blivande teknissa/teknist?

Okej ska inte stressa och hetsa om skolstart MEN jag längtar banne mej. Alltså huuur kul har man inte i skolan om man bortser från allt plugg? Haft en bra sommar iår faktiskt, riktigt go och massa mysiga stunder med mina vänner men vi alla är lika taggade inför skolstart och vårt andra år på teknis. Nu är det cirukus 15 dagar kvar, och är du blivande teknissa? Börjar du Teknis i höst? kommentera om ni kommer till vårt älskade teknis hehe. OCH tagga till genom att titta på hela denna film. Seriöst det kan vara det bästa någonsin genom teknis tider, den är så jäkla bra och man blir så taggad. Visst har senaste åren varit lite tråkiga med fester osv. MEN iår ska det bli förändring, gå med i vår grymma kår, bli medlemar i elevkåren (50kr för ett kårkort) tveka inte, sööök till föreningar. Gå på teknisfester, gå på inspark, vill man ha lika roliga år på teknis som här 2009/2010 får man se till att engagera sig i föreningslivet. Så blivande teknissor och teknister. VI SES PÅ SKOLGÅRDEN 21 augusti!!! 


Postat av: lisakloss

vi ses! :)

2013-08-06 @ 10:40:56
URL: http://www.lisatheresekiviharju.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag ska gå ekonomi och har lite ångest över klasserna. Vet du när man får reda på dom? Alla säger olika.. Att man får reda på dom första dagen, någon vecka innan eller så, vet du hur det ligger till? :)

Svar: vi fick veta 1/2 veckor innan men det var helt kaos och fel med alla klasser så vi fick nya några dagar innan man börjar! MEN jag lovar dig att det blir bra :D
Filippa Lindau

2013-08-07 @ 22:48:26
Postat av: Matilda

Det var visst matilda.hanson97@gmail.com

2013-08-07 @ 23:21:49
Postat av: Anonym

Hej Filippa! jag undrar hur fort du lärde känna dina vänner när du började på teknis :)

Svar: vi lärde känna varann under första dagarna redan! Man gör det, efter 1/2 veckor vet man vilka som är "ens typ" och som man trivs bäst med :)
Filippa Lindau

2013-08-10 @ 14:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback