mitt 2011

Firade in 2011 med Alva och Alice
Började året med en härlig tjejkväll
Åkte skidor under en skoldag med goa vänner
Filmkvällar med fina vänner
Drack färskpressas juice längs sandwallsplats då solen dök upp i Borås
Firade Iza med tårta och paket
Åkte båt med massa vänner, Isac och Alva på bilden ovan
Mina fyra blondiner till vänner konfirmerade sig
Och det gjorde även min favorit Clara
Hamnade i BT då jag var topp 5 bland bloggar i Sjuhärad
Kollade på när alla 3or från Teknis tågade mot grand och sin bal
Serverade niornas middag innan vi gick på lov
Hoppade in lovet med mina tjejer
Firade min tvillingbrors och min 15-årsdag
Flög iväg till varmare breddgrader - Turkiet
Åt gott till frukost varje sommarmorgon
Sen kom regnet..
Tränat massa med bästa Coed Blue, blod, svett och tårar 2011 kan man väl säga..?
Många fikastunder med min fina vän Elin och Amanda som jag inte har fångat på någon riktig bild
Blev ägare till en iPhone 4s
Första veckan av lovet spenderades i Åre
···
Och året avslutas ikväll med alla mina vänner utom Iza som befinner sig i USA.

nyårsklackar

Svarta, höga, billiga, perfekta nyårsklackarna. 349:- på nelly.com. Väldigt nöjd efter att ha tvekat hit och dit i några månader om jag skulle beställa. Och varför gjorde jag inte detta tidigare? Feting snygga!?

granat

Tryckt i mig lite granatäpple, har ätit det någon gång tidigare. Så vet inte riktigt vad man ska äta och inte äta? haha, suger ur saften ur alla kärnor och spottar ut.. gillar inte hårda små kärnor man måste tugga på.

nelly shoes

Titta vad som slank ner i brevlådan i veckan, en låda från Nly! Nelly Shoes. Ska visa er vad som finns i lite senare, nu blir det sen frulle. Föresten! Någon som vet vart man kan ladda ner Gossip Girl season 5 MED svensk text? hehe

primeboots

Jag har köpt ännu mer kärlek. Att man kan bli så lycklig när man gör av med massa pengar. En sen julklapp inhandlades idag. Svarta primeboots - check! Jag är för nöjd.
UPDATE: jag har storlek 36, kostade 2899:-, köpta på Jolina i Borås

tack

Med detta inlägg vill jag säga tack till alla läsare som följer mig via instagram. Det är sjukt kul att ni är så många och fler blir ni varje dag. Ville även säga ett stort tack till alla er som röstade mig vidare i Greta&Anna tävlingen. En röst gjorde att jag gick till finalen och nu är det en jury som ska utse vinnarna. Ska skicka iväg priser och fixa med priser för sista luckorna i julkalendern EFTER nyår, även skicka iväg saker ni köpt på bloppisen. Så tack världens bästa läsare. Ni gör min dag♥

fyra frågor


Älskar ditt hår, hur lång tid tog det att växa? Hur vårdar du de?
Jag har alltid haft väldigt långt hår. Men sparade efter att jag klippte av det sommaren 2010, kolla skillnaden mot här! Jag vårdar det inte särskilt bra, plattar/lockar det varje dag dock med värmeskyddande hårolja. Duschar med vanligt schampo och balsam, använder sällan inpackningar.

Vart har du köpt mössan?
På modefabriken här i Borås, finns även på Jolina och NY.
Hur klipper du ihop dina videoinlägg?
På iMovie som finns på alla mac-datorer. Klipper ihop väldigt enkelt, beskär video, lägger till effekter och musik.
Hur många hunkydorykoftor har du? Vilka färger? och vilken färg är finast? Vart är de köpta och priset?
Jag har dem tillsammans med min mamma. Svartvit, olivgrön, orange, sen har vi en mörkbrun och mörklila som inte är Japan-modellen (alla andra är japan-modellen) Jag tycker svart är finast då det passar till allt, sen är den gammelrosa sjukt söt som inte finns längre? Priset ligger runt tusenlappen. Finns att köpa på Jolina i borås eller Åhlens i göteborg vad jag vet.

tävlar

Tema: svartvitt
Jag är med och tävlar hos bykarolinaa.blogg.se om denna fjärrutlösare/ir-kontroll från tvspelswebb.se. Min motivering till varför jag ska vinna en ir-kontroll lyder enligt följande: jag har alltid velat ha en men aldrig fått tummen ur röva att beställa en egen, plånkan ekar alltid och jag vill så hemskt gärna ha en för att kunna uppdatera oftare med outfits då jag aldrig orkar ta kort när man måste springa fram o tillbaka för att ställa in den på självutlösare, så en ir-kontroll hade varit perfekt! Det hade gjort att bloggen uppdateras oftare och bilderna blir bättre.

family

Två bilder från julafton i Åre. På mig och min tvillingbror, och på min pappa och bror. Hoppas ni alla fick en mysig jul med släkt och familj.

borta bra men hemma bäst

Tänkte bara meddela att jag nu är hemma, ÄNTLIGEN. Så drygt att åka 12 timmar tåg, även om det är ett nattåg då man sover på. Så litet och trågt. Hur som ska jag slänga upp lite bilder och annat senare. Nu ska jag ner en sväng på stan och köpa lite smågrejer på rean.

mysig butik

Tog en sväng upp till Åre torg och hittade en liten mysig butik. De hade mycket fint från bland annat Odd Molly och Hunkydory. Hittade även en apsnygg väska från tiger of sweden! Dock för dyr då plånboken ekar.

 


frukost på säng

Frukost på sängen. Sista dagen i Åre, stannar på rummet med lillsyrran då hon vägrar att åka skidor igen... Ska försöka packa det mesta för vid 22 ikväll går nattåget mot Göteborg. Hemma imorgon bitti. Hörs då.

 

 


bloggpaus

Tar en kort bloggpaus tills dess att jag kommer hem igen (torsdag) sålänge kan ni kika lite i arkivet. Skulle vara snällt av er att rösta på mig i Greta & Anna tävlingen, tvingar ingen men behöver era röster och det skulle betyda mycket. Förlåt om ni tycker att jag tjatar men vill så gärna gå vidare! Puss så länge

 


vsfs 2011 @tv3

Tänkte bara påminna alla Victoria Secret's "fan" att vid 20.00 ikväll sänds årets show på TV3, jag och brorsan laddar upp med chips inför en kväll på hotellrummet, hehe.


Åre byn

Igår tog vi en sväng upp till den lilla byn här i Åre, faktum är att vi bara tog lite kort och åt onyttig mat på Max. Kollade lite skyltfönster innan vi begav oss ner till hotellet igen.

 

 


rösta

Påväg mot backarna och ännu en snöfylld dag, just nu snöar det ute. Skulle bara be om eran röst i Greta&Anna tävlingen ännu en gång så snälla rösta på mig! Behöver fler röster, klicka här: http://www.facebook.com/pages/gretaoanna/171704216210670/?sk=app_189721074447767&app_data=189::5e2630ee3e7ed7200047dec9f8c2137f8939a996 (om det inte funkar sök på greta&anna och fototävling)

 


God Jul

God jul fina läsare. Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med familj, vänner eller släkt. Vi firar här på hotellet i Åre med julbord och lekar! Puss

 


lucka 24

Lucka 24: Vad är min största önskan att få i julklapp idag?
Denna fråga finner ni inget svar på, utan ni får klura ut vad det är JAG vill ha...
God Jul

Dan före dopparedan

Två bilder från toppen av backen. Underbart fin utsikt, går inte att fånga på bild. Det vill säga så mycket finare i verkligheten. Imorgon är det julafton och jag stannar på hotellet med lillsyrran för att leka med de andra barnen och dansa kring den fina granen. Slänger upp lite fler bilder imorgon från julafton.

 


Just nu:

På skidbussen mot backarna!

 

 


lucka 23

Lucka 23: Iår har jag tipsat och visat bilder från en ung bloggares blogg som jag även berättade är min förebild. Vad heter bloggen och bloggaren?
Svar: Chloe Schuterman (blogg)
Vinnare: Linnea

julkalendern info

Vinnarna av senaste luckorna och pris för lucka 24 kommer att komma upp när jag är hemma från Åre!


Full fart

Min syster stod på ett par skidor för första gången idag. Har själv varit ute och åkt med min bror i backarna. Väldigt kallt, blåsigt och snöigt men annars så var det helt ok. Påväg hemåt för lite bad i poolen på hotellet och värma de kalla fossingarna.

 

 


lucka 22

Lucka 22: Min syster spelade in en TV-reklam som fortfarande sänds. För vilket varumärke gjordes reklamen?
Svar: Sängjätten
Vinnare: Kajsa

Destination Åre

På nattåget mot Åre. 12 timmar ska jag sitta i en lite kupé med mina syskon och pappa för att sedan spendera 1 vecka i ett vitt Åre! Känns bra att få en riktigt vit fin mysig jul och slippa Borås. Anländer vid 6. Så kommer att hålla de uppdaterade via blogg-appen med bilder. Därför kommer bilderna även bli små.. Men det får ni stå ut med, vi hörs när jag är framme!

 


lucka 21

Lucka 21: Vad innehöll min första video jag klippte ihop och visade er?
Svar: "Din första video visade du oss din dag då du och dina kompisar firade Iza! Då du även tog ditt första riktiga dopp för året :)"
Vinnare: Molly

ber DIG att läsa

jag BER DIG, att snälla strunta inte i detta inlägg och rösta på mig. Jag skulle bli så oerhört glad om ni kan rösta upp mig ikväll till toppen då det är några få dagar kvar. Blir så "besviken" när jag ser att det är så lite röster och jag vet att mer än hälften är tack vare mina vänner, så snälla söta rara bästa läsare RÖSTA PÅ MIG HÄR NU! jag ber er verkligen, har kämpat för att få lotta ut fina priser i min julkalender, så detta kan väl åtminstonde va en liten klapp åt mig? jag behöver alla röster jag kan få av er och ni är ju trots allt nästan 500? förlåt om jag tjatar men vill så gärna få chansen att vinna då jag måste ha minst 50 röster till, så snälla♥
update: ser att ni börjar rösta men ni kan vara så många fler så fortsätt, ni är för bra!

lucka 20

Idag får ni chansen att vinna ett iPhoneskal till ett värde av 500:- igen! Toppenbra? Svara rätt på frågan.

i samarbete med iphoneskal.se
Lucka 20: Jag berättade för er vilken linje/gymnasie jag ska söka till våren. Vilket gymnasie och linje kommer jag att söka till?
Svar: Ekonomi @ Sven Eriksons aka Teknis
Vinnare: Amanda B - kolla din mail(slumpad då alla svarat rätt)

lucka 19

Lucka 19: Jag fotade höstbilder tillsammas med en fotovän till mig. Vad heter tjejen som fotade?
Svar: Det var självklart min grymma vän Anna Tyren
Vinnare: Maria

till salu

Eftersom jag bytt upp mig från en iPhone 3 till en 4s så säljer jag nu mitt älskade finaste skal (hehe) från Juicy Couture. Köpt i USA och har själv aldrig sett detta här i Sverige. Så bara för att det är "unikt" och mitt finaste så kör vi på en lite budning. Originalkartong medföljer. OBS: passar endast till 3G/3Gs
Maila [email protected] för att lägga ett bud. Vi startar på 150:- (endast jämna bud, 160, 180..)


lucka 18

Lucka 18: Höll en tävling i samarbete med blogg.se Vad var tävlingens namn och vad var priset?
Svar: Alla krossade hjärtans dag, priset var ett "komma över ett krossat hjärta-kit som innehöll presentkort på glass, presentkort på en Viking line kryssning och en hudkräm från Clarins!
Vinnare: Emma

vote for me

SNÄLLA, ber er att rösta på mig. Har fått så lite röster och det betyder så mycket för mig om ni röstar upp mig till toppen, ni är så många och med er hjälp så kan jag få flest röster så snälla! Rösta på mig här och nu. Kan hända att ni måste klicka er vidare först för att godkänna greta&anna fototävling men sen är det bara att rösta och gilla!

julafton?

Tomte, julgran och klappar. Idag firade jag jul med släkten hemma hos farfar, då jag är bortrest under julafton och kan inte fira. Så det fick bli julafton en vecka tidigare. Mysigt hur som. Fick mig ett par vantar jag velat ha ett tag, tummevantar i skinn med lite päls. Så mysiga. Några presentkort blev också mina, alltid bra att ha.

lucka 17

Lucka 17: Jag visade er en bild på min lillasysters tårta när hon fyllt år. Hur gammal blev hon och vad var motivet på tårtan?
Svar: 3 år, Hello Kitty tårta
Vinnare: Mathilda

julfirande

Har haft mina fem underbara tjejer här på lite julmat, glögg och lussekatter. Vi han även med att öppna julklappar och kika på när vi hade en MJ-show 2009 som jag tänkte dela med mig av, så sjukt små men ändå så roligt att se. Blev en lyckad och mysig kväll.

lucka 16

I dagens lucka döljer sig en gratis brynplockningCiluette City Spa här i Borås. Vinnaren får en kod som ni uppger när ni bokar. En bra julklapp till mamma eller syster? Eller varför inte unna sig själv♥
Lucka 16: Jag var och såg på en modevisning under Fashion Days där de visade kläder från en av mina favoritbutiker. Vilken visning var detta jag såg?
Svar: Svea/Joel&Jolina visningen
Vinnare: Sara - kolla din mejl för mer info om priset


lucka 15

Lucka 15: Jag var borta 1 vecka från bloggen på grund av "årliga" skolresan. Vart var jag för sista gången?
Svar: Gamleby
Vinnare: Moa

borås 2025

För er Boråsare men också för er äldre som kanske bor i en annan stad och funderar på att flytta till Borås? Jag vet vad mina vänner och bekanta säger om Borås. "En stad fylld av regn, skitsnack och alla vet allt om alla" Jag själv älskar (?) den här lilla söta staden. Jag skulle aldrig vilja flytta till Göteborg, Stockholm eller en större stad. Alla som bott här en längre tid hoppas jag förstår innerst inne hur jag tänker? Man känner så många och hittar överallt. Det är mysigt i stadsparken under vinterkvällarna då alla träd lyser upp fint. Under sommardagarna fylls sandwallsplats av glada Boråsare som sitter på trappan längs med viskan och smaskar i sig en glass eller njuter av solen. Jag hoppas att alla som tycker "illa" om Borås ska kunna ändra sig tills 2025 då staden kommer vara minst lika bra som alla andra städer? Dock tycker JAG att det är en rätt bra stad förutom vissa små saker som intresserar mig lite extra. Dessa saker kommer jag att ta upp och dela med mig av framöver så vi börjar med...
Textil.
Borås är ju en modestad sägs det. Visst det ser man på många i Borås att vi klär oss bra. Men många tjatar även om att vi klär oss likadant. "JoelJolina-folket" brukar de talas om. Att man klär sig i kläder som köps inne på Jolina & Joel då det är en affär här i stan som säljer dyrare märken. Många tycker att det är tråkigt att så många går runt i likadana kläder i Borås. Jag tycker därför att Borås stad borde satsa på att öppna flera större butikskedjor som finns i storstäderna såsom, Zara, Topshop, Monki, och en ny affär för killar? Utbudet till killar är inte lika varierande som till tjejer. Då det finns från lite billigare butiker som Gina Tricot till Jolina som är dyrare. Till killar finns det MQ, face, modefabriken och Joel. Många killar vill handla på Joel där de säljer dyrare märken men det finns inget billigare som ser "bra" ut. Till tjejer har vi Gina Tricot som gör varianter av dyrare märken. Man borde hitta något liknande för killar tycker jag. Men istället för att öppna små butiker som säljer billiga inredningsprodukter och annat krimskrams tror jag att fler butikskedjor är något många skulle uppskatta. Jag vet att många yngre åker till Göteborg för att få tag på kläder som finns i de butikskedjor, butiker som egentligen Borås skulle kunna ha? Dock är jag medveten om att knalleland har flera butiker men om jag får säga det själv tycker jag att det är mysigare att strosa runt inne i stan än i ett "köpcenter". Det är vad jag vill att Borås ska satsa på, vill ni? Rösta nedan.
Vill du se fler klädbutiker i Borås 2025?

iPhoneskal

Hur galet fina och söta är inte dessa skalen? Älskar den fjärde med paljetter och det tredje i vitt med text. Så sjukt vackra och speciella, 250kr för de flesta och ni hittar dem HÄR. Tror att man ska kunna beställa till Sverige.

lucka 14


i samarbete med lillasysterE.se - gilla på facebook här
Lucka 14: I somras fick jag en ny "vän" som dagligen hjälper mig att publicera mycket här på bloggen. Vem är min "vän"?
Svar: Min "nya vän" var såklart min KAMERA nikon d5000
Vinnare: Anna - har mejlat dig


rösta på mig

Tävlar hos Anna & Greta.
Skulle bli så glad om ni kunde rösta fram mig till en av de 8 finalisterna, behöver minst 90 röster och ni är så många mer så om ni nu ser detta. Det tar MAX 1 minut.
Klicka här och sen på rösta knappen.
om ni röstar fram mig till en av finalisterna lovar jag er en tävling med fina priser!

idag

Klänning med tryck Zara. Knästrumpor lindex. Johnny Bulls och hunkydory kofta till det.
Förlåt för brusigaste bilder och den annorlunda effekten.
Så här har jag sett ut halva dagen, började ju med att svettas i ett lucialinne och sedan höll jag i en idrottslektion.. så mycket ombyte idag.

lucia

13 december vilket innebär Lucia. Vi var i skolan vid 7 för att förbereda oss inför 4 uppträdanden för eleverna på skolan. Jag är även med i tävling med sista bilden så snälla rösta på mig här - klicka på länken och sedan "rösta-knappen"

lucka 13

Lucka 13: Vem var det som gästbloggade här på min blogg iår?
Svar: Det var Karloina
Vinnare: Nadja

rädda barns liv i jul - unicef

Foto: unicef

Som bloggare för unicef så delar jag detta med er och snälla söta läsare, detta lilla inlägg på eran blogg kan rädda små barns liv! Så gör som mig och sprid denna text och info.

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


svart på vitt

Fick med mig lite småsaker från stan idag, bl.a en skinnjacka. Som jag letat efter en fin enkel svart som passar mina små smala armar haha, fann den inne på h&m. Köpte med mig ett par söta svarta knästrumpor, fick även nya tunna svarta strumpbyxor av mina vänner och ett par vita till morgondagen då vi har lucia. Min kompis Anna står för bilder till bloggen, hon ska få fota oss under lucian. Så visar er imorgon på självaste lucia-dagen.

lucka 12

Lucka 12: Vilket land befann jag mig i två veckor, där jag även firade min födelsedag. (++ för stad)
Svar: Turkiet, marmaris
Vinnare: Emilia

tredje advent

Ännu en söndag och tredje advent. Scones-muffins till frukost och lite gossip girl. Ska slänga på mig kläderna och ta mig ner till stan för att handla en julklapp, hänga undan en jacka och sälja en jacka! Får skynda mig om jag ska hinna ner till 13... ha en mysig söndag.

lucka 11

Lucka 11: Vart firade jag midsommar?
Svar: I göteborg, på Liseberg
Vinnare: Emma

kompismys

Kvällen har bestått av massa goda onyttigheter med Clara. Chips, choklad, "hembakad" pizza och mys framför TV med lite filmer och gossip girl. Otroligt mysig lördag♥

lucka 10


i samarbete med iphonemekka.se
Lucka 10: 3 Augusti skapade jag något på facebook för er. Vad skapade jag?
Svar: Kasettband-skalet kostar 129:-
Jag skapade en fan-page till min blogg
Vinnare: Elin - jag har mejlat dig!




thank you santa

Tidig julklapp. Som jag längtat efter en ny iPhone. Kärlek och lycka. Jag lever som de flesta med min mobil, klarar mig inte utan den. Tacktacktack mamma♥

lucka 9

Lucka 9: Iår köpte jag 2 plagg som blev mina favoriter i garderoben och som ni även fick se på många outfits. En favorit till fötterna och en till sommardagarna. Från vilka märken kommer plaggen? och vad är det för plagg?
Svar: Rosa klänning från Lise Sandahl
Skor från Johnny Bulls
Vinnare: Evelina

juluppvisning

Slänger i mig lite snabbnudlar innan jag tar bussen ner mot almåshallen för att träna inför vår juluppvisning som börjar vid 18 ikväll! Kom förbi om ni hinner. Puss&kram

lucka 8

Lucka 8: Genom bloggen fick jag biljetter till en stor gala i Stockholm. Vilken gala var det?
Svar: Humorgalan (med unicef)
Vinnare: Sophie

första julklappen

Idag var jag en sväng i stan. Köpte första julklappen för iår. Vem den är till eller vad som döljer sig i tänker jag inte avslöja. Men hur sött paket?♥

sneak a peak

Min tredje vinterjacka för iår! Så nöjd, mina vänner blir galna på mig varje gång jag tjatar och köper en vinterjacka. Men detta är den bästa, köpte den av en tjej jag "känner" så den är inte sprillans ny. Menmen, att återanvända är ju superbra (haha ja jag jobbar med hur man använder och återanvänder kläder miljövänligt)

lucka 7

Lucka 7: Vad innehöll min påskpresent?
Svar: Ett Thomas Sabo armband
Vinnare: Josephine

skrivet exakt för 1 år sen

hiho! det här inlägget satt jag och skrev för exakt år sen, 7 december. satt då och lyssnade på massa jullåtar framför datorn och den var andra veckan jag var sjuk, även samma vecka vi skulle ha juluppvisning med cheerleadingen och en överraskningsfest för vår kära vän sebastian, sen hade vi även rena cheerhelgen med cheermys hos bästa tränarna och sen massa träning under helgen. så exakt för 1 år sen var det jag skrev detta, lite kul faktiskt! :D


lucka 6

Lucka 6: 26 mars visade jag upp min guldmedalj, varifrån fick jag denna medalj?
Svar: DM guld-medalj i cheerleading
Vinnare: Julia

lucka 5

i samarbete med iphoneskal.se
Lucka 5: h&m Conscious Collection kom ut i April, vilka två plagg lyckades jag köpa med mig hem?
Svar: Ett ljusbrunt/gammelrosa linne & en vit virkad klänning
Vinnare: Hanna S - kolla din mejl


andra advent

Andra advent. Nu är det nära till julafton. 1 "riktig" skolvecka kvar för mig, allt ska lämnas in innan torsdag för betygen. Lediga på fredag och fredagen därefter är jag ledig så inga fredagar kvar denna terminen. Luciatåg och julavslutning både på cheeren och i skolan. Minijular med släkt och familj sen sticker jag till åre under julen. Längtar som tusan nu. Låt tiden gå fort.

glöm inte

Glöm inte bort att gilla min fan-page här på facebook! Skriver om tävlingar och annat kul som händer på bloggen och det finns även en "minibloppis" bland fotona.

lucka 4

Lucka 4: För vilken affär har jag gett er en lång vägbeskrivning?
Svar: Tessie och Chelsea - här har ni beskrivningen
Vinnare: Tess

lazercity

Hemma efter en grymt bra kväll. Överraskade Ebba inne på lazercity. Tårta, ballonger, minismällare och tutor. 3 galna rundor med spel. Galet varmt men så roligt. Sååå lyckad kväll med goa vänner!

smile

Jag och Elin beger oss snart ner mot stan för att möta upp några goa vänner. Ikväll ska vi fira Ebba som fyllde 16 igår med lite lazergevär, hehe. Ha en fin lördag.

lucka 3

Lucka 3: I Februari beskrev jag början av ett inlägg med "ÄNTLIGEN" varför gjorde jag detta?
Svar: Jag fick mina Blundstone-skor som var en efterlängtad julklapp
Vinnare: Sara

då - nu

Fick en fråga om jag kunde visa bilder på mitt fotande då-nu. Tänkte att bästa sättet är att visa mina outfitbilder? De 8 bilder på rad ett och två är tagna utan stativ. Har ställt kameran på ett bord eller byrå. Så en liten sammanfattning kommer här.
Rad 1 dåliga bakgrunder, redigerat med olika effekter och bilderna är inte tagna helt rakt framifrån. Lite under/överifrån.
Rad 2 Tagna med blixt, renare bakgrund. Dock har jag redigerat väldigt kasst. Gjort bilderna ljusare så det ser ut som ett vitt/grått filter över bilderna.
Rad 3 Närbilder och kapade huvuden.
Rad 4 Finare bakgrunder, helkroppsbilder.
Rad 5 Försökt anpassa alla outfitbilder till en och samma bakgrund. Också helkroppsbilder.
Lägg märke till hur mitt hår växer mer och mer för varje bild. Hehe själv älskar jag att kolla tillbaka på gamla bilder då jag hade så kort hår. Aldrig att jag klipper av det.

lussebak

Bakar just nu lussebullar/lussekatter med mormor. Svar på frågan i luckan två kommer efter 20, en sak också om alla frågor... ALLA frågor hör till detta året, 2011. Om jag t.ex skriver iår/någon månad så vet ni vilket år ni ska kolla.


lucka 2

I dagens lucka får du chansen att vinna två små bivaxtuber från Mary Kay. Perfekta nu till vintern och kallare tider då de hjälper mot torra läppar och torra hudsprickor, händer som ansikte.
Så glöm inte bort att skriva mail.

Lucka 2: Vilka produkter tipsade jag er om i slutet av januari?
Svar: MATRIX värmeskyddspráy
BIOSILK silkesdroppar
visibly clear 2-in-1 / visibly clear daily scrub
LUMENE 24h
Vinnare: Ellen - kolla din mejl.

new body

Hemma från träningen. Fick alla varor från New Body. Smart som jag är är min beställningslista borta så försöker klura ut vem som ska ha vad från påsen. Tänkte bara säga att det var väldigt kul att ni va så många som svarade på frågan i lucka 1, hoppas på lika många om inte mer imon och resten av månaden? puss

lucka 1

Lucka 1: Vilka två personer firade jag in nya året med?
Svar: Alice och Alva
Vinnare: Kajsa

1 december

1 december idag vilket betyder.. första luckan öppnas på min chokladkalender. Julkalendern börjar. Jag tror inte man kan bli för gammal för det, så mysigt att kolla på morgonen när det fortfarande är mörkt ute. Så nu börjar julkalendern strax, nyduschad slänger jag mig framför tv med frullen färdig innan jag åker vidare mot skolan.