glittrigt

Fick även denna fina guldiga glittriga plånbok/clutch i present i tisdags. Och en freebra BH, väldigt behövligt eftersom att min syster tagit och lekt med mina andra haha. Så dom är puts veck. Dom är ju så smidiga och bra att ha under vissa linnen/klänningar istället för en bandlös BH som åker ner. 

A & E

Mitt Thomas Sabo armband är något jag bär hela tiden, sitter på när jag duschar och badar. Alltid. Fick två berlocker av mina bästa vänner, ett A för Amanda och ett E för Elin. Har även en annan berlock jag fick i julas av dem med en nyckel och en bricka där det står "sök inte efter lyckan den finns redan i ditt hjärta" så fint. Nu har jag alltid mina små lyckopiller med mig runt handleden. 

air max leo

ÄNTLIGEN!! Som jag letat efter dessa dojjor sen i höstas. De har varit slutsålda överallt eller så har det bara funnits stora storlekar kvar. Hittade dem för någon månad sen men var tvungen att vänta på lönen innan jag kunde klicka hem dem. Beställde dem från en skobutik i London via Ebay i fredags och fick dom igår (måndags) supersnabb och smidig leverans. Känner på mig att vi kommer trivas bra ihop i höst. Fick betala ca 1600kr för dem, och det var det värt! 

lite nytt

Som ni ser så har jag ändrat lite i designen, inte så mycket när det gäller färger, mer bilder osv. MEN jag behöver er hjälp, har jag ett stort "mellanrum" över headern? alltså massa brunt, vill att det skall se ut som på denna bilden men lyckas inte fixa det.. det funkar när jag förhandsgranskar men inte när jag sparar. Sen så kanske ni ser att jag tog bort min statistikmätare, lite tråkigt men den hamnade fel och kan inte få tillbaka rätt koder. Men skall försöka lösa det. 

som en bakelse

Fick detta fina bh/trosor-setet av tjejerna igår också. Ljusrosa, spets och fina små pärlor på bh'n. Ser ut som en VS nästan. Superskönt mjukt material för övrigt. Finns inne på h&m. TACK tjejer för detta!♥

presenter

Några av presenterna jag fick från mina fantastiska tjejer igår. Tänkte visa er lite bättre bilder i veckan. Fick lite annat än detta också, blev så glad. Så fina saker, och viskan presentkortet är behövligt för den som heter Filippa Lindau och fikar upp alla sina pengar.

sötsaker o frukt

Världens goaste brunch vi fick till, hehe om man får skryta lite... sconesmuffins, smoothie, meloner, annans, jordgubbar, cake pops, egna macarons, isté och juicer. Vi fick till en riktigt fin brunch. Tror alla tjejer gick hem mättna och belåtna. Jag och Elin testade på att göra både egna macarons (dock färdigblandade pulver) och cake pops, var dock rätt svårt men det smakade bra. 

födelsedagsbrunch

Idag bjöd jag och min bästa vän Elin på brunch till våra tjejer. Vi hade det som en födelsedagsbrunch eftersom att vi båda två fyllde sjutton i början av månaden. Blev riktigt gott och mysigt, tänkte slänga upp lite bilder på allt vi åt. Vi bakade massor på kvällen innan och stressade hela morgonen för att hinna med allt. Som "tur" var så satte sig tjejerna på fel buss ut till mig så vi fick några extra minuter på oss att fixa allting. Ska visa mina fina presenter jag fick imorgon också. Och ni kanske ser att alla är klädda i vitt nästan, vi hade lite white-outfit tema. 

värmeskydd

Ett litet tips igen, skrev ju att jag köpte detta värmeskydd också inne på Barbershop men fick en fråga häromdan vad jag använder för värmeskydd. Brukar mest ha olja men det är ju bäst att använda detta med för att skydda håret. Från Redken och kostar ca 300kr. Skall ju alltid användas innan användning av varma verktyg mot håret. 

senaste dagarna

Tre senaste från mobilen. I tordags träffade jag 8 av tjejerna för att äta lite goda tapas på babbels innan vi lyssnade på duktiga Amina som sjöng i svensktoppen och gick vidare till finalen. Senare på kvällen åkte vi upp till Estelle och satt där och tjötade lite. I fredags köpte vi med lite gott och satt även då hos Estelle och åt lite. Blev en spontanutgång igen hehe, jag, Elin, Estelle och Snygg träffade upp några kompisar och slutade med att jag och Elin hade en jäkligt rolig kväll. Vi skrattade nog konstant i 1h minst. Nu ska jag ner mot Göteborg för att träffa mina småkusiner som flyttat dit. Kraaam

bröllopsfin

Min fina vän Leonie skulle på bröllop idag och jag fick äran att hjälpa till och fixa hennes hår imorse. Använde mig utav Cloudnine Wand locktången och gjorde lockar på henne. Guldlock-liknande, sååå fint blev det. Rullade bak slingorna längst fram och fäste under håret och la lockarna över. Hon blev så beautifuuul och visst blev lockarna supersnygga!? 

malene birger ikväll

Ikväll ska jag äntligen träffa nästan alla tjejerna. Vi ska ut och äta gott på babbels, senare ska vi lyssna på Amina som skall sjunga på torget 20.00 i svensktoppen, och Lovisa och Sara ska dansa samtidigt. Ska bli riktigt kul att höra. Ska bära denna klänning från Malene Birger tänkte jag, hade en likadan fast i blus-modell och vit med orangea detaljer men den är borta... Hinner nog inte knäppa riktiga outfitbilder tyvärr.

neon

nike sporttopp från USA - shorts från intersport - nike free run från USA
Igår efter jobbet skulle vi åkt ut och badat men vädret varierade hela tiden under förmiddagen så blev inget med det. Åkte upp till Alice och tog en promenix på 5-6km. Det var faktsikt riktigt skönt men jäkligt varmt. Orkade inte gå idag igen haha. Fick sluta jobbet redan vid 11 och gå på SEMESTER! Blev så lycklig när man chef sa att kampanjen är slut nu så börjar inte jobba på eskils förren slutet av augusti, riktigt skönt. Nu ska jag njuta och ha kul resten av lovet. 

Ray Ban Erica

Och ja ett fjärde par Ray Ban har inhandlats till lilla mig. Jag spanade in dessa för några veckor sen och tyckte dom var så fina. Glasögonmäster hade ett sommarebjudande just nu också så alla Ray Ban kostade 995kr (ord. pris 1195kr). Fick lite pengar när jag fyllde år så provade dem direkt och köpte dem. Spontant men ett jäkligt bra köp. Gillar dom starkt, sjukt snygga på. Modellen heter Erica. 

last week outfit

blus faith - shorts zara - ray ban usa
Fick tillbaka kameran av min bror igår och glömde helt bort att jag inte la upp denna outfit från förra vecka. Det är från i fredags. Aldrig använt denna blus innan, prislappen drog jag bort precis, men det har blivit en favorit redan. Den är så skön och söt upptill. Har en likadan i rosa/korall färg. Båda köpta förra året inne på faith. 

lockar med cloud nine

Skulle göra en tutorial-video hur man lockar håret med DENNA nya locktång från Cloud Nine. Dock märkte jag efter att jag var färdig med lockarna att filmen stannat precis innan jag börajde locka, otur.. Så får spela in nästa vecka istället. Hur som försökte jag få några bilder på hur det blir när man lockar. Gjorde lite olika storlekar och "hårda" lite mer vågigt än stora korkskruvar, tänkte att ni skulle förstå och se lättare i videon. Menmen jag tycker dessa blir hur fina som helst, man kan välja om man vill ha små hårda eller stora vågor. Man anpassar själv efter hur mycket hår man "vevar" runt om tången. Det som är bra är att har du tunnt hår så behöver du inte vara rädd för att bränna sönder eftersom att det finns tre nivåer av värme på tången. Den finns som sagt att köpa inne på Barbershop i Borås. 

fruktigt

Jag är så trött... ligger i sängen och vill bara sova. Vädret är på topp men har inte ork till att ligga ute och löka sönder. Har jobbat andra dagen av hela veckans jobb. Det är väldigt jobbigt att ta sig upp 5 på morgonen för att sätta sig på bussen till jobbet men när klockan passerar 14.00 är det faktiskt jäääkligt gött. Man får tänka på det positiva, LÖNEN. Får förresten lön nu i slutet av veckan, jippi!! Ska fira det... hur, det återstår att se. Tog och åt en massa god frukt när jag kom hem idag iallafall och nu ligger jag i sängen och ska ta mig en nap.

via mobilen idag

Några från mobilen idag... min bror har fortfarande min kamera men imon får jag nog den imorgon när han kommer till jobbet. Från imorse, hur sur och trött jag var över att behöva ta bussen 5.30 till jobbet, det är verkligen döden att gå upp så tidigt. Lycklig när jag checkade ut från jobbet vid 14. Mötte upp Johanna, Ellen, Amanda och Elin på viskan för lite tjöt och fika. 

från igår

Glömmer alltid bort att filma när jag väl får för mig att göra en videoblogg.. men försökte iallafall knåpa ihop en liten kort video från när vi var på Marstrand igår. Lite filmsnuttar fick vi ihop, haha! Låten heter jubel med klingande. 

min vecka

Bjussar på en egobild från i tisdags. Tänkte försöka berätta om vart jag hållt hus de senaste dagarna. I torsdags när vi kom hem från varberg tog vi en snabb sväng upp till mig, fixade oss och åkte ner för att äta i stan med några av min brors vänner. I fredags träffade jag mandisen och mandisen, båda Amandorna. Vi tog en sväng genom stan sen träffade jag TREDJE mandisen haha. Blev en spontanutgång med henne, hon ringde mig 21.38 och 21.43 satt jag på bussen. Blev en spontan och rolig fredagskväll. I lördags låg vi halvt döende hemma hos Millie på takvåningen och solade, hon är äntligen hemma då hon varit i Kroatien 2 veckor. Imorgon ska jag ge mig in på en jobbvecka, jobbar 6-14 alla dagar och 14-22 på helgen. Får se om jag överlever då jag dragit på mig världens förkylning, halsont och febern är påväg känner jag. Ska hoppa in i duschen nu och hoppas på att jag kommer upp imorgon bitti vid 5. Godnatt.

marstrand & kompis hemma

Spenderade min söndagsförmiddag på Marstrand med Amanda och hennes familj. Vi strosade runt nere vid hamnen, gick en promenix 1h för att hitta till rätt klippor och åkte hem rätt tidigt för vädret var inte på topp tyvärr. Vi åkte hem för att träffa vår kära vän Alice som äntligen är hemma efter 2 veckor i Grekland och 1 i Båstad. Vår vän Johanna är också hemma efter 1 vecka i Palma så det var mysigt att få träffa dem och prata lite. Nu är det bara 2 av tjejerna som inte är hemma i Borås tror jag. Millie träffade vi igår. Ber om ursäkt för uppdateringen men har tagit vara på mina lediga dagar det senaste på bästa sätt så inte haft tid för bloggen + att min bror har min kamera... Det är väl den sanna anledningen. 

LV neverfull

Jag är inte mycket för märkesskor och märkesväskor men har fått upp ögonen för denna från Louis Vuitton. Modellen neverfull som verkar vara populär just nu. Vet inte vad priset kan ligga på? säkert så att min plånbok kommer eka av tomhet ett långt tag, någon som vet vart jag hittar en billig? second hand? eller någon som säljer? kommentera eller maila mig på [email protected]

fredaaag!!

Solbränd och nystädat i rummet. Sitter inne och ska kolla lite PLL, vädret är på topp ute men orkar inte ligga ute. Satt ute i 20 minuter men man rinner ju bort av all svett. Tycker denna värmen är lite jobbig, vindstilla och allmänt VARMT. Skönare nere vid kusten eller utomlands då det blåser lite, svårt att vara ute i denna värme nästan. Ska ner till stan senare i eftermiddag för en fika med min fina vän Amanda. Måste hinna förbi banken idag också men orkar inte åka fram och tillbaka... 

åka tåg

Vad har jag gjort de senaste dagarna? jag och Elin tog tåget runt fem tiden i tisdags ner mot Varberg. Gick till träslövläges camping och hyrde gula fina cyklar. Vi cyklade bort mot Amanda för att äta kräfor och räkor i hennes pappas stuga, sååå mys. Sen träffade vi två kompisar som vi cyklade med en bit ut mot havet innan vi insåg att det blåste fööör mycket. Igår käkade vi på tre toppar, jag, Elin och tre killkompisar. Tog bilen och åkte till kåsa strand, cyklade in till stan på kvällen och köpte godis och satt på klipporna sent på kvällen. Idag tog jag och Elin cyklarna ut till kåsa för att bättra på brännan innan vi tog tåget hem till Borås igen. Haft så mysigt dessa dagar och det var gött att få komma iväg och göra nåt nu när jag är ledig. 

birthdaychild

Två spralliga bilder från min sjuttonårsdag! Hade en sån bra födelsedag och vädret var på topp = en glad lippis. Min bror vill som vanligt inte ställa upp på seriösa bilder så finns ingen mer "normal" än denna, de andra blundar han på eller ser allmänt mongo ut på haha. 

foood

Har spenderat mina dagar nere i varberg sen i tisdagskväll och inte hunnit uppdatera här på bloggen så blir lite sena bilder från min födelsedag. Vi åt pastasallad och kycklingspett när vi firade med pappas släkt, var så gott. Älskar pastasallad och kyckling. Mumma!

wand locktång

Cloud Nine Wand är locktången som jag köpt mig. En tång som gör världens snyggaste lockar, heelt klart! Så mycket bättre än med plattången. Och jag älskade lockar med plattången innan. Man kan göra både "hårda" och "mjuka" lockar, stora/smala och borsta ut och trixa med den. Man vevar håret runt, ungefär som wella pro curl men mycket tjockare och värmen går att justera vilket är bra för att tunnt hår skall inte ha för hög värme när man stylar. Förutom att den är bra så är den ju jäkligt snygg, både utanpå och innanför kartongen. Den har ett värmeskydd runt om sig som, man får även en skyddshandske eftersom att man vevar håret runt och tången är väldigt varm. 1799kr på Barbershop B2 i Borås, spring o köp alla stylingälskare. Ska visa er bilder nästa vecka när jag har tid för att visa hur lockarna blir. 

mot varberg

tidsinställt
Är påväg eller redan framme i Varberg nu tillsammans med Elin. Ska spendera några dagar här nere tillsammans med henne och några vänner. Ikväll ska vi hem till Amandas pappa som har stuga nere i träslövsläge för att äta lite goda kräftor och räkor förmodligen. Senare vet jag inte vad vi hittar på, kanske firar mig lite vid stranden haha. Imorgon bitti ska vi ta en promenad, njuta och sola om vädret är på topp. En sväng förbi tre toppar eller två ska vi också försöka hinna med innan vi är tillbaka i Borås på torsdag. 
 

idag är det vår dag

2011/2012
Idag är det min och min tvillingbror Alexanders födelsedag. Hela 17 år fyller vi. Ska fira med pappas släkt under dagen så får se om vi lyckas knäppa en syskonbild iår igen... sticker ner till Varberg sen ikväll men har förberett med lite tidsinställda inlägg. Grattis till oss hihi.

sneaaak

Wihooo, vad tror ni det är jag köpt? några kanske kan gissa? visar er i veckan vad det är som döljer sig i lådan. Sneaakyy...

shu uemura

Schampo och balsam från märket shu uemura - schampo: 340kr - balsam: 440kr på Barbershop
Testade mitt nya schampo och balsam igår från märket Shu Uemura, det är speciellt bra till sånt hår som jag har. Dvs. långt och obehandlat, alltså jag har ju inte färgat eller blekt det massa. Det doftar inget speciellt men kändes väldigt bra. Löddrar inte sådär mycket som vissa schampon gör för detta innehåller inte lika mycket vatten som andra schampon gör, därför tillsätter man eget vatten när man tvättar håret. Det är mer koncentrerat än ett "vanligt" schampo från affären. Så gillar ni att skämma bort erat hår och känner för en ny variant, prova dessa. Balsamflaskan är dessutom pumpmodell. OCH det finns ju även till andra hårtyper, beroende på hur slitet hår man har. Finns på Barbershop här i Borås, vid sidan om viskan och en trappa upp. 

tjolahopp

Lite bildtorka... så bjussar på en gammal bild som jag dock inte lagt upp tror jag? Idag har jag legat i sängen sen 12 och tittat på PLL. Inte ok egentligen när vädret är såpass bra men kan inte slita mig ifrån den serien nu, så spännande. Är i mitten av säsong 2. Ska ta mig ett ryck och gå ut och sätta mig lite snart. Inte ens ätit något förutom lite kladdkaka imorse. Men är det lov så är det.

lördag 13 Juli

Har spenderat min ensamma lördag ute på balkongen med Henke Lundqvist. Lyssnat på hans sommarprat på P1, det är 1,3h långt och jag har sprungit in o ut, pausat osv och har ännu inte lyssnat klart. Ska slå på Leo Razzak och Filip Hammar sen. Hörde förövrigt Leo föreläsa i början av ettan på Åhaga, såå bra!! Men jaa, idag har jag verkligen tagit det lugnt. Rätt gött och inte känna att man måste hitta på något. För det går inte dessa dagar då mina friends är utomlands/jobbar/inte i Borås. Vill ni också lyssna på Henke så gör det här.

önskelista

birthday wanties
Har fått flera kommentarer om jag kan visa er saker man kan önska sig när man fyller år och vad jag önskar mig. Jag har inte något speciellt jag önskar mig pang bom, vill gärna ha pengar så jag kan beställa saker jag vill köpa. Mina kommande köp blir nike air max skorna i leopard, sen en ny klocka. Vill gärna ha t-shirten på bild från Maison Scott, ett par nya jeans från Tiger of Sweden. En cykel för att kunna glida ner för backarna till skolan och sen funderar jag på ett enkelt stilrent armband från MK. Fyller alltså 17år redan nu på tisdag den 16 juli.

happiness till håret

Tjolahopp, lite ny kärlek till håret.... det kommer från Cloud Nine som finns att köpa inne på Barbershop i Borås (ända salongen i Borås som säljer märket) kommer visa er lite sneak peak bilder i veckan på vad det är jag köpt. Även lite tips på hårprodukter jag köpte eftersom att ni undrar över vad jag använder osv. 

sneak peak

klänning - nelly outlet åhaga
Dagens blir i form utav en sneak peak bild. Orkade inte fixa och ta massa bilder när jag kom hem för va så lökig, det är så varmt ute idag. Men en klänning i ljusblått/grått bar jag idag och alla tanterna på jobbet kommenterade om hur fin och söt den va haha. 

fredag och ledig

Det är fredag och jag är fri från jobb!! Inte helt men nästan. Mina fyra veckor på ålderdomshemmet är över och det firades med jordgubbstårta och fick blommor av dem på jobbet, fick även ett sms från min arbetsledare på eskils att vi får ledigt denna helgen. Sjuuukt gött! Har precis ätit lite mackor och frukt, ska ner till stan strax och senare ikväll ska jag träffa vännerna, de fyra som är hemma. Alla andra är utomlands! Vi hörs, puss

idaaaag

blus zara - shorts zara kids
Hann inte knäppa riktiga outfitbilder innan jobbet idag tyvärr. Har varit på äldreboendet, satt ute hela dagen i solen/skuggan, sjukt varmt och lökade sönder i denna blusen. Sitter nu hemma och min födelsedags-tjej Elin och har ätit lite tårta. Ska dock upp tidigt imorgon och jobba på boendet. Nu ska vi ut o gosa med deras nya lilla vovve Calvin (hatar alla djur egentligen men den är sööt just nu) vi hörs imorgon, pussss

bästa vännen fyller år

Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade åååår. Idag fyller ingen mindre än min bästa vän Elin år. 17 fyllda somrar idag. Jag tror inte ni behöver en beskrivning av denna tjej för henne har ni sett innan. Men ja en av mina närmaste och bästa, vi delar ALLT med varandra. Vi träffades för första gången i cheeren för cirkus 6 år sen tror jag, vi har hållt ihop så länge och det ska vi göra livet ut. Finns för många både fina och ocharmiga bilder på oss tillsammans att jag inte ens skulle få plats med dem i ett inlägg. Älskar dig tusen gånger om det vet du. Vi ses ikväll, säg grattis till henne i kommentarsfältet. 
Älskar dig Elin ♥ GRATTIS på din dag! (5 år gammal bild)

basic idag

t-shirt /h&m - skärp /liebeskind - jeansshorts /hollister USA - rayban /glasögonmäster
Jobbade som vanligt.. var på eskils idag 7.00-16.00. Tog en islatte på viskan efteråt med Johanna, Fanny och Leonie. Vi satt där ett tag och pratade massa, så mys och sååå gött att kunna vara ute utan att frysa nu som förra veckan. Lea sticker till palma imon och Fanny till californien på torsdag, Johanna åker inte till mallis riktigt ännu. Andra vänner som är utomlands befinner sig på aiya napa, grekland och neråt i Europa nånstans. Själv knegar jag på för att inte leva livet som pank i höst. 

söndagens outfit

blus /topshop england - shorts /american&eagle USA - converse 
Glömmer helt bort dagarna nu på lovet. Går upp tidigt för att jobba, träffar vänner på eftermiddagarna, sover och njuter av lovet. Tar dagen som den kommer, har inga stora planer för resten av sommaren. Vill ta en sista minuten med mina bästa Elin och Amanda men får se hur det blir med det eftersom att jag jobbar ALLA helger, både lör-sön. Jobbade imorse och tog sedan en fika med Elin, eller vi sörplade i oss varsin islatte och isvatten i värmen. Sjukt gött att det börjar bli varmt nu, hoppas på att kunna få lite färg nästa vecka när jag är ledig på veckorna, gör sista veckan feriejobb denna kommande vecka. Dock ska jag jobba på eskils imon för de behövde lite extra personal. Hööörs, kram!

sunshine

hatt&bikini /H&M - rayban /Glasögonmäster
Idag visade sig värmen här i Borås. Sjukt vad varmt och skönt det var när jag kom ut från jobbet runt två-tiden. Åkte hem och la mig ute på balkongen, somnade någon timme ute i solen och fick allt lite färg idag. Måste passa på eftersom att många av vännerna kommer komma hem solbrända och fina. Har nyss duschat och sitter ute i solen igen och njuter av värmen. Ska göra lite mat snart och sedan kolla sommarkrysset, Zara Larsson är med ikväll.

lillsis

Bjussar på en bild på syrran idag på grund av lite bildbrist... inte hunnit fota massa till bloggen. Vaknade nyss för va så trött idag så jag började jobba 7-15. Imorgon och söndag, måndag börjar jag 6.00. Så orkar verkligen blogga under helgen. Eller ska försöka hinna ta bilder men är så trött när man börjar så tidigt och jobbar halva dagen. Kände inte för att ligga hemma i sängen hela kvällen så sticker till Johanna en sväng. 

worker girl

Ligger hemma i sängen och kollar på PLL. Är så galet trött. Somnade sent igår med tjejerna och var så nära på att banga jobbet men det är ju behövliga pengar i slutändan. Har bara 1 vecka kvar på fredag, däremot börjar jag på eskils denna helgen 6.00-14.00 båda dagarna, nästa helg 14.00-22.00 så fortsätter det så varje helg till lovets slut. Men det är goooa pengar, har så mycket jag vill köpa. Fyller år om 13 dagar också, wiii. Vi hörs imorgon, kramisar.

fruktmys

Ikväll har vi fruktmys och häng hemma hos Oliv, det är jag, Elin, Amanda och Josse som ska sova här inatt. Äta lite gott och snacka, kanske ett dopp i bubbelpoolen. Imorgon ska de flesta av oss upp och jobba men inte supertidigt, förutom lilla mandisen... Ska prova på yollibox med passionfruktsmak sen, spännande!! Vi hörs imorgon efter jobbet. PUSSS&NATTI

Kreta, Almirida Bay

Har fått mycket frågor om Kreta, hur det är och hur det är på Almirida. Tänkte gör att litet inlägg här där jag svarar på era frågor. När jag var yngre var vi här varje år men har inte blivit riktigt så nu på sistonde, men har nog varit här minst 6/7 gånger och jag älskar det. Hade lätt kunnat åka dit iår igen. Det är så lugnt och skönt, inte alls massa shopping så man måste slösa pengar. Bara njuta av sol och bad.
De finns två pooler, en stor som är Almiridas största och en barnpool bredvid som ni ser på första bilden. Solstolar finns det gott om och en poolbar som serverar dricka, chips, lite smågodis, glass och även världens godaste panini (ost&skink toast) 
Maten. Alla år förutom förra året så serveras det alltid 3-rätters. Vilket jag uppskattar jättemycket, det är alltid supergod mat och efterätterna är så mumsiga. Iår har de även gått tillbaka till detta så de servar alltså 3-rätters igen, inte buffé som det var förra året när vi var där.
Rummen/bygnaderna. Det finns tre byggnader, jag har bott i alla men min favorit är den andra som ligger i mitten av området, bredvid tennisbanan. Första byggnaden ligger i samma som resturangen och är enkel eller dubbelrum. Andra och tredje byggnaden är mer familjerum. De är också nyrenoverade, de flesta iallafall. På bilden ovan sitter vi utanför vårt rum, vi bodde på nedervåningen förra året och hade en trappa upp till vår lilla balkong. Jag, Elin, Amanda och min bror delade ett familjerum. När jag var yngre bodde vi alltid i dessa bygnader men på övervåningen och längst bort ut mot tennisbanan. 
Stranden. Det är väldigt fin strand på Almirida. Jag gillar den, ingen äcklig sand, finns oftast solstolar lediga som man betalar en liten peng för. För några år sen så brann strand-husvagnen upp men nu har de öppnat upp igen så längst bort på stranden kan man köpa pizza, hamburgare och glass att äta. På andra änden av stranden är de lite mer stenigt och så men där finns små klippor man kan klättra upp på. 
 
Över lag så finns det många resturanger att äta på nere i byn, finns även små butiker som säljer dricka, frukt, och sånt som man kan köpa med upp till rummet. Hotellet brukar även hitta på olika saker på veckorna som prova på dykning i poolen, piratutflykt, vandring i bergen, tennis-turnering och morgonpromenad (JAG DOG) som jag och Elin gick med på en morgon vid 8.00, de serverade färsk juice när man kom i mål men jag var så långsam att snygge-Hasse som jobbade på hotellet sa att den var nog redan slut... det var pinsamt hur långsamt jag gick, var nära på att be dom ringa mamma som var i mål först och be dom komma och hämta mig med bil. Tål inte att röra mig i sån värme haha. Så aldrig mer det! 
 
Har ni fler frågor, kommentera så svarar jag i kommentarsfältet. Läs mer på om Almirida på Langleys hemsida här.

mina ray ban brillor

Mina tre från Ray Ban. Fått frågor om jag kan visa bilder och skriva priser och modeller. Så ja de två pilotbågarna kommer båda från Glasögonmäster i Borås och den andra bågarna är köpta i USA på Orlando Premium Outlet. Stormtrivs i mina pilotbågar, de är favoriterna. När de gäller storlekar så tycker jag ni ska prova innan ni väljer, det är en smaksak hur stora/små man vill ha. Jag föredrar mindre.
Röda bågar, pris ca 1500kr. Storlek: 58mm
Pilotbågar, grönt tonat glas (svart i ljuset) med bågar i guld - pris ca 1000-1500kr. Storlek: 52mm minsta
Clubmaster, brunmönstrade - pris ca 900-1000kr. Storlek: minsta 
 
Guldkedjan är också köpt på glasögonmäster för 150kr men har haft den när jag badat vilket gjort att färgen slitits bort så den börjar bli mörkgrå... kedjan passar till pilotbågarna men inte till de andra då de glider av för bågarna är tjockare och rakare. 

alltid runt handleden

Något som alltid hänger runt min högra handled är mitt silvriga armband från Thomas Sabo. Fick det påsken 2011 om jag minns rätt. Innan tog jag alltid av det då jag tränade på veckorna men nu under sommaren sitter det på dygnet runt. Även när jag duschar. På vänstra handleden sitter min guldfärgade klocka men den blev lite vattenskadad när vi hade poolparty nu under helgen, tur att jag snart ska beställa mig en riktig Michael Kors.