favorit UF

Tidlöst Trendig UF drivs av Sara Lund. Hon har det helt ensam men har fått hjälp med fotograferingen och bilderna till boken. Är sjukt imponerad och tycker verkligen att detta är ett lyckat och bra UF. Hade tankarna för något år sedan om att skriva en bok lite som egoobost. Om hur det är att blogga och annat skoj. Men nu får det bli något annat än en bok. Tycker ni alla borde köpa Saras bok för 150kr. Väldigt fin gjord och bilderna är verkligen jättefina. Roliga intervjuer med stora bloggare i boken också, + på kanten där! Gilla tidlösttrendig på facebook här.
Smart Shell UF drivs av 5 tjejer på skolan. Känner några utav dem och vet att dem är tacoälskare. Så tyckte det var riktigt kul att de kom med denna smarta produkt. En behållare i sillikon för sin tacos, man slipper alltså allt kladd och spill som det vanligtvis blir när man sitter och slaffsar i sig sin fredagstaco. De säljs i 2-pack för 99kr - gilla deras facebook sida här för mer info och hur ni går till väga för att köpa deras produkt. 

Tre andra UF som jag tycker borde få lite uppmärksamhet som jag blev imponerad av är:
Bow Tie UF - de säljer alltså flugor till skjortor, perfekta presenten till er pojkvän eller bror? Gilla Bow Tie UF på facebook här.
Smartbottle UF - de säljer ihopvikbara vattenflaskor, jättebra till er som tränar mycket och tycker att flaskan tar stor plats i väskan. En flaska kostar 40kr. Gilla Smartbottle UF på facebook här.
Ipocket UF - de säljer små laddare med USB och även iPhoneskal som man kan sätta korten i på baksidan. Blev såld på laddaren haha, 50kr och man kan sätta den i nycklarna t.ex och sedan sätter man USB i datorn och den andra i iPhonen, smidigt för den som inte vill bära med en lång laddare. 50kr för en laddare. Gilla Ipocket på facebook här.
 

Postat av: Sara

Vad roligt Filippa, tack för allt creed! Hoppas du gillar innehållet tjejen:)

2013-01-27 @ 20:18:50
URL: http://Www.saralinneea.blogg.se
Postat av: Joel P hihi

Jättekul Filippa, tack för alla komplimanger! Du vet hur man förgyller folks vardag! Fortsätt med detta, you go guurl

2013-01-27 @ 23:50:11
Postat av: E L L E N

vart kan man köpa boken? :)

Svar: maila saralund-blogg@hotmail.com
Filippa Lindau

2013-01-28 @ 07:49:50
URL: http://elllenj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback