basic

Två SJUKT sköna basic t-shirts. Hittade dessa perfekta för 80kr/st på monki och vero moda i Göteborg. Har letat länge efter en tunn skön slapp i vitt och den gula köpte jag för att den var så fin till de nya shortsen som ni ser i inlägget nedan.

blommigt i färg


Var i Göteborg i lördags och hade bestämt mig för att inte köpa något. Men självklart kom jag hem med bl.a dessa shorts. Kunde inte hålla händerna i styr från plånboken och provade massa fint men dessa fick bli mina. Supersnygga på och perfekta nu i sommar, matchas med färgade basic t-shirts. Hittade dessa på Zara barn för 300:-

gårdagens outfit

Igår såg jag ut såhär, invigde denna blusen som fått hänga i garderoben i en vecka. Den kommer från tessie och nya jeansen från gina. Färglatt armband från childhood. Kvällen spenderades hos min vän Alice, men då klädd i svart från topp till tå.

man kan aldrig få för många

Någon som håller med mig om rubriken? Man kan aldrig få för många bikinsar, jag vet inte vad det är med mig och kärleken till bikinisar och även jackor. Köpte minst fyra nya förra året och igår fick två till följa med hem. Älskar färgen på den med volanger, och en simpel vit kommer bli som grädden på moset när man får en fin brun bränna i sommar. Den vita finns på h&m, fanns även i 3 andra färgen och den rosa/korallfärgade är från märket warp.

långhelg

Ska försöka lägga upp lite mer vardagsbilder och inte bara outfits. Imorgon är det sista nationella provet i engelska. Gud så gött! Ska ta en sväng till knalleland för att köpa eller åtminstånde kolla in 2 nya bikinisar, ett par fina klackar till avslutningen och en topp. Sen börjar långhelgen imorgon, fredag-tisdag. Kortegen att se fram emot på måndag, helg med vännerna och träning med bästa coed. Hoppas på fint väder under dessa dagar. Ha en fin helg världens bästa läsare!

basic torsdag

grå bas tisha från monki, dr.denim brallor, armband från childhood och h&m
Idag tog jag en sen buss till skolan, slängde på mig en väldigt basic och skön outfit. Hade inte plattången här hemma, håret var nyduscat och sov med blött hår så fick bli en slarvig liten knut/boll. VÄLDIGT basic torsdag. Är inte så bekväm i uppsatt hår, gillar bättre att ha utsläppt... men det såg förj*vligt ut.

25/04/12

Två nya plagg båda från gina! Sydde om den svarta toppen igår till ett linne, såg från början ut -såhär. Blev sjukt nöjd, sydde inte alls noga men det funkar. Väldigt skönt också. Matchat med min svarta volangjacka.

sneak peak

En liten sneak peak på min klänning som jag tänkt att ha på våran avslutningsmiddag och "bal". Många kan nog lista ut vilken det är..? Hur som ikväll kommer min Jones&Jones klänning läggas upp här och jag kommer ha budgivning på den!

jag idag

Idag har jag gått klädd i ljusa toner upptill, kofta från zara och linne från h&m. Dr.denim brallor och låga vita converse, så otroligt skönt att kunna gå i converse. Fötterna flyger framåt om man jämför med ett par klumpiga prime.

blue jeans

Provade nog 7/8 olika modeller och färger på jeans idag, tog mig 1,5 timme då jag var ensam i stan och hade lite tid att kolla ut ett par. Fastnade för dessa "Hanna" modellen från gina. Fina i färgen, gillar guldkedjorna, dock lite lite för breda nertill då jag har så smala ben OCH korta. Får panik när inga byxor sitter perfekt. Ska prova dessa hemma igen för att se så att jag inte ångrar mig.

almirida bay

två bilder tagna när jag var där 2010
Resa bokad 20-28 juli, en vecka till Kreta och underbara Almirida Bay. Favoritstället som jag besökt mååånga gånger, två år sen sist då jag varit på språkresa och i turkiet de andra åren men nu är det dags igen. Längtar så sjukt mycket!! En vecka med riktig värme och sol, god mat och komma bort från allt. Ska även sommarjobba 4 veckor innan det så blir en perfekt semester. Känner på mig att det blir min bästa sommar på väldigt väldigt länge.

TACK ALLA LÄSARE

Förlåt för att jag är så dålig på uppdatera under helger! Får skylla på att bilderna blir så äckligt dåliga när vädret är så dåligt. Vilket leder till att jag inte har någon lust att slänga upp brusiga/mörka bilder. MEN ett stoooooort fett tack till er söta läsare som varje dag kikar in, blir så sjukt glad!! Era kommentarer gör min dag och som jag sagt tidigare vet jag inte vad jag hade gjort eller vem jag hade varit idag utan er och min blogg. TACK TACK TACK! Ni är galet grymma allihopa.
♥♥♥
Har sett att ni blivit några flera här också så ett "hej" till alla er, riktigt roligt med nya läsare! Så tänkte radda upp några direktlänkar till mina olika sidor här nedan.
Facebook page - Bloglovin - Blogresponse - Bloppis

fyra outfitbilder

kofta & blus från zara, jeans från JC, prime + volangjacka till det!
Idag försov jag mig rejält, gick upp 15 min innan bussen gick. Slängde på mig kläderna och sprang ut. Hade även mina sista nationella prov i Engelskan som gick superbra, fredag imorgon och bio väntas med Amanda.

sommarkänslor

Just nu vill jag så gärna har sommar, värme, sol, gå barbent, bli solbränd, njuta av livet, tjäna pengar, mysiga utekvällar med vännerna, köpa massa fina sommarkläder, cykla runt sent på kvällarna, äta grillat, fira midsommar med mina bästa vänner, resa utomlands, lära känna nytt folk, bada i havet, äta massa glass och frukt. Bara att bita i det sura äpplet och stå ut, ca 5 inlämningar kvar, 6/7 prov och en filminlämning vad jag har i hjärnan just nu, 24 skoldagar, 50 dagar totalt till lov. Inte långt kvar nu!

jag vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin
Jag har sedan något år tillbaka fått äran att blogga för varenda unge genom UNICEF. Att med bara några korta ord och publicera detta inlägg på min blogg så vaccinerar jag även 95 barn mot stelkramp i de länder som UNICEF samarbetar med. Jag tycker det är helt otroligt hur lite det krävs av oss för att så sjuka barn ska kunna få tillgång till vaccin och medicin för att må bättre. Så snälla söta läsare, gör nu samma sak på era bloggar oavsett om ni är bloggare för varenda unge eller inte. Några ord om detta och en bild så vaccinerar du 95 barn MEN du måste pinga din blogg så att de ser att du gör detta. Gå in på http://www.twingly.com/ping klistra in en länk till ditt inlägg och pinga. Det krävs sååå lite av dig för att 95 barn ska bli vaccinerade. Läs mera här.

kläder efter väder?

Imorse fick jag en känsla av att vinterjackan skulle få åka på igen men jag trotsade snön som föll ner blandat med regn och invigde min nya skinnjacka. Fy vilket äckligt väder. Slutade dock med att solen sken, skumt. Väldigt väldigt väääldigt kassa bilder men ville ändå visa er dagens outfit. Brusiga och för ljusa... Inte ok!

zara

Idag kom det hem ett paket från Zara på posten. Beställde hem denna fina kofta som jag även köpte i blått nere i Göteborg. Superfin och skön, så två likadana i olika färger. Ska visa en bild på den blåa i veckan!

sammanfattning

Vad roligt att ni var så många som kom med förslag på vad ni vill se, en liten sammanfattning av vad jag nappade upp, nästan alla skrev outfits så jag slängde ihop alla mina senaste outfits här ovan. Favorit?
♥ outfits, bilder på mig
♥ gästoutfits
♥ videoblogg
♥ cheerleading
♥ hur jag lockar mitt hår
♥ tips

vad tycker ni?

Ibland får man vara lite ego och slänga upp två bilder på sig själv, hehe. Tänkte bara fråga er vad ni vill se mer utav här i bloggen? Tips? Film? Outfits? Gästoutfits? Kommentera gärna och kom med förslag!

macbook/ipad

Se där ja, två nya apple prylar har flyttat in till oss. En Macbook Pro och en vit ipad2. Dock är datan mammas men jag lånar den när jag vill ligga i sängen och plugga/se på film. Ipaden är främst till min lilla syster på 3 år... haha galet ja. Men hon ska alltid ta våra iphones och se på bolibompa i och ta massa kort. Så nu har hon en ipad istället. Once you go Mac you'll never go back!

fyra vanliga frågor

Vad heter du på instagram? Jag heter filippaLL, följ mig gärna där. Uppdaterar dagligen.

Vart har du köpt dina vita jeans? Cubus för 200:-

Kan vi göra länkbyte/bloglovinbyte? Jag gör tyvärr inga byten, men ni får gärna följa mig här på bloglovin.

Får jag låna bilder från din blogg/tipsa om din blogg? Ja du får låna bilder och tipsa om min blogg OM du länkar till min blogg/skriver med mitt namn.

skinnjacka i brunt

Ny skinnjacka i brun/beige nyans med små detaljer på ärmar och bröst. Gillar den starkt!

fredagens outfit

Idag är det fredag den 13, får hoppas på att det inte sker några olyckor idag... Klädd i min vita twist&tango blus och inviger även min nya jacka från h&m trend, båda med volanger nertill. BIG LIKE om ni frågar mig.

vitt till sommaren

Första blusen kommer från Twist&Tango och är köpt inne på Fiorucci för 500-lappen. Tror det blir en favorit nu i sommar, passar till det mesta och ett bra plagg att slänga på sig när man inte vet vad man ska ta på sig. Blusen på andra bilden är från Tessie och en Rabens Saloner variant. Lite genomskilning men det funkar, tänker inte lägga 1300 på en blus som ändå ser för stor ut då Rabens blusarna är väldigt stora...!

volang

Ny svart jacka med volang nertill från H&M Trend. Tycker det är supersött med volanger så denna jackan blir perfekt nu till våren. Superskön och passar till det mesta.

shopping i göteborg

Spenderat dagen i Göteborg tillsammans med mamma och mormor. Fick med mig lite nytt, två jackor, lite blusar, några klänningar och en fin kofta. Ska visa bilder lite senare.

två nya på posten

Äntligen kom nya ELLE och CHIC. Månadens fina omslag av elle pryds av gårdagens vinnare från Top Model Sverige, Alice. Gillade inte alls omslaget när jag såg det på nätet igår men nu när jag kollar efter så är det rätt tufft med massa Alice, väldigt vårigt och somrigt med så rosa. Det är ju bara vi som prenumenerar som får ta del av dessa fina omslag, hihi. Ska sätta mig och bläddra igenom båda två innan jag slår på gårdagens avsnitt av Big Brother.

jak&jil

Tre fina från Jak&Jil. Diggar det rosa till boyfriendjeansen matchat med en slapp skinnjacka. Har även fått upp ögonen för det här med vittPÅvitt. Funderar på att slänga på mig ett par vita jeans med min benvita stickade tröja..? Och sista bilden, jeans i olika nyanser och en fin stickad tröja över. Söt mössa för den delen också. Tummen upp!


pink shorts

Har tillbringat min dag i stan och knalleland tillsammans med Amanda och Elin, fy vilket äckligt väder. Fick med mig dessa fina rosa shorts för 150 kronor. Och nej jag ska inte som många andra bloggare lägga dessa i klorin och bleka och hålla på med dip dye. Ska använda dem som de är matchat med en vit/grå enkel t-shirt och vita converse. Tror att de blir toppen till ett par bruna solbrända ben i sommar!

just nu i min säng

Sitter just nu i sängen, försöker få en bra bild på det rosa fina som döljer sig här ovan på bilden. Underbart att mamma fått en Macbook så man kan ligga i sängen och blogga, plugga, kolla tv play och annat.

birthday cupcakes

Idag vaknade jag upp bredvid min fina vän Amanda som fyller 16 år idag. Chockad när hela hennes familj kom in och sjöng "ja må hon leva" och fick lite smått panik om jag skulle kliva upp och sjunga med eller ligga kvar, haha fick höra att jag såg livrädd ut sedan. Hur som ett stort grattis till min fina vän. Det bjöds på supergoda men framförallt söta cupcakes som Amanda och hennes mamma och syster bakat igår. Måste försöka mig på att göra ett par mot sommaren då jag fyller år, superfint att dekorera med ju! Haha även om man bara vill äta upp allihopa, men man blir så mätt efter bara en.

blommigt

Förlåt för sjukt dåliga bilder, halvt suddiga, brusiga och för ljusa.. då det var väldigt mörkt när jag kom hem och fick ställa in kameran på en lägre slutartid! (ingen som bryr sig, men ändå) blommigt linne från zara och blåa jeans matchat med röda blommiga converse!

påskmiddag

Har precis fått i mig lite mat och efterätt med två favoriter. Amanda och Elin är här för lite påskmat tillsammans. Vi åt kycklingvingar med klyftpotatis och egna små efterätter som vi hittade på blogg.se framsida, kinderägg med vit chokladmoussefyllning toppat med en jordgubbe. Det var riktigt gott! Ni hittar receptet här.

gårdagens

Igår var vi på lite påskmiddag hos mormor, klädd i vita ben, nude-färgad blus från h&m och odd molly kofta. Otur att det han komma snö nu till påsk, dock har det mesta smält bort under dagen. Hoppas på lite varmare grader i veckan.

små gåvor

Innehållet i den fina Ralph Lauren väskan jag fick från Kicks. Massa små gåvor från Clarins, lancome, biotherm, estée lauder och armani. Väldigt glad över denna fina gåva, kom som en liten påskpresent.

färg från ralph lauren

Kolla vilken underbart rosa Ralph Lauren väska med gröna och blåa detaljer. Fick denna av Carro och min praoplats på kicks för några veckor sedan, fylld med MASSA små gåvor. Ska visa er en bild på innehållet. Men väskan var ren lycka, perfekt till sommaren och härlig färg.

påsklov

Äntligen är det lov igen, slutade tidigare idag då vi hade påskrace i skolan där vi skulle bygga en båt eller katapullt. Jag vann för finaste båten, hihi. Är sjukt trött och precis hemkommen från skolan så ska ta mig en nap innan Amanda och Elin kommer hit för lite mat innan träningen.

behöver er hjälp

Behöver er hjälp, om någon där ute säljer en blommig Jones & Jones pleated lace vivienne dress, blommor med vita kanter/vit underkjol. Skulle bli så glad om någon av er kan tänka er att sälja den till mig, i utbyte mot en i vit spets (denna) så länka eller maila mig på [email protected] om ni vet någon som vill sälja eller om ni själva säljer.

orange

orange från hunkydory, vitt under från rabens saloner, LV "dataväska"
Försovde mig i morse, toppenbra att jag sovde med flätor så att jag inte behövde inte fixa håret. Har börjat sova med flätor så att jag får vågigt fint hår på morgonen.

lila volanger

Längesen jag använde min Rabens Saloner blus i lila nyans. Den fick åka på idag tillsammans med (standard) svarta brallor och prime. Det är denna blusen som jag har på mig i headern som några frågat om, den är från märket Rabens Saloner och köpt inne på jolina i höstas.

65 days

tumblr, andreaswijk, weheartit
Ca 30 skoldagar kvar, och 65 dagar till sommarlov. Det är sjukt lite om man tänker efter. Längtar såååå mycket tills att jag går min sista vecka i 9an, fyra långa år är över på kunskapsskolan och gymnasiet väntar. Det här kommer nog att bli mitt roligaste, bästa och mest minnesvärda år. Jag känner på mig det. Åhhh vad jag längtar! I helgen får jag även reda på om jag får sommarjobb, hiho och jobbintervju helgen därefter. Thumbs up!

jeane blush

Som lovat så tänkte jag visa upp min nya håriga gosiga tröja i marinblått, färgen är lite mörkare än på bild. 299:- på fashion outleten som höll hus här i Borås förra veckan, riktigt nöjd med köpet.

jeans, päls, svart

Blåa jeans pryder mina ben en fin måndag som denna. Svarta primeboots, svart skinnjacka, svart blus och favoritpälsen till det. Prima skinka.

rosa sött


I onsdags var jag på VIP för fashion outleten som var i helgen. Väldigt skönt att inte behöva kriga för att hitta det man ville ha och jag fann denna söta rosa topp/linne som jag köpte på senaste outleten fast i grönt och rosa. Fick även med mig en hårig liten gosig tröja som jag ska visa bild på.