dagens outfit

jacka från replay - blus från nolita - brallor från dr.denim - prime - longchamp väska
Två stycken genom mobilen då jag inte han knäppa riktiga bilder idag. Toppenbra ju att jag kom på detta i skolan? Idag visade sig solen genom de kyliga vindarna här i borås så solbrillorna var med i väskan!

hunkydory

Fick med mig två nya från hunkydory inne på Jolina efter skolan. Halva halva på reapriset nu, alltså 75%. Bruna blusen till höger kostade mig 250 kronor och koftan i marinblått till vänster var ord. pris 999:- visar er bättre bilder i veckan.

vad jag vill just nu

jag vill köpa en enkel snygg vit och röd bas t-shirt
jag vill åka till trysil på sportlovet (helst värmen med det kan vi stryka från listan)
jag vill börja tjäna pengar, skaffa jobb!
jag vill ha sommar och sluta 9an
jag vill beställa en snygg kofta för 700kr...

white room

Två bilder från mitt rum. Har fixat till det lite med två nya hyllor, lite fina askar, gardiner och eventuellet en söt sänggavel ska inhandlas om ni frågar mig. Så ska på jakt efter en perfekt sänggavel och ett fint tyg till gardin. Älskar det vita men efter att ha blivit lite besatt av denna sida där de säljer hus så vill jag få in lite mer färg. Vad tycker ni? Gillar ni mycket färg i rummen, gå efter någon färgskala t.ex rosa&beiget eller svart/vitt. Eller är det helt vitt som är snyggast?

nytt till sommaren

Har glömt att visa denna söta aprikosrosafärgade blus som jag köpte med mig från rean på fait. Det var ju så mycket folk där så jag orkade inte stå i kön men som tur var fanns den kvar dagen efter rean. Halva priset så för 165:- blev den min. Gillade inte färgen först men den är superfin till blåa jeans och till en brun kropp i sommar.

frukost

Två frukostbilder från morgonen. Försökt mobilblogga men det funkar inte med mina bilder tyvärr. Så det blir lite tomt. Hur som sitter vi hemma hos mig och ska om en stund bege oss hem till Elin för att spendera vår kväll där.

tjingeling

Hallå där, jag har försökt uppdatera bloggen tre gånger under kvällen via mobilen men det har inte funkat, tyvärr. Har inte glömt bort er bara haft fullt upp. Uppdaterar mera på söndag. En fråga! Heter blogg.se numera blogg.se/stil och har de bytt layout? Blev lite förvirrad nu när jag loggade in... Nu hoppar jag och Elin i säng och slår på en film med Amanda sovandes i sängen bredvid. Puss

friends

Inatt sussar vännen min över. Fortfarande lite halvt sjuk men Amanda kom över på lunch och stannar kvar tills imorgon bitti då hon sticker till sin prao och jag till skolan. Så som man saknat det *host* Vi hörs imorgon fina läsare.

summerfeelings


Längtar efter sommaren. Vill resa utomlands till värmen. Dränka mig i sololja. Ta fina kort. Umgås med fina vänner. Träffa massa killar. Cykla runt i varberg. Glömma allting. Bara njuta av livet. Tjäna lite pengar första veckorna och sen relaxa. Veta att man startar på nytt efter sommaren, dvs. ny skola, nya vänner, toppen. Känner på mig att 2012 kommer bli så sjukt bra!

pink

Får man kalla detta för en outfit? ja nu när man är sjuk så. Min sköna fina rosa juicy dress sitter fint när man är sjuk. Så gosig och skön. Så detta är vad jag trippar runt i här hemma. Mår lite bättre idag men mår inte bra.. får se om jag stannar hemma imon eller inte.

måndag i sängen

Tillbringar min måndag i sängen, förmodligen morgondagen också. Har orkat ta mig en dusch och värmt nudlar som jag försöker svälja. Min hals gör så ont, slem i halsen så det blir svårt att andas och feber på det. Toppen!? Har uppdaterat bloppisen så kika in där, ska ta och ladda ner första säsongen av OTH och se om det är något att hänga i granen. Puss.

vinterland


Hej vårt vinterland. Igår kom snön tillbaka. Den kommer och går lite som. Det är så mysigt att kika ut genom fönstret och se solen skina och skogarna glittra. Men kylan får väl ta och försvinna snart... jag vet den borde vara kvar under februari men jag vill ha värme och kunna gå klädd i fina klänningar och bara ben NU!

mina hjärtan ♥

Har spenderat min helg med dessa två tjejer. I fredags myste vi framför tv och data, skrattade, åt onyttigheter och ja allt man brukar göra med vännerna. Igår var vi hemma hos mig med några grabbar och sov där tillsammans. Låg framför tv och göttade oss under morgonen. Bra helg helt enkelt med mina hjärtan♥

hello photo booth

Halvskabbig bild från photo booth just nu. Gick upp för någon timma sen. Skaffat lite vuxenpoäng och dammsugit och diskat med vännen min Amanda. Just nu sitter jag och vännerna och väntar på att vår lilla kock ska grädda ihop pannkakor så vi får i oss lite frulle. Bra kväll igår, idag tar jag det lungt framför tv och data, hehe.

hårboll

Vill kunna gå runt i en fin perfekt hårboll. Med mitt tjocka och långa hår blir det svårt att få till en bra utan en hårdonut. Ni vet en sån man tar håret runt!? hehe. Fick dock till en bra boll igår på kvällskvisten. Har vågigt hår och just därför är det lite "bubblor" på huvvet. Förlåt för alla mobilbilder men hatar att ta outfitsbilder och annat i mörkt ljus/med blixt så där har ni min anledning. Tyvärr. Ska bli bättre på att uppdatera, puss.

just nu

Försöv mig rejält idag och vaknade runt 11 tiden... hade endast lunchen och idrott kvar av dagen i skolan så stannade hemma istället och skrev lite på mitt engelska arbete. Har kollat hälften av gossip girl avsnitt 11 säsong 5. Galet!!! (det kom ju ut inatt) så ska fortsätta senare. Upptäckte även att blogg.se framsida endast består av massa träningsinlägg från olika bloggar? hmmm.. undrar varför. Glömde nästan bort att säga det jag ville få sagt med detta inlägg, har uppdaterat bloppisen så lite nya saker. Kika gärna in här och nu.

hemma hos mig

Många har velat se bilder på mitt hem och mitt rum. Har ett nytt rum, ingen garderob ännu och endast säng, matta och skrivbord ungefär. Inte så mycket kul att se. Filmade några små snuttar genom vardagsrummet. Vill inte visa upp alltför mycket från hemmet då det är personligt.

match

Älskar att kunna matcha sånt här. Tycker det ser lite roligare ut, hehe. Så nu när jag köpte mig ett nytt iPhoneskal från LV (fake fake fake) och har både en plånka och liten neccesär från LV (fake det med) så passar ju allt perfekt. Tillsammans med våra väskor blir det nog lite overkill va? Hur som det är fake från älskade thailand och turkiet förutom skalet.

ego woman, ego girl, ego me

Fick en liten rolig fråga som jag ska ge er ett rejält svar på!
♥Tänkte bara fråga en sak, jag följer också dig på instagram. Har du bra självförtroende? Inget illa menat för det är ju bra :) tacksam för svar! Kram.
Måste börja med att säga, det förvånar mig inte om denna fråga kommer från någon av mina vänner.. hehe
♥ Ja jag har bra självförtroende. Jag kan säga och tycka att jag själv är fin men jag har även många komplex som andra har. T.ex min längd, min mun, min näsa, sånt som JAG tänker på men ingen annan (förutom längden) Men ni har gjort så att jag fått ett bättre självförtroende, alla era fina ord ni ger mig varje dag värmer så mycket ska ni veta. Man blir så glad. Så till alla er som läser detta som inte har bästa självförtroendet. Ändra på det nu. Ni kommer må bättre, mina vänner tycker jag har lite allt för bra självförtroende och är väldigt ego av mig. Men so what? Varför inte? Vad kan man förlora på det? Jag tar mycket bilder på mig själv, som många kanske märkt av på min instagram. Men jag tycker det är kul. Jag tycker det är kul att se på andra tjejer och killar som lägger upp ego bilder av sig själva. Det är bra att göra det. En sak jag brukar säga många gånger som jag tycker stämmer är -man måste älska sig själv för att komma någonstans i livet. Läs egoboost av "blondinbella" eller ego woman av Carolina Gynning. Tro mig ni kommer förstå mig. Be ego♥
UPDATE: en sak jag kom på mig själv när jag läste, akta er och bli inte allt för ego att ni glömmer bort era fina vänner och familj, de bästa i mitt liv är mina vackra underbara vänner som alltid finns där för mig!
Mina fem tips för ett starkare/bättre självförtroende.
♥ Ta mycket kort på dig själv.
♥ Skit i vad folk tycker om dig om det är dåliga saker, ta åt dig om du får komplimanger. Varför motsvara med "nej jag är inte fin, du är fin" när du kan säga "tack" istället?
♥ Säg till dig själv att du är fin, rabbla upp allt bra om dig själv.
♥ Skriv en lista på alla positiva saker om dig - läs den varje kväll.
♥ Försök glömma alla dåliga saker du ser och tänker om dig själv, tänk på allt bra och fint om dig själv.

kärlek

En bild via mobilen igår innan vi drog vidare. Mina fina tjejer (som inte vill vara allt för seriösa på bilder) kärlek till er. Ni är bra ni. Pussar och kramar till er.

gårdagens

Tillbringade dagen hos Julia igår först med mina tjejor, åt gott innan vi drog vidare hem till mig med grabbarna och lite fler tjejer. Blev en lyckad och lång kväll. Sovit ut till halv 2 både idag och igår.. nu ska jag slänga i mig lite käk och försöka på tag på Evelina så vi kan ha söndagsmys♥

morning


Vaknade vid 14 idag. Gick upp och värmde lite plättar, slog på tv, läste igenom BT (gör alltid det, hehe) testade även min fjärrutlösare, den är ju suverän! Funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller gå runt med smuts i håret... jag är så lat idag.

mobilbild

Skjorta från h&m blus under från tessie, svarta brallor & svarta prime.
Bättre än inget med en mobilbild, lättast då man inte hinner fota med kameran. Har fått min fjärrutlösare, stativ men saknar den lilla saken som man fäster på kameran och sen på stativet... sen blir det riktiga outfitbilder. Hemkommen från träning och öppet hus på min blivande skola, känns så j*vlar rätt rent ut sagt. Längtar som tusan till teknis och ekonomilinjen. Hoppas ni alla där ute gör bra val!

fyra via instagram


Fyra från de två senaste dagarna. Tog en sväng förbi juta boden då de hade rea och fick med mig en söt kofta från odd molly, syns till på pic 2. Iza kom även hem från miami med världens snyggaste sötaste iphone skal till min nya iphone 4 från älskade Juicy Couture (sålde ju det till min 3g) så sjukt sött, håller ni inte med mig? Och idag började skolan, så sjukt trött när jag kom hem. Mysdressen åkte på och jag somnade direkt.

skolstart

Idag börjar verkligheten. Tillbaka till de trötta mornarna då man hör alarmet ringa vid 6/7 tiden och man vill bara slänga mobilen eller väckarklockan i väggen och krypa ner under täcket igen. Åh vad jag älskar att ha lov och bara sova hela dagarna. Menmen, bara 7 månader kvar innan jag sitter här och jublar över att börja skolan då jag även börjar gymnasiet. Attans vad jag längtar, så ska försöka ta i det sista och ge allt. Hoppas ni förstår att bloggen kanske kommer hamna lite i kläm.. fast om man heter Filippa Lindau tar man gärna er läsare och bloggen före skolan, hehe så puss till er!

fläta

Jag har aldrig förstått mig på riktigt hur man lyckas fläta såhär fint och få en sån perfekt knut baktill men ändå få det att se så "trashigt" ut. Som att man bara slängt ihop det på någon minut. Vill också kunna bära sånna här fina flätor som går över till en slarvig knut där bak. Så sjukt fint om ni frågar mig!

runt min handled

Från vänster-höger. Färgglatt pärlat armband från childhood, tre trådar med guldbrickor i olika bruna nyanser från h&m, guldfärgad klocka från ur&penn. Som har tappat en "sten" (!!!)

the boys who

Åh jag älskar dessa bilder. Drömmer mig bort om den perfekta pojkvännen att kunna dela sina minnen med. Mysa med vid stranden och i gräset under sommardagarna. Promenera en regnig eftermiddag. Kolla på film och mata varandra med chips eller ligga ute en natt och kolla på stjärnorna. Kärlek är så fint♥
Gillar texterna i dessa två låtarna starkt - Tommy Nilsson – Öppna Din DörrBon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time

god morgon

God morgon läsare. Än har jag fortfarane lov. Dock var jag uppe på skolan vid 9.15 för utvecklingsamtal, då vi har det dagarna innan vi börjar. Stannade till på ica med mamma innan vi åkte hem och köpte nybakta frallor, juice och slängde ihop en smoothie. Man får ju unna sig när det är lov. Skolstart på onsdag för mig!

sunshine

Min solstråle, mitt charmtroll, min lekvän, mitt busfrö, min sångfågel.

tack

Axelina, Pauline, Hanna, Amana, Emilia E, Yasmin, Ebba, Maria, Annie, Jasse, Yasmin, Lili, Amanda, Fanny, Olivia, Frida A, Martina, Isabelle, Lisa N, Julia&Elin, Anna, Lisa, Alma, Lydia, Lovisa, Elin J. 
Om ni ser erat namn och vet med er att ni röstat på mig. Tack och en stor fet bamsekram till er. Ni gjorde så att jag vann fjärrutlösaren hos Karolina. Puss till er♥

svea/smirk till salu

Hallå alla kärla läsare? ingen som är sugen på en sprillans ny Svea/Smirk blus? Bud? Maila [email protected] vad som kan tänkas betala eller släng iväg ett meddelande på facebook. Oanvänd i storlek Small. Kika in på bloppisen och ge mig ett bud om något är för dyrt..

follow me

Följ mig, gilla, prenumenera och allt vad det heter på dessa sidor, tack ♥
Facebook - Bloglovin - Blogresponse - We♥it - Spotify - filippall@instagram

ost och kex

Idag hade vi lite släkträff med julklappar?? haha så skumt att man får julklappar i januari.. vi han aldrig fira tidigare med mammas släkt. Så vi åt lite ost med kex och även en paj. Hur som lite rikare och två iPhoneskal påväg hem till mig. Jippi!

tips till håret

Ett tips till erat hår. Som många kanske redan vet vid detta laget?? så får jag verkligen panik och då menar jag PANIK om mitt hår är fett. Pillar i det och mår dåligt. Så köpte mig en flaska med torrshampoo inne på h&m för 50-lappen även om min frisör sagt att det sliter och är dåligt för håret. Hjälper superbra, sprutas på där håret är fett och vips så är det feta borta.

ny från jolina

För er som ville se en bättre bild hur den vita jackan från jolina rean såg ut. Den kommer ifrån märket Napapijri (norskt?) och var på halva rea priset, nypris 5000:- Pälsen är så mysig!

fruktmys

Igår kväll hade jag och Elin lite fruktmys hemma hos mig. Tog oss ner till ica och köpte annanas, äpple, apelsin, melon och massa choklad. Så gott med doppade frukter i choklad, mumma!

lack

Tre fina lack från märket ciaté, köpta inne på Jolina. Har bara provat det nudefärgade och rosa, superfina på och håller länge. 100:- styck och finns i massa fina färger.

Thailand !

Jag är hemkommen från Thailand, och jag hittade två stycken luffare vid namn jimmy o rezgar. Vi kom till filippa för cirkus 20-30 minuter sedan. Vi äter glass hejsvejs.

dagens genom en spegel

Skinnjacka från h&m, väst från hollies/jolina, blus från rabens saloner, svarta brallor och svarta prime till det. Idag kikade även solen fram! Tuppen upp på det.

ballerina

Hängde i göteborg hela dagen och stötte på dessa söta ballerina från Sam Edelman Chloé om jag minns rätt. För dyra för min smak men hade inte tvekat om de va billigare. Runt 1500:- inne på Tara.

favorit appar

Facebook: Vad ska man säga? klarar mig inte utan denna app, man måste ju hålla koll på sitt liv som finns där?
Facebook message: Superbra då man bara har alla meddelanden som man skickar via facebook.
Blogg.se: Gillar inte att blogga ifrån appen men att kolla kommentarer och andra favoritbloggar.
Instagram: Fina effekter på sina bilder och det är väldigt kul att följa andra -filippall
Tv.nu: Här kan man se vad som sänds på de vanliga kanalerna, svt, tv4, tv3, tv11, canal+... hela veckans sändningar.
Reseplaneraren: För oss som reser med västtrafik, tider för bussar istället för en busstidskalender?
Pic Stitch: Om man vill göra små kollage av bilder eller sätta ihop 2-6 bilder i olika ordningar.
Spotify: Njut av din musik. Man kan även lyssna i mobilen även om man inte har premium!
Dock har jag många fler men vilka är dina favorit appar? Har du någon att tipsa om som jag bara måste ha?

to u

Sista chansen att rösta på mig idag så snälla gör det! Klicka här och rösta på mig nummer 2. Filippa Lindau.
♥♥♥
Tänkte även fråga er en sak, det blir mycket mobilbilder just nu för att jag vill kunna uppdatera mycket med bilder än ingenting? det är tummen upp på det väl? Än att jag inte bloggar alls? Då jag aldrig tar med mig kameran under dagarna.

igår/idag

Tog oss ner till bion och kollade på new year's eve. Min typ av filmer så jag gillade den starkt mot vad Elin gjorde, hehe. Idag har vi legat framför TV och i sängen med gossip girl och disney chanel. Vi älskar att bara slappa för det är ju ändå lov.

biografen

Sticker ner till stan med min lilla pärla Elin för att se på bio. New Years Eve är bokat, så ska hinna köpa med lite godis och snacks innan filmen drar igång 21.15. Sover hos Elin ute på "landet" inatt så hör av mig imorgon, puss alla fina!

söta möbler

Söta små färgstarka möbler. Hade inte tackat nej till den mönstrade bänken mot mina vita väggar i rummet. Älskar det fina mönstret. Båda för under 1000-lappen. Finns inne på Åhléns

sneak a peak

Två fina nya till garderoben som slank ner i en påse från jolina rean. Ni ville att jag skulle visa vad jag köpte, så här har ni en sneak peak. Ska visa er bättre bilder imon när jag kan fota i dagsljuset. Hur som en blus och EN TILL vinterjacka, hehe!

hej 100 nya

Kollade statistiken och såg att ni var 100 nya idag mot de två första dagarna av året? Toppenkul så ett litet "hej" till alla nya, skulle vara kul om ni vill svara på några frågor? 1. Vart bor ni? 2. Hur gamla är ni? 3. Hur hittade ni hit?

before i die

Blivit lite förälskad i alla "before i die" bilder som finns på we♥it.

...

Min data går inte att starta!?!? Vet inte vad felet är men har panik så bloggar när jag får igång den igen!


joel jolina rea

Om 40 minuter beger jag och Elin oss ner till stan i kylan för joel jolina rea. Vi hoppas på att vara först i kön vilket vi säkert inte kommer vara. Det finns väl folk som sätter sig utanför vid 4? Helt sjukt egentligen. Hur som ska vi strunta i kriget denna gången inne på jolina och dreggla bland alla snygga grabbar inne på joel, hehe. Hör av mig när jag är hemma igen. Puss
UPDATE: primeboots var ej på rea, det är rea på ALLT i butiken, det som de inte rear ut tar de bort under readagarna, jag såg inte några japan hunkydory koftor på rean heller.

rösta

Jag är ju med och tävlar hos Karolina med denna bilden, skulle vara tacksam om ni vill rösta på mig här! Nummer 2. Skulle betyda mycket då jag kan vinna en fjärrutlösare, toppenbra så ni får mer outfits?

tvåtusentolv

Igår invigde vi det nya året med en middag innan vi drog vidare för att festa och dansa loss med ännu fler vänner. Blev en riktigt rolig och lyckad kväll, mycket skratt och skrik. Så jag vill önska er alla läsare ett gott nytt år! Har inga riktiga nyårslöften för mig själv mer än att ta vara på alla dagar. Så lite blogglöften?
- Mer outfits
- Tävlingar oftare
- Renare blogg, med detta menar jag att jag vill fota alla bilder och lägga upp bilder i samma "stil"