teknis vs bäckäng

Teknis lyckades inte hela vägen fram till segern iår. Det blev tyvärr bäckäng som vann iår igen. Tråkigt men Teknis var grymma och kämpade på bra. Nästa år ska vi banne mig vinna. Och om det är några bäckängiter som läser detta, kommentera helst inte. Tänker inte godkänna era hemska kommentarer, men som sagt, en gris, en get, en svartkläd estet. (lite skämt å sido) TEKNIS TEKNIS TEKNIS.
UPDATE: alla bäckängiter som kommenterat, ni behöver inte kommentera långa förklaringar jag vet hur stort hatet är från båda skolorna och om jag inte hörde fel så hörde jag att alla på bäckäng stod och ropade fula ord i kör mot oss också, det är en lek, ett skämt, ta det inte så seriöst. Ni skriver och skriker saker om oss på Teknis också som säkert många tar åt sig av. Jag gör dock inte det, men tycker inte att ni ska lägga ner er tid på att skriva långa kommenterarer om hur det är på er skola. Man älskar ju och står upp för sin egna skola man går på, inte sant? Kommentera inte heller anonymt, våga stå för vad ni säger om er skola. Och en sista sak, på Teknis får vi vara oss själva!

Postat av: Anonym

Ja du, vad ska man säga?
BÄCKÄNG, BÄCKÄNG, BÄCKÄNG!

Svar: ok
Filippa Lindau

2012-12-17 @ 18:18:48
Postat av: Anonym

Du glömde nämna att det är sjunde året i rad, hihi ;)

Svar: ok
Filippa Lindau

2012-12-17 @ 18:37:41
Postat av: Anonym

7-0, bäckäng är BÄST

Svar: ok
Filippa Lindau

2012-12-17 @ 19:45:12
Postat av: Anonym

men bäckäng är ju bra, vadå kalla esteterna för kossor, där ser man en stor skillnad på teknisterna och bäckängiterna, vi tål inte sådant snack och speciellt när en av våra spelare stukade foten så började ni alla heja, men kom ihåg att vi höll käften när eran spelare bars ut, där ser vi skillnaden åter igen.. kampen går ut på att ha kul, inte kränka varandra, alla älskar sin skola lika mycket, men att kalla en estetare för fula saker eller resterande bäckängiter för en massa går över gränsen.

2012-12-17 @ 21:01:27
Postat av: Anonym

vilken skola är bäst och har roligast egentligen? synd om alla på bäckäng, detta är det enda roliga dom har..

2012-12-17 @ 22:39:50
Postat av: Anonym

Har aldrig haft någonting emot Teknis då de flesta av mina vänner går där, och jag på Bäckäng. Hade likaväl valt Teknis om min linje som jag går på fanns där. Tycker dock att det är sjukt lågt att säga ''en gris, en get, en svartklädd estet'' då ni/du direkt gör angrepp. Precis som personen ovan säger så höll vi alla käften när eran spelare bars ut och att kampen handlar om att ha kul! Förstår verkligen inte vad allt det här med att ni ska kränka oss går ut på, då ni egentligen inte vinner någonting på det. I slutändan är det vi som vinner, då det är vi som kämpar mest och gör bäst ifrån oss! Hade ni lagt lite mer fokus på det, så hade det varit ni som hade varit vinnare i år! Må den bäste skola vinna nästa år!

2012-12-17 @ 23:21:11
Postat av: Anonym

Så elaka är ni, kalla folk fula saker! Bäckäng vinner för bäckäng är bäst på idrott, men även för att vi hejar på varandra, utan att skrika elaka saker till andra. Jag tror att folk hade hade haft ett bättre omdöme om dig om du istället hade gratulerat bäckäng och inte skrivit så där om esteterna. Bara för att ni på teknis bara går runt i primeboots och dyra blusar och kaniner på huvet. Som en jävla skoluniform! På bäckäng får alla iallafall vara sig själva

2012-12-17 @ 23:21:27
Postat av: Anonym

anonym: Bäckäng har tusen olika saker förutom bäckäng vs teknis. Bäckäng har borås största föreningsliv och det är aktiviteter varje vecka av olika slag.

2012-12-18 @ 08:29:26
Postat av: anonym

alla som snackar skit om saker, vi alla var på kampen igår och vi fick höra bäckäng skrika skit mot oss teknister med! så lägg inte skit på oss när ni gör exakt samma sak.

2012-12-18 @ 09:18:06
Postat av: Anna

Hahahahahah vad ni leker, videos finns uppe då teknis skriker hota till en tjej som flög in i ert plank. Skrek någon av oss så ?:D sluta försvara skämmiga människor utan respekt :) Får ni va er själva? Är det därför alla ser likadana ut?
:( aaaw. Puss puss ha en bra dag :*

Svar: men herregud, lägg ner nu! Kom till teknis så ser ni att alla inte går i samma kläder här! Ni ser bara 1/3 av alla här bara för att ni vet vilka dem är och de klär sig i "jolina" outfit. Alla ser inte likadana ut här. Och vi på teknis valde väl bara att inte spela in när ni skrek!!
Filippa Lindau

2012-12-18 @ 09:36:03
Postat av: dumle

jävla bäckängsidioter....kom till teknis först innan ni säger saker om oss, bara för att ni sitter och spelar pokemon på rasterna...Det är fan bättre att gå i ''jolinaskoloutfit'' än att sjunka så lågt och vara som några jävla småbarn!

Jävla fittnyllen är ni som vi här säger...Och det var inget förra året så ni har bara vunnit 1 gång i rad...Man märker vilken skola som är smartast....

2012-12-18 @ 11:50:19
Postat av: Ellen

Jag är själv från Stockholm, och ni är fan värre än oss stockholmare när vi har sånna här grejer hahaha

2012-12-18 @ 13:07:02
Postat av: Anonym

ja men du dumle visar ju verkligen hur seriös eran skola här.. haha går du verkligen i gymnasiet?

2012-12-18 @ 15:09:51
Postat av: ELIN

Alla skrek väl på kampen och hejade på sin skola. Och ah det kom antagligen fula ord från både bäckäng och teknis. Men hur ni försöker tracka ner på bäckäng genom att se esteter som något dåligt och vem fan bryr sig om någon spelar pokemon på rasten? Det betyder ju bara att dom är just sig själva, ni kanske borde tänka lite på det och sluta se ner på folk bara för att dom går på en viss linje eller väljer att göra en viss grej på rasten. Vi är alla människor, spelar ingen roll vilken skola man går på. Ni borde ju ha märkt rätt tydligt också att bäckäng är bättre i just skolkampen eftersom dom vunnit 7 år i rad, sen vet jag inte hur ni har det på teknis så det tänker jag inte ens skriva nått om.

2012-12-18 @ 18:33:48
Postat av: Malin

Jag går varken på bäckäng eller teknis men känner ändå för att kommentera hahah.. Sluta lacka så på Filippa? Seriöst hon skrev ingenting fel i inlägget ovan, "lite skämt o sido" förstår ni inte ens vad det betyder? Båda skolorna är likadana mot varandra så skyll inte ifrån er. Och bäckäng, om ni är så jävla bra och allt, vafan är det för stil att gå på hur de ser ut? Ni vet fan ingenting om teknis, så säg fan inte att alla MÅSTE gå runt med vissa kläder osv. Vafan har det med tävlingen/leken att göra? Ta det lugnt, andas ni vann GRATTIS till er, det är över nu. Och hade ni haft blogg nu då hade ni inte skrivit "Vi vann, men ack så bra teknis var!" ni hade skrivit mer "LOSERS, vi vann för 7året nu då, så jävla kassa är ni! BÄCKÄNG" så släpp det bara.

Svar: tack!
Filippa Lindau

2012-12-18 @ 18:49:17
Postat av: Alice

Jag håller med Malin. Det är inte Filippa ni ska lacka på... Det är liksom hennes åsikter som hon själv vill föra fram.. Så liksom att lägga ner energi för att lacka på Filippa är ingen ide för jag tror hon ändå är en stolt TEKNIS! ^_^ oavsett om bäckäng vann..
Keep it up girl! :D

Svar: Tack! :)
Filippa Lindau

2012-12-18 @ 22:41:23
Postat av: Anonym

HAHAHAHA, döda mig vad roliga ni e

2012-12-19 @ 09:20:35
Postat av: lisa

TEKNIS TEKNIS TEKNIS!

2012-12-20 @ 13:29:38
URL: http://lisatheresekiviharju.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback