detaljer

klänning köpt på h&m i USA
Lite detaljer på dagens outfit. Hoppas på att slippa regnet idag när jag skall springa runt i en klänning och ballerina på skolgården. Som jag längtat efter denna dagen, ska bli SÅ KUL att träffa alla nya ettor och att komma tillbaka till teknis. Fick faktiskt ett hyfsat bra schema, dock inga sovmornar mer än onsdagar... Men till er alla som börjar, ta vara på er tid nu. Kändes som det var igår jag stod på skolgården för första gången. Ta vara på lektionerna och lek inte med era datorer, plugga på, sök till föreningar och köp kårkort. På måndag kommer de nya (typ finaste kårkorten iår hehe) så ta med 50kr. 

Postat av: Anonym

Hur köper man kårkortet? Vart ska man lämna lapp + pengar? :)
Klarar man av att vara med i en förening även fast man går EP?

Svar: På tisdag börjar vi sälja dem, vi säljer hela veckan i kiosken, ta med lapp + 50kr nästa vecka så får du ditt kort! Ja det gör man :) SÖÖÖK
Filippa Lindau

2013-08-22 @ 19:45:35
Postat av: Anonym

Vilka föreningar rekommenderar du? :)

Svar: Är själv "bara" med i balkommitten och nu även TAF som man fotar i, alltså på skolans aktiviteter, så gillar du fota SÖÖÖÖK! Sen är VF -vårflamman omtalad och att man har det jääkligt kul tillsammans, KK-kortegekommiten kan också vara väldigt kul, fick du ett föreningshäfte? läs i det och hitta föreningarna som passar dig. Sen har vi ett föreningstorg där ni kommer få veta mer :)
Filippa Lindau

2013-08-23 @ 12:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback