vinternytt

Mamma kom hem med denna fina vita jackan nu till vintern. Riktigt skön och passar ju till allt, och en vit jacka är ju inte alla som har? Så till er som undrade över min vinterjacka, här har ni, en av dom...

sjukling

Idag har jag varit hemma för halsen har verkt, näsan runnit och jag har helt enkelt inte mått bra. Höstsnuva på ingång kanske? Man märker att det är fler och fler som börjar bli sjuka nu under kallare tider, och imorgon är hösten här på riktigt -september!! Galet vad sommaren sprang iväg, men enligt väderprognoser ser det ut som att borås lovat fint väder resten av veckan, återstår att se helt enkelt!

er önskan är min lag

Julia - vart har du köpt den hunkdory koftan eller vet du vart man kan köpa hunkydory koftor? 
sen undrar jag också hur man gör det med taggar? :) tacksam för svar!!
Svar till Julia - Den är köpt på Jolina för några år sedan, vet inte vart man kan köpa på nätet men det bästa att göra är att googla, t.ex hunkydorykoftor online shop eller liknande. Om taggarna, bli medlem på pixboom.com och följ instruktionerna.
Jenni - Dina Johnny Bulls? Vet du för övrigt i vilka butiker de säljs?:)
Therese - Okej vart har du köpt dina johnny bulls? Och vad kostade dom? :)
Anna - vart köpte du dina johnny bulls? och vad kostade dom? :)
Svar till er tre - Jag har köpt dem på Visko i Skene. De kostar 900:-, finns i brunt/svart. Jag vet bara att de säljs ute i skene.
Beata - Skriv bara VAR du köper dina fina saker när du visar upp dem? :)
Svar till Beata - oftast försöker jag skriva i texten eller under bilden så läs en extra gång innan ni frågar!

Moa - Var brukar du köpa dina jeans/byxor? Vad har du för vinter jacka och vinter skor? :)
Svar till Moa - 98% av mina jeans är köpta inne på JC, crockerjeans! Sen har jag mina favorit"jeans" från Dr.Denim som finns inne på modefabriken här i Borås. Just nu letar jag efter den rätta vinterjackan men kommer även bosätta mig i min goa gröna Odd Molly jacka och på fötterna har jag mina Blundstone eller Johnny Bulls, året runt skor för mig...
Fråga - Vart har du hittat den svarta koftan? Du vet den som hänger ner på sidorna? En sådan du även typ har vit?
Svar - Mina hunkydorytröjor, både den svarta och vita är köpta på Jolina här i Borås, googla om ni vill köpa via nätet för jag vet ingen online shop.
Amanda - Vart har du köpt din juicy couture mjukisdress? om du inte köpt i sverige vet du om man kan beställa eller köpa någonstans? :)
Svar till Amanda - Mina föräldrar köpte den dressen i Miami till mig, men du kan beställa på deras hemsida här, sen vet jag att de har (utan tryck?) inne på Jolina i Borås och i Göteborg har jag sett på Fiorucci.
Matilda - vart har du köpt dina palladium och vad kostade dom?
Svar till Matilda - Det är inte mina utan min kära väns skor..:) men de är köpta på Modefabriken antar jag och kostade 800?

sov sött

Tömmer min godisskål, sätter på en film och laddar upp inför en ny skoldag och Borås underbara väder. Det är helt sjukt att det regnar så mycket här... så därför slutar jag babbla på om det och rabblar upp en liten lista på vad som ska införskaffas snarast.
Svarta nelly zhob shoes 399kr
♥ Vita jeans, 199/299kr
♥ Svarta Johnny Bulls nån gång innan vintern!!! 900kr
Denna Rabens Saloner blus är min om någon vecka också... dock i rosa/lila

vart har jag köpt det???

Okej nu kör jag helt ärligt en snabb frågestund om VART JAG KÖPT MINA OLIKA SAKER, dvs. skor, klädesplagg, väskor osv. allt vad man nu kan undra över. Får så mycket frågor om samma saker så kommer sammanställa era frågor, så kör på't nu, svarar om 2/3 dagar, länka till plaggen eller skriv vilket ni menar osv. ni hittar bilder på det mesta under min stil och new shit let's gooo! fram med frågorna :)
.
UPDATE: jag kommer att svara på ALLA frågor som tas upp i eran kommentar

söndagskvällen

Vit hunkydory, vit blus, svarta jeans, johnny bulls, mulberry clutch
Idag såg jag ut såhär. Åkte in runt fyratiden till stan för en liten (ca 3 timmar) kvällsfika med fina vänner på café viskan. Ska trycka i mig lite glass och sticka näsan i massa läxor just nu innan jag hoppar i säng och sätter på en film, peace!!

tre från veckan

pic1 skolfoto tidigt på måndag morgon
pic2 gratisglasserbjudande på jensens, som sagt -gratis är gott
pic3 guld värd, blus från rabens saloner och JA jag ska köpa denna för mina egna 1500 riksdaler...

off to school

Han knäppa två bilder via photo booth innan jag sticker till skolan, vår mopedbil är inne på "lagning" så hoppar upp på broderns moppe om 10 minuter, slutar tidigt idag så ska ner en runda till stan med tjejerna! Ska försöka ta en riktigt outfit bild när jag är hemma, ha en grym dag!

250811

Får inte över bilderna till datorn nu ikväll så bjussar på en bild från Turkiet, hur många lingon finns det i världen är precis nedladdad och jag ska slänga mig i sängen och skratta för mig själv! Imorgon slutar vi tidigt, kommer försöka knäppa en outfitbild då och ta tag i bloggningen, promise!!!
Tänkte ta upp om min design på bloggen, ni tycker att den är tråkigt/enkel/uttjatad osv. JAG SKA ändra den ;) vill bara få till lite bra bilder osv. sen ska jag börja pilla med den i och med att jag kan det så, så det kommer nytt, men håll ut ett litet tag till.

mina dagar

Eftersom att bloggen har stått tom så länge tänkte jag sammanfatta lite av vad jag gjort, alltså det jag inte delat med mig av till er...
- Jag har hunnit äta pizza till lunch i skolan
- Slösat bort massa pengar
- Tränat över 19 timmar
- Uttagning till nya cheerlag
- Paxat en döööööösnygg blus!
- Snackat bort massa tid i skolan
- Ätit gratisglass på Jensens Bofhus
- Surfat runt på en Macbook och ipad2 i skolan
- Lyssnat på dessa låtar om och om igen:
Resten av ditt liv & Vart jag mig i världen vänder
- Anledningen till att jag inte bloggat helt enkelt LÄS SKOLAN

till salu

Ska slänga upp lite höst/vinternytt till bloppisen nu i veckan, kika in om ni är sugna på dessa apsnygga Palladium i två olika bruna nyanser. Och ännu igen, förlåt för att jag inte bloggat!!!
UPDATE: kolla bloppisen för info om skorna

död


en bild från amandas iphone första dagen
Min kropp är just nu död. Efter totalt ca 19 timmars cheerträning i Boråshallen under helgen mår min kropp inte som vanligt, träningsverk -nämn något ställe där jag inte har träningsverk. Så helt enkelt, kan inte röra mig normalt. Kom hem med två camp-medaljer för bästa stuntgrupp? stunt? och att jag stod längst i en byggtävling. Kanske inte så intressant för er som inte förstår riktigt men som sagt, det jag vill säga är att det blev ett grymt roligt, galet, lyckat, bra cheer summer camp 2011! WORK!!

Stella McCartney

Denna väskan från Stella McCartney är galet snygg. Velar fram och tillbaka om jag ska slå till på "kopian" som finns inne på scorett för endast 400 kronor, lite beslutsångest. Kanske får vänta ett litet tag i och med att det är mycket jag ska införskaffa mig just nu.
- Svarta Johnny Bulls
- Normala ljusa blåa tighta perfekta jeans
- Apfin blus från Rabens Saloner
- Marinblå ganttröja eller liknande från h&m eller någon billig kedja
- Klackar från nelly.com
- Vita jeans (låter kanske dumt men vet hur man kan matcha snyggt)

sorry

lite halvslug gammal bild
Förlåt för så sjukt dålig uppdatering! Har inte orkat nu när skolan drog igång... ska försöka hinna tidsinställa lite inlägg till helgen i och med att jag ska befinna mig i Boråshallen 8-21 för cheer summer camp. Idag träffade vi på alla instruktörer från USA inne på Mc Donalds och sen i träningshallen, och dom är sjuuuuukt grymma att det inte är sant. Så helgen blir fylld av cheer, men som sagt tidsinställda inlägg kommer att underhålla er :)

skolstart

lite tidningar, roliga foton, sax, lim & en almanacka är det du behöver för att vara redo för skolan!
Imorgon 10.45 drar skolan igång igen för mig. Kändes lite jobbigt att släpa sig upp vid halv 9 för att träffa min nya lärare och gå igenom lite viktigt som man gör på kunskapsskolan innan man börjar. Fixade lite på min loggbok innan jag drog mig in till stan och spenderade sista sommarlovsdagen med fina vänner på viskan och sedan ute i dalsjöfors. Kan visa er hur loggboken blev sen, väldigt enkel och ren :) hur som haver, nu börjar det verkliga livet igen. Så såg min loggbok ut förra året - klicka här

vinnarna av "minitävling"

Förlåt! Har helt glömt bort att jag skulle utse tre stycken vinnare och jag har inte valt dessa utan slumpat fram dem genom random.org och här kommer vinnarna:
http://claracharlotta.blogg.se/
http://louiseella.blogg.se/
http://iidaeklof.blogg.se/
Ni hittar även dessa tre bloggar i min meny veckan ut!

20%

Försöker få bort mycket från bloppisen 20% på ALLTING veckan ut! Betalning ska även ske innan veckans slut så jag är säker på att ni köper "varan" maila till [email protected] för någon fråga eller intresse! Klicka här eller i dropdown menyn för att komma till bloppisen

"icke godkänd"

"icke godkänd" på mitt teoriprov, hehe! 6 fel från att klara det så får försöka boka en ny tid om någon vecka igen och plugga på! Har tränat idag och i helgen är det Cheer Summer Camp här i Borås, ska bli riktigt kul att träna med massa roliga tjejer och killar, folk från USA och hela sverige så det ser vi fram emot! Imon ska jag till skolan för utvecklingssamtal och på onsdag 10.30 drar vi igång terminen...! underbart (ironi)

två filurer

Har tillbringat gårdagen och natten med dessa brudar hemma hos mig. Pizza, en galen lillasyster, godis, massa chips och läsk + en rolig film höll oss vakna. Imorse bakade vi pannkakor och just nu har både jag och Amanda tagit oss den liten nap i soffan framför TV. Försöker trycka in lite moppeteori i hjärnan just nu eftersom att jag har teoriprov imorgon...XOXO

från torsdagen

bild från i torsdags på mig och evelina + vår bamsesockervadd
Ska städa upp i mitt rum och klä på mig (sitter nyduschad i morgonrock?) innan lilla Amanda ringer och är förvirrad vart hon ska ta vägen, för ikväll kommer nämligen hon och Elin hit. Pizza, godis och chips står på menyn och över BARNVAKTER! Mina föräldrar är nämligen i stockholm över helgen, så det blir full rulle ikväll.

kom igen

Utmaning till er, ni är över 400 upp mot 500 vissa dagar så kom igen nu. Jag vet att ni kan, tre kanske fyra? små klick som behövs för att nå 200-strecket på min fan-page och bloglovin! När vi når 200 tillsammans så kommer det bli en överraskningen, kanske en stor och väldigt spännande eller nåt annat... så om ni alla nu vill veta vad som väntar då hjälper vi varandra innan månadens slut. Alltså har vi ca 20 dagar på oss!
26 like's till på min fan-page
53 prenumeranter till bloglovin
KOM IGEN ♥

gårdagens

Igår invigde jag denna färgsprakande blus från märket Replay och min nya mulberry clutch köpt i turkiet! Svarta jeans och boots till det, tummen upp :)

tessie

En ny vän i garderoben införskaffades genom "göteborgs-uppdraget" En liten kopia av Hunkydory's variant, klicka här för att se kort modell från hunkydory. Väldigt lika om jag får säga det själv.

in the club

Jag bjuder på det här klippet, så farligt var det inte mer än att vi sjunger oseriöst så ingen tar någon annan slutsats av vårt lilla sjungandes. Vi fick ett skrattanfall innan vi skulle sjunga och fick sjunga om, hehe...

höst

Galet kallt inne i staden under kvällen, nu är verkligen hösten här! Nästan så att man får börja med vinterjacka (hehe..) okej inte riktigt så kallt men nästan, sista torsdagskvällen för året! Egentligen skulle vi haft uppvisning i parken men det blev inställt p.g.a väder. Imorgon ska jag visa er kvällens outfit och min nya fina tröja, måste hoppa i säng nu. ++ tror att jag och mina vänner förmodligen har skämt ut oss lite, för att BT's webtv filmade oss och ville höra oss sjunga... antingen tar de med det eller inte, hoppas på det sista. Nu blir det för mycket text men om ni läst allt så en tumme upp, puss på er

remember the time

Minnet är för kort... sommaren har sprungit iväg och om en vecka sitter jag i skolan med näsan i böckerna! Tänkte sammanställa mitt lov i bilder och lite text men just nu hittar jag varken bilder eller har något minne av vad jag har gjort mer än spenderat 2 veckor i turkiet, slösat massa pengar på café viskan, tränat, träffat mina vänner, skrattat och ja vad mer? Kan inte riktigt minnas mitt lov, helt sjukt. Hösten har tagit över Borås och ikväll är det dags för årets sista torsdagskväll som spenderas med fina vänner, xoxo

pixboom

Har börjat använda mig av pixboom, så i framtiden kommer ni att nu att kunna hålla muspekaren över bilden för att se varifrån kläderna kommer, smart & bra va!?

budning

Budning på den bruna blusen! Skicka ditt bud till [email protected], info hittar ni HÄÄÄR

göteborgare?

Någon söt läsare som bor i Göteborg eller någon som ska till Göteborg? Släng iväg ett mail eller meddelande på facebook till mig så har ni ett uppdrag åt mig, vem vågar sig på..??
DET ÄR FIXAT!

nytt

Om ni kikar i menyn åt höger -> så ser ni att jag har fixat tre "knappar" facebook/blogresponse/bloglovin som ni kan klicka på, har även uppdaterat bloppisen och håller på att göra ett bloppisalbum på min fan-page så ni kan köpa därifrån, bra va? så kika in på bloppisen och facebook

var nöjd med allt som livet ger

Mitt feta godisförråd är nästan tömt, två stora askar med toffife, kolanappar, maoam, mentos och massa minichoklad är nästan slut... känner mig väldigt tjock när jag själv vet att jag tryckt i mig allt detta på knappt 2 veckor :o pinsamt nästan, hur som så spelar jag massa sköna disney låtar från min disney-favoriter lista
.
Tänkte även fråga er om vad ni vill att jag ska slänga ihop i nästa video? Kan även tacka för alla visningar, väldigt roligt att ni kollar på filmerna :) så kom med lite förslag vettja. sussa sött

reklamfilm

Ikväll såg jag min syster minst 5 gånger på TV, fick en fråga igen om det är min lillasyster som är med i sängjätten reklamen och ja det är det! Här hittar ni ett inlägg och reklamfilmen. Hon syns även i små reklamrutor på blogg.se framsida, olika bloggar och såklart på TV4's hemsida. Två bilder från när hon spelade in reklamen hittar ni i detta inlägg.

just nu


Solen skiner jag sitter och nötar in mopedteori i hjärnan inför nästa måndag, känner redan hur nervös jag är... tänkte bara ge er några snabba svar från kommentarsfältet!
1. Ni ville se bilder på allt från turkiet, saken är den att jag köpte inte så mycket och har lagt upp på nästan allt, här hittar ni tröjorna jag köpte och här hittar ni bild på min andra väska jag köpte med mig :)
2. En av er undrade om det är värt att köpa explorer pass när man ska på språkresa - NEJ! inte värt pengarna + att man ändå kunde köpa till varje aktivitet ändå, så jag skulle skippa det och om man frågar resten av min grupp svarar de nog samma.. alla var besvikna :)

mulberry

Min nya favoritväska som införskaffades i Turkiet, stod högst upp på "måste ha-listan" där också låga svarta converse stod med som jag köpte där nere för cirkus 150 kronor. Fick väskan som en liten present i och med att jag fyllde 15 där nere, 1500 svenska kronor fick vi ge för den. Köpte även en mörkbrun clutch från mulberry, hojta till om ni vill se en bild på den!?

respons tack

Tänkte bara berätta en liten rolig sak nu när jag kika igenom mina 430 outfitsbilder... man kan konstatera 2 saker om hur jag klär mig under åren:
1.höst/vinter - svarta jeans svarta jeans svarta jeans
2.vår/sommar - boots till klänningar och allt, dagar ut dagar in
Känner att jag bokstavligt talat bott i mina svarta jeans detta året, men införskaffade mig ett par nya Dr.Denim från modefabriken för 400:- i torsdags. Skönaste brallorna, dock är färgen inte rättvis -men spring och köp!!!

Nu till det jag vill få sagt i inlägget, ge mig massa respons! Vad gillar ni med min blogg/vad gillar ni lite mindre..? Kom med förslag på vad jag ska förbättra, vad jag ska fortsätta med, behöver lite bra respons för att locka till mig lite nya läsare. Jag vet att ni kan få tummen ur och klicka er in i kommentarsfältet, så nu kör vi på det, ni är så många så gooo for it!!

mini"tävling"

Skulle dratt ihop en liten tävling men det blir andra bullar istället! I och med alla 100 likes på min fan-page som nästan är uppe i 200 nu (wihoo) så tänkte jag bara lotta/välja ut 3 bloggar som får en länk i min meny en vecka och på min fanpage, så länka era bloggar, fritt fram med hur många gånger! Väljer ut 3 stycken på onsdag.
fortsätta gilla min sida här, när vi är uppe i 200 blir det en rolig tävling!

Thylane Blondeau

Olagligt snygg för att vara 10 år! Hennes hår dödar och ja ni ser ju bara, hon är allmänt söt och fin. Från frankrike och modell, bl.a för Vouge. Ni hittar hennes fan-page här!

genom iphonelinsen

Lite bilder från de två senste veckorna genom iphonen!
träffat på en ny vän inne på Siba
övningskört  med min mopedbil
tränat med massa goa människor från mfc
tryckt i mig en hel del godis som jag köpte med från taxifreen

5/8/11

En bild x2 från Turkiet! Virkat från h&m concussion collection barn! Just nu känner man att man bara vill tillbaka när man kikar ut och ser regnet droppa från träden och marken är alldeles blöt... borås leverar till max!

bloppis

nytt på bloppisen! kika in och släng iväg ett mejl om ni är intresserade av något
http://filippall.blogg.se/bloppis

fem svar

Sjukt snyggt! :) Men en fråga vart har du köpt din rosa juicy dress? :O Min rosa juicy dress har mina föräldrar köpt på sawgrass mills i Miami!


vad har du för textstil i texten ? :) fin blogg föresten :)! Century Gothic, tack :)

 

hur mycket kostade dina johnny bulls? tacksam för svar! de kostar 900:- finns i brunt/svart


Jag undrar om du skulle kunna lägga upp ditt midjemått och höftmått, för jag skulle hjärna veta hur levi's shortsen skulle sitta på mig för det ser ut som vi har ungefär samma, du behöver inte om du inte vill men jag skulle bli väldigt glad :) Tack för en jättebra blogg! Kram ! Hej, jag har normalt 23/24 på byxor och dessa är lite stora... men mitt midjemått är: 58cm och mitt höftmått är: 75/76cm. Tack så hemskt mycket! kram


Vad har du för plattång?:) En gama, väldigt populär hos frisörer innan ghd kom, kan rekomendera den! superbra och bilr varm på 2 sekunder och som varmast på 10.. bra va? - klicka här för bild

 

fick massa frågor när jag var borta så passar på att svara här och nu!

en kväll i turkiet

Två bilder tagna en kväll i Turkiet när vi åt kebab från ett gatustånd? om man kallar det stå, det låg säkert 10 stycken utmed den långa strandpromenaden

abercrombie

Fick med mig två fina Abercrombie tröjor från Turkiet. En vinröd hoodie som är überskön att ha på sig och en söt t-shirt, gillar färgen på båda tröjorna

stan

Åker in till stan en sväng för lite lunch med mamma och lillsyrran! hörs ikväll, xoxo

100 *likes*

Vad roligt att se att ni är uppe i 100 *likes* på så kort tid (1/2 dagar?) eftersom att jag vet att ni är betydligt många fler så väntar jag på 200 gränsen nu... Men som ett litet tack till alla som gillat ska jag fixa någon liten rolig tävling eller liknande, vad sägs om det?
KLICKA HÄR FÖR ATT GILLA PÅ FACEBOOK

longchamp

Prutade ner denna fina marinblåa longchamp väska till 80kr! Vet inte exakt hur mycket en orginalväska kostar men dyra är de. Så ja, turkiska kopiorna levererar säger jag bara

today

Invigde mitt nya fina linne som jag fick av mina bästa tjejer när jag fyllde 15 bast! Under linnet bär jag min bikiniöverdel med "hajtanden" från h&m, jeans från tiger of sweden och johnny bulls!
UPDATE: läs texten om ni undrar vart kläderna kommer ifrån

boattrip

Eftersom att ni gillade bilden på facebook så fort, så håller jag vad ja lovade också att slänga upp bilder från båtutflykten fort. Vi åkte från Marmaris 10.00 och var tillbaka runt 19.30. En heldagsutflykt ute på havet, låg uppe på däck (vad kallar man det?) och solade en hel del, hoppade ner i det klarblåa vattnet från båten och snorklade, han även med att åka banana boat på ett av de fyra stoppen. God mat och en rolig dag.

i fredags

topp -> tå: hunkydorykofta, klänning från faith, snäckarmband & väska från turkiet, johnny bulls på fötterna.
Har inte orkat/hunnit föra över mobilbbilder men såhär gick jag klädd i fredags när jag åkte in till stan med en gång när vi kom hem!

kärlek

alla bilder tagna härifrån
Sitter uppe sent på kvällarna och bara läser massa fina citat, ordspråk och texter på we♥it. Taggade med "typography" det är så fint och vackert! Samtidigt som jag lyssnar på denna spellista. Man får inte nog, eller håller ni med mig?

pappa

Idag fyller världens bästa pappa år! Så ett litet grattisinlägg ska han ju ändå få här på bloggen. Tack för alla fina saker jag får av dig och mopedbilen, du är bäst ska du veta. Även om jag blir lite arg ibland...hehe Puss&kram till pappsen på hans dag♥