bloggpaus till söndag

Bereder mig på sura miner och ledsna kommentarer från er nu. Men har funderat och behöver ta en bloggpaus till helgen är över. EN RIKTIG bloggpaus, ska försöka hitta inspiration för att blogga. Men har så mycket i skolan, har panik och ångest på allt i livet. Inget som ni tyvärr behöver veta mer om, det ända jag vill att ni ska veta är att jag kommer tillbaka på söndag. Just nu är bloggens uppdatering halvkass, är oerhört glad över att ni kickar in här, fortsätt kommentera så hörs vi på söndag. Okej nu ljög jag ETT INLÄGG förmodligen i veckan, för idag var två tjejer från BT och intervjuade mig om bloggen hehe... men behöver en paus för övrigt så. Puss puss ni är världsbäst, ni hittar mig på instagram under tiden @filippall

mellanmål

Tar mig alltid ett mellanmål efter skolan. Dör av hunger och idag gick jag väldigt länge. Slutade 16.20 och börjar 8, dock försov jag mig så missade två första lektionerna hehe. Fick en förfrågan om jag kunde tipsa på något bra att äta/smootie. På bilden ser ni vad jag brukar slänga i mig, ostmackor (lever på det) en smoothie eller vaniljyoghurt med banan och valnötter. 
Smoothie recept.
Vanilj/naturell yoghurt 2-3 dl
En näve hallon eller björnbär (blåbär eller andra bär funkar ju också)
En banan
mixa ihop allt i en mixer, supergott att slurpa i sig! 

portkod 1321

Precis kollat klart de två sista avsnitten av portkod 1321 på svt play. Så bra serie, kolla om ni inte sett den. Även om jag blir smått irriterad vissa scener då skådespelarna är värdelösa, men serien och handlingen är ändå rätt rolig och bra. Påminner lite om ens egna vardagliga liv. På bilden ovan skymtar ni också min nya fina bh från h&m. Ska visa en bättre bild bara för att den är lite speciell med alla paljetter.

snälla tomten

Kolla så fina vackra underkläder h&m fått in. Man smälter ju bara av att se på dem! Ska ner till stan imon och införskaffa den silvriga om den finns kvar i rätt storlek. Dom två andra ska jag önska mig i julklapp, både trosor och bh! Superfina, lite VS inspirerade med alla paljetter. Och hyffsat billiga också. Blev så glad när lönebeskedet kom idag då jag jobbat 9 onsdagar och passat barn, ska försöka åka ner till göteborg en dag i veckan efter skolan och köpa lite nya tröjor. 

tack

Ville bara slänga in ett stort tack till er. Tack för alla kommentarer och vad ni tyckte om nyårsklänningnarna. Tack för alla fina ord i era kommentarer jag får. Och tack för att ni kikar in här varje dag, läser och tycker till om bloggen. Ni är en stor del av bloggen, tro det eller ej. Men utan er hade jag inte haft den blogg och varit den bloggare jag idag är (nu syftar jag på, den bloggare = att jag skriver/fortsatt blogga mer seriöst) det här är jättekul, så fortsätt kommentera. Det är era kommentarer som får mig på blogghumör. Skriv gärna vad ni vill se mer utav, blir så mycket lättare då när man vet vad ni vill ha. TACK alla underbara söta och fina läsare!♥

bästa vän

Två bilder på mig och min fina bästis Elin från igår. Vi var hos en kompis tillsammans med många av vännerna. Alltid kul att umgås med dom än att sitta hemma. Sovit hos Amanda hela helgen och inte haft någon dator, vilket betyder att uppdateringen har varit kass. Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka fota mycket outfits denna vecka. 

nyårskläningar

Såhär ser klänningarna ut, exakt som på bilderna är de i verkligenheten när de gäller färg. Frågan är vilken jag ska behålla? Är 99% säker på att jag ska ha den guldiga och lockigt hår på nyår. Men den svarta... så fin också så funderar på att behålla båda? Vilken tycker ni va finast? Den svarta är djup i ryggen och den guldiga har samma form där bak som v-ringningen där fram. Beslutsångest!! Och sen är frågan skor!?!? Om jag inte behåller den svarta så säljer jag den, någon intresserad isåfall? mejla mig. 400kr + frakt, storleken är XS. Och en sista sak, den guldiga ser lite tråkig ut med platt hår så tänk er med lockigt fint hår hehe.. 
UPDATE: klänningarna är inte så korta som på bild, de slutar ovanför knät men har vikt upp dem. Den svarta är för kort på bilderna, märkte detta efteråt. Så kommer INTE ha såhär kort när jag väl använder dem.

gårdagens outfit

T-SHIRT HOLLISTER - SKÄRP LIEBESIKND - JEANS JC
Gårdagens outfit, var bara i skolan två sista lektionerna för de är viktigast. Har fortfarande sån huvudvärk och vill bara sova dagarna in och ut. 

gymnasieval teknis

Har fått flera frågor av er som går i nian som varit och besökt skolan och delar här vår video som jag klippte ihop åt klassen till ett projekt. Tänkte svara på vanliga frågor ni ställt de senaste veckorna efter era besök på Sven Eriksonsgymnasiet.
Vad finns de för linjer på teknis? Ekonomi, Teknik, IB (allt på linjen sker på engelska) entrepenör, Barn&Fritid. Inriktning idrott finns på ekonomi, teknik och B&F
 
Hur är skolan? Skolan är jättebra, det händer saker hela tiden. Det är olika aktiviteter utanför och på skolan året om. T.ex nu pågår leken killer och snart är Teknis VS Bäckäng, sen har vi ju Kortegen i vår. Massa roliga fester, dock är det ny regel för iår att det inte får ske fester på skolan. Varje tisdag har vi samverkanstid 30 min efter klassrådet, då har alla på hela skolan rast så då kan man hänga utanför aulan eller i cafeterian och bara ha det allmänt gött. Cafeterian på skolan är riktigt bra måste jag också tillägga hehe, världens godaste kycklign-curry baguetter. Det enda dåliga är alla jobbiga trappor (men dom slipper man väl aldrig undan) att det är kallt ena dagen sen jättevarmt andra. Värmen är lite mysko i skolan hehe. 
 
Föreningar? Skolan har olika föreningar som, T.A.K - Teknis Aktivitets Kommité, T.F.A - Teknis Film Associaton, KFFoT - fixar alla fester som lussephäst, kortegephäst och insparken, Vårflamman, skolans populära tidning som kommer under våren. KK - KortegeKommitén. Sen kan man även söka till balkommiten, bastuföreningen och massa andra. För att komma med i olika föreningar så söker man först sen går man på intervjuer, dessa kan vara både pinsamma, roliga och seriösa. Själv har jag sökt till TAK och balkommiten, kom inte med i TAK hehe. Och väntar på besked från balkommitén. Jag har gått på intervjuer till båda och visst det är läskigt men otroligt kul efteråt. Sen kan man även söka till styrelsen, dom som "styr" skolan. 
 
Hur är utbildningen? Många och även jag trodde inte att ekonomilinjen krävde så mycket som den gör. Det är mycket plugg och iår läser vi ettor 2 kurser mindre än förra årets ettor. Vi får läsa dom sen i tvåan för de blev för mycket. Man får bra utbildning men man måste ta eget ansvar för att man hänger med på lektioner och gör det man ska, lärarna går inte runt och säger till en att jobba. 
 
Hur är lärarna? Jag tror vi har haft turen för alla våra lärare är jättebra verkligen, har några vänner som klagar på sina. Nackdelarna är att många lärare på skolan bryter på sin svenska vilket jag tycker är jobbigt. Lärarna är jätteduktiga, vissa är strängare än andra precis som på vanliga skolor. Och första veckorna påminner dom en VARJE lektion om att man valt att gå på gymnasiet, att man valt att gå i skolan nu så klaga inte eftersom att du kan välja att inte gå gymnasiet.
 
Hur är maten? Jag är inte kräsen när det gäller skolmat jag tycker att skolmaten är jättegod och bra, de finns tre matled och man har ett matkort som man drar. Sen kan man hämta mer mat hela tiden. Jag tror det har varit max 5 gånger under dessa månader som jag ogillat maten. Så maten ska man inte klaga på. Och om man inte gillar det så kan man ju alltid köpa något i cafeterian, de finns massa olika mackor från 8-24kr så väldigt billigt.
 
Trivs man? eller är det som ryktena säger att man måste klä sig på ett visst sätt/bitchigt? Ryktena stämmer inte. Trodde verkligen att det var så också men när man väl går på skolan så ser man och märker att det inte är så, det är ingen som tittar ner på en eller något liknande om man inte klär sig på ett visst sätt. Däremot stämmer det ju att många klär sig likadant, typsika "teknis-outfiten" som består utav prime, svea/barbour jacka. Men OM man inte klär sig med dessa plagg så är det ju ingen som kollar/påpekar det. 
 
Vad går du för linje? hur är den? Ekonomi utan idrott. Den är jättebra, man lär sig mycket. Matten vi läser är svår tycker jag men då kan man alltid påminnas om att teknikeleverna läser ännu svårare. I ettan läser man privatjuridik och företagsekonomi vilket är roligt sen i tvåan väljer man ett av ämnena att fördjupa sig i. Det är ju mycket plugg så det är inte en linje man kan "chila" på.
 
Jag ska välja mellan ekonomi och entrepenör vad är bäst/skillnaderna på linjerna? Entrepenör är ju en spetsutbildning, dom som går där har toppbetyg och man går ju på intervju. Finns bara en entrepenörsklass, finns fem ekonomiklasser och intagningspoängen är inte så höga. Entrepenörerna går långa dagar och har mycket mycket mer plugg. Ekonomielever har mycket plugg men inte lika mycket. Min åsikt är att vill man ha mycket plugg/gillar att plugga och inte sportar/behöver massa tid för annat så är ju entrepenör en riktigt bra linje. Ekonomi, då får du mycket plugg men även tid för annat. 
 
Hur tänkte du inför ditt val? Vad valde du mellan? Jag vet inte än vad jag vill jobba med och valde därför ekonomi för att det är en bred utbildning och jag tyckte att Teknis verkar som en rolig skola, det händer mycket och man får 3 roliga år. Jag hade beteendevetenskap och europa världen på bäckäng som andra- och tredjehansdval. 
 
Teknis eller Bäckäng vad är bäst? Jag vet inte hur Bäckäng är eftersom att jag själv går på Teknis och skulle valt teknis än idag. Däremot har jag två vänner som bytte från naturlinjen på bäckäng till teknik på teknis. De tycker att bäckäng har en bättre utbildning/sätt att jobba men att teknis har också bra PLUS att skolan är betydligt mycket roligare så att man frå tre roliga skolår + en bra utbildning på teknis. 
 
Detta är ju vad jag tycker och mina åsikter. Jag säger inget om bäckäng, almås eller någon annan skola för jag vet inte hur de är där. Men en sak är säker att på teknis har man riktigt roligt. Hoppas ni gör bra val och man kan ju alltid byta linje om man inte trivs. 
 

Swedish House Mafia

Sitter och stirrar på blocket, biljetter, priser. Jag ska tröstäta en skål ostbågar och klunka coca cola och se massa youtube klipp. Varför i hela friden är jag så efterbliven och har inte köpt biljetter till en av SHM spelningar i Stockholm som drar igång imorgon? Hade jag haft några tusen på kontot hade jag inte tvekat, hade köpt en biljett (okej kanske två, till en kompis) bokat hotell eller sovit på gatan, bokat första bästa flyg/tåg och åkt upp. Två av mina vänner flyger imon, några av tjejerna ska upp också, några tjejer i laget. Här sitter jag och deppar och känner att jag vill ha en biljett till spelningen i Oslo för där är det 15+ haha. Okej överdrivet inlägg men var tvungen att skriva av mig. Om DU som läsare ska upp, jag ber, filma don't you worry child och skicka till min mail så jag kan gråta lite. Åhhh bästa låten som någonsin gjorts. Sveriges stoltheter inom musiken. Allah ni är sjuka, Steve, Sebastian och Axwell. Släkt och familj jag önskar mig av er i julklapp en biljett till Oslo konsteren med resa, någon av er kan åka med mig. Tack på förhand jultomten.

cheer reportage & akuten

Två översta bilderna är från i måndags. BT var på träningen för att fota oss och skriva ett reportage i tidningen som kom igår. Det är jag som flyger upp i luften och gör en bakåtvolt. Tyckte att de valde lite tråkiga bilder dock. De två understa bilderna är från igår. Hamnade på akuten efter att ha trillat från 1/2 m höjd rakt ner och slog i huvudet. Gjorde en 360 till lib och mina baser höll kvar i fötterna så har fått hjärnskakning. Vaknade upp på mattan och hade korta små minnesluckor, jätteläskigt! Låg på akuten i 5 timmar innan vi kunde åka därifrån, röntgades så att jag inte hade några allvarligare skador i huvudet. Dock värker det och får inte träna denna och nästa vecka.

paket

Idag kom mitt paket från nelly.com. Beställde hem den guldiga och svarta klänning som ni röstade på, har just nu beslutsångest över vilken jag ska välja. Båda var så fina, den svarta passar till svarta tights och den guldiga får jag ha med hudfärgade kanske. Så svårt att bestämma mig så ska försöka ta bra bilder imorgon om jag orkar och slänga upp här på bloggen. Annars kanske jag behåller båda.

killer

Idag vid 8.00 drog killer igång på skolan. En tävling som man anmäler sig till för 20kr. Det går ut på att med hjälp utav tre vapen ska man döda en person som också är med. Man får en lapp med ett namn+klass och den personen ska man försöka döda innan man själv blir dödad. Dödar man sitt offer så får man den personens offer och ska döda den istället. Man dödar genom att slå en banan på foten, puss på kinden eller underkläder på huvudet.
Jag gick ut från lektionen 5 min för att döda mitt offer idag, en kille i trean. Stod utanför deras sal länge och dörren var öppen, några av hans vänner kikade ut hela tiden/vaktade så ingen kom. Gick därifrån för att jag tänkte att de misstänkte något och väntade runt hörnet. Såg dom springa förbi mig sen kommer dom tillbaka, omringar mig, lyfter upp mig och jag blir dödad genom en puss på kinden av en av killarna. Blev så sur haha. Klarade mig inte ens 2 timmar i skolan innan jag dog. 

The Vow

Har hunnit plugga en del svenska idag, men han inte färdigt. Hade inte ork till det. Har precis kollat klart på The Vow, började se den i veckan men somande och har glömt bort att se klart på den. AMAZING MOVIE! Bästa jag sett, fick ont i hela kroppen, några tårar och åh så galet fin film och man blev alldeles rörd. Den är uppbyggd på en sann historia också. Min nya favoritfilm helt klart. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite och sen kolla på solsidan. Sovmorgon imon!!

american pancakes

Söndag, hemskt vad tiden går fort nu. Jullov om bara några få veckor. Gick upp för någon timme sen och gjorde mig american pancakes, godaste som finns ibland! Har fått frågor om vad jag använder för recept så tänkte dela det här med er. Idag blir det plugg, ska försöka skriva klart min svenska och engelska inlämning så jag slipper göra det i veckan. 
 
RECEPT AMERICAN PANCAKES (4 pers)
1 ägg
2,5 dl mjölk
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1/2 tsk salt
1/2 tsk vaniljsocker
2 msk smält smör
När jag gör endast till mig så brukar jag halvera receptet, 1 ägg tar du oavsett om du gör till 4 eller färre personer. Smeten är tjockare och du häller 3/4-1dl smet i stekpannan och när det blir bubblor/torr yta ska du vända, dem blir färdiga väldigt fort så du får lyfta lite då och då och se om de fått en brun fin färg innan du vänder. 
 
 

grått, jeans, djurmönster

JEANSSKJORTA H&M - T-SHIRT MONKI - SJAL AMSTERDAM - DR.DENIM FACE
Dagens outfit, hade lååång sovmorgon och vaknade två timmar innan jag började. Åt frukost (inte ofta jag hinner det) hann fota outfits och läsa ELLE innan jag stack ner till skolan. Gick ner till viskan efter skolan för att fika och plugga lite, självklart dök Hult upp där och han trodde väl att jag stalkade honom, haha. Men tog en mission Hult bild nummer 4 efter många om och men. Imorgon är det helg igen, ska ta det lugnt, mysa med vännerna och kanske sova hos Jacob. Ska hoppa i säng nu tillsammans med gose vännen Amanda som sover här inatt, vi kollade killarnas match idag efter min träning, taggar mandarinprov imorgon också "jippi". Godnatt, pussilussi. 

sovmorgon

Börjar 11.30 idag och har endast en lång lektion, 2 timmar företagsekonomi. Ska komma igång med vårt stora arbete som ska vara färdigt om 5 veckor. Slänger i mig en macka lite frukt och bläddrar igenom nya ELLE innan jag byter om och sticker iväg till skolan, ska hinna äta lite lunch där innan vi börjar och hämta ut mitt kuvert till killer (ska berätta mer om denna tävling/aktivitet imorgon) som börjar på måndag. 

miinto.se

Gillar ni Hunky Dory så tycker jag att ni borde kika in på miinto.se och beställa därifrån, just nu är det även lite rea på vissa plagg. Mina egna favoriter ur Hunky Dorys kollektion är deras dunjacka i svart och även denna fina gråa enkla blus/topp. Hunky Dory Gondola Down Jacket 2 909kr på miinto.se/brands/hunkydory

lång dag

En gammal bild tagen för någon vecka sen. Hatar höstvädret, det är alltid mörkt och bilderna blir inte längre ljusa och fina, utan de blir mörka och brusiga för att det inte skiner in något dagsljus genom fönstrena här hemma längre. Idag var det lång skoldag, började 8 och skulle slutat 16.20 men vi slapp mandarinen så slutade en timme tidigare. Ska sätta på senaste avsnittet av portkod 1321 sen avnistt 5 av säsong 6 på gossip girl och sedan avslutar jag med en film och glass. Kan ju njuta lite eftersom att jag har sovmorgon imorgon. Dock är det dags att sätta igång med pluggandet för har 3 stora inlämningar nästa vecka. Juste tack för era råd om nyårsklänning, klickade hem både den guldiga och svarta med djup rygg så får jag prova här hemma innan jag bestämmer mig. Ha en fin kväll, tjingeling. 

fotbollsgalan

Bjussar på min "Mission Hult" bild nummer 3. Niklas Hult var ju på mariedal under lördagen också så jag han ta ett foto, haha. För er som tror att jag endast tar fotona för att jag är en "stalker" ni tror fel. Han är ju snygg så delvis därför men de två andra är nu för att jag och mina kompisar sa att jag kunde försöka få ihop 10 bilder med honom så vi kallar de "mission Hult" jättetöntigt egentligen men varför inte, han är ju snygg och han kände igen mig i lördags efter att jag tog kort i fredags också haha. Nog talat om det, ikväll 20.00 är ju hela laget med på fotbollsgalan så ska sätta mig framför TV då. Men tar mig en liten tupplur först, är så oerhört trött. 

nyårsklänning

Jag behöver er hjälp! Ska beställa min nyårsklänning snart innan alla tar slut i minsta storlek... det måste vara en i paljetter, en guld/svart är dock frågan. Jag gillar den i mitten med volang, sen gillar jag även den svarta för den är djup i ryggen och den guldiga för att den är just guld och fin i modellen. Men väljer också bort guld för att det inte passar så fint till svarta tights? isåfall får man ha hudfärgade... sån beslutsångest! Så vad tycker ni? 
1. Guldig 2. Svart med volang 3. Svat med djup rygg.

Magique BB cream

Tänkte tipsa om en super bra kräm / foundation vad man nu ska kalla de (kan ingenting om smink helt ärligt) de kommer från Loreal Paris. Det är en BB cream som appliceras i hela ansiktet. Anledningen till att den heter Magique är att den anpassar sig efter sin egna hudfärg så den passar alla hudtoner. Den glittrar nästan lite när man kollar på den och sen när man tar på den så gör den att huden blir så fin och slät. Använder den varje dag innan jag tar mineralpuder. Suverän, finns på kicks för 150kr tror jag.

familjen sandwall

Var och fyllde på mina fransar i onsdags hos Amanda på familjen sandwall. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort imorgon om det inte är alldeles för dåligt ljus när jag kommer hem från skolan. Tänkte tipsa er läsare om att passa på att vara med och tävla om fransförlägning på familjen sandwall just nu, avslutas imorgon måndag. Gilla och dela deras bild här på facebook.

gårdagens outfit

BLUS TWIST&TANGO - FIORUCCI, SKÄRP LIEBESKIND - LARS&JOHANNA, LEOPARDBYXOR - GINA, KLOCKA - UR&PENN
Fredagens outfit. Leopard, nitar och vitt. Gillar denna kombo, vitt till leopardbrallor! Ska försöka hinna knäppa dagens outfitbilder innan jag åker hemifrån också. 

Mariedal Cup

Lyckan igår under Mariedal Cup, haha. Kom till Boråshallen och när jag stod i kassan så är det första jag ser framför mig Niklas Hult. Det är nog ingen som förstår det roliga och hur galen jag  blir mer än mina vänner. Lite internt, lite oseriöst men också väldigt seriöst. Var där från 19-2 igår och är just nu helt död, ögonen gick i kors och fotbollsspelarna såg suddiga ut efter många timmar. Ska slänga i mig lite frukost snart och sedan åker jag ner till Boråshallen idag igen för att spendera lördagen där med tjejerna och kika när killarna från skolan spelar. 

vinnaren av iPhoneskalet

Säger grattis till vinnaren som är vald slumpmässigt! Emilia Tavridis - GRATTIS du har vunnit ett egendesignat iPhoneskal.
Har mejlat dig så svara så fort du ser detta. 
Tusen tack och kramar till er allihopa som deltog, väldigt roligt att ni uppskattar tävlingarna. Och ett stort tack till caseapp.se för ett suveränt samarbete. 

tisdagens outfit

KOFTA - ROSMUNDE, BLUS GINA, DR.DENIM
Förlåt för kass uppdatering. Har mina två anledningar till varför de inte har blivit outfitsbilder, slutade sent i onsdags och torsdags och hade träning/jobb nästan direkt och det var för mörkt för att fota outfitsbilder. Ska försöka ta lite bilder imorgon så att uppdateringen blir roligare. En outfit från i tisdags får ni iallafall. Snart sticker jag iväg till boråshallen för att kika lite fotboll med tjejerna. 

sven erikson / teknis

Har tagit massa bilder och filmat små klipp i skolan idag tillsammans med klassen för att vi sedan ska klippa ihop till en kort film på 2 min. Filmen ska visa hur vår skola är, vi har försökt få med det mesta och jag står för redigeringen/klippning. Den ska vara färdig på måndag så får jobba med det under helgen och om jag har tur kanske jag kan lägga upp den här på bloggen. Igår och idag har det även varit besöksdagar på skolan så kanske är det några av er läsare som varit och besökt/skall besöka teknis i veckan!? 

tävling: egendesignat skal

Nu har ni chansen att vinna ett egetdesignat iPhoneskal från caseapp.se. Jag gjorde ett eget och är grymt nöjd. Alla kan vara med, det finns att göra skal till iPhone 4/4s OCH iPhone5. Passa även på att kolla in och klicka hem era egendesignade klistermärken från deras hemsida stickerapp.se
 
Regler.
1. Gilla min blogg på facebook OCH Gilla casepp på facebook
2. Skriv ditt för- och efternamn + mailadress (så jag kan kontakta dig om du vinner)
3. Om du har en blogg, skriv ett inlägg och länka till denna tävling. Ni kan låna bilden ovan, klicka här!
 
Tävlingen avsluas på torsdag 16.00
 

ELFSBORG SM-GULD

15.00 precis innan matchen drog igång. 
Matchen är över och folk är galna, hoppar och springer ut på planen.
En skadad men snygg guldmästare -Niklas Hult. 
Stolta och glada Elfsborgsfans. 
SM-GULD
SM-GULD.
Niklas Hult och jag -lyyyyyycklig.
Spelare och tränare blir hyllade utanför rådhuset i Borås.
Vilken jäkla dag. Idag har jag varit med och sett när Borås stolthet Elfsborg spelat hem titeln som Svenska Mästare i fotboll. Sjukt vad mäktigt det var. Min första match och jag får se när dom vinner hela allsvenskan!!! Hysteriska som vi är så springer vi klart ner efter matchen, rakt ut på plan mot alla guliganer och spelarna som står och hoppar, skriker och sjunger av lycka. 19.30 på stora torget hyllades och firades det. Det var så fint och ja det går inte att beskriva, många av er kanske var där och ni vet själva. Idag är man stolt Boråsare. Och lycklig över bilderna med och på Hult som jag lyckades ta när han gick förbi mig nere på planen. 

elfsborgsmatch

bild från dn.se
Klockan 15.00 idag smäller det. Elfsborg-Åtvidaberg. Ska inte sitta här och leka fotbollsproffs för det är nog det sista jag är. MEN en av mina drömmar är banne mig att se en Elfsborgmatch live, haha tro det eller ej. Vänner om ni läser, sluta skratta. Jag har inte sett en hel match inom fotboll i hela mitt liv, första gången i måndags när jag satt och kollade elfsborg på tv och i torsdags så köpte jag biljett till dagens sista match i sista sekund. Guldmatch!! Nu jäklar får dom ta och spela hem SM guldet. Tråkigt att lilla snygge-Hult inte kan spela på grund av det som hände under måndagens match dock (lite koll har jag) 

wella pro-curl

Har fått många frågor hur jag gjorde mitt hår på bilderna i detta och detta inlägg. Jag gjorde med denna locktång från wella pro-curl som jag lånade av en kompis. Vet inte vart man kan få tag på den dock. Sen dagen efter var bara att lockarna hade gått ut så hade inte gjort något mer än lockat och hade det dagen efter. Men denna locktång är ett måste att införskaffa. Lockarna blir så mycket finare. Även om det tar lite längre tid så är det värt det. 

halloween maskerad

Estelle & jag föreställde från en början black swan och sedan med polishattar på ♥ Amanda, Elin, Millie, Josse (asball i batman) och jag. 
Mina snygga goa vänner Rebecka och Matilda som katter.. rawwwr ♥ Bästa Oskar & jag aka anonymous -oseriös bild för övrigt.
Min föööör snygga vän Alice som brunett under kvällen & jag i polishattar ♥ Bästa tjejerna, Elin som white swan och Amanda som fe.
 
Hade en grymt rolig lördagskväll, maskerad/halloween med alla vännerna. Till en början så var jag black swan med sedan så förstördes håret, donuten och flätor som åkte ut så slutade med att jag snodde en av polishattarna för ett tag.. därför jag inte ser ut som black swan på en enda bild haha. Vi åkte hem till Borås rätt tidigt, vi gick aldrig till den stora riktiga lokalfesten tyvärr. Vet att några av er läsare frågade om jag skulle dit. Men det blev ändå en riktigt rolig kväll, brukar ju bli det när man är med dem bästa. Kärlek till er mina fina.

black swan

Ikväll är det maskerad aka halloweenfest med alla vännerna. Hoppas att man ser på bilderna att jag föreställer black swan. Har även en guld/svart krona till. Ska bli kul och se hur alla andra vänner ser ut. Ska försöka ta lite biler med mobilen på allihopa så ni kan se imorgon. 

porträtt

Bjuder på två porträttbilder på mig i svart och vitt. Vilken gillar ni mest? svarta/vita? Ska iväg om en stund för att äta tacos hos mandisen. Sedan ska vi vidare hem till en av tjejerna för att möta upp resten av tjejgänget och sedan drar vi vidare ut ikväll med alla vännerna. Blir nog en rolig kväll. Laddar upp inför morgondagens maskerad. 

inspiration

Fick lite kommentarer och frågor om jag ska på halloween fest och vad jag ska klä ut mig till isåfall. Jag ska vara Black Swan i helgen. Dock har jag inte fixat röda linser eller en svart krona men det får gå ändå. Har en gammal konståkningsdräkt med glitter och fjädrar i svart. Ska försöka fixa make up som är likt bilden till vänster. Tror nog det kan bli rätt bra även om jag inte ska bära en sån tunn klänning som hon gör i filmen. Bilder och hur jag kommer se ut får ni se i helgen.