bild i repris.in torquay


hello! jattekul med alla era kommentarer, fick en fraga om vart torquay ligger som jag tankte svara pa nu: langst ner i england, man kallar det for englands riviera, kan saga att det har varit jattevarmt har nere och alla gar runt och svettas, hur  ar vadret hemma i sverige? imorgon aker vi till exeter, en heldagsutflykt, ska aven kanske modella for STS nya katalog sa tja det ar vad som hander har nere, vi gor aven en tidning i skolan som vi far med oss hem sen, ha det greaat!

in torquay

jag lever! resan gick bra men det var langtrakigt (jag kan inte skriva vara tre sista bokstaver har) har traffat nagra tjejer och vi har sjukt kul och det ar galet varmt har, vi ska pa utflykter aka banana boat och massa roliga aktiveteter, hoppas ni har det bra och ja datan ar seg sa jag har panik, vi hors en annan dag for jag har kopt 2 timmar, nu ska vi snart ut pa stan och kopa fika eller glass, miss my fiends so, byyyye sweden

snart åker jag

jag är så taggad! om ca 20 minuter åker vi mot flygplatsen har fått ca 30 minuters sömn och jag lär somna på planet, wiho! ha det bäst här i sverige så hör jag av mig när jag är där massa pussar&kramar till er

natt uppdatering

klockan visar 02.12 nu när jag skriver detta, vill sova några timmar nu men modig har vänt  på dygnet så hon är vaken på natten och sover halva dagen, normalt... detta får nog bli nästan sista inlägget innan jag drar, kommer såklart höra av mig innan vi åker precis, så ha det bra sålänge så hörs vi snart, IGEN....

movietime

nu har jag och modig laddat med popcorn, cola och snart sätter vi på brünooo! uppdaterar om några timmar när vi har kollat klart på filmen.

modig has arrived

RUBRIKEN och bilden säger allt! modig här är nu! som ni ser så gillar jag/vi photo booth, kameran är urladdad så vi kunde inte ta några bilder, inatt/imorgon bitti åker vi som jag har sakt 1234398 gånger, ska hoppa in i duschen snart och ja vi hörs med ett natt inlägg om några timmar

thai silk

ska in mot stan för att äta thai silk med familjen och kusin och faster och jonas, sista kvällen i borås innan jag åker, sen ikväll kommer modig och det lär bli en nattuppdatering!

J.LINDEBERG

sitter här i min gosiga vita J.LINDEBERG tröja som jag nästan aldrig använder. har ätit ungspannkaka precis och nu ska jag börja leta runt efter bildredigeringsprogram, laddade ner en 30 dagars testversion av photoshop CS5 smart som jag är började jag använda det idag och då kommer jag på att jag åker ju imorgon! smart as filippa, aja... om ni vet vad man kan använda sig av för andra bildredigeringsprogram, hojta bara till!

tonight

tonight gonna be a good night! inatt åker eller imorgonbitti kan man säga, 5.25 ska jag vara på landvetter och 7.25 lyfter planet, är dock lite orolig över grupperna man ska vara i eftersom att alla har hamnat i classic men inte jag och modig, fast det löser sig nog! jag ska ut och äta på thai silk ikväll sen hämtar vi upp modig för att hon ska sova här vi lär vara vakna hela kvällen/natten jag kommer sakna mina vänner så sjukt mycket och jag lovar att jag ska höra av mig någon dag där nere, hoppas ni stannar och kikar in här varje dag ändå för man vet ju aldrig vad som händer här på bloggen... ha det bra så hörs vi ikväll.

en fråga

fick en fråga om vart mitt armband med snäckor är köpt och jag köpte det på något random stånd på en gata i göteborg för 25:- ville bara säga det att det är jättekul när ni skriver här på bloggen och på andra sidor att ni ser mig på stan / t-kvällarna, det är jättekul. jag vet ju inte riktigt vilka ni är så det är alltid svårt att veta om det är en läsare som kollar på en eller en helt vanlig person som stör sig på en? hehe, ni förstår säkert hur jag menar, men som sagt - det är jättekul att ni känner igen mig på stan osv. ska snart sova så godnatt!

t-kväll

nu springer jag mot bussen för t-kväll med elin! update när jag kommer hem ikväll, puss dudes

skabb!

jag säger bara skabb! man är tvungen att ha ett kort på sig till ett rabattkort som man har på språkresan och sen ska man ha med sig några extra kort eftersom att man kommer behöva det ibland så jag gick till en fotoautomat i knallerian idag och satte mig med ögonen efter linjen som det stod och då kommer ju jag knappt med på bilden? haha så fult menmen det får duga!

outfit


blus med volanger från zara - svarta jeans från jc och skor från scorett till det!
det får duga med dessa tråkiga outfitbilderna iochmed att jag inte har fixat något bildredigeringsprogram än... ska fixa till mina lockar i håret för om en timma går bussen in till stan, ska på t-kvällen och träffa elin! det ska bli mysigt, vädret blev ju jättefint nu!

happyface X 1000

rubriken säger allt! kan tillägga några ord - snygg snabb och bäst! ni som använder er av MAC, kan någon länka till en sida där man kan ladda ner photoscape och picasa 3 free? hittar ingen sida juste, voddler (stavning) där man kollar på gratis film lagligt! länka länka dudes!

photo booth


jag säger bara HAPPYFACE! min mac is home! vi var hos några kompisar på norrmalm och åt grillat och fixade min mac data, jag är så glad, den har asgrymmt ljud, assnabb och gaash! jag visar er en bild på den när alla mina 7000 bilder från mitt USB har förts över till macisen och ja som ni ser på bilden - i like photo booth!

ip-adress

hihi sitter på mammas jobb och söker upp andras IP-adresser, man får ju vissa kommentarer här på bloggen och nu kan jag hitta er... vilket liv man kan ha en sån här vacker dag!

mot staden

ska in mot den lilla staden om 1 timme för att möta upp mamma på kontoret, ska vänta där i 2 timmar men jag har världens största data att sitta vid, sen ska vi ner till stan och fixa lite grejor och efter det beger vi oss mot norrmalm för grillning osv och jag får med mig appledatan hem! wihoo! update ikväll med en dagens och en bild på snyggsnygg datan!

dagens frågor

ni undrar varför jag inte svarar på dagens frågor men det kommer! 1 fråga per dag men nu tar jag mig tid och svarar på era frågor som ni har ställt här och nu!

dagens frågor: 1. varför har du skrivigt på din blogg att du har två fiskar och en skölpadda när du egentligen bara har en halvdöd marsvin? 2. vad betyder det där käna pnegar på din blogg som du har under statistik mätaren? får man pengar? hur mycket och när? kan du förklara??? 3. Är ni typ rika, du köper dyra saker hela tiden typ? Vart jobbar dina föräldrar? Har du hund? Kan du visa en bild på din pappa?

filippa svarar: 1. haha what? jag har aldrig nämnt något om fiskar och sköldpaddor och marsvin :O noo way! 2. det är bara en summa med hur mycket pengar ens blogg är värd och nej man får inte dom pengarna. 3. rika kan jag ju inte säga att vi är men vi är inte fattiga och när du säger dyra saker hela tiden så håller jag nog inte med dig, hehe. alla ser ju olika på dyrt och inte dyrt ;) min pappa har eget snickarföretag och min mamma hmm... hon har bytt men hon jobbar som jobbcoach alltså hjälper folk att få jobb och nu ska hon bli lärare för äldre på komvux (hon har varit lärare i flera år) yes vi har en hund men vi letar efter någon som har tid och kan ta över honom, så är ni intresserade av en snäll hund - hojta till! jag har ingen bild på min pappa... kanske en från 2008 - isåfall slänger jag in den här.

hoppas ni har fått bra svar på frågorna, fortsätt gärna med dagens fråga så ska jag svara så fort jag hinner - kanske kör en frågestund snart?

packat

har packat ner lite grejer i väskan idag, på lördag åker jag! skulle packa ner min nytvättade blus från tessie som jag har på mig i det senaste inlägget med bilden på mig(?) och då har mamma tvättat den förvarmt så den har blivit kort :( fast inget hindrar mig - den ska med! imorgon ska jag in till stan och fixa lite grejer tills på lördag så vi hörs, ciaociao

just nu


just nu är det detta som står för underhållningen, låtarna på mobilen, solen & en skål med jordgubbar och glass! är ensam hemma eftersom att alex tog med sig en kompis till gbg och därmed fick inte jag plats i bilen, hehe fast det gör igentligen inget i och med att jag inte får köpa något nu innan jag åker, hehe. så nu ska jag ut och lägga mig i solstolen som är såååå skön och fortsätta pumpa ut musiken på hög volym!

ni som har frågor


ni som har frågor om t.ex vart jag har köpt vissa grejer osv, har fått en del sånna frågor - för att ni ska få ett snabbt svar, ställ frågan på bloggsvar! det blir enklare för dig och mig :) MEN jag svarar på era anonyma frågor i inläggen oxå för er som vill (alltså i kommentarsfältet)

dagens fråga

fråga: vart kommer dina föräldrar ifrån? (kan du inte visa en bild på din mamma?)

jag svarar: som jag sa tidigare min mamma är adopterad från korea och min pappa är helsvensk! jag visade en bild på när hon fyllde år i maj, haha kanske var ett tag sen men visst här har ni en bild - kanske inte så vidare bra bild?...



how nice!?


how nice!? 10++++++ jag har haft många åsikter om iPhone 4 om att den är ful, dålig m.m men nu tar jag tillbaka allt! den är ju för j*vla snygg och bra! jag har suttit och dregglat framför datan när jag kollade på videon om iphone 4. den har så många coola funktioner som iMovie - du kan filma och redigera videon och det här med två kameror, när du ringer så kan du växla mellan kamerona, man kan fixa programmappar så just nu uppdaterar jag min mobil så att den får vissa funktioner som iphone4, ni som har iphone, speciellt 3Gs (det blir ännu likare 4) uppdatera era iPhone's om ni inte redan har gjort det för det är ju ett måste!!! :)  

proud to be MFC


tränat ute idag från 12 till ca halv 4, det var awsome! vi hittade på massa kul, byggde massa och rullade ner för en lång gräsbacke, lite yr och illamående blev man. vi åt korv och byggde ännu mer! satte 360 med olivia, amandaÖ och johannes som baser och sen med bara johannes och j-e som baser, satte även rewind (man står på marken och gör bakotvolt upp till cupie) det var så roligt! ni ser ju på bilderna, haha gillar bilden till vänster när j-e håller både mig och annie i awsome(x2?)

btw, tack för alla fina kommentarer, fortsätt så!


nattinatti

nattinatti bloggen, ska gå och lägga mig snart för imorgon ska jag upp tidigt för att vara inne i stan vid 12 för träning UTE! wiho, är taggad! det var så längesen vi tränade och det ska bli überkul, så vi hörs efter all stuntträning och grillning, det lär blir runt 15/16 godnatt

dagens fråga

fråga: är du kär? vad heter din mamma?

filippa svarar: nopp! det är klart att det finns killar som är söta men kär är jag inte :) min mamma heter hannah!


350KR


350KR på scorett i gällstad, melike! lite som en kopia av PALLADIUM skorna som jag tycker är grymt snygga men jag tycker inte att de är värda 800/900KR har spanat in dessa skorna flera gånger på DNA och nu äntligen blev de mina

på min kropp idag




vit blus från tessie - jeans från JC - klippt hål på knäna - vita höga converse


lager 157


mot lager 157 nu, slänger in en bättre outfit när jag är hemma. ciao

rensat garderoben

har rensat ut min garderob och jag kan säga att det blev en rätt så rejäl hög med kläder, allt ifrån vita fina blusar (svårt att ge sig av med dom...) till bikinisar och shorts och massa mer. la ju ut några blusar här på bloggen men ingen verkar vija köpa de och jag förstår er, det verkar inte som att ni som läser min blogg har så små storlekar, hehe. men om det är så hojta till för jag gör mig av med alla kläderna i veckan (?) det jag ville komma till var att ungefär 45% av mina kläder är vita 45% svarta 5% ljusrosa och 5% andra färger, hehe. det är sjukt vad mycket vita blusar jag har och svarta, men i like it! och nu finns det ännu mer plats för shopping i garderoben!

dagens fråga

fråga: vilket land kommer du ifrån?

filippa svarar: sverige? :) min mamma är däremot adopderad från korea, så hon kom till sverige när hon var 1 år.


regnet öser ner


regnet öser ner
regnet öste ner i morse som bara den! borås säger jag bara... eller man kanske kan säga sverige? jaja, nästa vecka vid denna tiden är jag nästan framme i torquay och jag ska börja ta fram lite kläder smått, kan inte börja packa ännu även om jag hade velat, hehe. men jag kan lägga undan lite kläder. tack för grattiskommentarerna här OCH på facebook, jag vet ju att några av er läsare har mig på facebook, hihi. nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka med pappa in till stan och köpa några grejer.

outfit



ljusblåa klänning med volanger från ginaTricot


money money money



jag säger bara happy girl! haha ska jag vara helt ärlig har jag aldrig haft så här mycket pengar på flera månader! men nu är det ett måste när jag ska till england. dessa pengarna är från min kära släkt och de går till shopping shopping ännu mera shopping, jag ska hålla hårt i mina pengar, man vill ju inte bli rånad!? fick även en parfym, ett silvrigt skal till iPhonen som jag har tittat ut + en spegelplast (bilden där nere) en scarf några presentkort och det viktigaste av allt MIN språkresa till torquay PLUS en vit apple data som jag får i veckan, hihi. tack till världens bästa mamma och pappa och släkten!

|klickbar bild på mitt iPhoneskal (fick som sagt en spegelplast oxå - i like it!|

fjortonårskalas








en liten bildbomb från mitt släktkalas, slänger snart upp en födelsedags outfit och en/två bilder på mina presenter.


today is my day!

today is my day, it's my b-day! idag fyller jag fjorton, känner mig riktigt stor... vid 17 blir det släktkalas och innan dess ska mat och allting fixas, uppdaterar kanske inte så mycket idag men då vet ni varför, nu blir det till att svara på alla gratulationer på facebook, hihi. puss&kram

btw, blusen/klänningen som skymtar på bilden - det va den jag talade om i förra inlägget (rabens saloner)


rabens saloner


är det något märke jag tycker är otroligt fint så är det rabens saloner! ovan ser ni några favoriter som jag har plockat ut. jag har en blus ifrån deras barnkollektion och jag bokstavligen älskar den! den är så otroligt skön och fin om ni frågar mig, är ute efter klänningen längst upp till höger i barnstorlek, provade en i strl 6 (6år) när jag var i gbg, dock lite tight, nu får ni inte tro att jag är dum som tror att jag kommer i en klänning som är till 6år men min blus från barnkollektionen är för 4år, hehe. ibland är det bar att vara liten. men som sagt, rabens saloner - ett märke jag vill tipsa er om, dryt men snyggt!

100715


ögonen kliar och glänser, ett tecken på att jag är trött! ska snart slänga mig framför teven istället och som vanligt, jordgubbar & glass i mina händer, jag är beroende av det nu! det finns nog inget godare än jordgubbar och glass på sommaren, jo vattenmelon i thailand... men nu är vi i sverige! jag är så glad just nu för imorgon fyller jag 14 och det ska firas med släktkalas, nästa vecka åker jag och det ska bli så roligt - hur många gånger har jag sagt det nu? hehe, jaja nu vet ni hur glad jag är kanske? tralalallalallalla

dagens fråga

fråga: gillar du fisk?

filippa svarar: jadå det gör jag! fast det beror på vilken fisk men jag gillar de mesta fiskarna, kanske inte rökt lax, hehe.


movietime


movetime! sätter mig framför teven och kollar på up in the air + jordgubbar! vi hörs imorgon dudes! btw, fick reda på av en tjej att vi ska vara på landvetter 5.25 nästa vecka, snacka om att jag är taggad och snart ska det packas - löööwe it

lockar


gjorde några snabba lockar med locktången vilket jag tycker blir snyggast! nu drar jag på kalas, vi hörs när jag är hemma, bye dudes!

dagens fråg(or)a

er fråga(or): 1.var i borås bor du? 2. nämn en blogg du gillar sjukt mycket!

filippa svarar: bor i lilla målsryd som rent ut sagt suger om ni frågar mig. det finns så många bra bloggar men än är angelica blick, har fastnat för hennes blogg det senaste


vart har ni tagit vägen?


|bjussar på bilden på min lillasyster som ville ta outfitbilder hon med (kanske slänger upp dom här)|
vart har ni tagit vägen? ser att jag har tappat ett antal läsare nu under veckan, är det för min dåliga uppdatering kanske? ska bättra mig, ni får kommentera om jag inte uppdaterar! hoppas iallafall att ni kommer tillbaka, ni kanske är på semester? i alla fall, så får ni kommentera mycket mera så ska jag uppdatera, det är så tråkigt att uppdatera utan era kommentarer

dagens



vit blus från faith | cykelbyxor (avklippta tights) | vita höga converse


DAGENS FRÅGA!

tänkte att vi kör lite på dagens fråga, det går helt enkelt till så att när ni kommenterar så skriver ni som namn DAGENS FRÅGA och kommenterar en fråga, svarar på 1/2 per dag! :D det varar hela tiden så det kommer aldrig ta stopp!

my friend

snart kommer min kära vän josefine hit! eller hon sover säkert nu men jag ska ta och ringa henne, vi ska slå en pling till england/torquay, så vi får se hur det går lite senare - uppdaterar later!


varberg


på onsdag drar jag ner till varberg (apelviken) under dagen med mig kära vän justine som jag inte har träffat på jättelänge! det ska bli mysigt och jag ska försöka bättra på brännan innan jag drar till värmen i torquay. imorgon ska jag ta tummen ur och ringa min värdfamilj tillsammans med josefine som jag åker dit med, hoppas att jag får fram något och inte sitter där helt tyst med luren. nu låter jordgubbar med glass framför teven lockande.

knalleland

är hos mormor nu med mamma och lovisa, vi ska ta en tripp ner till knalleland men först: fixa håret.

kortfattat

en snabbis! först och främst så ville jag bara säga er att idag har jag fått årets första myggbett på min kropp, ett på benet och ett på armen, kliakliaklia sen det andra är att jag orkar inte uppdatera i denna värmen men ska försöka göra mitt bästa, väntar på att min apple data ska bli min om typ 1 vecka och för det tredje ni måste bli bättre på att kommentera - kommenterar ni bättre - så lovar jag att uppdatera bättre alright? :) godnatt


dresscode


kvällens dresscode! linne från bikbok (förra året)  shorts från ginaT och orange triwa klocka! grillning på G med gäster!


bad update

har varit megadålig på att uppdatera, har inte haft något kul att blogga om, ska slänga in lite bilder ikväll. kan säga att nästa fredag fyller jag 14 och veckan där efter åker jag och då kommer det inte vara någon vidare bra uppdatering men jag hoppas ni stannar ändå för när jag hittar ett internetcafé så kommer jag rusa in och skriva här på bloggen hur jag har det, känner redan nu att jag kommer ha panik utan en data, varken min iPhone ska med eller datan så.... som sagt - uppdaterar later

update: idag börjar cheerleading EM i finland, några ur laget är uppe och tävlar i klassen junior stunt och massa andra från MFC och från andra föreningar här i sverige, jag kommer att kolla varje klass där MFC/GCO är med hihi, vill ni också kolla så kan ni göra det HÄR första klassen börjar 12.25!  


kvällens


kvällen outfit! bio&torsdagskväll. slängde på mig mina beiga byxor, blus från zara och kofta från white! eclipse var super men det är något som gör att twilightfilmerna inte är så superduperlockande för filippa, haha. kanske det overkliga med vampyrer? 

converse




fick hem mina converse idag! ska inviga de ikväll, hehe. slänger in en outfit när jag är hemma.

.

morrnmorrn! lite molningt ute idag och jag har kollat på några avsnitt av solsidan, ikväll blir det eclipse och torsdagskväll om inte regnet kommer fram. vi hörs om en stund.


over the rainbow


imorgon är det dags för torsdagskväll igen! fast klockan 18 blir det eclipse med några goa tjejer, och efter det då blir det torsdagskväll. ska hoppa in i duschen om en stund, så vi hörs imorgon.
låttips från mig till er: over the rainbow med israel kamakawiwo'ole


ut i solen


vaknade vid 13 idag! slängde i mig lite jordgubbar med mjölk och några mackor! sprang ut och hämtade posten precis och se vad som låg där! mina efterlängtade humorfilmer. MIA&KLARA säsong 1+2 och hela säsongen av SOLSIDAN! är det något jag älskar på teve så är det dessa humorserier! nu ska jag ut i solen och titta på solsidan på datan! gillas stort!


todays todays



körde på mina nya brallor från gina idag, rosa blus från hunkydory (jolinarean) orange triwa klocka & vita låga converse, inväntar mina vita höga som jag beställde för cirkus 1,5 månad sen... de måste hinna hem till brevlådan innan jag sticker! annars blir det till att springa och leta i stan efter min storlek

tio dagar kvar


kom på just nu att jag fyller år om 10 dagar! hiho. måste önska mig pengar pengar pengar till språkresan så att jag kan shoppa lite. inte för mycket för jag vill inte åka på övervikt när jag ska hem. men överst på listan står i alla fall svarta HUNTER & vita/ljusrosa Dr.Martens så det ska jag leta efter i Torquay OCH i london de två sista dagarna. ska ta mig en dusch nu sen åker jag till min farmor med kussen. slänger in en outfit innan om jag hinner.

på mina ben



nya brallor från ginaT. 49.50:- brukar ha XS men S var de minsta så det fick gå det, gillar när de inte sitter för tight och är mer som ett par jeans än tights. älskar färgen! perfekta till kalla sommardagar.

röda goda gubbar


bilden är tagen för någon vecka sedan!
nu har jag och mamma laddat med glass, grädde, jordgubbar och "kexchokladstänger" smaskigt värre säger jag bara!

dagens outfit



dagens outfit! klippte hål på knäna på mina jeans från JC, melajk! linne från h&m och tröja - mammis från stenåldern.


100705


var inne i staden med emilia idag, vi var på nelly outleten först men det fanns ingenting som lockade, eller jo - ett linne/kort klänning men 300 (400?) är för dyrt om ni frågar mig. däremot så fyndade jag mig ett par nya jeansleggings inne på ginaT för 49.50:- jag har dem i militärgrönt om ni vet vilka jag menar?, dock en storlek förstort men de kändes lagom och de krymper i tvätten. laddar kamerabatterit som dog just nu när jag skulle föra över bilderna från varberg och outfitbild så outfit bild och några bilder från varberg kommer här och på fotobloggen strax.

god natt

går och lägger mig nu, är megatrött, slänger in bilderna från varberg imorgon, godnatt!

best friends forever


helgen har som ni vet tillbringats i varberg! har varit superkul & mysigt, massa skratt kan jag säga er, vi tog en cykeltur ner till havet för att ta lite fina foton på kvällen, såg en som fotograferade och han såg så proffsig ut så emilia hejjade på honom "hej" och självklart så frågade han om han ville att han tog några bilder åt oss, hihi. en av bilderna han tog ser ni ovan, ska föra över massa bilder snart som ni får se imon eller ikväll, LATERO

Glass på tre toppar i 30 graders värme!

img_0522 (MMS)

Glass på tre toppar i 30 graders värme! Jag dör så varmt det är, vi hörs


@ södra näs camping! Sitter utanför Em...

@ södra näs camping! Sitter utanför Emilias husvagn och solar, det är otroligt varmt här nere, idag ska vi bara bada&sola, oljan är med! Vi ska även ta oss en eller två glassar på tre toppar, sen ska vi kanske cykla in till marknaden, vi hörs imorgon, puss&kram


mot varberg


ska packa ner de sista i väskan sen drar jag mig mot varberg med mammi och lovisa, sen kommer emilia och hennes familj ner, ska sova hos emilia i deras husvagn tills på söndag, kameran är med i högsta hugg och även mitt stativ (?) haha, jag och emilia ska fota vid stranden på kvällen, lär väl få gå dit 01.00 för då är ju det som mörkast, eller inte? jaja, vi hörs av med någon mobilbloggning. under tiden så kan ni underhålla er genom att läsa gamla frågestunder, kolla gamla outfits, klicka på mina reklambilder och njuta av solen, ha de bra!


frukost

ska slänga i mig några mackor, märkte att inlägget RÖSTA PÅ MIG går till bilden så nu har jag fixat det så gå in HÄR och rösta på mig i veckansblogg, uppdaterar senare. bye dudes

UPDATE: alla undrade om man inte kunde rösta flera gånger på mig i sommartävlingen och jo det kan man! bara man inte gör det samma dag, datorn måste startas om! så gå in här här eller här och rösta 1000 gånger, ni blir som sagt länkade

kvällens outfit


MONGOHAND? kvällens outfit, marinblå ralph lauren tröja från jolina & beiga shorts från gina. orange triwa klocka, min vita är sönder tror jag? det kommer in massa luft som bildar vattendroppar I KLOCKAN... måste lämna in på lagning. slänger in något inlägg imorgon som sagt. GODNATT

varm torsdagskväll

på tal om torsdagskvällen, strosade runt i stan med emilia i ca 3 timmar och träffade massa folk, vi tänkte sett lite på grönwall men det var ju så mycket folk att man inte såg någonting, inte när man är så kort som jag heller, vi gick nog runt McDonalds ca 70 gånger! nytt folk varje varv, hehe. imorgon drar jag till varberg och stannar tills på söndag så det får bli mobilbloggning därifrån, vi hörs imorgon innan jag sticker, ha det gött!

american girls





K N I G H T C A T

JUNIFAVORITERNA


JUNIFAVORITOUTFITSERNA, det blev ett långt ord där, hehe. jag satt och tänkte på det när jag kollar på de tre första outfitsbilderna, jag ser EXAKT likadan ut på alla, håret, "posen" allting nästa, haha. men det blir väl lätt så när man tar outfitsbilder, men jag måste börja variera lite. vilken outfits är er favorit? jag har flera men en är mittenbilden överst! blus från zara&beiga shorts från ginaT

Testar att mobilblogga nu

Testar att mobilblogga nu, helt enkelt genom att smsa in ett inlägg! Brukar alltid blogga via internet på iPhonen, så får se om detta funkar nu!?


T-KVÄLL I BORÅS


ikväll är det första sommartorsdagskvällen här i Borås och Erik Grönwall kommer dit, jag ska in och kolla! jag är inte direkt ett stort "fan" av erik men det är alltid kul att titta, det går ju inte att motstå att han sjunger bra. jag var ju i göteborg och kollade på han när han sjöng i semifinalen. juste - idol bilderna har jag ju inte ens visat för det funkar inte föra över från det minneskortet, haha. men de lär komma upp här på bloggen en dag! det jag ville säga var mest att jag tycker ni borde åka in eftersom att det är sol och erik är den ända bra som kommer tilll torget (enligt mig) så åk in! vet någon när det börjar? 20.00? 21.00? vilka ska in/vilka ska inte?