kärlek till er

Kom precis hem från träningen och sken upp av att jag hade över 15 nya kommentarer. Och gud vad söta ni är, massa fina ord som värmer. Ni förgyller verkligen mina dagar, som idag då jag verkligen varit så arg på allt (nästan). Att bara se era kommentarer, utan att jag ens bett om dem. Det är sånt som får mig att älska bloggen, det som får mig att vilja blogga och inspirera er. Texterna ovan är så.. ja jag vet inte, ord, sanna ord som jag skulle vilja trycka upp på väggen eller i människors ansikten, människor som inte är medvetna om att de kan såra folk. Imorgon är det helg igen och ska verkligen bara slappa och spendera tid med mina fantastiska vänner, kärlek till både dom och massa kärlek och kramar till DIG som läser detta. Ibland behövs dessa inlägg. Tack mina grymma läsare♥

torsdag outfit

Klädd i mörkblåa toner idag. Hunkydorykofta & mörka jeans från crocker. Volangblus under.
Precis slängt i mig två hönekakor, ska snabba mig för att byta om innan jag tar bussen ner till träningen. Är så galet trött på allt just nu. Mycket som händer och som får mig att tänka på annat och tappa fokus på skola och träning. Ska nöta in mandaringlosorna efter träningen, slutar tidigt imorgon så blir fredagsfika innan jag ska på jobbintervju och sedan ska jag på ytterligare ett litet "möte" ang. VM resan! Hörs imorgon, puss.

teknisfest

Imorgon är det dags för första teknisfesten för 16+ den hålls i restaurang Andreas som ligger bredvid södra torget. Biljetter finns att köpa på teknis eller så kontaktar ni någon av era vänner på skolan ifall att ni skulle vilja gå med dem. Biljetterna kostar 100kr, imorgon fredag 22.00-01.00 och temat är black and white så kom klädda i svart/vitt. 
INSTÄLLD FEST!!

inspo våren

spring outfit inspo
Inspiration nu till våren. Vill så gärna ha ett par låga svarta primeboots, frågan är om jag skulle passa i det. Eller om jag ska köpa mig ett par höga svarta eller låga svarta/mörkbruna UGG's när jag åker til USA i April. Beslutsångest!! Sen skulle jag gärna vilja köpa mig några slappa sköna American Vintage tröjor, synd att de ska vara så långa och stora i storlekarna. En Michael Kors klocka är prio 1 när jag har pengar till sommaren. Och hunkydory jackan - ja tack, kollar prislappen (4000kr) - nej tack. Kommentera gärna vad ni tycker, svarta låga prime i svart, svarta låga Uggs, eller mörkbruna. 

6 outfits

Eftersom att jag inte hunnit fota några outfits denna vecka så bjussar jag på 6 gamla, har ni någon favorit? Rätt tråkiga och mörka nu på vintern. Längtar till våren och sommaren då man kan dra på sig lite mer ljusa och färgglada toner. Känns som jag går runt i samma tråkgia kläder varje dag. Och anledningen till att jag inte tar outfits är att jag inte hinner på morgonen och kommer hem sent då det redan är mörkt. Funderar på att spara pengar till en mindre kamera, Canon g12 -då kanske mina vänner kan börja assistera som outfit-fotograf. 

rösta på smartshell

Hjälp Smart Shell att vinna priset som bästa nätbutiken. Det går snabbt och en liten röst skulle betyda mycket för tjejerna som driver UF-företaget. Hur rösar ni?
1. Klicka er in här på Visma Spcs @ facebook
2. Gå in under kategorin/fliken - bästa nätbutik.
3. Sortera efter topp 20 och klicka gilla på Smart Shell.
4. Be era vänner gå in och gilla. 
Ser ni till att Smart Shell vinner priset som årets bästa nätbutik så kanske det finns möjlighet för er att tävla om deras produkt när den kommer ut, så gå in och rösta NU! Tävlingen avlustas imorgon. KOM IGEN, jag vet att ni är några fler som kan lägga en röst!

tävling: presentkort

Miinto.se är en av Sveriges bästa klädbutiker på nätet. Över 4000 varumärken som Hunkydory, Moncler, Odd Molly, Juicy Couture och andra stora och kända varumärken.
 
Nu har ni chansen att vinna ett presentkort värde 250kr på deras hemsida. Allt ni behöver göra är följande:
1. Gilla miinto.se på facebook
2. Gilla filippall.blogg.se på facebook
3. Skriva ert namn och mail i en kommentar här nedan att ni är med. 
Tävlingen avslutas om exakt en vecka, nästa tisdag 22.00 så var med och tävla! 

runt min arm

Här har ni en bild på min klocka. Har fått många frågor vart den är köpt och att jag skulle visa bild. Ingen speciell, märket heter regal, köpt på ur&penn, ligger nog runt 400/500kr. Men den börjar bli väldigt sliten nu, ska införskaffa mig en Michael Kors iår! Och i guld, inte rosé som jag skrev om för ett tag sen. 

favorit UF

Tidlöst Trendig UF drivs av Sara Lund. Hon har det helt ensam men har fått hjälp med fotograferingen och bilderna till boken. Är sjukt imponerad och tycker verkligen att detta är ett lyckat och bra UF. Hade tankarna för något år sedan om att skriva en bok lite som egoobost. Om hur det är att blogga och annat skoj. Men nu får det bli något annat än en bok. Tycker ni alla borde köpa Saras bok för 150kr. Väldigt fin gjord och bilderna är verkligen jättefina. Roliga intervjuer med stora bloggare i boken också, + på kanten där! Gilla tidlösttrendig på facebook här.
Smart Shell UF drivs av 5 tjejer på skolan. Känner några utav dem och vet att dem är tacoälskare. Så tyckte det var riktigt kul att de kom med denna smarta produkt. En behållare i sillikon för sin tacos, man slipper alltså allt kladd och spill som det vanligtvis blir när man sitter och slaffsar i sig sin fredagstaco. De säljs i 2-pack för 99kr - gilla deras facebook sida här för mer info och hur ni går till väga för att köpa deras produkt. 

Tre andra UF som jag tycker borde få lite uppmärksamhet som jag blev imponerad av är:
Bow Tie UF - de säljer alltså flugor till skjortor, perfekta presenten till er pojkvän eller bror? Gilla Bow Tie UF på facebook här.
Smartbottle UF - de säljer ihopvikbara vattenflaskor, jättebra till er som tränar mycket och tycker att flaskan tar stor plats i väskan. En flaska kostar 40kr. Gilla Smartbottle UF på facebook här.
Ipocket UF - de säljer små laddare med USB och även iPhoneskal som man kan sätta korten i på baksidan. Blev såld på laddaren haha, 50kr och man kan sätta den i nycklarna t.ex och sedan sätter man USB i datorn och den andra i iPhonen, smidigt för den som inte vill bära med en lång laddare. 50kr för en laddare. Gilla Ipocket på facebook här.
 

Aimee UF

bild lånad från Aimee UF på facebook
Igår var det UF-mässa här i Borås, den hölls uppe i knalleland. Blev helt såld och imponerad på hur duktiga och fina produkter alla företag åstakommit. En favorit bland alla UF är Aimee UF. Det är tre tjejer som går i trean på skolan och de säljer sjalar. Mönstrena och färgerna är sååå fina. Tänkte köpt en igår men min favorit var redan såld. Tycker att ni borde gilla deras sida på facebook HÄR och kanske köpa en sjal!? Här är även deras hemsida. Tänkte tipsa lite senare idag om två andra UF företag som jag gillar starkt. 

söndagsångest!?

Söndag och ny vecka imorgon. Som vanligt blir man alltid lite stressad och får ångest över plugg och saker på söndagarna. Har en stor inlämning som skall vara färdig idag och jag har två punkter kvar så tänkte sätta mig ner och skriva klart dem. Vill verkligen få ett högt betyg i företagsekonomin då jag kämpat med detta arbete. Ska läsa lite samhäll inför omprovet imorgon (kill me) och sedan ska jag iväg till mormor för en fika. Ikväll ska jag kolla J18 hockeymatch så måste bli klar med allt plugg innan matchen för den är så sen idag. Hörs senare!

iphoneplånbok

Fick hem denna fina iphoneplånbok på posten igår. Den finns att köpa på iphoneplanbok.se för endast 295kr och ni får även 20% rabatt om ni uppger koden: iphoneplanbok. Det finns i brunt, rött, vitt och svart. Man får plats med 4 kort och den skyddar mobilen jättebra. Väldigt bra att man kan ha både busskort, bankkort och matkort i mitt fall då på ett och samma ställe med mobilen. Så införskaffa er en sån här. 

inspiration vårjackor

vårjackor
klicka på bilden för att komma till hemsidorna där ni kan beställa jackorna
Här har ni några tips på vårjackor som ni önskade. Dock är ju priset väldigt högt på mer än hälften av dessa jackor, de ligger över 3000kr förutom den beiga kappan och den svarta jackan i vänsta hörnet. Dock finns det ju förmodligen liknande jackor, detta är bara ett litet tips och inspiration på hur jag tycker att jackorna skall se ut i vår. Alltid kul att sticka ut med någon färg också, tycker grönt är grymt fint på jackor.

mörka toner

svart tröja från ? jeans från crocker
Dagens outfit, tog massa bilder men upptäckte inte försen nu att mer än hälften blev oskarpa/suddiga. Haft en rätt kort dag i skolan idag vilket var skönt. Var hos tandläkaren och fixade till tandställningen senare idag. Längtar så tills att man börjar se en större förändring. Hur som har jag fortfarande mycket kvar av mina stora ekonomiinlämning, måste göra en affisch och skriva annat. Sen har jag samhällomprov på måndag som jag måste plugga jäkel till nu och sen engelska till imon. Så får sätta igång nu! Ett tack till era otroligt söta och snälla kommentarer, ni är guld värda! PUSS

basic grått

Var inne en sväng på gina igår och fick upp ögonen för denna gråa basic tröja. Har sett fina bilder på bloggar och inspirationssidor med enkla gråa längre t-shirts och denna är perfekt. Går att använda som både klänning eller t-shirt. Den är inte sneskuren när man väl tar på den. Den hänger lite mer på ena sidan men gillar att den är kort vid ärmarna, blandning mellan linne/t-shirt. Ska matcha den som en klänning tillsammans med jeans och boots hade jag tänkt mig nu när det fortfarande är kallt ute. 50kr på rean! 

outfit idag

kofta i guld/beige från zara - dr.denim jeans 
Är hemma en snabbis innan träningen. Behövde slänga i mig lite mat då jag slutar skolan så sent, ska skynda mig och byta om innan jag tar bussen ner till hallen för 3h cheerprac. Har en dödlig träningsvärk i axlar, nacke, armar och ben sen i söndags dock. Kommer nog inte blogga mer idag för ska sova direkt när jag kommer hem. Försov mig idag... inte bra så ska lägga mig i tid ikväll även om jag har sovmorgon till 10 imon. Kommer sluta med att jag lägger mig sent bara för det ändå haha, så puss&kram sålänge så hörs vi imon.
 

måndagshumör

Mitt humör idag + en förklaring till outfitbilden samtidigt i första punkten. 
- Gick upp i tid idag, duschade som vanligt då jag har sovmorgon på måndagar. Skulle ta outfitbilder och då har mamma nu stället en spegel mot väggen som jag ALLTID står vid, så har nu ingen bred stor vit vägg längre att fota vid om jag inte trycker ner skrivbordet i ena hörnet av rummet.
- Min mattelärare idiotförklarade mig och två vänner idag, är jättesur för att jag kanske inte kommer klara av matten och kan därför inte välja ekonomi som inriktning och jag vägrar att välja privatjuridik. (enligt läraren)
- MATTEN DÖDAR PÅ GYMNASIET!!! Bara en liten påminnelse till alla er 97 som inte har matte som ett favoritämne och valt ekonomi/teknik. Ni kommer få det tufft kan jag lova er, precis som mig.
- Fick mitt bankutdrag och alla mina pengar har gått till mat/fika... jag skulle spara ju.
- Jag har en stor ekonomiinlämning som jag måste skriva klart just nu.
- Jag börjar inse att inget varit riktigt bra än så länge av 2013, året började skitdåligt och det dåliga har följt med mig i 3 veckor nu.
Okej ett bamsenegativt inlägg men ibland behövs lite sånt också, bloggen är en plats där jag kan skriva av mig när jag har lust och idag kände jag för att dela med mig och få skriva ut om allt dåligt som hänt denna måndag. 
 

googla

Får mycket frågor av er om t.ex hur man hittar till olika butiker, vad som har vad och vart man kan hitta olika saker. Det är jätteroligt att ni kommenterar men ibland känns det som att många verkar tro att jag har svar på allting mellan himmel & jord. Jag läste samma sak på Zara Larssons blogg att många frågar henne saker och jag säger precis som henne nu, googla först innan ni frågar vissa saker. För jag tror att google kan ge er betydligt mycket bättre och fler svar än vad jag kan. Men självklart svarar jag på saker om det handlar om mig eller t.ex något jag köpt. Hörs imorgon, puss.

brunch

Legat och degat i sängen med Elin, så skönt att få sova ut. Sitter just nu och trycker i oss lite brunch, bananpannkakor, smoothie, mackor och lite kokosbollar på det (frågan är varför vi äter de?) är så mätt men kan inte med att slänga nåt haha, mat är livet. Ska äta upp och slänga mig ner under täcket i sängen sen igen. Ikväll blir det mys med Amanda och Elin, äta gott och trycka i oss godis. Hörs imorgon efter min träning med coed, puss. 

balkommittén - outfit

klänning från h&m - lånad av min kompis Alice! 
Igår var jag hemma hos ordförande i balkommittén för att ha en lära-känna-middag. Vi hade det sååå roligt och det känns verkligen som att det kommer bli ett jättebra och roligt år, att hjälpa till och fixa balen och se hur allt går till. Vi spelade lite spel och åt tacos, mycket skratt under kvällen. Tjejerna som är med är verkligen hur goa som helst, ser fram emot när vi börjar fixa inför balen som är 30 maj. 

middag

Kom nyss hem från stan, slutade så tidigt som 11.20 idag men väntade på att alla vännerna skulle sluta i 2h innan vi begav oss ner för en fredagsfika på viskan. Vi som hade ett löfte att sluta fika varje vecka.. det höl inte länge! Svårt att låta bli, alltid så mysigt när man går på helg. Ikväll ska jag på välkommstmiddag med balkommiten. Ska bli riktigt roligt faktiskt eftersom att både jag och min bästa vän Elin kom med. Ska försöka hinna knäppa en outfitbild innan jag går hemifrån så jag kan visa er imorgon. Ha en grym fredagskväll. 
 

vänner i skolan

Har fått flera frågor om jag kan visa bilder på mig och alla mina vänner, och mina vänner vill gärna vara med på bloggen också. Har inte bilder på alla men såhär ser det ut när jag tillbringar raster och lektioner med vissa av dem. Världens goaste och finaste tjejer, bättre får man leta efter. Som sagt, hade inte bilder som är tagna i skolan med alla, mest på tjejerna i klassen. Men en puss o kram till er andra också! 

från min vän

Min fina vän Emilia kom hem från USA i veckan. Hon har varit i både NY och Miami och hade med sig en liten present från Victoria's Secret. Ett par söta små trosor, tack världens bästa Millis om du läser detta♥

outfit

blus från hunkydory - skärp från liebeskind - jeans från jc - halsduk från h&m - jacka från kappAhl 
Torsdag och en outfit, knäppte bilderna fort när jag kom hem. Åhhh är illa tuvgen att lägga upp dom hehe, blev inte bra på bilderna. jaja... värre finns! Sitter och trycker i mig två hönekakor och sköljer ner med juice. Ska snart till träningen och sedan vidare för att se hockeymatch, hinner nog dock bara se lite av sista perioden. Ska plugga mandarin direkt när jag kommer hem så får se om jag slänger upp ett till inlägg, puss. 
UPDATE: fake mulberry väska köpt i Turkland, longchamp fick jag av min vän Amanda -köpt i thailand.

videofy.me/filippalls

Ni glömmer väl inte bort att prenumerara HÄÄÄR på mig på videofy.me? Då ser ni snabbt och enkelt varje gång jag laddar upp en ny video. Ladda hem appen från AppStore så kan du kolla direkt i mobilen, jättebra och appen är lätt att förstå. Jag heter filippalls (S i slutet) 

bananpannkakor

 
Idag efter skolan provade jag på att göra de omtalade bananpannkakorna som många äter till frukost/lunch. De ska tydligen vara lite nyttigare och snabbt går det att göra. Den enda du behöver är 2 ägg och 1 banan. Mixa bananen/mosa den och vispa för hand till en smet. Sen steker man som vanligt, blir lite mindre och tjockare som amerikanska pannkakor. Om man inte vill ha pannkakor kan man göra det som en äggröra ungefär. Åt det med youghurt hehe.. Men ska vara gott att ha bär eller keso till. Får prova på detta igen då jag stressade och hade 20 minuter på mig att göra det och äta innan jag skulle ner till stan för att fixa nya fransar. Ska försöka komma ihåg att ta kort på fransarna imorgon innan träningen. 

adjfdkajfla


mina favorittjejer från EK12C - Estelle, Leonie, Millie, Fanny & Ellen♥
Väldigt inspirerande rubrik, så jag känner just nu. Har varit så sjukt sur och arg idag. Ska inte skriva ut om mitt privatliv här nu haha även om jag säkert gjorde många nyfika. Har spenderat halva dagen ute på rydal med klassen. Har tränat 3h med cheeren och det gick grymt bra faktiskt. Sträckt min ljumske dock, attans vad ont. Förra veckan hade jag träningsvärk i den så jag knappt kunde röra mig. Sitter just nu och vräker i mig digistivekex med ost och dricker cola. En rolig sak jag tänkte berätta också var att mina vänner i en av de andra ekonomiklasserna idag såg att deras lärare hade min blogg på "top sites" som man har på macbooken, haha lite komiskt att läraren läser min blogg. Och tusen tack för era fina kommentarer jag fått idag också, pussar&kramar till er. 

star

beige tröja med stjärna från second female - dr.denim jeans från face
Dagens outfit, hade sovmorgon som vanligt. En anledning till att gilla måndagar, en kort skoldag. Imorgon ska jag upp tidigt. Sitter just nu och kikar på idrottsgalan, ska kolla klart innan jag hoppar i säng. Tisdag imorgon vilket innebär skola från 8 och sen direkt till träningen, hinner nog tyvärr inte fota outfit men försöker slänga upp ett inlägg efter träningen.

pluggmåndag

Kom nyss hem från skolan och ska försöka plugga på min företagsekonomi, en stor inlämning som måste bli klar. Läsa på mandaringlosor till fredag och sedan plugga inför mitt omprov i samhäll, skolan tar död på mig. Det är verkligen så mycket och så svårt. Kära nior om ni väljer ekonomi på Teknis, förvänta er inte att det är en "chill-linje" som ryktena säger. Det är så mycket mer än vad man tror. Uppdaterar med dagens outfit senare ikväll när jag fått gjort mina läxor. 
 

topplistan

Fick en kommentar att jag var bland topp 50 på mest besökta bloggar av alla på blogg.se. Gick in och kollade och blev helt chockad att jag var på plats 35, så glad. Stort tack och kramar till er alla som besöker min blogg här varje dag. Lite kul att jag låg före både Lina's foto och Sofie Bomans blogg som är jättebra och som jag själv läser. Så ville bara slänga in ett tack till alla, ni är guld värda! 

min söndag

Cedric 60m -guld, Mandisen guld & silver (hon hoppade hem guldet i längd också), Andreas på höjden -guld!
Lunch på viskan - BHC mot Tingsryd
Gick upp tidigt idag för att åka ner mot Ryahallen för friidrotts DM och se när min fina och duktiga vän Amanda sprang 60m. Var för lat för att se häcken.. kollade även Cedric som sprang 60m och kammade hem guldet, kollade även på Andreas som är en av de bästa i Sverige från Ymer när han hoppade höjd, gaaalet hur jäkla högt han hoppar! Trippade bort till Viskan express efteråt för att äta med Alice innan vi gick vidare till ishallen för att se J18 E match mot Tingsryd, förlust med 2-1... men matchen var grymt bra och rolig att se om man jämför med alla andra man sett. Åkte sedan vidare till Onyx för att passa Lovisa medans mamma tränade. Hela dagen har jag tittat på när andra tränat, känner mig ju väldigt hurtig själv efter denna dag (ironi). 

svart/guld idag

blus från tessie, clutch från lindex, dr.denim jeans, klocka från ur&penn
Klädd i svart och gulddetaljer. Har varit borta hela dagen och kom precis hem, tryckt i mig nudlar och kyckling från spice'n rice! Det är helt sjukt hur kallt det är ute, vill bara springa in och värma mig så fort jag går utanför dörren, fram med mössa och vantarna igen. Jag som nästan trodde att våren var på väg för ett tag (dumt för det är ju bara januari).

cutiepie

Fina inspirerande kärleksbilder, så fint att man smälter. Cutiepie ♥ här är två söta och bra tumblrs - theboyswho.tumblr.comsheispretty.com och ett litet + på kanten är att spela en mysigtlista så här har ni min "mysigt" lista från spotify som mina vänner brukar tycka om att spela också. Älskar lugna fina och sorliga låtar som påminner en om så mycket och när texterna är bra och man känner igen sig precis, ja ibland får man ha sina gråt och deppkvällar. 

önskeinlägg

Har fått flera kommentarer om att ni vill ha London guide och att jag skall berätta mer om gymnasievalet/teknis. Ni får kika bak i arkivet och under kategorier för där hittar ni det mesta. Här under har ni länkar till dessa två inlägg eftersom de har varit väldigt efterfrågade. Vill ni ha bättre svar så maila mig på [email protected] eller kommentera här nedan så svarar jag under er egna kommentar! Så när ni kommenterar - glöm inte att kolla tillbaka i inlägget för ett svar. 
TEKNIS/GYMNASIEGUIDE - klicka här för att komma till inlägget! LONDONGUIDE - klicka här för att komma till inlägget! 

hockeyspelare

En bild på Alice mig och Amanda från när vi var inne i ishallen under förmiddagen för att prova på hur det är att vara hockeyspelare #hockeyplayerforaday. Jag har ju tränat och tävlat i konståkning i 6 år så har ju stått på isen länge men inte på ett par hockeyskridskor och inte på flera år, var lite ostabilt och speciellt med klubba och stora handskar men det var riktigt roligt. Vår lilla "dröm" att få prova på blev äntligen av, så Alice pojkvän Viktor och Nils som spelar i J18 elit fick assistera coaches för oss. Många skratt när vi åkte runt som bambi på hal is. Imorgon ska jag upp tidigt för att kika när Amanda springer i ryahallen, det är DM och sen ska vi kolla killarnas hockeymatch på eftermiddagen. Sportfjånar hehe. 

morgonkärlek

Lördag morgon och jag spelar min mysigt lista ur telefonen och läser en bok om kärlek, finns att köpa hem på adlibris för 215kr. Den är så fin och bra, jätteliten och tunn men fylld med massa fina kärlekstexter och små dikter/berättelser ur Michaela Fornis liv (författaren) älskar att läsa sånt. Ska slänga i mig lite frukost och sen beger jag mig mot norrmalm för att möta upp tjejerna innan vi går ner mot ishallen eftersom att grabbarna snart slutar sin träning! 

fredagens outfit

leopardblus från jolina - jeans från gina
Fredagens outfit. Mådde dåligt imorse så gick inte till skolan mer än för att lämna in några viktiga lappar idag. Tog en fika på viskan dock med vännerna och satt där i flera timmar. Kom nyss hem och har ikväll kollat film med några sköna vänner och proppat i oss massa onyttigheter. Imorgon bitti ska jag upp för att prova på att spela hockey, haha! Tillsammans med mina vänner Alice och Amanda och killarna i J18 laget, dom får coacha oss lite. Ska bli riktigt roligt.

rosa leopard

Gårdagens outfit. Klädd i rosa/orange leoblus från Marlene Birger i onsdags. Matchat tillsammas med paljett bh som glittrade igenom lite. Eftersom många av er undrar hur jag matchar med den.  
 
Har idag fikat tillsammas med Amanda och Elin på viskan, nästan så att jag somnade där. Är galet trött efter tre intensiva cheerträningar. Slutat sent varje kväll och inte somnat försen efter tolv. Ikväll ska jag lägga mig i tid ska ändå upp 6 imorgon, och det jobbigaste som finns är när man inte klarar av att hålla ögonen öppna på lektionerna i skolan så behöver mycket sömn inatt. Imorgon är det fredag, wiho! 

tisdagens outfit

Kappa från Zara, Skärp Friis & Company, Dr.Denim jeans, T-shirt från h&m.
Gick klädd i svart från topp till tå i tisdags när vi började. Guld/silverdetaljer. Har äntligen tagit tag i outfitsen så har bilder från igår och idag, visar er en till outfit senare eller imorgon. Och NU vill jag ha värme och gå i kappan/koftan utan att frysa. Idag kom ju det lite mer snö, hatar kylan och det är bara januari.

rött, blått, vitt

Också en julklapp, en tröja från mormor som jag valde ut för ett tag sen. Har ju en likadan i grönt och dom är sååå sköna att ha på sig så ville gärna ha en till i rött. Gillar när ärmarna är en annan färg, och har varit ute efter en med röda och gröna ärmar länge.

Gabi Butler stretch tips

Fick väldigt många kommentarer i inlägget om bodylicious boken att ni ville ha tips på övningar och stretchtips för scorp/bow/stretch (cheerleading) så här ovan är en grym video på Gabi Butler som tidigare tävlade för laget Top Gun, stretchingen är verkligen toppen, speciellt den när man ska stå mellan dörröppningen. Tänk på att stretcha varannan dag för annars blir man inte så mycket vigare om man gör det varje dag. Kroppen måste vila. Och när det gäller alla övningar som står i boken, det är väldigt lätta övningar som ni kan hitta på youtube eller googla fram. Ska försöka fota något från boken och lägga upp i helgen.

paljetter i blått

En till julklapp som jag inte visat er, blåa paljettsetet från h&m. Så sköna, ångrar att jag inte köpte i guld/beige. Har ju även den silvirga som är i en annan modell. Fått många frågor hur man kan matcha dem för att de skall synas och jag tycker det kan vara fint till någon transparent blus eller någon t-shirt där det "lyser" igenom lite glitter. Men sen behöver man ju inte heller visa dem, man känner ju sig fin bara man har på sig dem haha.

back to school

Tillbaka till skolbänken imorgon, känns ju för jäkla jobbigt. Men har saknat det! Längtar efter att träffa alla kompisar, tillbaka till vardagen och alla roliga skratt och utbrott vi får i matsalen varje dag. Tillbaka till lektionerna där tjejerna klagar på killarna som spelar för hög musik. Och saknar min roliga mattelärare faktiskt. Sitter och skriver lite på mitt stora företagsekonomi arbete som skall vara klart om några veckor, ögonen går i kors. Är så trött och död i kroppen efter kvällens intensiva 3 h cheerpractice. Amerikanarna Shannon och Jonathan är här i tre dagar för att ge oss resten av programet och det blir tre tuffa och långa kvällar, går i skolan 8-16.30 imorgon sen direkt till hallen för 5 h träning 17.00-22.00 så försöker slänga in ett blogginlägg/tidsinställt på rasten i skolan imorgon. Godnatt alla fina läsare. 

motivation

Bodylicious som är skriven av Sofi Fahrman och Julia Fors är något rekomendera. Har läst första sidorna och deras bikini bootcamp schema. Idag börjar jag med det, tre veckor framöver ska man följa deras schemat, allt från morgonpromenader och styrkeövningar till vilodagar. Alla kloka ord gav mig verkligen motivation till att börja träna och bli fit och bygga muskler / drömbikinikroppen nu. Det handlar inte om att banta och sluta äta bara ändra sin kost lite och smått börja träna, olika antal träningsdagar för varje vecka, man ökar med en dag för varje vecka. Deras "mål" med detta schema är att man efter 21 dagar kommit in i en rutin och börjar träna på egen hand. Måste bli fit inför worlds i USA + streeeetcha jäkel för att få en snygg scorp. 
 
Kom precis in från första morgonpromenaden, känns sååå skönt och har precis slängt i mig lite frukost. Nu blir det mage/rump övningarna enligt dagens schema och senare ikväll blir det cheerprac i 3h!
 

nattlinne

Har glömt bort att visa er mitt nya leopard nattlinne med en söt trosa till, det är köpt på h&m och kostar 129kr. Det är ett litet natt-set och det är supermjukt och skönt att ha på sig. 

vårkänslor

outfit
Primeboots, vit blus och tröja från Hunkydory, jeans från Hunkydory, Michael Kors klocka, Oasis Clutch, ballerina från awear. 
Vill ha vår och sommar, gå klädd i ljusa toner upptill och gulddetaljer. Vill äga ett par fina söta ballerinaskor och höga primeboots med dragkedja baktill (hatar att vara kort). Och en MK klocka ska jag banne mig ha iår, likaså den översta tröjan från hunkydory.

ishockey JVM

Lovet börjar gå mot sitt slut, börjar skolan på tisdag igen! Har inte varit hemma på hela veckan därför jag inte uppdterat så bra, nu drar hockeymatchen igång på TV om bara några minuter, juniorerna möter USA i Junior-VM, hörs ikväll. 

via instagram

Sista nyårsbilderna, via instagram! Blivit lite kasst med uppdateringen nu de första dagarna på året. Mycket som händer och myst med vännerna. Började första dagen med bio, såg twiligth - breaking dawn 2, gud så bra!! Ikväll blir det tacokväll med tjejerna, inte varit hemma sen i måndags mer än en snabbis så blir bättre uppdatering sen när skolan drar igång. Puss&kram

nyårsmiddag

Två bilder från vår middag. Vi åt små minitoast med skagenröra till förrätt, fläskfile och pommes/crisscuts till varmrätt och glass med maränger och gott till efterätt. Blev mycket dansade innan vi drog vidare ut för att fira in det nya året. Vi höll även ett väldigt roligt och lite spexat nyårstal jag och mina tvä vänner Amanda S och Estelle. En grymt rolig middag med världens mest finaste och underbaraste vänner, älskar varenda en av er! Tror jag ska slänga upp lite mobilbilder också, alltid kul att se? 

gott nytt år

Gott Nytt År kära läsare, nytt år och ny start. Nu kan man glömma alla bekymmer från 2012 och ladda upp inför nya.. Gårdagen var riktigt rolig. Började med en extremt rolig middag med alla tjejer, ska visa er fler bilder. Knäppte inte så många kameran mer med mobilen men det kommer upp ikväll eller imorgon.