aktivitetsdagen

Igår var det dags för aktivitetsdagen som vi håller på Teknis för våra nya ettor. Vi hade en så kallad poängjakt/uppdragsjakt där det var olika uppdrag man skulle göra för att samla ex. antal poäng och tävla mot alla andra klasser. En punkt var köp korv till Filippa Lindau eftersom jag älskar korv med bröd hehe. Hursom så brukar denna dag vara ett bra sätt för att få sammanhållning mellan klassen, vet dock inte vilken klass som vann? Åkte lite tidigare för att umgås med en ekonomi och en teknik-klass tillsammas med faddrar och några treor. Vi var hemma hos min kompis och lekte lekar med dom, tror nog dom hade det väldigt roligt. Fler bilder från gårdagens aktiviteter på skolgården kommer upp på teknisboras.se i veckan eller nu i helgen!

modevisning

Mina två snygga bästa vänner visade upp träningskläder från Gina Tricot.
Ludwig, Viktor och en skymt utav Hampus och Gustaf som visade lite varmare jackor och overaller från Jethwear. 

classmate

Åå visst är min fina Lea söt!? En liten bild från gårdagens lektion, och nu ska vi bort till Åhaga för att spendera dagen där och lyssna på lite mer om UF, som en kick off för hela Älvsborgs UF-elever iår. Ska bli roligt då vi ska få lyssna på bland annat skaparen av stora modeföretaget Gina Tricot. Slutar redan vid 12.30 sen laddar vi upp inför kvällens roliga aktiviteter, det nalkas AKTIVITETSDAG för alla nyblivna teknister. Woopwoop!! Jag är ju även med i TAF så kommer fota lite så ni inte tror att jag står och fotar bloggmaterial på alla haha, kommer ta till teknisboras.se hemsidan.

stiliga grabbar

Fina killar som visade upp kläder från Morris under eftermiddagens modevisning på torget. Killarna som gick ovan är vänner från skolan. Förutom grabben i gråa mjukis på andra bilden. Tror nog det var första gången för de flesta av dem som gick idag men dom var faktsikt riktigt duktiga och snygga kläder fick dom även bära upp. Har lite fler bilder som jag visar er imorgon!

idag torsdag

jacka /zara - blus /zara - jeans /gina (NYA) - väska /longchamp - ballerina /eurosho
Idag såg jag ut såhär. Som ni kan skymta på bilderna så rök det en hel del utav håret idag. Rätt gött och färscht men känns sååå kort nu i början. Tur för moi att mitt hår växer såpass fort iallafall så om några veckor är det väl en bra längd på det. Duktiga Iman inne på Barbershop var det som klippte mig idag. 

sneak

Lite sneak på bilderna från modevisningen idag. Har jättemånga bilder på alla mina vänner som gick, tänkte redigera dem medans jag trycker i mig en kebabrulle, ska även slänga upp outfitbilder från idag så kolla in lite senare. 

start för UF

Nu drar UF-året igång för min del. UF innebär Ung Företagsamhet och vi skall alltså starta vårt egna riktiga företag under detta läsår. Jag och min vän Millie ska ha ett företag tillsammans där vi tänkt sälja så kallade PP-väskor. Det är plastbags (ungefär som Ragladys/Taras) med justerbara band fast med vår egna unika logga på och i stilrena mönster så som riktigt leopardmönster, ormmönster och andra. Kom gärna på förslag om ni har något önskemål. MEN FÖRST ber jag er alla att gå in och göra vår enkät, skulle vara jättesnällt så jag vet ifall att ni har intresse för att köpa en produkt från vårt UF. Ni hittar den här nedan och fyll gärna i den så fort som möjligt så vi kan börja knåpa på vår produkt.
Klicka här för att komma till enkäten
 
såhär kommer modellen på väskan se ut ifall att ni inte förstår vad en PP-väska är. Väldigt användbara!

HÅKAN-FANS SE HIT!

Alla HH-fans, detta är för er. Min vän Amanda Snygg (som inte är ett Håkan-fan) har fått Håkan Hellströms RIKTIGA LINNE från Way Out West 2013. Alltså linnet som han bar under WOW. Då tänker ni säkert hur har hon fått det? Hennes pappa jobbade under festivalen och frågade kärt om linnet och autograf, därför står det Amanda på det. Och det var en tjej som erbjöd sig att köpa det för 1000kr men han sålde det inte, därför säljer vi det nu. 
 
Vi hade nu tänkt sälja detta då något större Håkan fans kanske vill ha det, det är inte tvättat, varav hans fläckar hehe. Är du intresserad, heter Amanda ELLER bara vill köpa det för att det är Håkans, man kan ju alltid stryka över och skriva sitt egna namn. LÄGG DITT BUD NU. 
 
Budning.
Varje bud ökar man med minst 50kr, du budar genom ett mail till [email protected] - skriv ditt bud och namn så uppdaterar jag här med det högsta budet så ofta jag kan.
Vi startar på 100kr
LEDANDE BUD JUST NU: Linda 500kr

modevisning på torget imon

oldie pic av Evelina
Mina kära snygga vänner ska imorgon gå modevisning på torget, båda mina två bästa tjejvänner men även några av grabbarna jag känner, så kika förbi på torget 17.00 och 18.45 imorgon torsdag när dem går. Tror nog dom kommer va riktigt stiliga, ska ta med kameran och fota dem hihi.

nya primeboots

Japp nya små bebisar till fötterna. Levde i mina vanliga svarta mellanhöga primeboots när jag köpte dem för två år sen, har dock låtit dem stå på hyllan under sommaren för det är fööör varmt att klumpa runt i. Spanat in de svarta låga väldigt länge nu och fick ändå såpass mycket lön att jag kunde unna mig dem denna månaden. BIG LAJK! 2899kr på jolina. Nu har jag dock köpförbud fram till nästa månad....

tutorial

värmeskyddshandsken får du med när du köper en tång från Cloud Nine
Funkar inte att lägga upp via videofy.me längre så fick använda youtube.. kasst!! Men det funkar, kolla i 720px för bästa kvalité. Hoppas ni blir nöjda med denna tutorial på hur jag använder locktången och kommentera gärna vad ni tyckte. Spring o köp er en tång på Barbershop, 10% rabatt om ni uppger att ni läser min blogg.
INFO: en sak, på videon ser det ut som att jag håller max 5 sekunder eller mindre, har klippt bort massa, jag håller varje slinga kanske 10 sekunder. Värmen kan du justera men tänk även på att du behöver hålla olika länge beroende på hur tunnt/tjockt håret är och hur mycket hår du tar till varje slinga, prova dig fram! 

mina bästa vänner

Jag har gått och blivit lite beroende av torrshampoo, eller det är inte så att jag lever på detta och aldrig duschar håret haha. Duschar fortfarande det varannan dag men tycker alltid det blir småfett under och längst fram i luggen. Så köpte nytt häromdan, en stor och en liten som jag kan ha med mig i väskan. 69kr för den stora och 39kr för den lilla inne på Åhlens, finns även på kicks. För övrigt så bokade jag klippning igår, så på torsdag ryker några cm. 

svart idag

Klädd i svart klänning idag från Milk&Honey, converse till det. Riktigt varmt idag, slutade tidigt och satt inne och sålde kårkort till flera stycken idag, så kul att det är många som köper. Kan ju slänga in det här för er som inte vet så gäller det inte bara på matställena som har sina loggor på kortet, ni får rabatter på annat som skolkataloger och även festbiljetter (köp till insparken nästa vecka, 100kr med kort 150 utan). Tog en snabbfika nere i stan senare och en sväng i några butiker med mammi. 

hemmagjord"pizza"

Är så sjukt trött varje dag efter skolan, okej har gått 3 dagar i skolan sen vi började men ändå. Det tar på krafterna att kriga sig upp 6/7 på morgonen. Hamnade i sängen med PLL i högsta hugg efter att jag kom hem idag, hade världens jobbigaste idrottspass. Brukar vara den som springer runt och småleker men idag hade vi vår första lektion med nya läraren och han körde på hårt med lite mini-fys och solen stekte på. Slängde ihop en "pizza" med skinka, salami och mozarella precis och har tryckt i mig den. Ska hoppa i säng nu ifall att jag skulle somna redan nu. Imorgon slutar jag vid 10.40 men ska stanna kvar för att sälja kårkort till alla nya ettor och även alla andra gamla teknister på skolan, säger bara -MÅSTE VARA TIDERNAS FINASTE KÅRKORT IÅR! 50kr och ni är medlemmar, kom o köp imon!!!
 

jeans

Har gått lös och försökt minska min vill-ha-lista nu när jag fått lön denna månaden och imorgon kommer resten av lönen så tror jag ska gå och investera ett par låga svarta prime (!!!!). Har iaf köpt två par nya jeans, ett par Tiger of Sweden från Jolina 1399kr och ett par från Gina (modell Kristen), 499kr. Har kollat in Tiger-jeansen väldigt länge men aldrig haft pengarna att lägga på just ett par jeans men nu har jag så jag klarar mig i höst. De från Gina har jag haft likadana under hela hösten och våren fast med slitning på benen, desa är utan och även med dragkedja nertill på benen. Gillar färgerna på båda så dom ska nog användas flitigt i höst. 
FÖRRESTEN -någon som vet om det inte alls går att lägga upp filmer från datorn till videofy.me?? går det bara att göra filmer via mobilen nu? har gjort en video men går inte att ladda upp den. 

10% på cloud nine

Se hit alla hår-älskare. Jag har pratat med Iman på Barbershop och det verkar som att många utav er varit intresserade av denna locktång jag köpt inne hos honom. Just därför har vi nu ett erbjudande tillsammans, om ni uppger att ni läser min blogg (visa gärna ett inlägg som handlar om cloud nine) så får ni hela 10% på alla tänger från Cloud Nine. Så skynda fynda nu när det är löning. Gillar ni att skämma bort ert hår och gillar ni att locka, platta och styla det så är detta rätta tången för er, ni kommer inte bli besvikna det kan jag lova er. Imorgon får ni även en tutorial på hur det går till när jag lockar/använder min tång. Ord.pris 1799:-

höst cozy

Var ute efter en mysig och gosig höstkofta att ha till jeans, någon som ändå är snygg att ha till skolan och inte bara gå hemma i. Hittade denna fina inne på Zara (bästa butiken ja) kids, har sån tur som kan handla på barnavdelning ibland. 300kr och den kommer bli en favorit nu till hösten. Snygg till jeans och boots. 

olivgrön

Igår var det löning och jag åkte ner till Göteborg med några av tjejerna. Köpte mig en ny väska nu eftersom jag spanat in en olivgrön longchamp och min marinblåa börjar bli så sleten så var det dags. Gillar färgen starkt och gillar modellen, har så svårt för att hitta fina väskor så denna får bli bra, dessutom är den ju inte sådär megadyr som många andra väskor -799kr inne på wasséns i Göteborg.

fredaaaag

Rosa leoblus - Malene Birger / Jeanskjol - REPLAY
Sticker till skolan nu, första lektionen med IV val och det blir turism, ska bli spännande. Även första UF/ekonomi lektionerna i eftermiddag också, sticker nog till göteborg efter skolan (löööning) för att kika lite. Puss puss ha en fin dag i skolan.
UPDATE: många undrade vart kjolen är köpt, det är mammas som hon köpte på Jolina för cirukus 10 år sen (!!)

med cloud nine

Som ni alla vet vi detta laget så görs mina lockar med Cloud Nine tången som finns inne på Barbershop i Borås. Här är en liten sneak bild på mina lockar, klipper ihop en video i slutet av denna vecka. Har dock bara filmat blondt/brunt hår för att visa er. Håll ut...
 

skolstart

Massa tjöt om skolstart, jag tror nog inte en enda tweet på nyhetsflödet på twitter handlade om annat än skolstart igårkväll och idag. Imorgon kör vi tvåor och treor igång på riktigt. Idag var det ettornas dag och vi hade presentation i aulan med styrelsen och käkade hamburgare på skolgården. Bjussar på två bilder, varav den andra med några nya teknik-tjejer. Fler bilder från skolstart hittar ni HÄRteknisboras.se under fliken fotogalleri. Och glöm inte att gilla Elevkåren Teknis på fb. 

detaljer

klänning köpt på h&m i USA
Lite detaljer på dagens outfit. Hoppas på att slippa regnet idag när jag skall springa runt i en klänning och ballerina på skolgården. Som jag längtat efter denna dagen, ska bli SÅ KUL att träffa alla nya ettor och att komma tillbaka till teknis. Fick faktiskt ett hyfsat bra schema, dock inga sovmornar mer än onsdagar... Men till er alla som börjar, ta vara på er tid nu. Kändes som det var igår jag stod på skolgården för första gången. Ta vara på lektionerna och lek inte med era datorer, plugga på, sök till föreningar och köp kårkort. På måndag kommer de nya (typ finaste kårkorten iår hehe) så ta med 50kr. 

sommaren som gått

Då har 78 dagars sommarlov svept förbi oss. Imorgon, eller torsdag för mig, då blir det gamla vanliga rutiner igen. Jag kan summera sommaren som en utav de bästa även om jag aldrig kom iväg till varmare breddgrader. Har försökt sammanfatta mina dagar ovan. Började sommaren med lite poolhäng hos Fanny, åkte ner till Varberg första dagarna på lovet med goa vänner, han även med en biokväll när regnet vägrade lämna Borås, hade en väldigt rolig midsommar som började hemma hos mig, födelsedagsfirande med irländsk julafton, njöt utav en sockervann under de första sommartorsdagarna, fyllde 17 år och firade med kräftor och räkor nere i Varberg på kvällen och stannade där några dagar, tog en dagstripp till Marstrand, träffade min fina vän Alice som var bortrest 3 veckor, fick gå på en tidig semester och checka ut från eskils, åt goda tapas på babbels när alla vännerna var tillbaka i borran efter sina resor, åkt båt med tjejerna, jag och Elin blev firade och bjöd på en god brunch, haft många roliga utekvällar med vännerna, kikat på svensktoppen under sommartorsdagarna, och ett dussin chill och myskvällar fyllda av skratt och onyttigheter. Tack och hej för denna sommaren.
OCH en sista sak, sommaren avslutas med Veronica Maggios nya grymma "Sergels Torg", lyssna people!

black one

En till utav mina väskor som jag använder mig utav. Väldigt gammal, tror jag köpte den på zara för 2 år sen. Letar efter en ny bra väska, vill ha en ny svart rymlig. Dock är väskor nog något utav det svåraste att hitta, att hitta rätt modell, färg, material och ett bra pris. 

dagens outfit!

air max - nike / dr.denim / stickat - hunkydory / jacka - zara / väska - longchamp (från thairiket)
Klev upp sängen tidigt för att se på BHC J18 lag som hade tränings-cup hela dagen. Vi kollade deras match 9.00 och även deras andra match 12.30, alltså 4,5h i en kall hall. Kul för grabbarna som vann alla matcher och hela cupen. Imorgon ska vi ladda upp inför skolstart, fadderphäst står på schemat och det ska bli så kul. Dock ska jag några ärenden under förmiddagen och är redan stressad över hur jag ska hinna med allt. Ska kolla lite PLL innan jag lägger mig, klockan är bara 21.49!!???! whaaat, trodde den var mer. Okej imorgon hinner jag nog inte uppdatera jättemycket men nu är jag nog ändå på banan igen, pussOkram alla fina läsare. 
 

rix fm festival

Vi åkte alltså ner i eftermiddags för att kika lite på Rix FM festival. Var lite olika artister som sjöng, mycket "mello-idoler" som Loreen, Robin Stjernberg, David Lindgren, Eric Segerstedt, sen var även småtjejernas favorit Ewald där. Bästa var nog dock när två random (rix fm folk säkert) sjöng medley av populära låtar som spelas på radio, Let her go, i love it, kommer inte ihåg vilka låtar det var mer men rätt bra faktiskt förutom att regnet kom på besök några gånger. Hur som så hade vi en mysig stund tillsammans, får ta vara på sista lovdagarna. 

på vift i götlaborg

Mina fina tjajjjor när vi var ute på vift i Götlaborg idag. Vi yrade runt för att komma på rätt buss eller spårvagn mot Götaplatsen. Sprang för att komma på rätt buss, sprang åt fel håll, hamnade på fel buss, blev nästan påkörda av spårvagn (okej knappt) och tryckte oss in på en spårvagn för att få åka en hållplats. Vilket roligt äventyr. Har nog världens bästa och roligaste vänner helt klart. 

pannkakslunch

Mandisen sov här inatt och vi tog oss en rejäl sovmorgon, vaknade runt 12 men klev inte upp ur sängen försen nån timme senare. Slänge i oss varsin knäckemacka innan vi tog bussen hem till Johanna som styrde upp lite pannkakslunch för oss och Millie. Mumsfillibabba, dock är jag sockerberoende eller nåt och dränkte sista pannkakorna i socker. Låg i matkoma i nån timme i soffan efteråt. Har spenderat kvällen med tjejerna, vi tänkte se Great Gatsby men slutade med att vi satt och babblade och vräkte i oss popcorn & ostbågar. Ska sova nu då jag lovat min käre vän Alice att ta mig upp tidigt och ner till ishallen redan vid 9.00 då J18 har cup och ska spela match, vi ska kika lite på en match vid 12.30 innan vi tar bussen till Göteborg, och jag har lagt fram kameran så jag inte glömmer den. Vi hörs imorgon kväll, natti!

friendship

Hittade denna bild i mitt arkiv, från min brunch för några veckor sen. Mina fina vänner Millie och Alice. Ikväll ska de flesta utav oss tjejer hem till stellisen för lite filmmys. Imorgon ska vi ner till Göteborg för att kika på rix fm festival. Orkar jag och kommer ihåg så ska jag försöka ta med mig kameran faktiskt så det blir lite roliga bilder på la blog. Håller även på att bli klar med en tutorial på hur man använder min nya locktång. Kommer upp i veckan! 
 

mina smycken

Här ser ni hur jag förvarar mina smycken. Jag är ingen halsbandstjej utan gillar mest armband. Använder dock bara mitt childhood och thomas sabo armband + min klocka (ska köpa mig en ny snart). Smyckes-korset som armbanden hänger på kommer från faith och finns även i en större storlek. 
 

höstjackor tips

höst jackor
Sommaren har nått sitt slut. Regnet har hittat hem till Borås och höstkylan börjar krypa fram runt hörnet sakta men säkert. Vill bara ha några varma dagar till. Hur som så får vi byta ut sköna tunna koftor till varmare höstjackor. Här ovan har ni lite tips från mig, Abercrombie har väldigt många fina iår, även zara. Klicka på jackorna på bilden för att se vart ni hittar dem. 

rymlig väska

Fick en fråga om jag kunde visa vad jag använder mig utav för väskor och bilder på dem. Här är min stora favorit som jag använt flitigt i flera år. Köpte den i turkiet för 2 år sen tror jag. Dock börjar den sli väldigt sleten, små hål under, färgen är blekt och lite sönder vid dragkedjan. Detta är alltså ingen riktigt lonchamp men en bra kopia som har hållt. Ska nu till hösten införskaffa mig en riktgi fast i olivgrön färg. Rymer så mycket och passar till det mesta. Finns på bagorama i Borås. Priset ligger på 700/800kr för en riktig i denna storlek. 

med styrelsen

Har hängt med elevkåren aka styrelsen hela förmiddagen. Mötte upp dem nere i redax 13.00. Vi har hållt på och förberett inför skolstart, haft lite möte och även gjort lite spexiga saker som ni får se och veta mer utav på onsdag. Hoppas alla blivande teknissor och teknister är taggande inför tre grymma år på teknis. Allt jobbiga plugg kommer bli lite lättare när det händer saker på skolan. Taggelitagg, syns på onsdag! 

mandy 17 år

Idag är det mandisens tur att fylla 17 år. Mandy/mandyline/öberg/öbbe, många smeknamn på denna fina tjej. Så GRATTIS min snyggaste vän på din stora dag. Jag och Amanda har lärt känna varandra genom cheeren, cheerat och byggt pyramider och kastat tillsammans i flera år. Världens grymmaste tjej som både tagit medalj individuellt i cheeren MEN också SM-brons i friidrott. Så jag och Amanda är nu pensionerade cheerleaders men hon satsar vidare på friidrotten. För övrigt så går vi skolan tillsammans, hon läser ekonomi fast med idrottsinriktningen. En tjej som jag har så kul med och som har sjukaste skrattet. Mästare på pannkakor för den delen också. Puss på dig honey boo boo♥

Q's & A's teknis skolstart

Första skoldagen
08.15 står man nervöst på skolgården och hoppas på att känna igen några man kan prata med, man står och spanar in alla nya ettor, söker försiktigt med blicken efter bekanta. Man står där lite nervöst och går tillsammans fram för att pricka av sig hos lärarna som står vid ens "program". Det är olika bord och det står olika linjer, ekonomi, teknik, IB osv. Man prickar av sig och letar sedan upp sin klasskylt och går och ställer sig med sin blivande klass. Ni kommer gå in i aulan och lyssna på oss i styrelsen en kort stund, se någon kort filmsnutt och jag tror även rektorer och gymnasiechefen pratar en stund. Och juste, va lite extra snygga om ni vill se bra ut på era matkort som man tar i cafeterian när halva klassen tittar på hehe. (ni ska ha detta kort i 3 år -man blir bara intei snygg på sitt matkort.) Det serveras goda hamburgare på skolgården efteråt!
Faddrar
Goa glada tvåor och treor står glatt på skolgården med skyltar för respektive klass, man går runt med sina faddrar första skoldagen och dessa personer kan ni vända er till när ni undrar över något. De har svar på det mesta, om ni undrar vart närmaste toa finns, hur man läser salsbeteckningarna och vad ni skall göra under dagen. 
Första veckan
De första dagarna på skolan ser man fram emot väldigt mycket, jag minns att jag inte vile gå hem. Man är jäkligt nervös och vågar knappt gå in i matsalen själv. Man tror att alla ska stirra på en men så är det inte. Om några veckor är man så bekväm. Man går och väntar på att få sina datorer som kommer efter någon månad. Lektionerna är väldigt chill dessa dagar, man leker oftast och lär känna varandra och sina lärare. 
Kåren
Ni ALLA måste gå med i kåren på skolan. Ett kårkort kostar 50kr och man får det lilla extra av allt, rabatt på lite matplaceses i stan, rabatt på fester och andra saker som skolkatalogen etc. 50kr för ett år, man köper nytt kårkort varje år och kan meddela att iår får ni nog Teknis finaste kårkort hehe... Så ha med er 50kr första dagen.
Klassen
Förra året var det krångel när klasserna kom ut så dem stämde inte riktigt. Ni hittar era klasser på era föräldrars dexter. Vet dock inte om det ens kommit ut några än men går ni in på ert namn och klickar på studieplan så står det vilken klass ni är i. T.ex EK12C. Och är ni missnöjda så kommer man kunna byta men som alla lärare säger, gå några veckor så kommer ni gilla klassen. Det är roligare att börja med nytt folk än med sin bästa vän kan jag lova er. Ni kommer träffa nya vänner som blir era vänner för livet. 

två gamla

foto&redigering: Evelina Svantesson
Bjussar er på två från förra veckan jag inte lagt upp eftersom att jag lider utav bildbrist när kameran är urladdad. Får förhoppningsvis min laddare ikväll dock. Ligger och läser vårflamman från 2011-2013 med Elin i sängen. Har även suttit och klippt i en video om teknis. Tänkte göra ett inlägg som ni önskade om skolstart och lite om teknis. Det börjar närma sig nu, en vecka kvar. 

bara axlar

Sofi Fahrman / HannaMW
Gillar denna trenden med bara axlar, luftiga och fina sommarklänningar med lite "resår" vid midjan. Väldigt fina modeller. Gillar den ljusblåa som Sofi bär väldigt mycket. Dock har nog sommaren gjort sitt för iår, dags att kika in nya höstjeans istället för somriga klänningar och byta ut sandalerna till boots och sneakers. 

ingen kamera

 Ledsen för att jag inte bloggar så bra men min kamera är urladdad och har varit det sen i torsdags. Hade tänkt fota lite nytt bloggmaterial men det går inte för har ingen laddare. Ska försöka få hit min laddare snarast så bloggen inte står stilla. 

tio dagar

foto&redigering: Evelina Svantesson
10 dagar kvar utav sommarlovet. Hemskt vad fort tiden gått. Kan konstatera att jag haft en bra sommar iår iallafall. Mycket jobb, mycket sol denna svenska sommaren (ovanligt varmt??), mycket häng med vännerna, många roliga utekvällar, mycket pretty little liars och mycket sömn har jag fått. Är laddad inför skolan, känns som det blir ett redigt bra år. Känns som jag startar "ett nytt liv". Ingen cheer, mycket engagemang för att få föreningslivet att rulla på, kommer förhoppningsvis inte leva pank i höst och ska försöka utveckla mina bilder på bloggen... japp ett nytt ojbektiv. Men det är en annan femma, först ska nya jackor, skor och kläder inhandlas hehe. Såå people, NJUUUUT av de sista dagarna för det skall jag göra! 

summer camp 2013

Cheer Summer Camp 2013 har hållt på hela helgen. Jag hade vägarna förbi i fredags och tränade även lite innan jobbet i lördags, var även där idag på eftermiddagen och tills dess att det var dags att plocka ihop för detta året. Var tvungen att stanna till och ta en bild med duktiga Haley (från rockstar beatles) och Carly (från Cheer Athletics) som båda tävlade Worlds iår och tog medalj, tog även en bild med Kiara som är med i grymmaste Cali Smoed. Några av er var säkert där iår, hoppas ni alla hade en bra camp. Känns som de blir lite bättre och bättre för varje år. Dock inte så många avancerade cheerleaders där detta året. 

dagens outfit

foto och redigering av Evelina Svantesson
jacka -Zara . blus -Faith . shorts -American Eagle . clutch -Lindex . toms -Schuh
Fotat fina dagens idag tillsammans med duktiga Evelina. Blev riktigt bra bilder, så duktig och kul att få prova på att fota lite "riktiga" outfits/streetstyle. Väntar på lite fler bilder som jag slänger upp i veckan. Sjukt nöjd iaf så tack duktiga Eve för detta! Vem vet kanske fotar vi något mer framöver. För övrigt så hade jag möte med styrelsen idag och planerade första skoldagen lite, var förbi på cheer summer camp och bestämde mig för att ta en sväng dit imorgon och träna lite cheer faktiskt. Sen ska jag jobba i kiosken under Elfsborg-Kalmar matchen. 

inför skolstart

school start
Inför skolstart. Många vill ha tips på outfits och vad man kan bära i höst. En sak är säker, bär det DU känner dig bekväm i. Fick en kommentar om någon som skall börja gymnasiet och vet inte vad man ska ta på sig. Det var samma visa för mig, man oroade sig sååå mycket men när det väl kommer till kritan så står du inte och spanar in någon annans outfit, alla tänker så mycket på sig själva, att man själv måste se bra ut så ta på dig något du känner dig bekväm i. Minns att jag hade vita shorts, skärp och jeansskjorta första skoldagen. Någon väska behöver man inte bära med sig på direkt om man inte känner för det.

15 solstrålar

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ett hjärta för varenda en på bild, mina 15 underbara tjejer. Tog mig tid att göra ett collage med bilder från året som gått. Ni skrev att ni ville se bilder på mina vänner. Och här har ni dem. 15 tjejer som jag lärt känna, eller VI har lärt känna varandra under vårt första år på teknis. Några kände jag sen tidigare och de flesta var bekanta vänner men vi har kommit varann så nära. Vi har så kul tillsammans och gör så mycket roligt ihop, skrattar tills vi ligger och gråter eller käkar så vi får ont i magen. Ni är bäst mina små guldklimpar. 
Så alla ni som ska börja gymnasiet, ni kommer få så mycket fina och roliga nya vänner att umgås med. 

ägg&kaviar

Elin och Amanda brukade innan kalla mig för en "foodplayer". Jag är en sån person som äter något en hel vecka, blir beroende och kan inte sluta äta det. För nån vecka sen var det skagenröra, just nu är det ägg och kaviar på knäckemacka eller bröd. Käkar minst två ägg om dagen nu, så sjuuukt gott. Man åt ju alltid det när man var liten. Mumsfillibabba!

bloggtorka

Japp bloggen håller på att torka ut.... lite bloggtorka som man kallar det. Både vänner och familj klagar dagligen på uppdateringen haha. SÅ kom gärna med lite förslag på vad ni vill se mer utav i bloggen nu, ska försöka ta med kameran nån dag när jag är med tjejerna och knäppa lite bilder. Bjussar på en oldie pic. 

borås fina sida

Knäppte denna bilden i helgen när vi gick genom stan. Borås har sina fina sidor, när regnet inte öser ner på kvällarna så skiner solen fint över sandwalls plats. Det är så mysigt att bara gå runt viskan. Tänkte bara skriva av mig lite kort vad jag gjort under senaste dagarna när jag inte uppdaterat bloggen. Hunnit med ett nattbad, båtturer, poolhäng och käkat massa hallonpaj, solat med vännerna och igår han jag med en kassakurs på borås arena inför morgondagens match Elfsborg-Celtci. Ska alltså stå i en kiosk och sköta en kassa för första gången på en fullsatt CL match, spännande! Nu ska jag ut till Amanda för lite gött häng med henne och Elin. Hörs imorgon. 

blivande teknissa/teknist?

Okej ska inte stressa och hetsa om skolstart MEN jag längtar banne mej. Alltså huuur kul har man inte i skolan om man bortser från allt plugg? Haft en bra sommar iår faktiskt, riktigt go och massa mysiga stunder med mina vänner men vi alla är lika taggade inför skolstart och vårt andra år på teknis. Nu är det cirukus 15 dagar kvar, och är du blivande teknissa? Börjar du Teknis i höst? kommentera om ni kommer till vårt älskade teknis hehe. OCH tagga till genom att titta på hela denna film. Seriöst det kan vara det bästa någonsin genom teknis tider, den är så jäkla bra och man blir så taggad. Visst har senaste åren varit lite tråkiga med fester osv. MEN iår ska det bli förändring, gå med i vår grymma kår, bli medlemar i elevkåren (50kr för ett kårkort) tveka inte, sööök till föreningar. Gå på teknisfester, gå på inspark, vill man ha lika roliga år på teknis som här 2009/2010 får man se till att engagera sig i föreningslivet. Så blivande teknissor och teknister. VI SES PÅ SKOLGÅRDEN 21 augusti!!! 


guldlock

Min fina vän Elin med lockat hår utav Cloud Nine Wand. Filmade även henne när jag lockade för att visa er, vill dock filma några fler vänner så ni kan få se hur man använder den beroende på hårtyp osv. Så ska försöka hinna fixa klart den videon tills nästa vecka. Förlåt för KASS uppdatering men har inte hunnit blogga, gjort så mycket under dagarna och försöker ta vara på de sista lediga dagarna av lovet nu. 

sommartorsdag

Torsdag, vilket betyder sommartorsdag i Borås. Svensktoppen hade sin final och Amina vann!! Stort grattis till henne och duktiga Sara och Lovisa som dansade. Senare på kvällen sjöng Petra Marklund, var tvungen att stanna bara för att få höra mikrofonkåt, händerna mot himlen och kärlekens tunga live, haha. Hon är faktiskt sjukt duktig. Åt viskans goda nachotallrik tidigare ikväll. Kom även fram en söt läsare idag till mig och två som tog kort innan jag gick hem, ni är bara fööör söta som vågar komma fram. Blir så glad. Fick även en kommentar från en tjej som inte vågade gå fram, kom fram bara, jag bits inte. Det är jätteroligt när ni gör det. Så puss på er alla mina fina underbara läsare. Och ni som tagit kort eller gör, skicka gärna bilden till [email protected]

grattis pappa

Bara för att slänga in ett grattis till min finaste och snällaste pappa som fyller 47 år idag! GRATTIS bästa pappsen, älskar dig♥

lockigt

Lite av mina naturliga lockar blandat med slavriga lockar med hjälp utav Cloud Nine Wand.

träningströjor

Fick den gröna tröjan i present av tjejerna i tisdags men var nere i göteborg igår och bytte den till en korallfärgad istället. Den gröna var riktigt häftig i färgen men känner att jag får mer användning för en rosa eftersom mina nikedojjor är det. Sjuuukt skön och finns i andra färger också på h&m.