newton road next up!

fick hem ett brev idag om vart jag ska bo på språkresan (rubriken) alltså vilken familj. jag och min vän josefine kom i samma familj som önskat! vi är så förväntansfulla på om de har barn, om de är unga/gamla, om de är stränga (?) haha, massa tankar som virrar runt där uppe. så nästa vecka ska vi försöka ringa familjen och ställa lite frågor osv. om vi vågar lyfta på luren, haha. de verkar ju inte som att de har någon data i och med att det inte står någon e-mail under e-mail raden så det lär la bli kass uppdatering på bloggen om det inte finns ett internet cafe i närheten, så nu är det inte långt kvar, 23 dagar och nedräkningen börjar IMORGON! see yaa laater aaligator

UPDATE: vi ska till england, då undrar ni vart i england!? till Torquay, låter som turkiet men det är längst ner i england, ett varmt place!

Postat av: Anonym

vilket land ska ni till?

2010-06-30 @ 21:51:19
Postat av: sanna

shit, vad kul!!!

2010-07-01 @ 09:01:15
Postat av: Faster Jessa

Va bra att det inte verkar finnas nån dator i familjen, då får du ju möjlighet att göra det du faktiskt är där för att göra - lära dig mer engelska. Du ska ju inte åka dit för att sitta o blogga. Du får göra som man gjorde förr i tiden, skriva brev/vykort hem till familjen (o även till faster så klart).

2010-07-01 @ 15:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback