där palmerna bor

Åh vad jag vill gå barbent utan att frysa, med solen i nacken och vågorna som sköljer bort sanden från fötterna. I morse vaknade jag upp av att regnet öste ner utanför fönstret. Mår dåligt så fort jag tänker på det. Nästa vecka börjar cheer summer camp här i Borås och lite sneak peak bilder har avslöjat att det kanske blir en hawaii känsla inne i Boråshallen fre-sön nästa vecka. Får allt hoppas på det. Behöver få tankarna på annat, att se bilder och höra musik som spelades där nere är inte vad jag behöver just nu.

keeper??

Köpte denna fina svarta från hunkydory med stjärnor på ärmbågarna i grått. Tredje tröjan som flyttat in i garderoben med stjärnor på ärmarna. Frågan är bara om det är en keeper or not? Vad tycker ni? Gillar den lilla v-ringningen och att den är så enkel. 

tisdagens outfit

KOFTA ODD MOLLY (NY) - BLUS TESSIE - JEANS JC
Dagens och gårdagens outfit. Har spenderat dessa två senaste dagar med Amanda och Elin. Vi har försökt hitta på något och inte bara sitta inne men hur kul är det att vara ute i detta väder? Slutade med en sen lunch på jensens idag. 

plånbok

Kunde ju inte motstå att köpa en kopia i någon form när jag ändå var utomlands så en plånbok i LV mönster blev min. Gillar att den är dubbel och har många kortfack. Synd att dragkedjorna ska vara så tröga bara, men det är väl sånt man får räkna med när de är kopior. 

black

T-SHIRT H&M - SHORTS ZARA - FJÄDERÖRHÄNGEN GINA - BALLERINA EUROSKO - RAY BANS
Ännu en outfit från Kreta. Svart och detaljer i guld och silver. Älskar dessa virkade svarta shorts, de är så sköna, enkla och snygga.

soltatuering

Nu äntligen tänker säkert många?? Har fått massa kommentarer på instagram och bloggen om hur jag gjorde min soltatuering. Till att börja med så behöver du en vattenfast svart penna eller som i mitt fall använde jag mig av en vattenfast svart kajal, finns för 80kr på kicks. Den var superbra! Du målar helt enkelt det motiv du vill ha på kroppen, där du har bra pigment då solen ska bränna och göra huden runt om solbränd och fin. Jag såg resultat efter första dagen och kunde lätt fylla i på samma ställe andra dagen. Mina två kompisar såg inget resultat så gav upp så försök ligga i solen första dagen så att du ser något direkt då det är lättare att måla i på samma ställe. Måla hela veckan och sola med det, ibland kan man få fylla i om det åker bort lite färg. Självklart tvättar ni bort den svarta kajalen på kvällen med ex. sminkborttagningsmedel. Jag är supernöjd, tycker att det blev riktigt fint om man får va så ego och säga det själv? Och en fördel är ju att det är ett billigare och mycket bättre alternativ istället för en riktig tatuering om man inte är ute efter stora motiv.

nytt linne

Igår kväll startade sommarean inne på fait. Någon av er kanske också var där? Hittade två fina saker, bland annat detta linne, gillar mönstret och de flätade banden. Det är lite kortare baktill. Ska visa bild på den andra saken jag fick med mig hem. Nöjd och lönen är snart slut. Tur att jag får mer nästa månad, hehe. Unnade mig en tröja inne på jolina också som jag tänkte visa bild på.

outfit vid solnedgången

SHORTS DR.DENIM - SKÄRP LIEBESKIND - LINNE H&M - ÖRHÄNGEN GINA - RAY BANS 
Mina favoritkort från resan är dessa outfitbilder vid solnedgången som Elin fotade, blev så fint ljus. Stör mig dock på att jag hade två iPhones i båda bakfickorna som syns haha. Tjatigt med alla bilder kanske? Men jag måste lägga upp alla, jag saknar det här stället så galet mycket. Om jag hade haft ett antal tusen på kontot hade jag bokat första bästa flyg nu direkt. Ensam...

stor saknad

Jag har aldrig någonsin saknat en plats så här mycket efter bara 1 dag som nu. Kanske beror det på att man alltid längtar hem till något, men just denna resan hade jag med mig två av mina närmaste vänner och behövde inte längta hem efter vännerna, klart att jag saknade många andra här hemma också men jag hade ändå med mig två av de bästa. Jag plågar mig själv genom att spela Där Palmerna Bor och 4 Chords som vi lyssnat på om och om igen. Kollar igenom alla bilder och de 4 korta filmsnuttar jag har på mobilen. Skulle gärna vilja sätta mig på första bästa flyg tillbaka till just Almirida Bay Langley Resort. Bästa veckan på hela sommaren♥

i havet

Några bilder från sista dagen när vi var nere vid havet, låg vid poolen nästan hela veckan då det var väldigt lugnt där. Lättare att få solstolar än på stranden. På bilderna kan ni även skymta min soltatuering som jag fått många frågor om, den sitter på vänster sida precis över bikinitrosan. Jag är väldigt nöjd, tänkte skriva i ett eget inlägg om hur man gör den eftersom att jag fick så mycket frågor om detta på instagram under tiden då jag var på Kreta. 

sunset

Fin solnedgång vid stranden, trippade ner med min vän Elin för att ta massa bilder. Andra bilden, standard för en cheerleader när man är på semester haha. En scale, scorp eller något annat vid en fin plats. Jag som stretchat för livet för min scorp, det gick inte riktigt att dra den ändå. Blev inga fina flickisbilder men fick fina porträtt som Elin tog på mig, visar dem i veckan. UPDATE: fick frågan om varför inte Amanda följde med, hon och min bror var så trötta att de ville stanna på hotellet. Tråkmånsar haha!

outfit

BLUS FAITH - JEANSSHORTS H&M - FLIPFLOPS THAILAND - RAY BANS
En outfit från kreta. Hade med mig för mycket kläder och JA det var jag ju medveten om och hälften hängde kvar på galgen under hela veckan. Hade med mig runt 7/8 par skor men bodde i mina LV mönstrade fliflops från thailand varje kväll. 

beach

Jag och mina fina tjejer på stranden en sen kväll på Kreta. Massa kärlek till dessa två brudar! Har ännu fler bilder att visa men tar inte allt på en gång så det kommer mer i veckan.

almirida bay

Almirida Bay Langley Resort var där vi bodde. God mat varje kväll och sån mysig liten by. Hoppas på att åka tillbaka nästa år igen, kan inte släppa det stället! Lugnt och man hittar efter flera år på samma ställe. Vill tillbaka även om jag var där för mindre än 10 timmar sedan. 

blommigt

T-SHIRT MONKI - KJOL SVEA - SILVERTOFFLOR ? - RAY BANS

bästa vänner

Nu är jag hemma från Kreta. Vill redan tillbaka, usch vad äckligt och kallt det är här hemma. Har haft en otroligt rolig och mysig vecka i värmen med mina två bästa vänner. Kommer slänga upp massa fina bilder vi tagit, ska även visa er outfits från veckan.

landvetter - chania

Ny bok, Baristas skriven av Denise Rudberg. Inhandlade den på Akademibokhandeln för 80kr. Senaste numret av styleby och lite musik i öronen fick underhålla mig på flyget ner till Kreta.

på kreta

Det tar så otroligt lång tid att ladda upp bilder, suttit med 1 bild i 30 min nu. Så det får räcka.. tyvärr! Hade så mycket bilder från idag som jag tänkt ladda upp men har inte orken till att sitta inne i flera timmar och svettas. Instagram uppdateras betydligt mycket oftare nu i veckan då det går rätt fort. Så tyvärr kommer nog bloggen få sig en rejäl bloggpaus under veckan. Kanske går det snabbare imorgon? Får testa då. Hur som så har jag det otroligt bra, solar och badar dagarna långa. Nu ska jag upp till rummet och ta mig en kall dusch. 

tio timmar

Om cirka 10 timmar lyfter planet som ska ta oss ner mot soliga Kreta och Almirida Bay, några undrar vilket hotell jag ska bo på och det är Langleys hotell. Min mormor var V.D för några år sen så varit där minst 7/8 gånger, åker dit nästan varje sommar. Så det ska bli kul att komma ner igen då jag inte varit där sen 2010. Macbooken följer med, ska försöka uppdatera med bilder så mycket som möjligt då jag får tid och ork till det. Så ni får kika in här under veckan så ser vi om det kommer upp några inlägg eller inte. Om inte så kommer jag iallafall uppdatera på instagram så följ mig där @filippall. Ha ett fortsatt bra sommarlov, nästa gång vi hörs så sitter jag förmodligen och svettas med datorn i knät...

vem är du?

Tänkte köra en sådan här "vem är du?" frågestund innan jag sticker iväg på semester. Så det skulle vara jättegulligt om så många som möjligt tar sig tid att besvara 4 enkla frågor, spelar ingen roll om jag känner dig sen innan eller ej.
1. Hur gammal är du?
2. Vart bor du? 
3. Hur hittade du till min blogg?
4. Om du får bestämma ett inlägg jag ska skriva, vad skulle de då innehålla? 

nike

Var i knalleland några timmar med mamma idag för att småhandla lite nytt inför kreta. Spanade in dessa joggingskorna igår inne på intersport som fick följa med mig hem idag. Dem kommer från märket Nike, modellen heter free run 3 junior och kostar 800kr. Har velat ha ett par färgstarka snygga träningsskor ett tag och nu äntligen hittade jag för en rimlig peng. Invigde dem redan idag med några varv runt sjön. Fick även med mig ett par snygga träningsshorts i rosa/orange och ett par i svart. Är inte personen som gillar att träna/springa men på kreta ska jag upp tidigt två dagar, det ska ni få bildbevis på!

3 dagar

Mina sex favoriter bland bikinisarna, alla är köpta på h&m förutom den blommiga med rosa överdel till vänster, den kommer från gina tricot förra året och den under med volanger är köpt på stadium iår. 1 för varje dag nere på kreta. Om exakt 3 dagar vid den här tiden hoppar vi i bilen ner mot landvetter för att flyga till varmare breddgrader och stanna där i 7 dagar. Imorgon ska det inhandlas ny sololja och after sun som doftar cocos från hawaiian tropic. Har redan börjat packa, hihi. 

presentkort

Fick igår när jag fyllde år två presentkort på Jolina av släkten. Fick även pengar, ska försöka spara så att jag i höst har råd med ett snyggt Marc Jacobs datorfodral och sedan ska jag även prova på fransförlängning efter sommaren, spännande! 

igår och idag

JACKA RAGGIRL - RAYBAN - KOFTA ROSEMUNDE - NY . LINNE H&M - SKÄRP LIEBESKIND - JEANS DR.DENIM 

gothia cup

Var igår nere i Göteborg med Daniel, Amanda och Elin för att kolla på vår vän David som spelade nu under Gothia Cup. Vädret var så skumt igår, regn ena stunden sedan strålande sol och lite moln. Nästa år MÅSTE jag se invignigen, Andreas Wijk sjöng ju iår igen (dösnygg ju) såg japaner som sprang runt inne i Göteborg med en japan flagga som jag och Daniel stannade vid och tog "turistfoto" haha. Vi båda har dock mammor från korea. 

dr.denim i vitt

Födelsedagspresent från mormor och morfar. De perfekta vita shortsen, fransade nertill och sitter fint och är ju för sköna. De är såklart från dr.denim. Finns inga bekvämare jeans än deras. 

sweet sixteen

HURRA, HURRA! IDAG FYLLER JAG OCH MIN TVILLINGBROR 16 ÅR.

ray ban

Imorgon fyller jag 16 år och hade idag släktkalas. Fick mina efterlängtade Ray Ban's av mina föräldrar. Det är guldbågar med svart/grönt glas. Fick även guldiga senilsnören till, ni vet kedjor som man hänger på sidorna. Äntligen ett par riktiga solisar!

svart och guld

JACKA - RAGLADY . CLUTCH - LINDEX . SKÄRP - LIEBESKIND . T-SHIRT - GINA . JEANS - DR.DENIM
Spontantripp till Göteborg igår för att inhandla denna galet snygga mockajacka med gulddetaljer. Som jag sa till mina föräldrar: jag köpte mig ett förhållande med min nya kärlek, haha. Har velat ha en svart mockajacka med guld sen länge tillbaka. Den finns inne på raglady i göteborg för 1300kr. 

vinnare libresse festivalstil

Här är förra veckans vinnare i Libresse Festivalstil tävling. Mittenbilden är min egna favorit. Temat var ju on top och tycker att den bilden lyckades pricka in temat perfekt. Vinnarna fick 1000kr var att handla för på nelly.com. Låter det inte som ett toppenpris? Denna veckan lämnar jag över stafettpinnen till bloggare nummer 3, Kim som bloggar på http://imapoet.devote.se/ och hennes första tips är om hur man får till en bra outfitbild så kika in på hennes blogg och var nu med i veckans tävling allihopa. Lätta regler och fina priser. Släng upp en festivalbild på din outfit @ instagram och tagga med #betwisted så är du med i tävlingen om att vinna 1000kr på nelly.com. 

liebeskind

Nytt skärp från Liebeskind Berlin. Har kollat på detta för längesen och idag låg det en liten kartong på sängen när jag kom hem från jobbet med detta inuti i svart med guld/brons/silver nitar på. Riktigt snyggt att matcha till en svart klänning + boots eller till de flesta jeansen. 400kr, vet inte vart det är köpt men finns (fanns?) inne på fiorucci i Göteborg. 

göteborgare se hit!

ser ut som denna från rock'n blue
Tänkte kolla med er läsare om någon har vägarna förbi Göteborg eller om någon utav er bor i närheten av stan och har lust att kolla inne på Raglady by Tara i arkaden om de har en svart mockajacka i minsta storlek med gulddetaljer, dvs. dragkedja och fickorna + knapparna i guld. Den kostar 1300kr och kommer från Raggirl så hör av er om ni hittar den, skulle vara jättegulligt. 

monday

Måndag och idag såg jag ut såhär. Enkelt och skönt, vit blus från fiorucci och jeans från jc. Om 1 timme ska jag ner till stan för att äta på viskan med två vänner varav ett födelsedagsbarn. 

söndagens outfit

dr.denim jeans, kofta från lindex, blus/topp under från gina, mulberry väska från turkiet
Vaknade 7.15 idag och bussen till jobbet gick 7.30 så det var stress idag precis som igår innan jobbet. Slängde på mig mina dr.denim en svart blus och min nya sköna randiga kofta. Jag kommer vara bokstavligt talat helt död om 1 vecka. Går in på sista jobbveckan för sommaren vilket känns otroligt skönt, jobbar hela veckan ut, alltså både lör-sön nästa vecka. Sen på måndag då är det my b-day och första lediga dagen på 4 veckor, åh vad skönt det ska bli!!

lördag och grillat

Igår följde Amanda med mig ut till lillkusinen för att äta grillat och go mat med familjen där. Det var riktigt smarrigt, älskar filodegsknytena som syns på sista bilden. Skulle ta bussen ut till dalsjöfors senare för att säga hej till vännerna där men missar bussen med 3 minuter så vi traskade oss hela vägen från djupdal till dalsjöfors, tog oss 50 minuter. Bättre det än att vänta på bussen i 1 h, hehe. 

randigt

Ännu ett reafynd från i torsdags. Har letat efter en perfekt stickad kofta i randigt så sprang till Lindex efter jobbet för att kika om den fanns kvar. Köpte i M dock så att det inte blir för "tantigt" då det lätt blir det med sånna här koftor om de är kortare i modellen. Matchar den tillsammans med svart klänning och boots. 

måste ha behov

Dog lite lätt av perfektion när jag såg denna kjolen på Sofi Fahrmans tumblr. Jag har gått och blivit "paljett-förälskad". Allt med paljetter är ju så fint och denna kjolen är inte att leka med, jag SKA ha den när jag hittar ett pris på den... Hoppas inte att den är allt för dyr. 

festivaltips två

Frisyrtips/festivaltips nummer 2 kommer här. Ni kan fortfarande vara med och tävla, gå in på libresse här. Mitt tips är då att ta med dig en snygg keps eller en snygg hatt som du kan slänga på om håret ser lite fett ut eller om solen är framme och du vill skydda huvudet från att bli allt för varmt. Kepsen på bilden är köpt inne på h&m och kostar 80:-
 

glitter rea

Var nere i stan igår under torsdagskvällen, butikerna hade ju öppet till 21. Jag fyndade denna snygga tröjan i silvriga paljetter som glittrar så fint. Har varit ute efter den en litet tag men trodde att den var slutsåld tills dess att jag såg den hänga på reastället nere på h&m. 150kr fick jag betala för den. 

färg från garden collection

Äntligen är den min! Jag är så nöjd att jag köpte denna av en läsare som kontakta mig förra veckan. 300kr fick jag betala och det var så värt det. Eftersom att den är 2 säsonger gammal och slutsåld så var det ju ett bra pris. Storlek 36, men jag gör som de flesta andra med denna klänning. Nålat upp den lite då den är jättestor egentligen. Men vet att andra gjort det också och den kommer bli perfekt nu i sommar till brunbrända ben och converse. Och som sagt, den är köpt av en annan tjej. INTE i butik eller online som många frågat om.n

virkat i svart

Zara hade sin reastart på hemsidan i måndags och jag klickade hem dessa söta virkade shorts i svart. 250kr på hemsidan, tror dock att alla shorts är slutsålda nu. Men jag är väldigt nöjd, matchar med primeboots och svart tisha. 

sommarens längtan

bild från Amsterdam
Just nu längtar jag som bara den efter min födelsedag som är om 13 dagar. Om 18 dagar sitter jag på ett flygplan mot Kreta med la famila och mina bästa vänner Elin och Amanda. Om 6 veckor så börjar jag gymnasiet, så spännande. Jag har kommit in på ekonomilinjen och nu väntar jag på att få reda på mig klass, mår illa så fort jag tänker på det. Klassen är nog det viktigaste under alla åren på gymnasiet. Och juste en till liten grej jag skulle berätta, min låsknapp på iPhonen slutade fungera igår så åkte ner till stan direkt och lämnade in den så har inte tillgång till instagram lika ofta men jag kan kolla på allas instagram ändå via datorn då det finns instagram på datorn nu, man loggar in med sina IG uppgifter. Riktigt smidigt och smart.

animals

När vi var inne i stan i Amsterdam så åt vi god mat men fick även tid för att kika i butiker. Skulle leta efter Zara men han bara kika in i 2 butiker och cirkus 4 skoaffärer. Jag hittade denna sjukt snygga sjal i massa djurmönster inne i en av butikerna, 12 euro fick jag ge för den vilket motsvarar runt 100-lappen. 

festivaltips hår

Temat för veckans festivaltips/inspo är hår och hattar. Så här kommer mitt första tips när det gäller hår och frisyrer. Eftersom att man är på en festival och har förmodligen inte tillgång till dusch varje dag och eluttag för lock/plattänger så är det väldigt smidigt att bara slänga upp håret i en fin boll/knut. 
1. Snurra främre håret inåt för att få en lite roligare look
2. Dra bak de snurrade delarna och ta tag i allt hår
3. Ta en toffs och vira in håret huller om buller
Spraya igenom håret innan eller efter med torrshampoo om det ser fett ut, men tänk på att brunetter måste borsta ut torrshampoot lite extra då det blir grått av det. 

sneak peak

Jag tror att många av er kan gissa ut rätt fort vad det är som döljer sig på bilden? jag har precis köpt mig ännu mer kärlek!!!!! Dösnygg, för skön, så vacker. Ska visa er en helbild senare. 

tisdagens outfit

beige tröja från h&m, blus från faith, jeans från JC
Jobbat från 10.30-16.30 idag och jag har denna och nästa vecka kvar sen är sommarjobbet avklarat. Gick klädd i detta idag, det såg ut att bli varmt och svettigt då solen sken när jag åkte iväg imorse men den försvann lika snabbt.

in city

Stuntade lite lätt inne i stan i Amsterdam. Gud vilka perfekta stuntskor, eller? primeboots var nog inte de bästa att stunta i, haha tar i för att le och inte vingla på första bilden som ni ser rätt tydligt. Grabbarna ville visa sina muskler på andra bilden...haha! 

festivalstil

Då var det dags att berätta vad jag haft för samarbete på G. Jag är en av juryn i libresse festivaltävling "festivalstil" Jag ska välja ut 1 vinnare av 3 finalister i slutet av veckan som vinner 1000kr att shoppa för på nelly.com, inte dåligt va? Så nu tycker jag att ni allihopa ska vara med, läs reglerna här nedan och hur ni tävlar:
1. Du måste ha ett instagram-konto, ladda ner appen gratis till iPhone eller Android 
2. Ladda upp din festival-look och tagga bilden med #betwisted
3. Be dina vänner att rösta på dig genom att klicka på ♥ på libresse.se/festival 
Väldigt enkelt och roligt, så ta en fin och inspirerande bild med en snygg look och se till att få mig att fasta för just din bild så kanske det är du som blir en av finalisterna i slutet av veckan.
Jag kommer även att göra lite inlägg i veckan där jag tipsar och inspirerar er om vad jag tycker är snyggt på en festival. Så nappa gärna åt er av mina tips och ta hjälp utav dem när ni ska ta er tävlingsbild. 

suddiga outfits

hunkydorykofta, grå tisha från monki, sjal från amsterdam, dr.denim jeans
Otroligt suddiga bilder, ser helt död ut då jag sovit halva dagen efter en lång bussresa på 13/14 timmar från Amsterdam till Borås. Tog en sväng ner till stan idag för att hämta ut ett paket, lämna in min iPhone (låsknappen slutade fungera bara sådär) hoppas på att den är tillbaka innan jag åker till Kreta. Invigde min nya fina sjal som jag fick med mig hem i helgen. 

@ instagram

För er som följer mig via instagram så har ni sett att jag uppdaterade lite nere från Amsterdam då vi hade internet på mc donalds bredvid hotellet. Här är en hel del bilder som togs. Från när vi stuntade och tog massa foton inne i stan, cheerpics, Viqueens från Norge som tog guld i All Female, Eagles som tog silver i samma klass, gött häng på en liten brygga med laget och vi låg utanför hallen i stekande sol. 

amsterdam

Borta bra men hemma bäst. Är tillbaka i Sverige efter 3 otroligt roliga dagar i Amsterdam med världens bästa lag. Tävlingen gick inte som vi tänkt oss från början, slutade med en sjunde plats i Europa av tolv lag. Ska berätta mer om tävling och filmer senare. I fredags var vi inne i stan och åt, shoppade och fick se mycket spännande (?) vi såg flera tjejer iklädda underklädder och med sprutor i händerna, flera killar som rökte på, det luktade hash på hela gatan. Amsterdam är en väldigt skum stad. Men roligt hade vi!