två nya

Fick med mig en marinblå farfarströja och ett par sköna gråa sovshorts att ha när man går hemma och slappar. Tröjan är från gina tricot och shortsen från h&m. +++ tröjan var även på rean!

strike a pose

Två bilder på lilla mig "egoboostade" Filippa, here i am! Har väldigt mycket bilder men ska visa er ett par bilder från vår dagsutflykt med båt ute på havet, om ni går in och gillar bilden på min fanpage här!

6 stycken

Lite såhär har det sett ut under kvällarna i Turkiet! Drinkar, magiker, eldshower, clowner, barndisco och massa annan underhållning.

här hittar ni mig

we♥it - bloglovin - facebook - bloppis - videofymeblogresponse - spotify - kontakt [email protected]
lägg märke till att jag har fixat en facebook fan-sida för er, kommer slänga in lite bilder och sånt kul där ibland!:)

lista

Tre stycken från Turkiet-Marmaris + En liten lista på massa roligt jag hunnit med!
• tryckt i mig över 5/6 pizzor OM inte mer..?
• åkt jet ski
• träffat och fått massa kort på galna turkar
• åkt discotaxi några kvällar
• shoppat en hel del
• snorklat och badat bland fiskar
• ätit kebab 3 kvällar
• åkt banana boat med massa holländska killar
• kollat på en magiger, eldshower och turkisk dans
• blivit firad av en hel resturang med sång och eldfacklor(?)

högt över molnen

Nu så ska jag komma igång här igen! Hemma efter två underbara veckor som sagt, igårkväll sov jag hos Elin och imorse åkte vi till Örebro för att hämta min nya bästis MOPEDBILEN! wiho, kommer visa er en bild i veckan på hur den ser ut, så om några veckor brummar jag runt på gatorna i stan, hehe! Ska försöka kika igenom alla bilder från turkiet och lägga upp lite här, ha det!

29 juli

ville bara tacka Karolina för den superbra gästbloggning! kom hem runt 17 tiden idag, bytte om och rusade in mot stan för en fika med Amanda & Elin! träffade mina goingar Emilia och Evelina lite senare och just nu väntar jag på att Elin ska brumma in till mig med sin moppe för att sedan åka hem till henne för en myskväll, tog mig precis en varm skön dusch och slängde på mig min nya Abercrombie hoodie i vinrött! visar er bilder i veckan på alla goa saker jag köpt med mig hem, puss!

home sweet home

borta bra men hemma bäst! jag lever, jag är hemma, sticker till stan om 10 minuter och träffar mina efterlängtade vänner! hörs senare med mycket mer uppdatering♥

Last day

Igår kväll var jag inne i stan med Lisa, Frida och Erica och kollade på Petter som sjöng på t-kvällen här i Borås! Träffade räätt så mycket trevligt folk och hade det allmänt mysigt! Hade dock inte med mig kameran, så kan inte visa några bilder.

Nu sitter nog Filippa på flyget påväg hem från Turkiet!
Så idag är det sista dagen jag gästbloggar här och detta blir antagligen det sista inlägget också! Måste säga att det har varit väldigt roligt och hoppas att ni har gillat mina inlägg. Dock har ni varit lite dåliga på att kommentera men what ever;). Men somsagt, jag har ju en egen blogg och där hittar ni mig i fortsättningen - http://bykarolinaa.blogg.se. Ta hand om er och njut av de sista veckorna på sommarlovet, puuss&kraam! Bjuder på en väldigt gammal "kamerabild" med ny redigering ;)

before & after

Tänk vad lite redigering kan göra en bild intressant!;) Haha, bilderna till vänster är riiiktigt tråkiga (helt oredigerade). Utan photoshop är jag n-o-t-h-i-n-g. Haha, kanske inte men typ! Älskar verkligen att redigera!


Här har jag bara redigerat lite med nivåer i photoshop och lagt på en stjärnbild (rymd) och tonat ner opaciteten så den "smälter" in i bilden. Sök på 'stars' på google!


Här kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort:o Men kurvor, nivåer, filter (en funktion som finns iallafall i photoshop cs5. Typ som ett oranget lager med väldigt svag opacitet) och kanske ett ljuslager som jag har och brukar använda ibland!


Här har jag använt en action som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter, men har för mig att jag sökte på instagram action eller ngt i den stilen iallafall! Sedan har jag bara lagt på en hjärtbokeh bild och minskat opaciteten, här har jag gjort en film om hur du gör: http://bykarolinaa.blogg.se/2011/march/heartbokeh-film.html

Säg gärna till om ni testar att redigera på liknande sätt så jag får se hur det blir! :)

/Karolina

inspirationsbilder

Lite inspo-bilder från min we♥it. Är det någon av er som läser detta som har we♥it? Länka gärna i en kommentar!- här har ni min iaf! Klicka på bilderna för att se vart dem kommer ifrån..
/Karolina





roses

Ett par redigerade rosbilder jag tog innan idag, mi laaajk! ↓ någon som är intresserad av att se lite före&efter redigeringsbilder?! :)


/Karolina

rolig kväll med trevligt sällskap

Förlåt för att jag inte har hunnit uppdatera! Men har knappt hunnit då jag har varit i stan och sedan hos Emelie med ett gäng härliga brudar på kvällen, skriver mer imorgon sweeties! Åt bland annat denna förbaskat goda kakan ↓


/Karolina

Mums!


Har precis ätit denna goda mackan som mamma hade med sig hem när hon hade varit och handlat. Ohh, räkmackor är verkligen förbaskat goda!!

Sen tänkte jag göra en liten fuling och be er att rösta på min bild här (det går att rösta en gång varje dag): http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-karolina-arvidsson-boras-eiffeltornet, det skulle vara så sjuuukt gulligt och betyda massor!

/Karolina

En gång för alla...

...alla för en! FILIPPA SOM BLOGGAR FRÅN TURKIET! Snälla söta läsare, jag befinner mig i ett annat land och Karolina står för gästbloggningen därav att det är hon som uppdaterar med sina bilder! Det är inte jag som bloggar med andras bilder, så scrolla ner lite så förstår ni! :) xoxo

mörkblått


Blev ju en liten utflykt till lager 157 i gällstad innan idag. Fick med mig en blå pippitröja och ett par baslinnen! 250:- kostar pippitröjorna inne på lager 157 och de fanns även i vitt och ljusrosa!

/Karolina

long time ago

känns inte som att det var ett år sen, sen jag åkte på språkresa i 3 veckor. 24 juli 2010! något som var väldigt roligt/jobbigt/tråkigt/minnesvärt på en och samma gång, vet inte om några av er har sett min blogg som handlar om språkresan? så ni som är sugna på att åka nästa år - klicka er in här för att få se lite hur vi hade det :) är även med som modell på STS språkrese katalog (baksidan) se här!

fråga&svar

SVAR:
Jo nu är det såhär att det är inte Filippa som bloggar här just nu. Utan det är jag, Karolina, som gästbloggar hos henne eftersom hon är i Turkiet!
Eftersom det är mina bilder så står det ju mitt bloggnamn på dem alla (förutom de två bilderna på Cornelia, men bilder på människor är ju inte lika lätt att "sno" som bilder på t ex. populära prylar, kändisar eller hur jag ska förklara), inte så konstigt va?;)
Och ALLA bilder som jag lägger upp under denna tiden (22-28e juli) har alltså JAG tagit. Så anklaga inte Filippa för det (men det är ju bra att ni är uppmärksamma);D

 

Om ni är osäkra på vem som har skrivit vad kan ni ju kolla kategorierna, jag har nämligen alla mina gästbloggsinlägg sparade i en kategori som heter: gästblogg! Kram

/Karolina


när man är rastlös


Satt och redigerade lite innan! Själva ramen som syns lite i kanterna hittade jag på google (?), hjärtbokehn på deviantart.com, sedan har jag bara redigerat bilden såhär {http://bykarolinaa.blogg.se/2011/june/photoshoptips-ljusa-och-kontrastlosa-bilder-1.html} innan + lagt på lite brus i photoshop!

/Karolina

we all scream for ice cream


Glassarna jag och emelie tryckte i oss åt igår, muuums!:D

Haha, vad är detta? Ni är ju så många som kikar in här varje dag och så är det ingen som kommenterar?! Kom igeeeeen nu;)

/Karolina

lite bilder här jao

Tänkte att det kunde vara kul för er att se lite bilder som jag har tagit?! Här kommer det iallafall en liten "bildbomb" för er som orkar kolla;). Om ni vill se mer bilder jag har tagit kan ni ju även kolla min flickr här!

Lite härliga matbilder sen jag och ett par kompisar käkade lite brunch tillsammans för ngn månad sedan!



Förra veckan fotade jag motljusbilder på min vän Cornelia.



En bild på min vän Lisa och hennes häst Cosmos från maj detta året!

/Karolina

favoriten

Ljusrosa Lise Sandahl klänning från Modefabriken
Boots från Johnny Bulls
Favoriten från både er och mig! Mina två bästa köp under sommaren. Boots & Lise Sandahl klänning, perfekt är ordet. Snygg att matcha med vita låga converse och en jeansjacka över eller ett par söta rosa/vita ballerina skor. Dessa ifrån ZARA är grymt fina

gästbloggning

Hej alla fina!! Jag heter Karolina och fyller snart 14. som några av er kanske vet så gästbloggade Filippa hos mig när jag var i Paris för några veckor sedan? I vilket fall så fick jag äran att blogga hos henne nu en vecka när hon är i turkiet, vilket ska bli jättekul!

Någon av er kanske känner igen mig från min egen blogg - bykarolinaa.blogg.se? Om inte så får ni gärna kolla in den här! och för er som aldrig har hört talas om mig så heter jag ju somsagt Karolina, fyller snart 14 och  bor en bit utanför den regniga staden Borås;). Älskar att fotografera och att vara med mina underbara vänner!!

Jag hoppas att ni är sugna på att kommentera nu, för jag tar gärna emot tips om vad jag ska blogga om! Men ni får även slänga iväg en kommentar om det är ngt ni undrar över, så ska jag försöka svara så snabbt jag kan! Kram på er

mmh, vilken charmig bild jao.......

basic

Ett tips är att ha bra och sköna basplagg i garderoben. Ett par converse har nästan de flesta? går att matcha till allting. Året runt skor för den delen också. Jag menar, här i Borås går iallafall en hel del runt i converse på vintern också även om man får frysa lite om fötterna. Så spring och köp er en eller flera baströjor och linnen, bra-att-ha-plagg så att säga. Ett tips är att kika in på H&M där de har sköna långärmade tröjor, tishor och linnen för bra priser. En keps är alltid bra att ha också (med tanke på bilden)

lockar med plattång


obs. filmade allt med en gång och märkte efteråt att jag kunde ha sänkt kameran lite... har även sovlinne på mig!
Några har länge velat och vill fortfarande veta hur jag gör lockar med min plattång. Så jag filmade och klippte ihop från en 25 minuters lång film till en liten tutorial på 3/4 minuter. Ni ser i början hur jag gör lockarna, sen blev det mycket snabbspolning i och med att det skulle bli för drygt och tråkigt annars. Hoppas att ni förstår och lärt er lite bättre. Förvänta er inte bästa lockarna från början - övning ger färdighet... :)

enkelt & stilrent

Levi's 501 från Urban Outfitters
Grå farfarströja från Ullared-Gekås
Brunt skärp från Ullared-Gekås
Snyggt att matcha ett par levi's med en ribbad farfarströja. Grått, vitt eller marinblått tycker jag är snyggast till. Ett par låga converse eller TOMS på fötterna så är du redo för sommaren.

matcha rätt

Eftersom att de flesta av er ville se hur man matchar olika kläder från min garderob så tänkte jag nu under denna veckan (tidsinställt) visa mina favvisar och hur jag matchar dem. Det blir både text och några bilder i varje inlägg! Så vi kör igång med första plagget.
Svart klänning från faith
Boots från Johnny Bulls
Pilotbågar H&M
När det är lite svalare ute men ändå en skön sommarvärme så klampar jag gärna runt i mina boots... Tillsammans med denna sköna klänning från faith! Finns även i rosa & beige. Ett par bruna pilotbågar när solen sticker fram som matchas bra med de bruna bootsen.

hälsning

En liten hälsning härifrån Turkiet! Har med mig min minidata, kommer inte att uppdatera härifrån i och med att den är väldigt seg här nere men en liten hälsning till er alla och stort Tack för alla grattis! :) många av er undrar varför inte min bror är med? så håll i er för här kommer svaret. Han ville inte åka med i och med att vi fyller 15, han har fått en moppe och vill kunna göra provet och köra med en gång så han bor hos mormor/farfar under veckorna. Jag är här med min familj och min lilla kusins familj! pusspuss från värmen.


idag fyller vi år

Idag blir jag och min tvillingbror Alexander hela 15 år! Eftersom att jag befinner mig i Turkiet och han hemma i Sverige så firar vi inte tillsammans för första gången (?) så en liten hälsning till min bror♥ och ett litet "grattis" från er läsare skadar väl aldrig..? hihi

destination: turkiet

bilder på hotellet från fritidsresor.se
Nu kommer taxin och hämtar oss för att ta oss ner till Landvetter och sedan vidare till Turkiet-Marmaris. Lämnar alltså Borås och Sverige för två veckor i varma Turkiet. Sololja och solkrämer, after sun, bikinisar, för mycket kläder(!!), kameran och minidatan är med-check! Kommer alltså att kunna kika in på bloggen och kolla kommentarer men kommer nog inte orka/hinna uppdatera massa. Har ju därför förberett massa tidsinställda inlägg. Ha det toppenbra här hemma så hörs vi om två veckor, xoxo

250 kronor

Har länge velat ha ett lipgloss som gör att läpparna "blir större" när man använder det. På SM hade en tjej från mitt lag som jobbar på Kicks detta så idag haffade jag mig ett i och med att jag fått presentkort inne på kicks, 250 kronor för en liten tub på 10ml... menmen värt pengarna. Det hjälper och syns faktiskt skillnad så om ni är sugna så vet ni vart det finns.

00.19

Sprang ut till brevlådan mitt i natten för att se om någon tagit in posten idag, och nej det hade dom inte! Där låg mitt paket från milk&honey, väldigt snabb och bra leverans må jag säga. Klänningen är underbar precis som min rosa, lägger upp en bild imon, godnatt!

redo för "poolhäng"

Idag hängde dessa godbitar med hem så att jag är redo för poolhäng i två veckor (gillar inte havet och stranden) Ny handduk från hemtex, bikini från gina tricot, och varsin "väskresesak" till mig och syster min! Lite roligare än en vanlig i plast.. ;) har förberett alla tidsinställda inlägg inför kommande vecka och även ett inlägg som kommer upp innan jag åker, just so you know that! xoxo

två dagar

Två dagar sen befinner jag mig på ett plan till varmare miljöer! Ahhh ska bli så sjukt underbart. Idag och imorgon blir det mycket att hinna med, listan för dagen och morgdagen:
idag
-Köpa ny bikini.
-Följa med Elin när hon piercar tungan (jag kommer dö själv...)
-PACKA
- köpa schampoo och tårtsaker..
imorgon (åker under natten)
-fira mig med mina goa tjejer!
-till sjömarken för att träffa lite vänner
-t-kvällen, veronica maggio sjunger och Borås räknar på 30 000 pers (fett varmt)
-hem, packa klart -> TAXIN HÄMTAR OSS!

efterlängtad klänning

ni som vill ha den rosa klänningen som fanns på Modefabriken, skynda in här och beställ hem en! Beställde den sista svarta igår så det är inte säkert att de har många rosa kvar. 399:- på milk&honey - direktlänk

faith

I lördags köpte pappa med sig den vita klänningen från faith hem till mig (den ni tyckte till om här..) och idag fick även en likadan i svart följa med hem! Dock är den svarta min mammas men vi kan ju alltid låna av varandra. Igårkväll beställde jag även den svarta Lise Sandahl, hihi! Så tre nya klänningar i garderoben, hoppas på att jag hinner få den svarta innan fredag bara.

ni bestämmer

(fick lite insp. från hannamw) nu när jag åker bort 2 veckor på fredag så tänkte jag att jag kunde förbereda lite tidsinställda inlägg! kommer ha lite gästbloggning under sista veckan men första ska ni få bestämma vad jag ska blogga om, alltifrån om ni vill att jag tipsar er om saker, skriver om något, visar bilder osv.! kom med massa förslag, väljer ut de roligaste!

tack till er


skakade lite, därav den suddiga bilden
Tänkte bara slänga in ett litet tack till alla er söta läsare som kikar in här på min blogg! Blir så fruktansvärt glad för alla fina ord ni skriver till mig om att jag har fina kläder, att min blogg är bra(bäst/älskad av vissa), att ni tycker att jag är fin osv:) blir superglad för alla dessa kommentarer. Har även fått massa kommentarer via bloggen & blogresponse/bloggsvar om att ni sett mig på stan ibland, sen måste jag bara berätta om en söt läsare som hade sett mig som tänkte komma fram och ångrar att hon inte gjorde det i och med att hon inte bodde här i Borås -så gulligt! Det är fritt fram att komma och säga att ni läser min blogg om ni ser mig :) en del känner jag igen och andra inte men va inte rädda, jag bits inte och det är bara roligt att ni känner igen mig.
Blev riktigt mycket text men tack till allihopa och jag undrar om någon av er läste allt...? det är ju till er jag skriver detta, tusen pussar&kramar till er!

budskap

make a difference - live in unity - freedom - come together - dream - faith - believe
Fick ett superfint armand i födelsedagspresent av min morbor och han familj! Ett lång läderrem(?) med massa fina budskapsord på, skrev några under bilderna... väldigt fint att man virar så många varv och fina ord! Tack så hemskt mycket.

home

Blev en lyckad och roliga kväll igår! god mat och gött häng. Sov över hemma hos Elin med vår lilla Amanda också, vaknade vid 12 satte oss ute i solen och åt frukost. Slängde oss framför datan i soffan, flyttade oss från soffan till sängen tillsammans med får chipsskål och stannade där till åtta, livet är allt bra ibland♥

2011 07 09

drar iväg till Elin för att fira henne med några fina tjejer! hörs imorgon, kameran är med så bilder kommer imon. xoxo

födelsedagsfirande

idag firade vi mig och min tvillingbror att vi snart fyller 15 år! i och med att nästa vecka (16 juli) då är jag inte hemma så vi fick fira en vecka tidigare!

idag är det din dag

"ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år..." GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELIN på din 15-årsdag! idag är det din dag, du är värd den bästa födelsedagen, så glad över att ha dig! från att ha växt upp tillsammans genom alla cheerår som piff&puff är vi nu stora grymma tjejer som snart snart snart brummar iväg på vår efterlängade tripp till ullared, hehe! älskar dig vännen min♥

close up

vann ett close upp +10 filter för ett tag sen, använder det inte så mycket men fick syn på några blommor utanför huset! bilderna blir väldigt fina och man kommer så nära blommorna:)

behöver din hjälp

beslutsångest! ska jag köpa mig en vit eller svart klänning från fait som de nu äntligen fått in (väntat sen förra sommaren..) eller en svart Lise Sandahl klänning som jag har i rosa - denna!? kommentera och tyck till :) och nej den vita underklänningen på bild 2 sitter inte fast

tisdag.onsdag

två bilder från veckan! har spenderat mina dagar med min fina Elin! i tisdag och onsdags tränade vi ute, så nu går jag fortfarande runt med träningsverk i HELA kroppen, kan nästan inte röra mig men igår drog vi ner till Göteborg ändå, vilken dag! fel spårvagn till Heden, världens jobbigaste gubbar bredvid oss på bussen hem, ingen nyckel och vi blev utelåsta, missade träningen men han in till torsdagskvällen vid halv nio! nu blev det mycket text så avslutar här :)

torsdag

idag sjöng Danny på torget! hörde knappt något när jag strosade runt... lite mindre folk än förra veckan! nu hoppar jag i säng med världens träningsverk!

brunt

Färgen gör sig inte rättvis på bild! Men detta skärpen fick jag med mig för 30kr inne på gekås i ullared häromdagen. Föööör långt så med den magiska saxen och nått verktyg som man gör hål i skärp med så blev det perfekt.

min ögonsten

Världens bästa lillasyster som växer för varje dag! Nya ord, -både fula som fina... hehe vem lär hon sig av tro!? Två storasyskon på snart 15 bast, hur ska detta sluta. Väldigt bestämd liten brud som gör allt för att få som hon vill till slut. Min ögonsten♥

från min bloppis

söt rosa blus
tufft linne med härligt sommartryck! oanvänd
Smirk-blus (svea)
jeansfärgad blus från H&M limited edition collection!
vit fin blus från faith's egna märke
för er som inte kikat in, här är de senaste från bloppisen - kontakta helst bara på [email protected]

Cheerios

Heeeeeeeeej det är elin som skriver!
Snart så ska jag och filippa bli hämtade för att åka in till stan och stunta lite med några roliga cheermänniskor, hon är inte här just nu för hon skulle bajsa så jag skriver lite åt henne. Filippa har kameran med sig så jag antar att det kommer en film eller något sen!
ha det bra!! pusssss från elin <3

farfars tröja

har letat runt som en galning (okej inte riktigt men nästan) efter en grå farfars tröja. och när vi gick runt inne på ullared så ropar amanda -dääär filippa! den åkte ner i vår feta kundvagn med en gång. überskön och apsnygg när den matchas rätt... ;) med levi's short, ett bälte och boots/converse blir det perfekt - precis som hanna gjort här!!!

listen to the music

lyssna på hela låten från Claras konfirmation 2/7. Så underbart fin, i början är det min vän Justine som sjunger, därefter Wiktoria och sist Johanna (tror jag hon heter...) väldigt bra och vacker låt om ni frågar mig :)

varberg-ullared

Blev en riktigt mysig och rolig dag! han med både glass och mat ute vid getterön i varberg, en sväng inne i varberg, *EN SPRICKA I IPHONEN* och även en tripp ut till ullared. Där jag fick med mig 2 saker hem för mina 100 kronor jag hade med mig. Vilken lycka att jag hittade just det jag letat efter för exakt dessa pengar. Visar er bild imon...

pippi&levi's

pippitröja.lager157 . blus.zara . levi's 501.urban outfitters . "palladium".scorett
idag har jag sett ut så här, gått klädd i mina nya levi's som är så fina, dock lite stora men jag införskaffade mig ett skärp idag! drog även på mig min nya pippitröja!

varberg


hemsk bild
drar ner till varberg under dagen med amanda! knäpper nog lite mobilbilder... orkar inte släpa på kameran! tjingiling

coconut

fick något ryck nyss och gick upp och slängde ihop lite nattmat, amerikanska pannkakor! tog mig en varm dusch efteråt och har precis dränkt mig med massa lager coconut body butter! det luktar ju så gott, 40:- på lager 157

gammalt -läsvärt

Vart ligger Tessi & Chelsea? - här har ni min lilla beskrivning!
får så många frågor fortfarande om vart dessa blusar är köpta och vart butiken ligger! Så nu länkar jag ett gammalt inlägg där jag beskrivit så jag tar mig dit men lättast är att ta och fråga någon på gatan när ni letar efter en butik med ett litet leende på läpparna, då kommer man alltid långt... :)

konfirmation 2/7

konfirmation 2/7 också i Gustav Adolf kyrkan precis som 21/5 då mina andra goa tjejer konfirmerades! Av de tre konfirmationer jag gått/sett på så är detta nog den finaste. Så fina låtar de spelade och sjöng och visade väldigt roliga filmer! Detta gänget kom direkt ifrån ett 3 veckor långt sommar/konfaläger ute på Bovik! Grattis mina fina vänner som konfirmerades idag, Clara, Justine & Anna!

stars

tog en liten fräck bild igårkväll.. okej den häftiga stjärn/rymd effekten hittade jag på picnik.com men bilden tog jag, fick inspiration av we♥it, har letat länge efter en cool stjärneffekt och där fanns det 6/7 stycken gratis. gillar ni bilden?

svar del 2

Hur får man reda på att de är rea i butikerna? BT-tidningen, hehe bli inte förvånade men ja jag läser den. Kolla hemsidor och bli medlem så får man nyhetsbrev då det står ibland.

Hej Filippa vet du hur man får bloggar som en "app" till iPhonen? Gå in på bloggen vi Safari och klicka på det lilla + tecknet och spara på hemskärm tror jag det står.. :)

Vart brukar du åka på somrarna? Kreta är vårt lilla turistmål oftast, vart där 7 år i rad nu men iår blir det Turkiet :( väldigt roligt men lite sorligt, de senaste 2 åren har jag varit på både Kreta och i Turkiet.

Har Clara, Alice, Iza, Alva eller Edith någon blogg? Nej inga av mina vänner bloggar.

I ditt inlägg "just nu" har du på dig en klänning? Vad är den ifrån? Kan det vara den från modefabriken? Det stämmer!

Träningstips för platt mage? Suger på träningstips... men situps är alltid bra!

Vilken affär köpte du Levi's shortsen? En bloggläsare köpte de på Urban Outfitters i Stockholm.

Varför konfirmerade inte du dig? Har varken tid, ork eller lust!

Vad kommer du satsa på till hösten? Från topp till tå? Ett tag kvar dit men ändå? :) Brukar inte gå efter modet om vi säger så men mycket stickat tror jag! Det är alltid mysigt. Kommer bära boots nertill.

Har du varit i Ulricehamn nån gång? Vad tycker du om den staden och känner du några där? Jag har varit där och åkt skidor, mer än skidbacken har jag inte sett men den gillar jag starkt! Nej jag känner inga där, men några vänner från mitt lag bor i närheten tror jag.

Hur ser dina betyg ut i skolan just nu? Vilka betyg satsar du på att ha när du går ur nian? Rabblar inte upp ämne för ämne men VG i alla kärnämnen (Ma, Sv, Eng, Ms) förutom matten, sänkt mig till ett jobbigt G. I alla övriga NO och SO delar har jag MVG och resterande ämnen MVG och VG. Totalt 9 MVG 6/7 VG 1 G. När jag går ur nian är mina mål att ha så många MVG som möjligt och inga G.

Plattar du ditt hår eller är det platt? Jag plattar det nästan varje dag förutom då jag har lockigt... då gör jag dock lockar med plattången om jag inte har det stressigt då det får vara mina naturliga lockar.

Vilken är favoritbutiken i Göteborg? Zara & Tessie.

Hur skulle du beskriva din stil? Stilrent, romantiskt (haha?) och enkelt.

Har du två iPhone's? Nej, det är min pappas iPhone som jag brukar låna då han inte vet riktigt hur den fungerar och bara har den som extratelefon.

Vart klipper du ihop dina filmer? iMovie som finns på alla Mac-datorer, Windows movie maker är nog motsvarande på PC.

sminkar du dig?btw, din blogg är grym! Nej, det är klart att jag slänger på lite mascara ibland och solpuder som rouge. Men inte massa puder och annat till vardags.

är det fortfarande samma priser som gäller ifall man vill att du ska göra en design på bloggen ? (: yes det är samma priser, ni hittar de under Kategorier i menyn! :)

dör för en sekund

bild lånad från stureplan.se - från lexington visningen
jag har sagt det förr men Chloé Schuterman dödar med sitt utseende, man får inte nog! låter helt fel när jag säger såhär...hehe, killarna kommer rusa efter bruden iallafall, 12 år och apsnygg! hennes vän Zara är också söt som socker!

pippi

fick med mig en så kallad "pippi-tröja" idag från lager 157. tycker att alla går runt i dessa men nu fick jag med mig en hem också för 250 kronor, tänkte på att den kan va ruskigt snygg nu till sommaren, jeansshorts och converse eller en söt blus under.

svar del 1

Hur har du råd att köpa alla dina fina kläder och din kamera??? älskar din blogg! Min månadspeng - inte så jättemycket pengar men sen köper min mamma och jag en del kläder ihop eftersom att vi kan dela. Min kamera är en tidig födelsedagspresent av mina föräldrar! :)

Vart är jackan och byxorna ifrån - detta inlägget? Jackan är ifrån Jolina, märket heter RAER. Byxorna är vanliga "jeansleggings" ifrån gina tricot.

Hur får du ditt hår så långt och fint? något tips?
Till att börja med tack! låter det växa, försöker att inte klippa mig även om det är väldigt slitet nertill. Mina tips är att använda silkesdroppar längst ner på håret, inpackning och balsam som "stärker" håret

Vart köpte du dina Johnny Bulls? I skene.

Vart kan man köpa den rosa Lise Sandahl klänningen du har i svart? Har den i ljusrosa* vet inte vart den finns att köpa längre tyvärr.

Vet du om klänningen du köpte på modefabriken (denna) skulle komma in igen eller ngt? den är sjuukt fin! Den kommer inte in vad jag vet, om jag hittar nån webbshop där den finns så länkar jag! Tack :)

Tycker du det är finast med höga eller låga converse? fett grym blogg tjejen! Tycker det är lika fint, beror på vad man matchar det med, tycker låga är finast till klänningar. Tack!

Vilka är dina tre favorit kläd-affärer? Borås utbud är inte så stort men gillar modefabriken, H&M och jolina.

Hur kan du va så fin? Tack vad söt du är!

Vet du om man kan beställa den rosa klänningen du köpt på modefabriken någon stans på nätet eftersom att den är slut i deras butik? Nej tyvärr vet jag inte det men som sagt, länkar om jag hittar en webbsida.

Vet du om modefabriken ska flytta, läste nått på deras blogg men förstod inte riktigt? Nej, men de öppnar en liten butik i Båstad tror jag det är under sommaren.

De fem roligaste sakerna med/ på Liseberg? Man har ALLTID så roligt, 3D bion (hehe) flumride, balder, spela bort sina pengar- dock inte roligt efteråt när man inte vunnit något.

Hur länge har du gått i cheerleading? Sen 2008 tror jag :)

Vad tycker du det är som räknas, utsidan eller insidan? Insidan! fast alla mina vänner är så fina på utsidan också!

Vad har du i månadspeng? Ointressant att ta upp pengar på bloggen.

Hur har du fått så bra klädsmak? Tack vad glad jag blir, jag vet inte riktigt men gått efter det jag gillar och fått inspiration ifrån tidningar och bloggare.

sunshine

blus från johnny was, jeans från jc och vita converse - det är när solen skiner i ögonen som jag blundar!
till att börja med, hatar att jeansen blir så stora och skrynkliga vid mina knän...! tog en liten roadtripp ut till gällstad med lillsyrran, mamma, min lilla kusin Lykke och hennes mamma! fick med mig en sak hem som jag visar er senare. imorgon blir det årets sista konfirmationfirande, då konfirmerar sig min vän Clara! ska försöka svara på era frågor ikväll också.

bloggare i borås

dessa snygga bloggare strosade omkring i Borås idag, Fanny Lyckman (imfancy.blogg.se) och Andreas Wijk! vet inte varför de är här men antar att det är för torsdagskvällen & septemer..? eller är jag helt ute och cyklar tro? hur som haver så blir jag lite smått irriterad att jag inte sprang fram och knäppte en dålig mobilbild på båda två! aja sånt är livet.