från dm södra 2013


Inte hela öppningen exakt men nästan. Några få fall. Jag är längst bak till höger i första bygget när alla voltar sen är jag längst fram till vänster i 1,5. I libsekvensen är jag näst längst bak till vänster, föll men ställde mig upp igen. Längst fram i baskets och på högra sidan i pyrren! Blev så lycklig när min rewind satt och gjorde en liten segerchest med armen, kärlek till varenda en i laget. I love u COED BLUE! 
Jag och Marcus. Vi hade endast tränat EN riktigt gång samma vecka (i onsdags) väldigt skakigt haha, men blev jätteglad att jag klarade allting eftersom vi aldrig satt det tidigare när vi tränade under sista coed träningen. Nu ska vi tränare hårdare och bli bättre till SM. 

Postat av: Malin

Shit vad duktiga ni är! DU ÄR! Har i princip aldrig sett cheerleading på annat än i filmer, och detta såg fan bättre ut än det man ser i filmer! Imponerad! :D :D

Svar: åh tack vad roligt att höra :D
Filippa Lindau

2013-03-25 @ 22:24:55
URL: http://mallanmagnusson.blogg.se
Postat av: Yasmina

Åh så himla duktiga!! Blir så glad av att kolla! Kram :)

2013-03-26 @ 08:20:53
Postat av: Anna Hurinský

Din blogg är så fin!

2013-03-27 @ 16:42:33
URL: http://annahurinsky.blogg.se
Postat av: Anonym

vad gör dom personerna som är svartklädda? är dom till för ifall ni trillar eller något?:)

Svar: ja dom står bakom ifall att vi skulle trilla och inte fångar själva! Dock ska man fånga själv ju och de ska bara vara där som en säkerhetsperson :)
Filippa Lindau

2013-03-27 @ 18:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback