4 dagar

B  I  L  D  B  R  I  S  T
4 dagar kvar sen åker vi mot uppsala! det känns så bra nu, förutom min gympa som är en katastorf. men imorgon är det "gympa"träning så då ska jag sätta allt perfekt! det ska bli grymt kul och jag är så taggad, på fredag åker jag och amanda till annie för att bada, mysa och sova över där - sen åker vi 6.30 på morgonen från boråshallen. inget mer cheersnack nu! hehe, istället mot skolan. 7 dagar kvar totalt innan vi slutar, veckorna kommer nog flyga iväg känns det som, på onsdag åker jag till göteborg för vi har studiedag, ska leta efter en blus och sen på torsdag blir det träning och ja inget mer snack om cheeren, hehe. sen nästa vecka är det mån tis och ons sen på torsdagen slutar vi och det kommer bli en grym dag. längtar som tusan. vi hörs! puss&kram - kommentera bättre


operfekta bilder





lite sådär halvt dåliga/suddiga.
ph1, slänggungan ph2, broder och idaP i kollorado ph3, söta elin även kallad pinnen! döda mig inte, juste - en pinne kan inte döda en köttbulle (haha min och elins humor) ph4, @ ben&jerry's glasscafe

det snurrar

det snurrar i huvudet just nu, det gör det alltid efter att man har varit på liseberg och åkt alla bergochdalbanor. blev en lyckad dag @ liseberg med elin, alexandra, maja, idaP, idaD, alex och någon mer (kommer inte ihåg namnen på de) orkar inte föra över bilderna nu så jag gör det imorgon kanske. vi vann EN liten paradisask innan vi gick hem, hehe. imorgon är det träning, likaså på tisdag och torsdag och maby fredag eftersom att vi drar till uppsala till helgen för att tävla RM - är taggad till tusen! vi hörs imorgon. puss&kram på er och alla kommentarer


@liseberg

Har precis gått gasten med massa friends, fan vad läskigt! Nu ska vi hoppa på kolorado! Slänger in mobilbilder ikväll.

gifflar (?)


look what i found! gifflar (heter det så?) det var så länge sen jag åt gifflar, mums vad gott! kom hem från bion för ett tag sen, glömde kameran och tog bara en enstaka bild med iphonen, inte så märkvärdig. vi åt gott på viskan innan vi gick vidare mot biografen, SATC 2 var riktigt bra faktiskt, man har ju mest hörd dålig kritik om den men den var jättebra! imorgon åker jag till göteborg/liseberg om det inte blir regn. tar säkert mig kameran dit om inte så fotar jag nog med iphonen, vi hörs imorgon. godnatt!

btw, fick två frågor om att man badar väl inte med klocka!? haha det är klart jag gör, den är vattentålig till 50 meters djup (hur den nu kan känna av det vet jag inte) jag lever med min klocka typ, hehe. har haft på mig den sen jag köpte den inne på jolina - har en lila men den passar inte lika bra till alla kläder som min vita, helt ärligt så känns min arm jättesmal/tunn/lätt enligt mig om jag tar av klockan. UPDATE: ja jag har tillochmed på mig den på natten, jag har på mig den överallt förutom på träningarna.

bildbomb

titta och njut av bildbomben från gårdagen, go mat - musik - bad - godis - skratt - film - en riktigt lyckad kväll, i love you all dudes! alla bilder är OREDIGERADE, orkar inte sitta och fixa typ 100 bilder.










rosa lack x4


|testade att fota så det blev som en spegelbild nästan|
mammi och jag köpte några rosa nagellack i olika nyanser från två olika märken, ska pröva det ljusrosa från mavalia nu (nr 56) och se hur det blir, visar er resultat senare.

jag har varit och tränat i almåshallen i två timmar och satte min gympa men inte perfekt... min hals är fortfarande inte riktigt bra men jag tränar ändå, ikväll ska vi på SATC 2 och innan dess ska vi äta på viskan, jag mamma och min faster, kameran hänger med så slänger in bilder ikväll, ska även visa er bilder från gårdagen, vi hade en "överrasknings" fest för iza eftersom att hon fyllde år, knäppte en hel del bilder så jag visar er inte alla, tack igen för alla snälla kommentarer och som sagt, det är verkligen jättekul när man får sånna fina kommentarer. vi hörs strax.


resultat


mina kolakakor blev bättre än sist denna gången, ska piffa till burken lite senare med snöre och en liten lapp, perfekt att ge bort som present t ex + att det tar ca 20-30 minuter att göra dem.

grattis iza


idag fyller iza 14 år! ett stort grattis till en underbar vän, känns som att jag har kännt dig och alla andra brudarna jättelänge, vi har hunnit med så mycket roligt! puss.

kolasnittar

receptet hittar ni i boken a piece of cake / leila bakar
är hemma idag för att min hals är helt galagjarlafoiejkd, kan knappt prata och det verker, får se om jag åker till alva ikväll eller inte, men nu tänkte jag försöka mig på en andra omgång kolasnittar, och denna gången lyckas jag nog bättre! slänger in en bild på resultatet sen, LATER


årets sommarshorts (?)


köpte dessa snygga&enkla shortsen på ginaT för bara en hundralapp, funderar på att köpa mig ett par militärgröna imorgon med tanke på priset + att de fanns i XXS! mammi ska nog köpa vita och svarta så jag lär ju ha shorts till hela sommaren. tack för alla POSITIVA kommentarer förresten, blir jätteglad när jag läser dem! nu ska jag stänga ner datan och ta fram SO papprerna för vi har prov imorgon. hade även genrep inför RM idag och det gick väl hyffsat förutom att jag är jättehes och förkyld och kunde inte andas så jag spydde nästan i slutet kändes det som, hehe. imorgon fyller iza år så jag visar er bilder i helgen på vad vi hittar på (rimmade de, haha?) godnatt eller nåt dudes

tips till er


tänkte bara att jag kunde ge er ett svar/tips till er "tjejer som stör sig" på mig, jag skryter inte om min iphone, jag tog en bild på den för att jag hade inget att ta kort på och den låg ändå bredvid mig.
vad ni menar med wb sara lund så vet jag inte riktigt vad ni menar, jag tycker inte att jag är så lik henne eller hennes blogg, men jag kan hålla med om att många skriver lite som andra bloggare.
ett TIPS läs inte min blogg om ni stör er så mycket, jag har er IP adress så jag kan ju kolla om ni är någon som har kommenterat tidigare men med ert egna namn.

vill inte verka elak eller så men jag fattar inte hur man orkar lägga energi på sånna här onödiga kommentarer!? haha, började helt ärligt skratta när jag läste den. och varför skulle jag ta bort den? jag bryr mig inte om sånna här kommentarer så det kvittar om de är kvar eller inte.

onödig text


jag lever! igår så funkade det inte att publicera mitt inlägg så det var därför jag inte hörde av mig, imorse var jag med lovisa i superstudion, hon fotades för några sängar. sen drog jag till skolan och hade engelska redovisning, kändes rätt så bra men på ett sätt ändå inte...? sen redovisade jag svenskan, det gick toppen och imorgon ska jag redovisa matten vilket jag känner på mig att det kommer gå bra, gick igenom typ allt med min mattelärare idag så jag känner mig taggad! imorgon har jag träning, en vecka kvar nu till RM! panik för jag sätter inte mina flickisar så bra, det känns som att jag babblar på massa nu??? haha. slängde på mig samma outfit som i måndags för jag orkade inte leta upp något att ta på mig, har klädbrist nu verkligen! behöver pengar så jag kan shoppa lite, på lördag är det träning sen SATC 2 och på söndag drar jag till göteborg med familjen, det blir mysigt. köpte även en liten mors dag present till mammi idag. nä nu ska jag inte sitta här och rabbla upp massa onödig text, ska sätta mig framför teven istället, vi hörs imorgon - med lite bilder förmodligen! byebye

sjuk


stannade hemma från skolan idag för att näsan rinner så, imorgon måste jag allt gå för jag har redovisningar som inte går att göra senare. ska sätta mig och göra klart svenskan nu. så länge kan ni kommentera och tipsa mig om vad ni vill se mer här i bloggen, t ex outfits, dagens fråga (?) osv.


SATC 2


|suddig bild|
var det någon som såg på kanal 3 igår kl. 22? då visade de från inspelningen till SATC 2! den verkar såååååååå bra! på lördag kl. 18.00 sitter vi i biosalongen! se trailern här under - har kollat på den ca 10 gånger nu.


inspiration


bild lånad från linn - en liknande keps  
jag vill så gärna ha en röd keps! hittade en från GANT på jolina idag för 299:-, kanske lite sådär dyrt för en keps men det är värt det, man får ju tänka på märket då, hehe. vad tycker ni!? ska jag köpa en eller inte? den är grymt snygg fast det känns som att den är för stark röd färg, vill ha en annan färg än den marinblåa NY kepsen som hela borås springer runt med (har en sån marinblå också...)


dagens sköna


slängde på mig mina gröna brallor från ginaT, ny vit blus från Zara och jeansjackan! enkelt och skönt

UPDATE: norska hollywoodfruar har börjat nu, måste ju se! ingen kommer slå anna anka och maria

förkyld

näsan rinner och har gjort hela dagen, det är så otroligt jobbigt! har huvudvärk för den delen med! hoppas att jag kan gå till skolan imorgon för det är ju ett måste! annars får jag stanna hemma och ta det lungt och tagga inför 4 redovisningar denna veckan, hehe. dagen bestod av plugg sen drog jag och några tjejer ner till stan, åt på donken och kollade runt i butikerna. det var så skönt väder idag och jag ångrade att jag inte tog shorts! men jag tog ju en snabb outfit imorse! slänger in den strax, tudilidu!

svar om byxdressen


anonym: bikbok ligger i göteborg, det finns på flera ställen men mitt emot femmanhuset mot kompassen (?) där vid hörnet vid zara, där ligger det typ, det lättaste är att fråga någon om man är i göteborg
emma: tack så mycket!
snygg snygg snygg: nej jag köpte den i butiken faktiskt, tog storlek XS - det fanns XXS men den var verkligen minimini. den är riktigt snygg och skön!

extra träning

fick precis ett sms från min tränare att vi har extra träning imorgon inför RM som är om... ja ni ser ju mätaren i menyn! jag är så taggad och det är så kul på träningarna nu! det kommer bli en superhelg i uppsala 5-6 juni! ska ta ur handduken som sitter runt mitt hår som en turban och sen går jag och lägger mig i min säng med hey soul sister spelandes i mina hörlurar från iphonen! den är så underbart bra och jag längtar efter sommaren så när jag lyssnar på låten, ciaociao

iochmed extra träningen imorgon så lär jag inte updt, vi ser vad som händer - ni borde i alla fall kommentera mycket mer nu!


tunika



ny tunika från zara, 179:- fram och baksida, gillar baksidan av blusen! det är som två blusar en som är knäppt och en som hänger utanpå fast uppknäppt om ni förstår, hehe. det kanske syns lite på bild #2

byxdress


vit byxdress från bikbok, 149:- billigt om ni frågar mig! grymt skön och snygg för den delen också! finns i mörk-ljusblått också


+armband


köpte detta underbara armbandet på vägen till parkeringen! de stod och sålde massvis snäckarmband, halsband osv i ett litet stånd och jag har letat överallt efter ett - för 25:- blev det mitt! ME LIKES


två svar


anonym1: bor du i borås? isåfall så vet du kanske vart joeljolina ligger? det ligger precis bredvid det, på samma gata som ränder&tränder, åhlens och indiska, jag tror inte det finns någon annan stans än i borås
anonym2: till att börja med, tack så mycket! jag har köpt de på eurosko tror jag, förra året och det är barnstorlek, visst kan du få en bild - här har du en bild som är tagen på kreta, dock vill jag ha ett par ljusare

(klickbar bild)


Just now

Sitter i aulan på något gymnasium och väntar på att de ska börja "mötet" inför språkresan, 1,5 timme sen drar jag ner till staden för shopping! :)

kommenteraaaa


nu går jag och lägger mig! imorgon drar jag som sagt till götet och försöker slänga in ett inlägg från mobilen om jag hinner, jag säger bara ett ord innan jag stänger av KOMMENTERA!

kusinvitamin





raaandom pic!

bilder på mig och kusinvitamin från kalaset! vi körde en vattentävling jag, kusin och min broder, haha. så kul! vi fick sånna skrattanfall vid maten och ahh vad ont man fick i magen, haha.


whut?

hallå!? ser ni statistiken i menyn! över 700 besökare idag, vad hände? det måste vara något som är fel, nåt är det i alla fall för på blogg.se statisksmätaren så visar det över 600 och med susnetstatistiken över 700, nåt måste vara fel

UPDATE: nu vet jag! jag var med på bloggsvar.se idag, hehe, det är nog därför jag fick fler besökare idag, eller? jaja, hoppas ni stannar om detta nu stämmer!

bröllopsbilder



här har ni 3 bilder från bröllopet, de var de som blev minst suddiga! för er som undrar vilka det var som gifte sig så var det min gammla "barnflicka" som är min granne, eller var min granne, hon bor inte hemma längre, jenny&claes heter brudparet!


movienight


suddig dagens outfit - hade på mig min nya blus från fait, mörkblå jeanskjol (cykelbyxor till på bröllopet och leggings på kalaset)
nu börjar strax 27 dresses på tv4, har laddat det coca coola, massa godis och chips! slänger in bilderna från brölloppet och kalaset senare ikväll eller imorgon kväll om jag hinner, jag ska ju till göteborg imorgon bitti så det blir kanske en mobilbloggning!?

ni måste kommentera bättre, det är så tråkigt med 0 kommentarer.

skön dag

skön dag idag! solen sken när jag vaknade och jag har varit ute med lovisa i trädgården från ca 10-12. ska ta mig en dusch för vi ska på bröllop fort sen kalas, skulle bort ikväll också men det blir inget med de. nu ska jag fortsätta med min tipspromenad till kalaset! ciaoooo

UPDATE:
nu drar vi på kalas, tog lite snabba bilder på bröllopet men de blev megasuddiga, kanske slänger in någon senare

svar del 2

ang kreta, hur varmt var det som varmast? :) det var ca 30 grader på dagen och 20 grader på kvällen, dock blev det varmare samma dag vi åkte hem, hehe. Hund eller katt? hund, är rädd för katter Om du skulle köpa en ny kamera vilken skulle du köpa då? en nikon d300s tror jag eller en canon eos nånting hur gammal är du snygging? :) 13 år ;) Har du IPhone 3Gs?? nope, 3G brukar du få vad du vill?? få och få? det beror på vad du menar med få, om det gäller en tröja jag vill få så brukar jag få köpa för mina pengar, det är inte direkt så att jag kan gå och säga till mina föräldrar, jag vill ha det här - KÖP DET! hehe, jag brukar få betala kläder med min månadspeng för jag köper så mycket kläder. får du månadspeng eller barnbidrag? månadspeng :) hur mycket väger du? vägde mig rätt så nyss och då stannade vågen på 34kg växer ditt hår snabbt? sådär, det kunde växt snabbare. får du lätt klyvna hårtoppar? ja! det blir ju lätt så när man plattar det eftersom att det bränns längst ner så mycket att det delar sig. hur gammal är du, vilket år är du född? 13 år, jag är född 1996 vilket är ditt bästa minne? :) jag har så många bra minnen, kan inte välja ett. jackan som du köpt, vart är den ifrån (hemsida). tyckte att den var snygg:) anoraken? från en finsk blogg, hehe. ja den är riktigt snygg! kommer inte ihåg vad bloggen heter Kan du visa en bild på ditt nya iPhone skal?:)<3 vart har du köpt ditt batiklinne??? :) weekday i göteborg, i vintras Hur gjorde du din header, alltså så att bakgrunden försvann från bilden på dig? (typ klippte ut dig..) Hoppas du förstår vad jag menar :) jag förstår, jag beskärde ut bilden på photoshop, öppnade en ny tom ruta och klistrade in den beskärda bilden! är du adopterad då?:o nej! det är fortfarande min mamma som är det, haha. min mamma blev adopterad när hon var 13 månader från korea, kom till sverige - växte upp, och fick mig och min tvillingbror och lillasyster, hajjar ni? läser du Fokis blogg, & vad tycker du om den? nej jag läser inte den, kollade in den förut och den är väl rolig när det är lite annorlunda bilder och så, men ingen blogg som jag fastar för.

trodde det skulle blivit lite längre inlägg för jag räknade och delade upp frågorna så jag skulle köra 50/50 i varje del, haha. jaja, nu har ni alla frågor och frågestunden är AVSLUTAD

two years


grattis till min lilla kusin agnes som fyller 2 år idag

random pic


|vit blus från faith, leggings med dragkedja nertill, gula hunter|
tog en random bild i bilden på väg till kusinvitamin! vädret är ju verkligen på topp *host*, sprang runt i shorts, prickiga ben och tjocktröja i stan idag, köpte mig en jättesöt blus på faith som jag kanske visar bild på imon, sen drog jag clara och josefine till viskan för en fika. mysigt!

barnkalas







ph1: ballonger ph2: lite av folket ph3: tårta (uppifrån) ph4: random pic på mig med leklera på eyesen ph5: lovisa ph6: tårtan från sidan
varit på kalas för min lilla kusin agnes som fyller 2 år idag! imorgon blir det kalas igen för min låtsasfarmor! kalas hela helgen! - slänger in en outfit strax

klippt av det


prickiga ben från h&m (nya, tog de sista i butiken, hihi) - batiklinne från weekday och vita shorts (avklippta jeans)
OMG! jag klippte av det 10cm, eller inte jag - frisören, han sa att det var så slitet + att allt det svarta skulle bort! det är så hemskt! mitt långaaaa hår som jag har sparat så länge och nu är det borta till skolavslutningen och allt, böhöhö, önska att jag kunde spola tillbaka tiden, att jag aldrig färgade det. aja, gjort är gjort. idag efter skolan drar jag till stan, tänkte köpt ett par gruuna byxor men jag gör inte det, ska spara till göteborg på söndag! ha det bra1

no anorak

det blir ingen anorak för det funkar inte föra över pengar och jag lär nog inte ångra mig iochmed storleken på den - den passar killar med L, hehe. så jag ska leta reda på ett par prickiga leggings imorgon i stan istället! jag måste ha ett par! så är det bara!

kolla håret!


|dagens outfit|
ser ni hur hemskt fult det är!? lite sådär arg på mamma men vi ska försöka boka en tid hos en frissa innan skolavslutningen för att försöka bleka håret lite och slinga om det går, hoppas på det bästa! ni ser ju bara så skarp brytningen är från brunt till svart! hate it!

+ett svar

sitter hos mormor nu, mamma skriver ut typ 200 papper, sen ska vi fika lite innan vi åker hem, slänger in en outfit när jag kommer hem. idag har det verkligen varit toppenväder och jag önskade att jag gick i bara shorts idag när det var så varmt, det var flera i skolan som gick barbent! imorgon är det träning, det ska bli så kul! taggad inför RM om ca 2,5 vecka

ett svar, någon undrade om det är min riktiga mormor eller min "adoptiv mormor?"
det är klart det är min riktiga mormor, eftersom att det är hon som är min mammas mamma nu! jag vill inte vara elak eller så men jag gillar inte när folk säger t ex - men det är ju inte din riktiga mormor igentligen, det är irriterande! och varför bryr sig dom som säger det ens? hehe


Solsken

Godmorgon, är på väg till skolan och det visade 20 grader på temperatursgrejen här hemma! Jag skämms så för mitt fula mööööörkbruna hår! Så fult! Drar till mormor efter skolan, tudilu :)

klippa eller inte klippa



måste förmodligen klippa mig innan skolan enligt mamma :@ men jag vill verkligen inte, nu när mitt hår börjar bli långt också! vill spara, om jag klipper mig så blir det efter RM men innan skolavslutningen, färgade håret idag här hemma, mest topparna för dom var nästan brunoranga och resten brunt, så vi får hoppas att det blev bra, ska gå och torka håret strax, säger bara H E M S K T , det är typ svart!!! jag dör!  men nu var ju frågan om ni tycker att jag ska klippa mig eller inte!? det är ju väldigt slitet... tyck till om detta nu

som ni ser så har jag svarat på en del frågor, ni kan fortsätta ställa frågor så svarar jag i en del 2 senare under veckan kanske!


svar del 1

vad vill du gå för linje på gymnasiet? jag har faktiskt inte börjat fundera riktigt men jag skulle vilja gå media eller något liknande med stylist/make up Vilken är din favorit blogg? jag har så många favoriter, bl a lowe's och hannamw var får du all insperation på kläder? bloggar, tidningar, TV, folk på stan, ALLT! är kunskapskolan bra? :) om den är! det bästa är ju bara att man slutar så tidigt vad tycker du en bra blogg ska skriva om? själv så gillar jag att läsa sånna bloggar som jag själv vill att min blogg ska handla om. lite mode, fina roliga intressanta bilder, juste! BRA BILDER tycker jag är jätteviktigt på en blogg tycker du att bilderna eller texten är viktigast på bloggen? det beror helt på, vissa bilder är ju som en text nästan, ibland brukar jag bara kolla igenom bilderna på en blogg helt ärligt hur känd vill du bli? känd!? jag tror inte ens att jag kommer bli känd genom att blogga, hehe varför plattar du håret? jag tycker du har jättefina lockar! :) jag tycker att jag ser så, jag vet inte vad men jag tycker jag ser nästan töntig ut, jag tycker att andra är jättefina i det men inte på mig själv, det är ju oftast så, tack så mycket (även om du inte ser de så ofta kanske, hehe) hur mycket får du i månadspeng? :) 400:- men jag brukar tjänta lite extrapengar då och då. du säljer ju designer, är det någon som har köpt? yes! det är 3 st som har köpt första veckan du bloggade, var din statistik bra då? oj, helt ärligt kommer jag inte ihåg det brukar du svara på kommentarer? ja oftast, ibland i inlägg och ibland på deras bloggar, det är svårt när det är anonyma ju när du var på kreta, hur många glassar åt du då? orkar inte räkna, men ca 2-3 per dag, haha. vilka sorters bloggar fastnar du för? först kollar jag designen som första intrycket, hehe. sen brukar jag kolla igenom bilderna, är det intressanta bilder, då fortsätter jag kika in på den bloggen läser du alla dina kompisars bloggar? det är inte så många av mina kompisar som har bloggar om du fick ett presentkort på 10 000 kronor i en affär, vilken affär skulle du välja då? svårt att välja, men man hittar ju alltid något på ginaT så det hade väl varit där eftersom mina favvobutiker inte ligger i borås va kommer du ifrån? sverige! men min mamma är adopterad från korea hur många bloggar läser du? för många nästan, haha. vad har vart din högsta statistik?:) 265 besökare vart köper du mäst kläder, i vilken affer altså? jag hittar alltid något på ginaT och h&m så mest där här i borås tar du kort varje dag? menar du outfits elr till bloggen då? men nej jag orkar inte varje dag, hehe fördrar du en bästavän lr flera ? ;) flera, det är alltid bra att ha fler bästavänner som man kan prata med vilka bloggar skulle du tipsa? hannamw, loweo, linn, lisaplace, kenza (börjat läsa den nu) elinkling vad är ditt rekord på statistik? 265 besökare om du fick välja ett djur, vilket? inget, haha - djurvän(nej?) vilken dricka driker du hälst, CocaCola lr Fanta ? fanta köper du ofta på second hand? ne men jag letar efter kläder på second hand men jag hittar inget i min strl gillar du att jag ställde så här mång frågor? ;) ja det är klart! välj fem kompis bloggar som du kollar på:) jag har som sagt inte så mycket kompisar som bloggar men jag kan väla fem lite "mindre" som jag kollar på, emiliaD, josefine, lovisa, sara(hon har ju rätt så många besökare iförsig) emiliaG Cola eller fanta? fanta H&M eller Gina Tricot? bådeoch Hemma och mysa eller ute och festa? brukar inte direkt vara ute och "festa" på helger så hemma och mysa med vänner

black and white


fick lite inspiration med att sätta bilderna såhär av sara's blogg!
nu ska jag fortsätta plugga för att om jag inte blir klar imon då kommer jag inte få redovisa, och det måste jag verkligen! ska försöka svara på frågestunden ikväll om jag hinner också så passa på att ställ massa frågor nu för det brukar alltid vara så att när jag har svart, ja då kommer det fler frågor, hehe. så ställ lite fler frågor nu! vi hörs LATER


stud (?)

känner mig som ett stud, har pluggat jättemycket igårkväll och nu idag på kvällen, hehe. det är nog för att jag har sån panik för att inte hinna klart innan sommarlovet, och nu vet jag att starten kommer bli så superduper bra om vädret är bra! wiho! någon som vill veta? hehe, kanske en bra fråga att ställa på frågestunden? för jag ska försöka avsluta den under veckan så passa på att ställ massa frågor nu, alex ska sitta vid datan och jag sätter mig framför datan, ha de bra så hörs vi imorgon. puss&kram dudes

dagens


svarta jeans, klänning från ginaT (tunika - klippt av och sytt upp)  
vet inte vad som hände med mitt hår inatt, det har blivit helt annorlunda and i like it!

nitton dagar


|random pic från gårdagen|
nitton dagar kvar av skolan (helger är inte medräknade) innan sommarlovet, det är bara till att hålla ut! idag har jag pluggat jättemycket och känner mig riktigt stolt, hehe. slänger in en outfit imorgon efter skolan för jag måste ta bussen imon så hinner inte på morgonen, nu hoppar jag in i duschen går och lägger mig. ha det bra, godnatt.

btw, det blev 1 SM guld och 2 SM silver för Musketeers Funky Cheer idag, good work! alla är så duktiga, totalt 4 vidare till EM tror jag.

vitsippor



foto jag © på bilderna
oredigerade bilder från igår, tänkte att det kunde vara kul med några bilder idag.

efterlängtad videoblogg


kollar bort hela tiden för att se så att ingen kollar på mig och kisar lite med ögonen för att solen sken så starkt!

nu äntligen har jag tagit mig tid och fixat min PINSAMMA videoblogg från kreta, hoppas att det inte gör något att jag visar er det så sent och ja jag var tvungen att snabbspola på det där stället för det var verkligen pinsamt, hehe. där ser ni också att jag INTE är brun, fast det var ju dock andra dagen, men ändå! jag är inte så mycket brunare.

det kanske inte funkar än för att det bearbetas fortfarande! min röst låter annorlunda (?)

vintage blå anorak


köpt en ny jacka, en vintage blå anorak, den skickas från finland så jag får den om ca 5/6 dagar, så förhoppningsvis nästa vecka. får hoppas att den inte är förstor iochmed att det är one size och en unisex jacka.

snälla, ställ lite fler frågor på frågestunden, ni brukar vara så bra på att ställa frågor när jag har frågestunder och om jag inte minns fel så var det någon som frågade efter en frågestund!? ;)  


L Ä N K


sitter här nyvaken och såg nu att SM börjar inte försen vid 13.00 så då ska jag kolla, MFC har med 4 starter, först ut i alla sina klasser som dom är med i! jag sitter och kollar ifrån DEN HÄR sidan, tysk som sagt. vi hörs senare, för jag måste plugga.

Cheer Tv

Ang cheer tv som jag skrev om, det sänds live från sm i Uppsala imorgon på datan, en tysk sida! Bloggar från iphonen nu så det blir svårt att länka men ska slänga in länken imon om jag kommer ihåg :) vad gulligt att någon frågade vart mfc-tävlingen sänds, hehe. Mfc är ju själva föreningen jag går i, som t ex Elfsborg! Nu ska jag sova och juste, när jag packade upp min väska så hittar jag ett godisrör med massa godis från marknaden, yummi! Godnatt

webcambilder


sitter här med emilia och nu ska vi kolla på sommarkrysset eller rättare sagt jag eftersom att emilia inte vill kolla på det men jag ska tvinga henne, mamma är och handlar lite vattenmelon fetaost och kött till ikväll, måste bara säga det att det är GUDAGOTT! fick även reda på att mfc juniorstunt (några från mitt lag) tog SM silver och ind. amanda från mfc tog brons, så duktiga är dom! nu gäller det bara att hålla tummarna för coed, PS, mixgroupstunt och dansen imorgon, ska försöka kolla på livesändningen på cheertv imon när de tävlar, vi hörs för nu ska vi slänga oss i soffan, bye.


heliuuuuum


haha vi hade så kul med heliumballongerna på marknaden, man fick lite ont i magen efter 2/3 stycken, haha men kul vare och billigt! 10:- st, videon går typ lite efter ljudet för det är filmat med iphonen som ni ser, haha. märker ni att vi typ upprepar "hej vad gör ni" 10000 gånger i början?

mobilbild


|jacka från raer (jolina) | blus från zara | jeans från white | silverhunter & brun väska |
en suddig dagens från mobilen! köpte bara lite godis på marknaden, HELIUMballonger och ett nytt knallrosa skal till iphonen!

flowers x4




© foto & redigering av mig
var ute och fotade innan med emilia, tyckte att bilderna blev riktigt fina. ska försöka ladda upp ett inlägg från marknaden senare på mig och emilia när vi "använder" heliumballonger, hihi så kul! 8 stycken köpte vi, beroende (?) så håll utkik och glöm inte frågestunden!

vårmarknad


det blir att slänga i sig lite våfflor till frukost och sen hoppa in i duschen för jag åker in till vårmarknaden vid ett tiden med emilia, det blir mysig, kameran hänger nog med så visar er lite bilder sen, måste ju allt ta mig en tripp i borås nu när jag har varit borta i en vecka, och nu ser jag att det regnar ute så det blir nog att nya hunterstövlarna åker på! vi hörs.

vi kör på en frågestund

AVSLUTAD!
ask me something dudes!
nu kör vi på en frågestund! ställ hur många frågor ni vill, vad som helst, så om du läser detta just nu, hur svårt är det att ställa en fråga? (a) det är så kul med frågor.


m o r s n i n g


morsning korsning, vad har ni för er idag!? tänkte att jag skulle åkt in på marknaden idag men det blir nog inget med det med tanke på det dåliga vädret och jag har ingen att träffa. det blir nog till att plugga om jag orkar. har kikat runt på lite bloggar och hittat en anorak på en bloppisblogg så jag tror nog att den blir min för två hundralappar! ang. kommentarerna så borde ni KOMMENTERA lite mera nu när ni är så många varje dag, det är inte så kul om man inte får några kommentarer, det är roligare om man får lite respons om vad ni tycker och tänker om mina bilder och bloggen, sitt inte och tänk bara vad ni tycker, skriv det till mig istället! det blir mycket roligare då :)  

 


100514

det funkade inte riktigt med videoinlägget så får testa imon, tänkte att vi kanske kunde köra på frågestund eller nåt liknande snart!? vad sägs om det, skulle vara kul att testa med en frågestund på bloggsvar.se vi får se vad som händer, är jättetrött efter resan hem och nu ska jag hålla tummarna under helgen för mina kära musketeerskompisar uppe i uppsala som ska tävla SM denna helgen. hoppas på det bästa resultaten nu! godnatt dudes!

btw, ny nedräkning i menyn? till vad? jo, cheerleading RM (som SM fast bara fortsättningsklasser)

back in sweden


|hoppas att ni inte tröttnar på mina kretabilder|
nu är jag hemma, kom hem vid fyra idag och det var rätt så skönt men självklart är det alltid tråkigt att lämna ett sånt härligt varmt land, ska fixa lite bilder så slänger in de senare + att jag KANSKE slänger in videoinlägget, om jag gör det så kommer jag skämmas ihjäl, haha det är så pinsamt, jag filmar även typ under mina ögon för att det blåste och så orkade jag inte kolla vart jag höll kameran, haha. men kika in här senare, LATERO

suddig gårdagens


min lilla klänning från faith eller rättare sagt mammas som vi lät en sy upp och den blev för kort för henne och vips så satt den på mig! vilken lycka för den är så underbart fin (enligt mig) gillar bandet baktill som dock inte syns på bilden, hehe.

i forgot it


jag glömde ju bort det där med videoinlägget, kanske inte är så kul att se det när jag har kommit hem!? haha, eller vill ni att jag slänger in det imorgon? ska även ladda upp fler bilder härifrån när jag har tillbaks i sverige för det tar verkligen 10000 år att ladda upp en bild här nere, nu ska jag kila upp på rummet och packa. godnatt!

(inte) dagens


|längesen man såg en bild på mig i mina naturliga lockar|
slänger in en "gammal" dagens eller vad man ska säga, hade på mig detta häromkvällen, så skönt att gå barbent på kvällarna utan att frysa!


kreta #2






ph1:
@ the beach ph2: lillsyrran ph3: random bild på mig ph4: jag&mina syskon ph5: me@the beach
det går segt när man laddar upp så jag slänger in fler bilder nån annan dag, kanske i samma inlägg. godnatt!
här har ni lite fler bilder från stranden! imorgon åker vi vid halv tio från hotellet, är nog hemma i borås runt fem/sex tiden, det har varit en überskööön vecka och skulle gärnat stannat en till, nu när man har kommit in i det typ, hehe. idag tänkte jag att jag skulle pressa lite på min bränna men självklart så var solen i moln typ hela dagen även fast det var jättevarmt så jag fick svimmattacker, hehe. men som sagt, imorgon åker vi och det känns sorligt att lämna värmen, updt nog när jag är hemma i sverige, ha det bra!

grattis mamma


foto: jag
idag fyller min mamma år! grattis bästa mammi! ♥

alex och jag har tagit massa porträttbilder, visar er flera när jag kommer hem.


brännhett


|bleeeekfiiiiiiis|
ORKAR NI ENS LÄSA!?
har brännt hela kroppen känns det som, jag är ingen röd tomat utan mer åt det bruna hållet men det bränner och svider på axlarna, ryggen och framsida av smalbenen? haha mysko men sant. det är verkligen brännhett på dagarna nu, och det är bara 2 dagar kvar eftersom att vi åker vid halv tio på fredag morgon, skulle egentligen laddat över lite nya kort från stranden och så men mamma gick upp på rummet och självklart tog hon med kameran... slänger in några outfits på torsdag kanske och lite fler bilder då SPRANG precis upp och hämtade kameran så jag slänger in lite bilder och inlägg strax! har även gjort ett videoinlägg från stranden, hihoo, men jag lär snabbspola det för jag vet inte vad jag säger som gör det hela konstigt, hehe. har hört att det är kallt hemma i svergie? stämmer det!? isåfall, TOPPEN! kommentera lite nu och ställ frågor på bloggsvar medans jag är borta så hörs vi förmodligen på torsdag tror jag, tjingeling sverige!

en barbent outfit



kvällens outfit som de kallas! körde på cykelbyxan, jeansshorts och vit blus från zara! så skönt när man kan gå barbent, även om det är litelitelite kyligare på kvällen än vad det är här på sommaren.


kreta #1







ph1.
poolen och en del av kreta, utsikten från rummet helt enkelt. ph2. uppäten frukost första dagen. ph3. jag första dagen! ph4. mentos som jag knarkar + min nya superduperbraiga bok! ph5. jag i poolen idag ph6. jag
här har ni lite bilder, tänkte gå ner till baren nu och köpa mig en glass sen går jag upp på rummet, försöker slänga in ett inlägg på tisdag eller onsdag, ha det bra hemma i svergie, bye dudes!


@ kreta


D E T  T A R  Å R   A T T  L A D D A  U P P  B I L D E R 
nu har jag lyckats ansluta datan här på kreta! det är så häääääääääär skönt! idag var det asvarmt, 30 grader. det är helt underbart! har allt blivit brun på magen redan nu men benen är fortfarande lite bleka, ska fixa lite bilder nu och så slänger jag in dom senare, det är väldigt segt här nere så det tar typ 12340851 år för att en bild ska laddas upp, får se när jag visar er lite bilder, men under veckan lovar jag!  strax! så kika in här om ca 10 minuter! uppdaterar kanske senare under kvällen för nu ska jag äta 3 rätters (det är det iförsig varje dag, hehe)


Mobilbloggar

Hej dudes! Imorgon åker jag, flyget går vid 17 så jag åker från skolan vid ca 13. Updt inte försen jag är framme, ska försöka att updt så mycket jag hinner och orkar i värmen, vi hörs under veckan, ha det bra här hemma i Sverige, ciaociao readers!

iphone'pics





bilder från iphonen: ph1, iza ph2, iza ska snurra runt ph3, clara & iza - puuuuuuss ph4, alva solar
först bilogilektion, väldigt mysig lektion där vi skulle både känna, lukta och smaka på ja, om jag ens ska ta upp det här på bloggen, haha. känns lite otrevligt faktiskt, men om jag säger att vi har en kurs om sex & samlevnad så kanske ni förstår vad vi skulle känna smaka och lukta på, hehe. inte så trevligt. sen drog jag och tjejorna ner till pizzerian, åt och sen gick vi till en stor plan eller vad man ska kalla det, vi la oss i det röret som är på bild 2 och snurrade runt varann, haha. det var så j*vla kul! haha, mogna vi är va? haha. nu ska jag ta mig en dusch, äta och kika på tv. btw, SISTA avsnittet av andra avenyn idag! måste se!

digital & system


svar: jo jag har en system som jag använder nästan hela tiden, dock så hade jag en digitalkamera (bilden) innan som funkade perfa tills det att jag satte den på självutlösare UTE i stromen typ och den blåste ner, så gör aldrig det! linsen trycktes till och den gick sönder men sen så skruvade pappa isär den efter ett tag och nu så funkar den! tanken med detta är att jag ska försöka videoblogga på kreta? vad sägs om det, jag tar med mig min stora laptop så jag kommer uppdatera om jag får internet att funka, bra ideé? för jag tror nog allt att bloggen inte klarar sig utan inlägg på en vecka, hehe. oj det blev ett långt svar, haha så ja nu vet du, jag har en system!

gult är fint


|eftersom att det har legat i kartongen så är de lite konstiga upptill|
mammsen köpte ett par gula hunter! de är riktigt snygga, de lyser upp mot alla svarta och ljusrosa som nästan hela borås har. synd att man inte kan gå med gummistövlar på kreta, då tycker nog grekerna att man är lite mysko, hehe. mamma köpte ett par svarta sockar till stövlarna också, ska även köpa mig ett par svarta hunter! slänger in lite mobilbilder senare om jag orkar.


let the music play

mobilen dog! låg och lyssnade på musik på mobilen, eller inte jag då utan lovisa som skulle dansa i mormors säng samtidigt som hon höll i min iphone som spelade musik, lite orolig över att hon skulle slänga den i golvet, men tillslut så dog den för batterit var slut, huhu. skolan var helt okej, blev klar med svenskan och imorgon ska jag göra klart matten! och fredag avslutar jag med engelska hela dagen tror jag, redovisa tyskan kanske. jaja, ska packa ikväll för imorgon ska jag träna och hinner inte sen så drar jag till flygplatsen en stund innan vi slutar, wihooo! det ska bli så kul, slänger in någon mobilbild från skolan när jag kommer hem, riktigt rolig dag - plugg, pizza, skratt och rulla runt i något stort rör, haha! bjussar på den lite halvt gamla låten.


tevetime


nu är det dags för mig att slänga mig i soffan, har jobbat med matte och engelska nu, duktigt! riktigt mycket fick jag gjort också, eller engelskan kanske jag inte ska säga var så mycket mer än att ägna tiden åt layouten d.v.s redigera och fixa mina bilder - vilket jag tycker är viktigast, vilket lärarna tycker är mindre viktigt, hehe. men det är kul att ha ett snyggt arbete! imorgon tror jag att jag ska stanna kvar i skolan en timme så att jag kan studa lite mer, så jag lär nog uppdatera runt 6 tiden om jag hinner. ciaociao


en dagens


|t-shirt från h&m, jeans från jc och tröja från gekås|
måste bara berätta att idag i skolan så lyckades jag "knäcka" sönder mitt iphoneskal längst upp, sen drog jag även bort min spegelplast p.g.a av en luftbubbla i hörnet, haha. men jag får köpa nytt, blev så irriterad på den luftbubblan, haha. hade musikprov idag och det gick toppen! VG, som jag ville ha. just nu känner jag också att det ska bli så skönt att åka på fredag när det regnade/snöregnade så mycket under dagen + att det åskade lite också, så det ska bli skönt. vi hörs, puss&hej

byxdress


|loweo|
satt och kollade igenom lite gamla inlägg på lowes blogg och fick upp denna grymt snygga byxdressen, kollade på den flera gånger förra året på hennes blogg och nu fastade blicken vid den igen, den är så snygg och det är så synd att hon har gjort den själv, skulle gärna vilja ha en själv, dock en svart och kanske en färgglad färg på snöret, jag är ju inte den bästa på att sy egna kläder men kanske är detta något jag skulle klara av? hmm... får fundera på saken, kanske är något för gamleby i nian? vi får väl se, men om någon vet vart en liknande finns så får ni gärna hojta till med butik och pris! NU: fortsätta med tyskaplugganet shiiiit jag har ju musikprov imorgon, måste plugga! tjingeliiing


dagens


körde på nya tröjan från stokkage idag och mina grüüüna byxor från ginaT, tröjan är ju rätt så varm om man säger så, så jag svettades som en gris i skolan, hehe.

ZZZzzz...

har legat och sovit för jag var otroligt trött efter skolan, slänger in en dagens outfit strax, någon undrade varför jag bäddade sängen igår när jag ändå skulle fråga, jag bäddade rent med nya lakan o.s.v, haha. men kika in här strax för då får ni en outfit.

skola imon


imorgon är det skola så jag ska bara kolla klart på humorgalan, bädda sängen och sen gå och lägga mig. slänger nog in en outfit imorgon efter skolan. tummen upp för 211 besökare än så länge idag! godnatt eller nåt

humorgalan


just nu: humorgalan för varenda unge. alltid lika bra, roligt och sorligt varje år. och denna gången ska jag allt få mamma och pappa att bli världsföräldrar för det är så synd om de små söta barnen i världen. man får följa mikael persbrandts resa till haiti och det kommer bli besök av maria montazami och andra skojigheter så sätt på TV4 nu och säg åt era föräldrar att bli världsföräldrar, 100:- varje månad! jag har lärt mig nummret utantill nu så det är bara att ringa *ring ring*: 099-90 990

de ligger där...


|väldigt fin bild|
ser ni att jag har gjort fönstrerna röda där stokkage ligger? om ni inte ser så hoppas jag att ni ser den lilla handen och förstår lite i alla fall, det ligger i knallerian där KID (hette det så) låg.

solen skiner

solen skiner, himlen är blå och jag ska gå ut och hoppa studsmatta. vädret är ju underbart nu! och på fredag blir det ännu bättre med bad i en hel vecka.

stokkage


grå tröja från stokkage, 299:- 99:-
ny tröja från nya butiken stokkage! de hade riktigt mycket fint där, nästan som white faktiskt fast lite mer. hittade tröjan på ett reabord och tog den direkt!

new shit

kom hem från stan precis, ska snart visa er en bild på det jag köpte. LATER


namnsdag


linne från weekday och shorts från h&m

grattis till mig själv på min namnsdag idag - Filippa är namnet. ska snart in till onyx för att mamma ska träna, sen tar vi en sväng ner till knalle för att kolla efter en bikiniöverdel till mig och lite annat. sen blir det till att plugga för ikväll ska jag se humorgalan för varenda unge och då måste plugget va gjort. vi hörs senare.

film


|bosatt i mina sköna ljusrosa myspysbyxor|
kollar på någon film som visas på tv4 just nu, är väldigt sugen på godis, synd att vi inte har kvar något från igår, antingen så tar jag lite mer ben&jerrys, ett äpple eller lite läsk, haha svårt val va? bloggar inte mer för idag. kul att jag även har fått över 200 besökare idag, skulle vara kul om jag hade över 200 på veckorna också, hihi. imorgon blir det till att plugga eftersom att jag var sjuk hela veckan. vi hörs. puss&godnatt

pic by me


vad kul att det redan är 36 st medlemar i min meningslösa FB grupp, riktigt kul faktiskt, haha och som sagt den är riktigt meningslös, bara massa medlemar i den, haha men vad är en grupp till för igentligen? men fortsätt gå med i gruppen. får påminna er om att ställa lite frågor via bloggsvar och kommentera lite bättre här på bloggen! tänkte även fråga er om ni vill att jag ska köra någon tävling här på bloggen snart? isåfall kan ni väl tipsa lite om olika tävlingar och priser o.s.v, så kommentera och tyck till om detta!

ben&jerrys



ska ta och äta lite ben&jerry's nu. mums vad gott det är, och dyrt... fråga till er, vilken är eran favorit glass av ben&jerry's?

snabbspolning


jag och emilia när vi hoppar studsmatta, väldigt oseriösa! fråga mig inte vad jag gör 0.23 0.30 och 0.55, hahaha. ser ju helt wierd ut. jaja.

emilia och filippa


är med emilia just nu och min digitalkamera funkar nu så vi har filmat lite när vi hoppar studsmatta. video på det kommer snart, vi måste bara redigera den lite. LATER

trött

vaknade vid halv ett idag, var väldigt trött. mamma sitter vid min andra dator och jag vid mini pc så jag uppdaterar senare, slänger kanske inte någon bild också. glöm inte gå med i min FB grupp.