info

Ni som följer mig på instagram (@filippall) kanske har sett denna bilden? jag syns i vänstra nedersta hörnet med galjjorna på. Hiho blev jätteglad själv när jag såg denna bilden, trodde inte det var så "stort" det jag skulle få göra innan jag förstod. Jag har fått äran att vara med som bloggjury under libresse festivaltävling nu när alla festivaler pågår runt om i sverige, P&L, way out west och hultsfred var ju rätt nyss. Så nu tycker jag att alla som har instagram ska delta VARJE vecka. Kommer att berätta mer om reglerna nästa vecka (nu på måndag) då det är jag som är juryn. V.27. Spännande va? Så länge kan ni läsa mer här.

rosa hunkydory

Fick med mig denna ljusrosa kofta från hunkydory på jolinarean i tisdags. Det var bara denna som jag spanat in som kände att jag verkligen ville ha så för 750kr blev den min. Mycket finare på än på bilden. 

last week

blus från h&m garden collection, jeans från jc
Förra veckans outfit, glömde helt att lägga upp dessa bilder. Kan ha varit för att jag såg så ofräsch ut? slängde upp håret denna dagen i en boll för att jag hade så bråttom. 

jolinarea

Igår var det dags för sommarens reastart på joeljolina. Köade från 5 tiden utanför, helt galet egentligen att det är så många som går upp och ställer sig runt 4 tiden för att komma in först. Denna fina leomönstrade blus från Malene Birger fick följa med mig och mammsen hem.

cheerleaders

 
Om tre dagar åker jag till Amsterdam för att tävla i Europa Mästerskapen 2012 i cheerleading. Jag är så taggad och förväntansfull. Har aldrig varit utanför Sverige och tävlat. Har varit med på EM 2009 eller 2010 med ett lag från Göteborg, dock i Sverige. Men nu är det verkligen på riktigt. Vi har ett bra program och jag har inte haft den där sköna och nervösa känslan när man sitter på mattan och ska få beskedet om vilken plats man kommer på, har inte upplevt det mina tre senaste tävlingar då vi inte haft motstånd i vår klass så på lördag kommer jag få uppleva det igen. För er cheerleaders eller ni som tycker sporten verkar spännande, se på filmen ovan. Sjukt bra och den visar exakt hur man känner och hur det går till på en tävling inom cheervärlden. 
 
 
 

midsommar

Några få bilder från min midsommarafton, vi åt gott hemma hos Amandas pappa i stugan i träslövsläge innan vi gick vidare för att träffa våra vänner och spendera kvällen med dem. Vi hade det riktigt roligt, min bästa midsommar. 

hemma från varberg

Nu är jag äntligen hemma igen efter en grymt rolig helg nere i Varberg med massa fina vänner. Jag hade en otroligt bra midsommarafton, synd bara at det regnade under eftermiddagen. Vi kom ner sent på torsdag kväll. På fredagen åkte vi till blomsterbutiken och köpte blommor för att kunna binda fina kransar, vi gick ut i skogen för att klippa till björkris. Kransarna blev så fina som ni kan se på andra bilden, dock lite stora men jag tycker det är fint med stora tjocka kransar än små tunna. Hoppas ni alla hade en fin midsommarafton, ska lägga upp lite bilder från fredagen senare.

mina dagar

6.30 vaknar
7.00 äter frukost
8.00 börjar jobbet
12.00 äter lunch
15.00 slutar - åker hem och äter
17.00 tränar
20.00 äter
22.00/23.00 sover 
Såhär ser mina dagar ut just nu, därför uppdaterar jag ingenting. Är så galet trött efter jobbet även fast att jag inte gör så mycket med de gamla, man blir så trött av att gå upp tidigt. Imorgon och under midsommarhelgen kommer bloggen förmodligen stå still då jag åker till Varberg imorgon efter träningen med Amanda och Elin, kommer hem söndag kväll och vill slappna av och inte behöva tänka på att bloggen måste uppdateras så tar en paus till måndag. Då blir det massa fina bilder från varberg. Ha en underbar och mysig midsommar med vänner, familj och släkt♥

sommar i garderoben

Just nu vill jag varma varma dagar, okej kan ändå inte njuta av dem då jag är inne hela förmiddagen och jobbar... men vill kunna gå barbent, ha på mig gosiga tröjor, färgglada blusar och ha ett grymt skönt lov. Har kollat igenom garderoben och har så många kläder som jag aldrig använt som jag vill få användning av. T.ex mina rosa shorts, blommiga blusen, korallfärgade bluse, blåa långklänningen och den blommiga kjolen från svea. 

rosemunde

Var förbi Juta Boden uppe på Brämhult idag efter jobbet tillsammans med mamma, hittade denna söta kofta på rean. Från märken Rosemunde, superfin i färgen och älskar de silverfärgade stjärnorna som är på baksidan av ärmarna. Det är volangen som gör allt, vet inte varför men är lite galen i allt som har volanger.

mumsfillibabba

Tänkte visa en bild på dessa übergoda (kanske inte snyggaste) cheescakes jag och Amanda gjorde på minuten, vi hittade receptet här på blogg.se vi tog vanilj kesella och inte rosa hallon kesella, älskar vanilj så det fick bli det. Men som sagt, superenkelt och gott. Kanske ännu godare med färska hallon istället för frusna.

korallfärgat


Min nya korallfärgade blus från faith. Beställde den från hemsidan och hämtade ut i butik, 300kr. Älskar färgen, dock gör den sig inte riktigt rättvis på bild. Kommer bli perfekt till bruna ben och shorts när värmen hittat tillbaka.


sammanfattning

Mina senaste dagar via mobilen, tänkte sammanfatta min första lovvecka. Jag och Amanda kollade hela matchen när Sverige-England spelade, vi hoppades på vinst men slutade ju som de flesta vet med förlust för oss. Jag har legat och slappat i parken i väntan på bussen efter 5 timmar med coed. Tränat och varit med laget totalt 10 timmar i helgen. Jag har legat ute på altanen hos Amanda under en filt i solen, ätit god "cheesecake" som vi fick för oss att göra när vi såg ett inlägg på blogg.se framsida. 

Sedan tänkte jag även passa på att säga att imorgon måndag går jag på mina 4 jobbveckor med de äldre, ska umgås med dem 6 timmar om dagen, otur att de pratar finska (?) fråga mig inte hur jag kunde hamna på den avdelning, kan inte ett ord. Kommer antagligen vara lite tomt här på bloggen då jag jobbar 8-14 eller 11-17 varje dag på veckan och tränar nästan hela veckan. Men ni kommer säkert inte sitta inne framför datorn på erat sommarlov? ut och njut oavsett väder, hitta på roliga saker. Nu ska jag hoppa i säng då alarmet står på 6.30, kill meeee. Ha ett grymt sommarlov sålänge. Puss


blogg.se

Får bokstavligt talat PANIK på det här nya systemet när man loggar in på blogg.se, det verkar inte som att alla fått ta del utav uppdateringen ännu? Men jag trodde det skulle vara lätt men allt krånglar. Går inte att ladda upp bilder efter att man laddat upp 2/3 stycken, det blir gröna ramar runt bilderna ibland. Sen tycker jag att allt är så rörigt. Har jättesvårt att uppdatera när jag inte kan ladda upp bilder och så, därför det är tomt. Försökt i 2 dagar.

torsdag & go frukost

Tordag och Evelina är här, vi gick förbi ica på vägen hem imorse för att köpa med oss frallor, hallon till smoothie och annat gott. Vi sov ute i målsryd och tog tidiga bussen hem för att fixa frukost. Riktigt gott och mättande. La precis märke till att blogg.se gjort om när man loggar? gillar inte alls hur det ser ut men det är väl som med allt när hemsidor gör om så trivs man inte men sedan vänjer man sig. Lite rörigt och svårt att hitta allt nu i början. 

cheerdance

Våra duktiga dansare från MFC som ska åka och tävla EM i cheerdance stod för showen igår på sandwallsplats. De är så duktiga och fina. Det var även några killar i laget och tjejer som var med och byggde i bakgrunden och mellan dansarna. Eftersom att jag inte var med passade jag på att fota massa fina bilder.

familjen sandwall

Igår var det invigning för familjen sandwall, nya salongen som ligger bredvid viskan en trappa upp. Min kompis Olivia's pappa och "mamma" Lisa är det som startat den tillsammans med några andra. Galet fin och lyxig miljö, allt i vitt och guld. Gamla fina tapetbilder på några väggar och sedan la jag även märke till de fina vita stolarna. Alla som var där fick varsin goodiebag på vägen in/ut. Ni ser innehållet på andra bilden. Riktigt bra grejer. Gilla deras sida på facebook här!

dagens outfit

sandaler från h&m, jeans från JC, guldigt från lindex, blus från nolita
Idag har jag slappat i sängen, lunchat på viskan med Elin, varit på salongen "familjen sandwalls" invigning och kollat cheerdance och några från laget stuntade även. Fick några bra bilder som jag ska visa er imorgon. Vädret börjar bli bättre nu och snart kan man förmodligen gå barbent.

svar sista delen

Är du hel svensk? Nej min mamma är adopterad från Korea men uppvuxen här, hon kom till Sverige när hon var 13 månader och kan INTE koreanska och det kan heller inte jag då. Många tror att jag kan ett annat språk men så är det inte. Min pappa är helsvensk.
Kan du berätta mer om cheer? Vad vill du veta? Vad sporten går ut på? Man tränar i olika moment, dans, gymnastik, hopp och bygg. När man bygger så är man topp (den som flyger) två/tre baser och bakperson. Man tränar på ett program som innehåller dessa moment som är cirkus 2-3 min långt + en ramsa. Sedan tävlar man mot andra lag i samma nivå, finns nybörjare, fortsättning och avancerad. Jag tävlar i avancerad den svårste klassen och i Coed då vi har killar. Man är allt från minor-senior beroende på åldern. Man tävlar DM, södra, norra, mellersta. De lag som kommer 1a eller 2a plats går vidare till SM då alla distrikt möter varandra i respektive klass. De avancerade klasserna kvalificerar sig vidare till EM och vissa lag tävlar även VM. 
Kan du börja videoblogga? Jag har så svårt för att prata med mig själv och känner mig inte tillräckligt bekväm för att göra detta. Tyvärr!
Hur lång är du? Jag är ca 158cm lång.
Vad är ditt favorit klädesplagg? Mina svarta dr.denim och prime.
Ska du på några resor under året? i så fall vart? Jag ska till Amsterdam 28 juni - 2 juli och tävla EM. Kreta 1 vecka i mitten av juli och kanske till USA i höst, men inget bestämt alls ang. USA. 
Hur ska du fira din midsommar? I Varberg hos Amandas pappa tillsammans med Elin också sedan lär vi träffa massa Boråsare där nere och ha det allmänt kul.
Gillar du One Direction? Gillar bara "What makes you beautiful" dock den enda jag hört iofs.
Hur många klockor har du? Kan du ta kort på den/dom och säga hur mycket dem kostar och så? Jag har 3 stycken men använder bara den i guld. Kan göra ett inlägg i veckan.
Jättefin håruppsättning du hade på middagen med niorna! Skulle du inte kunna lägga ut en video på hur du gjorde den? Tack! Får se om jag hinner göra en film då det tog lång tid och var jobbigt att sätta upp...
Är det bara du av dina vänner som bloggar? Om det finns någon av dina vänner som bloggar, kan inte du lägga upp en länk? Nej min närmaste vän Amanda bloggar, min barndomsvän Olivia bloggar också.
Hur mycket pengar tjänar du på din blogg per månad ungefär? Tjänar inte månadsvis, tjänar lite då och då så tar jag ut pengarna när jag har över några hundralappar.
En fråga bara, dricker du? och isåfall vad tycker dina föräldrar om det? Ja det gör jag, det tycker väl inte så mycket. Det är klart att inga föräldrar gillar det men vad ska de göra åt saken? Jag är ung och de har också varit i denna åldern även om min mamma är nykterist och aldrig druckit mer än någon enstaka gång.
Har din bror fortfarande en blogg om ja vad heter den? Haha nej det har han inte, men instagram @alexanderlindau
Hur många pojkvänner har du haft? Jag har inte haft något seriöst förhållande ännu, som jag nämt tidigare så väntar jag på den rätta och vill inte direkt "leta" efter någon, jag hoppas väl på att träffa någon efter sommaren.
Har du haft några tankar NÅGON gång att typ sluta cheerleading? Ja det har jag, jag kände mig dålig och hade ingen lust eller ork till att fortsätta men just då så kommer det träningar som livar upp stämningen då allt går bra som gör att man vill fortsätta. Cheerleading är verkligen en sport som man har svårt att lämna, det är så roligt att träffa alla i laget och i hallen släpper man allting som är utanför så det är en bra plats att komma bort från allt annat några timmar, haha. 
Är du kräsen när det gäller mat? Inte så, dock är jag väldigt bestämt med vad jag inte gillar men jag kan prova på nya saker ibland. T.ex tomat, champinjoner, oliver, bönor och sill.
Har du några tips om hur man går ner i vikt? Nej, om man inte verkligen är överviktig tycker inte jag att man ska försöka gå ner i vikt. Kolla biggestlooser hehe de har ju bra träning och mattips. 
Är du nagelbitare? Nej, hatar naglar, tår och äckliga fingrar. 
Vad väger du? Jag har inte vägt mig nyss men runt 42-45kg
Har du bra relation med din familj? Ja det har jag! 
Skräpmat/sallad? Hehe skräpmat, dock kan pastasallad med jordgubbar, melon och fetaost vara galet gott ibland.
Chinese food/ indisk food? Chinese.
Äta/banta? Äta, mat är så gott.
Sura/ vara glad? Vara glad.
Skratta/ gråta? Skratta.
Vara barnslig/bete dig vuxet? Vara barnslig, vuxen när man går ut i vuxenlivet. 
Killkompisar/tjejkonpisar? Både och är bra, men kommer bättre överens och umgås mest med tjejer. 
Är du emot folk som är gay? Nej, jag tycker det är kul med killar som är lite feminina/homosexuella.
Hur kan du vara så fin?tips? Tack vad söt! Var dig själv, inte massa smink och klet. Dock använder jag puder ibland för en jämn hy men annars, tvätta ansikte och kropp noga för en fin hy. Jag har inte så perfekt hy alltid. Sköt om håret, håll inte på och färga om det inte är ett måste för det sliter på håret!
Är du nöjd med ditt urseende? Ja men jag har massa komplex. 
Är du nöjd med dig själv? Ja, jag mår ju bra och är nöjd med mitt liv. Låter ju ego som älskar sig själv men man måste tycka om sig själv och sitt utseende för att må bra. 
Är du nöjd med din längd? Skulle vilja ha lite längre ben för alla kommenterar jämt och ständigt hur liten och kort jag är.
3 bra egenskaper med dig? Har svårt för att komma på något bra om mig själv tyvärr. 
3 dåliga egenskaper med dig? Jag är en tidsoptimist, brukar inte lyssna från början när folk berättar saker. 
Är du blyg? Jag har varit blygare, försöker att inte vara så blyg för jag gillar inte människor som själva är blyga haha. 
Har du färgat håret nångång? Funderar du på det? Jag har färgat det lite mörkare för länge sen och tonat det, men inte gjort något med det på cirkus 2/3 år.
Chips ostbågar osv../ godis? Godis.
Tjock/smal? Inte för smal, inte för tjock. Lagom, man måste själv vara nöjd och fortfarande må bra. 
Glass/godis? Beror på, men godis.
Snygg/ful? Snygg (eller?)
Vet du vart man kan köpa silikonbh som inte har något band på ryggen? Lindex eller Cubus.
Thai food/ chinese food? Thai mat. 
Cykla/gå? Gå.
kan du sjunga? Haha nej verkligen inte, brukar sitta ensam och sjunga högt för mig själv för då hör ingen hur dålig jag är.
Gillar du jordgubbar? Jag ÄLSKAR jordgubbar. Skulle kunna leva på det.

gold

Såg att min fina vän Matilda i laget hade denna guldiga neccesär i helgen och sprang in på lindex i dag för att se om det fanns några kvar och under en tröja stack det fram något glittrande, så turen var med mig då det var den sista så den fick följa med mig hem för 149:- Kommer att använda den som en clutch, perfekt att ha plånbok/solbrillor/telefonen i istället för att släpa med sig en stor väska.

Juliana Maxime Ardenius

Ett bloggtips från mig. Hittade en grymt bra och inspirerande blogg i veckan, Juliana från Borås. Några kanske känner igen henne? Det gjorde nämligen jag, hon brukar gå på Jolina/Svea's visningar och även Fait's som varit här på gatorna i Borås. Grymt fin och snygga kläder har tjejen. Hon är rätt ny i bloggvärlden så kika in på hennes blogg. En till grej som är lite coolt är att Juliana ska representera Island i Miss Teenager Universe 2012, en stor skönhetstävling. Så klicka er in här och börja läs och bli inspirerade.

feriearbetare

Massa tjöt om mina jobb hit och dit? Men som ni säkert vet vid detta laget då så ska jag jobba som feriearbetare 4 första veckorna av lovet inom äldreomsorgen. Börjar nästa vecka och jobbar 6 timmar om dagen mån-fre. Kände idag efter mötet att det kommer bli en riktigt rolig sommar då jag fick på det stället jag ville och chefen där är otroligt rolig och kärleksfull, delar ut kramar stup i ett och vill ta massa kort. Vi han med några stycken redan på mötet idag. Avdelningen jag hamnade på var dock en finsk avdelning så de äldre pratar mest finska men kan svenska så får se hur det går... kan ingen finska och det är ju inte det lättaste språket att förstå sig på. Hur som kommer jag ha fullt upp nu dessa veckor då jag på helgerna även jobbar på byttorpsklint med de äldre så bloggen kommer förmodligen vara lite tom. Men jag lovar att göra mitt bästa för att uppdatera ofta.

svart, jeans, leo

svarta dr.denim, svart blus från gina, jeansjacka från h&m leosjal från tessie.
Första veckan av sommarlovet. Idag skulle jag på möte/introduktion inför mitt sommarjobb uppe på distansgatan här i Borås. Började med att försova mig, toppen. Han inte duscha så fick sätta upp mitt otroligt äckliga smutsiga hår i en toffs. Tog en snabb sväng genom stan på vägen hem och fick med mig en liten smått bra grej som jag ska visa senare. Ikväll är det träning igen, kommer träna som en galning nu fram tills 1 juli då vi ska tävla.

sunday

Det är söndag och jag har i helgen tränat för fullt med coed då vi åker till Amsterdam 28 juni för att tävla EM. Min mamma och syster åkte igår till Kreta i 1 vecka så just nu är jag själv hemma. Imorgon ska jag på jobb introduktion men börjar inte försen nästa vecka. Ska jobba på distansgatan 7 ni vet där super stars spelats in som gick på TV4 för ett tag sen? Ska bli riktigt roligt faktiskt så 4 veckor sommarjobb väntar. Om vi tänker på bloggen så går det vädligt bra för mig och min lilla blogg, fått några mail om samarbeten som jag kommer berätta mer om lite längre fram i sommar. Ni läsare blir flera och det är så kul när jag ser statistiken varje dag. Att ni är så många som läser min blogg, det värmer att ni gillar det jag skriver om. Ni får gärna kolla min nya reklam längst ner i menyn, klicka på den lite olika erbjudanden och ibland är det tips där om hur ni skaffar fler läsare om jag minns rätt? Tänkte avsluta detta inlägg och säga att bloppisen är uppdaterad så klicka er gärna in här och nu. Puss&kram

svar del 2

Tyckte du det var enkelt att välja gymnasium? och varför valde du den linjen du ska gå? Ja det tyckte jag, var säker på mitt val sen långt tillbaka. Jag valde Ekonomi för att det är en bred linje för att jag inte har någon aning om vad jag vill göra efter skolan så därför valde jag en linje som har de kurser som jag behöver i framtiden för att sedan kunna utbilda mig.
Vilket gymnasium ska du börja på? Sven Eriksons gymnasiet / Teknis.
Jag älskar din hår uppsättning! Hur gör man?! Kan du inte lägga upp en video? Måste man ha långt hår? Tack! Jag satte upp en tuperad boll mitt på huvudet där bak, lockade allting som hängde löst med plattång. Sedan fäste jag varje slinga med hårnålar över den tuperade bollen i två lager. Får se om jag kan göra en video... nej man måste inte ha långt hår, dock blir det inte lika mycket hår ju + att man kan skippa den tuperade bollen.
Hur lång är du? Jag är 158cm ungefär. 
Hur mycket kläder har du? Svår fråga om hur mycket jag har... Har så att det räcker men vill alltid ha något nytt.
Dina bästa vänner? Har många bra vänner men de närmaste är Elin och Amanda och mitt tjejgäng från 9.
Favoritplagg? Mina svarta dr.denim.
Bästa låten, dina favvolåtar? Just nu lyssnar jag mycket på Payphone med Maroon5, här är min lista från spotify, låtarna längst ner är de som jag spelar mest.
När började du i cheer och varför? När jag var 10/11 år gammal. Min kompis började och då ville även jag prova på. 
Nämn 5 saker du stör sig på 1.Jag stör mig på när mina underbara vänner Elin och Amanda rättar min grammatik t.ex hon/henne. Men jag har lärt mig det nu 2. När man försöker ta kontakt/säga något men den personen låtsas som att man inte hör 3. När man tar mat från varandra fast att man inte är färdig 4. När man inte har något lokalsinne för staden man bott i länge 5. När man håller på och rör på allt och alla (haha) 
Ditt dröm plagg Ingen aning! Skulle hemskt gärna vilja ha en jacka från Ida Sjösted. 
Bästa låten atm? Har ingen speciell låt som jag gillar så mycket.
Har du någon dold talang? Nej det skulle jag nog inte kunna påstå. Kan sitta i min "ap-position" det är inte alla som kan det...
Vad för plagg skulle du aldrig vilja bära? Vida byxor/jeans!
Dröm resa? New York, Dubai. USA hur som helst.
Varifrån kommer dina ballerinaskor som du hade på dig på din skolavslutning? H&M dam, 99:- finns i flera färger.
Kommer du fortsätta blogga när du börjar på gymnasiet? Super fin blogg, läser varjedag om inte flera gånger om dagen! Ja det är klart! Kommer blogga så länge jag har lusten till det och just nu går det väldigt bra för mig. Tacktack det värmer♥

tjejgänget

Sista avslutningsbilden får bli denna, ska inte ladda upp flera. Blir lite uttjatat? Hur som dessa underbara tjejer har jag lärt känna på kunskapsskolan. Kände ingen av dem tidigare mer än att jag och Alva pratade innan hon skulle börja 7. Jag och Clara träffades även på Kreta samma sommar som hon skulle börja då våra föräldrar kände till varandra? Har kommit dessa tjejer väldigt nära och de är så otroligt fina och snälla. Förmodligen kommer de flesta av oss gå på teknis efter sommaren. Älskar er tjejer!

svar del 1

Kommer du att börja SvenEriksson? Ja det kommer jag, på Ekonomilinjen.
Vem är det som flyttar till NY? Min kompis Edith som gick i min pararellklass. 
Vad kostade dina levi's shorts på urban outfitters? 400:- har jag för mig.
Hur fick du din blogg så känd? Haha så sött när ni säger att min blogg är "känd" jag vill själv inte säga att jag är en känd bloggare. Och hur jag fått så många (?) besökare för att vara lilla mig har jag ingen aning om, jag har inte blivit länkad på större bloggar eller blogg.se framsida så antar att ni gillar det jag skriver om. 
Hur har du råd att köpa så mycket och så fina kläder? Det jag köper är inte svindyrt, handlar om 100-500kr kanske för de olika plaggen. Köper jag något dyrare så delar oftast jag och min mamma på kostnaden och använder det tillsammans. Sen säljer jag även en hel del kläder som jag inte använder vilket gör att jag kan köpa nya.
Är du oskuld? ja.
Tjänar du pengar på din blogg? Ja det gör jag.
Vad fick du för betyg i de olika ämnena nu när du gick ut nian? Matte/Musik G, Svenska/Engelska/Tyska VG, SO-ämnena MVG NO-ämnena VG, Bild/Slöjd/Idrott MVG Hemkunskapk VG och jag är nöjd!
Din kompis som flyttar till NY, ska hon gå på en internatskola eller hur ska hon bo? eller vad ska hon plugga på? följer hennes föräldrar med? Jag vet inte exakt hur allt ligger till men hon ska bo hos en familj i NY och gå på college eller något, hennes föräldrar ska inte följa men. Hon ska gå entrepenör på sven erikson när hon flyttar tillbaka om ett år och börjar alltså med 97orna.
Vill du ha en pojkvän? Vill och vill, jag väntar på den rätta.
Har du bra betyg? Det beror på vad man anser är bra/dåligt. Men jag är nöjd och det är väl huvudsaken.
Gillar du matte? Nej! Hatar matte... gillar det när jag förstår det haha.
Vad har du för mobbe/mobil? en iPhone 4S
Vad tycker du om anorexia? Jag vet inte. Det är väl ingen som kan tycka att det är kul att ha anorexia eller om någon i familjen eller någon kompis har det. Det är ju inte bra att vara så sjuk.
Vad vill du bli när du blir stor? Jag har ingen aning, jag vet att jag vill bo kvar i Borås. Jag skulle tycka det var jätteroligt att jobba med något som har ett samband med min blogg som t.ex blondinbella och kenza. För bloggen är något som jag verkligen vill ha kvar länge och att den ska växa och bli större.
Kommer du ha världens bästa sommar? Ja jag tror det, känns som att det blir den bästa sommaren på länge nu när jag gått ur 9, jag ska till Kreta och mina två närmaste vänner ska följa med och sen ska jag även till Amsterdam och tävla EM. Och i slutet av sommaren blir det ju en ny start då jag börjar gymnasiet så ja detta kommer nog bli världens bästa sommar.
Superfin blogg! Jo jag har ett par frågor! 
Du har otroligt fint hår! Använder du några särskilda produkter till håret som du kan rekommendera?
Jag använder oljedroppar till håret från Argan Secret, vet att Maroccoan oil är jättebra också så det är det enda. Innan man fönar eller plattar håret så blir det jättelent och luktar gott.
Du har grymt snygga kläder! Från vilken affär köper du flest kläder? Tack! Det mesta kommer från zara, fait, h&m och jolina.
Ungefär hur många unika besökare har du varje dag? För jag har nämligen en blogg och behöver verkligen tips om hur man får fler besökare! Jag har från 700-900 unika per dag, det varierar från hur mycket jag uppdaterar men brukar i snitt ligga därimellan.

garden collection

SÖKER denna klänning från h&m garden collection i storlek 34/XS eller 36/S. Om någon snäll själ där ute möjligtvis har den och vill sälja den till mig så skicka ett mail till [email protected] direkt. Skulle bli oerhört glad.

frågestund

Tänkte inleda sommarlovet med en frågestund! Så ställ alla era frågor ni vill ha svar på, kan vara saker som handlar om skolan, min sommar? resor? mina kläder? min vardag? personliga frågor, allt möjligt som ni vill ha svar på så ska jag se till att svara på dem så fort jag kan! Kanske redan idag/helgen om ni ställer mycket frågor.

skolavslutning

Då var det över! Nu har jag gått ur nian och högstadiet och nya äventyr väntar efter sommaren på TEKNIS. Igår tog vi emot våra slutbetyg, åt glass och jordgubbar, kollade på gamla bilder och tog farväl av våra underbara lärare och tårarna rann på många av oss. Känns så skumt att man inte kommer tillbaka om några veckor. Kommer sakna det så även om det varit väldigt många dåliga dagar då man hatat kunskapsskolan. Många av mina vänner följer med och börjar på sven erikson gymnasiet aka teknis efter sommaren vissa andra gör det inte och en av mina närmsta vänner flyttar till NYC för att plugga. Tack alla underbara vänner som läser detta för att jag fått lära känna er under dessa år, ni är bäst!♥

bästa vän & bästa bror

Fler bilder från gårdagen. Jag och min bästa vän Alice, så vacker och fin. Är oerhört glad över att vi inte lämnar varandra efter gymnasiet, du är världsbra. Och en bild på mig och min fina tvillingbror Alexander.

stickat igår

stickat från lindex - byxor från zara
Tisdagens outfit, slängde av mig de blåa byxorna precis efter att jag tagit bilderna och drog på mig mina svarta dr.denim innan jag skulle springa till byxen. Tänkte att jag skulle få användning av dessa som jag köpte på zara för två år sedan när jag var på språkresa.

outfit avslutningsmiddag

klänning jones&jones, kofta zara, clutch scorett, skor nelly shoes
Igår var vi alla tjejer klädda som om att vi skulle på "bal", fina klänningar både långa som korta. Nästan alla gick i högklackat och killarna hade skjorta med kavaj. Här har ni en bild på hur jag var klädd och min frisyr som jag gjorde själv och blev riktigt nöjd med. Gjorde en tuperad boll som jag satte upp med en hårsnodd, lockade allt hår och satte upp i olika lager av höjder med hårnålar.

inför middagen

Vid 15 igår började vi fixa oss inför middagen ute på Ellagården med alla 9or på skolan. Det blev en sån rolig och lyckad kväll, igår insåg man verkligen hur mycket man kommer sakna både elever och lärare. Imorgon är det ännu mer avslut tillsammans med 9orna.

fixa naglar

Max Factor - O.P.I - Mavalia X 2
Just nu fixar mamma mina naglar som jag sparat i en vecka, får ju inte ha långa naglar på träningarna, hehe. Men har klarat mig från att inte riva någon. Så nu är det lite fransk manikyr på G, vill ju vara fin imorgon.

last year

Förra året stod vi som personal/servitriser på Ellagården då årets nior hade sin avslutningsmiddag. Imorgon är det min tur. Förlåt för er som tycker detta är tjatigt men jag går ju ur högstadiet och tro mig det är något mer speciellt. Imorgon är det middag från 18.00-00.00 ute på ellagården tror vi (det är alltid en överraskning om vart vi ska vara) vi ska få gå ut på röda mattan vid skolan, mingla runt bland alla nior och sedan tar vi oss dit vi ska äta, lyssna på små tal, få höra på olika saker som vi elever gjort under åren som många reagerat på. Längtar sååå, har köpt mig en söt liten clutch och hoppas på att vädret inte är för dåligt. Ska bli så roligt att se hur alla ser ut, ska nog ta med mig kameran för er skull. Så imorgon blir det inte så mycket update mera på onsdag då det är nationaldagen och vi är lediga.

måndagens outfit

Idag var sista måndagen på kunskapsskolan, gick klädd i svart och min nya leosjal. Trivs så bra i den. Hoppas att vädret blir bättre så att jag kan gå barbent imorgon kväll utan att frysa ihjäl.

3 dagar kvar

Om 3 dagar är det dags för 9ornas avslutningsmiddag. Klänning och klackar fixat och klart för några veckor sen. Vi har haft vals och buggträning i skolan, vi har önskat bordsvänner och vem vi ska gå ut med på röda mattan. Längtar riktigt mycket, vet inte ännu om jag orkar bära med mig en tung systemkamera annars får mobilbilder duga. Hur som snart lämnar jag kunskapsskolan efter fyra fantastiska år med alla vänner jag träffat. Åh vad jag kommer sakna vännerna när vi går skillda vägar.

guld till mina fötter

Köpte med mig dessa sandaler från h&m i göteborg då jag inte hittat i min storlek och rätt färg här i Borås. Tror att de blir riktigt fint i sommar med bruna ben och förhoppningsvis bruna fötter (?) mina fötter blir aldrig lika bruna som benen. 129:- på h&m iallafall, finns även i grönt och svart.

vitt och ränder

blus från twist&tango, linne under från hunkydory, sjal ?? svarta jeans och prime
Gick klädd såhär både igår och idag. Enkelt och skönt, ledsen att jag inte kunnat visa er outfits på senaste. Har inte haft tid för att ta bilder.

leopard

Var en sväng i Göteborg idag med Elin. Tänkte för mig själv att jag inte skulle slösa mina pengar på kontot men självklart kunde jag inte motstå att dra ur kortet ur plånboken och knappa in min kod när jag såg denna galet fina sjal inne på tessie! Har länge velat ha en leosjal och nu hittade jag den perfekta för hundralappen.