bra att ha

Var en sväng på Ullared igår med pappa och lillasyster. Gaaash vad mycket folk, inte så konstigt eftersom att det är lönehelg... köpte med mig lite bra att ha saker. Ny mobilladdare, köpte även en med 2 m lång sladd, haha kan behövas om man heter Filippa och har ryckt sönder 4 stycken för att sladden inte räckt tillräckligt långt. Köpte även nya skyddsplaster och spegelplaster till iPhonen. Två fläckpennor (10kr!!!) som är så galet bra, tar bort alla fläckar. Söndag och ikväll blir det pizza, godis och x-factor. Sovmorgon till 11.30 imorgon, kan inte bli bättre! 
Fick en fråga från flera stycken i kommentasfältet:
Vart har du köpt mössan? "Cozy-inlägget" Den är köpt på modefabriken. Men den butiken finns ju inte längre kvar, mössorna finns på bl.a jolina och n.y i Borås för 400/500kr
 

cozy

Hösten och kylan är här nu. Dags för mössan och stickade tröjorna att ta plats i garderoben. Frös nästan ihjäl när jag stod och väntade på mammsen i stan idag. Höstmarknad i Borås just nu också, idag och imorgon. Helgen blir nog lugn, rätt skönt faktiskt. Så ikväll ska jag hem till en kompis, får se vad vi hittar på. Hörs imorgon, ha en grym fredagskväll.

matälskare

Jag älskar mat numera. Har aldrig varit en storätare men fy farao vad gott det är. Så fort jag ser mat så skiner jag upp haha, galet. Och choklad, en twix i skolans cafeteria! Finns inget bättre. Vilket hemskt inlägg egentligen, sitter och skriver om min kärlek till mat haha. Vad jag ville komma fram till var att idag var jag och tjejerna på jensens efter skolan och ja ni ser på bild 2... vi åt tills att magen var full som bara den. Imorgon är det höstmarknad i Borås, ska försöka bättra mig med outfitsbilderna också. Puss på er.

mini flippsen

Lilla jag, kollade på ett gammalt USB. Så liten jag var haha. Andra bilden är från Kreta och första från en midsommar, ingen aning om vilket år men skulle tippa på 2008. Vill ha värme och sommar nu, fast det är rätt mysigt med hösten också. Har lite bloggtorka så kommentera gärna vad ni vill se mer utav i bloggen, något önskeinlägg?

missoni lindex

Var nere i stan för att kolla in Missoni kollektionen som släppts på Lindex idag. Det var såååå utplockat. Hittade en tröja men den fanns endast kvar i största storlekarna. Hittade en söt mössa men måste nog prova och se om det är värt att slösa pengar på, har en sån gosig mössa redan. Det fanns galet mycket söta kläder till småbarn. 

randigt

RANDIGT LINDEX - BLUS GINA - JEANS HOLLISTER 
Kom precis hem, tänkte byta om lite och sova en stund innan jag åker tillbaka till skolan. Slutade nämligen näst sista lektionen 12.10 idag och stannade i stan en stund, har min sista lektion (mandarin) 15.30-16.20, riktigt jobbigt.. efter det ska jag träna och sen ska jag med Mandyline hem och sover där inatt. Så vi hörs imorgon efter skolan. Juste, min kamera är helt konstig. Tycker att alla bilder ser så disiga/suddiga ut. Kanske är på grund av det dåliga ljuset menmen. Puss

vinnaren av skalet

GRATTIS TILL.... Emelie Jonson! Du har vunnit "keep calm and gangnam style" iPhoneskalet.
Vinnaren är vald slumpmässigt. Kontakta mig inom 3 dagar, [email protected]. Annars dras en ny vinnare.
 

flyga drake

Klassen ska börja läsa en roman och alla lånade idag flyga drake. Blev lite rädd när min lärare först sa att vi skulle läsa (hatar att läsa) men sen skrev hon "flyga drake" på tavlan. Har sett filmen och den är ju sååå bra. Så att läsa denna bok blir nog inga problem, ska fixa lite mat, sätta mig i sängen och läsa vidare.
Juste sista chansen nu att anmäla sig till tävlingen om iphoneskalet, avslutas 20.00

smartbuyglasses.se

Tänkte tipsa er läsare om en väldigt bra glasögonsida. SmartBuyGlasses, en sida där du köper glasögon på nätet. Just nu är det även rea på deras Ray Ban Aviators. Så klicka er in där och beställ ett par. Även om sommaren är över så är det lika bra att investera sig i ett par rejält snygga solbrillor, 850kr (ord. pris 1325:-) bästa solglasögonen som jag någonsin ägt. Perfekt båge, form och färg. Och de passar ju till alla outfits, supersnyggt både till bikinin som till vinterjackan. Jag tycker att dessa orginella med guldbågar och svart glas är snyggast men det finns ju så många andra färger och modeller som också är fina. Men jag skulle nog satsa på dessa som ni ser på bild. 

leo print

Fick frågor igår om vart jag köpt mina leobralls. De kommer från Gina Tricot och kostar 400kr. Många i skolan och några vänner har haft på sig liknande så kunde inte motstå dem. De är ju galet snygga och passar både till vardags och fest. Vet att h&m har/haft med större leomönster för 200kr

dagens outfit

BLUS HUNKYDORY - SKÄRP LIEBESKIND - JEANS HOLLISTER

fredag/lördag

Outfitbild från i fredags innan vi hoppade på bussen i regnet ut till Emelie. Och två bilder med mina goa och snygga vänner, Elin och Ellen från igår. Det här var banne mig en av de bästa helgerna IGEN.. Nästa helg blir det nog lugnare förmodligen. Men det återstår att se. Nu ska jag proppa i mig lite gott framför TV och sedan hoppa i säng, har ju ändå sovmorgon på måndagar till halv elva. 

rengöring

Här är de produkter jag använder när jag tvättar rent ansiktet. På kvällen tvättar jag antingen bort sminket med den lilla gröna tuben från biotherm eller 3-1 cleanser från mary kay. Båda är jättebra. Avslutar med ansiktsvatten från biotherm. Den runda flaskan från mary kay är till för ögonskugga och mascara, funkar jättebra. Däremot använder jag inte mascara just nu men annars så använder jag det till att ta bort mascaran med. Viktigt för en fin hy är att tvätta både morgon och kväll OCH återfukta med en creme. 

girls night out

Igår firade vi vår fina vän Emelie som fyllt år. Åt supergod mat och efterätt (bajskaka...) skrattade och lekte lekar. Det blev en riktigt rolig kväll med fina vänner. Grattis igen bästa Emelie♥

TGIF

LEOBLUS - JOLINA . SKÄRP - LIEBESKIND . JEANS - HOLLISTER
Fredag igen. Idag har regnet öst ner hela dagen. Ikväll ska jag och fira min fina vän Emelie som fyllt år. Vi är några tjejer som ska äta gott och mysa till de. Ska bli riktigt roligt, kameran följer med så att vi kan få fina bilder, några till bloggen förhoppningsvis. Hörs imorgon! Ha en go helg.

mrgizmo

Har fått ett samarbete med MrGizmo.se! Nu har ni allihopa chansen att vinna detta iPhoneskal till din 4/4s. Ni som inte vet vad Gangnam Style är borde ta och lyssna och se videon här. En riktigt populär låt som spelas varje helg om och om igen. Mina vänner vet att jag är galen i låten och just därför vill jag lotta ut detta skal till er läsare. Hade gärna velat ha ett själv. 
 
För att delta följer du tre enkla regler nedan. Dessa regler är obligatoriska för att du ska ha en chans att vinna skalet.
- Gilla MrGizmo på facebook här
- Gilla filippall.blogg.se på facebook här
- Skriv ditt namn och mejladress i en kommentar nedan (så att jag kan kontakta dig om du vinner)
 
Tävlingen avslutas IMORGON MÅNDAG 24/9 20.00 så anmäl er nu. 
 

egendesignat skal

egetdesignat iphoneskal från caseapp.se
Smälter när jag kollar på mitt nya egendesignade iphoneskal som jag beställde i fredags. Är så nöjd, alla mina vänner vet att jag älskar denna bild på A&F modellen. Så TACK caseapp för detta skal. Jag tycker att ni alla ska gå in och beställa ett själva, ni väljer själv en bild och om det ska vara vita/svarta/transparenta kanter av skalet. Gratis frakt och leverans inom 48h, supersmidigt och lätt att beställa. 299:- kostar det att göra ett skal. Om du är sugen på egna stickers eller dekaler kan du göra det på deras andra hemsida stickerapp.se. Perfekt att ge bort ett egetdesignat skal i present, det blir lite mer personligt då ju. Vad tycker ni om mitt skal? 

make up

 

Ett önskeinlägg från er läsare. Vad jag använder för smink. Här ovan ser ni det som jag använder dagligen, på helgerna kan det hända att jag använder mig av svart glittrig eller silver skugga.
1. Mineralpuder från mary kay - beige 1
2. Solpuder från make up store - bronzing poweder sun
3. Rouge från face stockholm - passion 
4. Concealer som jag tar under ögonen innan jag lägger på pudret
5. Ögonbrynspenna, ljusbrun från h&m 
6. Pennvässare till ögonbrynspennan och borstar från h&m och bare minerals 

svar sista delen

Vilken hollister tycker du är bäst? Den i London eller den i Stockholm? Ps: sjukt bra blogg ! Aldrig besökt butiken i Stockholm. Butiken i London var ju amazing så vill ju gärna besöka en butik i USA. 
Hur känner du Sebastian & Karl?  vilka är dessa killar? efternamn? 
Du har välidigt fin gaderob som är to die for. Ville bara att du skulle veta det :D Tack vad snäll du är, roligt att höra :D
Kan du göra ett inlägg med snygga vinter jackor och skor? :) I will, i will..
Hur matchar du Hunter-stövlar och kan man ha dessa i skolan? Jag har ett par i silver och använder aldrig dom, tycker dock att de svarta och mörkbruna är fina till mörka jeans och en tröja eller blus. Självklart kan man ha dem i skolan.
Vilket är ditt dyraste plagg? Svarade på denna fråga sist men min barbourjacka. Och en blus från rabens saloner om vi tänker mer på vardagliga kläder. 
Bor du med din mamma eller pappa? Mest hos min mamma då det är nära till skolan och många av vännerna bor centralt. Men är hos min pappa ibland också. 
Hej! För det första, G R Y M blogg! :) Jag undrar hur du kan ha så fin hy? Tack!♥ själv tycker jag inte att jag har så fin hy. Tvättar det på kvällen med rengöring och tar ansiktscremé/återfukt.
Kan du kanske visa alla produkter du använder morgon och kvälll o.s.v?
Det kan jag fixa, ett inlägg om vilka produkter jag brukar använda.
Och kanske samma sak med ditt smink?
Absolut! Två inlägg att se fram emot nu haha.
Jag brukar ha på mig jeans och T-shirt med en skinnjacka och vit scarf, men jag börjar tröttna, har du något tips på en trendig ny jacka? Skinnjacka blir ju nästan aldrig "omodernt" men kika in på Zara för dom har väldigt fina jackor. Både höst och vinterjackor.
Får du betalt för att blogga?
Inte betalt bokstavligt att jag får pengar in på kontot, får ibland olika erbjudanden som t.ex hålla i tävlingar och får själv en produkt eller presentkort. Får några slantar för mina filmer och bloggen också men det är inga stora summor.
Vilket gymnasium går du på? Och vilken linje?
Sven Eriksons gymnasiet aka teknis, läser Ekonomi.
Din blogg är sjukt bra och du är sjukt vacker! Kram<3 
Tacktack det värmer att höra!
Vad är det för jacka på den där bilden, den du och din bror har? :) 7kt snygg iaf! Det är en jacka från JC, senaste som kommit in. Dom var faktiskt jättefina och fanns i andra färger också.
vad är det du gillar/ogillar med borås? Jag gillar att staden är liten men ändå så "stor" man hittar överallt och Borås har det mesta, bra fik, bra affärer, bra samhälle, händer roliga saker t.ex torsdagskvällar osv. Det som jag ogillar är väl alla dessa rykten och skitsnack bland alla ungdomar. Man vet vilka ALLA är också och alla känner alla, fast det kan ju vara positivt också. Men jag gillar staden mer än ogillar. Den är mysig. 
hur tycker du en pojkvän ska vara? 
En brunett till att börja med, snäll och omtänksam (såklart?) inte överdriva med massa gulliga sms stup i ett. Sen är det viktigt tycker jag både för tjejen och killen att man inte släpper taget om sina vänner när man väl har ett förhållande. Att man t.ex alltid väljer att träffa sin tjej/kille istället för vännerna och att man inte hör av sig till sina vänner. Det kan sluta illa.
Hur gick det för dig i kretsloppet och hur långt sprang du?? :) Haha jag sprang inte! Jag hade nog dött om jag sprunigt, jag har sämsta konditionen. 
Du verkar jätte trevlig och är väldigt vacker! Men du måste väll också ha en dålig vana som alla andra?! :O Haha vad gulligt sagt. Klart jag har dåliga vanor som alla andra! :)
Hur gammal är du?
16 år, alltså född 1996.
Beroende av något? Jag är rätt beroende av tuggummi, bravojuice också. Kan dricka 1 paket på en kväll.. min mobil är jag väl beroende av? vem är inte det som ungdom haha.
Kommer du använda din pälsväst i höst? Ja det kommer jag, skolan är dock så jäkla varm så för varmt att ha den nu. 
Kan du göra ett inlägg och visa hur du fäster dina hunkydory koftor? Super bra blogg förresten!
Brukar man inte se det på mina outfitbilder? Om inte får jag gör det men jag drar alltid ihop koftan till mitten och fäster över bröstet. 
Vad tycker du man ska ha för höstjacka nu? Skinnjacka eller någon snygg svart. Ska göra ett collage med bilder.
Hur lång tid tar det att locka ditt hår?Har du tjock hår elr är det rätt tunt?
Mitt hår är vääldigt tjockt, är väldigt snabb på att fixa håret, jag kan platta det på 5 min eller 25 det beror på, jag anpassar mig. När jag lockar det beror det också på men vissa dagar när jag ska till skolan så kan jag locka det på 10 min. Mina vänner brukar inte förstå hur jag hinner med sånt och det är knappt så att jag förstår själv haha.
Plattar du ditt hår,elr har du så
platt? Jag plattar det.
Brukar dina toppar på håret stå ut på morgonen? Plattar du ner dom isåfall?:)
Stå ut? mitt hår brukar ha lite självfall på morgonen. 
Vilken kille tycker du är snyggast på teknisk? Kram :)
haha det vill ni allt veta va.. tyvärr det är privat. Men det finns allt några läckerbitar.
Du har riktigt fin hy! Använder du några speciella produkter för att hålla huden ren och fin? :) Tack, jag använder rengöringsprodukter från ?? ska göra ett inlägg om detta. Men tvätta ALLTID ditt ansikte på kvällen.
Hej, vad har du för kamera/kamera utrustning? En nikon d3000, ett stativ, fjärrutlösare. 
Hej kan du göra videoinlägg på vad som helst som handlar om dig!??!?? Jag tänker inte göra en videoblogg, klarar inte av att sätta mig och spela in mig själv. Men ska göra en film snart igen.
Vad tycker du om oss bäckängiter? Haha Jag tycker inget speciellt om er. 
Hur länge sparade du ditt hår innan du klippte det?
Jag har inte klippt mig på mer än ett halvår så ja det var väldigt slitet.
Tycker jättemycket om din blogg, keep up the good work! Kram
Tack! :D
Tjänar du ngt på din blogg? Inga stora summor men lite och får ibland roliga erbjudanden eller prova på produkter. Låter som att jag gör det varje vecka nu haha men så är det inte.
Vet du ngt sätt som gör att man börjar tjäna bra på bloggen?
Du kan googla upp hemsidor där du tjänar pengar genom reklam som du enkelt lägger upp på din blogg.
Hur mycket väger du, är du nöjd med din vikt?:) Super fin blogg! 40-45kg, ja det är jag! Tack:)
Har för mig att du har svarta Hunter-stövlar? Isåfall, matta eller blanka? Jag har silver.
Gör du länkbyten ibland? :) Nej det gör jag inte, aldrig! :)
har du slutat med cheerleading ? Nej, jag tränar dock inte lika mycket med lag längre.
om man ser dig på stan typ får man fråga om man får ta ett kort då?
Ja absolut, det hade bara varit roligt! 
Vilka färger har du på dina japankoftor? Svart och vit som är tunnare, ett annat materiall än de "vanliga" som jag har i mörkblått, ljusblått, mörkgrön och orange. 
Hur många hunkydorys har du? 6 japan koftor sen 2-3 andra hunkydorykoftor.
Hur fick du din blogg så känd? 
Jag brukar själv inte säga att min blogg är känd även om vännerna brukar "skämta" om det, men det är väldigt kul för nu har ni läsare blivit fler och är väldigt många unika VARJE dag. Jag gör mitt bästa och försöker uppdatera dagligen så att jag håller kvar er läsare. 
Vet du var man kan köpa vanliga hunkydory koftor japan? Jolina har bara stickad i den färg jag vill ha och jag har även kikat lite på internet utan att hitta.. Kram! Nej tyvärr, du kan säkert googla så hittar du någon hemsida. Kolla tradera annars.
Du skrev ju att du hade opererat dina öron, hur gammal var du när du gjorde det? Jag var 14/15 år.
Vad heter dina syskon?
Lovisa och Alexander.
Vad tycker du, bruna eller svarta Johnny Bulls? Själv tycker jag de svarta ser lite plastiga ut.. Bruna tycker jag, håller med om att de svarta ser lite plastiga ut.
åkte du, dina vänner och din bror själva till Kreta? eller följde någon förälder med? Båda mina föräldrar var faktiskt med och min lillasyster och min pappas syster och hennes familj. 
Vilka uteställen kan du tipsa om ifall man ska åka dit?
Kreta, Almirida är inte partystaden tror det finns en bar där nere i hörnet som heter Atlantis.
Älskar din blogg! du är grymt söt och din klädstil är hur fin som hälst!! :)
Tacktack det är verkligen jätteroligt att höra♥
tycker du att det är stor skillnad på johnny bulls och primeboots, eller spelar det ingen större roll? kram Jag tycker att skillnaden är stor, prime är mer klumpiga men sitter åt mer runt benet och jag själv tycker att prime är snyggare för de är mer "känga" när man har stålhätta också. 
vilket ämne tycker du är svårast, lättast, roligast och tråkigast i skolan? Grym tjej med en grym blogg!<3 Jag tycker att matte är svårast, lättast just nu hmm.. svårt, företagsekonomi kanske därför att jag tycker att det är roligast? tråkigast måste jag nog säga matte också, samhällskunskap kanske inte är någon höjdare heller.
vad jobbar dina föräldrar som? Min mamma är lärare och min pappa har en egen byggnadsfirma, bygger hus och allt sånt där. 

ego


Bjussar på två egobilder en måndag som denna. Tänkte ge er en sista chans att ställa frågor i frågestunden, brukar alltid komma lite restfrågor när man är klar så ställ din fråga i detta inlägg svarar på dem ikvälll. Nu har jag precis kommit hem från skolan och har en engelska uppgfit som ska vara klar imorgon, privatjuridikfrågor ska besvaras så jag sätter igång nu så att jag kan kika lite film senare.

svar del 3

Kan du ta en bild på när du har på dig din barbour?:) det finns bland mina outfitsbilder, HÄR!
kan du beskriva 3 av dina bästa barndomsvänner som du fortfarande umgås lite med? Emilia, som jag nu går på samma skola som igen! Olivia, vi tränar i samma lag sen vet jag inte vem jag kan säga mer som jag kännt sen jag var liten. Och en grabb vid namn Adam Hill som jag och min familj umgicks väldigt mycket med när jag var liten, kan ju inte säga att vi umgås på vardagen men vi har gemensamma vänner och ses i skolan. Jag umgås inte lika mycket med dem på fritiden som jag gjorde när vi var mindre. 
Vad tycker du man borde ha i garderoben nu till hösten, skor, blusar/tröjor och byxor? När det gäller skor, ett par mörka boots. Stickade tröjor och ett par svarta och mörka jeans. 
Jobbar du? Nej det gör jag inte, ska dock söka jobb snart för jag är i stort behov av lite extra pengar.
Har du pojkvän? Nej!
Hur får man en outfit att inte se billig ut? Jag vet inte riktigt hur du menar och alla tolkar ju en outfit olika. Jag brukar inte tänka direkt "billig/dyr" outfit. Dock ser man ju om någon outfit är dyr på vissa som går runt med märkeskläder för över 1000-lappen. Men en stilren outfit ser väl lite "dyrare" ut och inte lika "billig". 
Kan du inte visa de affärer som man skaaaa besöka när man är i london? Eller vilka ställen? Jag har gjort en londonguide du kan kolla in här.
Vad tycker du om teknis, din klass?
Jag tycker att skolan verkar jättebra och jag är nöjd med mitt val. Klassen gillar jag också, känns som att vi snart kommer bli bättre vänner allihopa. Just nu är det faktiskt lite grupperat i klassen. 
Har alla teknis stil tkr du?
Haha allt tjat om "teknisstilen" alla "snobbar" som går där, jag trodde faktiskt att det var så innan också men nu när jag går där så förstår jag att allt bara är bullshit. Det är verkligen inte så att folk kollar ner på någon om man inte klär sig eller ser ut på ett visst sätt. Dock kan jag hålla med om att många klär sig likadant men det är verkligen inte så som alla snackar att man MÅSTE klä sig på ett visst sätt.
Vilken linje går du? är det mycket plugg? Jag läser ekonomilinjen. Förra året var det mer för ettorna då de läste religion och historia, iår tog dom bort de kurserna för ettorna för det blev för mycket. Men ja det är plugg, det är inte direkt att man kan ta det lugnt bara för att man läser ekonomi på teknis.
tycker du det är fint att inte ha kurvor? Ja/nej. Men alla är olika och man är fin som man är.
noppar du dina ögonbryn? dom är fina!
Första gången någon säger det haha, så tack! Ja jag noppar dom.
skulle du kunna tänka dig att vara tillsammans med någon som typ ser ut som din bror? samma stil och så?
haha åh gud, nej det tror jag inte. Folk kanske hade trott att det var min bror då haha. Men jag faller mest för brunetter.
är dina föräldrar skilda eller bor dom tillsammans?
De är skilda.
vilket tycker du är finast? täta ögonfransar eller mer åt det glesa hållet?
Jag gillar när det är mycket och tätt. Men de flesta har ju det glest, det är ju normalast att man har det.
är det nånting du inte tycker om? mat alltså! Blodpudding, bönor, ärtor och tomat.
när tycker du det är okej att börja dricka/festa, eller när gjorde du det? När man är runt 15/16. Det är ju inte "ok" försen man är 18 egentligen men i dagens samhälle så smakar/testar/gör de flesta ungomdar det. Men om man är 13-15år så tycker jag nästan det är pinsammt eller så, man är inte riktigt mogen att förstå och man gör det endast för att verka "cool" enligt min åsikt. 
när du började dricka var du helt ärlig mot dina föräldrar eller vad sa dem?
 Det är bättre att vara ärlig än att försöka lura/ljuga för sina föräldrar varje gång. Jag ville inte säga det från en början men efter nyårsafton så berättade jag.
Hur mycket ungefär koster en Holister tröja i London? En vanlig t-shirt / tröja kostar 300-500kr
När började du dricka och festa? I slutet av nian. 
Favoritparfym? Alyssa Ashley vanilla, den doften dödar. För killar säger jag A&F fierce. 
Top 5 låtar?
Don't you worry child, gangnam style, hungry hearts, fires, lyckligare nu, ATM. 
Om du fick välja vilka primeboots du ville vilka skulle de vara då?
Bruna normalhöga med gulddragkedja och mocka.
När går du och läger dig på vardagarna?
Det beror på när jag börjar, men försöker lägga mig så att jag får minst 7 timmars sömn annars orkar jag aldrig upp.
Om du är rastlös vad gör du då?
Hmm.. svår fråga, sätter mig framför datorn och kikar på bloggar.
Bästa film?
Just nu säger jag nog LOL som jag såg idag, gud vad bra!! Men älskar the last song.
Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Min barbourjacka, mer åt ett klädesplagg så är det en Rabens Saloner blus.
Vad är det första du gör när du kommer hem från skolan?
Haha jag ÄTER alltid. Mackor, pommes eller flingor och sätter mig framför datorn.
Köper du ofta godis på veckodagarna?
För ofta.. cafeterian på teknis är för bra. Jag blir ruinerad. 
Äter du mycket i skolan?
Jag äter 1 lagom stor portion och äter nästan alltid upp, jag gillar faktiskt skolmat. 
Vad gör ni på rasterna? 
Sätter oss utanför aulan och snackar eller i cafeterian. Har vi lång håltimme 1-2 timmar så äter vi ibland på stan eller tar ett vps (varv på stan)
Vad kommer du ha på dig nu i höst? Stickade tröjor, boots och jeans som jag nämt flertal gånger nu :)
Finns det Hollister butik i Borås eller Gbg?
Nej det gör det inte.
Vilket vinterjacka kommer du bära och vilka vinterjackor tycker du är snygga?
Jag ska göra ett collage med jackor jag gillar/tycker är snygga.
Varför började du i cheerleding? Kram!
Min kompis började och tyckte att det verkade spännande med sporten.
Använder du stringtrosor? Haha vilken fråga men ja det gör jag.
Hur mycket får du i månadspeng? Din blogg är bäst!<3 600kr, då är det till kläder och mat. Mina föräldrar står för busskort och mobil.
hur många hunkydory koftor har du? Jag och min mamma delar ju på dem så det är inte enbart mina men vi har totalt 6 japan koftor.
det som du köpte i London, betalade du de eller din mamma?
Min mamma betalade vissa kläder, jag betalade bl.a barbourjackan, mina toms och min kofta från zara.
köpte du något till dina syskon när du var i London?
Jag köpte en parfym till min bror. Min lillasyster fick ett par söta tofflor.
kan du visa bilder på ditt rum?
Ja jag ska ta kort och fixa ett inlägg.
är du bortskämd? kram Jag gillar sånna här frågor haha, alla tolkar bortskämd på olika sätt. Jag tolkar det som en person som får allt man pekar på i princip och det får inte jag, dock köper jag nästan alltid det jag vill ha. Ser jag en tröja/jacka/skor jag vill ha, då SKA jag ha det haha. Men jag betalar oftast själv, iallafall en liten del.
brukar du göra något varje helg? Nu de senaste helgerna har jag nog inte varit ensam någon helg. Men söndagar är alltid lediga, det är slappdag då orkar jag inte göra något.
mår du dåligt och får ångest om du är hemma en hel helg eller bara en kväll?
Nejnej, det är väldigt skönt fast jag tycker det är tråkigt att vara ensam så jag är hellre med en kompis och tar det lugnt.
Du går samhäll-ekonomi på Sven erikson va? funderat på den linjen men undrar om det är mycket plugg? Ja det stämmer. Det är plugg ja, mycket/lite beror på vad man haft innan. Jag hade inte massa läxor men nu är det minst 2 läxor och något att göra hela tiden. Men jag tycker det är roligt. Jag och mina klasskompisar brukar plugga tillsammans ibland vilket gör att det blir kul att plugga.
Finns liebeskindbälten, plagg från American vintage och primeboots i London tror du?:) Jag såg inget utav dessa när jag var där.
När ska du börja övningsköra? När jag är 17, många vänner gör det nu men känner inte att jag är intresserad än och då blir det inte roligt att ut och köra.
Har du svårt att bestämma dig för vad du ska äta på cafe eller restaurang? Ja! Slutar alltid med samma som man åt senast/det man vet att man gillar, vågar aldrig prova på något nytt.
Varför är du livrädd för gymnastiken? alltså du skrev det bland de första svaren! tacksam för svar Jag är rädd för att skada mig, även om alla säger man skadar sig inte om man gör si och så, jag är jätterädd ändå. Sen tycker jag bara att man får ont i handleder och kropp hela tiden.
Tycker du dr Martens är snygga? Isåfall vilken färg skulle du vilja ha då? Njaa.. inget jag använder men på många andra är det fint. Svarta matta hade jag nog valt.
Gillar du prickekorv? haha ja!?
Vet du hur man lägger in en header på blogg.se första gången? Skulle du kanske kunna visa det? Här finns en jättebra förklaring. Designadinblogg.se har massa bra förklaringar.
kan du visa hur man gör en header? :) jag vet inte det och ska börja blogga Gå in på picmonkey.com klicka på collage och ladda upp några bilder och gör en snygg header där, det är jättelätt att förstå.
Plockar du dina ögonbryn? Ja det gör jag men inte alls så noga, gick till ciluette och gjorde det innan.
Jag undrar lite över hur storlekarna är på de vanliga hollister t-shirtarna? Tex din vinröda då... Jag är stor och har sätt att största storleken är large. Är de små, stora eller normala? Jag tycker att storlekarna är normala, de är ju väldigt stretchiga också vilket är bra.
Vart/vad jobbar du med? Jag jobbar inte längre.
Vad heter din instagram? filippall (två L) follow me!
Hur matchar man bäst ett par höga bruna Johnny bulls? Som vilken annan outfit t.ex jeans och en tröja/blus. 
Kan du lägga upp tips och bilder på det? och även på hur man INTE ska matcha dem?
Finns nog inget om hur man inte ska matcha dem, välj det du tycker är snyggt. 
Du går ju på cheerleading, och håller väll i en grupp också? och har nyss börjat gymnasiet. Och är väll ganska mycket med vännerna? OCH bloggar!!!! Hur hinner du med allt? Ja eller jag är extratränare för minorerna under 1 timme och tränar sedan själv med min stunt. Jag träffar alla mina vänner i skolan och på helgerna, bloggar så fort jag har tid och försöker hinna med allt. Tar en dag i taget haha, fått många kommentarer om att jag lever ett "perfekt liv" men så är det inte. Jag har mina dåliga dagar jag med.

helgen

Förlåt för alla dessa instagram collage, ni kanske tycker att det är uttjatat? Men tycker själv att det är kul att se sånt här. Adam och Johan, nu är ni på bloggen. Grabbarna längst ner i vänstra hörnet. Idag fikade jag med mamma och bror. Provade jackor och Alex köpte med sig nya byxor. Helgen är över och imorgon är det ny skolvecka!

svar del 2

Tips om vinter/höstjsckor? Jag ska göra något collage när jag får tid och hittat några jackor.
Är teknis bra? JA, eller folk klagar säkert på mig nu för att jag säger det efter bara 1 månad men än så länge verkar skolan super och jag trivs som fisken i vattnet.
Vad vill du göra i framtiden? Ingen aning, har svårt för att veta och börja tänka på sånt redan nu.
Tipsa på vinterkläder till vintern? Stickade tröjor ett par mörka jeans och ett par svarta, ett par fina boots också. Zara har jättefina tröjor.
Vilket program går du i gymnasium? 
Ekonomi på Sven Eriksons gymnasiet.
Kan inte inte du visa bild på allt du köpt i london. Älskar ju din stil och blogg. Jag har visat det i olika inlägg, kolla under kategorierna "new shit" tacktack♥
Hej måste bara säga att din blogg är såhääääär bra :) Tack det värmer verkligen att höra!
Ditt favoritplagg just nu?
Min barbourjacka haha. Om det gäller "kläder" så är det mina hollister jeans.
Tips på vad man kan önska sig i födelsedagspresent?
Pengar, något speciellt klädesplagg eller presentkort.
Vilket hotell bodde du på i London?
 Var det centralt? Vi bodde på Arriva, ett engelskt litet hotell. Det var väldigt centralt eller asså till station tog det 5-10 min och gå till stan tog 20/30 min. 
Hur mycket pengar kan du lägga högst på ett plagg?
Det beror på vad det är, en tröja/kofta max 2000kr men då måste det verkligen vara ett så kallat "to die for" plagg. Men mina primeboots och barbourjackan kostade mer men det kallar jag för en investering haha. Det är verkligen något som man änvänder ofta.
Kan du fota ditt rum? 
Inte så mycket att fota men visst. 
är jag fin? du är finaste Estelle!
VARFÖR FICK DU EN MACBOOK HELT GRATIS?? SKATTEFUSK!!! För att jag är så speciell... din sluge jäkel johanna!
Tycker du Rasmus Torstensson är snygg? Han är snygg ja.
Hur kan du vara så fin!!! Tack söta evelina!
växer ditt hår snabbt? Ja rätt snabbt.
har du kvar den saken jag gjorde till dig ?;P
ja det är klart, den har jag sparat!
var köper du alla dina kläder?
gina, zara, jolina, faith.
Hur många pojkvänner har du haft? ungefär? ingen seriöst!
Hur gammal var du när du fick din första kyss? hur var det?^^ jag är sexton och har inte blivit kysst, är as nervös, tänk liksom om jag är 20 när jag får min då kommer jag vara dålig på att kyssas, hehe..
jag har ingen koll på åldern men ta det lugnt, det kommer gå bra! 
hur är det att ha en tvillingbror?
det är nog inte så stor skillnad mot att ha en bror/syster, vi är som vanliga syskon eller det är klart vi umgås ju med samma människor men han är som min vän. 
Beskriv din stil med 3 ord. Stilrent, säger bara jag har ungefär som alla andra i Borås haha.
Är du mer estetiskt eller teoretiskt lagd? Typ sjunger du, eller är du mer åt det "lärande" hållet?
Teoretisk!
Vill du bo i sverige när du blir äldre, eller flytta utomlands?
Jag vill bo kvar i lilla borås. Kanske tycker annorlunda om 3 år det återstår att se.
Har du tänk ta ett gymnasieår utomlands eller tänker du resa osv efter gymnasiet? eller kanske plugga vidare direkt?
Nej jag vill inte plugga utomlands även om det verkar spännande. Jag vill ut och resa med vännerna och skaffa ett jobb.
Hur ser din familj ut? är ni 3 syskon, har inte riktigt fattat ;)
Ja vi är 3 syskon, jag och min tvillingbror och min lillasyster.
vad ska du ha för vinterjacka? En svart från replay med päls på luvan.
kan du tipsa om snygga jackor?
Ska göra ett collage när jag får tid.
hur skulle du förklara att det är att ha en tvilling? jag har också en, men när andra frågar så vet jag inte riktigt hur jag ska förklara, för det går liksom inte..:) Som ett helt vanligt syskon, umgås med samma vänner dock haha Men jag och min bror är som vänner. 
Såg dig uppträda på SUM-SIM 2012 i Borås, du var jätteduktig! Tack! :)
- kan du ge ett outfit tips?
övermatcha inte, inte både accosearer, sjalar, och massa sånt. Det blir bara för mycket. Gillar när det är enkelt och stilrent.
- hur länge har du haft bloggen?
snart 3 år, i december.
- vilken är din favoritbok & film?
Tillsammans böckerna. Film är the last song.
I vilka länder var du vart i? Thailand, Grekland, England, Turkiet, Tyskland, Holland, Schweiz och Norden. Har varit i länderna flera gånger. T.ex grekland 7 gånger.
I vilket område bor du? Bor nära stan med min mamma och lite utanför Borås med pappa.
Har du bra betyg i skolan?
Dom duger och jag är nöjd. Lite mer än 250 poäng.
Vilket är ditt favvo märke?
Hunkydory, nolita är fint också.
Vilka är dina allra bästa kompisar?
Elin och Amanda.
Hur gammal är din mamma?
40-45 nåt däremellan.
Vem var din senaste pojkvän? Har inte haft något seriöst förhållande!
Saknar du dagis?
Haha minns knappt dagis men lite faktiskt, man hade inga bekymmer och man hade bara roligt hela tiden.
Drömyrke?
Skulle gärna vilja resa runt och jobba med mode, gå på roliga event och sånt. Jobba med bloggen också.
Hur vill du att din framtid ska se ut?
Jag vet inte, vill dock jobba med bloggen. 
Om du fick välja precis hur du ville bo hur skulle de vara då?
I en stor fet vit villa med öppna fönster från tak till golv, stor trädgård och det skulle vara centralt. Stort vackert kök och ett mega vardagsrum.
Vilka affärer handlar du ifrån? Zara, jolina, gina och h&m.
Varför dricker du?
Varför? Det är gott, haha. Nej men man gör bara det, kan inte riktigt besvara frågan om varför...
Hur mkt får du i månads peng? 600-700kr, tar inte ut hela studiebidraget. 
betalar du dina kläder själv?
Japp, allting oftast.
var har du köpt dina johnny bulls? (eller var kan man hitta dom för samma pris?)
Visko, dem finns på scorett.
kan du göra ett separat inlägg med vad du använder för hårprodukter?
Absolut det ska jag fixa.
kan du göra ett separat inlägg och visa ditt rum?
Finns inte så mycket att visa haha.
vilken är din favorit blogg?
Gillar många men Chloé Schuterman.
kan du göra ett inlägg med 10st random vanliga tjej tips?
haha förstår inte riktigt men ska försöka komma på något roligt.

senaste via instagram

Mina två senaste dagar. Som jag visade igår så fick vi varsin macbook pro i skolan. Slutade med att vi tog en fredagsfika och alla satt på viskan med sina datorer haha. Idag var det kretsloppet i stan. Min kompis Felix jobbade nere vid sandwallsplats, fick testa sockervaddsmaskinen. Gud vad duktig jag var (ironi) men gott var det. Ikväll blir det mys igen, jag och mina goa vänner ska köpa pizza, götta oss med massa godis och chips och kolla film hemma hos Fanny. 

don't you worry child

Har räknat ner dagarna sen i fredags och nu äntligen, igår släpptes låten på spotify. Swedish House Maffias sista. Ryser när jag ser på videon och låten är så jävla braaaa. Mår dåligt över att jag inte har biljetter till 16+ när dom spelar för sista gången i Stockholm. Kanske finns det någon snäll själ som har 3 biljetter? någon?

svar del 1

Vad tycker du om Svea vinter jackor som många har? Fina/fula osv :) Dom är fina men lite uttjatade tycker jag. Speciellt de blåa/svarta smith jackorna.
Vad kommer du själv ha för vinter jacka? :) Jag ska ha min svarta Replay dunjacka med päls.
Hur får du då fint hår? Tack vad snäll du är, jag har inga speciella tips mer än att använda mycket balsam i topparna och olja när du borstar/fönar/plattar.
Hur får du så långa ögonfransar?
Jag har gjort en fransförlängning. 
Hur länge har du gått i cheerleading?
Fem eller sex år.
Bor du själv eller hemma?
Jag bor hemma. 
Vad gillar du att göra?
 Umgås med mina vänner, det är det jag gör. Mår bra just då :) 
Vad borde man ha i garderoben nu inför hösten? Älskar din blogg!! En stickad tröja, något med paljetter och en kappa. Sen är ju alltid svarta jeans ett måste.
har du ngn gång gjort någon "skönhetsoperation" eller så? och varför ? :) Jag har opererat mina öron och det är faktiskt en skönhetsoperation, tro det eller ej haha. Jag gjorde det för att mina öron stod utåt och jag störde mig verkligen på det, mitt största komplex.
Hej! Vet du några bra ställen att praoa på? Tacksam för svar:) bra bloggning, peace out;) Det beror på vart du bor, om du bor här i Borås skulle jag rekomendera att praoa med något du är intresserad av. Gillar du foto, ring runt efter en fotostudio, vill du praoa på cafe gå till ett cafe. Butiker är oftast svårt att få praoplats på.
Vad har du tänkt göra efter gymnasiet? Ska du fortsätta plugga eller resa, vart vill du bo o.s.v Jag har ingen aning vad jag vill göra, just nu tänker jag bara på att ha en grym skolgång och ta vara på varje dag. Vill dock resa när jag tagit studenten med mina vänner. Vill bo kvar i Borås, haha tråkigt nog men gillar denna staden. 
Vad använder du för smink? Mineralpuder från Mary Kay, rouge från face och ögonbrynspenna.
Min lillasyster funderar på att börja kunskapsskolan, men är det så jobbigt som "alla" säger? Är det
också svårt att komma in i sjuan, då alla redan har börjat med språk och själva "systemet"? Jag själv skulle inte valt skolan idag. Jag tycker arbetssättet är jobbigt och svårt att förstå, tror inte det spelar så stor roll om man börjar i sexan eller sjuan. Men har man bra självdisiplin så är skolan bra, jag däremot hade svårt för att ta eget ansvar då man inte är så mogen i den åldern.
Hej Filippa superduper bra och fin blogg men här har jag några frågor 
Vart bodde du när du var i london?
På ett litet engelskt hotell som heter Arriva, det låg när station och tog endast 20min att gå till stan. Inget lyxhotell men vi tog det billigaste vi hittade.
Hur länge tror du att du ska hålla på cheerleading?
Ingen aning, velat fram och tillbaka på att sluta då jag är livrädd för gymnastiken och har ingen motivation för att lära mig mer. Men stunten kommer jag oavsett att tävla med iår. Lag vet jag inte än.
Dina fem favoritmärken?
Hunkydory, a&f, rabens saloner, sen gillar jag kläderna från zara.
Godaste maträtt?
Inget speciellt men jag älskar allt som har med fisk att göra. Pommes och beaneasie sås är också en favorit.
Mumsigaste godis?
Fillidutter, sånna där kulor som är sura sen ett surt pulver innuti. Gillar allt godis utom sega råttor typ och gelehallon. 
Bästa restaurangen i Borås?
Babbel! 
Hur ofta fikar du på stan ?
För ofta... slösar så mycket pengar på fika, minst 1 gång i veckan på viskan.
Önske outfit? 
Har ingen önskeoutfit direkt. 
har du fått din mens än? Ja.
Är du kär?
Nejnej.
Brukar du festa och dricka mycket? 
Nu på hösten blir det mycket festande, ny skola och nya vänner.
Vilket är ditt favorit klädesplagg? DIN BLOGG ÄR BÄST!! Jag gillar hunkydory, tack det värmer!:)
Skulle du inte kunna göra en london shopping guide? :) Jag har redan gjort det här!
Gjorde du några mer val än ekonomi till gymnasiet? Vad vill du göra efter studenten? Drömjobb? Vad använder du för schampo? :) Ja man måste ha minst 3 val jag hade beteende vetenskap och europa världen. Ingen aning, vill resa och försöka hitta ett bra jobb. Mitt drömjobb har jag ingen aning om men känner att jag vill jobba med bloggen och göra något seriöst av detta jag påbörjat. Head&shoulders för fett hår. 
Vad heter typsnittet du har på texten i dina inlägg? Ingen aning..
Vart hittade du texten som du ville sätta upp på vägen, väldigt bra i alla fall!
Min kompis la upp den på insagram, så googlade texten! :)
Vad kostade ditt skärp och vart köpte du det?
499kr beställde från lars-johanna.se 
Vilka kläder gillar du mest i din garderob om du bara får välja 5 st? Kram
Mina svarta jeans, mitt skärp, mina två nya a&f tröjor och en stickad beige tröja. Kram
 

friday

KOFTA - ROSMUNDE . BLUS - TWIST AND TANGO . SKÄRP - LIBESKIND . JEANS - JC
Dagens outfit. Fredag och äntligen helg, så skönt. Funderar på om jag ska plugga ikväll eller söndag, återstår att se ifall jag och vännerna hittar på något eller inte.

macbook pro


Dagen vi väntat på med stort D. Idag blev alla ettor på teknis nya macbook ägare. Helt galna och hysteriska när vi väl fått varsin kartong och alla satt i cafeterian och utanför aulan. Nu äntligen kan jag ligga i sängen och skypea med bästisarna (ja jag skypear fortfarande haha) och kolla film, jag är riktigt glad idag! 

frågestund

Känner att det kommer in mycket frågor om skola, kläder, london, allt! Så nu får ni chansen att ställa alla dessa frågor ni vill ha svar på. Ni får helgen på er... FRÅGA PÅ allt mellan himmel och jord, go go go! 

STOPP! 

carrie bradshaw

Vilka sanna ord, vilka perfekta ord, ska banne mig beställa hem sånna där klisterbokstäver och klistra upp denna text över sängen (okej nu går det över styr) jag har köpt så mycket kläder på sistonde. Har minst 10 plagg som jag inte ens använt i skolan ännu, de bara hänger i min garderob och jag blir så glad över att bara titta på dem. Haha helt galet ju. Veckorna i skolan går så fort just nu och helgerna är så roliga, älskar hösten för man hittar alltid på så mycket kul under helgerna just då? Imorgon får vi våra efterlängtade macbook's så vi hörs efter skolan. Nu ska jag sticka ner huvudet i samhällsboken och sedan privatjuridiken. 

gold/beige


Har glömt visa er bild på denna fina guldiga/beiga kofta jag köpte i London. Den fanns inne på Zara för endast 200kr. Den är så skön och fin. Om man kollar på nära håll så är det guld i den, små guldtrådar som glittrar fint. 

onsdagens outfit



Svart idag, enklast när man inte vet vad man ska ta på mig. Mitt skärp räddar alltid mina outfits. Nu måste jag springa till bussen, ska på intervju för att komma med i T.A.K - Teknis Aktivitets Kommité. Jag är såååå nervös. 

familjen sandwall

Familjen Sandwall - bilder tagna utav mig. 
För alla er som undrade över priset på fransarna. Som faktiskt inte kallas "strå" utan "singel" förlängning kostar 1500kr, man fyller på ungefär var 3-4 vecka och då kostar det från 450:- så det priset varierar. Jag skulle verkligen rekomendera er som vill ha längre fransar att göra detta. Så trevlig personal och mysigt för den delen också, så gå dit och prata med någon utav dem om ni vill veta mer. De två sista bilderna är rummet där man är, visst har dom det fint? Om ni funderar på att klippa/färga/slinga, gör det också. Jag klippte mig där och det blev så fint. För priser och annat, besök deras hemsida här och glöm inte att gilla familjen sandwall på facebook för att hålla koll på erbjudanden. Just nu under Septemer så har de faktiskt rabatt för alla studenter på fransförläning, boka hos Amanda. 

ek12c

Idag var det skolfotografering. Hela klassen ser ni på bilden här bredvid, bästa EK12C. Gud vilken skillnad det är om man jämför detta kort med min förra klass på kunskapsskolan. Vi var 18 elever, nu är vi 33 tror jag. Men jag gillar det, tycker det är så mycket roligare med en stor klass. Två stycken ska dock byta klass.. sorligt, vår bästa Selma sviker oss ♥ Fick en fråga vart jag köpt byxorna som jag har på mig på dessa kort, ni såg förmodligen det i inlägget nedan. De är från hollister. 
Glöm inte att rösta på mig här underbara läsare (ni kanske får söka på Filippa) Ligger på plats 39 nu. Och man kan rösta flera gånger.

dagens outfit


A&F TRÖJA - JEANS HOLLISTER - SKÄRP LIEBESKIND

böckerna på hög

Tisdag, innebär lång skoldag. Kännt mig hängig både idag och igår. Förkyld så näsan rinner och värmen/kylan i skolan och ute är ju så skum. Kallt på morgonen, i skolan är det som en bastu. Tog med mig nästan alla böcker hem idag för att försöka få klart alla läxor. Skippade träningen då jag inte mår bra och som ni kan se på bilden så har jag så mycket läxor att göra denna veckan. På fredag får vi våra efterlängtade macbook's!!  
 

Casting Crème Gloss

Jag valde att söka för skojs skull. Tror inte att chansen är stor men det hade ju varit för roligt att få ställa upp som hårmodell för Loreal då jag ofta får så många komplimanger av vänner och er läsare att mitt hår är fint. Många tänker säkert att jag är en tjej med så bra självförtroende när jag söker in och vill visa upp mig osv. men som jag och mina vänner brukar skämta om, YOLO. Det hade varit guld värt om ni allihopa vill ta er tid att klicka er in här och gilla min bild för att jag ska ha en chans. Puss, rösta rösta rösta här!

fransförlägning


Igår var jag inne hos Amanda på familjen sandwall för att få prova på stråförläning. Ni minns kanske att jag för 2 månader sen började med fransförlägning, dock på studioMei och inte strå. Utan då limmades det fast små "klasar" med flera fransar. Denna förläning ser så mycket naturligare ut då man sätter en frans på sin egna (singel förlängning) Det lossnade lite av mina egna när vi tog bort de gamla igår så är inte så fylligt på hela ögat men nästa gång när fransarna växt ut så ser det kanske lite bättre ut. Men jag är så galet nöjd. Så jag tycker att om ni funderat på längre fransar. Prova detta, det är värt pengarna. Kollade en bild på hur jag såg ut innan utan fransarna och gud vilken skillnad det är. Så spring och boka tid på familjen sandwall för fransförlägning! 
Priset ligger på 1500kr och återbesök från 450kr. 

leo razzak

Idag var det möjligheternas dag tror jag det hette på Åhaga för alla gymnasieelever som börjat ettan. Leo Razzak var en av föreläsarna och amagad vad bra han var. Gillar inte att lyssna på föreläsningar i timmar men Leo var en riktigt duktig talare och gjorde det intresseant. Nästan alla ungdomar såg ut att lyssna. Allt han sa var så bra och lärorikt. Sedan var det även en simmare vid namn Emma Igelström. Inte lika intressant om jag får säga mitt, dock väldigt starkt av henne att berätta om både sin aneroxi, alkoholproblem och när hon försökt ta självmord. 

black today


SVART T-SHIRT H&M . SVARTA JEANS DR.DENIM . BÄLTE LIEBESKIND
Invigde mina svarta glittertoms tillsammas med svart outfit och bälte. Usch och fy vad hemska mina fransar ser ut på bilderna just nu, de hänger snett och dags att säga farväl till dem. På lördag ska jag prova på stråförläning istället, då de sätter på ett strå i taget. Ser så mycket naturligare ut och blir finare, ni som kollar på hollywoodfruarna kanske såg att Isabell Adrian gjorde det igår (tisdags) hur som, ska försöka ta förebild på hur fransarna ser ut när man gör basic som jag gjort nu i 2 månader på studioMei och hur strå kommer se ut återstår att se. Duktiga Amanda på familjen sandwall är det som ska fixa det, även hon som klippte mig. Så om ni funderat på stråförlängning, boka en tid redan nu hos henne! 

victoria's secret


Himmelriket av underkläder helt klart. Hade så gärna tackat ja till några snygga BH'ar men priset var alldeles för dyrt mot vad min plånbok sa ja till. Kollade på en fin med massa diamater och den låg runt 1000-lappet. Galet, så ofta visar man ju inte sin BH, haha. Köpte istället 5 trosor från PINK för 200kr. VS trosorna låg på 3 för 250kr. Köpte även en bodymist för 150kr, den luktar gudomligt. Hittade inte de större flaskorna som jag sett att många köper, ville haft vanilj. Min favoritdoft!

blogg.se framsida

Fick ett sms och kikade in på blogg.se och såg att mitt inlägg "london guide" var med. Gud så roligt, tack så mycket blogg.se Karin. Kanske dyker det upp lite nya läsare idag? Om ni stannar kvar så gilla gärna min facebook-fanpage och följ via bloglovin. 

barbour

Jag tänkte på denna jackan från dess att jag hoppade på planet och när jag väl hoppade av så satt den på min kropp, woop woop! Jag är en lycklig ägare av en barbour jacka, modellen heter National Trials Jacket. Priset vill jag inte skriva ut så det är ingen ide att fråga, de flesta vet nog vad en barbour jacka kostar. Däremot kan jag säga att de quiltade jackorna låg runt 1000-lappen och de orginella vanliga med skärp och rutiga innuti kostade runt 2000 så lite billigare än hemma i Sverige, så priserna varierar beronde på modell. 

glitterskor

Sen dess att min vän Clara kom hem med dessa glitter skor i silver så har jag vart sugen att köpa ett par. Slog till på dessa i svart nu när jag var i London, runt 400kr kostade dem. Galet nöjd, hoppas på några dagar med bättre väder så att jag hinner använda dem nu iår. 

hollister

Vinröd t-shirt från hollister och köpte även med mig ett par jeans. Perfekt slitning och perfekt färg, modellen heter skinny eller slim fit? Det fanns så mycket fina jeans att välja mellan så jag rekomenderar er att köpa ett par. T-shirts och tröjorna är ju übersköna så det är nästan ett måste om du besöker butiken! 

LONDON GUIDE

BIG BEN
Alla har väl koll på att Big Ben ligger i London och det är ju nästan ett måste att åka förbi, ta en promenad eller sätta sig på första bästa sightseeing buss som jag gjorde. Kostar 26 pund för en vuxen person. Det finns tre olika bussar att välja mellan, den gula linjen är den vanliga, sen röd som vi åkte och den blåa kör lite andra vägar.
 
HOLLISTER
Väldigt lätt att hitta hit. Utgå från oxford street och sedan går du ner på Regent Street där butiken ligger. På samma gata hittar du ett stort apple hus. Det är inte jättetydligt skyltat men förmodligen står det lättklädda snygga killar utanför. Hollister är lite billigare än A&F. Sortimentet är ju detsamma, alltså t-shirts, jeans, mjukiskläder. 
 
GILLY HICKS
Ligger bredvid hollister. Säljer fina underkläder i färgglada färger, det hör liksom "ihop" med hollister kan man nästa säga. Här kan du ta kort med en av modellerna och få det i en liten "ram".
 
ABERCROMBIE & FITCH
En lite mindre gata vid namn Savile Row. Du kan gå ner från oxford street så att du hamnar på regent street och sedan går du ut på en större gata som heter conduit street och därifrån går du in på sawile row. En väldigt liten gata, på denna gata finns bl.a. Lanvin. Längst ner på gatan hittar du butiken, Savile Row W1. Jag såg först inte butiken utan bara folk med påsar och då stod jag tydligen framför butiken. Det är ett stort vanligt vitt hus, det är inte skyltat. Så om du kommer bakifrån så är det antagligen på din högra eller vänstra sida. Även här står det ibland modeller utanför/ingången. 
 
VICTORIA SECRET
Butiken är nyöppnad och hade 3-4 våningar. Den ligger på New Bond Street. I ett hörn, gå mot folket som kommer gående med rosa victoria secret's påsar, det gjorde jag! På nedersta våningen är det PINK. De sålde massa underkläder, angels mjukisdressar och massa smink och body mists. Inne i butiken fanns även några av de fina vingar och kläder som man sett på TV. Jag tog kort på Alessandras fina "kostym" som hon bar 2011 , denna. Priserna varierade, BH-ar från 400-1200kr, trosor 3 för 200kr och på PINK avdelningen kunde man köpa 5 trosor för 200kr. 
 
JUICY COUTURE
Butiken ligger på Regent Street. På nedre våningen finner ni alla möjliga färger och mönster på fina mysdressar. Det fanns även riktigt fina datorfodral och iPhoneskal. Priserna på en mjukisdress låg på 800-1000kr delen, ca 2000kr för både tröja och byxa. Fanns i alla färger och det glittrade när man kom ner för trappan.

BARBOUR
Vi gick från tottenham court road station som ligger mellan new oxford street och oxford street. Gick på gatan som heter Charing gross, sedan in på endell street och sedan så ligger Barbour butiken på Long Acre nummer 134. Man ser den väldigt tydligt. GAP och zara låg också på denna gata. I Covent Garden så man kan ta bussen dit. Men det tog cirka 20 min att gå. 
 
PRIMARK
Jag besökte aldrig primark, åkte förbi det och det var ju galet stort. Ligger på oxford street och säljer billiga billiga kläder, ungefär som ullared. Kände att det inte var något som passade mig och jag vet att det är proppfullt av folk där. 
 
STARBUCKS
Starbucks låg överallt, man såg nästan en på varje gata. Tänkte provat på deras goda frappinos eller shakes men varje gång jag gick in där så slutade det med en flaska lemonad. Gudars vad gott. Gratis wifi på alla caféer också, väldigt bra om man vill söka upp någon butik under all shopping. 
 
ZARA
Lika bra som hemma i Sverige men det är värt att kika in. Priserna skiljer sig inte så mycket men det finns så mycket fint, älskar butiken! 
 
SCHUH 
En toppenbra skoaffär som sålde UGG's, hunters, converse, toms, dr.martens. Alla olika märken. Den låg på new oxford street har jag för mig. Ett par converse låg på 400-500kr och toms skor köpte jag för 400kr.
 
LONDON APP
Ladda ner london guidepal appen, den är lila med en färgglad symbol på. Superbra, finns allt du söker, butiker, mat, dryck, om staden, och även bra kartor över London.
 
Så alla som ska besöka london, dessa butiker får ni bara inte missa. Hittar ni inte någon butik, kolla en extra gång på er karta (ni måste ha en mapp över london) eller så frågar ni närmaste butik eller någon som ser ut att ha koll på London. Ser ni någon bära en påse från butiken ni söker, gå fram och fråga efter vägen. Vill inte gå ut med priser och hur mycket pengar jag gjorde åt men ska du dit för att shoppa så behöver du några 1000-lappar. Trevlig resa och har ni frågor så ställ dom här nedan. 
 
 

måndagens outfit

BARBOUR JACKA NY - A&F TRÖJA - HOLLISTER JEANS
Nytt från topp till tå idag. Invgide min älskade underbara nya jacka. Bästa köpet efter mina primeboots. Åh gud så lycklig, ni skulle sett min blick/ansiktsuttryck igår inne i butiken när mamma först sa att jag inte fick köpa den. Men sen offrade jag mina egna pengar ändå och gick tillbaka in i butiken. Mamma och jag kallar den för "the queen" (internt) 

leo backpack

Ni som var på cheer summer camp kanske skymtade denna ryggsäck i marinblått på Kiara Nowlins rygg? Tyckte den var så fin redan då, så jag och mamma delar nu på denna i leopardmönster/paljetter. Från Victoria Secret PINK. Leopard är något jag fått upp ögonen för, är sugen på leopardbrallor men vet inte om jag skulle våga att gå runt i det? så sjukt snyggt på alla andra. 

Abercrombie & Fitch

Två basic tröjor, långa ärmar från Abercrombie & Fitch. Gud så sköna och de doftar ju gudomligt, hela butiken doftade jag vet inte vad. Ni som varit och besökt en A&F butik vet exakt vad jag menar. Det var riktigt häftigt. Hört från vänner att det är så coolt i butiken, mörkt och hög musik och det var precis var det var. Alla kläder lyste upp, låg perfekt vikta i färgordning och snygga modeller stod både inne och utanför butiken och bara hälsade en välkommen. Vilket jobb asså. Och jag kan säga redan nu att jag inte vill gå ut med prisuppgifter på allt jag handlat. Men dessa tröjorna inne på A&F kostade runt 400-500kr/st. Sen fanns det ju allt från skjortor, mjukisbyxor, hoods och jeans. 

shopping


Vad som döljer sig i alla dessa påsar kommer jag snart att dela med mig av. Haft en kanonweekend med bästa mammsen. Och fick med mig mycket fint hem. Blir ju helt galet utav att bara kolla på alla fina påsar. Man smälter lite lätt när man ser A&F och hollister påsen. 
 

borta bra men hemma bäst

Hemma från London. Landade inatt, ska visa er bilder på shopping nu ikväll och även fixa en london guide som många av er önskat! Låter det bra? Någon speciell butik ni ville ha vägbeskrivning till? 

Swallow

Har blivit helt kär i tatueringar och skulle så gärna vela göra en riktig. Alltså inget stort utan något litet som denna svalan, eller typ något citat eller ord. Så fint! Svalan på de här bilderna är från Style by Tyra. Detta blir nog mitt sista inlägg här på Filippas blogg, iallafall för denna gången. Alltid lika kul ju så vi får se ifall jag dyker upp här någon mer gång! Hoppas ni alla får en fin kväll allihopa, kram 
 
Pssst.. det hade verkligen varit guldvärt ifall ni ville rösta på mina bilder i en fototävling här, här & här! Hade sååå himla gärna velat gå vidare i den.
//BYKAROLINAA

Frulle

Har precis slängt i mig lite god frulle, finns inget bättre än varm choklad och mys inomhus i sånt här tråkigt väder alltså! Vet inte riktigt vad dagen bjuder på ännu men blir väl förmodligen att förbereda lite inför veckan skulle jag tro.
 
Filippa och jag har ju säkerligen lite olika läsare på våra bloggar och det är alltid kul att hitta nya bloggar att läsa. Så jag är lite nyfiken på ifall ni som läser detta bloggar själva? Isåifall får ni gärna tipsa om den i en kommentar här under!
//BYKAROLINAA

Saturday

Hejhej, det är Karolina som skriver och jag ska gästblogga lite här på Filippas blogg medans hon är i London och shoppar! Det var lite i sista minuten det blev såhär men hinner väl förmodligen slänga upp ett par inlägg iallafall.
 
Har ju gästbloggat här en gång innan och för er som aldrig hört talas om mig så har jag även en egen blogg http://bykarolinaa.blogg.se, så kika gärna in där! Jag själv bloggar ju mest om foto kan man väl säga, så det kommer ni få se lite av! Har inte så mycket mer att säga just nu så bjuder på ett tre svartvita från när jag var i London i våras.
//BYKAROLINAA