sen frukost

Amanda sov här inatt och vi har precis ätit lite frukost. Har inga planer för dagen tror att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Ladda upp inför morgondagen då det är årets första elfsborgsmatch i allsvenskan. Ska bli riktigt roligt att se! Vi hörs senare, puss!

påskmiddag

Igår var vi några tjejer hos Estelle och gjorde god mat. Det blev sååå mycket mat som vi inte åt upp och vi proppade oss mätta direkt. Men gott var det, potatisgratäng, crisscuts, fläskfile, köttbullar, prinskorv, melon, vitlöksbröd och tunnbröd med skagenröra. Vi fick stressa och trycka i oss efterätten som var kinderägg fyllt med vit chokladmousse innan taxin kom och hämtade oss för att köra oss till min bror och hans vänner. Vi hade det riktigt roligt och sjöng allsång hela kvällen när killarna spelade gittar. Spelade in ett litet roligt videoinlägg, rätt hysteriskt då alla skrek men tänkte lägga upp de ändå. 

gårdagen på film

Testade videofy.me appen. Jättesmidig och rolig verkligen, man filmar på klipp och kan välja effekter. Ska börja göra detta, filma min vardag i skolan och lite annat kul. Så här får ni första videon på när några vänner sjunger, ger en feeet hälsning till er läsare och är allmänt glada för att få synas haha. Kommentera gärna om ni tycker jag ska börja med sånna här små minifilmer (dock inte såhär galna). 

påskafton

Är vårklädd idag i min blus från garden collection h&m. Ska ta bussen hem till Estelle strax för att möta upp tjejerna där och laga lite mat till ikväll. Som jag skrev tidigare så ska jag ta med kameran så jag tar lite roliga bilder till bloggen. Ska bli mysigt att äta gott med vännerna, får se om vi drar ut eller inte senare. Annars stannar vi hos Estelle under kvällen. Juste, tänkte även försöka prova på att börja videoblogga med videofy.me appen i mobilen, testade lite igår och den verkar jättesmidig! Vad tycks om de? 

2013 burk

Har sett på många andra bloggar att de gjort 2013-burkar. De skriver antingen lappar med saker de vill göra under året eller saker de gjort för att sedan öppna upp sista december eller 1 januari 2014 och se vad man gjort. Jag har valt att skriva små lappar med saker jag gör under året, skriver ibland efter att jag t.ex gjort något kul med vännerna. Saker som är värt att minnas. Kan vara små händelser också, men alltid kul att påminnas om dom ett år senare. 

Glad Påsk

Glad Påsk till er alla fina läsare. Hoppas ni får en fin dag, goa påskägg fyllda med godis eller en peng. Spendera dagen med nära och kära. Jag själv ska träffa mina tjejkompisar som är hemma nu under påsk och äta gott med dem ikväll. Ska ta med kameran så knäpper nog lite roliga bilder. Ha en fin påskafton, puss&kram

frukost

Bra start på lovet. Vaknade upp här hos Alice och vi låg kvar i sängen en stund innan vi gick upp och åt frukost. Sååå gott med frallor och yoghurt med jordgubbar. Skönt att solen börjar hitta tillbaka också så nu ska vi skynda och ta på oss för att gå ut på en promenix tillsammans med Amanda i det härliga vädret. Glad Påsk på er!

bilder från cheer dm

sista bilden är min favoritbild när jag gör min segergest med armen när vår rewind-pyrre står - LYCKA!!
Några bilder från DM i helgen, vill passa på att tacka alla er läsare för era grattis och värmande ord. Blir så glad av era kommentarer. Ska försöka göra ett önskeinlägg, tips på hur jag tränar och stretchar. Ska även försöka hitta en bra förebild på hur min scorp såg ut i jämförelse med på tävlingen i helgen, stooor förbättrning. 

påsklov

sjal från amsterdam - jacka från zara - jeans från tiger of sweden - primeboots
Dagens outfit. Gick på påsklov idag och startade det med en fika på viskan med mina fina vänner. Åkte vidare till träningen idag, vi hade tematräning och alla skulle va utklädda till djur. Lite små skojigt faktiskt. Sitter nu hemma hos Alice och har precis ätit lite mat, ska sova här inatt och imorgon ska vi på isshow 17.00 i ishallen, ska bli så roligt! Saknar konståkningen, åkte ju i 6 år innan... slutade för 6 år sen så det ska bli roligt. Hörs imon, puss!

onsdagens outfit

blus från Johnny Was - jeans från Gina - jacka från Zara
Slänger in en dagens outfit nu innan jag springer till bussen. Börjar skolan om 10 min så får stressa ut, glömt att packa ner idrottskläder också så sitter jag här och skriver istället! Stress, hur som ska jag ner till stan en sväng efter skolan. Får se vad jag gör senare men ska plugga på ett arbete som skall vara färdigt imorgon. Okej NU måste jag springa, hörs senare. pusss

 
 

viskan mys

Har inte varit på viskan på länge, minst 1,5 månad. Lät som jag är en riktigt stammis haha inte så jag menar men har ju haft godis/sötsaksförbud fram till DM. Klarat mig 5 veckor men igår valde jag och Elin att unna oss lite fika efter vinsten i helgen, och idag tog jag en chokladboll. BARA för att fira, nu kör jag igång igen fram till VM. Ska ha en fit for fight mage. Hur som så satt jag på viskan idag med mina fina klasskompisar och tjötade lite innan vi gick mot rättegången. 

bästa vänner

Sov hemma hos Amanda igår natt med Elin. Vi kom hem och gjorde sååå god sallad med kyckling, eller ja det var Amanda och Elin som stod för matlagningen medans jag kollade på. Var så sjukt gott, ni är så duktiga mina vänner. Vi kollade halv åtta hos mig och sen inväntade vi top model finalen. Tycker själv att rätt tjej vann, ska inte avslöja vem ifall att någon inte kollat än men jag tycker det var rätt och hejjat på den tjejen sen några avsnitt tillbaka. Började tidigt imorse med en svenska redovisning, sen skulle vi på rättegång med klassen men den var inställd och sen var den andra framflyttade så vi hade "rast" från 8.30-11.00. Sitter just nu på sista lektionen för dagen, är sååå trött men laddar upp inför träningen ikväll. Dags att börja slipa på programet och ramsa inför USA och VM. 

dagens outfit

leoblus från Malene Birger - jacka från Zara - jeans från Tiger of Sweden
Suddiga outfitbilder menmen.. man ser vad jag hade på mig idag. Är hemma hos Amanda nu, jag och Elin ska sova här inatt för vi ska kolla top modell Sverige finalen och äta gott. Börjar tidigt imorgon med en redovisning så får plugga lite ikväll. Hörs imon, puss!

från dm södra 2013


Inte hela öppningen exakt men nästan. Några få fall. Jag är längst bak till höger i första bygget när alla voltar sen är jag längst fram till vänster i 1,5. I libsekvensen är jag näst längst bak till vänster, föll men ställde mig upp igen. Längst fram i baskets och på högra sidan i pyrren! Blev så lycklig när min rewind satt och gjorde en liten segerchest med armen, kärlek till varenda en i laget. I love u COED BLUE! 
Jag och Marcus. Vi hade endast tränat EN riktigt gång samma vecka (i onsdags) väldigt skakigt haha, men blev jätteglad att jag klarade allting eftersom vi aldrig satt det tidigare när vi tränade under sista coed träningen. Nu ska vi tränare hårdare och bli bättre till SM. 

REA PÅ MIINTO.SE

Gäller endast idag. 20% på HELA sortimentet. Ange koden: tjugoprocent när du betalar i kassan på hemsidan så får du rabatt på hela köpet. De har varor från alla fina märken som bland annat, odd molly, moncler, malene birger, hunkydory, dagmar, tiger of sweden, morris, barbour, jofama, barnting och massa mer så klicka er in på miinto.se idag och köp något fint.

DM GULD

Igår tog vi hem vårt efterlängtade "riktiga" DM guld. Vi har inte haft något motstånd tidigare så de kändes riktigt bra att vinna när vi äntligen hade det. Vi mötte GC Troops coedlag. Vi tappade några få bygg, jag trillade bland annat i min sekvens men kom upp ändå och dubblade ner så brydde mig inte om det fallet. Tyckte vi gjorde en sjukt bra presentation för vi tog risken att köra på svåra stunts istället för att ta ner och göra lättare och sätta allt. Nu laddar vi om och tränar hårt inför VM och sen är det SM i maj som gäller, ska lägga upp filmer på oss och partnerstunten. Där vann GC Troops över oss, är nöjd för jag satte allt och vi har bara tränat EN träning. Ska försöka hitta en bra film på laget så slänger jag upp de här. Kärlek till bästa Coed!

stor rea på miinto.se

Håll ögonen öppna här på bloggen inatt eller imorgon bitti för då smäller det. 20% rabatt på hela miinto.se sortiment, passa på att shoppa en ny vårjacka eller fylla på garderoben med vårnyheter. Spana in dina favoriter redan ikväll och förbered dig på att shoppa loss imon. Gilla miinto.se på facebook HÄÄÄR för att få ännu mer info och nyheter. 

75 års kalas

klänning från zara
Precis hemkommen från morfars 75 års kalas. Var ute igår, eller vi var hemma hos Josefin och firade henne för hon fyllde 17 år idag. Dansade och hade det roligt med mina fina vänner. Firade vårt DM guld, ska lägga upp lite mobilbilder senare. Tusen tack för era grattiskommentarer.

stress DM helg

Våra nya fina dräkter, på shortsen är det nu även små rhinestones (silverpärlor) som pricken över I:et. Är riktigt stressad nu, ska egentligen vara nere i hallen om bara 20 min. Kom på att jag måste ha bakat till morgondagen så slänger ihop muffins just nu och står i köket och skriver. Kommer förmodligen inte blogga mer ikväll eller imorgon. Har så mycket att göra inför DM. Ska inte sova hemma heller och hela hallen ska fixas ikväll och imorgon efter tävling ska vi fira en kompis och fira vårt guld förhoppningsvis hehe.
Hoppas att några utav er dyker upp i Boråshallen imorgon, 13.00 börjar det. Biljetter finns i entren för 150kr. Jag tävlar partner med Marcus 13.20 och sen med Coed 15.55 så be there, wish us good luck. Puss&kram ha en fin helg! 

finner inga ord

Jag ska fatta mig kort i punkter för finner inga bra eller perfekta ord för just detta (gammal bild)
♥ Jag har loggat in här i två dagar och haft över 40 nya kommentarer, ni är så jääävla bra!!
♥ Vill kunna krama om er och svara på varenda en av er men hinner inte alltid så TUSEN TACK!
♥ Era komplimanger om mitt utseende är guld värt, som sagt finner inga ord, ni är så snälla o söta.
♥ Jag får lite smått panik när jag inte svarar på varje komplimang ni ger i en kommentar så en gång för alla, alla för en TACK det värmer verkligen och betyder så mycket för mig! 
♥ Jag är så glad just nu och detta inlägg är tillägnat DIG, du gör ärligt talat mina dåliga stunder bra, tack igen.
♥ och en sista gång så att ni verkligen förstår TACK alla läsare, ni är fantastiska. Ingen förstår nog hur mycket dessa ord kan betyda, jag sitter med ett leende på läpparna när jag läser alla kommentarer, PUSSSSS
♥ Jag kommer aldrig sluta blogga för er skull.

tips för håret

Många vill att jag visar tips på hårprodukter och hur jag vårdar mitt hår. Kan även passa på att tacka stort för alla komplimanger ni ger mig för mitt hår, blir såååå glad. Men jag är väldigt petig med mitt hår, mina vänner förstår nog vad jag talar om. INGEN får pilla i mitt hår, det går bra under huvudet på den "långa" delen men håret som är runt huvudet får ingen peta i. Det är nog det äckligaste och jobbigaste jag vet. Det känns som att allas fingrar kletar av sitt smuts och gör det ännu mer fett haha. Jag duschar det varannan dag (oftas 3 mornar och sen 1 gång på helgen) plattar varje gång och fönar det. Använder olja innan jag fönar och plattar så det blir lent och skyddar mot värmen. Sen innan träning och när det börjar bli fett så har jag börjat använda torrshampoo, även om jag bara ska till affären eller träna så kan jag inte gå med fett hår. För jag tycker det är lite småäckligt när man ser andra med fett år så det är nog anledningen till varför. Nu blir det mycket men hur som ett TIPS till er är detta torrshampoo från batiste, finns på kicks. Vet inte priset men säkert runt 100-lappen. Det blir vitt i håret sen masserar man/ruffsar in det så att håret blir helt matt och lent. Som nytvättat. Skulle dock inte kunna göra detta två dagar istället för att tvätta håret, men perfekt innan träning!
 

livet/bloggen

Bjussar på två bilder, en med långt en med kort hår. För just nu ska jag bara skriva av mig om livet och bloggen och ja ni som orkar läsa allt det här, thanks!! Jag saknar värmen, mitt liv har varit rätt dystert, tråkigt, mycket tårar, känslor men också så mycket skratt och goda stunder med mina vänner. Jag går och väntar, väntar på att något riktigt jäkla sjukt och meningsfullt ska hända. På lördag kommer en av dessa saker ske som jag väntat på, cheerleading DM. Vi har för första gången motstånd på DM på 3 år, vi förtjänar guldet och det ska vi bevisa. Jag tror ingen förstår hur mycket denna sport kan betyda och hur jäkla hårt vi tränar för att få visa upp det i 2,30 min och vi har EN chans att visa allt. Visst vi har två tävlingar till men det handlar inte om att få visa upp allt klockrent varje gång, det handlar om att få visa att man kan, att man vill och förtjänar att sätta sitt program klockrent efter allt slit just den dagen, just den tiden och sekunden. Och nu byter jag byter samtalsämne och går in på bloggen istället, jag tror inte alla förstår hur mycket bloggen betyder för mig. Den är en del utav mitt liv, vissa tycker nog det låter töntigt men det är sant. Varje ord, varje kommentar jag får utav er förgyller min dag. For real! Jag drömmer dagligen om att en dag vakna upp till ett mail eller samtal, ett hopp om att en dag kunna tjäna pengar på det jag verkligen jobbar med och tycker är kul, att få en belöning för allt slit och tid jag lägger ner för att underhålla alla er underbara läsare som sitter och läser detta just nu. Jag ser hur så många andra tjejer lyckas och jag vill också. Idag satt jag även och funderade på vad som händer efter trean!? mina vänner sa "herregud du går bara i ettan" men? jag vill veta, ibland känns det som att jag överanalyserar och tänker för mycket. Det lär jag säkert få höra efter detta långa textinlägg men det är så kul. Jag är så förvirrad ibland, vet inte vad jag vill eller hur jag ska göra det jag vill göra. Allt är så svårt och ja just nu är det enda som cirkulerar runt i min hjärna, plugga, blogga, träna, sova. 

usa tips!?

collage av mig, bilder we♥it
Som de flesta vet så åker jag och mitt lag coed blue till USA om cirkus en månad, vi ska ställa upp som landslag och klubblag. Har aldrig varit i USA och skulle uppskatta om jag får lite tips från er, speciellt om ni varit i Orlando, Florida. Det är dit vi ska eftersom tävlingarna hålls där. Vi ska bo på ett disney hotell, sååå fräckt. Disney Pop Resort tror jag det heter om jag minns rätt. Hur som, släng ut massa kommentarer på tips om shopping, mat, outlets och sevärdheter!! 

mina vårjackor

Får frågor VARJE dag om jag kan tipsa om vårjackor och vad jag ska använda för vårjacka iår. Många kanske inte vet det men är jackberoende, jackorna kan göra en helt outfit. Har så mycket tankar om jackor jag vill ha och hur de ska se ut. Vill hitta en svart belstaff gangster helst, dösnyggt! Så här är mina fyra jag kommer använda.
Barbour National Trials är modellen på denna - köpt i Barbour butiken i London.
Mockajacka från Raggirl köpt på Raglady i Göteborg.
Belstaff Gangster heter modellen, köpt på Jolina för några år sen. Dock har den blivit helt förstörd och fläckig i färgen..
Skinnjacka från Zara, fanns i butiken i höstas.
 
 

lördag med dom bästa

Mådde lite bättre igårkväll och ville inte stanna hemma så åkte hem till Estelle för att träffa alla tjejerna. Vi åt lite gott tilltugg, tunnbrödsrullar med skagenröra, små "brödbitar" med någon god smörja haha, nachos med guacamole och salta pinnar. Vi hade det jättetrevligt och mysigt, pratade om massa roligt och intressant. Mår som bäst med er mina fina vänner♥

gulddetaljer

Mera snö.. varför kan det inte bli riktig vår nu. Mars månad är ju snart över!? vill kunna lägga vinterjacka åt sidan och ta på mig vårjackan. Ta på solbrillorna och sätta sig på viskans uteservering. Hur som, legat hemma nästan helga helgen. Kom ut igår och träffade tjejerna på kvällen hos Estelle, vi satt och pratade på flera timmar och åt lite snittar och nachos med guacamole. I fredags låg jag i sängen hela kvällen och sov, feber och rinnande ögon och näsa. Ska ner till hallen senare idag, träning två timmar men är fortfarande sjuk så får ta det lugnt. DM på lördag ju!! Hörs senare.

inspo

orange
 
Lite inspo till våren, gillar orange. Ska försöka hitta ett par Ray Ban outdoorsman när jag åker till USA. Har ett par aviators som jag fick i födelsedagspresent och det är nog en av de bästa accessoarer jag äger. Alla fejk är så plastiga och går sönder, det är verkligen värt att införskaffa ett par äkta! Man tror att man ska göra sönder dem men ha dem i fodralet så ska ni se att dom håller sig fina. Michael Kors klockan är för övrigt en ny favorit, älskar mönstret på den, jag SKA ha den. Och låga primeboots ska jag köpa mot sommaren/hösten. När pengarna räcker till, behöver ett jobb först. 

guld i mun

Kolla vilken fin och häftig tandborste jag införskaffat mig. Älskar guld och denna var ju lite smårolig att ha i badrummet. Prisvärd, 98kr för en tandborste i 18k guld. Tror det finns silver också men de är i krom. I butiken Mariella här i stan, ligger efter resturang oliven. 

friday friday friday

blundstone, jeans från jc, clutch från lindex, jacka från kappahl, hunkydorytröja, svart blus, rayban
Äntligen helg, igen. Veckan gick fort. Vi hade ju precis långhelg så bara varit i skolan onsdag, torsdag och idag då vi slutade redan vid 11.20 vilket var riktigt skönt. Hade aldrig orkat gå längre. Mår så dåligt, näsan rinner, halsen gör så jäkla ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Sov hos Fanny inatt med tjejerna i klassen vilket var riktigt mysigt, dock stress på morgonen. 6 tjejer, äta och fixa sig i badrummet med en plattång på 1,5 timme. Men vi han i tid till skolan. Kom nyss hem från stan, var nere en snabbis på skolan för att lämna mitt busskort. Nu ska jag sätta på 90210 och sooova, ta igen några timmar sömn då vi somnade sent igår och började tidigt.

tacohållare

Idag var det stor UF mässa på Åhaga. Så roligt och intressant att se allas UF-företag. Blir så inspirerad och facinerad av hur duktiga alla är, hur fina montrar och produkter de gör. En favorit är ju Smartshell, känner några av tjejerna till UF-företaget. Fick med mig produkten hem idag eftersom den inte fanns under förra mässan, provade den ikväll och den var jättesmidig. Inget söleri och en sak som jag gillar är att man slipper att lägga ifrån sig sin taco utan att den faller isär. Jättebra verkligen, 2-pack för 99kr - beställ på deras hemsida här! Ett grattis till de 5 duktiga tjejerna som tagit sig vidare till SM med sin produkt.

intervju miinto.se/blogg

Byxor & topp från märket Fornarina, finns att köpa i butiken Tingeling via miintos hemsida. 
Som de flesta av er vet så var jag uppe i Stockholm i fredags och gjorde ett samarbete med miinto.se. Nu har jag fått bilderna och intervjun ligger uppe på miinto.se/blogg. Nedan ser ni en outfit som jag fotade i och ett urdrag ur intervjun, gå gärna in och läs hela på deras bloggsida. 
 

Hur började du blogga?
Jag läste om Kenza i en tidning och ville också pröva på.

Vad är roligaste med att blogga?
Det är jätteroligt att inspirera andra. Det är många som verkligen uppskattar vad jag skriver och jag får så himla fin resons. Det gör att jag har fått bättre självförtroende?

Du var väldigt ung när du började blogga har du aldrig fått några obehagliga eller taskiga kommentarer?
Jag kommer inte ihåg det men mamma kommer ihåg någon som var lite obehaglig. Men annars absolut inte. Alla är jättesnälla.

 

Se mer bilder och läs hela intervjun HÄR.

 

 

10 dagar kvar

Om 10 dagar är det dags för cheerleading DM Södra. Alltså distriktmästerskapen i cheerleading 2013. Vi har för första gången på 2/3 år motstånd på DM, har inte funnit coed (tjejer och killar) lag tidigare här ifrån Södra distriktet så kommer vara väldigt nervöst eftersom guldet alltid varit "säkrat" för oss eftersom vi inte haft motstånd. Iår ska vi ta guldet, visa att vi är värda det. Tänkte bara passa på att säga till er att köpa en biljett om ni vill titta, nästa lördag 23 mars i Boråshallen 13.00 - biljetten kostar 120-150kr och köps på ticnet.se, finns ca 150 kvar då det är många bra lag som många vill se iår, förutom oss då hehe så är det GCO Wildcats och Malmö Passion, avancerade seniorlagen med bara tjejer. Ser fram emot dem. Jag ska även tävla PS med Marcus iår, läääskigt och nervöst men kul! En sista sak, vi har även nya dräkte iår woopowoop!!! Köp din biljett här.

fruktbomb

Mycket matbilder hit och dit men det är såå kul och fint med matbilder. Kollade igenom på min stora dator, har en mapp "ätbart" och man blev hungrig av att kolla på alla bilder. Nästan så jag ska skapa mig en mattumblr så jag kan gå in och titta på alla bilder. Hur som, tagit det lugnt efter skolan, åt massa frukt precis och kollade på 112 liv och död. Är helt fascinerad av brandmänn, sjukvårdare och poliser. Sånt jobb, räddar liv och allt. Sjukt mycket cred till dem. Kanske ska gifta mig med en brandman istället för ett hockeyproffs haha.

frukost

Sitter nyduschad i sängen, har pallrat mig upp för att ta mig till skolan två första lektionerna idag. Svenska och matte, missade matten i fredags och den är sååå viktigt just nu. Skippar idrotten och åker hem och lägger mig sen direkt igen, är inte helt 100. Min hals värker och bröstet gör så ont när jag hostar. Ska slänga i mig lite frukt och yoghurt nu till frukost innan jag åker. Sovmorgon så börjar inte försen 10.10, skööönt! Vi hörs senare, puss.

sjukling

Ligger hemma i sängen och är sjuk, anledningen till att bloggen varit tom från uppdatering idag. Denna långhelg var välbehövlig. Så skönt att bara slippa skolan i två dagar. Vaknade upp med feber, halsont och värk i hela kroppen idag. Har knarkat lite ipren i hopp om att bli bättre till imorgon. Måste till skolan.. stannade hemma från träningen vilket känns jobbigt då vi har 4 träningar kvar till DM nästa lördag. Får se till att kötta jäkel på torsdag istället, för just nu är sjuk det sista jag behöver bli. Dålig tajming. 

uppifrån idag

barbourjacka, missoni halsduk från lindex, hunkydorytröja, jeans från gina, nike free run från intersport, longchamp, 
Nyss hemkommen från stan, tog en runda efter att jag jobbat idag. Är helt slut i hela kroppen, bokstavligt talat HELT SLUT. Däckar här i sängen när som helst om jag inte går upp och äter något. Ska ta några korvar eller en apelsin haha. 

jobb 8-16

Min dag har bestått av jobb från 8.00-16.00, dock blev vi färdiga lite tidigare än 16 så vi la oss i sofforna i lunchrummet. Jobbade med Alice på Auto 7H där hennes mamma jobbar. Vi skulle bara jobba där idag för att hjälpa till och tömma ett "förråd" med över 350 pärmar räknade vi ut att det var. Packade ner dem i stora flyttlådor och lastade in i ett annat rum och sen skulle vi bära ner några pärmar och ställa in. Med min dödliga träningsvärk från träningen så lär det även känns ännu mer imorgon. Mina överarmar är DÖDA. Men kul hade vi och lite pengar till USA kassan är behövligt. 

just nu

Är nyduschad och ligger i sängen med en fruktsallad och kesella. Har legat och degat här sen jag kom hem tidigare idag, kollat 90210 och städat rummet. Hinner nog se klart två/tre avsnitt innan jag ska ta bussen hem till Alice och sova där inatt, studiedag imorgon men vi ska upp och jobba 8.00! Hörs senare eller imon. 

mellomys

En bild från gårdagen via instagram. Vi passade på att fira får fina vän Bella som fyller 17 år imorgon hemma hos Johanna. Melodifestivalen, hemmagjord pizza och fruktsallad med kesella. Var så gottt och mysig kväll med tjejerna. Och sen vann ju Robin hela melodifestivalen, hiss/diss? Jag tyckte såklart snygge-Anton skulle vinna, smälter när han dansar!! 

en favorit

Mysig bild... ser lite äckligt ut nästan. Kom precis hem från träningen och har tryckt i mig två korvar, allvarligt talat så är korv med bröd så jäääkla gott. Mina vänner skrattar och äcklas lite av mig när jag tjötar om hur gott och sugen jag är på korv med bröd. Skulle kunna leva på det, och då är det hot dogs / denniskorv som gäller. Sluttjötat om korv nu haha, ska ta mig en dusch och kolla igenom olästa blogginlägg innan jag sticker till Alice.

min fredag

Två bilder från fotograferingen uppe på miinto.se kontor, fick fota med en så snygg Michael Kors väska. Det var verkligen jätteroligt att göra ett sånt här stort samarbete. Bad sedan mamma gasa på hemåt mot Borås då alla vänner väntade för årets första Teknis Phäst och jäklar vad kul vi hade det, vi dansade hela kvällen och mådde allmänt bra. Massa kärlek till mina fina vänner♥

vägen hem

Skulle lagt upp detta igår också men passar på att lägga upp det nu. Två bilder från vägen hem. Låg ner och sov halva vägen med solen skinandes i ansiktet, sååå skönt! Och högsta volym i lurarna, Eric Segerstedt och Tone Damli's nya "hello goodbye". Var så taggad för teknis phästen, stressade dit eftersom att den va i skolans aula istället för på folkan, GRYMT!

från studion

Skulle uppdaterat igår men han inte och det funkade inte från bilen. Ville knäppt lite behind the scenes bilder men han inte med det eller rättare sagt tänkte inte på det under tiden. Fick en bild på alla kläder som jag provade, mycket färg och mönster i vår. Fotade i tre outfits från märkena Chillnorway och Fornarina. Väntar på bilderna från fotografen och intervjun jag gjorde så kommer jag lägga upp massa skoj här från gårdagen. 

i bilen

I bilen upp mot Stockholm just nu. Tog med mig datorn för att underhålla mig med 90210 på vägen. Vi börjar närma oss och har nog cirkus 1,5 timme kvar. Tänkte berätta nu vad det är jag skall göra och det är så att jag är påväg mot mitt första stora bloggsamarbete. Ska till miinto.se kontor för att bli fotograferad i olika outfits, tror det var från märkena French Connection och Chillnorway. Ingen aning om vad de säljer för kläder men tror nog det blir bra oavsett, att få göra detta är ju bara så roligt. Ska bli intervjuad och förhoppningsvis synas på deras hemsida om jag förstått saken rätt. Så hör av mig när jag är framme eller påväg hem. puss&kram

mot storstaden

tidsinställdt inlägg.
Sitter förmodligen i bilen påväg upp mot storstaden Stockholm med mammsen. Minns inte om jag berättat för er vad det är jag skall göra? Men det är en väldigt rolig grej enligt mig och mina vänner så hoppas det blir lyckat. Hade tänkt att inte avslöja allt för mycket redan nu och ska försöka hålla mig borta från att råka uppdatera min instagram allt för tidigt. Så tänkte att ni ska få gissa vad det är jag skall göra i Stockholm! Och mina vänner, ni får inte gissa för ni vet haha. Kommentera nedan vad ni tror att jag skall göra där uppe under dagen.

vårfärger

orange blus från & jeans från gina 
Klädd i färg idag, har haft på mig svart från topp till tå i tre dagar så kände för vårfärger idag. Längesen jag använde denna blusen och känner att mer kläder i garderboben behöver komma till användning. Nu när jag har köpförbud och inte får köpa massa nytt innan USA. Måste spara varenda litet öre hehe. 

familjen sandwall

Nyklippt och fräscht av Amanda inne på familjen Sandwall i stan. Sjukt nöjd precis som senast, passade även på att boka tid för fransförlängning nästa söndag. Hur som, de är ju med och sponsrar vår VM-satsning så fick presentkort i goodiebagen från söndagens gala. Så kapade nästan 10cm idag, känns så skönt att mycket försvann och har kommit fram till att jag trivs nog bättre i denna längden. Enda negativa är min cheertoffs, den kommer inte va så lång.. men jag överlever! Så tips till alla, klipp er hos Amanda på familjen sandwall. Supersöt och duktig tjej de där. PUSS

cheer for coed film

För er som ville se film från Cheer for Coed galan så finns det ett youtube-klipp här! Gick inte att lägga in det rätta här direkt på bloggen så klicka er in HÄÄÄR för att se oss. Tyvärr gjorde vi några tabbar i programmet, det var första gången vi körde allt på mattan med musik. 

onsdag - outfit

tröja från twin-set - jeans från tiger of sweden
Tjatigt med alla spegelbilder, JA VEET! Men jag har inget bättre ställe att fota outfitsen på, så de får bli detta. Hoppas inte ni tröttnar på dessa bilder. Kom nyss hem och är nyklippt så tänkte visa er hur det blev senare. Ska slänga ihop en smoothie och förbereda mig inför jobbintervju senare ikväll. 

dags att kapa håret

Håret har växt ut igen, bokat tid idag 14.30 så direkt efter skolan drar jag till familjen sandwall så ska Amanda få sätta saxen i håret. Ska kapa det minst 5cm. Ska bli skönt att få bort lite då det är lååångt igen, så hoppas på att det blir bra som sist. Även om jag klagade rätt mycket på att det var kort, har insett att mitt hår är för långt. Ni får se bilder senare förhoppningsvis om jag kommer ihåg de. 

bästis

En bild tagen av Olivia innan cheergalan i söndags. På mig och världens bästa vän Elin, så kul att vi ska  få tävla VM ihop i USA, vi har känt varandra sen långt tillbaka genom cheeren och ståt på mattan som nybörjare och nu ska vi till den största tävlingen inom cheer. Så en bild och några ord till min vän, älskar dig! 

svart outfit

jeans från tiger of sweden - tröja från spirit of maya - primeboots
Klädd i svart från topp till tå i olika material. Var galet trött i skolan idag, stannade ändå kvar efteråt och blev klar med matten, känns skönt att ligga i fas. Ska krypa ner under täcket snart och sätta på en film för imorgon väntar en lång dag. Och juste, bokat klipptid så på onsdag ryker 5-10cm av håret! 

amerikanska pannkakor

Skulle laddat upp detta inlägg efter skolan men det krånglade med mina bilder och sen krånglade min mobil så hela mobilen återställdes, så ledsen för ALLA mina bilder försvann.. bara kontakterna som fanns kvar! Jätteledsen över att alla sms försvann och anteckningar haha. Aja kom hem efter skolan och slängde i mig amerikanska pannkakor och jordgubbar till och sirap på några, så gott!
RECEPT 4 PERS. (jag brukar göra hälften när jag gör till bara mig)
1 ägg (oavsett om du gör till 4 eller bara 2)
2,5 dl mjölk
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
0,5 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt 
2 msk smält smör 
jag steker alltid bara första med lite smör, inte för hög värme och när pannkakan börjar bli "torr" ovanpå så är den färdig, första blir alltid dålig.

sovmorgon

Måndag, ny vecka och sovmorgon! Börjar 10.30 idag och slutar runt 14. Funderar på att ta en sväng genom stan och sen gå på stödmatten som är vid  halv fyra. Om jag inte är allt för trött, somnade redan vid halv tio igår kväll för min kropp var så död efter gårdagens uppvisning. Har precis duschat och slängt i mig en smoothie. Ska torka och platta håret och klä på mig. Får se om jag hinner knäppa några outfitsbilder innan jag springer iväg till bussen. Ha en fin dag, puss!

make & hår

Fyra bilder från när vi fixade hår och make inför uppvisningen / galan idag. Vi var inne i almåsgymnasiet och alla modeller blev även fixade av deras frisörer. Galan gick hyffsat bra, jag satte alla mina bygg när vi gick igenom dem men trillade i slutet av min sekvens när vi körde det sist av allt. Sånt som händer.. men är ändå nöjd då det var första gången vi körde hela programmet med allt och musik. Väntar på att få fler bilder skickade till mig, vill ha bilder från när vi körde och några bättre på oss tjejer som vi tog innan allt började. Tack för ert stöd till er som var där och bidrog till vår VM-resa!

dags för gala

Har fixat cheersminket, halvt sotat svart/silverskugga. Enkelt och rent och sen när jag kommer till hallen ska vi fixa håret. Tar nog med mig kameran så jag kan knäppa lite roliga bilder. Min gamla dräkt som är helt utsliten drar jag på mig för sista gången inför puplik idag kanske.. Eftersom att vi ska få både nya dräkter till laget och Sverige dräkter till resten av årets tävlingar. Hoppas att galan blir lyckad och vill ni komma så finns det några biljetter kvar, 100kr vid dörren! Almåshallen IDAG 15.00. Wish me good luck, puss! 

lopppis och gala

Idag mellan 10-16 står vi mitt på stora torget (mellan h&m och mq) och har en stor loppis, vi säljer både kläder och prylar till lååååga priser så kom och fynda. Allt går till vår VM-resa och vi behöver all hjälp och stöd vi kan få. Glöm inte bort cheergalan som är imorgon 15.00 i Almåshallen, köp din biljett på stan under lopppisen idag eller på familjen sandwall. Jag ska ta mig ner till stan med Elin och sälja mellan 10-12 sen vidare för träning som kom förbi vettja!