whitagram @ appstore

Mina senaste via whitagram, en app där ni får en vit ram runt bilden. Väldigt populärt att många använder sig av detta nu för sina bilder till instagram, det är väldigt bra om man vill få med en hel bild. Så ladda ner whitagram, sen kan jag även tipsa om lite andra appar just nu.
Camera+
Världens grymmaste redigeringsapp för bilder, så mycket fina effekter. Kostar 7kr.
Blogg.se
Appen är sååå mycket bättre och användbar just nu än vad den var innan så ladda ner den.

Postat av: Anonym

Jag rekomenderar appen afterlight också, väldigt fina filter och man kan göra allt man önskar med bilden! Kostar också 7:-

2013-09-16 @ 18:05:40
Postat av: ellenfelixson

älskar både whitagram och camera+ helt klart favoriterna :)

2013-09-16 @ 18:52:18
URL: http://ellenfelixson.blogg.se
Postat av: Ellinor

Tänkte bara fråga varför du vill bo kvar i Borås när du tagit studenten? Vill du inte ut och resa och träffa andra människor och lära känna andra kulturer? Tycker du inte det verkar väldigt tråkigt att bara bo kvar, att leva samma liIv? Jag menar uppleva nya miljöer i världen likaså i Sverige och getting out of your comfort zone? ;)

Svar: haha låter tråkigt men jaaa, asså vill ut och resa lite kanske! Sticker ALLA vännerna vill väl jag inte vara kvar men jag trivs så bra här :D
Filippa Lindau

2013-09-20 @ 14:54:42
Postat av: Anonym

Jag tycker att den nya blogg.se appen är bra, men det dåliga är att man inte kan bestämma vilken bildstorlek. För på min blir det små bilder:( tips?

2013-09-21 @ 07:58:39
Postat av: Paula

Åhh, vad bra! Jag har funderat hur vissa har fått till det vita på insta och jag har vart för lat för att leta :P Tusen Tack!!

2013-09-22 @ 21:05:19
URL: http://paulanilsson.blogg.se
Postat av: Robertdiack

Hej ! Som ni ser på utsikten att tjäna extra pengar ? Om du är redo att tjäna pengar utöver , sin huvudsakliga inkomst och om du inte är rädd för svårigheter , så jag föreslår att du partnerskap . Nu samlar jag team bestående av människor från hela världen , för det skulle göra pengar tillsammans ! Vi behöver alla !Oroa dig inte , du behöver från allmänheten att vissa färdigheter . Jag ska förklara allt för dig , och du gör det beslutet själva.
Vad skulle du vilja att bättre förstå vad som pågick , följ länken och läsa allt . Jag är säker på att ni förstår !Ytterligare kontakta mig på kontakterna och jag kommer att svara på alla dina frågor och ger dig steg för steg som gör att du kan uppnå bra resultat inom några veckor !
http://goo.gl/61fID1

2014-01-15 @ 19:53:35
URL: http://ojooo.2bj.ru/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback