och fick ett litet spontant fotosug! isot var för högt, därför bilderna är rätt brusiga! blev inte så många bilder men här är två!

4 mongon

2 normala bilder från skolan! sjukt roligt har vi i skolan när vännerna tar med sig sina macbooks... bilderna är tagna från vännen min, edith (facebook)  tänkte att jag kunde bjussa på dessa

till min bloppis

vet inte om alla har sett att jag har lagt upp lite nya saker på bloppisen men denna friis&company väska säljer jag nu! i väldigt fint skick och alla "diamanter" sitter kvar, 200kr! först till kvar. mejla till [email protected] om ni vill köpa! bloppisen hittar ni här

tidsinställt

lite halvt dålig dagensbild... jeans från jc, vit blus från zara och svart kofta över! han inte knäppa någon bild innan jag åkte

bye

åker in till stan, dags för lagkväll! sover borta inatt så är tillbaka imorgon, ha en grym fredag. xoxo

gårdagens från iphone

från topp till tå: halsduk o väska från h&m, svart "ridjacka" från gina, vit blus under från tessie, vit blus över från nolita, jeans från tiger of sweden, blundstone skor!

17 mars 2011

förlåt för så kass och tråkig uppdatering under veckan! har tränat hela veckan utom i tisdags! inte hunnit, varit astrött. hållt hus inne i stan under dagarna och inte haft tid/hunnit fota några outfits. lovar att bli bättre under nästa vecka (fast jag tränar nästan varje dag då med...) men det är kul att ni kikar in, update imorgon med outfits lovar jag!

grattis filippa!

Vinnaren av smyckestävlingen i samarbete med Jo'sign blev Filippa! Hennes motivering:
Hej! Jag skulle vilja vinna ett namnsmycke med texten "MAMMA"
Jag vill ge henne ett fint smycke för att hon är VÄRLDENS BÄSTA MAMMA och alltid ställer upp!
Jag tycker det är fint av Filippa att ge ett smycke till någon som verkligen står henne nära och alla blir vi glada av små presenter bara sådär!

För att ni inte ska tro att jag gett mig ett eget smycke (i och med att jag har samma namn som vinnaren) så länkar jag hennes blogg här!
Tack till alla som deltog och fler tävlingar blir det! Även stort tack till Jo'sign för detta samarbete och jag hoppas på fler

nikon d90

åh nikon nikon nikon! i sommar blir d5000 min :) det kan jag lova, ska bara så ha en ny kamera. anledningen till bruset på bilden - isot var 2500. förövrigt så är detta annas nikon d90 kamera.
+ vårväder idag!
+ jag slipper NO provet på fredag (redan blivit godkänd - vg!)
+ 10 dagar kvar till DM
- jag är nästan pank
- mitt rum ser ut som en katastrof
- mina utslag är inte borta än...

lindex

vitt, stickat, skönt, snyggt, perfekt! 399:- inne på lindex, kommer vara perfekt till sena sommarkvällar med ett par slitna jeansshorts och bruna bara ben! sommar nu: JA TACK! bättre bild kommer

lever

hemkommen från träning med stunten precis! det gick bra men blir så arg på mig själv när kroppen lever sitt egna liv typ... okej senaste inlägget då anna gästbloggat! bilden är inte seriös + att den är mer än 1 år gammal !!!

Anna gästar bloggen

Nu lånar jagfilippas blogg och skriver ett hej! Filippa står vid spegeln och tar egobilder :D Nu ska vi till någon halvmystisk fotogrej...
UPDATE: BILDEN FÖRSTÖRDE HELA INLÄGGET ANNA, hehe

sista anmälningar!

avslutar tävlingen på onsdag! anmäl er nu: här här här!

elin

veckans blogg drivs av en tjej vid namn Elin! i hennes blogg får ni läsa om hennes vardag och det dyker även upp lite outfits då och då, ni hittar hennes blogg här och i min meny i en vecka.

kvällsgott

det gamla hederliga, rostat bröd med marmelad och ost! om ni inte provat: dooo it! så sjukt gott och även lite youghurt med banan och hallon, kvällsgott.

want this

just nu när våren/sommaren närmar sig (okej snön verkar inte vilja gå bort menmen...) så har jag rätt så mycket stuffs som jag bara så vill ha! tänkte att ni kanske inspireras lite, här nedan följer en liten köplista, hehe! dock tror jag inte mina pengar räcker till. eller snarare min plånbok ropar nog inte på mig just nu!
- sjukt snygg stickad tröja till sommarkvällarna - bilden, fast mycket finare i verkligheten
- två nya bikinis jag kollat in
- några häftiga linnen
- en söt klänning jag hittat (!!!)
- onödiga grejer jag kollat in+

veckans blogg #8

kör på veckans blogg nummer 8! var med genom att kommentera "jag är med" eller något liknande, du får anmäla dig flera gånger, vinnaren utses ikväll runt 20.00
STOP! NYA ANMÄLNINGAR NÄSTA VECKA

berghalla

drar mig in mot stan för att vänta på mamma som ska träna sen vidare mot engelbrekt där Kim i mitt lag hämtar upp mig och 3 andra tjejer vidare mot göteborg och berhalla för träning! xoxo

plastic bag

bilder via google & ordningochreda
väskan som många nu går runt med! rätt häftig och snygg. funderar på att köpa en om jag kommer ner till göteborg snart, för hundralappen inne på ordningochreda

13 mars

godmorgon allihopa! idag blir det plugg och sen vid halv 4 beger jag mig ner mot göteborg för träning med coed och ett lag från göteborg! kommer hem runt åtta/halv nio tiden ikväll. hör av mig då om jag orkar!
sista dagen att anmäla er till tävlingen med Jo'sign, gör det här!

ni undrar

fick en fråga om jag kunde visa bild på min hårrosett och vart den är köpt! så här har ni en bild, som en "klämma" baktill som du fäster fram i håret eller över toffsen. köpt på glitter för 49kr

universeum

-bilder från bluereef aquarium i england-
åker med lillasyster och pappa ner till universeum! tar med mig kameran och knäpper några bilder om jag lyckas med ljuset (brukar inte va så riktigt bra ljus på sådanna ställen)

sängen ropar

sry för 0 update idag! kommer imorgon, kom hem runt nio tiden idag, stannade kvar i skolan en timme, åkte hem till alva, slängde i oss en god fruksallad, vidare ner till stan igen för bio med alice! och sen hemfärd. trött och sängen ropar, xoxo

snö

snö snö snö! det har snöat sen imorse och jag ska ge mig ut i detta väder om en liten stund, ska in till stan för att möta upp elin och sen vidare mot träning! gick upp vid 13 idag.. illa! men sjukt skönt att sova ut! måste lägga på ett kol nu så att jag inte missar bussen som går om 20 minuter, hör av mig senare. xoxo!
glöm inte tävlingen i samarbete med josign här!

frullebulle

har börjat äta mackor med marmelad på! ovanligt för jag brukar inte gilla sylt osv. på mat förutom pannkakor! mixade även ihop en god smoothie.

tre kors

bättre bild på det fina korsörhänge jag fick, tack till pearlsofanca.se hoppas det kommer till användning nu till våren!

hejsan

ville bara hälsa alla nya läsare välkomna och hoppas att ni kommer stanna kvar och gillar det jag gör. har sett på statistiken att en hel del nya läsare droppat in, så jag tycker vi kör på 1. hur hittade du min blogg 2. varför läser du den 3. hur gammal är du. så får jag veta lite mer om alla nya och självklart alla som redan läser bloggen! väldigt kul att så många nya följer mig via bloglovin också, tummen upp på det!

kvällsgott

har blivit kär i ost + marmelad + hallon! så kör lite olika mixer varje dag känns det som. gott och liiiite nyttigt säger vi!

studiedag

imorgon är det hemstudiedag, har varit hemma hela veckan som sagt! men imon ska jag banne mig träna och på fredag blir det skolan! tror nog att jag får plugga en hel del imorgon eftersom att jag inte gjort något på hela veckan. allt detta plugg och veckorna bara springer iväg, men snön kom tillbaka! det kunde man inte tro efter gårdagens väder, hoppas snön försvinner för jag tror nog inte jag är den ända som har tröttnat

kors

detta fina korsörhänge fick jag på posten igår ifrån pearlsofanca (samma som halsbandet) tack så hemskt mycket! har vart ute efter ett snyggt korsörhänge länge men aldrig fått tummen ur, och nu har jag ett! sitter som en smäck i örat och snyggt är det, väldigt bra storlek för den delen också, klicka hem ett här! visar en bättre bild på det imorgon!

fettisdagen

idag har det vart den så kallade "semledagen/fettisdagen" har tryckt i mig två feta semlor, mår rätt så illa just nu! fortfarande utslag och hemma från skolan... blir att stanna hemma hela veckan förmodligen! hoppas ni haft en bra dag

lev din dröm

detta fina halsbandet fick jag hemskickat ifrån Pearlsofanca gillar texten på ringen och halsbandet är perfekt storlek i helheten. Kedjan går även att byta ut till en annan. kika in i webshopen och klicka hem ett eget med ett fint budskap på!
fick detta gratis genom ett samarbete!

nelly trend

nelly trend är här! sjuk fina och häftiga plagg, för helt otroliga priser. om ni inte redan har kollat in kollektionen, gör det här!

lina

veckans blogg drivs av en tjej vid namn Lina! en helt vanlig tjej på 15 år, i hennes blogg får ni läsa om allt ifrån mode till innebandy och fotboll! ta ett titt här!

veckans blogg #7

anmäl er till veckans blogg #7! vinnaren utses ikväll (imorgon?) runt 20.00 tiden. ni får anmäla er fler än en gång, vinnaren kommer att slumpas fram som vanligt genom random.org
STOP! INGA FLER ANMÄLNINGAR DENNA VECKAN - NYA CHANSER NÄSTA VECKA

tävling - Jo'sign!

bild1 bild2 (klicka på texterna för att spara ner bilderna)
Då var det dax för tävling igen! Nu har du chansen att vinna ett av dessa fina smycken:
1. Namnsmycke med valfri text på (12 bokstäver max)
2. Ett grymt fint halsband med silverbricka *fånga dagen* text på
3. Earcuff med kedjor
4. Earcuff med rödbruna fjädrar
För att tävla:
- Gilla Jo'sign på facebook här: http://www.facebook.com/#!/pages/Josign/144661015591943
- Motivera med max 25 ord varför just du ska vinna ett av dessa fina smycken.
- Skriv ett inlägg på din blogg (om du har någon) att du är med och tävlar och länka till josign.se och detta inlägg, bilderna ovan går att spara ner om ni vill låna.
Regler:
Du behöver inte ha blogg men du måste ha en mejladress dit jag kan nå dig om du vinner
Du får bara anmäla dig EN gång, en person per mejl/ip-adress
Lycka till och sista anmälningsdag är 14 mars (en vecka)

/bloppis

jag tycker att ni allihopa ska klicka er in HÄR! till min bloppis, har slängt upp lite fina grejer och om ni nappar för något, skicka ett mejl till [email protected] - kan även tillägga att en av dropdownflikarna där det står bloppis, där kan ni också klicka så kommer ni raka vägen till bloppisen
update: uppdatera sidan om ni inte ser några nya plagg!

mary kay

knäppte två bilder på lite fina lipgloss från mary kay! just nu så har vi några vänner här som min mamma håller en "klass" för om mary kay, hudvårdsprodukter!

vårväder

härligt väder idag! jag ska ta och röja upp i mitt rum idag, storstäda! kläder över hela golvet, väskor och kuddar. sen ska jag dra fram världens största hög med plugg som jag verkligen måste få gjort idag, ska även fixa lite roliga inlägg till morgondagen som jag tror kommer uppskattas! latero

topp 5 bloggare

rusade upp direkt när jag såg era kommentarer om att jag var(stod) med i BT! snacka om att jag blev glad, ahhh så sjukt kul att komma med bland top 5 bloggare i Sjuhärad! världens största tack till er som kikar in och läser flera gånger om dagen! fortsätt så :)

pink

blev ett byte direkt efter att jag knäppt outfit bilderna! slängde på mig denna söta blusen som jag även invigde idag! från topshop, köpt i england! färgen är helt underbar och jag tror nog att jag var inne och provade den ca 5 gånger innan jag köpte den p.g.a priset!

puss till er

tack till alla er söta läsare som tipsar om mig på era bloggar! så nu tycker jag att vi kör på att ni tipsar om era favvobloggar  och självklart era egna! och jag lovar att slänga in en liten kommentar på allas!

en lördagskväll

grymt bra lite halvt galen men lyckad kväll hemma hos edith! god mat efter att 10 pers livat runt i köket som små höns. blev någon skräckfilm senare mot kvällen och feg som man får va så avstod jag och två av mina vänner och "spelade" monopol istället, lyckades skrämma vettet ur vännerna+++ när de kollade film. kom hem runt halv 1 tiden med taxi (ohoh första gången själv med brodern) hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt!

min tvilling

fick med mig brodern på en dagens outfit bild och för er som inte vet så är vi tvillingar!
såhär ser vi ut ikväll när vi ska fira vår vän som fyllt 15! alex, chinos & skjorta (från h&m?) jag, svarta glansiga byxor från tiger of sweden, blus från new look

webcam

har gått omkring hemma i nya brallor (jc) och svart enkel baströja, snart drar jag mig vidare mot brämhult för lite 15-årsfirande för vår vän edith med lite goa vänner! kameran hänger med

en dag i backen

min broder står för bilderna!
här har ni några goa bilder från i torsdags, en vanlig dag i backen! några vurpor bland alla, några knuff i liftköarna och galnast var nog ändå när två av våra kompisar hoppade från sittliften, gaaaalna! men en lyckad dag men gött folk!

lagfoto

godmorgon! förlåt för 0 uppdatering igår, orkade inte efter denna veckan, var så trött så somnade på soffan och sov där halva natten... har precis duschat och ska försöka hinna fixa håret innan jag åker in mot stan för lagfoto! slänger in lite bilder och sånt senare, ha en super lördag i detta fina väder!

död

jag är död! supertrött och slut i ben och armar, skidåkning hela dagen och sedan vidare för hård träning! och idag fick vi våra überfina nya dräkter, wiii! är så lycklig för den är min nu och föralltid (har köpt den) bilder från isaberg kommer senare eller imorgon. ha det gött!

nytt till benen

för er som känner lite samma sak som mig som aldrig hittar perfekta jeansen som passar inne på gina/h&m t.ex... bokstavligt talat så älskar jag JC's jeans! dom sitter alltid prima skinka, och de har även små tighta modeller. köper alltid ifrån crocker, billigt och bra! dessa fick jag med mig för ca 250kr! färgen gör sig inte riktigt bra på bild, de ljusa partierna är inte riktigt så tydliga...

hestra/isaberg

(tidsinställt)
just nu befinner jag mig i (på?) hestra/isaberg och åker skidor med mina grymma polare från skolan! vi har friluftsdag och självklart valde jag skidor som de två andra åren. jag älskar att åka och speciellt när man är med vännerna! så de flesta av mina kompisar är med här och åker, kameran är också med så bilder här på bloggen imorgon kväll!

acne

(prislappen som sitter kvar i mitten längst ner... )
se vilket fint linne mamma kom hem med från acne idag! sjukt snygg rygg och apfin till sommaren!
UPDATE: ni som undrar över priset! ca 1000kr

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna

1. jag har fått massa nya vänner i garderoben
2. jag har haft grymma dagar med mina vänner & cheerträningar
3. ni är grymma som skriver så fina saker om mig och bloggen, kärlek till er

frukost

frukost ! nyttig jag är, jag som knappast hinner/orkar trycka i mig en macka, idag var avocado, keso, youghurt m. banan och en macka som stod på menyn!

Dag 29 – Min favorithögtid.

min favorithögtid är om man tänker väder osv. midsommar! jag gillar att man äter nästan hela dagen, god mat och jordgubbar 24/7! love it och man umgås med vänner under hela dagen, en härlig tid när det är fint väder, alla regniga midsommar är tummen ner på!

fyra från helgen

fyra bilder från helgen som spenderades hemma hos min vän julia med go mat och lite musik!

lovisa & lisa

måste bara tillägga att lovisas outfits på sista bilderna är prima skinka!
vinnar(na)en av veckans blogg är lovisa&lisa OCH även ett bloggtips från mig till er! två sjukt snygga cheyer från lilla borran som bloggar tillsammans, i deras blogg delar de med sig av sköna bilder på varandra och även lite annat smått och gott! kika in vettja

flower power

bättre bild på hur kjolen ser ut på! riktigt söt och überfint till ett tight vitt linne under