ceasarsallad

Sitter ute hos mig tillsammans med Johanna, Amanda och Millie. Vi åt lite ceasarsallad nyss och sitter nu och äter godis och pratar lite. Mysigt att bara sitta ute med vännerna ikväll. Imorgon skall vi fira Johanna med middag hos henne, tror vi blir ca 15 tjejer. Så roligt! Glömde även säga det att jag klarade matten!! Woho, avklarat mitt första år på teknis idag, alla inlämningar är gjorda och inskickade imorse, gjorde mitt sista mandarinprov, sååå gött. På tisdag går vi på sommarlov.

sneakpeak

Nämnde igår att jag hämtade ut ett paket på posten, en liten sneak peak på vad som låg i. Kommer visa er en helbild imorgon kväll, är sjukt nöjd iallafall med detta köp. Älskar påfågelmönstret och färgerna. 

favoriter från balen

Viktor & Marla
Carl & Ebba
Lisa & Oliver
Jimi & Angelica
Mina favoritbilder från teknis bal, älskar den första och de två sista. Sån glädje och lycka i bilderna. Väldigt enkel men fin rygg på Lisas klänning, håret var suuuperfint. Ebba bar en väldigt fin svart klänning. Var faktiskt förvånad över hur många tjejer som var klädda i svart iår. Så fint och stilrent. 

teknis finaste bal

Finaste teknissorna och teknisterna från kvällens bal. Alla var sååå fina idag. Det var lite stress ett tag med röda mattan som blåste och band som skulle upp för att spärra av men allt blev jättefint och lyckat. Jag hoppas att alla treor får en sjukt bra kväll/middag/bal idag. Har ännu fler bilder så slänger upp några fler imorgon. 

detaljer i svartvitt

Älskar att se alla fina detaljer på klänningarna. Min favorit är öppna ryggar, behöver inte va hela ryggen, bara nåt litet. Ett måste när jag väljer balklänning och hur den nu ska se ut, ÖPPEN RYGG. Hoppas inte ni tröttnar på alla balbilder för har ännu mer från bäckängs bal. Ikväll ska jag försöka hinna fota lite på teknis bal, speciellt tjejerna från balkommittén som går ut iår. Kommer säkert bli minst 3-4 inlägg till med balbilder, men det är så fiiint.
Missa inte Teknis bal ikväll, sist ut blad Boråsgymnasierna- 17.30/18.00 börjar de gå och pågår till ca 19.00 tror jag.

förberedelser

Sov ut idag eftersom jag inte har nån lektion. Har precis duschat och ska snart gå ner och hämta ut ett paket från posten, visar er bild ikväll eller imon på vad det är jag köpt. Vid 12 börjar vi förbereda inför balen, blommor ska hämtas, gelehjärtan ska vi dekorera med, namnskyltar och klasslistor hit och dit, allt skall fixas innan treorna anländer till Grand ikväll. Åhhh ser så fram emot att få se alla, weho!! Är så glad idag, soligaste baldagen för dem också. Hörs ikväll!

bäckängs bal




Både Mia och Anna var sååå fina i sina klänningar. Sen är det några bekanta på bilderna ovan också, några gick på samma skola som mig. Alla var så fina och man blir så inspirerad av många. Favoriten var helt klart den första som Cornelia bär, så unik mot alla andra. Som hämtat ur gossip girl, klänningen, håret, väskan, allt var perfekt! Längtar till att få se alla snygga teknissor och teknister imorgon. Kom dit och kika, 17.30/18.00 kommer nog de första anlända till Grand. 

bal-tider

Nu är det mycket bal här i Borås, fyra dagar i streck. Idag hade bäckäng och två av mina fina coed-lagkompisar gick. Har massa bilder så tänkte slänga upp en bildbomb med alla fina bilder jag fick! Kika in om en stund...

smoothie till frukost

Var uppe tidigt idag för att åka till skolan redan vid 8, börjar egentligen 10 men var ju i USA när det var svenska NP. Gjorde det dock frivilligt hehe. Ska tillbaka till skolan snart för mattelektion och idrott. Tror vi får reda på om man klarat matten eller inte, är sååå nervös att jag får andningsproblem. Sen ska jag fixa massa saker inför balen på torsdag tillsammans med Elin, så vi hörs ikväll. Tar med kameran ikväll också så ska försöka få några fina bilder på balen ikväll. tjingtjing!!

ikväll

klänning och jacka från zara - toms från london
Fett dålig kvalité på bilderna men ville ändå slänga upp några outfitbilder. I sista sekund tog jag och slängde på mig kläderna, sprang till bussen och åkte ner för att möta några av tjejerna i stan. Vi tittade på balen och tog en fika från orion och satte oss på trapporna vid sandwallsplats. Imorgon är det bäckäng som har bal och torsdag så är det bästa teknis som avslutar baldagarna. Jag ska vara lite "vakt" på torsdag haha och se till att inte ni som tittar på går för nära "gången" och ställer sig framför de avmarkerade områderna. Nu ska jag äta och sova, ska upp tidigt imorgon. 
 

just nu via videoblogg

Ehhh jag undrar hur många gånger jag säger "jag skall göra mina läxor" satt och läste kommentarer och tänkte på annat samtidigt så glömde nog bort att jag nämnt att jag skall göra mina läxor men nu vet ni det att nu skall jag göra mina läxor...

american cheerleaders

Har helt glömt bort att visa dessa bilder, visat några via instagram när jag var i USA. Stötte på så många kända cheerleaders från stora lag och mina "cheeridoler". Jag och några från laget tog bussen till ESPN för att kika på tävlingen och stötte på Kiara Nowlin först, hon kände igen mig då vi var i samma camp routin på cheer summer camp så det var väldigt roligt. Direkt efter det när vi var påväg in blev jag helt galen då Gabi Butler kom och sedan "tvillingarna" från smoed. Mitt favvolag, vi träffade även deras två coaches inne på ett matställe. Mötte även Colton och Victoria som kände igen mig från summer camp också, tog även en bild med några från deras lag, Cheer Athletics Wildcats. Både dom och CA smoed är world champions i sina klasser iår. Sen träffade jag även en av topparna från Cheer Extreme, Cami Branson från CA och sen en av topparna från Rockstar Beatles som kom tvåa i samma klass som smoed. Mest lycklig över att jag träffade alla jag ville från CA Smoed hehe, tog ju kort med Gabi både på tävlingsdagen och dagen då dom tittade haha.

uppifrån

ballerina från eurosko - jeans från gina - topp från nolita
Förlåt för KASS uppdatering idag, inte orkat eller haft tid. Alice tjatade på mig under kvällen men hade denna bilden i kameran hemma. Åkte med hem till Alice efter skolan och tog de lugnt. Åt kvällsmat där och gick med hem till Amandas killeee... tog bussen hem runt 21 och nu sitter jag och diskuterar skolavslutningen med mina tjejer via facebook och sms. Har även utsett ett straff till mig på onsdag om jag inte får godkänt (E) på matte nationella, ska klippa mitt bankkort på mitten, får ändå nytt i juli hehe. Så hoppas att jag klarar det! Hörs imorgon, natti pusss

söndagens outfit

sjal /amsterdam - blus /gina - shorts /american eagle USA
Har spenderat 5-6 timmar med några från balkommittén idag. Vi har fixat med namnskyltar och sånt inför treornas bal som är nu på torsdag. Eftersom att jag bara går i ettan får jag inte vara med inne på balen iår, det är tvårona som är med och fixar och utser kung & drottning under balen. Men ska fixa blommor och lite bordsdekorationer i veckan, sen ska jag även vara med på grand under dagen på torsdag för att fixa där inne. Ska försöka komma ihåg kameran och fota några av paren och alla tjejer, ska bli så kul att se deras klänningar. Håller tummarna på att dem får fint väder! 

hofsnäs

Två bilder från igår, var ute på hofsnäs och firade min lilla kusin Agnes som fyllt 5 år. Det bjöds på god grädd och jordgubbstårta. Elin och Amanda var också med eftersom att dom var med på Kreta och känner dom lite så.. senare på kvällen åkte jag och Amanda till Johanna och tog de lite lugnt. Öberg kom senare och vi tog en promenad ner till ica och köpte lite chips och snacks.

gårdagens

mönstrad sjal /amsterdam - jacka /raglady - jeans /gina - väska /turkiet - toms /london
Bytte om igår innan vi stack ner till Göteborg. Som sagt så shoppade jag ingenting, vi glömde helt bort tiden så fick rusa bort till fiorucci innan dom stängde igår. Vi satt en stund på le pain francais och åt innan vi tog bussen hem igen. Åkte upp till Öberg och träffade tjejerna en stund innan jag åkte hem igen. Idag ska jag ut till hofssnäs för att fira min kusin som fyller 5, tror jag tar med kameran idag faktiskt. Vi hörs ikväll, puss!

thailand/turkiet läsare?

Skall någon snäll söt liten läsare ut och resa snart? till Thailand eller Turkiet? Var inne på NK igår och kollade på Mulberry väskorna med tre knäppen (inte färgen på bild, den ljusre), prislappen visade runt 7000-8000kr vilket jag känner är tooo much för den väskan. Så nu undrar jag om någon ska till Thailand eller Turkiet och skulle vilja köpa med sig en, självklart kommer jag betala och så? Dock vill jag ha färgen oak, alltså ljusbrun och inte mörkbrun med TRE knäppen -se här!! OM någon jättesnäll person vill detta, skulle bli sååå glad! Maila mig på [email protected] 
UPDATE: eller om någon vet att den finns billigare i nåt annat land 1000-1500kr 
 

love pink

Här har ni två bilder på hur min nya rosa sport-bh sitter på, älskar ryggen! Såå fin. Lite tråkigt att man aldrig går runt i sporttopp på ett gym.. på cheer-träningarna gör man det men nu tränar jag inte längre. Får ha den ifall att jag nån gång under min tonårs-tid skulle få för mig att träna ute eller nåt liknande haha. Köpte den för ca 300kr på PINK butiken inne på Florida Mall.

Le pain francais

Spenderat några timmar nere i Göteborg med Elin och Amanda. Förvånad att jag lyckades hålla i mina pengar, köpte faktisk ingenting. Fanns inget roligt på varken Zara, mango eller h&m! Ska däremot beställa en klänning ikväll som jag spanat in. Färg&långt... Mobilbloggar förresten, ska testa på och se hur de blir!


friday outfit

mockajacka /raglady - t-shirt /jolina - jeans /gina - rayban /clubmaster USA
Fredag & heeelg! Veckan har gått så fort, har knappt haft några lektioner eftersom man har NP i de flesta ämnen och är ledig alla lektioner då man inte har, började 9.00 och slutade 11.00 idag. Men som vanligt när jag slutar tidigt så vill jag aldrig åka hem haha så gick runt i skolan och väntade även på att lämna en tröja till en tjej innan jag åkte hem. Väntar på att Amanda ska komma hit, sen vid 16 tiden ska vi ta bussen ner till Göteborg för att spendera eftermiddagen och äta där. Jag, Amanda och Elin. Kändes som de va skitlängesen vi tre gjorde nåt tillsammans (förutom förra helgen när vi sov över) ska se om jag hittar någon fin klänning på Zara eller Mango. Hörs ikväll, pusss!

pink

Har nog glömt bort att visa denna sporttopp från VS PINK som jag köpte i usa? Den är lite vadderad och sitter jättefint på, står love pink på ryggen där bak, ska försöka ta några bra bilder när den sitter på eftersom jag fått lite frågor om det. 

lack från ciaté

Naglar i rött, båda lacken kommer från märket ciaté och finns inne på jolina, tror de kostar ca 100kr styck. Det genomskilninga är ett vanligt baslack och sen är det ett rött. Dock var jag inte så noga när jag målade på och ser lite halvt kaos ut men väldigt fin färg. Gillar inte att bära nagellack men det här sticker inte ut jättemycket när de är så mörkt. 

outfit onsdag

blus /saint tropez - jeans /tiger of sweden - toms /london
Kom hem för ett tag sen från stan. Skickat iväg två tröjor på posten till er som köpt från bloppisen. Har mitt nästsista prov för ettan imorgon, världens viktigaste prov för mig just nu! Bokföring och bokslut, måste plugga hela kvällen. Imorgon ska jag skicka in min sista stora inlämning också i samhäll, sen har jag bara kvar engelska, omprov i mandarin och en privatjuridikuppgift jag inte fått än. Tiden har gått sååå fort, minns fortfarande första lektionerna och första stora uppgifterna vi fick i höstas. Så vi får höras imorgon för nu ska jag faktiskt plugga och inte sluta upp i en videoblogg som sist hehe... puss!

bergisen fyller år

Hipp hipp hurraaa!! Idag fyller min galnaste vän Johanna 17 år! En tjej med mycket vilja, väldigt envis rackare som ofta vill ha rätt när det gäller olika saker/frågor, smart hjärna (har svar på det mesta) och väldigt galen och sprallig tjej. En vän som verkligen bryr sig om alla andra, vill alltid att vi, hennes vänner ska ha det bra och må bra när det kommer till ALLT, allt från kärleken, vänskap och min ekonomi... hehe. Hon är väldigt rolig, hysteriskt skratt, gillar att prata mycket och skäms aldrig för nått. Hon gör precis som hon vill och bryr sig inte om vad andra gör, menar inte att hon skämmer ut sig. Mer att hon vågar t.ex säga till på en restaurang, fråga om nåt, ringa till nåt place, sånt som vi andra tjejer kanske är lite för blyga för att göra haha. Men hur som, såå go och sååå rolig. Grattis på din dag min bästa Johanna, love u♥

sneakpeak

Har sovmorgon, börjar vid 12 idag och har bara info om muntliga NP i matte förmodligen sen har jag idrott. Ska ner till stan en sväng efteråt och skicka iväg lite kläder som sålts på bloppisen. Kika gärna in på den http://filippall.blogg.se/bloppis. Sitter alltid här och skriver i sista sekund, bussen går om 4 minuter så får slänga ner alla saker i väskan och springa nu, hela outfiten får ni se på bild senare.

 

videoblogg just nu

Flummigaste Filippa just nu... bjuder på detta videoinlägg. Appen funkar ju prima ballerina så ska försöka börja videoblogga lite seriöst efter att alla frågat så mycket om det. Ni kanske får er ett gott skratt här, fråga mig inte vad jag håller på med. Försökte göra en intressant video till er som slutade upp i detta. Och sen märkte jag att jag säger gå in och rösta, menar såklart nominera mig! Och de va visst TV4 sport som proffsdrömmen går på!

nominera mig till blog awards

Skulle vara guld värt om ni allihopa går in och även sprider vidare att nominera mig till årets Blog Awards 2013. Vill växa och bli större med bloggen som jag lägger ner så mycket tid på varje dag för er skull, skulle vara så kul att få chansen att vara nominerad.
Ni är så många så om alla går in och nominerar mig i kategorin "Årets modeblogg nykomling" NOMINERA MIG HÄR!

hello monday

kappa /zara - topp  /h&m - jeans /gina 
Måndag, ny vecka, stressig vecka, ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag hinner men behöver just nu stänga ner allt på datorn för att fokusera på matten. Imorgon har vi matte nationella 8.00-11/12 på morgonen och jag är sååå nervös, hoppas och ber att jag får tillräckligt med poäng för ett E. Det är så sjukt mycket man skall kunna och jag tycker det är så svårt. Imorgon slutar jag skolan sent och skall jobba på sparbankstiftelsens event så kommer nog inte hinna uppdatera så jättemycket. Nu ska jag plugga, glöm inte titta på TV4 ikväll, proffsdrömmen börjar 21.00 - som idol fast med fotboll och dom letar efter en ny till svenska mästarna från Borås, Elfsborg!!

senaste dagarna

Mina senaste dagar på film, eller snarare min vecka. Första klippet är från förra helgen sen glömde jag helt bort att jag påbörjade en video så det är små klipp från vissa av veckans dagar. Ska försöka komma ihåg att göra dessa lite oftare, för ni brukar uppskatta det? eller?

blommor

Idag fyllde min farfars fru år så jag, pappa och Alex åkte ut för lite släktkalas för henne. Köpte med fina blommor från buketten, längtar tills att man flyttar hemifrån och kan inreda med massa fina blommor. Gillar rosa pioner, sååå fint! Ska försöka ladda upp en liten film här senare som jag klippt ihop under senaste veckan, massa små klipp från vissa dagar, så håll utkik här lite senare (inte säkert det funkar för videofy.me krånglar ALLTID i mobilen)
 

grillkväll

Har spenderat hela lördagen ute hos bästis. Vi pluggade lite matte under dagen, kollade semi-finalen i hockey VM, Sverige slog ut finland med 3-0 och spelar i final imon mot Schweiz 20.30, kommer vara sååå spännande. På tal om dagen så tog vi årets försa moppetur idag med Elins "snabba" 30-moppe, vi åkte till ica, blev en galen åktur... senare kom Amanda hit. Vi åt grillat, satt ute i solnedgången och nu ligger vi i sängen och kollar massa roliga vine's, kan va det roligaste på länge. Heter filippall eller filippalindau för er som vill följa mig där! Puss&godnatt

american eagle

Glömt bort att visa en helbild på mina nya shorts från American Eagle, köpte dom på en outlet i USA. Ångrar att jag inte köpte mig ett par till i en annan färg, supersköna och fina OCH billiga, tror jag betalade max 250kr för dem. Väldigt bra butik med mycket fint så åker ni till USA, kika in på den! :)

hipanema

En stor wantie!! Så fina armband från hipanema, finns inne på JoelJolina från 700-900kr/st. Vet inte om det är värt pengarna... inte med min ekonomi heller haha. Kanske får önska mig ett när jag fyller år, men sen kommer jag på att det är massa annat jag vill ha, kanske borde önska mig en lott som redan är skrapad med en vinst på någon miljon, har sååå mycket wanties på listan nu och jag kommer tjäna bajslite pengar i sommar också, så om någon har päron som behöver en extrajobbare i sommar, skriv till mig hehe! 

dagens fredag

kofta /zara - linne /h&m - shorts /american eagle (USA) - ray ban /USA
Stekhett i solen idag, vi satt ju som sagt inne på Borås Arena där solen lös klart över oss i 3/4 timmar. Fick lite färg i ansiktet och på benen, så skönt med värme och att slippa gå runt i jeans och jacka. Vill införskaffa mig några nya fina klänningar och kanske någon till skolavslutningen. Får leta runt på internet, och för er som frågar om tips på klänningar! Kolla zara.com, asos.com, nelly.com, mango.com

bloppis

Snabb affär helst på alla plagg. Om du är intresserad och vill köpa, MAILA: [email protected] - skriv vilket plagg så får du mer info om leverans. Bor du i Borås kan jag möta upp dig, skickar i ett paket annars. DU som köpare betalar frakt, 45-75kr beroende på plagget. - Kolla in resten av bloppisen HÄR!
Uppifrån vänster: 
1. Tommy Hilfiger skjorta, rosa/vit randig - storlek S - 200kr
2. Oanvänt sommrigt linne, kortare baktil - storlek onesize - 200kr
3. Oanvänd blus från Fornarina - storlek S - 300kr (nypris 1060kr) 
4. Hallonrosa sjal, hänger "dubbelt" så väldigt lång och användbar - 100kr
5. Virkat beiget linne - storlek XS/S - 50kr
6. Pippitröja - storlek XS (passar S) - 100kr 

arenakampen 2013

bilder från arenakampen 2013 - andra bilden på teknislaget lånad av bellauddh@instagram
Idag hade de flesta av oss bara en lektion vid 8.00 sen åt vi nere på jensens innan vi tog oss bort till Borås Arena för årets arenakamp. För er som inte är Boråsare och vet vad det innebär så är det en fotbollstävling bland alla gymnasium här i Borås, förra året vann Teknis (min skola) och det gjorde dom även iår igen!!! Så seger till Teknis, de mötte aspero i finalen. Solen stekte på oss uppe på läktaren, 24 grader varmt, svetten rann på oss och en fika på viskan fick avsluta dagen. Tänkte ha en liten bloppis på denna bloggen nu ikväll så håll utkik, lite fina sommarkläder!  

designat av Pauline Åberg

Som jag nämnde i morse så var jag inbjuden och hade VIP-plats på kvällens modevisning i almåshallen. Några tjejer från min gamla skola och även några från konståkningen hade en visning med sin klass för sina slutprojekt. Sjukt imponerande hur fina kläder de designat, gillade mest Paulines då den hade mycket fina färger och väldigt stilrent. Men alla andras kollektioner var också jättefina och alla hade sin egna lilla "touch". Och för er som kanske undrar så känner jag både Pauline och Pixi lite grann då vi gick tillsammans på kunskapsskolan. Min fina klasskompis Felicia (i rött på sista bilden) gick för Pauline och även Juliana i brunt som jag bloggat lite om för ett tag sen. Som sagt, riktigt imponerande och ett STORT tack till Pauline och Pixi som ordnade en VIP-plats på visningen, så duktiga är ni! Fick några andra bilder men inte jättebra, fick inte så många på Pixis kollektion då jag glömde ta ett program och visste inte hur hennes modeller eller kläder såg ut.. tyvärr. 

modevisning på almås

Idag på almåsskolan 19.00 håller två från min gamla skola och några andra en stor modevisning för sin slutkollektion, fick en VIP-inbjudan av dem men det finns fortfarande chansen att komma för dig, gå in till fait i stan och köp din biljett för 60kr eller direkt i dörren 80kr. Tycker absolut att det är värt att gå och kika, vet att det är jättefina och bra resultat dom gjort. Så almåskvällen 19.00 ikväll.

där palmerna bor i borås

Lite dåligt med rolig uppdatering, så får bli en mobilbild från idag. Äntligen börjar somaren närma sig, termometern visar över 15 grader resten av veckan, solsken över Borås och palmerna har tagit plats på sandwallsplats nere i stan såg jag idag. Gillar faktiskt vår stad på sommaren, alla sitter i trappan och njtuer i solen, viskan är fullproppat och snart drar faktiskt sommartorsdagskvällarna igång. Hoppas på ett sommarjobbsbesked snart, bli klar med alla stora inlämningar i skolan, klara av de sista proven och framförallt nationella i matte som är på tisdag. Imorgon har vi vandring med alla ettor sen ska jag hem och plugga matte hos Millie. Det jag ville komma fram till var att outfitbilder kommer, det är bara så sjukt stressigt att få tid för att ta bilder men ska försöka komma ihåg att fota outfits ute varje dag, påminn mig med kommentarer om ni märker att det blir snålt med outfitbilder. PUSS&KRAM 

herbalife 24

Var inne på herbalife's lilla wellness center idag som ligger upp mot norrmalm/bergdalen. Det ligger på skolgatan, nästan vid gustav adolfskyrkan nere i en källare. Jättemysgt och fint. Var där tillsammans med 5 av tjejerna för att lyssna lite på hur de arbetar och vad herbalife är till för och hur det hjälper en med kost och träning. Blev så intresserad att jag vill börja äta rätt och träna rätt. Inte bli smalare, vi vägde in oss så man fick fett %, antal kg muskler, antal % vatten man har i kroppen, vikt, hur mycket man förbränner i viloläge och andra intressanta siffror. Har tjatat om att jag tycker sånt är ointressant men det var faktiskt jättekul att veta sina siffror, och tro inte att jag är personen som tänker åh måste bli smal och gå ner i vikt, vill snarare gå upp lite, behålla min fett % men vill öka i muskelmassan, alltså bli lite mer fit och få en fastare och fin mage. Jag tycker själv det är jättesnyggt på tjejer som har vältränade magar med lite rutor, har mest muskler upptill och synliga rutor precis under brösten. Så idag sa jag till mamma att vi börjar våra äta-rätt-rutiner, dock äter mammsen hyffsat rätt eftersom att hon redan håller på med detta och alla proteinshakes och träning hit o dit. Gå in och gilla dem på facebook här!
UPDATE: en sak jag glömde nämna är att nästan allt är kostnadsfritt på herbalife, invägningen, träning med dem och kostprogram gör dem gratis. Man betalar för alla pulver, från ca 420kr för en burk som håller 1 månad. Men läs mer på deras hemsida eller om ni är Boråsare så besök dem på skolgatan 27. 

om cheerleadingen

Har fått så mycket frågor och massa fina kommentarer om att jag skall sluta cheer. Jag vill ta och skriva av mig här så alla kan läsa och få sig en förklaring. Det här är något jag tänkt på sen i höstas och är 99% säker på mitt val. Jag har hållt på med cheerleading och tävlat i 7 år nu, det är en väldigt lååång tid. Det har varit en del utav mitt liv sen jag var 10 år, jag har spenderat minst 2 dagar, minst 5 timmar i veckan i 7 år nu i träningshallen. Det kommer vara sjukt tufft och kännas konstigt att inte åka till hallen, att kriga sig till träningarna på helgerna, det kommer kännas tomt. Eftersom att ni fortfarande vill se mer utav cheeren enligt era kommentarer så ska jag försöka samla ihop bilder från när jag började till slut, kommer bli massa kul att kika på!
 
Varför jag väljer att sluta är dels för att jag tröttnat, nån gång i livet tröttnar man på saker man älskar (oftast) och i höstas började jag tveka och var nära på att sluta. Jag ville få mitt sista år och min dröm uppfylld, att åka till USA och tävla i worlds. Det var mitt största mål med cheeren helt ärligt, något jag velat sen jag var liten och jag känner att det är en sån där grym once in a lifetime sak så ja nu har jag varit där, hade inte tackat nej till att åka dit igen men mitt mål är uppnått. Jag har blivit räddare på sistonde, jag hatar att volta och kommer aldrig ens försöka bli bättre på gymnasitk, punkt slut. Jag tycker det är sjukt svårt med kroppskontrollen i baskets, jag har utvecklat så mycket när det gäller stunts och pyramider och PS, är stolt över mig själv och jag är nöjd med det jag kan. Många tänker och tycker säkert, det finns sååå mycket mer saker och sååå mycket saker som kan bli bättre, ja det finns det men jag känner mig faktiskt färdig. Mitt mål var även att ta ett SM-guld iår, det kändes verkligen som vårt år, visst vi hade guldpoängen men sen drogs 1 poäng av och silvermedaljen fick följa med hem istället... inget man kan ändra på nu. I mina ögon är vi guld värda.
 
Helt ärligt tror jag inte det går att få ett bättre cheerår än detta, det var så mycket nytt iår och nästa år kommer inte allt vara lika nytt, vi kommer inte ha nya dräkter, det kommer inte vara tre lag för första gången på länge på SM, det kommer inte vara första gången man åker till USA. Det jag kommer sakna mest är laget och tränarna. Jag vet inte om jag kommer klara av att inte träffa mitt älskade lag och mina tränare, det återstår att se. Är det något ni undrar över så kommentera så svarar jag, men tusen tack till alla fina ord. Man vet aldrig, jag kanske står på mattan våren 2014 ändå, det får vi se. Men för er i laget som kanske läser detta, jag älskar er mest utav allt, ni kommer alltid va en del utav mitt liv, och tack för alla gånger ni fångat mig, tack för alla gånger ni peppat mig och tack för att jag fått tillbringa så många fina upplevelser och stunder tillsammans med er. I LOVE U - COED BLUE♥

Cloud Nine

Var imorse hårmodell på Barbershop B2 för att testa nya styling tekniker med verktyg från Cloud Nine. Blev sjukt imponerad över hur mycket man utvecklat plattänger och locktänger, ska definitivt äga en cloud nine plattång nästa gång jag köper mig en ny. Barbershop är ensamma i Borås om att sälja denna produkt, lite dyrare men förhoppningsvis värt priset för den kvaliten. Alla frågar mig om hur jag får mitt hår att hålla sig platt, mitt hår är väldigt lättstylat men om ni har problem med att få håret att hålla sig rakt, införskaffa denna tång! Finns tre olika storlekar på plattängerna, kika in på barbershops facebooksida här eller salongen i stan - cloudninescandinavia @instagram

fyra senaste från mobilen

@filippall - instagram
Mina fyra senaste via mobilen/instagram, har varit mycket cheer och jag tänkte skriva ett långt inlägg om förklaring och svar till alla som frågar varför det varit min sista tävling osv. Det kommer i veckan! Ville också passa på att säga tack till alla följare på instagram, idag blev ni över 3000 stycken vilket är väldigt roligt. Nu ska jag käka lite och sen plugga.

body splash

Mina bodysplash som jag köpte i USA. Känns som jag lagt upp detta innan? men blogg.se krånglar så kan inte se mitt arkiv. Köpte två bodysplash för ca 30-40kr styck och en bodylotion. Luktar sååå gott. Mina favvodofter är helt klart vanilj och cocos på allt över lag. 

bloggläsare

Kom fram massa små söta tjejer i helgen, några som kom fram och sa hur mycket de gillar min blogg, några tog kort och många berömde även mig och laget. Blir sååå glad när ni vågar komma fram och säga nåt till mig. Det är jätteroligt verkligen, tack till alla stöttande och värmade ord om vår presentation igår under SM med Coed Blue. Kärlek till er läsare♥

Michael Kors

Ny blå som jag köpte inne på Michael Kors i USA. Fick betala 300kr för den. Har varit ute efter en fin kornblå klänning eller topp. Denna är såå skön och jättefin på. Det är en gulddetalj vid halsen som det står Michael Kors på. Kommer vara fin nu i sommar när man blir lite brun tillsammans med ett par shorts. 

Coed Blue SM 2013

SM är över, det gick inte precis som vi ville. Det slutade med en silvermedalj MEN guldet var vårt... vill inte starta en stor diskussion här men enligt domarnas poäng vann vi, dock fick vi tydligen ETT poäng avdrag för ett tramp utanför linjen vilket jag och alla tycker är sjukt löjligt. Visst rätt ska va rätt men övertramp... är sjukt irriterad, ledsen och besviken att vi inte fick äran och en SM-guldmedalj. Inget illa menat mot vinnarna DC6 men jag tycker att vi var bättre. Jag står för det, det är mitt lag men ärligt talat så var vi sjukt grymma. Ni kan se filmen ovan, vi hade några små fall, vinnarna hade dock fler men jag ska inte sitta och leka domare. Kan glädjas av domarnas protokoll och poängen iallafall. Ledsamt att man kunde åkt hem med den jäkla medaljen som vi kämpat såååå hårt för! Och för alla som undrar och frågar om jag ska sluta och varför. Jag vet inte hur jag ska göra men just nu så lutar det mot att sluta och varför är för att jag tröttnat och blivit räddare och känner inte för att utvecklas mer, vet inte varför men kände det redan i höstas. Däremot kanske jag börjar igen om jag saknar det, jag har ändå hållt på i 7 år nu och vet inte riktigt vad man ska göra utan cheeren. Vill även tacka för alla fina och stöttande ord jag fått av er och till alla tjejer som kom fram till mig idag och igår på arenan. Ni är sååå söta och gulliga♥
UPDATE: här finns film på dom som vann, för den som kommenterade att vi föll 2/3 gånger och inte är värda guldet, förlåt men dom som vann trillade 5/6 gånger så jo jag säger klart och tydligt att jag tycker vi var värda det mer. En sista sak, vi hade EXAKT samma poäng, dom tog 1 poäng avdrag för en fot utanför linjen så ja.. vet inte vad jag ska säga, förstår inte bedömningen riktigt att vi fick exakt samma poäng, menmen vi var iallafall inte sämre. 

UGGs

Nya små gossiga från UGGs. Köpte dem på Florida Mall i USA, fick betala ca 900kr för dem. Det är låga mörkbruna - mörkare än på bilden. Perfekta när kylan kommer här hemma. Ville så gärna hitta dessa och gjorde det sista dagen. 

SM idag!

tidsinställt
Idag tävlar vi SM. Ikväll vet vi om vi åker hem som svenska mästare eller inte. Konkurransen är ju sjukt hård även fast att vi bara är tre lag i klassen. Idag är det KRIG bokstavligt talat. Jag tror alla lag är galet taggade just idag. Det brukar inte vara så här många lag i senior all girl level 6 eller coed level 6 så alla är nog ännu mer taggade på att kötta sitt program och tävla om en SM-medalj. Den som vinner SM är även den som representerar Team Sweden nästa år. För er som vill försöka se oss via livestream (laggar dock väldigt mycket) häääär kan ni titta! 13.15 kör jag och Marcus i PS och runt 14.40 kör vi med Coed Blue. Håll tummarna för oss, jag hör av mig mot kvällen om jag orkar och hur humöret är -när vi är hemma i Borås igen alltså. Jag kanske träffar några utav er där imorgon? Idag kom två söta tjejer fram från Malmö precis innan jag skulle åka till hotellet, det är verkligen sååå kul att ni vågar och vill komma fram! Ni är för goa♥ 

på bussen

Sitter på bussen upp mot nyköping just nu. Senior black körde precis och vi försökte se det via livestream.. funkade inte jättebra men verkar som att allt stod enligt coed-folket som är uppe redan. Vi har någon timme kvar, vet inte om vi ska stanna och äta eller inte.. om inte så äter vi uppe på hotellet när vi är framme. Hörs imorgon eller senare ikväll, pusshej!
 
 

RM/SM-helg

Idag åker jag upp till Nyköping för att tävla SM på lördag med Coed. Några från laget och MFC åkte upp redan igår för idag tävlar vårt senior lag, senior black. Imorgon tävlar våra två minorlag och på lördag tävlar vi. Har nog aldrig varit såhär tagg på en tävling under hela min "cheerkarriär" för nu är det bannemig dags att köra till 1000 och vårt bästa för att vinna guldet. Det är så stort iår för oss att vinna då vi inte haft riktigt motstånd på flera tävlingar och år nu. Sist vi hade motstånd tror jag var SM 2011 och då vann det andra laget. Vår klass är inte så stor i Sverige då man har killar i laget så finns bara tre lag, 2 i vårt distrikt och 1 i mellersta. Så nu är vi tre lag på SM vilket är sjukt roligt med sjukt läskigt och nervöst. Kommer nog ligga och böla sönder på lördag hur det än går. Det är sista tävlingen på mattan med detta lag och kanske sista för flera stycken, man vet ju aldrig hur det blir sen efter sista tävlingen. Men håll tummarna för oss. Kommer höra av mig efteråt förmodligen för tar med mig datorn. 

vitt från ralph

Köpte denna vita tröja på RL outleten också. Den är stickad och har tre knappar upptill på ena axeln. Så skön att ha till ett par jeansshorts i sommar eller till jeans. Tror jag betalade ca 300-400kr för denna, sjuka priser för att vara RL!! Och förresten, är det bara för mig som blogg.se laggar? kan inte kolla mitt arkiv eller gå in på bloggen.. blir blått och står "något gick snett"

juicy couture

Ska ta bättre bilder på dessa dressar när jag har på mig dom när jag hinner och har tid. Har fått flera, fast samma frågor om mina juicy dressar jag köpte i USA så tänkte en gång för alla svara på dem här och nu:
Hur mycket kostade dem? Varje del kostade mellan 70-90 dollar. Alltså runt 600kr delen. Den marinblåa är köpt till fullpris på outleten så den kostade TOTALT ca 1200kr. Den svarta tröjan var på 30% rea och kostade ca 450kr.
Vilken storlek har du? på den marinblåa dressen har jag XS på båda delarna men måste sy upp byxorna 10-15cm. På den svarta tröjan har jag S och på mina svarta byxor är det barnstorlek så dom är perfekta i längden 12-14 år - barn XL.
Vart i USA köpte du dem? Köpte den marinblåa + svarta tröjan på Orlando Premium Outlet International Drive och svarta byxorna på den andra outleten som heter Vineland Ave. Utbudet var sig likt på båda ställena.
 

snygg blir 17 år

Idag fyller min fina vän Amanda år, bara för att inte bjussa på alla sjuka och snygga bilder här så räcker det med denna, hihi. Min snygga vän (och ja hon heter snygg i efternamn seriöst) fyller alltså 17 idag. Världens skönaste tjej, riktig komiker som lägger sånna roliga och dumma kommentarer. Kan alltid lita på att Amanda vill äta nått gott med mig hihi, food lovers. Galen och partyprisse kan vi väl luuugnt säga och hålla med om allihopa. Hoppas du fått dig en bra födelsedag än så länge för det är du vääärd. Vännen som alltid finns där för en och bryr sig om en. PUSSS & GRATTIS BÄÄÄSTA MANDISEN!

leo & orange

rayban /usa - leosjal ? - kofta /hunkydory - linne /h&m - jeans /gina - klocka /ur&penn - armband /childhood&faith
Vilket jäkla väder som Borås levererat idag eller!? För er som inte bor här så brukar Borås vara regningt vääldigt ofta. Tror det var nästan 20 grader idag och strålande sol. Så härligt när alla sitter ute på skolgården, sofforna åker fram och alla smaskar på glassar under rasterna. Sover hos Elin ikväll efter träningen så hörs vi imorgon. Puss på er mina solstrålar.

last coed prac

Sista träningen med detta underbara Coed-lag. SM på lördag, kriiig! Vi ska ta guldet. Vi gör alltså vårt program för sista gången på mattan nu på lördag, helt sjukt vad fort tiden gått... Det bästa coed vi haft, älskar varenda en! I LOVE U -COED BLUE

oldie

För att variera lite med alla USA bilder och i brist på nya vardagsbilder bjussar jag på en gammal outfitbild, den får duga tills dess att jag fått min lilla sak vad man nu kallar det till stativet. Ville bara passa på att skriva av mig och TACKA för alla fina kommentarer, alla peppande ord och hur ni får mig så motiverad och pepp på livet. Låter som att jag är världens deppigaste person nu, tolka mig inte fel men är stressad för att lovet snart är här och att jag inte vet hur sommaren kommer se ut för mig än, inga planer spikade ännu.. men men det kanske hör till? får ta dagen som den kommer. Vet inte om jag ska skriva ut det här men whateva kommer väl aldrig ske men har haft tanken på att skriva en blogg-bok i cirkus 2 år tror jag. Sen egoboost kom ut fick jag mig en tanke om att göra en egen bok, dock har jag bara levt snart 17 år och har inte så mycket roligt att dela med mig utav. Men vill göra någon blogg-lärobok haha, Låter som att jag är ett proffs men det är på grund utav er jag vill göra det, vet inte varför den tanken slagit mig men är skitsugen på att göra det. Funderar även på att boka tid för att kapa håret 5cm, galet jaaa!! Att jag vill klippa mig stup i ett. Jaja flummigt inlägg, publicerar detta imorgon (tisdag) så det är skrivet igår kväll när ni läser hehe. Älskar livet denna veckan btw, sovmorgon både tisdag och onsdag till 11/12 och sen "minilov", sen på torsdag drar RM/SM helgen igång. 

hollister

ca 250kr på hollister - och jag har storlek 00 W23 (brukar få den frågan)
Fann ett par perfekta nya jeansshorts inne på Hollister på Florida Mall. Behövde ett par nya med fin slitning, fått många frågor om mina jeansshorts jag haft i somras, och de är att ett par sjukt gamla från h&m barn som jag klippt av sömmen på och fransat själv. Dock har jag växt under året (?!!?!) så dom var fööör tighta och rumpchock så nu blev det ett par nya. Ångrar att jag inte köpte ett par vita också..

dagens outfit!

Ray Ban clubmaster /USA - blus /brother&sisters - klocka /ur&penn - armband /childhood&faith - jeans / gina - TOMS / London
Den lilla saken man skall fästa under kameran för att kunna ha den på stativet är kvar hos Millie sen innan USA, ska få den imorgon. Därför jag inte fotat riktiga outfitbilder.. idag var det vårigt och varmt ute. Satt på viskan efter skolan med några utav tjejerna. Var även uppe på familjen sandwall och fixade brynen, är för kass och lat på att försöka mig på sånt själv, tar bara lite småhår. Fick en finare form nu mot hur de såg ut innan. 

efterlyser air max leo

Helt ärligt, hur svårt ska det vara att få tag på dessa Nike Air Max 1 leoparddojjor??? Visst dom är sjuukt snygga men att dom är slut ÖVERALLT? Frågade runt på alla sportskobutiker och nikebutiker i USA men de fanns inte, kollat på 100 sidor och dom finns inte.. dom finns i storlek 40 typ men lilla jag behöver storlek 36, alltså US 6 eller UK 3,5 så om någon söt liten själ skulle hitta en sida som har den storleken eller ett par som de vill sälja, kontakta mig på [email protected] 

liten svart

Gjorde världens kap inne på h&m på Florida Mall i USA. Hittade en perfekt "Blair-klänning" som jag kallar alla små stilrena fina klänningar haha. En svart enkel som är lite figursydd och tight. Den hängde där och fanns en kvar i minsta storlek, hade inga pengar på kortet, max 200kr och klänningen kostade 350kr. Hittade den under en "sale on selected styles" så gick och frågade i kassan om min klänning var med på rean men det var den tydligen inte, provade den och gick till kassan ändå. Ljög ihop att kortet kanske inte skulle funka ifall att pengarna inte räckte så frågade hon om jag hittade den på rean och jag svarade ja såklart... så fick den för bara 10 dollar!! Typ 70 svenska kronor, ointressant att veta men blev såååå glad. Ska ha den på första stora mötet med styrelsen hehe, för jag har nog inte berättat det? men är med i teknis elevkår numera som sekreterare. Så kommer hälsa alla nya ettor välkomna efter sommaren!

under min hatt

En bild från USA, i min nya hatt från h&m. Gillar den starkt. 

- På lördag är det SM, det är då det gäller. Kötta och ta hem det jäkla efterlängtade SM-guldet med coed!!
- 19 skoldagar kvar till sommarlovet. 
- Har tankar på att banga skolan då jag är rädd för att behöva gå om (ja så illa är det med min matte)
- Sista träningen med mitt älskade coed-lag på tisdag.
- Arenakampen snart - sjuttonde maaaj.
- Feting mycket plugg denna månaden, har sån ångest och mår dåligt för allt plugg ärligt talat.
- Pank, livet är tufft för mig, liiiite pank våren 2013 AJAJAJ lippan..... klicka på reklamen nere i menyn så jag kan få några slantar dåå
Peace out readers - ni är grymma, ni ger mig iallafall glädje och får mig lugn när jag känner mig stressad!!♥

free run 3.0

Var ute efter ett par Air Max 1 i leopard men fanns inte på någon Nike butik eller där de sålde nike skor. De enda air max jag ville ha så slutade med att jag köpte mig ett par till free run 3.0. Har ju ett par rosa så blev ett par lite mindre färgglada, gråa, rött och limegult! Supernöjd för färgerna är så fina tillsammans, tror jag betalade runt 400-500kr för dessa! 

team sweden icu

Första dagen på ESPN var torsdagen, vi tog bilder med laget och det var invigning. Vi gick in som Team Sweden tillsammans med all girl och stunt som också representerade Sverige. Det var sjukt stort i arenan och efter invigningen drog ICU alltså VM igång. Vi kollade på alla starter från PS och GS, Sveriges stunt hade många fall tyvärr menmen.. vi vet att dom är grymt duktiga när de väl står! Vi tävlade på fredagen och det gick såååå bra. Allt stod men inte perfekt, som jag nämn innan så slutade det med 8 plats. Vill ni se oss kan ni gå in HÄÄÄR - klicka på video, sedan på pilarna över klippet med kategorier så ni kommer till Coed Premier och där hittar ni oss som Team Sweden.
 

ralph lauren

På den andra outleten, Orlando Premium Outlet Vineland Ave fanns en sjukt stor RL butik. Priserna var billiga och sen var det även 30% på allt och 15% med våra mecenatkort i den butiken. Gick lös på de kabelstickade tröjorna, tror nog de kostade 300/400kr styck så kunde inte bestämma mig för en färg. Köpte både rosa, orange och marinblå. Den orangea är grymt snygg till vita shorts. Kommer användas flitigt då sommaren inte är så jättevarm här hemma i Sverige. 

tävlingsdag 2

Vi tävlde som Team Sweden under fredagen och slutade med 8 bäst i världen, bättre än vad vi förväntade oss så är sjuuukt nöjd med vår presentation. Dag 2, alltså på söndagen var det kval till finals. Vi tävlade då klubb-VM som MFC, gick inte lika bra denna dagen då några bygg inte stod.. vi tävlade jättesent, vid 19. Lite annorlunda mot vad man gör här hemma, vi var på hotellet, solade och gjorde "vanliga" saker innan vi åkte till ESPN för tävling. Lägger upp bilder och skriver lite mer om finals och tävlingsdag 3 imorgon eller veckan.

videoblogg - shoppingen

Åhh hatar verkligen det här med att videoblogga, man känner sig sååå obekväm.. och jag orkar aldrig spela in flera gånger så gjorde bara två försök menmen.. hoppas ni är nöjda med detta! Blev lite fail i slutet där det står one republic, skulle skriva låtens namn som är "I lived" men glömde bort det. Kommer visa bilder på allt de närmaste dagarna nu. Förresten så är jag jetlaged, somnade efter träningen runt 17/18 och vaknade nu vid 23...
UPDATE: RL skjortorna och t-shirten var inte till mig, de va killkläder till min bror. Anledningen till att jag inte visar dem i videon!

t-shirt by pink

Nya t-shirts också, filmen är sååå seg och funkar inte att lägga upp riktigt så lägger upp bilder på lite shopping sålänge. Köpte båda på VS outleten på premium outlet. 15 dollar styck så ca 100kr/st. Såå sköna och goa att chilla i. 

hot shot sporttopp

Inviger min nya sporttopp idag på träningen, är jetlaged och sjukt trött fortfarande. Men 5 timmar idag och 5 timmar imorgon inför SM nästa helg. Köpte denna sporttopp från pink på Victoria's Secret Outleten för ca 150kr, bra kap - för snygg är den! 
 

ESPN

Ska försöka fatta mig kort om ESPN Wide World of Sports. Ett sjukt stort träningscenter. Det fanns två hallar där tävlingarna hölls, milk house/hp field house och sen josten center. Vi tävlade som Team Sweden och finals som MFC i den stora - milk house och kvalet som MFC i den lilla - josten. Alla tävlingar gick hyfsat bra. Vi kom 8/13 som Team Sweden. Som MFC satte vi allt sista dagen, dock en miss i pyrren och slutade på sista plats, däremot kvalade vi ju automatiskt vidare så av 31 lag blev vi 16 till finaldagen. Sjukt stora hallar, sjukt mycket folk, sjuuukt häftigt och mäktigt att se alla stora lag tävla och hur alla hejjar på. Sporten är så galet stor i USA. Jag dog nästan när jag fick se Smoed live, mitt favvolag. Dom tog guld och sen såg vi Shannons lag Rockstar Beatles, han har gjort vårt program. Dom kom tvåa, alltså efter smoed, grymt duktiga tjejer och killar. Ska inte babbla på massa mer för det är så svårt att förklara hur tävlingarna är gjorda och vilka klasser och kval hit och dit. Ska försöka hitta film på oss så jag kan visa er iallafall. XO

flight to orlando

Fyra bilder tagna på landvetter och planet till Orlando. Resan dit gick si sådär. Lång flygtur, dåligt väder när vi skulle landa så precis några meter från marken så lyfte vi rakt upp igen och fick flyga mot Miami och landa i West Palm Beach. Vi stod stilla inne i planet 2-3h innan vi kunde flyga tillbaka och landa i Orlando. Var framme på hotellet 00.00 amerikansk tid. Det regnade när vi kom dit men var soligt resten av dagarna förutom de två/tre sista, molningt och lite åska och regn. Men varmt som tusan var det ändå! Jäkligt gött, mindre gött att komma hem till kyla och frysa i jacka och tröja. Har sjuuukt mycket bilder och film på kläderna kommer upp snart, har även 467 olästa blogginlägg på bloglovin... måste börja läsa nu!

rayban clubmaster

Köpte mig ett par nya ray ban's i USA. Modellen heter clubmaster och jag gillar dem starkt. Har de vanilga pilotbågarna i gudl med grönt/svart glas så kände för ett par till i en annan modell. Tror jag betalade ca 900-1000kr för dem!

nya dojjor

Nya dojjor märkta converse, svarta låga köpta i USA för 300kr

borta bra men hemma bäst

Jag är hemma från USA. Helt overkligt att jag varit i Orlando 11 dagar. Det har varit en utav de bästa resorna i mitt liv, haft det så sjuuukt bra och roligt. Allt har varit på topp och jag har varit på bra humör. Mina tränare var förvånade hur glad jag var hela tiden, brukar tydligen inte va sådär glad på träningarna haha. Det enda jag skulle vilja ändrat på är några fler soltimmar. Det var sol på tävlingsdagarna och just då behövde vi undvika solen, två sista dagarna va det molning och regn... menmen haft det jättebra ändå! Bilder och videoinlägg på allt jag köpt kommer förmodligen nu i helgen! Ska försöka fota och filma innan träningen på söndag tror jag. 
 
Juste alla bilder är typ tagna med mobilen för har inte orkat bära med mig kameran, men tycker dom är minst lika roliga att se! OCH juste, tack mina käraste vänner för ert söta videoinlägg! Ni är världsbäst♥

Hälsningar från vännerna

Här kommer en kort video som vi klippte ihop i skolan som en hälsning till henne, tyvärr blev det ingen bra musik men det får duga haha... Nu vill vi att ni ska komma hem! Min tid hos Filippa är över och forhoppningsvis kommer hon blogga när hon kommer hem om hon orkar vill säga, hon lär vara så trött efter tidsomstälningen. 
Puss&Kram Alice


KORTEGE - Alice gästbloggar

Hej, det är Alice här och jag har fått lov att gästblogga här hos Filippa 1-2 maj. För er som inte vet vem jag är heter jag Alice Svensson och är 17 år gammal och går i parallelklass med Filippa på Sven Erikson. På min fritid gillar jag att vara med vårat tjejgäng och min pojkvän, det var väldigt snabbt och enkelt om mig. Men jag ska som sagt skriva om kortegen som Teknis har varje år vid valborg. Själva kortege veckan pågår under fem dagar där de olika klasserna på skolan får bygga ett bidrag med något som hänt under 2012/2013. Under dessa fem dagarna bygger man på skolgården och det är även olika aktiviteter vissa av dagarna som till exepel fotbollsmatch på Almenäs mellan två föreningar på skolan. Den femte dagen är det dags att ta sig ut på stan och visa upp bidragen i en parad, vilket var igår och måste säga att det var bland det roligaste jag gjort, man kände sig lite som en kändis när man gick där... haha. Hela kortegen var grym! Som ni ser har jag gjort ett collage av bilder från veckan, och i mitten längst ner ser ni Filippas klass bidrag som var att Elfsborg tog SM-guld, alla i deras klass var guldiga i ansikterna och deras bidrag var super fint. Min klass bidrag ser ni i mitten till vänster och vi hade "Vi överlevde jordens undergång, men kväll går vi under".
 
Hoppas det var någon där och kollade på kortegen och kanske såg oss! PUSS

sista kvällen

Klockan är 22.30 här, vi packar för fullt och väger våra väskor. Vi gjorde vår sista shoppingrunda idag, både orlando premium outlet och florida mall hann vi med. Vi ska snart ner till spelhallen här på hotellet och spela upp alla mynt. Imorgon blir det sol och bad sen åker vi mot flygplatsen runt fem tiden amerikansk tid.. sååå tråkigt! Tiden har gått så fort nu. Har massa bilder som jag ska göra collage av och visa upp, vi fick även 1 skiva för varje tävling med massa bilder. Men måste plugga och träna hela helgen så gör det när jag har tid. Ska försöka göra ett videoinlägg också med allt jag köpt. Så imorgon 19 svensk tid är vi förmodligen i sverige, PUSSSS