två dagar

Regnet öste ner i Borås i måndags. Bild två är från när jag var hos Elin och vi såg reprisen av Projekt Runway Sverige och åt chokladbollar. Jobbade idag under kvällen med Amanda. Imorgon tror jag att jag ska in till stan och ta en lunch / fika på viskan med vännerna. Kanske planera lite mer inför helgens halloweenfestligheter. 

tisdag

bild från förra veckan
Sov hos Elin inatt. Vi tog det bara lugnt, låg och degade i sängen, soffan och sedan tryckte vi oss massa mackor innan vi la oss i sängen igen för att äta våra goda chokladbollar. Är lite barnvakt ikväll åt lillasyster. Ska sätta mig framför TV och se på äntligen hemma och sedan det nya programmet "småstadsdrottningarna" Michaela som jobbar inne på Greta&Anna i Borås ska ju vara med. Det blir spännande.
UPDATE: får frågor om vart jag köpt jackan och vart man kan hitta den. Jag såg en bild på en "bekant" tjej som jag frågade vart hon köpt den och hon valde att sälja den till mig. Så vet inte vart den finns att köpa, men märket är Replay (2010 modell tror jag) och pälsen är påsatt av henne i efterhand. 
 

primeboots

Mörkbruna primeboots engineer high. Med guldragkedja baktill. Dessa är grymt fina till blåa jeans. Tycker bruna primeboots passar bättre till blåa jeans än svarta jeans men om man matchar rätt så är det fint till båda. Finns att beställa här.
Svarta primeboots, "vanliga" modellen. mellanhög med stålhätta. Dessa har jag och det är mitt bästa köp jag gjort. Passar till allt. Både shorts, jeans, klänning. Finns inne på Jolina här i Borås. Kostar 2900:- i Göteborg finns de på fiorucci och raglady tror jag. 
 
Många av er frågar dagligen vilka primeboots jag tycker är snyggast och vilka jag hade valt. Om det är dina första hade jag valt svarta engineer med stålhätta. De kan du ha till allting. Jag tycker att de bruna "hänger" ner sig efter ett tag och blir slitna så fort. De passar bäst till mörka jeans om ni frågar mig. Så till alla er som undrar, köp svarta vanliga eller bruna vanliga. Gillar ni högre skor så skulle jag valt höga med dragkedja bak (bild 1) OCH stålhätta! Tycker att stålhättan gör hela skon, så mycket snyggare. Och en sista sak, låter kanske dumt men tycker bruna/guld passar bäst till brunetter och silver/svart till blondiner. Om man tänker på dem med dragkedjor och nitar på.

bästa platsen

I lördags låg jag här i sängen fram tills klockan blev 17. Hoppade in i duschen och sedan blev det utgång med vännerna. Var faktiskt riktigt roligt i helgen. Igår var det lugnt, först släktkalas och sedan sov jag hemma hos Jacob. Ska ta bussen om 10 min ut till Elin för att sova där. Ska bli mys, längesen jag var hemma hos henne. Tänkte bara skriva lite kort om min uppdatering. Jag vet att ni vill att jag ska uppdatera och får kommentarer VARJE dag om att min blogg "suger, är dålig, kass på att uppdatera" jag tar inte åt mig och blir inte ledsen för jag får så betydligt mycket fler fina och snälla kommentarer också. Men när det gäller uppdateringen, ni säger att jag uppdaterar var 3/4 dag. Och om jag kollar min statistik här på blogg.se så kan man ju numera se hur många inlägg man gör varje dag och jag har gjort minst ett inlägg varje dag förutom igår. Jag är väldigt tacksam och glad att ni fortfarande besöker bloggen, för statistiken sjunker inte, den ökar! Fick en fråga om att nu när det är lov så finns det väl bloggtid? och nja.. just nu under lovet så gör jag massa saker och umgås med vännerna, men jag gör mitt bästa. Så massa kärlek till er som uppskattar det jag gör och till er som har ork till att läsa denna långa text.

höstlov

Första dagen på lovet, så skönt. Ligger fortfarande i sängen. Ska försöka ta mig ner till ica och köpa lite glass då min hals dödar, kan inte svälja utan att plågas. Igår var jag med några av tjejerna, vi kollade X-factor och åt pizza. Väldigt plågsamt det också för tänderna (har ju fått tandställning). Det är ju minusgrader ute nu också... det är bara oktober!! Helt galet, ser på facebook och instagram att vänner åker till värmen och åker på shoppingresor. Själv ska jag vara hemma hela veckan, ska ni iväg under lovet?? Puss&kram

fashion DAYS

FashionDAYS är igång och Idag var det modevisning som stod på schemat. De som arrangerade visningen var folk från almåsgymnasiet och komvux. Vissa klänningar och toppar var riktigt fina. Mycket öppna ryggar och väldigt fint svall (?) på kjolarna och klänningarna. Mina favoriter under visningen ser ni ovan. FashionDAYS 2012.

leomönster

LEOPARDKOFTA, SVART LINNE - H&M. DR.DENIM - FACE. 
Onsdagens outfit. Imorgon är det fredag och redan helg. Veckan har gått otroligt fort. Kan bero på att jag inte var i skolan i tisdags då jag mådde dåligt och igår hade jag bara en lektion. Fick tandställning igår på förmiddagen förresten, fast räls... inte berättat det innan och tyvärr kommer jag nog inte visa någon närbild då jag tycker det ser för j*vligt ut. Men jag har velat detta i två år så ska inte klaga även om smärtan dödar just nu första dagen/dagarna. Jag får en fin och perfekt tandrad lagom tills att jag slutar 2an tror jag det blir. 

blog battle VIP

Idag drog FashionDAYS 2012 igång här i Borås. Vad innebär då fashion days? jo allt handlar om mode under tre dagar. Visningar, fashionstore, mingel och konferenser. Jag är med och tävlar i blog battle och har därför fått ett VIP pass som gäller under dessa dagar så jag kan gå in på alla olika saker. Det går ut på att under dessa dagar skriva om så mycket intressant och bra och uppdatera om vad som händer under dagarna. Skulle på HBC visning ikväll men hade sen träning.. däremot ska jag på två visningar imorgon efter skolan och självklart följer kameran med så jag kan dela med mig av det här på bloggen. 
 

senaste veckan genom mobilen

Kollat på när grabbarna spelat match mot frölunda tillsammans med Mandisen, Axel och Hill. 
Lagat american pancakes till lunch efter skolan. 
Provat på att locka håret med en "wella pro curl" när jag skulle fira Ellen.
Varit på släktkalas, jag och min tvillingbror.
Ny skolvecka och när man kollar ut så är löven nu orangea och inte längre gröna.

Inga barn får hamna utanför

Som bloggare för Unicef delar jag denna text och ber er allihopa skriva under i rutan nedan, namn och mejl för att minska på att barn hamnar utanför.

Något är fel. I Sverige är vi överens om att alla barn ska ha samma rättigheter. Ändå finns det barn som inte räknas in. Som ingen ser. Som hamnar utanför.  

Det kan börja i fattigdom, segregation, med en diagnos, med föräldrar som har problem eller att hjälpen ser så olika ut beroende på var man bor. Vissa får hjälp, andra inte. I värsta fall leder det till att barn inte klarar skolan. Därifrån kan vägen tillbaka vara väldigt lång.

Inga barn får hamna utanför. Om barnkonventionen vore svensk lag skulle det vara svårare för vuxna att glömma bort, att inte se, att inte ta ansvar. 

Jag har skrivit under på unicef.se/utanför. Gör det du också!


söndagens outfit

Vaknade upp i morse och mådde så dåligt. Stannade hemma från skolan för att bli bättre så jag kan gå imorgon. Han inte ta outfitbilder igår men glömde lägga upp denna i söndags då jag var hos Amanda och åt och såg solsidan. Fick frågor om hur jag gjorde mina lockar i helge, min kompis Alice hade en jättebra locktång som jag använde mig av. Wella pro curl tror jag den heter. Ska verkligen försöka införskaffa mig en sådan, lockarna blev så fina. 

födelsedagsfirande

Alice, Amanda och jag
Jag och Amanda
Alice och jag
Alice, jag och Amanda
Alla traskar runt i primeboots, galet!
Finaste gosetjejen Ellen - födelsedagsbarnet
Alice, Amanda och jag
Amanda och jag
Igår var vi hos Ellen för att fira och äta gott då hon fyller 16 år på onsdag. Vi dansade, sjöng och blåste i våra "tutor" som bara den. Sen drog vi vidare ut, blev en riktigt rolig lördag med favorittjejgänget. Nu ska jag på kalas för min lilla kusin som fyller 1år. 

bästis

Bjussar på denna sluga bild en lördag som denna. Ikväll ska vi fira min fina vän Ellen som fyller 16 i veckan, vi hörs imorgon. Kameran är med så bilder imorgon, puss!

fredag & helg


En lektion kvar i skolan, idrott som står på schemat. Slutar tidigt idag, ska hem och SOVA. Dödstrött idag, ska försöka luska ur vännerna vad vi har för planer för kvällen. Känner för en filmkväll med fetaste godispåsen just nu. Höstvädret har fått mig att tappa suget på partosandet. Skulle blivit bio, taken2 nu när den visas i Borås men som vanligt så är vi sent ute och det fanns inga platser kvar... någon som sett den och vad tycker ni? bättre/sämre än första filmen? Hörs senare ikväll, ha en fin dag. Puss. 

i min clutch

I min guldclutch som jag bär med mig varje dag finner ni dessa prylar som ni ser på andra bilden. Plånbok, iPhone, tuggummi (beroende), ray ban, nycklar, parfym och nagelolja -till torra nagelband. Så bra! 

gårdagens outfit

Gårdagens outfit (tisdag) Invigde min nya tröja igår. Svart/vit med guldiga paljetter och öppen rygg. Den är så fin i färgen och modellen, 300kr på gina tricot. 

roman / film

I Svenskan läser vi romanen flyga drake som jag berättade för någon vecka sen. Laddade ner ljudboken för att jag hatar att läsa men har ändå inte orkat lyssna klart så får kolla på filmen så att jag förstår. Den verkar ju ändå sååå bra men har inte ork till att läsa. 

ny parfym

Köpte favoritparfymen förra veckan inne på kicks. Vanilla från Alyssa Ashley, doftar vanilj/kakor. 195kr för 25ml. Spring och köp om ni gillar söta dofter. 

onsdagens outfit

SVART KAPPA - ZARA SVART T-SHIRT H&M - SVARTA JEANS DR.DENIM
Helsvart outfit idag. 

två tjejer i usa - bloggtips

Mina fina vän Edith åkte i somras till USA för att bo där i 1 år och plugga. Hon befinner sig i Butler i Pennsylvania. Hon går i skolan där och är även med i skolans golflag. Pratade med henne via Skype för någon vecka sen och beskrivningen av skolan är verkligen precis som i High School Musical och Bring it On filmerna tycker jag. Följ Ediths år som utbytesstudent här!
Hittade den här bloggen rätt nyss, en tjej vid namn Sofia som tränar cheerleading i Twisters. Hon är också i USA precis som Edith men i varma Kalifornien. Alla bilder på bloggen är helt fantastiska och det ser verkligen ut som en dröm, som i en film. Hon är med i skolan cheerlag och det verkar så häftigt. Går ju inte att undgå att bruden är galet snygg (modell)följ Sofias år som utbytesstudent i USA -Kalifornien här.

fina vänner

FREDAG!!! Helg och höst, så mysig bild!? Jag och mina fina klasskompisar. Idag gick vi ner till viskan efter skolan för en fredagsfika/lunch. Satt där några timmar och nu ligger jag hemma hos Mandisen. Helgen blir lugn och skön.

höstväder

JACKA-BARBOUR, MÖSSA-HOLLIES, BLUS-TESSIE, LEOBRALLOR-GINA, RAY BAN
Idag när jag gick till bussen var det frost på bilarna och gräset var vitt. Kyla och löv överallt. Mössan åkte på och även mina älskade Ray Ban's. Så mysigt men kallt väder nu. Höstkyla blandat med sol. Imorgon är det fredag, jippi!

dagens outfit

Dagens outfit, kofta från zara i guld/silver nyanser och mina nya dr.denim. Mina gamla gick sönder i sömmarna så kände att det var dags för ett par nya. Så skönt. 

iPhone 3

I fredags råkade min iPhone ut för en olycka.. tråkigt! Trodde att den klarade sig men det gjorde den icke. Så har lånat en iphone 3 av min vän istället för att använda mig av en gammal Sony Ericson. Hoppas på att få tillbaka en hel eller ny iphone i slutet av veckan. 
Precis slutat sista lektionen och sitter i skolan och väntar på Amanda, ikväll blir det jobb som vanligt varje onsdagskväll. Passa små barn i några timmar. Slänger upp outfitbilder när jag är hemma ikväll.

tips på vinterjackor

Många har önskat ett inlägg om tips på snygga vinterjackor. Gjorde ett kollage med mina favoriter, båda längre/kortare och billiga till väldigt dyra. 
Från höger uppifrån, 1. Zara kids 499:- 2. Zara DAM 799:- 3. Zara TRF 699:- 4. Jeane Blus 649:- 5. Jeane Blush 995:- 6. Boomerang 2195:- 7. Parajumpers 8695:- 8. Miss Svea 3495:- 9. Moncler pris?
Alla från nummer 4-8 finns på nelly.com. Om jag hade haft ett dussin tusenlappar i plånboken hade jag inte tackat nej till jackan från Parajumpers, den är för fin!! 

pink training

Har helt glömt bort att visa er dessa fina träningsshorts jag köpte i London på Victoria's Secret PINK avdelning. Kostade ca 300 svenska kronor. Så nu sticker jag iväg till cheerträningen i mina fina shorts. Älskar texten baktill som är i svarta paljetter.

familjen sandwall

Fyllde på mina fransar förra veckan hos Amanda på familjen sandwall igen. Blev nästan bättre nu tycker jag då jag hade mer att sätta fast på och fransarna ser så mycket fylligare ut. Valde en lite kortare variant än första gången. Ska försöka ta bra bilder på hur det ser ut nu och visa er hur det såg ut om man jämför med första gången. Min kompis var även där och gjorde och gud så fint det blev, så om ni fortfarande funderat över det, gå dit och boka en tid nu för det är så värt det! Gilla deras facebook sida här så missar ni inte deras fina erbjudanden. Har ni frågor om fransarna så är det bara att skriva en kommentar här nedan. 

tisdagens grå outfit

Grå rosmunde kofta från lars-johanna. Vit twist&tango blus från fiourcci. Dr.denim jeans från face (NYA)
Ljuset på bilderna blev så konstigt upptäckte jag när jag fört över dom men dessa får duga. Gråa och disiga. Idag har vännerna övertalat mig och jag har bestämt mig för att verkligen ta tag i bloggen och börja uppdatera. Nu har den stått tom i 4 dagar, förlåt! Men nu är jag back on track...

fredag

Bilder från fredagen. Lite oseriösa på sista i hörnet haha! Spenderade fredagen först hemma hos Millie med världens finaste och goaste tjejvänner, vi köpte med oss donken, åt och dansade. Gud vad roligt vi hade. Sedan drog vi vidare till några av nya grabbarna som flyttat hit från Göteborg. Vi hade grymt kul. Ikväll är det solsidan 3 som drar igång så ska hem och mysa hos bästa Amanda! 

♥♥♥

Finns inga som är så bra som ni. Världens finaste och bästa vänner. Mina två favorittjejer. En bild från Kreta, min bästa utomlandsresa någonsin. Åh vad bra det var, så mycket skratt, skrik och galenskap. Ni får mig att må bra bästa Elin och Amanda♥
So many memories, so many stupid fights, so many inside jokes and the craziest nights... everything crazy that I do, always seems to happen when i'm with you two.
It's the times we're so crazy, that people think we're high. It's the times we laugh so hard, we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember whens". Those are all the reasons that we're best friends!

odd molly

Ny blus från Odd Molly som mamma och jag köpt tillsammans. Velat ha denna i över ett år men den är från någon gammal kollektion. Hade turen och lyckades buda hem den på tradera för bara 200kr. Vilket kap, älskar färgerna och modellen.