svar del ett

Är du utseendefixerad? Ja dels.. när det gäller mig själv så tänker jag väldigt mycket på hur jag ser ut. 

Kan du gå till skolan ofixad? Nja, jag hatar att känna mig ful i skolan. Jag offrar 5 min till att platta håret en morgon då jag försovt mig istället för att ta en frulle eller springa direkt till bussen. Vilket mina vänner ofta påpekar, hur jag alltid hinner fixa mig fast att jag vaknar 15 min innan bussen går.

Är du blyg för att testa nya saker & att lära känna nytt folk? Faktiskt inte, var blygare innan men det har släppt. Är öppen och glad för att träffa nya vänner hela tiden. Älskar att träfffa nytt folk!

Om du fick göra 2 gratis skönhetsiperationer vad hade du då valt? Min näsa och sen en till öronoperation för mitt ena öra är fortfarande pyttelite utåt upptill.

Är du på g med någon? Nej, singel.

Bor du centralt? Ja med mamma bor jag rätt centralt, bussarna går ju var 10 minut hehe, min pappa bor ca 15/20 min utanför stan.

Tips på bra bloggar du läser? Mina favoriter som jag alltid har i huvudet och tittar på först är Bianca Ingrosso, Chloé Schuterman, Sofi Fahrman, Linn Eklund, Hanna MW, Gertrudes och Zara Larsson. Följer massa småbloggar också. Tänkte göra ett stort bloggtips inlägg med bilder på varje blogg jag läser, vill ni det?

Några sommar "must have"?
Jeansshorts och en enkel svart klänning.

 
Vad använder du för hårvårds och hudvårdsprodukter? Använder rengöring och dagcremé från Mary Kay. 

 
Är teknis en teknik skola eller finns alla linjer på skolan? Från börjar var det bara det men nu finns det fler linjer, teknik, ekonomi, entreprenör, barn&fritid och IB (man läser alla kurser på engelska). Man kan även läsa nationell eller lokal idrott på alla utom entreprenör och IB.   

Varför heter skolan
teknis? Vill inte råka säga fel nu men är inte helt 100, tror dels det var för att det endast var en teknikskola från början teknik/teknis. Men teknis är ju inte skolan, skolan är ju Sven Eriksongymnasiet. Teknis är ju typ elevkåren/föreningslivet som kallar sig det. 

Vilken linje går du
 på? Jag läser Ekonomi, i ettan läser man även privatjuridik och i tvåan väljer man antingen juridik eller ekonomi och jag skall fortsätta med ekonomi. 

Kan du inte berätta lite om din skola?:)
 Vad vill du veta? sjukt skön skola, lätt att hitta, god mat, roligt föreningsliv som kommer bli grymt iår. Däremot är det väldigt mycket inställda lektioner vilket jag inte tycker är så bra, visst är det gött med ledighet men man borde få sina undervisningtimmar. De flesta lärarna är bra men det handlar om tur... får ni dom jobbiga lärarna så kan de bli tufft. Skolan är väldigt gammal och det är riktigt häftigt med hur allt levt vidare när de gäller traditoner. 

 
Hur var nelly outleten? Priserna? Fanns det mycket fint? :) Billiga priser, rörigt som alla år, det kommer nog mer grejer längre fram. Men kollar man noga kan man hitta några gobitar. Fina märken iår dock!

 
med vad tar du bort oönskad hårväxt ?:) Haha antar att du menar på kroppen? rakhyvel och raklödder ibland med hallondoft... 

 
Vart köpte du de skorna du hade på dig på din avslutning förra året? Dom är bruna och klackar. Hur mycket betalade du? tror du dom finns kvar eller? Jag betalade 300-400kr, köpte av en annan tjej. Skrev här på bloggen och fick svar av en tjej som sålde sina oanvända. 

 
Coolaste killen på teknis? Tyvärr.. coola killar existerar inte på teknis haha. Finns många coolingar där. 

 
när fick du din första kyss? Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte, vad räknas? om man tänker på en riktig kyss så var det nog kanske 3 år sen? har ingen koll på det direkt. 

hur många förhållanden har du haft?
Ett seriöst typ..

var sommarjobbar du?
Har kommunjobb iår igen 4 veckor, på ett ålderdomshem. Sen har jag helgjobb nästan hela sommaren på eskils tryckeri. 

hur mycket och vad dricker du på fest?
Allt med älkahööööl i sig!! Skoja. Jag dricker väl lite gott och blandat haha, hur mycket beror på. Bestämmer vi tjejer oss för att gå lös och dansa jävel så kan det bli mer än vanligt. Är det en lugn kväll så någon cider. Brukar dock gilla när det blir lite galet och man kan dansa och ösa utan att skämmas haha. 

 
Vad är dina tips till att få en vältränad och hälsosam kropp som du har!? Hemligheten är godis och chips i mängder. Lite cheer på det också. Har bra fettförbränning och ämnesomsättning eller vad det heter så min kropp sköter det mesta av sig själv. Men skippa hissen och ta trapporna, skippa kakan och ta en frukt. Bra början, brukar funka 1 vecka för mig.

Hej, tycker att du är en otroligt söt tjej men varför slutade du cheerleadingen och innan du började hade du tänkt på att börja på GCO klubben? Tacktack. Jag slutade för att jag kände mig "färdig", worlds var ett mål jag haft. Vi tog oss dit. Vi vann inte SM, men vi hade poängen så är nöjd. Tröttnade precis som man kan tröttna på vilken sport som helst. Vet inte om jag börjar igen men just nu ser det inte så ut. Jag har velat gå i GCO ja men skulle inte kunna byta från MFC. Däremot har jag tävlat EM med GCO Bobcats 2011 eller 2010? När de var i Nyköping. Det var sjukt kul, älskar GCO fina dräkter hihi så var rätt nöjd att jag fick bära en.

 
Favoriträtt? Jag gillar det mesta, men grillad kyckling eller Elins pappas kött!! Dröm, och sen gillar jag grillad korv med bröd rätt mycket, hamburgare men sen slår inget fisk och potatismos. Ja blandat.

Vad var det som gjorde att du valde ekonomi? 
Jag var säker sen 2 år tillbaka. Velat gå på teknis för det verkar som en skön skola (och det är en skööön skola) sen ville jag gå en bred linje, en "vanlig" linje men ändå kunna ha kul på skolan. Kände att ekonomi och teknis var mer rätt än bäckäng och betendevetenskap. 

Postat av: Alma

Du tog med alla frågor utom mina, kommer de i ett annat inlägg då?

Svar: ja dom kommer i andra inlägg! :)
Filippa Lindau

2013-06-11 @ 10:50:51
Postat av: Anonym

vart ska du jobba, vilket område alltså

Svar: vill inte gå ut med vilket område här på bloggen! Men äldreomsorg
Filippa Lindau

2013-06-11 @ 21:01:42
Postat av: Anonym

Skolan heter Sven Eriksonsgymnasiet, och skolans elevkår heter Elevkåren Teknis, viktigt!

Svar: haha ja det vet jag väl! :) skrev jag nåt annat?
Filippa Lindau

2013-06-13 @ 15:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback