moviestar

fick en fråga om det är min syster som är med i sängjättens reklam som visas på TV4-blocket (tv4, tv4+ osv) och ja det stämmer! det är hon, efter många tagningar osv. så blev det ju riktigt bra! kommer ni ihåg att jag visade er två bilder ifrån inspelningen? har själv inte sett reklamen på TV men det har andra gjort, kanske du också?

två stycken

dessa två fina tröjor fick även hoppa med ner i påsen från jolina-rean! en olivgrön hunkydorykofta som jag tror de flesta lyckades få med sig hem då de hade en aning många, ett helt bord fyllt med bara dessa olivgröna. efter lite tjat på min mammi fick jag även med mig den übersnygga ralph lauren hoodien som kommer vara perfekt till lite kallare sommarkvällar, älskar flaggan på ryggen.

fråga på

glöm inte bort att fråga något här

just nu

kom hem från stan för ett tag sen, älskar att man kan gå klädd i bara klänning vid 22 på kvällen i Borås! imorgon drar torsdagskvällarna igång, släpar mig dit bland allt folk för att se alla Boråsare, varje år, varje sommartorsdag trängs alla runt där! får nog bli så att jag går dit varje torsdag fram tills jag åker. ska jag va helt ärlig är det faktiskt lite kul att träffa och se lite människor just då. tror nog att ni är flera som ska dit imon också? :)

weekend

en video som jag glömt bort att visa er från i helgen då jag var på Liseberg! klippte ihop lite annorlunda denna gången då jag la till en gammaldags effekt på hela filmen, jag gillar det!

johnny was

fick med mig denna blommiga blus från johnny was som jag spanat in sååå länge! kommer att matchas med jeansshorts nu under sommaren & blåa jeans och vita converse mot hösten! älskar den.

tre fina fynd

05.40 stod vi utanför jolina och köade, sov inte en blund inatt men tror att jag går ut och lägger mig i solen en stund sen. fick med mig tre fina reafynd hem, visar er bilder på allt senare eller imorgon. puss&kram ut i det fina vädret!

dygnet runt

just nu: elin har lagt sig för att sova ett tag, men jag är pigg som en mört!
ingen ide att somna och inte vakna upp i tid... för om 3 timmar drar 50% rean på joel/jolina igång och vi ska stå utanför ingången 05.30 då de öppnar 06.00! tror nog att det kommer vara fullt med folkt som de andra åren, helt sjukt att så många går upp redan vid 4/5 och köar för att komma in först, men så är det här i lilla Borås då jolina är den butik som är väldigt populär bland boråstjejerna! syns vi där kanske?

dagens outfit

foton av elin! sista bilden är lite för att ni ville se shortsen på :)
idag har jag sett ut såhär i värmen! från topp till tå: blus från tessie, levi's shorts, boots från johnny bulls!

woop woop

kolla här! har fått äran att få gästblogga hos Karolina denna veckan då hon är i Paris, så där kommer jag dela med mig av lite annat kul om ni vill kika in. men jag uppdaterar här som vanligt också!

frågestund

får massa frågor om vart jag har köpt kläder osv. så nu tänkte jag att vi kör på en frågestund! fråga på allt mellan himmel och jord så svarar jag när ni har ställt tillräckligt med många frågor OCH om ni vill veta vart jag köpt saker, länka till inläggen tillsammans med frågan.
ASK ME SOMETHING! -lite nytt på bloppisen för övrigt

lång leopard

trodde aldrig att jag själv skulle sätta på mig en långklänning men satt och kollade på Chloé Schutermans blogg då hon hade en väldigt fin ljusblå mönstrad från h&m och se vad jag hittade, en likadan fast i leopard! perfekt till att gå hemma i och till semestern. superskön för den delen också.

nöjesparken liseberg

några bilder som jag knäppte i fredags inne på liseberg, eftersom att jag inte åkte något som sagt så fick jag mer tid till att ta lite bilder, blir så mycket om jag ska visa alla men imon blir det en överraskning då jag kommer kunna visa er några till.. mer än så säger jag inte! ska visa er en video jag även klippt ihop i veckan.

glad tjej


lite spontana foton som jag tog precis! är så sugen på värmen nu, kunna gå runt såhär i stan utan att frysa ihjäl. 1 vecka innan vi gick på lov var det kanonväder och sen dess har det bara varit regn och rusk. vad händer med Sverige? om tre ynka veckor åker jag. några vet vart några vet inte -avslöjar det här när jag åker! annars blir det bara massa snack om det från min sida så jag är tyst tills det blir dags att åka...

I'm forever keeping my angel close

What are words if you really don't mean them when you say them...♥
finaste låten! den är helt underbar, spelas om och om igen på spotify. får inte nog av den, älskar texten och allt. klicka på denna lilla låtsnutt så kan ni även se den vackra videon

levi's 501

äääääntligen! nu äger jag ett par levi's 501 shorts tack vare att lilla söta Linnea köpte med sig ett par från urban outfitters när hon var uppe i Stockholm, ibland har man ju bara för härliga läsare! tack så oerhört mycket, det här gör min sommar! har verkligen inga jeansshorts, 440 kronor inne på urban outfitters second hand.

ingen sill med potatis

för oss blev det ingen traditionell midsommarmat, sill & potatis och jordgubbar med glass. nej vi åt oxfilé och till efterätt fick vi glass med någon frysen jordgubbsglass under, väldigt gott!

flowers

klänning med blommor upptill från h&m garden collection & boots från johnny bulls
blev ingen midsommarkrans runt mitt huvud iår! men nästa år vet jag exakt hur jag vill ha det, då ska jag banne mig fira med alla mina goa tjejer. det blåste väldigt mycket med jag trotsade vädret och drog på mig en klänning ändå!

eriksberg

några bilder från gårdagen i eriksberg där vårt hotell villan låg! vi tog buss och spårvagn in till liseberg och strosade omkring där, kändes lite konstigt att man inte åkte något mer än farfars bilar och ponnykarusellen med min lillasyster. på kvällen åt vi på hotellet mitt emot, sista bilden är tagen därifrån ner på restaurangen där vi åt frukost. hoppas ni alla hade en härlig midsommar

för ett tag

nu sätter vi oss i bilen och åker ner till göteborg, midsommarklänningen är med! shorts, jeans, allt möjligt för att kunna anpassa sig till vädret, kameran är också med! ska filma lite på liseberg och fota.

glad midsommar

glad midsommar allihopa! hoppas att ni får en underbart härlig dag med familj, släkt och vänner även om vädret är lite lurigt... själv skulle jag åkt ner till varberg med några vänner men mina planer ändrades i sista sekund så om en stund åker jag ner till göteborg, checkar in på vårt hotell och sedan drar vi oss mot midsommarfirande inne på liseberg! förmodligen åker jag till varbeg imon om vädret blir bättre. xoxo

love pink

199:- från tessie
denna sockersöta rosa blus fick jag med mig hem från göteborg, såklart inhandlad på tessie! väldigt lustigt att jag alltid kommer hem med en påse därifrån när jag varit i göteborg... skit kass kvalité men vad spelar det för roll? billigt och snyggt. kommer matcha tillsammans med vita shorts i sommar, funderar på att klippa av sista volangen för att den inte ska bli för lång eller bara vika in i brallan? får tänka på den saken!

alla tjejers dröm

jag trodde jag skulle svimma när jag såg detta på Chloé Schutermans blogg! hennes garderob är magisk, det känns ju nästan som att SATC har förflyttats hem till Chloé! alla tjejers dröm tror jag nog, förutom en walk in closet - det hade ju vart underbart! men se bara, hur mycket kläder äger inte denna söta fina tjej som för övrigt är min ena favvobloggare, hennes utseende för att vara tolv (?) år är sjukt vackert, och hennes kläder! mums på allting. kika in här om ni inte redan gjort det. för övrigt så fyller vi även år samma dag!


tankar

har så mycket tankar i huvudet just nu, orkar inte blogga! tänker för mycket på allt och alla... ska visa er vad jag fick med mig hem mer från göteborg än den erämnade svarta toppen. ska även försöka slänga in lite outfits, och nu under midsommar är kameran med så det blir nog någon video och massa underbara bilder på söndag! ha det bra, jag har sommarlov och tar lite bloggpaus då och då, puss♥

från h&m

fick med mig denna söta enärmade topp med en volang upptill för 99:- inne på h&m. har länge letat efter en vit eller svart enärmad topp med volang och där framför ögonen hängde det en! snygg till både vardags och fest. kan enkelt matchas med ett par svarta brallor och boots, jeansshorts och converse eller bara slänga på sig över bikinin!

frulle

min frukost en sen tisdag som denna! nutellamackor, lite fruktsallad och ett glas saft! nyttigt filippa, väldigt nyttigt... hur brukar eran frukost se ut?

götlaborg

idag: blus från faith, gröna brallor från gina & johnny bulls -
12.10 tog vi bussen till götlaborg! regnet lyckades håll sig borta hela tiden vilket var väldigt skönt. fick med mig två saker hem vilket inte var menat men så blir det när man inte håller i pengarna... visar bilder senare! förövrigt så är nog denna vita blus min favvo just nu!

yesterday

lite sång och dans från kyrkan igår! skakar till lite ibland för att min lillasyster kom fram rusandes mot mig och drog i kameran

göteborg

drar mig mot göteborg med elin för ett liten runda och fika där nere! men jag måste spara mina pengar till lite speciella saker, nämner inget än men ni får reda på det i slutet av veckan... så idag blir det bara att kika runt och ska försöka hålla i pengarna, har i för sig ett presentkort på kicks!?

5 saker ni inte visste...

5 saker som de flesta av er kanske inte visste om mig
- jag är beroende av socker, köper minst 1 klubba varje dag för att få i mig nått godis
- det kanske märks här på bloggen men jag gillar att fota mat
- om jag är spara eller slösa så svarar nog alla slösa...!
- brukar sova i min lillasysters säng för att det är så kallt i mitt rum
- om jag inte har tuggummi kan jag lätt bli lite frustrerad och frågar alla jag känner!
tänkte på första punkten. Ja just nu stitter jag och trycker i mig jordgubbar & melon -nyttigt tänker ni men nejnej, dränkt i nutella... yes sån är jag!

två klick

klicka er in HÄR HÄR HÄR! och sedan röstar ni här eller här! på nummer 8, xoxo

för lilla magen

lite bilder från maten vi tryckte i oss idag under konfirmationen! kall buffé, dvs. ingen varm mat. hehe!

konfirmation 19/6

johanna, carolin, jessica & fanny
amanda, emilia & elin
årets andra konfirmation avklarad av tre! idag var det min broder och massa gamla klasskompisar och vänner som konfirmerade sig, alltså folk från trakterna där jag bor, hehe. det var fullt med folk och man fick sitta på stolar i gången.. de sjöng, dansade och gjorde lite småpjäser om man kan kalla det så! väldigt rolig konfirmation iallafall! och som ni säkert märker så behövde de inte bära vita klänningar med krage, kommer förmodligen ett litet filmklipp ikväll om jag hinner klippa ihop det.

...

glömde min kamera i emilias bil, filmade ett litet "framträdande" under kvällen som jag skulle lagt upp men det går tyvärr inte, sticker ner till kyrkan imon bitti när konfirmanderna ska fotograferas så hinner jag ladda den innan vi ska dit igen! så nu vet ni varför det inte blir bilder ikväll

kyrkan

nu går jag bort till lilla kyrkan här där jag bor för lite "familje" sak med alla som ska konfirmeras (min bror konfirmerar sig imon) så det blir kul att träffa lite gamla klasskompisar som är med i den gruppen! blir lite mat och sånt en stund där, tror inte att kameran lär behövas ikväll, dock imon!

guess?

min näst intill drömklänning är nu min! eller ja... jag får den inte försen på släktkalaset 9 juli men ändå! jag vet att jag nu äger en sån vacker klänning, avslöjar exakt vilken det är då! om ingen kan lista ut?? känner att jag bestämmer alla presenter, min kamera fick jag ju av mina föräldrar och nu denna klänning av mormor och morfar!

storstädning

ikväll kommer min broder hem från sitt konfaläger på öland, jag har sovit uppe i hans rum som ska bli mitt så senare blir det dags för storstädning både i mitt och hans rum! vi hörs senare

stockholmare?

tänkte kolla om någon stockholmare vet om det finns 501 levi's shorts på urban outfitters i storlek W23/24 dvs. XXS ungefär, väldigt små!? om någon har tid eller ska upp till stockholm under sommaren får ni väldigt gärna kika in på urban outfitters som ligger på Biblioteksgatan 5 och hojta till med ett mejl eller kommentar vad ni hittat! vad jag vet så hittar ni shortsen på second hand avdelningen. var uppe i stockholm på en röd dag och då var butiken stängd
UPDATE: kika gärna på priset också

idag

idag har jag gått klädd i min klänning från Lise Sandahl, som vanligt... och pilotbågar från h&m. 0 inspiration så detta är det enda som jag känner mig bekväm i! ska skaffa mig en likadan i svart också, hehe.

godnatt

förlåt för att det är så tomt här på bloggen MEN det är sommarlov, orkar inte sitta och blogga, men ska försöka slänga in lite outfits under veckorna och lite iPhone bilder går ju alltid att bjuda på, funderar på att dra igång en frågestund om ett tag också... vad tror ni? sug på den karamellen och släng iväg en kommentar sen, godnatt!

kenza

får flera frågor om vilka "kända bloggar" jag läser och numera har jag kommit på att om man utgår ifrån de stora kändisarna som kenza, kissie, amir gaybloggen, paow och vad alla nu heter så är kenza den ända som jag följer! sjukt snygg brud och hon verkar vara så underbart skön, kolla bara alla bloopers här. har även tänkt på att när hon plåtar för nelly.com måste hon nog va här nere i borås vissa gånger...? såg någon bild då hon satt utanför nellys fotostudio i borås (har själv fotat för dom) och jag anar att det är där hon hänger ibland, men vem vet- jag kan ha fel. hur som haver! sjukt snygg brud i alla fall!

naturgott

köpte med mig lite gott naturgodis från ica innan jag åkte hem från stan, tog en runda till modefabriken och jolina med elin, sen åt vi lite lunch inne på viskan och tog sedan bussen till nelly outleten! köpte mig ett par söta trosor för 29 ynka kronor. blir nog ett par till därifrån! hoppas ni alla haft en bra dag.

3 punkter

tänkte bara berätta lite kort om vad jag har gjort / hänt de senaste dagarna.
1. jag klarade uppkörningen på moppen *glädjeskutt* det var lättare än vad jag trodde faktiskt!
2. jag är pank och har hittat så mycket fint just nu, bl.a en perfekt tröja till sommarkvällar, en superfin klänning och är i stort behov av ett par levi's shorts också!
3. jag har verkligen inte gjort något under dessa första dagar av lovet...

dags att rösta

då var det dags igen! klicka er in här och rösta på mig, nummer 8 filippa!
update: kollade röster och ligger inget vidare bra till så snälla rösta rösta och sprid detta! vill så gärna ha en fjärrutlösare...

jag vill inte

old pic
om 2 timmar sätter jag mig på en moppe för att ut och köra i fyra långa hemska timmar av mitt liv! vill verkligen inte göra detta. känns som att jag kommer köra in i något eller göra fel och bara krasha! okej tror inte att något händer men jag är rädd ändå.. det är läskigt att lilla jag ska ut i stora trafiken och köra på en liten moped, det positiva med detta är att sen är det klart och jag kommer aldrig sätta mig på en moppe igen! då undrar ni säkert?? yes jag ska ha en mopedbil, en sån där liten gullig! kommer brumma fram i den till hösten, xoxo hoppas jag överlever idag

tema: sommar

klicka här för att se endast bilden
jag är med och tävlar om denna fjärrutlösare till min nya Nikon från Johan pixels webbshop! var med och tävla du också! du hittar tävlingen här

studenter

en liten film på hur det såg ut när studenterna åkte runt här i stan som jag gjort!

nattmat

honungsmelon & vattenmelon gör sig väldigt bra tillsammans i min mage.. fick bli lite nattamat just nu!

vitt, svart, brunt

från topp till tå- vit blus från faith, jeans från gina, boots från johnny bulls!

today

idag har min dag bestått utav en snabb runda inne på nelly outleten och barnkalas! det fanns inte så mycket roligt som jag hade väntat mig inne på outleten men det kommer nog in lite annat fint under sommaren, det fanns även en hel del nelly trend plagg som bl.a Sanna har visat på sin blogg. sedan åkte vi vidare för kalas hos min brors gudmors son, väldigt roliga och sköna små barn där! om 1 måndag är det dags för att fira mig! wihooo

i onsdags

blus från johnny was & shorts ifrån next (fått från en kompis)
har helt glömt bort att slänga in outfits under veckan men så här såg jag ut i onsdags! då var det över 20 grader men nu visar yr.no, smhi och allt vad det heter att det blir under 20 grader och regn då och då hela veckan... vart tog det fina vädret vägen?

gott

ska proppa magen full av jordgubbar, glass & grädde under lovet! ska även trycka i mig massa annat gott och onyttigt, känner på mig att det här kommer bli en bra sommar...

bloppis

kika in på bloppisen, kanske hittar du något fint nu till sommaren? mejla mig om du är intresserad av någonting till [email protected] -du hittar bloppisen här och på en av flikarna vid headern

tack

tack för att ni är så sjukt många som har kollat på mina filmer! verkligen jättekul, skulle vara roligt om ni kunde kommentera lika mycket också, puss på er!

glada studenter i borås

idag tog min kusin och resten av Borås studenten! de dansade runt i 2/3 timmar på flaken längs allégatan och man han knäppa många bilder och jag såg en hel del som jag kände! på bilderna ovan ser ni bl.a min kusin Zara, Hanna (en del känner nog igen henne) , Olivia, Daniella, Matilda och Elin!

hemma

hemma och tar det lungt efter 3 fullspäckade dagar! idag åkte jag in vid halv 11 för att se när almås studenter, bl.a min kusin! de va så glada hela bunten och man blir så lycklig av att se dem, även om jag har 4 långa år kvar så längtar jag som bara den! och vilken tur de hade med vädret idag också, bildbomb kommer :)

adrian & oskar

två störtsköna grabbar, oskar & adrian som nu har lämnat oss och ska bli stora grabbar! charmtrollen som alltid var glada och skojade, nu får vi inte se dom på ett bra dag... ni får komma och hälsa på oss snart grabbar för ni vet att vi alla kommer att sakna er! :D

mina underbara

mina underbara tjejer! ni gör mig lycklig, ni får mig att skratta, ni finns alltid där! jag älskar er och denna sommaren ska bli bäst♥

skolan

slängde ihop en liten video från i onsdags i skolan.

sommarlooooooov!

två glada brudar som äntligen har fått sommarloooov! så glad även om vädret inte var med oss idag. kommer en fet bildbomb och videos imon och i helgen, även ett litet inlägg tillägnat två störtsköna personer...

avslutningsfest

en bildbomb från avslutningsfesten! fina amanda e & eline på bild 7 och amanda c underbara klänning! fina tjejer allihopa. blev en riktigt lyckad, varm, stressig men rolig kväll!

4 från igår


vi fick reda på våra betyg, ni som velat veta vad jag har, ni får försöka läsa ämnet och sedan andra spaltens betyg. andra var glada för att skolan är slut för terminen och eldade upp sina loggböcker... vi fick servera på middagen som jag nämnt i nästan alla inlägg nu! och sista bilden, vår charmiga oskar -äntligen hamnar du på bloggen :)

back on track

tillbaka här igen! tomt i två dagar nu. ikväll har vi avslutning och går på sommarlov! såååå awsome, kan inte fatta att det är lov nu, dock är inte sommarvädret med oss ikväll tyvärr :/ gårdagen blev riktigt lyckad! väldigt varmt där vi befann oss. slänger in lite bilder ikväll eller imorgon och ska försöka fixa en video, har filmat lite under dagarna! hoppas ni får en bra skolavslutning ikväll/imon

tidsinställt

tänkte bara meddela att just nu vid den här tiden så befinner jag mig ute på Ellagården för niornas avslutningsmiddag, antar att jag har det väldigt bra här och ikväll sussar jag hos clara och taggar inför 5-kamp under morgondagen, skolavslutning på kvällen (kan inte fatta att det är sommarlov) och sedan går vi ut och äter! kameran är med hela tiden, xoxo
glöm inte att rösta på mig här! nummer 11

en tisdag

klänning från modefabriken & johnny bulls
som sagt, jag bor i denna klänningen!! om någon får syn på en svart här i borran, hojta till.

bloppis

kika in detta oanvända linnet! eller denna söta blusen! säljes p.g.a att jag inte använder något av plaggen. undrar även om någon är intresserad av en ljusrosa (använd 1 gång )sjal för 100 riksdaler - bild hittar ni här!

summerfeelings

idag har min dag bestått utav en klagandes filippa på värmen och tunga skolböcker! känns helt otroligt att vi har lov om 2 dagar!!!! åkte ner och åt lite lunch om man kan säga så på McDonalds. vi klippte och skrev över 100 namnskyltar till morgondagen då niorna på vår skola har avslutningsmiddag. jag och några vänner ska hjälpa till att servera osv. sen sover jag hos min vän clara! han även med en fika på stan med alva, alice och clara innan jag begav mig hemmåt! känner att detta blir mycket text och att jag får avsluta med att säga, nu ska jag ta och sy upp min skolavslutningsklänning (som ni får se på torsdag kväll) ha det gott!

min dag i film

den kanske inte blev så lyckad men ni får tänka på att det är min första video som jag klippt ihop... känner på mig att ni kommer få se mycket av sånt här framöver! tummen upp på det? som ni ser så tog jag även årets första riktiga dopp, det var riktigt härligt i vattnet! tack för dagen mina fina♥
låten heter, it's only you med Salem Al Fakir

för varmt

boots från johnny bulls och klänning ifrån tessie (NY)
värmeslag! jag vet inte riktigt vad jag tänkte med imorse OM jag ens tänkte... det var bara för varmt att klampa omkring i mina boots och en svart klänning i denna hetta. svettet rann på hela kroppen och jag fick panik, aldrig igen.

födelsedagsfirande

idag på nationaldagen firade vi vår vän iza som fyllt 15 år! bakade jordgubbstårta under gårdagen och det blev en härlig och varm dag med mina fina tjejer! vi drog oss även ner till byttorpssjön för att ta oss ett dopp (jag och julia) filmade även lite idag med min bästa vän d5000 och har försökt klippa ihop en liten video som jag ska försöka slänga upp här på bloggen.

nelly.com outlet

bild lånad från lowe
några kanske minns förra årets nelly.com's outlet @ åhaga? det fanns ju sjukt mycket kläder och de fyller ju på dagligen med massa nytt! på lördag drar outleten igång igen och jag ska dit för att leta efter ett par snygga skor, eller snarare flera par skor*! outleten håller på hela sommaren så ni som inte bor i borås bör ta er hit för det finns alltid något fint där, förra året köpte jag bl.a denna söta blusen för hundra riksdaler!
öppettiderna för outleten:
Måndag-fredag 10.00-20.00
Lördag 10.00-18.00
Söndag 11.00-18.00

instagram

två bilder via instagram! gått klädd i min nya klänning från modefabriken hela helgen, den är underbar och jag tror nog att jag kommer bo i den under sommaren! grillat till kvällen och nu ska jag trycka i mig lite jordgubbar och glass till slutet av big-brother finalen

sommargott

sen frukost för min del idag! ett litet tips till alla där ute som är sugna på något sommargott, lyxa till frukosten med en god fruktsallad och en macka och sätt er ute i solen! vattenmelon, honungsmelon och jordgubbar är underbart tillsammans. nu ska jag kila ut i solen, ha en underbar dag!

älskade syster

♥♥♥

nykär

igår kom den på posten, min nya älskade vän! Nikon D5000! superdupergrym, för er som undrar varför jag valde denna:
1. Kände för att jag behövde bli en Nikonägare
2. Man kan filma med den
3. Displayskärmen går att vrida på (riktigt smidigt)
4. Billig!!
beställde den på cyberphoto, leveransen gick fort -5 dagar. känner på mig att vi kommer komma bra överens!

gårdagen genom min iphone

gårdagen var riktigt grym! vädret var på topp och det var sjukt mycket folk inne på liseberg därav att köerna till bl.a kållerdao, balder, atmos fear, kanonen och flumride var väldigt långa! över 40 min väntetid... spelade hem en stjärnvinst på ballerina hjulet och min käre vän iza spelade hem en stjärnvinst på cloetta! vårt lilla mål var dock att vinna en stor marabou. vi gick gasten och skrek som små ungar, åkte den nya attraktionen atmos fear som var en liten besvikelse och blev dränkta av vatten efter 4-5 turer i flumride! men kul hade vi, puss på er mina fina vänner.

outside

har haft lite feber nu under dagen och legat inne och sovt, känner mig lite lite bätte och ska gå ut och sätta mig i skuggan... det är sjukt varmt ute och hela borås ligger ute och solar (via facebook) hehe. laddar upp lite bilder från gårdagen ikväll OCH jag ska även visa er en liten kul sak...
btw, glöm inte att rösta på mig här! nummer 11 - stort tack till alla som redan röstat!

liseberg

nyduschad, upp till 23 grader varmt idag och jag sticker till centralen för att möta upp mina goa vänner -Destination Liseberg! kommer bli så fett grymt, tar inte med någon kamera men hinner nog knäppa några bilder med min grymma iPhone kamera (ironi...) xoxo

behind the scenes

två behind the scenes bilder från dagen med anna och min lillasyster här ute hos mig! vi var ute ett par timmar och fotade men slutresultaten blev inte lika bra som vi tänkt oss... delar med mig av några bilder under helgen när hon mejlat över dom!

hangover part II

kom nyss hem från stan, ikväll har jag varit inne och kollat på hangover/baksmällan del 2 med Alice, Iza och Julia! sjukt rolig film, dock tycker jag att den var väldigt lik första filmen... så man förstod vad som skulle hända men båda filmerna är ju väldigt roliga! någon annan som har sett den?

odd molly

fick två kommentarer eller mejl ang. odd molly klänningen, den är ännu inte såld så hör av er så fort som möjligt om ni är intresserade! mejla mig på [email protected]
ni hittar klänningen här

teknis bal 2011

knäppte lite bilder men inga jag vill visa här på bloggen då personerna kanske tycker det är privat, men fick två bra på några fina frisyrer! var någon där och kikade? missade Hanna Mw som jag velat se i och med att hennes skiss till sin klänning var så fin och jag ville gärna se den... gick även på samma skola som henne innan! :)

här går det undan...

...på longboarden utanför huset ser vi nu min lillasyster susa förbi!

goa göteborg

idag åkte jag och mamma ner en snabb sväng till göteborg och lämnade tillbaka och bytte lite blusar inne på fiorucci och tessie, visar er senare en bild på vad jag fick med mig! förövrigt så var det pridefestival (heter det så? nere i göteborg och det satt pride-flaggor överallt, på bussar och polisbilar!

hjälp mig vinna

skulle bli hemskt glad om jag vann en fjärrutlösare så jag är väldigt tacksam och glad om ni allihopa kan klicka er in HÄR - och rösta på bild nummer 11, endast en röst per person räknas så skriv 11.Filippa röstningen pågår fram tills nästa vecka 10 juni!

(tidsinställt)

han knäppa en liten bild imorse innan jag stack till skolan.. så här går jag klädd idag ungefär, tar en hel outfitbild senare om jag hinner, ska nämligen ner till ciluette och plocka mina ögonbryn efter skolan sen snabbt ner till tessie & fiorucci i göteborg och sen tillbaka för att se på balen. peace out!

en söt filur

min knasiga lillasyster som är otroligt stolt över att ha fått en bikini och även en liten solhatt på köpet! som ni märker är det systra min som får ställa upp på alla fototävlingar och bilder, men hon gör ju sig otroligt bra på bild... en liten galenapa